Krzywe nogi - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-30, 11:45   #1801
IWoOnA18
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez madarynka Pokaż wiadomość
ooo naprawde? to wlewa nadzieje w moje serce bo dla mnie wygladaly i tak nadal dziwnie, hehe to znaczy jak krzywe ale zlaczone ... czyli wcale nie lepiej

no to wychodzi ze nie masz krzywych skoro na luzie masz takie, a ja do tego musialam dojsc ciezka praca z potem na czole i nie tylko szczesciara

NIe powiem ze ja mam ładne, ale Twoje to naprade dobrze wygladaja, i jeszcze jesli zdziałałas tyle to naprawde jestem pod wrazeniem
ACHTUNG!
15.08.08
IWoOnA18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 11:56   #1802
Laura90
Raczkowanie

a tak w ogle to mam nowa teorie co do nie laczenia sie, pozatym ze sa nogi sa chude to jeszcze moze dochodzic rozmiar miednicy, hehehe tzn ja np. jestem szeroka w biodrach wiec jak nogi sa szeroko rozstawione to jak sie moga laczyc? to najwyzej jak przybedzie pare kilo tluszczu lub miesni [/quote]

własnie , ja też mam bardzo szerokie biodra 91cm... przytyć nie umie to chyba se dam tym spokój , hm, no ale cos w tym jest. Moze my nie mamy krzywych nog tylko po prostu szerokie biodra

(u góry jest cytat, nie wiem czemu sie nie chce zrobic, zeby nie bylo ze kopiuje czyjes słowa;p)
Stary 2007-06-30, 11:57   #1803
peligrossa
Przyczajenie

nie no dziewczyny, teraz to ja jush nie wiem:| jak wkoncu maja wygladac krzywe nogi??....bo o co wam chodzi ogolnie, ze sie niezłaczaja tam czy tam? z tego co widzialam na zdj tych dziewczyn co dodaly widze i patrze "no gdzie wy macie te krzywe nogi?" he?...Moze ja juz sama nie wiem, wiec musicie mnie oswiecic...Jak wygladaja krzywe nogi a niezgrabne nogi?i kto moze nosic "szorty, lub mini"? jakie musi spelniac kryteria!Dziewczyny wy naprawde nie przejmujcie sie swoimi nogami bo naprawde one sa sliczne,zadbane, zdrowe i to najwazniejsze jest
peligrossa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 12:01   #1804
Laura90
Raczkowanie

a więc według mnie mam krzywe nogi bo po pierwsze łączą się tylko w kostkach, a pomiędzy jest wielka szpara, po drugie kolana mi uciekają do środka, są koślawe po prostu.

A co do tego kto może nosić szort i mini? Kazdy kto się w tym dobrze czuje, ja się bardzo dobrze czuję w krótkich spodenkach i spódniczkach i gdzieś mam co sobie kto myśli :P

No to według mnie
Stary 2007-06-30, 12:16   #1805
peligrossa
Przyczajenie

[Laura90, spodobało mi sie twoje podejscie ze"gdzies masz co sobie ktos o tobie pomysli" wiecie co, mi sie wydaje ze poprostu te dziewczyny ktore maja powiedzmy nogi typu () chcialyby zeby sie im łaczyly w kolanach i dlatego marza o X, zas dziewczyny ktore maja X chcialyby znowu zeby im sie laczylo w kostkach i chcialyby miec nogi typu ()..no ludzie, dziewczynki kazda chcialaby miec inne bo sadza ze te sa lepsze. Przewaznie dziewczyny ktore maja nogi mega zgrabne || chcialyby miec takie jak wy, serio i niepatrzcie na to ze ktos ma ladniejsze nogi od waszych bo skad wiecie czy ktos wam niezazdrosci nog:/...ja mam nogi ktore maja 3 szpary mimo ze sie lacza w kostkach i kolanach, nie jestem z nich strasznie zadowolona, ale nie bede rozpaczac i myslec czemu mnie tak ukarano i mam takie nogi..ja sie ciesze ze w ogole je mam i ze moge chodzic...wiec trudno takie sa i takie trzeba je zaakceptowac
Stary 2007-06-30, 12:25   #1806
Laura90
Raczkowanie

no w sumie, ale nie chciałaby mieć nóg X ale || o takie. no własnie najważniejsze jest to ze mamy nogi, niektórzy w ogóle nie mają i co mają powiedziec...
Stary 2007-06-30, 12:38   #1807
peligrossa
Przyczajenie

noi wlasnie, niektore to by chcialy najkrzywsze byleby tylko chodzic ej ale teraz to tak na serio, to czemu uwazacie swoje nogi za krzywe? czy wasze nogi naprawde tak zle wygladaja? a jak wasze nogi wygladaja jak idziecie?, czy tez wtedy sa krzywe?, mi sie wydaje ze jak narazie to wam zalezy na tym zeby sie laczyly, przeciez nikt nawet na to nie patrzy czy wam sie lacza czy nie jak stoicie rowno! moze lepiej pocwiczcie nogi w ruchu, i sprawdzic czy lepiej sie czujecie idac po lini prostej czy tez normalnie...jesli wam przeszkadza to ze niemozecie zlaczyc nóg

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-30, 13:37   #1808
ApanaChi
Przyczajenie

ello dziewczynki, zrobilam sobie dzisiaj pare zdj ale jezuu wstyd mi je pokazac...pozatym nie wiem jak je mozna zalaczyc hmm?
ApanaChi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 13:46   #1809
shewa
Zakorzenienie

Ja moje nogi uważam, za krzywe bo nawet jak ich nie łącze to widać jak łydki rozchodzą sie na zewnątrz. (Jak je łącze i patrze na nie w lustrze to nie jest az tak zle. Ale jak ostatnio stanełam troche szerzej to powiedzialam tylko 'o mój Boże' i odstawiłam lustro na miejsce. )Bo tak mozna by to bylo zrzucic na ich chudość. Bo mam w łydce hmmm jakieś 30-31 cm w najgrubszym miejscu.
A to z szeroką miednica to ja nie wiem czy to prawda jest. Bo ja mam w sumie wąskie... nie wiem gdzie sie dokladnie biodra mierzy ale przy tych kostkach mam 78 a w pupie 84 cm. I widac ze uda mi sie od samego poczatku nie łącza. Po prostu ja mam tak ze na gorze mam taka szpare potem mam troche za duzo tłuszczu i sie łącza a potem sa chudsze i owszem łączą sie ale tylko jak stoje
Może tu bardziej chodzi o kształty nasze?? Bo ze tak powiem ja mimo ze teoretycznie chuda to mam troche bardziej pozaokrąglane kształty i biodra okraglejsze i gdybym miala chudsze nogi to by sie nie łączyły. Za to moja koleżanka ktora jest chudzinka. Nogi ma naprawde szczuplutkie w udach i jej sie łączą. Tylko w łydkach nie. Wiec to moze o to chodzi. Już sama nie wiem

Troche sie rozpisałam ale postanowilam sie z wami podzielic moimi przemysleniami
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 14:08   #1810
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Ja moje nogi uważam, za krzywe bo nawet jak ich nie łącze to widać jak łydki rozchodzą sie na zewnątrz. (Jak je łącze i patrze na nie w lustrze to nie jest az tak zle. Ale jak ostatnio stanełam troche szerzej to powiedzialam tylko 'o mój Boże' i odstawiłam lustro na miejsce. )Bo tak mozna by to bylo zrzucic na ich chudość. Bo mam w łydce hmmm jakieś 30-31 cm w najgrubszym miejscu.
A to z szeroką miednica to ja nie wiem czy to prawda jest. Bo ja mam w sumie wąskie... nie wiem gdzie sie dokladnie biodra mierzy ale przy tych kostkach mam 78 a w pupie 84 cm. I widac ze uda mi sie od samego poczatku nie łącza. Po prostu ja mam tak ze na gorze mam taka szpare potem mam troche za duzo tłuszczu i sie łącza a potem sa chudsze i owszem łączą sie ale tylko jak stoje
Może tu bardziej chodzi o kształty nasze?? Bo ze tak powiem ja mimo ze teoretycznie chuda to mam troche bardziej pozaokrąglane kształty i biodra okraglejsze i gdybym miala chudsze nogi to by sie nie łączyły. Za to moja koleżanka ktora jest chudzinka. Nogi ma naprawde szczuplutkie w udach i jej sie łączą. Tylko w łydkach nie. Wiec to moze o to chodzi. Już sama nie wiem

Troche sie rozpisałam ale postanowilam sie z wami podzielic moimi przemysleniami
tez mam t6akie łydki i takie biodra, tez mi sie uda od poczatku nie łącza, zreszta kilka str wczesniej dałam fotki, i masz zaogrąglone kształty przy tych wymiarach? bo ja raczej nie bardzo ;P chyba ze jestes duzo niższa niz ja

pozdrawiam
Stary 2007-06-30, 14:13   #1811
peligrossa
Przyczajenie

ok pokaze wam zdj swoich nog zebyscie widzialy ze jest jeszcze ktos poza wami ktora ma nogi nie rewelacja i jakos sie nimi nieprzejmuje

Edytowane przez peligrossa
Czas edycji: 2007-07-04 o 20:48
Stary 2007-06-30, 14:33   #1812
peligrossa
Przyczajenie

zaznacze ze niechodze wspudnicach ani spodenkach:P poniewaz mam krotkie nogi, sama jeste malutka bo mniej mam niz 160cm, wiec u mnie to male utrudnienie nie wiem czy moge zalozyc mini dlatego niechodze. A wy co sadzicie o moich nogach jesli juz je pokazalam nie wiem jaka mam krzywizne ale chyba nietypowa połaczenie X z ()
Stary 2007-06-30, 15:15   #1813
madarynka
Zadomowienie

peligrossa, no by ty masz proste, stad niewiadomo jaka masz krzywizne bo nie masz zadnej :P
masz szczuple nogi, moze szerokie biodra dlatego masz przeswity, przerwy nie oznaczaja krzywosci...

aaa jeszcze mam pytanie do posiadaczek nienajprostszych nog: macie problem z dotknieciem podlogi w sklonie o prostych zlaczonych nogach? bo ja ogolnie jestem malo rozciagnieta i wymyslilam ze to przez ta krzywizne, bo zawsze mnie ciagnie np. pod kolanami jak sie rozciagam... hehe ale to taki slepy, naciagany strzal ;P

madarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-30, 15:35   #1814
peligrossa
Przyczajenie

wiesz co pomimo moich dziwnych nog, to jakos jeszcze daje sobie rade dotknac podłogi, tylko ze niejestem zabardzo naciagnieta bo szkole skonczylam a wf'u dawno niemialam wiec wiesz...ale moze te zdj to nieprzedstawia calych nog...pozniej dodam kolejne bo serio moje nogi sa yyy...:P dziewczyny ktore maja () to lepiej wygladaja ze swoimi nogami bo przynajmniej widac ze sa prostrze.."ps. nie ze sie podlizuje ale tak jest" pozdrawiam
Stary 2007-06-30, 16:02   #1815
shewa
Zakorzenienie

Hmmm to z dotykaniem podlogi jest raczej kwestia dobrego rozciągnięcia. Bo ja po wakacjach w zeszlym roku nie bylam w stanie tego zrobic, teraz, bez problemu

Aguś ja jestem malutka i mam drobną góre w porownaniu do dołu
bo w biuscie mam 77 w pasie 62 w biodrach przy kostkach 78 a w pupie 84. I mimo tego jestem w miare zaokrąglona na dole. No i w udzie mialam 51 teraz jest 46 A łydki chudziutkie bo 30 No i uda od zewnetrznej strony tez sa takie hmm zaokrąglone Może to zalezy od wzrostu bo mam jakies 164-5 moze nawet mniej

Zamieściłabym zdjecie w stroju kapielowym ale jakos sie wstydze
Stary 2007-06-30, 16:25   #1816
peligrossa
Przyczajenie

shewa ja mam podobne wymiary do ciebie, ale nienarzekam na moja góre:P a Jesli chodzi o moje biodra MADARYNKA to chyba masz racje, tez mysle ze sa szerokie nom ale coż
Stary 2007-06-30, 16:28   #1817
shewa
Zakorzenienie

He ja na gore tez juz nie narzekam Juz sie przyzwyczaiłam
Tylko najgorzej mi przeszkadzaja te uda, bo wszedzie miala tylko akurat tam nie
Stary 2007-06-30, 16:34   #1818
peligrossa
Przyczajenie

niestey jestem tu nowa i niezdarzylam jeszcze obczaic calego watku, i jak wystawilas zdj to niestey nie wiem jak wygladaja twoje nogi. A nie przejmuj sie swoimi udami moje jak juz wiesz to tez maja swoje mankamentyale z tego powodu nie załamie sie znowu.. hehe...
Stary 2007-06-30, 19:03   #1819
AguŚ87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
Hmmm to z dotykaniem podlogi jest raczej kwestia dobrego rozciągnięcia. Bo ja po wakacjach w zeszlym roku nie bylam w stanie tego zrobic, teraz, bez problemu

Aguś ja jestem malutka i mam drobną góre w porownaniu do dołu
bo w biuscie mam 77 w pasie 62 w biodrach przy kostkach 78 a w pupie 84. I mimo tego jestem w miare zaokrąglona na dole. No i w udzie mialam 51 teraz jest 46 A łydki chudziutkie bo 30 No i uda od zewnetrznej strony tez sa takie hmm zaokrąglone Może to zalezy od wzrostu bo mam jakies 164-5 moze nawet mniej

Zamieściłabym zdjecie w stroju kapielowym ale jakos sie wstydze
ojej ja mam 159 i podobne, w biodrach mam 85, biust 82-pod 65, udo na samej gorze 47, i ja czuje sie potwornie chuda bo waze zaledwie 43

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-30, 19:53   #1820
Laura90
Raczkowanie

Aguś jak paczę an twoją figurę ( bo to chyba ty dałas na wątku dokuczają mi bo jestem chuda foto) to ci tylko powiem ze jeste super laska, przynajmniej masz cycki , ja mam pod biustem 72 cm a w biuście 81... 9cm to według tabeli chyba XA miseczka bo 12cm róznicy to jest A. ale w umie 43 kg wagi to mało... , ale pacz skoro jesteś niska to chyba nie jest to takie widoczne, naczy nie wiem tak mi sie zdaje,

Ja mam 170cm, w biuscie 81, pod 72, w pasie 65cm, w biodrach 91cm... waze 48 kg (po ostatnim zwarzeniu), i ja na serio czuję te chudośc, i mi się wydaje, że jakbym była grubsza to nie było by widać, tej luki między nogami, tylko jak tu zgrubnąc... ?
Stary 2007-06-30, 20:09   #1821
peligrossa
Przyczajenie

ja sie swoimi wymiarami w ogole nie przejmuje Agus Ty jestes jak dla mnie nie dosc ze zgrabna, to taka laska ze jakbym byla chlopakiem to bym sie za ciebie brala:P hehe //Chcialabym byc taka jak TY buuuu....
Stary 2007-06-30, 20:26   #1822
peligrossa
Przyczajenie

upss
Stary 2007-06-30, 20:35   #1823
Laura90
Raczkowanie

hm według mnie masz proste nogi, kolana masz ładne w porównaniu do moich, idą prosto, te szpary w łydkach i duach to przeciez nie szkodzi, łączą ci się fajnie, nie uciekają ani nic, moe za chude nie za grube, ja bym chciała takie nogi
Stary 2007-06-30, 21:14   #1824
madarynka
Zadomowienie

nie licytujcie sie kto ma gorzej :P bo jak ja bym tu podala wymiary to i tak bym wygrala :P

Stary 2007-06-30, 21:22   #1825
shewa
Zakorzenienie

Hm Aguś to ja nie wiem Biust masz wiekszy bo ja mam pod 65 a w 77. A to dziwne, bo ja sie w udach naprawde czuje dosc grubiutka, moze przez ich ksztalt nie wiem. A waze nie wiem... 47 - 48 to sie akurat waha
Ale naprawde to dziwne Bo niby wymiary takie same a spojrzenie na nie zupelnie inne.
Stary 2007-06-30, 21:23   #1826
Laura90
Raczkowanie

laseczki my tu o nogach gadamy a nie o fiugrach:P
Stary 2007-06-30, 21:31   #1827
shewa
Zakorzenienie

Hehe no fakt ale to tez sie ma do siebie jakoś Bo mi sie przy tych samych wymiarach wydaje ze sa grube
No, ale od tematu. Wy tez tak czasem macie, że wasze nogi na zdjeciach sa mniej krzywe niz np jak patrzycie w lustro??
Stary 2007-06-30, 21:44   #1828
madarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shewa
No, ale od tematu. Wy tez tak czasem macie, że wasze nogi na zdjeciach sa mniej krzywe niz np jak patrzycie w lustro??
moje sa zawsze i wszedzie krzywe tak samo, hehe nie widze roznicy

Stary 2007-07-01, 09:20   #1829
AguŚ87
Zakorzenienie

taa ja laska a wiecznie mi ludzie dokuczaja czy ja cos jem wogóle bla bla, mam juz dosc tego;/ nie ja zyje powietrzem:/ ja jem starsznie duzo i praktycznie wszystko co sie da;/

no mi sie tez wydaje ze na zdjeciu moje nogi lepiej wygladaja niz na realu;P

wkurza mnie ta szpara bo jak mam ciasniejsze spodnie to jak ide to ogrooomna przerwa przeswit ze czołg by przejechał
Stary 2007-07-01, 11:21   #1830
Laura90
Raczkowanie

heh no przez to ja nie chodzę raczje w takich strasznie obcisłych spodniach, chociaż w sumie nie, bo mam te czarne leginsy, ale jak mam kiecke to sie nie rzuca tak w oczy,

ważne zeby mieć dużo pstrokatych rzeczy na sobie, to potem nogi sie nie rzucają w oczy ;p;p

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości