|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
a czy rower jest wskazany na krzywe nogi? czy od rowerka jeszcze bardziej sie krzywia? pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
Witam na forum!!
![]() ![]() Z tego co wiem to sport, czyli wymieniona przez Ciebie jazda rowerm, nie pograży jeszcze bardziej twoich nóg ![]() ![]() Edytowane przez agusia9018 Czas edycji: 2007-02-13 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Przyczajenie
|
moja kolezanka lykala jakies tabletki na ixy i poprawa byla znaczna
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
|
Jak to, łykała tabletki na krzywe nogi?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Zakorzenienie
|
Yyy od tabletek nogi mają się wyprostować?
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1027 |
Wtajemniczenie
|
Mi sie wydaje, ze akurat nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
Co mi wiadomo, to jedynym sposobem na krzywe nogi wg medycyny
![]() ![]() Bardzo proszę Aniołka2185 aby bardziej rozwinęła tę myśl... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Przyczajenie
|
Hejka wszystkim! Ja tez mam identyczny problem co Wy! Kształt dokładnie taki sam jak u Agusi ale nogi łączą mi się w kolanach. Najbardziej wkurza mnie to, że moje kolana zbiegają się do środka a uda w pewnym miejscu tak jakby nagle stają się grube, po prostu nieproporcjonalne do reszty mojego ciała(a jestem bardzo szczupła) Uwielbiam obcisłe dzinsy i krótkie spódniczki ale nie mogę w nich chodzić.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Raczkowanie
|
Też mam taki żal, patrząc na koleżanki z prostymi nogami, ale za to ma jedną przyjaciółkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
Ja niestety tez mam problem krzywych nóżek, ale przełamałam sie i zaczęłam nisić spódniczki.....Jak sie komuś nie podobają moje nogi to zawsze może nie patrzeć....
A swoją drogą, jak tak popatrze na nogi dziewczyn na ulicy to naprawde sporo z nich nie ma wcale takich idelanie prostych.....Wiec nie przejmujmy się tym i zyjmy sobie spokojnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
A co Cię tak zmobilizowało, to ubrania krótkiej spódniczki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Przyczajenie
|
moje nóżki wyglądają podobnie jak na zdjęciu w pozycji leżącej ze zgiętymi w kolanach nogami.Image122.jpg
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
To nie masz się czego wstydzić.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Przyczajenie
|
właśnie mam, bo moje kolana są takie jak u Kate Moss- tak jakby wypchnięte do środka. Nawet w spodniach wyglądam źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Przyczajenie
|
Zawsze kiedy oglądam moje nogi w lustrze mama sie ze mnie śmieje. Mówi, że muszę się cieszyć, że nie mam tak krzywych nóg, że nawet chodzić normalnie bym nie mogła. Ma rację, ale dla mnie to marne pocieszenie. Wiem, ze Kate Moss chodzi w szortach bez kompleksów, ale ona ma przeciez renomę. Mało osób się z niej śmieje, bo jest gwiazdą.
![]() |
#1039 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Przyczajenie
|
ze mnie raczej nikt ale czasami parę kobiet dziwnie patrzy na moje nogi. A ostatnio moja wychowawczyni przyszła w miniówce i też miała krzywe nogi i koleżanki oczywiście zaczęły to niemile komentować między sobą. Ja nic nie mówiłam, bo trudno obmawiać kogoś, kto ma ten sam problem co ty, prawda? Od tego czasu jeszcze bardziej wstydzę się swoich nóg
![]() |
#1041 |
Raczkowanie
|
u mnie koleżanki obmawiały drugą, z tego samego powodu "krzywe nogi". Też czułam się dziwnie i nabrałam jeszcze większego doła
![]() ![]() to jest strona 33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Raczkowanie
|
ale sens pozostaje ten sam, ta modelka nie wstydziła pokazać sie swoich nóg , chociaż ma gorsze od nas....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Raczkowanie
|
![]()
Zmieńmy cośw naszym życiu i nośmy spódniczki jesli nam się podobają. Giertych wprowdzi mundurki do szkół do nieuniknione będzie założenie spódniczki...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Przyczajenie
|
mam nadzieję, że jutro ktoś będzie na forum. Idę jutro do miasta i założe szerokie spodnie=(
![]() |
#1047 |
Raczkowanie
|
Monika !!! ale ty zupełnie nie masz sie czym przejmowac taka szpara w nogach to cholernie zgrabne nóżki !!! Jeśli masz jeszcze 2 szpary miedzy łydkami to jest bosko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Raczkowanie
|
![]()
JA też mam takie nogi jak Kate Moss.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.