|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzywe nogi
No on już prawie tydzien jest
![]() ![]() A w srodku taka jakas kulka eh okropnie to wyglda ;/ zeby to chociaz jeszcze wyzej bylo... to nie dzisiaj 30 stopni a ja w jeansach musze lazic;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Raczkowanie
|
No to opowiadam. Na początku było ciężko było mi się przełamać i śmiało tańczyć, ale wyszłam na parkiet i zaczełam tańczyć, już po 1 min tak szalałam, że normalnie nie da się opisać. Skakałam, machałam sukienką, kręciłam się i zapomniałam o moich nogach. Mówię Wam Wizażanki nie ma sensu się przejmować, że ma się takie, a nie inne nogi w końcu wszystkie się różnią. Szkoda życia żeby zajmować się takimi błahostkami, bo jak będziemy tak ciągle nad nimi dumać to nawet nie zauważymy jak życie nam przeleci,a jako babcie nie będziemy mogły nosić mini i szortów. Sama zamierzam całe lato biegać w szortach i spódniczkach. Dziewczyny tak się cieszę, że mój kompleks minął
![]() ![]() Ps. Być może dam fotki ale nie wiem czy będą widoczne na nich moje nogi. Aha i jak moja mama powiedziała tacie, że uważam, że mam krzywe nogi to ten się głośno zaśmiał z mojego stwierdzenia i się zdziwił, że tak sądzę ![]()
#1594 |
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny!
Dawno już nie zaglądałam na Nasz kochany Wizaż, ale jestem i w związku, że jestem posiadaczką krzywych nóżek, przyłączam się do tego wątku, a nawet dodaję zdjęcia swoich dolnych kończyn ![]() Możecie je przyrównać do swoich kopytek i porównać krzywizny oraz będę wdzięczna jeśli napiszecie jak widzicie moje nogi...czy naprawdę są takie straszne? Nie pamiętam już kiedy wyszłam z domu w spódnicy krótszej niż za kolano ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Przyczajenie
|
jest okej,widze,że tobie też sie nie łączą jak mi,ale u mnie to wygląda jakbym na szczudlach była heh
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1598 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No to mowie,ze w watku "krzywe nogi"je ogladam-a on"wy kobiety macie krzywy,ale mozg-takie sliczne nogi,a ona marudzi... ![]() A ja ide w koncu po ten aparat-pstrykne swoje giry...w koncu. Edit ![]() w krotkich gaciach-nie podobaja mi sie nogi do bolu,w dzinsach-widze,ze to jest moja optymalna dlugosc-podobaja mi sie-jakby nie moje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 |
Rozeznanie
|
U mnie większy problem jest nie z tym, ze krzywe, ale z tym, że mam bardzo dziwny chód... I nawet w dzinsach czasem mi glupio. Wydaje mi sie, że wszyscy sie na mnie gapia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Hej,dawno mnie tu nie było
![]() Chciałam wam powiedzieć (do tych dziewczyn które jeszcze się nie przełamały w chodzeniu w krótkich spódniczkach itp.) że nie warto się przejmować, naprawdę. Bo u mnie w szkole jest taka jedna dziewczyna która nie powiem, chuda nie jest, nogi ma grube ale nosi mini i macha dupą ;P (przepraszam za to słowo ;p) a to że my mamy trochę niekształtne nogi to nie znaczy że mamy się ich wstydzić bo krzywe nie znaczy brzydkie, wręcz przeciwnie, nasze motto to krzywe to piękne i powinnyśmy się tego trzymać ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
A ja pokazalam mojemu TŻ zdjecia roznych nog, w tym swoich ale nie powiedzialam ze to moje, no i mial oceniac czy krzywe. I moje ocenil jako krzywe. Mimo ze wczesniej jak z nim rozmawialam to caly czas mnie pocieszal ze sa "normalne" i nie mam co sie przejmowac. I nigdy nie powiedzial ze sa ladne, tylko zawsze ze "normalne". Nie chcial klamac chyba?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Przyczajenie
|
A ja pokazalam mojemu TŻ zdjecia roznych nog, w tym swoich ale nie powiedzialam ze to moje, no i mial oceniac czy krzywe. I moje ocenil jako krzywe. Mimo ze wczesniej jak z nim rozmawialam to caly czas mnie pocieszal ze sa "normalne" i nie mam co sie przejmowac. I nigdy nie powiedzial ze sa ladne, tylko zawsze ze "normalne". Nie chcial klamac chyba?
nie przejmuj sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Przyczajenie
|
co ja moge napisać...typowe zachowanie faceta
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Wtajemniczenie
|
No nie za miłe jest coś takiego, ale sama się na to naraziłaś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jesli starsza kolezanka moze miec dla was mlodszych rade ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1610 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ehhh... Dzisiaj bylo tak goraco a ja w bialych luznych rybaczkach ten dzien przezylam, nawet calkiem niezle :p Mysle ze dam rade ;> |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie boj sie znajomych-przeciez cie znaja i bez problemu zaakceptuja ciebie w mini-po prostu zdziwia sie,ze ja posiadasz,ale nic wiecej(tylko nie mow przy nich"no,mam krzywe nogi i to jak,ale co tam i tak ubralam mini"bo od razu wszyscy zaczna zwracac uwage na to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Raczkowanie
|
Chłopaki lubią dziewczyny w spódniczkach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis sie odwazylam i 1 raz w zyciu wyszlam w spodenkach
![]() ![]()
#1614 |
Zakorzenienie
|
A ja nadal musze sie gotowac w jeansach
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
ja mam to samo- im bardziej chudłam, tym widoczniejsze byly moje krzywe nogi. Ale to akurat nie jest moja wina - podobno mam krzywo zrośnięte rzepki, czy cos takiego podobnego...:P:P:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Raczkowanie
|
A ja po ostatnim kryzysie znow mam nastroj pozytywny :p tak patrze ze w obcacach calkiem niezle wygladaja
![]() ![]() Edytowane przez 201802191541 Czas edycji: 2007-06-13 o 10:28 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.