|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
Ja tez czasami sie zastanawiam dlaczego akurat mnie to spotkalo...
|
|
|
#1202 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1203 |
|
Raczkowanie
|
nooo tak łydki nie są najprostsze, ale nie jestes sama ... za to masz slicznie wymodelowane uda
czy ty nie masz czasem kostek, ktore sie schodzą ku sobie (tak mi sie wydaje patrzac na zdjecie) i moze to twoje stopy powoduja taki uklad łydek ... mysle ze mozna to jakos wyciwczyc głowa do gory
|
|
|
|
#1204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no własnie z tymi stopami to tak do końca nie wiem, wydaje mi się że własnie mam jakąś wadę, bo nawet jak robiłam bilans w szkole (nie wiem czy to tak sie nazywa :/ ) to higienistka zwróciła nawet na to uwage i kazała mi kupić jakies wkładki do butów, nie pamiętam nazwy chyba na szptawość, ale jak kiedys robiłam na to badanie. tzn to się robi taki odcisk stopy, to wyszło, że wszystko jest ok, a pani która to wykonywała, powiedziała że moja wada leży raczej w kolanach :/ :/ już sama nie wiem
|
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe,że Vanilla ma rację
|
|
|
#1206 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1207 |
|
Raczkowanie
|
[quote=Maandy;3901396]myslisz, że naprawde to coś da ? czy komuś pomogły te ćwiczenia ??? mam 17,5 roku jestem w stanie zmusić się do ćwiczeń, ale czy to da jakis rezultat ???? a może razem jakos się zmobilizujmy ?
to też jest jakiś pomysl na taką zbiorowa mobilizację. Te treningi na poczet potrwały by do świąt a po tem każda by oceniła czy to sie opłaca....? Edytowane przez agusia9018 Czas edycji: 2007-03-12 o 21:10 |
|
|
|
#1208 | |
|
Raczkowanie
|
[quote=agusia9018;3902129]
Cytat:
|
|
|
|
|
#1209 |
|
Rozeznanie
|
A ja będę niedługo świadkową na ślubie i tak bardzo bym chciała krótką sukienkę założyć ale nie mogę ze względu na moje pałąki
Znowu spodnie.
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1212 |
|
Raczkowanie
|
Cwiczenia na pewno pomogą .. heeh tylko ze kazda z nas ma inna wade i niewiemy jakie ciwczenia na co :P ja własnie musze w koncu kupic wkladki (nosilam jako mala dziewczynka) ... ja mam kostki strasznie do srodka i przez to okropnie niszcze buty szczegolnie zimowe ;/
|
|
|
|
#1213 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie... Nie wiemy jakie ćwiczenia są dobre dla jakiej wady
ja chyba nie ryzykuję... jeszcze sobie bardziej te nogi wykrzywię
|
|
#1214 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1215 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sczerze mówiąc to nie chciałoby mi się wykonywać tych ćwiczeń, więc raczej moje skrzywienie nóg nie jest dla mnie wielkim problemem. Chociaż fajnie by było obudzić się z prostymi, długimi odnóżami A jeśli ktoś poważnie myśli o ćwiczeniach itd to ja myślę, że 1. krokiem powinna być wizyta u lekarza. |
|
|
|
|
#1216 |
|
Raczkowanie
|
ja wiem jedno, na nogi mojego typu z przerwą między kolanami na 100000% pomaga siedzenie po turecku, wiem po sobie, już od ponad roku siedzę tak sobie przed kompem, czasem nawet jak sie ucze, z przyzwyczajenia, i jak widać przerwy między kolanami już nie mam, a miałam kiedyś dość dużą, moje nogi wogóle się nie łączyły
a co do tych ćwiczeń to ja jestem ciągle za :/ |
|
|
|
#1217 |
|
Zadomowienie
|
Oj dziewczyny musze was przeprosić i wszystko wyjaśnić. Jestem tu bardzo bardzo początkująca i dopiero się wszystkiego uczę. Nie wiedziałam czy zainstalowałam poprawnie avatarek więc mój Tż wszedł na pierwszą z brzegu stronę żeby i napisał byle co żeby sprawdzić czy wszystko działa
A ja dostałam opieprz od was, ale należało mi się za taką wypowiedź. Mam nadzieję że więcej nie będziecie do mnie strzelać Pozdrawiam |
|
|
|
#1218 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1219 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1220 |
|
Przyczajenie
|
Czesc Ja mam lekko krzywe nogi i sie tym nie przejmuje wiem ze latwo mi mowic bo jestem facetem ale naprawde dziewczyny mi sie np. nie podobaja proste nogi u dziewczyn ja mam takie lekko krzywe bo gralem duzo w pileczke WIEC GLOWA DO GORY I SIE NIE PRZEJMOWAC POZDRO
chyba jestem tutaj pierwszym typem ))))
|
|
|
|
#1221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesteś pierwszy, który jest na tym forum, nieźle.... Wiatamy na forum...... |
|
|
|
|
#1222 |
|
Raczkowanie
|
ćwiczenia:
Skrzywienie nód typu X, czyli nogi łączą się w klanach, ale są rozszerzone w kostkach, najlepszym ćwiczeniem jest siad po turecku. Skrzywienie nóg, gdy łączą się one w kostkach a pomiędzu kolanami jest duża przerwa, to najlepszy jest siad płotkarski: * skłon do nogi wyprostownej musi trwać 30 sekund, * skłon pomiędzy obydwie nogi, wykonanie 30 sekund, * skłon do nogi ugiętej, wykonanie 30 sekund; Tylko takie ćwiczenia zanlazłam, ale na naszy forum też ktos kiedyś wypisał ćwiczenia, tylko, która to była strona...?
|
|
|
|
#1223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1224 |
|
Przyczajenie
|
Witam was gorąco dziewczyny
.Juz dawno trafilam na to forum,ale dopiero teraz zdecydowalam sie cos napisac .Moze najpierw moja taka osobista dygresja na temat dziewczyn,ktore maja krzywizne w okolicach łydek tzn. zaokraglone łydki ktore sie nie lacza. Wierzcie mi,ze mezczyzni nie zwracaja uwagi na takie cos zwlaszcza ze macie super nozki,sliczne uda ktore ladnie i ponetnie sie lacza.Na takie cos zwracaja uwage tylko niektore kobiety doszukujac sie w was defektu,zeby sobie udowodnic ze sa ladniejsze od was. Naprawde jak patrze na te fotki wasze to sobie mysle ze chcialabym miec takie nozki jak wy.Ja mam krzywe nogi tzn. takie ktore lacza sie tylko w kostkach.Dawniej przerwa miedzy kolanami byla wieksza, a teraz mi sie zmniejszyla znacznie .A to wszystko dlatego ze dociskalam kolana do siebie.Zawsze po prostu robilam to tak bezwarunkowo,wydawalo mi sie ze wszyscy patrza i chcialam to jakos ukryc.Na poczatku troche bolalo a potem juz wcale.Dlatego zachecam was do cwiczen,bez wzgledu na wiek w jakim jestescie.To naprawde w jakims stopniu pomaga.Dzisiaj moje nogi nadal nie wygladaja jakos super(jestem dosyc szupla,waze 46kg na 160cm wzrostu,a do tego mam szerokie biodra)ale juz mam plan jak to zmienic.Najzwyczajeniej w swiecie zacze cwiczyc,na silowni,a do tego zamierzam zakupic odzywke kulturystyczna(weglowodan owo-bialkowa).Dzieki tej odzywce szybciej przybiore masy miesniowej,biorac pod uwage ze jestem chudzina. jestem pewna ze osiagne cel
|
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
|
A może ktoś z was zna sposoby optycznego zmniejszenia krzywizny nóg.
Ja z doś wiadczenia wiem, że gołe nogi wyglądają lepiej niż jak mamy na nich skarpetki. Unikajmy skarpetek podciągniętych na maxa.... |
|
|
|
#1226 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zadomowienie
|
a u mnie obcaski zupelnie odpadają... najladniej moje nogi prezentują się boso
![]() Edit: a co do skarpetek to się zgodzę... podkreślają krzywiznę i to bardzo
|
|
#1228 |
|
Raczkowanie
|
cześć jestem tu nowa...mam pytanie czy znacie jakiegoś dobrego ortopede?
|
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
Ja też myśle, że wysokie buty minimalizują krzywizne, ale moja mama twierdzi inaczej, co za żenada....
|
|
|
|
#1230 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny, chyba przesadzacie. Maandy, masz śliczne nózki, czego ty od nich chcesz?
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

boże, jak ja ich strasznie nienawidzę

czy ty nie masz czasem kostek, ktore sie schodzą ku sobie (tak mi sie wydaje patrzac na zdjecie) i moze to twoje stopy powoduja taki uklad łydek ... mysle ze mozna to jakos wyciwczyc
głowa do gory

ja chyba nie ryzykuję... jeszcze sobie bardziej te nogi wykrzywię