|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
Nawet moje nie wydają Ci się gorsze?:d Porownalam z moimi. Chyba mamy ten sam problem- kolana. Moje są do tego jeszcze za chude, ale teraz nie oceniam swoich :d Parę osób napisało na forum, także i do mojego wątku, że [podobno proste nogi to takie, które łączą się w udach, kolanach ., łydkach oraz kostkach gdy stoi się na baczność. U mnie w łydkach nie , ale wydaje mi się, że u Ciebie tak jest. Moim zdaniem nie masz krzywych nóg. Ekspertem nie jestem, wiem , sama mam problemy z określeniem wlasnych ![]() ![]() Jakiś czas temu wpadł mi w ręce jakiś ranking najlepszych nóg w showbiznesie. Angelina Jolie zajęla tam 2 miejsce, Beyonce-5 bodajże. Gdy popatrzylam na fotkę angeliny, to nie uwierzyłam.Wydawało mi się, że o prostocie nóg ![]() decydują kolana-czy nie wystają do zewnątrz i itp. Wszystkie takie do wewnątrz klasyfikowalam jako do bani, potem jednak okazało się, że dziewczyny, które nie mają tego problemu , uważają z kolei, że mają wadę "o". Tak przejrzalam te fotki...a jak Twoje nogi wyglądają na obcasach? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 |
Raczkowanie
|
Monic81 !!! ty masz proste nózki ... zadne krzywe ... masz przerwy tam gdzie trzeba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Przyczajenie
|
kochane ja mam też krzywe nóżki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1264 |
Przyczajenie
|
Chodzi o to ze wlasnie nic nie cwicze. Sporadycznie zdaza mi sie pojsc na siłownie, pojezdze troche na rowerku, poćwicze na steperze i to wszystko. Ale to naprawde rzadko. A jesli chodzi o buty na obcasach to moze faktycznie wygladaja lepiej bo troche szczuplej i smuklej ale ja i tak nie moge sie przemoc zeby założyć cos krotkiego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Raczkowanie
|
hej no Ja tez mam krzywe nogi (). Z tym to jeszcze bym sie jakoś pogodziła
ale najgorsze jest to, że ja mam przez to jakiś dziwny chód< nie wiem jak to sie pisze?> każdy się mnie pyta czemu tak dziwnie chodze A Ja nie wiem o co chodzi!! Też tak macie?? Gdzie moge się nauczyc w miare normalnie chodzć ?? No nie wiem moze mam coś z biodrami ?? Niedługo ide do poradni rehabilitacyjnej bo mam chyba skolioze. Myślicie żeby do nich zagadac? |
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Przyczajenie
|
ja też mam problem z kolanami... i szczuplutkie łydki, uda nie tylko łydki. ale moze jak przytyje tzn powieksze mięsnie łydek to bedzie to ładniej wyglądało...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1269 |
Przyczajenie
|
eh dziewczyny ja też mam ten problem :/ strasznie chcę chodzić w krotkich spodniczkach, ale nie mogę się przełamać.... najgorzej z łydkami- nie dość, że się nie łączą, to jeszcze są dość chude ;/ ogólnie masakra, bleeee....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Przyczajenie
|
kurcze ALASANA23 Ty masz ładne nóżki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Przyczajenie
|
kurcze ALSANA23 Ty masz ładne nóżki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1272 |
Przyczajenie
|
no ja mam właśnie problem ze zbyt chudymi łydkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Przyczajenie
|
a tak w ogóle, to może któraś z Was jest z Krakowa i ma ochotę pośmigac na rolkach?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Szkoda, że nie jestem z Krakowa, bo lubię rolki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Przyczajenie
|
No dobrze, dziewczyny, wiele z nas wysyłało tu swoje fotki i nie sądzę, żeby któraś otrzymała taką jednoznaczną odpowiedź"Tak, masz krzywe nogi".
Widzę wiele nóg z podobnymi kolanami do moich ![]() ![]() No dobrze, ale JAk w takim razie wyglądają NAPRAWDĘ krzywe, nieładne nogi? Wiele osób powie, ża Aquilera ma takowe, wiele, że nie. To samo nawet jeśli chodzi o Kate Moss, albo julię Roberts. Jaka jest zasada wedle której nogi są krzywe, zarówno "O jak i X?Do jakiego stopnia "mogą"te kolana wystawać,a uda i łydki nie łączyć się ? To naprawdę miło , gdy ktoś rozwiewa wieloletni kompleks,ale z drugiej strony jest dziwne, jak ludzie z naprawdę niezłymi wg mnie kończynami dolnymi , lepszymi niż moje mają uwagi, że są krzywonodzy. Skołowana jestem ![]() A wg mnie naprawdę fajne nogi ma Gwen Stefani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Wiele z nas i ja także uważam, że masz proste nogi , a Ty na to, że blefujemy? Podobno te foty są sprzed 5 lat, więc wszystko się może zmienić. Aha, nie można porównywać siebie i swoich nóg z osobami i nogami uczestniczek tego forum, każdy jest inny, a jedynnie kłopoty, problemy mogą być podobne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Przyczajenie
|
Nie, nie o to mi chodziło , że nie wierzę...
![]() Wlaśnie po tu napisalam, żeby ktoś mi w końcu obiektywnie powiedział, jak to z nimi jest i fajnie, że nie muszę się ich tak totalnie wstydzić ![]() Mam takie same nogi teraz jak na tych fotkach Nie porównywalam się z innymi forowiczkami, tylko wcześniej po prostu jak natrafilam n a jakieś foty jakiś tam gwiazd , o kt mowiło się, że mają ładne nogi, to po prostu sprawdzalam, na ile są podobne ![]() Spotkalam kilka osób, które bez ogródek powiedziały mi, że ma krzywe nogi , w tym lekarz- internista (sic!)oraz parę takich, co temu zaprzeczały i już sama nie wiedzialam, komu wierzyć ![]() Po prostu ciekawi mnie, do jakiej granicy nogi są proste, a od jakiej nie ?Dlaczego wiele dziewczym sądzi, że ma krzywe, podczas gdy inni wcale u mich tego nie dostrzegają ?Może jest jakaś definicja na to ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1280 |
Przyczajenie
|
no właśnie - tyle tu zdjęć z 'krzywymi' nogami. każdy każdemu powie "gdzie ty masz krzywe nogi; ladne masz nogi' ; a gdyby miał 'czyjes nogi' to by narzekał tak jak na swoje :/ ehhh....
Vanilla_xD ---> żabko, ja też mam kawałek na Błonia; ale rolki w plecak i dajesz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Przyczajenie
|
ja też jestem początkująca jeśli chodzi o rolki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
No może ta, która brzmi: Nogi krzywe to te które nigdzie się nie łączą...!!!A pomiędzy nimi jest ogromna przerwa, naprawdę ogromna! Widzę Ezri, że ty sama nie wiesz czego tak naprawdę chcesz i czego oczekujesz od swoich nóg, to tyle....! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1284 |
Raczkowanie
|
Nienawidze swoich nóg
![]() Uwaga, sceny darstyczne na zdjeciu ;pp |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny ćwiczycie troszke więc powiedzcie mi czy macie jakies rezulataty tych ćwiczeń i po jakim czasie ? dużo pracy przede mną, ale trzeba się jakoś motywować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Raczkowanie
|
kurde dziewczyny wysylacie tu pelno znanych alsek z niby krzywymi nogami...
ale to co ja mam to si enawet nie umywa!! ;( moje to jest >< <- cos takiego... zrobie fotke i ocenicie co?? pliss |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Raczkowanie
|
![]()
Eh to te koslawce, na zywo wygladaja jeszcze gorzej... nie wiem co zrobic,zeby sie wyprostowaly...
nawet na wfach kolezanki mi mowia: boze drogi dlaczego masz takie krzywe nogi... ![]() zbliza sie lato... jak ja wyjde na ulice ![]() to sa x czy o? bo mnie sie wydaje ze to jest polaczenie 1 i 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Przyczajenie
|
ja na wyzgrabnienie nóg polecam rolki
![]() ![]() ![]() pozdrowienia ze slonecznego Krakowa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.