Krzywe nogi - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-08, 19:04   #1591
shewa
Zakorzenienie

Dot.: Krzywe nogi

No on już prawie tydzien jest tylko nabral troche zielonego koloru
A w srodku taka jakas kulka eh okropnie to wyglda ;/ zeby to chociaz jeszcze wyzej bylo... to nie dzisiaj 30 stopni a ja w jeansach musze lazic;/
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 19:45   #1592
pola_7841
Raczkowanie

W
Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
No on już prawie tydzien jest tylko nabral troche zielonego koloru
A w srodku taka jakas kulka eh okropnie to wyglda ;/ zeby to chociaz jeszcze wyzej bylo... to nie dzisiaj 30 stopni a ja w jeansach musze lazic;/
Współczuje.... :/
pola_7841 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-08, 22:30   #1593
Olgis
Raczkowanie

No to opowiadam. Na początku było ciężko było mi się przełamać i śmiało tańczyć, ale wyszłam na parkiet i zaczełam tańczyć, już po 1 min tak szalałam, że normalnie nie da się opisać. Skakałam, machałam sukienką, kręciłam się i zapomniałam o moich nogach. Mówię Wam Wizażanki nie ma sensu się przejmować, że ma się takie, a nie inne nogi w końcu wszystkie się różnią. Szkoda życia żeby zajmować się takimi błahostkami, bo jak będziemy tak ciągle nad nimi dumać to nawet nie zauważymy jak życie nam przeleci,a jako babcie nie będziemy mogły nosić mini i szortów. Sama zamierzam całe lato biegać w szortach i spódniczkach. Dziewczyny tak się cieszę, że mój kompleks minął. Życzę Wam tego samego
Ps. Być może dam fotki ale nie wiem czy będą widoczne na nich moje nogi.
Aha i jak moja mama powiedziała tacie, że uważam, że mam krzywe nogi to ten się głośno zaśmiał z mojego stwierdzenia i się zdziwił, że tak sądzę
tę wrażliwość na piękno,
nigdy się nie zestarzeje.
Olgis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 00:20   #1594
wodniczka176
Raczkowanie

GG do wodniczka176

Witam Dziewczyny!
Dawno już nie zaglądałam na Nasz kochany Wizaż, ale jestem i w związku, że jestem posiadaczką krzywych nóżek, przyłączam się do tego wątku, a nawet dodaję zdjęcia swoich dolnych kończyn
Możecie je przyrównać do swoich kopytek i porównać krzywizny oraz będę wdzięczna jeśli napiszecie jak widzicie moje nogi...czy naprawdę są takie straszne?
Nie pamiętam już kiedy wyszłam z domu w spódnicy krótszej niż za kolano , jakoś nie potrafię się przełamać...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 050.jpg (52,3 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 055.jpg (61,5 KB, 229 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 067.jpg (116,5 KB, 135 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 002.jpg (100,7 KB, 174 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 007.jpg (121,0 KB, 173 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 060.jpg (83,6 KB, 135 załadowań)
wodniczka176 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 08:03   #1595
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wodniczka176 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny!
Dawno już nie zaglądałam na Nasz kochany Wizaż, ale jestem i w związku, że jestem posiadaczką krzywych nóżek, przyłączam się do tego wątku, a nawet dodaję zdjęcia swoich dolnych kończyn
Możecie je przyrównać do swoich kopytek i porównać krzywizny oraz będę wdzięczna jeśli napiszecie jak widzicie moje nogi...czy naprawdę są takie straszne?
Nie pamiętam już kiedy wyszłam z domu w spódnicy krótszej niż za kolano , jakoś nie potrafię się przełamać...
E tam u ciebie to nic nie widać z przodu są ok tylko z tyłu troche ale to każda tak ma nie ma się co martwić...
Stary 2007-06-09, 08:59   #1596
Patrycjusia
Przyczajenie

jest okej,widze,że tobie też sie nie łączą jak mi,ale u mnie to wygląda jakbym na szczudlach była heh
Patrycjusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 11:43   #1597
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
Napisane przez pola_7841 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Właśnie wróciłam z sklepów i musze się pochwalić,że kupiłam trzy super mini i bardzio krótkie spodenki... A co mnie do tego skłoniło? Mama zabrała mnie do sklepu z butami i kupiła mi piękne buciki na obcasach... Byłam zdziwiona bo zawsze chodziłam albo w adidasach albo w zwykłych butach ale nigdy nie na obcasach zawsze mówiła że to kręgosłup się od tego krzywi albo nie za wygodne albo że nie umiem chodzić Jak wyszłyśmy z sklepów oczywiście zaliczyłam glebe poszłyśmy do biżuteri i kupiłam sobie bransoletkę czy się przez z :/ hehe nie wiem sama na noge taką śliczną i jak założyłam to poszłam do ubrań i tam przez szybe zobaczyłam takie piękne mini i spodenki! Mama powiedziała żebym weszła bo nic nie szkodzi żebym przymierzyła a jak weszłyśmy to w sklepie nie mogłam.... myślałam że się jeszcze raz zbłaźnie tak jak wtedy ale kazała mi zmierzyć to założyłam... i cud! jak zobaczyłam się w lustrze to nie mogłam uwieżyć że ja takie bzdury gadałam że mam krzywe nogi a nic nie było widać :/ nawet ludzie i mama powiedzieli że mam bardzo ładne nogi długie(83 cm hehe) i szczupłe że nic nie widać i że gadam głupoty... więc dziewczynki kupić sobie odlotowe buty na obcasach,biżuterie i jazda! nawet jak się ktoś czepnie albo coś to odpowiedz ja mam długie i ładne nie tak jak ty k****i ****! haha to by ją powstrzymało od takich komentarzy! Na początku miałam zły dzień i nie chciałam wyjść w mini tak jak wy ale zrobiłam to na siłe i koledzy powiedzieli że ładnie wyglądam! Trzeba się pokazać! A po drugie to niektóre dziewczyny mają racje że niektórzy nam zazdroszczą! Bo ja mam krzywe nogi i to bardzo przyznaje. I odróżniam się od tych wszystkich płaskich dziewczyn takich jak madonna lub pamela. Im więcej dziewczyna ma w sobie krzywizny tym więcej facetów patrzy na nią ponieważ widzą że ta osoba jest pewna siebie i że fajnie wygląda! Na te co mają proste widzą że to zwykła dziewczyna.Ale może coś innego maci w sobie takiego fajnego czym może to zastąpić np.że jesteś ładna,masz duży biust lub jesteś atrakcyjna... ja wybrałam to pierwsze hehehe! Po trzecie nauczcie się chodzić Ja nauczyłam się chodzić jak kaczka i wszyscy mówią że fajnie chodze i się śmieją i mi sie to podoba mój typ chodzenia pasuje mi do charakteru! Trzeba być pewnym siebie i jak ktoś ci podskoczy trzeba odpowiedzieć a nie się chować... Jak odpowiesz to mówie wam kumple będą was podziwiać ale nie za to że masz krzywe nogi tylko za to że masz odwage im to powiedzieć To jest dla nas wielki PLUS! ulalala ale się rozpisałam!
Pola ja od zawsze uważam, że nogi najlepiej wyglądaja w butkach na obcasach i dlatego od 13 roku życia płaskie buty rzadko goszczą na moich stopach Fajnie, że i ty tak uważasz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-09, 12:18   #1598
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasienka.b Pokaż wiadomość
Pola ja od zawsze uważam, że nogi najlepiej wyglądaja w butkach na obcasach i dlatego od 13 roku życia płaskie buty rzadko goszczą na moich stopach Fajnie, że i ty tak uważasz
hehehe a ja sie dopiero teraz przekonałam
Stary 2007-06-09, 14:20   #1599
leniwa kobieta
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez wodniczka176 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny!
Wlasnie sobie przegladam twoje zdjecia.A mąż mowi"co to za nozki?Ale ladne!"
No to mowie,ze w watku "krzywe nogi"je ogladam-a on"wy kobiety macie krzywy,ale mozg-takie sliczne nogi,a ona marudzi..."
A ja ide w koncu po ten aparat-pstrykne swoje giry...w koncu.

Editodaje moje...
w krotkich gaciach-nie podobaja mi sie nogi do bolu,w dzinsach-widze,ze to jest moja optymalna dlugosc-podobaja mi sie-jakby nie moje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 018.jpg (47,3 KB, 113 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 020.jpg (47,2 KB, 125 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 022.jpg (48,7 KB, 234 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 023.jpg (47,9 KB, 165 załadowań)
leniwa kobieta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 19:18   #1600
agggunia
Rozeznanie

U mnie większy problem jest nie z tym, ze krzywe, ale z tym, że mam bardzo dziwny chód... I nawet w dzinsach czasem mi glupio. Wydaje mi sie, że wszyscy sie na mnie gapia
agggunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-09, 20:26   #1601
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agggunia Pokaż wiadomość
U mnie większy problem jest nie z tym, ze krzywe, ale z tym, że mam bardzo dziwny chód... I nawet w dzinsach czasem mi glupio. Wydaje mi sie, że wszyscy sie na mnie gapia
Bo jesteś ładną atrakcyjną osobą powinnaś się cieszyć ja też się ciesze z tego że wszyscy przyglądają się na mnie dzisiaj byłam w mini i zamiast głupich komentarzy leciały same dobre

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-10, 16:19   #1602
kasienka.b
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka

GG do kasienka.b

Cytat:
hehehe a ja sie dopiero teraz przekonałam
Lepiej późno niż później Nie no żartuje. Ale obcasy (na szczescie) zazwyczaj optycznie prostuja, no i wydluzaja (dla niektorych bonus) nogi
Stary 2007-06-10, 17:07   #1603
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Hej,dawno mnie tu nie było
Chciałam wam powiedzieć (do tych dziewczyn które jeszcze się nie przełamały w chodzeniu w krótkich spódniczkach itp.) że nie warto się przejmować, naprawdę. Bo u mnie w szkole jest taka jedna dziewczyna która nie powiem, chuda nie jest, nogi ma grube ale nosi mini i macha dupą ;P (przepraszam za to słowo ;p) a to że my mamy trochę niekształtne nogi to nie znaczy że mamy się ich wstydzić bo krzywe nie znaczy brzydkie, wręcz przeciwnie, nasze motto to krzywe to piękne i powinnyśmy się tego trzymać dlatego nie jęczeć mi tu i zakładać krótkie spodenki czy spódniczki tak dla gwoli ścisłości to ja też na początku byłam załamana ale zmieniłam po jakimś czasie nastawienie bo nie ma sensu przejmować się tym co myślą inni,ważne żebyśmy się dobrze czuły pozdrawiam
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-10, 19:21   #1604
201802191541
Raczkowanie

A ja pokazalam mojemu TŻ zdjecia roznych nog, w tym swoich ale nie powiedzialam ze to moje, no i mial oceniac czy krzywe. I moje ocenil jako krzywe. Mimo ze wczesniej jak z nim rozmawialam to caly czas mnie pocieszal ze sa "normalne" i nie mam co sie przejmowac. I nigdy nie powiedzial ze sa ladne, tylko zawsze ze "normalne". Nie chcial klamac chyba?

201802191541 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 09:25   #1605
bobowita
Przyczajenie

A ja pokazalam mojemu TŻ zdjecia roznych nog, w tym swoich ale nie powiedzialam ze to moje, no i mial oceniac czy krzywe. I moje ocenil jako krzywe. Mimo ze wczesniej jak z nim rozmawialam to caly czas mnie pocieszal ze sa "normalne" i nie mam co sie przejmowac. I nigdy nie powiedzial ze sa ladne, tylko zawsze ze "normalne". Nie chcial klamac chyba?

nie przejmuj sie ja mam tez krzywe nogi i postanowilam przez cale wakacje chodzic w krotkich spodniczkach i szortach i jak na razie udaje mi sie to. mojemu chlopakowi ciagle mowie ze mam krzywe nogi i on na pwno to widzi, tylko, ze nie powiedzial mi tego. ale na pewno nie jest tak zle jak mowi
bobowita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 10:39   #1606
Patrycjusia
Przyczajenie

co ja moge napisać...typowe zachowanie faceta
Patrycjusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 10:47   #1607
ratta
Wtajemniczenie

No nie za miłe jest coś takiego, ale sama się na to naraziłaś Nie ma co się jednak przejmować. Co z tego, że nogi krzywe. Może jak się widzi same nogi, to inaczej się to odbiera. Liczy się cała sylwetka
ratta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-11, 14:03   #1608
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monisiaaa1989 Pokaż wiadomość

Szczerze nie wiem kto to jest te TŻ ale git wnioskuje z tego,że ta osoba chociaż nie wiem czy to chłopak czy nie bardzo Cię lubi ale nie za to,że masz krzywe nogi bo ja tez jak bym miała taką fote przed oczami to bym tak stwierdziła i każda by tak zrobiła ten ktoś widocznie nie powie ci tego ponieważ bardzo Cię lubi i nie chce Cię urazić bo raczej musi wiedzieć,że ty tak przeżywasz na ten temat moje koleżanki też gadały,że krzywe a wczoraj,że ładne i żebym nie gadała głupot.... widzę,że ten ktoś to normalny człowiek a nie świnia ale nawet jak by Ci tak ktoś powiedział prosto w oczy to co? smutno by Ci było ale to nie twoja wina i powiesz że po prostu się taka urodziłaś i tyle i nie ma co rozpaczać! ja się jakoś zaczęłam chwalić i też mam krzywe :P hehe GŁOWA DO GÓRY!!!!!
Stary 2007-06-11, 15:16   #1609
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:

To ja powiem zartobliwie-sama jestes sobie winnaA wiesz dlaczego?Bo spytalas faceta czy te nogi sa krzywe-odpowiedzial zgodnie z prawda(tzn-ja twoch nog nie widzialam,ale ty twierdisz,ze sa krzywe),ze tak.Zadalas glupie pytanie,bo moglas spytac "czy te nogi ci sie podobaja?"-i jestem pewna,ze odpwoedzilaby "tak"-zgodnie z prawda.Bo krzywe nie znaczy szkaradne-ot po prostu to jest inne niz prosteA teraz czujesz sie urazona i oszukana,bo przedtem mowil ,ze nogi sa normalne,a tu nagle wyszlo niby szydlo z worka(a jak jemu musi byc glupio,ze go wzielas podstepem-dosc nieladnym-na pewno czuje,ze jest tobie bardzo przykro).
Jesli starsza kolezanka moze miec dla was mlodszych radeNIGDY nie mowcie swojemu mezczyznie-spojrz jaki mam wstretny krzywy nos(wstretne uda/lydki/biodra/pupe/piersi/cokolwiek)bo jak bedziecie to w kolko powtarzac-wasz facet w koncu w to uwierzy i zacznie "to dostrzegac".I jak jeszcze zdarzy wam sie koniec zwiazku-swojej nowej dziewczynie powie,ze ta jego byla miala wstretny nos/uda.lydki/pupe/cokolwiek i jeszcze na dodatek miala problem z samoakceptacjaNauczcie sie akcentowac to co w was piekne,a to co waszym zdaniem takie sobie-pomincie milczeniem.Faceci nie dostrzegaja takich dupereli jak my-po co im o nich mowic...I prosze to sobie wziac do serca
Little Angel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-11, 20:56   #1610
201802191541
Raczkowanie

Cytat:
Szczerze nie wiem kto to jest te TŻ ale git wnioskuje z tego,że ta osoba chociaż nie wiem czy to chłopak czy nie bardzo Cię lubi ale nie za to,że masz krzywe nogi bo ja tez jak bym miała taką fote przed oczami to bym tak stwierdziła i każda by tak zrobiła ten ktoś widocznie nie powie ci tego ponieważ bardzo Cię lubi i nie chce Cię urazić bo raczej musi wiedzieć,że ty tak przeżywasz na ten temat moje koleżanki też gadały,że krzywe a wczoraj,że ładne i żebym nie gadała głupot.... widzę,że ten ktoś to normalny człowiek a nie świnia ale nawet jak by Ci tak ktoś powiedział prosto w oczy to co? smutno by Ci było ale to nie twoja wina i powiesz że po prostu się taka urodziłaś i tyle i nie ma co rozpaczać! ja się jakoś zaczęłam chwalić i też mam krzywe :P hehe GŁOWA DO GÓRY!!!!!
TŻ czyli moj chłopak :p czyli osoba z reguły zyczliwa

Cytat:
Napisane przez Little Angel Pokaż wiadomość
To ja powiem zartobliwie-sama jestes sobie winnaA wiesz dlaczego?Bo spytalas faceta czy te nogi sa krzywe-odpowiedzial zgodnie z prawda(tzn-ja twoch nog nie widzialam,ale ty twierdisz,ze sa krzywe),ze tak.Zadalas glupie pytanie,bo moglas spytac "czy te nogi ci sie podobaja?"-i jestem pewna,ze odpwoedzilaby "tak"-zgodnie z prawda.Bo krzywe nie znaczy szkaradne-ot po prostu to jest inne niz prosteA teraz czujesz sie urazona i oszukana,bo przedtem mowil ,ze nogi sa normalne,a tu nagle wyszlo niby szydlo z worka(a jak jemu musi byc glupio,ze go wzielas podstepem-dosc nieladnym-na pewno czuje,ze jest tobie bardzo przykro).
Jesli starsza kolezanka moze miec dla was mlodszych radeNIGDY nie mowcie swojemu mezczyznie-spojrz jaki mam wstretny krzywy nos(wstretne uda/lydki/biodra/pupe/piersi/cokolwiek)bo jak bedziecie to w kolko powtarzac-wasz facet w koncu w to uwierzy i zacznie "to dostrzegac".I jak jeszcze zdarzy wam sie koniec zwiazku-swojej nowej dziewczynie powie,ze ta jego byla miala wstretny nos/uda.lydki/pupe/cokolwiek i jeszcze na dodatek miala problem z samoakceptacjaNauczcie sie akcentowac to co w was piekne,a to co waszym zdaniem takie sobie-pomincie milczeniem.Faceci nie dostrzegaja takich dupereli jak my-po co im o nich mowic...I prosze to sobie wziac do serca
No on nie wie ze to byl podstep i ze to byly moje nogi, wolalam nie mowic zeby go nie stawiac w glupiej sytuacji zeby musial sie tlumaczyc z tego, tyle ze zrobilam sie smutna po tym ale on nie wnikal dlaczego ( ). No bo chcialam zeby obiektywnie je ocenil ;> No a dzisiaj on mi caly czas mowil ze jak pojedziemy na wakacje do Kolobrzegu to mam nosic te wszystkie mini ktore nakupilam (a troche ich mam - kupowalam dla motywacji na razie nie skutkuje :p) i ja juz sama nie wiem... W sumie tam to moge chodzic w mini, bardziej sie wstydze tych nog przed znajomymi niz przed nim :p Bo on to mnie juz zna dobrze i nie mam jakichs tajemnic albo akcji ze np. nie pokaze mu sie bez make-up'u :p wiem ze mnie kocha i z takiego powodu zdania o mnie nie zmieni

ehhh... Dzisiaj bylo tak goraco a ja w bialych luznych rybaczkach ten dzien przezylam, nawet calkiem niezle :p Mysle ze dam rade ;>
Stary 2007-06-12, 14:59   #1611
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
No on nie wie ze to byl podstep i ze to byly moje nogi, wolalam nie mowic zeby go nie stawiac w glupiej sytuacji zeby musial sie tlumaczyc z tego, tyle ze zrobilam sie smutna po tym ale on nie wnikal dlaczego ( ). No bo chcialam zeby obiektywnie je ocenil ;> No a dzisiaj on mi caly czas mowil ze jak pojedziemy na wakacje do Kolobrzegu to mam nosic te wszystkie mini ktore nakupilam (a troche ich mam - kupowalam dla motywacji na razie nie skutkuje :p) i ja juz sama nie wiem... W sumie tam to moge chodzic w mini, bardziej sie wstydze tych nog przed znajomymi niz przed nim :p Bo on to mnie juz zna dobrze i nie mam jakichs tajemnic albo akcji ze np. nie pokaze mu sie bez make-up'u :p wiem ze mnie kocha i z takiego powodu zdania o mnie nie zmieni

ehhh... Dzisiaj bylo tak goraco a ja w bialych luznych rybaczkach ten dzien przezylam, nawet calkiem niezle :p Mysle ze dam rade ;>
No widzisz-chlopak mowi "miedzy slowami",ze twoje nogi sa sliczne(bo gdyby mu sie nie podobaly,zamaist mowic "zaloz mini" powiedzilaby,ze lepiej ci w spodnicy do ziemi
Nie boj sie znajomych-przeciez cie znaja i bez problemu zaakceptuja ciebie w mini-po prostu zdziwia sie,ze ja posiadasz,ale nic wiecej(tylko nie mow przy nich"no,mam krzywe nogi i to jak,ale co tam i tak ubralam mini"bo od razu wszyscy zaczna zwracac uwage na to)Zobaczysz-bedzie dobrze.
Stary 2007-06-12, 15:58   #1612
pola_7841
Raczkowanie

Chłopaki lubią dziewczyny w spódniczkach a wogóle gotować się przez lato no normalnie....
Stary 2007-06-12, 17:02   #1613
AguŚ87
Zakorzenienie

a ja dzis sie odwazylam i 1 raz w zyciu wyszlam w spodenkach bylo tak gorąąąco ze mialam to gdzies ja to nie dosc ze mam krzywe to jeszcze chuuude
Stary 2007-06-12, 17:52   #1614
shewa
Zakorzenienie

A ja nadal musze sie gotowac w jeansach Siniak nadal sie trzyma i ani mu sie sni zeby sie ruszyc i zejsc
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 18:17   #1615
Little Angel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
a ja dzis sie odwazylam i 1 raz w zyciu wyszlam w spodenkach bylo tak gorąąąco ze mialam to gdzies ja to nie dosc ze mam krzywe to jeszcze chuuude
Gratulacjeja tez mam gdzies co ktos powie,jest goraco i na pewno dzinsow nie bede teraz nosic

Cytat:
A ja nadal musze sie gotowac w jeansach Siniak nadal sie trzyma i ani mu sie sni zeby sie ruszyc i zejsc
hej-a myslisz,ze kazdy z ogromna uwaga bedzie sie przygladal twojemu siniakowiprzeciez kazdy mial w zyciu siniaka-czasem wielkiego-to zaden wstyd-raczej stan naturalny organizmuDaj spokoj sinioliowi i wskakuj w krotkie ciuszki(ze nie wspomne np-tydzien przed slubem przewrocilam sie na chodniku i zdarlam oba kolana do krwi-a sukienka polowe kolan odslaniala.I co?Olalam to-zadne strupy na kolanach nie przeszkodzily mi byc piekna i szczesliwa tego dnia)
Stary 2007-06-12, 19:25   #1616
Rock_Fanka
Zakorzenienie

GG do Rock_Fanka

Cytat:
No nie! Wskakiwać mi w krótkie ciuszki a sinaka olać i tyle
Cos I’m living now
I’m gonna close my eyes
I can’t watch the time go by
I won’t keep it inside
Just freak out and let it go

Rock_Fanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 20:00   #1617
nataszka908
Raczkowanie

ja mam to samo- im bardziej chudłam, tym widoczniejsze byly moje krzywe nogi. Ale to akurat nie jest moja wina - podobno mam krzywo zrośnięte rzepki, czy cos takiego podobnego...:P:P:P
nataszka908 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-12, 20:11   #1618
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
Ooj biedactwo może jest jakiś sposób na to??? Na drugi raz uważaj
Stary 2007-06-13, 10:27   #1619
201802191541
Raczkowanie

A ja po ostatnim kryzysie znow mam nastroj pozytywny :p tak patrze ze w obcacach calkiem niezle wygladaja tzn ja widze ze sa krzywe, ale ogolny "look" chyba taki nie jest i mysle ze to nie jest wazne. Wazne ze sa szczuple, a jak mam obcasy to miesnie ud sa ladnie zaznaczone No i w sumie jakby ktos mial zmienic o mnie zdanie z powodu krzywych nog to jest nienormalny, a jak ktos z moich znajomych mialby mnie z tego powodu wysmiewac to nie jest wart mej przyjazni :p

Edytowane przez 201802191541
Czas edycji: 2007-06-13 o 10:28 Powód: literowka
Stary 2007-06-13, 13:49   #1620
pola_7841
Raczkowanie

Cytat:
A ja po ostatnim kryzysie znow mam nastroj pozytywny :p tak patrze ze w obcacach calkiem niezle wygladaja tzn ja widze ze sa krzywe, ale ogolny "look" chyba taki nie jest i mysle ze to nie jest wazne. Wazne ze sa szczuple, a jak mam obcasy to miesnie ud sa ladnie zaznaczone No i w sumie jakby ktos mial zmienic o mnie zdanie z powodu krzywych nog to jest nienormalny, a jak ktos z moich znajomych mialby mnie z tego powodu wysmiewac to nie jest wart mej przyjazni :p
Nio i dobrze!!!!!!!!!!!! Brawo za pozytywne myślenie!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości