Krzywe nogi - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-05-30, 11:46   #1531
pola_7841
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez _Beata_ Pokaż wiadomość
chcem
hmm.... szukałam i nie znalazłam :P:P Chyba nie ma takich trzeba swoim słowem się bronić
pola_7841 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 11:48   #1532
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Kasienka.b jeśli to są krzywe nogi: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4435124 to ja jestem Kubuś Puchatek. Serio. Jestem zszokowana, że ktoś może na TAKIE nogi narzekać.
Nio ona ma bardzo ładne nogi.... popieram ale dziewczyny na zdjęciach zupełnie inaczej to wszystko wygląda ja też sobie zrobiłam to skasowałam bo nic nie było widać.... inaczej jest w realu
Stary 2007-05-30, 16:19   #1533
_Beata_
Raczkowanie

swoim slowem czyli u mnie to bedzie mniej wiecej tak - yyyyyy uuu buuu emmm w chwilach zagrozenia trace jezyk :P
_Beata_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-30, 18:12   #1534
pola_7841
Raczkowanie

Ja to taką kłótnie bym wywaliła że szok! jak zwykle a więcej się nawyklinam niż coś sensownego powiem hehe :P:P
Stary 2007-05-30, 20:13   #1535
pola_7841
Raczkowanie

Mam problem. Wiecie jak można wysyłać smsy do ery????? wiem że są darmowe do orange ale ja chce do ery bo mój chłopak ma a ja już kasy nie mam na koncie... :/ wysyłałam smsy żeby mi hasło przysłali i nic pusto :/
Stary 2007-05-30, 20:48   #1536
smutas123456
Raczkowanie

wejdz sobie na stronke http://sms.it.pl tam sie da wysylas do kazdje sieci tyle ze nie zawsze bo czesto sa jakies przeciazenia :| pzdr ;*
smutas123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 06:16   #1537
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smutas123456 Pokaż wiadomość
wejdz sobie na stronke http://sms.it.pl tam sie da wysylas do kazdje sieci tyle ze nie zawsze bo czesto sa jakies przeciazenia :| pzdr ;*
Dziękuje za pomoc widze że tam nie trzeba żadnych esemesów na te bramki wysyłać no i git!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-31, 15:59   #1538
19_netka_10
Przyczajenie

hej Lalunie to ja mam do Was takie małe pytanie... Jakie nogi są lepsze- Krzywe i chude, czy krzywe i grube?? nie pytajcie jakie mam bo wstyd
19_netka_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 16:06   #1539
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 19_netka_10 Pokaż wiadomość
hej Lalunie to ja mam do Was takie małe pytanie... Jakie nogi są lepsze- Krzywe i chude, czy krzywe i grube?? nie pytajcie jakie mam bo wstyd

Zalezy... Niektore krzywe jesli sa grubsze to wygladaja "prosciej", ale z drugiej strony jak sie patrzy na modelki to one nie maja prostych nóg ale bardzo szczuple i dobrze to wyglada ;> moim zdaniem musza byc odpowiednio umiesnione i do tego daze caly czas :p lydki lydki lydki... mam nadzieje ze to rozwiaze moj problem :p

jak moj Turow zdobedzie mistrza DBE to chodze cale lato na krotko, przyrzekam!!!! :p a tymczasem ide ogladac :p
201802191541 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 16:36   #1540
19_netka_10
Przyczajenie

no właśnie... ja mam chude nogi i to bardzio a to podkreśla krzywizne W moim Przypadku dziwne jest to, że moje nie mam wogóle tłuszczu tylko same mieśnie a i tego nie za wiele. Biegam na zawodach dlugodystansowych..... Mam treningi po 6 km dziennie i moje nogi powinny być masywne a tu przeciwnie.... wiecznie wszyscy mowia ze mam anoreksje masakra a to takie przykre....bylam nawet u lekarza, zrobiłam badania ale powiedzial ze nigdy nie widział takich dobrych wyników Myślałam zeby sie zacząć obzerać słodyczami, lodami i fast foodami (co bardzo lubie ) ale doszłam do wniosku ze to i tak pojdzie mi w brzuch a nie w moje patyki Przepraszam ze wam smęce ale musialam sie wygadać... Dlatego dziewczyny cieszcie sie jeśli macie grubsze nogi bo zawsze można je wyszczuplic za pomoca czarnych legginsów albo szpilek a u mnie niestety nie da sie tego zatuszowac... Pamietajcie ze sa i takie laski (for example me), ktore Wam zazdroszcza i nie widzą tej krzywizny
19_netka_10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-31, 21:08   #1541
Laura90
Raczkowanie

siemka oj jak dawno tu nie byłam ...

netka ja też mam chude nogi :/ mam 170 wzrostu, nogi długie, krzywe, koślawe kolana i tez mnie to wneriwa, bo wolałabym mieć trochę grubsze, a nie takie chude ze az kości wychodzą ... moze jakbym miała grubsze uda to by się nogi łączyły w ty miejscu a tak... lepiej mieć grubsze i krzywe niż chude i krzywe.

Ale w sumie ja kilku dni jak jest pogoda chodzę w szortach i w spódniczkach i się dobrze, ba nawet bardzo dobrze czuje więc mało mnie to obchodzi ;p

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-31, 22:34   #1542
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Kasienka.b jeśli to są krzywe nogi: http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...postid=4435124 to ja jestem Kubuś Puchatek. Serio. Jestem zszokowana, że ktoś może na TAKIE nogi narzekać.
Pisałam, że te foty nie oddają do końca ich wyglądu bo ja nigdy ni stoje prosto. Jakbyś na mnie spojzala idealnie z przodu to pewnie byś zmienila zdanie. Pola ma racje na fotach to wyglada zupelnie inaczej niz w realu.
Stary 2007-05-31, 23:12   #1543
goha80
Zadomowienie

haha. przejzalam chyba z 10 pierwszych stron watku i ostatnia...pare zdjec i moje nogi mozna porónac tylko z tymi wypacykowanymi japonkami w podkolanówkach
malo ze mam wielkie O to jeszcze sa masywne w udach (zeby nie powiedziec grube) mam umiesnione lydki (po bokach oczywiscie) potwornie krzywe kolana i plaskostopie. mnie tam zadne cwiczenia nie pomogly ani jako dziecku ani jako nastolatce. w liceum na noc dreczylam nogi sciskajac je w kolanach skórzanym paskiem i jedyne co to nogi mam gietkie jak nie wiem co potrafie zlaczyc kolana ale co z tego jesli podczas chodzenia i tak wygladam jak kaczka.
teraz to mam w nosie.mam meza, dziecko...
a tak wogole to z perspektywy czasu patrzac nikt nie zwracal uwagi na moje nogi bo mam ladna buzke.ale ja i tak zawsze myslalam ze mi sie patrza tylko na te cholerne przeszczepy!!
nigdy nie chodzilam w spódniczkach ale co tam jest tyle innych ciuszków do wyboru ze i bez 100cm nóg da sie zyc i modnie ubierac
Stary 2007-06-01, 16:31   #1544
agusia9018
Raczkowanie

GG do agusia9018
Wink Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez goha80 Pokaż wiadomość
haha. przejzalam chyba z 10 pierwszych stron watku i ostatnia...pare zdjec i moje nogi mozna porónac tylko z tymi wypacykowanymi japonkami w podkolanówkach
malo ze mam wielkie O to jeszcze sa masywne w udach (zeby nie powiedziec grube) mam umiesnione lydki (po bokach oczywiscie) potwornie krzywe kolana i plaskostopie. mnie tam zadne cwiczenia nie pomogly ani jako dziecku ani jako nastolatce. w liceum na noc dreczylam nogi sciskajac je w kolanach skórzanym paskiem i jedyne co to nogi mam gietkie jak nie wiem co potrafie zlaczyc kolana ale co z tego jesli podczas chodzenia i tak wygladam jak kaczka.
teraz to mam w nosie.mam meza, dziecko...
a tak wogole to z perspektywy czasu patrzac nikt nie zwracal uwagi na moje nogi bo mam ladna buzke.ale ja i tak zawsze myslalam ze mi sie patrza tylko na te cholerne przeszczepy!!
nigdy nie chodzilam w spódniczkach ale co tam jest tyle innych ciuszków do wyboru ze i bez 100cm nóg da sie zyc i modnie ubierac
Brawa dla Ciebie!!!
To się nazywa znaleźć szczęście w nieszczęściu...
agusia9018 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-01, 23:08   #1545
Markiza_
Przyczajenie

nie jednak stwierdzolam ze nie pokazuje zdjec z nogami dlatego ze nie widzialam tu gorszych...

Edytowane przez Markiza_
Czas edycji: 2007-06-02 o 09:34
Markiza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 07:39   #1546
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Markiza_ Pokaż wiadomość
nienawidze swoich nog sa oblesne moze nie sa grube ale sa oblesne i naprawde tak uwazam wolalabym miec nogi w ksztalcie O...i cos jeszcze ich nie zakceptowalam ale postanowilam je ujawnic ...o to one
Ja mam takie same jak ty tylko mi kolana do środka idą ale identyczne!!!
Stary 2007-06-02, 11:26   #1547
Markiza_
Przyczajenie

noo pola zobaczylam twoje nozki to przynzam ze nie masz racji ze sa nasze identyczne sa diametralnie inne!!! twoje sa 100 razy ladniejsze od moich ..taks ie zdolowalam ze foto usunelam
Markiza_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 15:37   #1548
Yola
Wtajemniczenie

GG do Yola

Dziewczyny przypadkowo trafiłam na ten wątek nie czytałam całego, ale rozumiem wasz problem. Sama takiego nie mam ale napiszę coś co może Was pocieszyć.
Krzywe czy proste nogi nie stanowią o waszej atrakcyjności. Ja mam długie szczupłe i proste nogi (cóż za skromność) a jako nastolatka bardzo długo przyjazniłam się z dziewczyną o krzywych nogach. I powiem wam, że ja byłam zakompleksiona, a ona, eksponowała co się dało i miała zawsze spore grono wielbicieli Faceci nie oglądali sie za nogami, a za spódniczką! Bywały złośliwe komentarze, ale nieliczne i uważam, że głownie z zazdrosci. Daria miała zadbane ciało, śliczną buzię i non stop chodziła w mini. Ja mimo, że niczego mi nie brakowało, ale wtedy nie wierzyłam w siebie biegałam w workowych swetrach i dżinsach... I kto był górą? To była też głownie zasługa rodziców - jej mama była jej przyjaciółką, moja non stop mnie krytykowała... Nie dajcie się
Pozatym to wypowiedź Goha80 : "teraz to mam w nosie.mam meza, dziecko..." świadczy też o czymś Miłośc potrafi wyleczyć ze wszystkich kompleksów... także tych wyimaginowanych z tego co widziałam na co niektórych fotach

Yola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-02, 23:02   #1549
agggaaa
Raczkowanie

Witam!
Ja niestety mam też krzywe nogi. Mam w takim razie do Was prośbę: oceńcie krzywośc moich nóg w skali od 1 do 5, gdzie 1 to najbardziej krzywe, czyli im więcej punktów tym mniej krzywe nogi. Będę Wam bardzo wdzięczna za odpowiedź! Z góry dziękuję!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_3306.jpg (109,6 KB, 260 załadowań)
agggaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 07:19   #1550
agggunia
Rozeznanie

Ja niestety nie znam się, więc nie będę oceniała. Powiem tylko, że mam podobne xD... Też mam złączone uda Wy Dziewczyny narzekacie na tą przerwę między udami, a ja chciałabym ją mieć. A długość moich nóg? 83cm. Chyba średnia?
agggunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 07:28   #1551
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agggaaa Pokaż wiadomość
Witam!
Ja niestety mam też krzywe nogi. Mam w takim razie do Was prośbę: oceńcie krzywośc moich nóg w skali od 1 do 5, gdzie 1 to najbardziej krzywe, czyli im więcej punktów tym mniej krzywe nogi. Będę Wam bardzo wdzięczna za odpowiedź! Z góry dziękuję!!!
5
Stary 2007-06-03, 07:40   #1552
pola_7841
Raczkowanie

Hej ja już chodziłam w spódniczkach i nic mi nikt nie powiedział.... I to olewam znudziło mi się narzekanie mam teraz inny problem.... Tydzień temu była dyskoteka poszłam na nią i ludzie chcieli zaciągnąć mnie do tańca to stałam tam jak kołek :/ Próbowałam tańczyć ale jestem sztywna jak drewno! znacie jakieś ćwiczenia na rozciąganie tak żebym mogła ładnie poruszać bioderkami i tak dalej??? prosze a ja do dzisiaj czerwona jak burak stałam tam i tylko przeglądałam się jak ładnie tańczą ja poprostu nie umiem tańczyć! ludzie jaka siara! Odp
Stary 2007-06-03, 07:45   #1553
agggunia
Rozeznanie

Nie znam konkretych ćwiczeń, ale to da się wypracować. Włanczasz jakiś muzyczny kanał tv i... po prostu zaczynasz się ruszać w rytm piosenki, tak jak jakaś tam śpiewająca gwiazdka xD Z czasem nauczysz się

PS. Co oznacza takie zielone kółeczko pod avatarem i wykrzyknik?
Stary 2007-06-03, 08:54   #1554
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agggunia Pokaż wiadomość
Nie znam konkretych ćwiczeń, ale to da się wypracować. Włanczasz jakiś muzyczny kanał tv i... po prostu zaczynasz się ruszać w rytm piosenki, tak jak jakaś tam śpiewająca gwiazdka xD Z czasem nauczysz się

PS. Co oznacza takie zielone kółeczko pod avatarem i wykrzyknik?
Zielonie to chyba to że jesteś dostępna na forum albo zalogowałaś się a tam jak przejedziesz myszką po tych ikonkach to ci się wyświetli
Stary 2007-06-03, 09:25   #1555
agggunia
Rozeznanie

Dzięki. Jestem tu nowa i nie za bardzo się orientuję
Stary 2007-06-03, 09:55   #1556
pola_7841
Raczkowanie

Spoko ej może znasz jakieś teledyski z tańcem albo coś żebym mogła popatrzeć i poćwiczyć?? bo ja nie mam kablówki w domu a wiem że takie tam lecą....
Stary 2007-06-03, 12:05   #1557
201802191541
Raczkowanie

Aga! Masz normalne proste nozki, zadne krzywe! Jezeli przeszkadza Ci brak przerwy miedzy udami to stan szerzej, co to za problem? Nogi masz zupelnie PROSTE wiec nie rozumiem... Spojrz lepiej na moje

A do Poli - ja zawsze lubilam tanczyc i krecic bioderkami hehe :pp nigdy nie wstydzilam sie tanczyc na jakichs imprezach bo lubie to, czuje sie dobrze w tancu. Jezeli Ty masz problem z tym to dlatego pewnie ze nie jestes pewna siebie do konca. Ja jestem niska, mam nieduzy biust i spora pupe, ale lubie to. Moim jedynym kompleksem sa te nogi, ale to pomijam. Jak chcesz sie troche "rozruszac" to pusc sobie jakas fajna muzyczke i tancz np sprzatajac ;>
Stary 2007-06-03, 17:34   #1558
Little Angel
Wtajemniczenie

Poczekajcie az mnie sie w kncu zbierze na zrobienie zdjec moim nogom(nie lubie zdjec moich nozek z wiadomych powodow),odechce sie wam marudzenia

agggaaa zagrabne sa twoje nozki

I po co nam te kompleksyy??Wprawdzie mojego zdjecia w tym watku nie ma,ale go przegladam regularnie.I stwierdzam(moim okiem),ze te wszystkie nozki sa zgrabne po prostu(zazdroszcze wiekszosci wystawionych nozek),czasem troche zbyt szczuple,czasem pulchne,ale jednak zgrabne,chyba tu jeszcze nie bylo nog,o ktorych pomyslalam-"ale krzywe".Po prostu te durne kompleksy
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 18:56   #1559
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Little Angel Pokaż wiadomość
I po co nam te kompleksyy??Wprawdzie mojego zdjecia w tym watku nie ma,ale go przegladam regularnie.I stwierdzam(moim okiem),ze te wszystkie nozki sa zgrabne po prostu(zazdroszcze wiekszosci wystawionych nozek),czasem troche zbyt szczuple,czasem pulchne,ale jednak zgrabne,chyba tu jeszcze nie bylo nog,o ktorych pomyslalam-"ale krzywe".Po prostu te durne kompleksy

uhm, jasne, a moje to co :p
Stary 2007-06-04, 10:36   #1560
agggaaa
Raczkowanie

Dziękuję Wam za odpowiedzi Szkoda, że nie mogę zgodzic sie z waszymi opiniami Jeżeli chodzi o brak szpary między udami, to akurat mi wogóle nie przeszkadza, nawet tak wole. Ale mój problem zaczyna się od kolan w dół. Szczególnie krzywa jest prawa noga. Prosiłam Was o te oceny, ponieważ zbliża się lato i zastanawiam się nad przełamaniem i założeniem krótkich spodenek, dlatego ważna jest dla mnie Wasza opinia co do moich nóg Jeżeli jeszcze komuś by się chciało je ocenic to bede bardzo wdzięczna. Proszę tylko o całkowitą szczerośc. A co do tańca to ja też jestem sztywna jak kłoda Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko
agggaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości