|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Wiecie co ja juz sama proboje sie zaakceptowac,
stoje przed lustrem i patrze czy to az tak zle wyglada... Ostatnio dzwonila do mnie siostra, bo od pol roku jest zagranica i sie jej zwierzam -czy moge zalozyc mini i czy bede wygladała glupio. Ona raczej wie jak wygladam ![]() sama nie chodzila w mini i powiedziala mi zebym chodzila czemu by nie i na pocieszenie mi powiedziala ze sama sobie kupila tam mini i sobie chodzi. Tylko ze ona ma własnie zgrabne nogi, bez zadnej szpary ![]() Ona kiedys mi powiedziala ze mam lepsze nogi bo przynajmniej waskie w kostach a jej wygladaja jak kołki. NIe wiem czy tak serio twierdzi bo ja wolalabym miec kołki niz wygibasy ![]() Moze moja blokada tez polega ze jestem malutka i te moje "krótkie" i "krzywe nogi" głupio wygladaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
Shewa a jakie konkretnie ćwiczenia robiłaś?? Mam podobny problem i próbuję się zebrać w sobie, by zacząć ćwiczyć a uda to jeden z priorytetów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Poza tym wiele osob jest "malutkich"-ja tez-a nogi sa po prostu proporcjonalne do wzrostu.Dosc glupio by bylo przy wzroscie 159cm miec nogi dziewczyny ze wzrostem 170cm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Żadne cudowne cwiczenia, ale sobie myslalam ze sprobuje jak mi pani od wf poleciła
![]() One dzialaja chyba najbardziej na wewnetrzna strone ud. Wiec po 1 wszelkie rozciagania jak na rozgrzewce. Wypady na lewa na prawa noge, w bok tez ![]() Po 2 kładziemy sie na ziemi, nogi do góry i probujemy tak jakby szpagat zrobic, chyba wiecie o co chodzi ![]() No i mozna jeszcze np wziazc pilke lekarska albo cos, wcisnac miedzy łydki jak najnizej, i sciskac ![]() Ale przysiegam wam dziewczyny ze myslalam ze nic mi to nie da, siegam po miare a tu 46 cm ![]() ![]() ![]() A powiem wam ze teraz to moje nogi na dalszy plan zeszły , ile to ja mam teraz kolorow na włosach to sama policzyc nie moge, i zeby to jeszcze na calej długosci były ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 |
Raczkowanie
|
a ma ktos jakieś ćwiczenie, żeby pogrubic uda :P moze by nie było aż tak tej mojej szpary widac...
Shewa kolorowe jest radosne ![]() ![]() ![]()
#1779 |
Zakorzenienie
|
He no po nałożeniu jeszcze jednej farby juz nie jest az tak zle;p ale zbyt pieknie nie wygladam bo kolor chyba do mnie nie pasuje
![]() ![]() Ja na pogrubienie zadnych nie znam, ale moze po prostu jakies na rozbudowanie miesni?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Raczkowanie
|
to bym musiała miec jakies na wewnętrzne mięsnie ud, bo tak z przodu tam mam rozbudowane, a nie chcw yglądac jak pudziań,
#1781 |
Zadomowienie
|
witam!!
czytalam watek ale szczerze muwiac juz sie troche pogubilam moje nogi nie zlaczaja sie w kolanch a lydki sa takie zaokraglone teraz nie wiem czy mam sciskac kolana do srodka czy mozne na zewnatrz? prosze odpowiedzcie bo nie chce robic zle ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hej ![]() ![]()
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
laura90 dzieki za odpowiedz
![]() tylko po tym cwiczeniu mam wrazenie ze robia mi sie jeszcze krzywsze bo kolana sa krzywe do srodka chociaz sie nie lacza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1785 |
Raczkowanie
|
chodzi wam o to, że kolana wykrzywiają się wam do wewnątrz? no więc starajcie je jakby wypychać na zewnątrz,
na początku boli, ale nie jest to niemożliwe ![]() ![]() ![]()
#1786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oo wlasnie o to mi chodzi tylko ze i tak nawet jezeli wykrzywiaja sie do wewnatrz to jest miedzy nimi dziura ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Raczkowanie
|
![]()
Te ćwiczenia, które pisałyście na krzywe nogi typu (), moim zdaniem są bardzo dobre... NA początku nigdy nie widać efektu, może po miesiącu da się zauważyć róznicę, oczywiście jeśli się będzie w miarę regularnie ćwiczyło... Ja już widzę efekty...Powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 |
Zadomowienie
|
ehh to ja juz nie wiem jakie ja mam nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zadomowienie
|
dobra, nie sadzilam ze to zrobie, ale mam juz wakacje - i to chyba z nudow
![]() oto moje krzywuski - nawiaski, hehehe ogladajta i smiejta sie szybko bo niedlugo usune fotki... ![]() na dwoch pierwszych stoje swobonie, na 3 probuje zlaczac, a faktycznie ze udaje mi sie to po cwiczeniach, tylko ja bardziej robilam na rozciaganie, a nie te z watku
MADarynka [bez 'n'] Edytowane przez madarynka Czas edycji: 2007-07-02 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
paulina ty byś chciała wszytsko naraz ![]() ![]() ![]() To jest jak z facetami, i tak ci będą posłuszni. ![]() ![]()
![]() |
#1791 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
NIe no super, na tym 3 zdjęciu! Najpierw spojrzałam na te ostatnie, i szczerze jakbym nie widziala poprzednich to bym nie powiedziała, że masz krzywe. Ja mam takie same, tylko wieksza szpara między kolanami. No paulina widzisz!! Tobie sie też tak uda ![]()
![]() |
#1792 |
Raczkowanie
|
A oto moje nóżki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Raczkowanie
|
madarynka - na trzeciem zdj masz nogi podobne do moich
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Raczkowanie
|
[I]dziewczyny ogolnie to macie wszystkie ładne nogi, unbearable ty rowniez masz sliczne nogi, kazda by chciala takie
![]()
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
laura90 dzieki za pocieszenie
![]() bede cwiczyc zobaczymy co z tego wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Raczkowanie
|
boshe jakie ja kiedys mialam nogi ale cwicze od miesiaca i teraz moje nogi sa nieporownywalnie lepsze choc mogly by sie laczyc :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Raczkowanie
|
Ja mam baaardzo podobne
![]()
#1798 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
unbearable, ty poprostu chudzinka jestes, a nie krzywuska, wiec wypad z watku :P
a tak w ogle to mam nowa teorie co do nie laczenia sie, pozatym ze sa nogi sa chude to jeszcze moze dochodzic rozmiar miednicy, hehehe tzn ja np. jestem szeroka w biodrach wiec jak nogi sa szeroko rozstawione to jak sie moga laczyc? to najwyzej jak przybedzie pare kilo tluszczu lub miesni ![]()
#1800 |
Przyczajenie
|
wiecie co..ja tez mam bardzo szeroką miednice i nogi mi sie nie łączą no i jestem chuda 1m68,45kg,to mam mysleć,że moje szłapki nie są krzywe?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:43.