|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
|
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Raczkowanie
|
swoim slowem czyli u mnie to bedzie mniej wiecej tak - yyyyyy uuu buuu emmm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Raczkowanie
|
Ja to taką kłótnie bym wywaliła że szok! jak zwykle a więcej się nawyklinam niż coś sensownego powiem hehe :P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Raczkowanie
|
Mam problem. Wiecie jak można wysyłać smsy do ery????? wiem że są darmowe do orange ale ja chce do ery bo mój chłopak ma a ja już kasy nie mam na koncie... :/ wysyłałam smsy żeby mi hasło przysłali i nic pusto :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Raczkowanie
|
wejdz sobie na stronke http://sms.it.pl tam sie da wysylas do kazdje sieci tyle ze nie zawsze bo czesto sa jakies przeciazenia :| pzdr ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1537 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Przyczajenie
|
hej Lalunie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Zalezy... Niektore krzywe jesli sa grubsze to wygladaja "prosciej", ale z drugiej strony jak sie patrzy na modelki to one nie maja prostych nóg ale bardzo szczuple i dobrze to wyglada ;> moim zdaniem musza byc odpowiednio umiesnione i do tego daze caly czas :p lydki lydki lydki... mam nadzieje ze to rozwiaze moj problem :p jak moj Turow zdobedzie mistrza DBE to chodze cale lato na krotko, przyrzekam!!!! :p a tymczasem ide ogladac :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Raczkowanie
|
siemka
![]() ![]() netka ja też mam chude nogi :/ mam 170 wzrostu, nogi długie, krzywe, koślawe kolana i tez mnie to wneriwa, bo wolałabym mieć trochę grubsze, a nie takie chude ze az kości wychodzą ... moze jakbym miała grubsze uda to by się nogi łączyły w ty miejscu a tak... lepiej mieć grubsze i krzywe niż chude i krzywe. Ale w sumie ja kilku dni jak jest pogoda chodzę w szortach i w spódniczkach i się dobrze, ba nawet bardzo dobrze czuje więc mało mnie to obchodzi ;p
#1542 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() |
#1543 |
Zadomowienie
|
haha. przejzalam chyba z 10 pierwszych stron watku i ostatnia...pare zdjec i moje nogi mozna porónac tylko z tymi wypacykowanymi japonkami w podkolanówkach
![]() malo ze mam wielkie O to jeszcze sa masywne w udach (zeby nie powiedziec grube) mam umiesnione lydki (po bokach oczywiscie) potwornie krzywe kolana i plaskostopie. mnie tam zadne cwiczenia nie pomogly ani jako dziecku ani jako nastolatce. w liceum na noc dreczylam nogi sciskajac je w kolanach skórzanym paskiem ![]() teraz to mam w nosie.mam meza, dziecko... a tak wogole to z perspektywy czasu patrzac nikt nie zwracal uwagi na moje nogi bo mam ladna buzke.ale ja i tak zawsze myslalam ze mi sie patrza tylko na te cholerne przeszczepy!! nigdy nie chodzilam w spódniczkach ale co tam jest tyle innych ciuszków do wyboru ze i bez 100cm nóg da sie zyc i modnie ubierac ![]()
#1544 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
To się nazywa znaleźć szczęście w nieszczęściu... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Przyczajenie
|
nie jednak stwierdzolam ze nie pokazuje zdjec z nogami dlatego ze nie widzialam tu gorszych...
![]() Edytowane przez Markiza_ Czas edycji: 2007-06-02 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Przyczajenie
|
noo pola zobaczylam twoje nozki to przynzam ze nie masz racji ze sa nasze identyczne sa diametralnie inne!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1548 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny przypadkowo trafiłam na ten wątek nie czytałam całego, ale rozumiem wasz problem. Sama takiego nie mam ale napiszę coś co może Was pocieszyć.
Krzywe czy proste nogi nie stanowią o waszej atrakcyjności. Ja mam długie szczupłe i proste nogi (cóż za skromność) a jako nastolatka bardzo długo przyjazniłam się z dziewczyną o krzywych nogach. I powiem wam, że ja byłam zakompleksiona, a ona, eksponowała co się dało i miała zawsze spore grono wielbicieli ![]() ![]() ![]() ![]() Pozatym to wypowiedź Goha80 : "teraz to mam w nosie.mam meza, dziecko..." świadczy też o czymś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Raczkowanie
|
Witam!
Ja niestety mam też krzywe nogi. Mam w takim razie do Was prośbę: oceńcie krzywośc moich nóg w skali od 1 do ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Rozeznanie
|
Ja niestety nie znam się, więc nie będę oceniała. Powiem tylko, że mam podobne xD... Też mam złączone uda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Raczkowanie
|
Hej ja już chodziłam w spódniczkach i nic mi nikt nie powiedział.... I to olewam znudziło mi się narzekanie mam teraz inny problem.... Tydzień temu była dyskoteka poszłam na nią i ludzie chcieli zaciągnąć mnie do tańca to stałam tam jak kołek :/ Próbowałam tańczyć ale jestem sztywna jak drewno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Rozeznanie
|
Nie znam konkretych ćwiczeń, ale to da się wypracować. Włanczasz jakiś muzyczny kanał tv i... po prostu zaczynasz się ruszać w rytm piosenki, tak jak jakaś tam śpiewająca gwiazdka xD Z czasem nauczysz się
![]() PS. Co oznacza takie zielone kółeczko pod avatarem i wykrzyknik? |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Rozeznanie
|
Dzięki. Jestem tu nowa i nie za bardzo się orientuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1556 |
Raczkowanie
|
Spoko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Raczkowanie
|
Aga! Masz normalne proste nozki, zadne krzywe! Jezeli przeszkadza Ci brak przerwy miedzy udami to stan szerzej, co to za problem? Nogi masz zupelnie PROSTE wiec nie rozumiem... Spojrz lepiej na moje
![]() A do Poli - ja zawsze lubilam tanczyc i krecic bioderkami hehe :pp nigdy nie wstydzilam sie tanczyc na jakichs imprezach bo lubie to, czuje sie dobrze w tancu. Jezeli Ty masz problem z tym to dlatego pewnie ze nie jestes pewna siebie do konca. Ja jestem niska, mam nieduzy biust i spora pupe, ale lubie to. Moim jedynym kompleksem sa te nogi, ale to pomijam. Jak chcesz sie troche "rozruszac" to pusc sobie jakas fajna muzyczke i tancz np sprzatajac ;> |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 |
Wtajemniczenie
|
Poczekajcie az mnie sie w kncu zbierze na zrobienie zdjec moim nogom(nie lubie zdjec moich nozek z wiadomych powodow),odechce sie wam marudzenia
![]() agggaaa zagrabne sa twoje nozki ![]() I po co nam te kompleksyy??Wprawdzie mojego zdjecia w tym watku nie ma,ale go przegladam regularnie.I stwierdzam(moim okiem),ze te wszystkie nozki sa zgrabne po prostu(zazdroszcze wiekszosci wystawionych nozek),czasem troche zbyt szczuple,czasem pulchne,ale jednak zgrabne,chyba tu jeszcze nie bylo nog,o ktorych pomyslalam-"ale krzywe".Po prostu te durne kompleksy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
uhm, jasne, a moje to co :p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.