|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzywe nogi
No on już prawie tydzien jest
tylko nabral troche zielonego koloru ![]() A w srodku taka jakas kulka eh okropnie to wyglda ;/ zeby to chociaz jeszcze wyzej bylo... to nie dzisiaj 30 stopni a ja w jeansach musze lazic;/ |
|
|
|
#1592 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Raczkowanie
|
No to opowiadam. Na początku było ciężko było mi się przełamać i śmiało tańczyć, ale wyszłam na parkiet i zaczełam tańczyć, już po 1 min tak szalałam, że normalnie nie da się opisać. Skakałam, machałam sukienką, kręciłam się i zapomniałam o moich nogach. Mówię Wam Wizażanki nie ma sensu się przejmować, że ma się takie, a nie inne nogi w końcu wszystkie się różnią. Szkoda życia żeby zajmować się takimi błahostkami, bo jak będziemy tak ciągle nad nimi dumać to nawet nie zauważymy jak życie nam przeleci,a jako babcie nie będziemy mogły nosić mini i szortów. Sama zamierzam całe lato biegać w szortach i spódniczkach. Dziewczyny tak się cieszę, że mój kompleks minął
Ps. Być może dam fotki ale nie wiem czy będą widoczne na nich moje nogi. Aha i jak moja mama powiedziała tacie, że uważam, że mam krzywe nogi to ten się głośno zaśmiał z mojego stwierdzenia i się zdziwił, że tak sądzę
|
|
#1594 |
|
Raczkowanie
|
Witam Dziewczyny!
Dawno już nie zaglądałam na Nasz kochany Wizaż, ale jestem i w związku, że jestem posiadaczką krzywych nóżek, przyłączam się do tego wątku, a nawet dodaję zdjęcia swoich dolnych kończyn Możecie je przyrównać do swoich kopytek i porównać krzywizny oraz będę wdzięczna jeśli napiszecie jak widzicie moje nogi...czy naprawdę są takie straszne? Nie pamiętam już kiedy wyszłam z domu w spódnicy krótszej niż za kolano , jakoś nie potrafię się przełamać...
|
|
|
|
#1595 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z przodu są ok tylko z tyłu troche ale to każda tak ma nie ma się co martwić...
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Przyczajenie
|
jest okej,widze,że tobie też sie nie łączą jak mi,ale u mnie to wygląda jakbym na szczudlach była heh
|
|
|
|
#1597 | |
|
Wcale nie be, tylko cacy kasieńka
|
Cytat:
Fajnie, że i ty tak uważasz
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1598 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
No to mowie,ze w watku "krzywe nogi"je ogladam-a on"wy kobiety macie krzywy,ale mozg-takie sliczne nogi,a ona marudzi... "A ja ide w koncu po ten aparat-pstrykne swoje giry...w koncu. Edit odaje moje...w krotkich gaciach-nie podobaja mi sie nogi do bolu,w dzinsach-widze,ze to jest moja optymalna dlugosc-podobaja mi sie-jakby nie moje
|
|
|
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
U mnie większy problem jest nie z tym, ze krzywe, ale z tym, że mam bardzo dziwny chód... I nawet w dzinsach czasem mi glupio. Wydaje mi sie, że wszyscy sie na mnie gapia
|
|
|
|
#1601 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powinnaś się cieszyć ja też się ciesze z tego że wszyscy przyglądają się na mnie dzisiaj byłam w mini i zamiast głupich komentarzy leciały same dobre
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,dawno mnie tu nie było
![]() Chciałam wam powiedzieć (do tych dziewczyn które jeszcze się nie przełamały w chodzeniu w krótkich spódniczkach itp.) że nie warto się przejmować, naprawdę. Bo u mnie w szkole jest taka jedna dziewczyna która nie powiem, chuda nie jest, nogi ma grube ale nosi mini i macha dupą ;P (przepraszam za to słowo ;p) a to że my mamy trochę niekształtne nogi to nie znaczy że mamy się ich wstydzić bo krzywe nie znaczy brzydkie, wręcz przeciwnie, nasze motto to krzywe to piękne i powinnyśmy się tego trzymać dlatego nie jęczeć mi tu i zakładać krótkie spodenki czy spódniczki tak dla gwoli ścisłości to ja też na początku byłam załamana ale zmieniłam po jakimś czasie nastawienie bo nie ma sensu przejmować się tym co myślą inni,ważne żebyśmy się dobrze czuły pozdrawiam
|
|
#1604 |
|
Raczkowanie
|
A ja pokazalam mojemu TŻ zdjecia roznych nog, w tym swoich ale nie powiedzialam ze to moje, no i mial oceniac czy krzywe. I moje ocenil jako krzywe. Mimo ze wczesniej jak z nim rozmawialam to caly czas mnie pocieszal ze sa "normalne" i nie mam co sie przejmowac. I nigdy nie powiedzial ze sa ladne, tylko zawsze ze "normalne". Nie chcial klamac chyba?
|
|
|
|
#1605 |
|
Przyczajenie
|
A ja pokazalam mojemu TŻ zdjecia roznych nog, w tym swoich ale nie powiedzialam ze to moje, no i mial oceniac czy krzywe. I moje ocenil jako krzywe. Mimo ze wczesniej jak z nim rozmawialam to caly czas mnie pocieszal ze sa "normalne" i nie mam co sie przejmowac. I nigdy nie powiedzial ze sa ladne, tylko zawsze ze "normalne". Nie chcial klamac chyba?
nie przejmuj sie ja mam tez krzywe nogi i postanowilam przez cale wakacje chodzic w krotkich spodniczkach i szortach i jak na razie udaje mi sie to. mojemu chlopakowi ciagle mowie ze mam krzywe nogi i on na pwno to widzi, tylko, ze nie powiedzial mi tego. ale na pewno nie jest tak zle jak mowi
|
|
|
|
#1606 |
|
Przyczajenie
|
co ja moge napisać...typowe zachowanie faceta
|
|
|
|
#1607 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie za miłe jest coś takiego, ale sama się na to naraziłaś
Nie ma co się jednak przejmować. Co z tego, że nogi krzywe. Może jak się widzi same nogi, to inaczej się to odbiera. Liczy się cała sylwetka
|
|
|
|
#1608 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wnioskuje z tego,że ta osoba chociaż nie wiem czy to chłopak czy nie bardzo Cię lubi ale nie za to,że masz krzywe nogi bo ja tez jak bym miała taką fote przed oczami to bym tak stwierdziła i każda by tak zrobiła ten ktoś widocznie nie powie ci tego ponieważ bardzo Cię lubi i nie chce Cię urazić bo raczej musi wiedzieć,że ty tak przeżywasz na ten temat moje koleżanki też gadały,że krzywe a wczoraj,że ładne i żebym nie gadała głupot.... widzę,że ten ktoś to normalny człowiek a nie świnia ale nawet jak by Ci tak ktoś powiedział prosto w oczy to co? smutno by Ci było ale to nie twoja wina i powiesz że po prostu się taka urodziłaś i tyle i nie ma co rozpaczać! ja się jakoś zaczęłam chwalić i też mam krzywe :P hehe GŁOWA DO GÓRY!!!!!
|
|
|
|
|
#1609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A teraz czujesz sie urazona i oszukana,bo przedtem mowil ,ze nogi sa normalne,a tu nagle wyszlo niby szydlo z workaJesli starsza kolezanka moze miec dla was mlodszych rade NIGDY nie mowcie swojemu mezczyznie-spojrz jaki mam wstretny krzywy nos(wstretne uda/lydki/biodra/pupe/piersi/cokolwiek)bo jak bedziecie to w kolko powtarzac-wasz facet w koncu w to uwierzy i zacznie "to dostrzegac".I jak jeszcze zdarzy wam sie koniec zwiazku-swojej nowej dziewczynie powie,ze ta jego byla miala wstretny nos/uda.lydki/pupe/cokolwiek i jeszcze na dodatek miala problem z samoakceptacja Nauczcie sie akcentowac to co w was piekne,a to co waszym zdaniem takie sobie-pomincie milczeniem.Faceci nie dostrzegaja takich dupereli jak my-po co im o nich mowic...I prosze to sobie wziac do serca
|
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
). No bo chcialam zeby obiektywnie je ocenil ;> No a dzisiaj on mi caly czas mowil ze jak pojedziemy na wakacje do Kolobrzegu to mam nosic te wszystkie mini ktore nakupilam (a troche ich mam - kupowalam dla motywacji na razie nie skutkuje :p) i ja juz sama nie wiem... W sumie tam to moge chodzic w mini, bardziej sie wstydze tych nog przed znajomymi niz przed nim :p Bo on to mnie juz zna dobrze i nie mam jakichs tajemnic albo akcji ze np. nie pokaze mu sie bez make-up'u :p wiem ze mnie kocha i z takiego powodu zdania o mnie nie zmieni ehhh... Dzisiaj bylo tak goraco a ja w bialych luznych rybaczkach ten dzien przezylam, nawet calkiem niezle :p Mysle ze dam rade ;> |
||
|
|
|
#1611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie boj sie znajomych-przeciez cie znaja i bez problemu zaakceptuja ciebie w mini-po prostu zdziwia sie,ze ja posiadasz,ale nic wiecej(tylko nie mow przy nich"no,mam krzywe nogi i to jak,ale co tam i tak ubralam mini"bo od razu wszyscy zaczna zwracac uwage na to )Zobaczysz-bedzie dobrze.
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Raczkowanie
|
Chłopaki lubią dziewczyny w spódniczkach
a wogóle gotować się przez lato no normalnie....
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzis sie odwazylam i 1 raz w zyciu wyszlam w spodenkach
bylo tak gorąąąco ze mialam to gdzies ja to nie dosc ze mam krzywe to jeszcze chuuude
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nadal musze sie gotowac w jeansach
Siniak nadal sie trzyma i ani mu sie sni zeby sie ruszyc i zejsc
|
|
|
|
#1615 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przeciez kazdy mial w zyciu siniaka-czasem wielkiego-to zaden wstyd-raczej stan naturalny organizmu Daj spokoj sinioliowi i wskakuj w krotkie ciuszki |
||
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
ja mam to samo- im bardziej chudłam, tym widoczniejsze byly moje krzywe nogi. Ale to akurat nie jest moja wina - podobno mam krzywo zrośnięte rzepki, czy cos takiego podobnego...:P:P:P
|
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
A ja po ostatnim kryzysie znow mam nastroj pozytywny :p tak patrze ze w obcacach calkiem niezle wygladaja
tzn ja widze ze sa krzywe, ale ogolny "look" chyba taki nie jest i mysle ze to nie jest wazne. Wazne ze sa szczuple, a jak mam obcasy to miesnie ud sa ladnie zaznaczone No i w sumie jakby ktos mial zmienic o mnie zdanie z powodu krzywych nog to jest nienormalny, a jak ktos z moich znajomych mialby mnie z tego powodu wysmiewac to nie jest wart mej przyjazni :p
Edytowane przez 201802191541 Czas edycji: 2007-06-13 o 11:28 Powód: literowka |
|
|
|
#1620 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

tylko nabral troche zielonego koloru 

z przodu są ok tylko z tyłu troche ale to każda tak ma
mój typ chodzenia pasuje mi do charakteru! Trzeba być pewnym siebie i jak ktoś ci podskoczy trzeba odpowiedzieć a nie się chować... Jak odpowiesz to mówie wam kumple będą was podziwiać ale nie za to że masz 

). No bo chcialam zeby obiektywnie je ocenil ;> No a dzisiaj on mi caly czas mowil ze jak pojedziemy na wakacje do Kolobrzegu to mam nosic te wszystkie mini ktore nakupilam (a troche ich mam - kupowalam dla motywacji
)Zobaczysz-bedzie dobrze.
ja to nie dosc ze mam