Krzywe nogi - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-04, 14:56   #1561
agggunia
Rozeznanie

Dot.: Krzywe nogi

Oj, ja też bym się chciała przełamać i założyć w końcu te krótkie spodenki.
agggunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 15:52   #1562
pola_7841
Raczkowanie

Ja się przełamałam zrobiłam to na siłe :P
pola_7841 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 18:16   #1563
Little Angel
Wtajemniczenie

A dlaczego tak na sile mini Ja sie przelamalam i kupilam spodenki-takie jakie widze teraz na ulicach Bydgoszczy-dzinsy do kolan.Moje tak dokladnie zaslaniaja same kolana(tu jest najwieksza krzywizna).Zakupialm tez dwie sliczne spodnice,zwiewne i bardzo dziewczece-tez zaslaniaja same kolana.Wiece co?Jak Boga kocham,faceci gapia sie jak cholerka jasna Mimo,ze lydki sa jednak b.szczuple-wycwiczylam je troche-w tym roku lato juz mi sie podoba
Wniosek-moze poszukajcie otymalnej dlugosci dla siebie?I niekoniecznie musi to byc mini Bo mini to ja bym jednak nie wlozyla(ale tez ma prawie 3 dychy na karku,a to juz wiek powazniejszy niz 2 dychy )
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 18:32   #1564
201802191541
Raczkowanie

No tez tak mysle ze skoro nie potrafie sie zmusic do dlugosci MINI to sprobuje z MIDI. No i tak mam juz pare spodniczek i kilka par spodni 3/4 ;> w zeszlym roku na lato zaczelam w koncu chodzic w takich rzeczach, tzn kupilam sobie dwie pary jasnych spodni 3/4, milych i przewiewnych ;> Bo 2 lata temu chodzilam TYLKO w dlugich jeansach... I nie zartuje ani nie przesadzam :X bylo strasznie ale no kompleksy to okropna rzecz ktora wiele potrafi zniszczyc od zawsze walczylam z roznymi kompleksami, niektore wyleczylam, np tradzik z ktorym dlugo walczylam. Z innymi kompleksami sie pogodzilam np. z nieduzym biustem - moze troszeczke urosl od tabletek antykoncepcyjnych ale to niewazne, bo teraz staram sie go bardziej podkreslac poprzez bluzki z dekoltem itp... I prawde mowiac - to dziala! Eksponujac go nie czuje ze jest maly, za to czuje ze jest ladny i zadbany, a moj chlopak dostaje oczopląsu ...no i nie tylko on
No i widocznie moim sposobem na kompleks krzywych nog bedzie dlugosc 3/4 :< wiadomo ze nikt mi nie kaze chodzic w mini, nie musze tego robic, ale chcialoby sie po prostu... ;<
A swoja droga to spodniczki nie zaloze, ale na basenie czy plazy jakos nie mam oporow jak w stroju kapielowym latam :p a nogi przeciez w calej okazalosci na wierzchu :p dziwne
201802191541 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 19:15   #1565
shewa
Zakorzenienie

A ja teraz jestem tak zajęta nauką, że wogóle nie myśle o krzywych nożkach I chodze we wszystkich, wspodniczkach spodniach, co mi do glowy przjedzie
Little Angel

Jesteś z bydgoszczy??
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-04, 19:53   #1566
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
A ja teraz jestem tak zajęta nauką, że wogóle nie myśle o krzywych nożkach I chodze we wszystkich, wspodniczkach spodniach, co mi do glowy przjedzie
Little Angel

Jesteś z bydgoszczy??

No i bardzo dobrze
Jestem,jestem-Bydgoszcz city.
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-05, 16:19   #1567
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez pola_7841 Pokaż wiadomość
Hej ja już chodziłam w spódniczkach i nic mi nikt nie powiedział.... I to olewam znudziło mi się narzekanie mam teraz inny problem.... Tydzień temu była dyskoteka poszłam na nią i ludzie chcieli zaciągnąć mnie do tańca to stałam tam jak kołek :/ Próbowałam tańczyć ale jestem sztywna jak drewno! znacie jakieś ćwiczenia na rozciąganie tak żebym mogła ładnie poruszać bioderkami i tak dalej??? prosze a ja do dzisiaj czerwona jak burak stałam tam i tylko przeglądałam się jak ładnie tańczą ja poprostu nie umiem tańczyć! ludzie jaka siara! Odp
Nie martw sie tez kiedys tak myslalam. Ale kazdy ma inny styl w tancu i po 5 latac treningow juz nie uwazam, ze nie umiem tanczyc Polecam jakies zajecia - moze zakochasz sie w tancu jak ja i poznasz inne style i techniki
Stary 2007-06-05, 20:20   #1568
pola_7841
Raczkowanie

Zapisałam się dzisiaj byłam popatrzeć jak pani tańczy i to super wyglądało ja też tak będę tylko ona bierze za pół godziny 50 zł :/ wg.mnie troche dużo...
Stary 2007-06-06, 18:04   #1569
frida26
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monicoor Pokaż wiadomość
wczoraj kupi iłam sobie mi nei wiem cyz dorbze zrobilam, czy mogę pokazać się w mini z takimi nogami?
Sorki ale chyba cie pogięło. Ty masz BARDZO PROSTE NOGI!!!!!
Należę do krzywusków i nie rozumiem takich osób jak TY. Masz bardzo ładne nogi a jeśli tak nie uważasz to
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-06, 18:50   #1570
pola_7841
Raczkowanie

Cześć dziewczyny Właśnie wróciłam z sklepów i musze się pochwalić,że kupiłam trzy super mini i bardzio krótkie spodenki... A co mnie do tego skłoniło? Mama zabrała mnie do sklepu z butami i kupiła mi piękne buciki na obcasach... Byłam zdziwiona bo zawsze chodziłam albo w adidasach albo w zwykłych butach ale nigdy nie na obcasach zawsze mówiła że to kręgosłup się od tego krzywi albo nie za wygodne albo że nie umiem chodzić Jak wyszłyśmy z sklepów oczywiście zaliczyłam glebe poszłyśmy do biżuteri i kupiłam sobie bransoletkę czy się przez z :/ hehe nie wiem sama na noge taką śliczną i jak założyłam to poszłam do ubrań i tam przez szybe zobaczyłam takie piękne mini i spodenki! Mama powiedziała żebym weszła bo nic nie szkodzi żebym przymierzyła a jak weszłyśmy to w sklepie nie mogłam.... myślałam że się jeszcze raz zbłaźnie tak jak wtedy ale kazała mi zmierzyć to założyłam... i cud! jak zobaczyłam się w lustrze to nie mogłam uwieżyć że ja takie bzdury gadałam że mam krzywe nogi a nic nie było widać :/ nawet ludzie i mama powiedzieli że mam bardzo ładne nogi długie(83 cm hehe) i szczupłe że nic nie widać i że gadam głupoty... więc dziewczynki kupić sobie odlotowe buty na obcasach,biżuterie i jazda! nawet jak się ktoś czepnie albo coś to odpowiedz ja mam długie i ładne nie tak jak ty k****i ****! haha to by ją powstrzymało od takich komentarzy! Na początku miałam zły dzień i nie chciałam wyjść w mini tak jak wy ale zrobiłam to na siłe i koledzy powiedzieli że ładnie wyglądam! Trzeba się pokazać! A po drugie to niektóre dziewczyny mają racje że niektórzy nam zazdroszczą! Bo ja mam krzywe nogi i to bardzo przyznaje. I odróżniam się od tych wszystkich płaskich dziewczyn takich jak madonna lub pamela. Im więcej dziewczyna ma w sobie krzywizny tym więcej facetów patrzy na nią ponieważ widzą że ta osoba jest pewna siebie i że fajnie wygląda! Na te co mają proste widzą że to zwykła dziewczyna.Ale może coś innego maci w sobie takiego fajnego czym może to zastąpić np.że jesteś ładna,masz duży biust lub jesteś atrakcyjna... ja wybrałam to pierwsze hehehe! Po trzecie nauczcie się chodzić Ja nauczyłam się chodzić jak kaczka i wszyscy mówią że fajnie chodze i się śmieją i mi sie to podoba mój typ chodzenia pasuje mi do charakteru! Trzeba być pewnym siebie i jak ktoś ci podskoczy trzeba odpowiedzieć a nie się chować... Jak odpowiesz to mówie wam kumple będą was podziwiać ale nie za to że masz krzywe nogi tylko za to że masz odwage im to powiedzieć To jest dla nas wielki PLUS! ulalala ale się rozpisałam!
Stary 2007-06-06, 19:54   #1571
pola_7841
Raczkowanie

A jeżeli istnieją dziewczyny które mają problemy z grubymi nogami to niech się zapiszą na jakiś taniec,albo ćwiczenia albo może jakaś dieta? Najlepiej jest latać po schodach sama to wiem bo byłam gruba i od małego mieszkam w bloku bez windy i latam w tą i z powrotem i jakoś nie żałuje :P Zobaczcie na sonde przeprowadzoną przez bravo albo inne! Jeżeli chodzi o chłopaków to to daje najmniejszy procent tego wszystkiego! A jeżeli chodzi o dziewczyny które chcą ci zrobić przykrość to wyczaisz jakiś drobny element u niej (przecież nie ma ludzi idealnych) no i git! Nie chce się chwalić ale teraz chodze w spódnicach i chłopaki mi powiedzieli że patrzą na osobowość Najlepszym też sposobem jest szczera rozmowa z przyjaciółką na ten temat... Ja zapoznałam jedną koleżanke która ma gorsze kłopoty i cieszyć się że macie nogi i że wogóle możecie chodzić! olewać to że krzywe... ten kto powie że mamy krzywe to ma też krzywy ale mózg!

Edytowane przez pola_7841
Czas edycji: 2007-06-06 o 20:53
Stary 2007-06-07, 14:17   #1572
Olgis
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny Właśnie wróciłam z sklepów i musze się pochwalić,że kupiłam trzy super mini i bardzio krótkie spodenki... A co mnie do tego skłoniło? Mama zabrała mnie do sklepu z butami i kupiła mi piękne buciki na obcasach... Byłam zdziwiona bo zawsze chodziłam albo w adidasach albo w zwykłych butach ale nigdy nie na obcasach zawsze mówiła że to kręgosłup się od tego krzywi albo nie za wygodne albo że nie umiem chodzić Jak wyszłyśmy z sklepów oczywiście zaliczyłam glebe poszłyśmy do biżuteri i kupiłam sobie bransoletkę czy się przez z :/ hehe nie wiem sama na noge taką śliczną i jak założyłam to poszłam do ubrań i tam przez szybe zobaczyłam takie piękne mini i spodenki! Mama powiedziała żebym weszła bo nic nie szkodzi żebym przymierzyła a jak weszłyśmy to w sklepie nie mogłam.... myślałam że się jeszcze raz zbłaźnie tak jak wtedy ale kazała mi zmierzyć to założyłam... i cud! jak zobaczyłam się w lustrze to nie mogłam uwieżyć że ja takie bzdury gadałam że mam krzywe nogi a nic nie było widać :/ nawet ludzie i mama powiedzieli że mam bardzo ładne nogi długie(83 cm hehe) i szczupłe że nic nie widać i że gadam głupoty... więc dziewczynki kupić sobie odlotowe buty na obcasach,biżuterie i jazda! nawet jak się ktoś czepnie albo coś to odpowiedz ja mam długie i ładne nie tak jak ty k****i ****! haha to by ją powstrzymało od takich komentarzy! Na początku miałam zły dzień i nie chciałam wyjść w mini tak jak wy ale zrobiłam to na siłe i koledzy powiedzieli że ładnie wyglądam! Trzeba się pokazać! A po drugie to niektóre dziewczyny mają racje że niektórzy nam zazdroszczą! Bo ja mam krzywe nogi i to bardzo przyznaje. I odróżniam się od tych wszystkich płaskich dziewczyn takich jak madonna lub pamela. Im więcej dziewczyna ma w sobie krzywizny tym więcej facetów patrzy na nią ponieważ widzą że ta osoba jest pewna siebie i że fajnie wygląda! Na te co mają proste widzą że to zwykła dziewczyna.Ale może coś innego maci w sobie takiego fajnego czym może to zastąpić np.że jesteś ładna,masz duży biust lub jesteś atrakcyjna... ja wybrałam to pierwsze hehehe! Po trzecie nauczcie się chodzić Ja nauczyłam się chodzić jak kaczka i wszyscy mówią że fajnie chodze i się śmieją i mi sie to podoba mój typ chodzenia pasuje mi do charakteru! Trzeba być pewnym siebie i jak ktoś ci podskoczy trzeba odpowiedzieć a nie się chować... Jak odpowiesz to mówie wam kumple będą was podziwiać ale nie za to że masz krzywe nogi tylko za to że masz odwage im to powiedzieć To jest dla nas wielki PLUS! ulalala ale się rozpisałam!
No to super! Gratuluję udanych zakupów.
Jutro też się przełamię i założę krótką sukienkę na bal gimnazjalny (a do tego ciemno różowa, będę rzucać się w oczy ). Po raz pierwszy obecni na balu zobaczą moje nogi. Do tego zakupiłam sobie buciki na malutkim obcasiku przez co u mnie nogi wydają się bardziej krzywe. Ogólnie są jakieś dziwne. Normalnie stoję tak, że łączą mi się kolana i kostki ale między łydkami i udami są spary i kolana idą do wewnątrz, ale potrafię też tak stanąć, że łączą mi się kolana a kostki nie, albo nie łączą mi się kolana a kostki mi się łączą . Moje kolana przypominają serca ostrymi końcówkami do wewnątrz a na zewnątrz takie jakieś rozdwojone. Do tego mam grubsze uda i łydki jak wykałaczki . Oto bardzo opisowy obraz moich nóg nastąpił .
No ale cieszę się, że mam nogi, mogę na nich chodzić biegać i robić co tylko chcę. Mam nadzieję, że na zabawie będę się dobrze bawić .
Pozdrawiam Was kochane Wizażanki . Przełamcie się do mini, szortów, bo tak ciepło dzisiaj (przez co tak piszę niezrozumiale, mózg mi sie przegrzał ).
tę wrażliwość na piękno,
nigdy się nie zestarzeje.
Olgis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 14:54   #1573
agggaaa
Raczkowanie

Witam! A co z oceną moich nóg? Przepraszam, że jestem taka natrętna, ale bardzo zależy mi na Waszych opiniach. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie. Zdjęcie moich nóg jest kilka wypowiedzi wcześniej Jeszcze raz Was proszę o ocenę i nie gniewajcie się na mnie
agggaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 15:21   #1574
ratta
Wtajemniczenie

agggaaa-->
Moim zdaniem są normalne, w sensie taką krzywiznę ma znaczna część społeczeństwa i w ogóle bym się tym nie przejmowała.
Ale mogłabyś poprawić wygląd nóg (głównie ud) ćwicząc.
ratta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 20:00   #1575
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olgis Pokaż wiadomość
No to super! Gratuluję udanych zakupów.
Jutro też się przełamię i założę krótką sukienkę na bal gimnazjalny (a do tego ciemno różowa, będę rzucać się w oczy ). Po raz pierwszy obecni na balu zobaczą moje nogi. Do tego zakupiłam sobie buciki na malutkim obcasiku przez co u mnie nogi wydają się bardziej krzywe. Ogólnie są jakieś dziwne. Normalnie stoję tak, że łączą mi się kolana i kostki ale między łydkami i udami są spary i kolana idą do wewnątrz, ale potrafię też tak stanąć, że łączą mi się kolana a kostki nie, albo nie łączą mi się kolana a kostki mi się łączą . Moje kolana przypominają serca ostrymi końcówkami do wewnątrz a na zewnątrz takie jakieś rozdwojone. Do tego mam grubsze uda i łydki jak wykałaczki . Oto bardzo opisowy obraz moich nóg nastąpił .
No ale cieszę się, że mam nogi, mogę na nich chodzić biegać i robić co tylko chcę. Mam nadzieję, że na zabawie będę się dobrze bawić .
Pozdrawiam Was kochane Wizażanki . Przełamcie się do mini, szortów, bo tak ciepło dzisiaj (przez co tak piszę niezrozumiale, mózg mi sie przegrzał ).
No jedna się już przełamała :P BRAWO! No kto następny??? A co do ciebie to mam takie same jak ty i przestałam się już dołować A tak czy siak takie gadanie zobaczycie jak będzie 40 stopni na dworzu same się przekonacie mnie też pogoda troche ruszyła bo tak głupio patrzeć na dziewczyny jak chodzą w takich ładnych spódniczkach
Stary 2007-06-07, 21:06   #1576
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

ja też mimo swoich krzywych nóżek śmigam w spódniczkach....a na dodatek kupiłam sobie ostatnio taką śkliczną biała króciutką.... nie zamierzam parzyć się w spodniach, mam nózki jakie mam, ale już się z tym pogodziłam i jest git pozdrawiam
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 09:52   #1577
201802191541
Raczkowanie

Gratuluje dziewczyny, jestem z Was dumna !!!!!!! ;*

Ale mimo tego podziwu dla Was sama nie jestem w stanie sie przelamac. Boje sie ze jak wyjde w mini to znajomi zaczna sie ze mnie smiac i w ogole ;/
Stary 2007-06-08, 10:27   #1578
Patrycjusia
Przyczajenie

ja tez mam nietypowe nogi,nie są krzywe,ale nie mogę złączyc ich razem hahah tylko stopy mi sie złączają heh...może to dlatego,że jestem taka chuda heh
Patrycjusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 11:51   #1579
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monisiaaa1989 Pokaż wiadomość
Gratuluje dziewczyny, jestem z Was dumna !!!!!!! ;*

Ale mimo tego podziwu dla Was sama nie jestem w stanie sie przelamac. Boje sie ze jak wyjde w mini to znajomi zaczna sie ze mnie smiac i w ogole ;/
To jak będą się śmiać to odpowiedz: "co przeszkadza ci coś???? każdy jest inny ja się na szczęście odróżniam od takich jak ty" mówie ci odrazu się zamknie a jak nie to przywal jej wkońcu trzeba coś z tym zrobić to nie jest twoja wina i oni wszyscy to wiedzą przecież ludzie tak samo mają uczucia i wiedzą że byś chciała jak najlepiej a nie możesz... Albo możesz wszystkim mówić że miałaś wypadek albo coś moja kumpela to wszystkim rozpowiada :/ może to i głupie ale działa i ludzie zamiast się śmiać to współczują....
Stary 2007-06-08, 12:26   #1580
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
To jak będą się śmiać to odpowiedz: "co przeszkadza ci coś???? każdy jest inny ja się na szczęście odróżniam od takich jak ty" mówie ci odrazu się zamknie a jak nie to przywal jej wkońcu trzeba coś z tym zrobić to nie jest twoja wina i oni wszyscy to wiedzą przecież ludzie tak samo mają uczucia i wiedzą że byś chciała jak najlepiej a nie możesz... Albo możesz wszystkim mówić że miałaś wypadek albo coś moja kumpela to wszystkim rozpowiada :/ może to i głupie ale działa i ludzie zamiast się śmiać to współczują....
Wypadek? hehe dobre :P no w sumie kazdy ma cos innego za co mozna by go wysmiac, np odstajace uszy czy jakis krzywy nos. Ale te wady sa takie naturalniejsze bo twarz sie caly czas pokazuje i ludzie sie przyzwyczajaja, poza tym sa bardziej "popularne" niz krzywe nogi. A jak nikt nigdy moich nie widzial to jak ja je teraz pokaze (
Stary 2007-06-08, 14:08   #1581
Olgis
Raczkowanie

Cytat:
A jak nikt nigdy moich nie widzial to jak ja je teraz pokaze (
Ja tak samo mam, już za 3h wszyscy po raz pierwszy zobaczą moje nogi. Muszę się przełamać . Dam radę i trzymam za Ciebie kciuki i za Was wszystkie
tę wrażliwość na piękno,
nigdy się nie zestarzeje.
Olgis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 15:59   #1582
smutas123456
Raczkowanie

czesc dziewczyny ;p a ja dzis sie opalałam dzis i jak sie tak przegladam w lustrze czy sie opalilam to tak popatrzylam na moje nogi,.,.,...i wiecie co... ? stwierdzialm ze nie sa takie krzywe a jeszcze jak opalone to fajnie wygladaja :P i w niedziele ubieram spodniczke aha i jeszcze jedneo nikomu nie mowilam ze mam kzywe nogi tylko mamie i pewnie nikt o tym nie wie bo zawsze chodze w dlugich spodniach albo rybaczkach A W CZWARtek (wczoraj) ubralam sukinke taka za kolano i szlam do mojej przyjaciolki bo jechalm z nia do kosicola i ona mowi do swojej siostry "patrz ona ma krzywe nogi" a jej siostra " taa ciekawe w ktorym miejscu" a ja sama powiedzialam ze mam krzywe nogi ale z usmiechem trudno przeicez to nie moja wina :| i teraz to juz sama nie wiem czy ubrac spodniczke w niedziele czy lepiej gotowac sie w spodniach ... bo jak inni mnie wysmieja :\ kurde.. juz sama nie wiem ! dzis postraam zalaczyc zdjecie to same ocenicie pzdr dla was ***
smutas123456 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 16:01   #1583
kineczka.85
Przyczajenie

Ja mam ten sam ten problem najgorzej jest bw lato gdy partząć na zgrabne dziewczyny też chciałabym założyć mini lub szotrymam nogi w kształcie litery x bardzo krzywe poza tym mjestem szczupła ale tak wygląda to strasznie.Myslałam o operacji ale nie wiem czy jest ona bezpieczna i na czym polega wiecie może dziewczyny??
kineczka.85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-08, 16:10   #1584
Patrycjusia
Przyczajenie

damy rade! to koszmar w takie ciepło w dżinsach paradować
Patrycjusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 16:51   #1585
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Wypadek? hehe dobre :P no w sumie kazdy ma cos innego za co mozna by go wysmiac, np odstajace uszy czy jakis krzywy nos. Ale te wady sa takie naturalniejsze bo twarz sie caly czas pokazuje i ludzie sie przyzwyczajaja, poza tym sa bardziej "popularne" niz krzywe nogi. A jak nikt nigdy moich nie widzial to jak ja je teraz pokaze (
No to i do tego się przyzwyczają to jest najgorsze jak się nie chodzi w spódnicach to potem tak jest.
Stary 2007-06-08, 16:53   #1586
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Patrycjusia Pokaż wiadomość
damy rade! to koszmar w takie ciepło w dżinsach paradować
O dziewczyno w tym to masz racje Przez te spodnie to opalić się całej nie da :/ a później czym się chwalić
Stary 2007-06-08, 17:06   #1587
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kineczka.85 Pokaż wiadomość
Ja mam ten sam ten problem najgorzej jest bw lato gdy partząć na zgrabne dziewczyny też chciałabym założyć mini lub szotrymam nogi w kształcie litery x bardzo krzywe poza tym mjestem szczupła ale tak wygląda to strasznie.Myslałam o operacji ale nie wiem czy jest ona bezpieczna i na czym polega wiecie może dziewczyny??
Hmmm... Wątpie czy ktoś odpowie na te pytanko bo z tego co ja tu czytałam żadna się nie interesuje operacją Moim zdaniem operacja jest zła chociaż też chciałam zrobić rok temu ale byłam u lekarza i stwierdził że blizny będą się goić miesiącami lub nawet latami a ty będziesz musiała robić dużo ćwiczeń i wszystko robić jak należy żeby także kręgosłupa nie uszkodzić np. jak siadać,kąpać się i tak dalej. Wiesz to dość drogie jest i nie wiem czy korzystne dla zdrowia bo jak się nie uda i będziesz siedziała tak całe życie na wózku? Wiesz nie myśl tylko że zrobią ci i będzie luz ale pomyś jakie mogą być tego konsekwencje Bo widzisz np. w tv i gazetach ile osób robi sobie operacje piersi i jak żałują Ale wogóle co ja gadam jaK się nie znam Powiem że nie radze aaaaa informacji dużo jest w necie wejdź na google wpisz operacja nóg i jazda!
Stary 2007-06-08, 17:08   #1588
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Olgis Pokaż wiadomość
Ja tak samo mam, już za 3h wszyscy po raz pierwszy zobaczą moje nogi. Muszę się przełamać . Dam radę i trzymam za Ciebie kciuki i za Was wszystkie
Hehehe napisz jak było
Stary 2007-06-08, 17:53   #1589
shewa
Zakorzenienie

A ja sie w koncu przełamałam i chciałam ubrać mini. I ubrałam... poszłam przejrzeć sie w lustrze i doznałam szoku Patrze a tu na moim udzie wielki fioletowo niebieski siniak Ogromny... ma jakies 4 cm srednicy Nie mam pojecia od czego to mam ale co mialam zrobic... poszlam i ubralam jeansy... no ale chociaz je podwinelam za kolano
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 18:46   #1590
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
A ja sie w koncu przełamałam i chciałam ubrać mini. I ubrałam... poszłam przejrzeć sie w lustrze i doznałam szoku Patrze a tu na moim udzie wielki fioletowo niebieski siniak Ogromny... ma jakies 4 cm srednicy Nie mam pojecia od czego to mam ale co mialam zrobic... poszlam i ubralam jeansy... no ale chociaz je podwinelam za kolano
hehe przejdzie walnełaś się hehe tydzień i tego nie ma.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości