|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
NIe powiem ze ja mam ładne, ale Twoje to naprade dobrze wygladaja, i jeszcze jesli zdziałałas tyle to naprawde jestem pod wrazeniem ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
a tak w ogle to mam nowa teorie co do nie laczenia sie, pozatym ze sa nogi sa chude to jeszcze moze dochodzic rozmiar miednicy, hehehe tzn ja np. jestem szeroka w biodrach wiec jak nogi sa szeroko rozstawione to jak sie moga laczyc? to najwyzej jak przybedzie pare kilo tluszczu lub miesni
![]() własnie , ja też mam bardzo szerokie biodra 91cm... przytyć nie umie to chyba se dam tym spokój , hm, no ale cos w tym jest. Moze my nie mamy krzywych nog tylko po prostu szerokie biodra ![]() ![]() (u góry jest cytat, nie wiem czemu sie nie chce zrobic, zeby nie bylo ze kopiuje czyjes słowa;p)
#1803 |
Przyczajenie
|
nie no dziewczyny, teraz to ja jush nie wiem:| jak wkoncu maja wygladac krzywe nogi??....bo o co wam chodzi ogolnie, ze sie niezłaczaja tam czy tam? z tego co widzialam na zdj tych dziewczyn co dodaly widze i patrze "no gdzie wy macie te krzywe nogi?" he?...Moze ja juz sama nie wiem, wiec musicie mnie oswiecic...Jak wygladaja krzywe nogi a niezgrabne nogi?i kto moze nosic "szorty, lub mini"? jakie musi spelniac kryteria!Dziewczyny wy naprawde nie przejmujcie sie swoimi nogami bo naprawde one sa sliczne,zadbane, zdrowe i to najwazniejsze jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
a więc według mnie
![]() A co do tego kto może nosić szort i mini? Kazdy kto się w tym dobrze czuje, ja się bardzo dobrze czuję w krótkich spodenkach i spódniczkach i gdzieś mam co sobie kto myśli :P No to według mnie
#1805 |
Przyczajenie
|
[Laura90, spodobało mi sie twoje podejscie ze"gdzies masz co sobie ktos o tobie pomysli" wiecie co, mi sie wydaje ze poprostu te dziewczyny ktore maja powiedzmy nogi typu () chcialyby zeby sie im łaczyly w kolanach i dlatego marza o X, zas dziewczyny ktore maja X chcialyby znowu zeby im sie laczylo w kostkach i chcialyby miec nogi typu ()..no ludzie, dziewczynki kazda chcialaby miec inne bo sadza ze te sa lepsze. Przewaznie dziewczyny ktore maja nogi mega zgrabne || chcialyby miec takie jak wy, serio i niepatrzcie na to ze ktos ma ladniejsze nogi od waszych bo skad wiecie czy ktos wam niezazdrosci nog:/...ja mam nogi ktore maja 3 szpary mimo ze sie lacza w kostkach i kolanach, nie jestem z nich strasznie zadowolona, ale nie bede rozpaczac i myslec czemu mnie tak ukarano i mam takie nogi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
no w sumie, ale nie chciałaby mieć nóg X
![]()
#1807 |
Przyczajenie
|
noi wlasnie, niektore to by chcialy najkrzywsze byleby tylko chodzic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Przyczajenie
|
ello dziewczynki, zrobilam sobie dzisiaj pare zdj ale jezuu wstyd mi je pokazac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Ja moje nogi uważam, za krzywe bo nawet jak ich nie łącze to widać jak łydki rozchodzą sie na zewnątrz. (Jak je łącze i patrze na nie w lustrze to nie jest az tak zle. Ale jak ostatnio stanełam troche szerzej to powiedzialam tylko 'o mój Boże' i odstawiłam lustro na miejsce. )Bo tak mozna by to bylo zrzucic na ich chudość. Bo mam w łydce hmmm jakieś 30-31 cm w najgrubszym miejscu.
A to z szeroką miednica to ja nie wiem czy to prawda jest. Bo ja mam w sumie wąskie... nie wiem gdzie sie dokladnie biodra mierzy ale przy tych kostkach mam 78 a w pupie 84 cm. I widac ze uda mi sie od samego poczatku nie łącza. Po prostu ja mam tak ze na gorze mam taka szpare potem mam troche za duzo tłuszczu i sie łącza a potem sa chudsze i owszem łączą sie ale tylko jak stoje ![]() Może tu bardziej chodzi o kształty nasze?? Bo ze tak powiem ja mimo ze teoretycznie chuda to mam troche bardziej pozaokrąglane kształty i biodra okraglejsze i gdybym miala chudsze nogi to by sie nie łączyły. Za to moja koleżanka ktora jest chudzinka. Nogi ma naprawde szczuplutkie w udach i jej sie łączą. Tylko w łydkach nie. Wiec to moze o to chodzi. Już sama nie wiem ![]() Troche sie rozpisałam ale postanowilam sie z wami podzielic moimi przemysleniami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pozdrawiam ![]() ![]()
![]() |
#1811 |
Przyczajenie
|
ok pokaze wam zdj swoich nog zebyscie widzialy ze jest jeszcze ktos poza wami ktora ma nogi nie rewelacja i jakos sie nimi nieprzejmuje
![]() Edytowane przez peligrossa Czas edycji: 2007-07-04 o 20:48 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Przyczajenie
|
zaznacze ze niechodze wspudnicach ani spodenkach:P poniewaz mam krotkie nogi, sama jeste malutka bo mniej mam niz 160cm, wiec u mnie to male utrudnienie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zadomowienie
|
peligrossa, no by ty masz proste, stad niewiadomo jaka masz krzywizne bo nie masz zadnej :P
masz szczuple nogi, moze szerokie biodra dlatego masz przeswity, przerwy nie oznaczaja krzywosci... aaa jeszcze mam pytanie do posiadaczek nienajprostszych ![]()
#1814 |
Przyczajenie
|
wiesz co pomimo moich dziwnych nog, to jakos jeszcze daje sobie rade dotknac podłogi, tylko ze niejestem zabardzo naciagnieta bo szkole skonczylam a wf'u dawno niemialam wiec wiesz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zakorzenienie
|
Hmmm to z dotykaniem podlogi jest raczej kwestia dobrego rozciągnięcia. Bo ja po wakacjach w zeszlym roku nie bylam w stanie tego zrobic, teraz, bez problemu
![]() Aguś ja jestem malutka i mam drobną góre w porownaniu do dołu ![]() bo w biuscie mam 77 w pasie 62 w biodrach przy kostkach 78 a w pupie 84. I mimo tego jestem w miare zaokrąglona na dole. No i w udzie mialam 51 teraz jest 46 ![]() ![]() ![]() ![]() Zamieściłabym zdjecie w stroju kapielowym ale jakos sie wstydze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Przyczajenie
|
shewa ja mam podobne wymiary do ciebie, ale nienarzekam na moja góre:P a Jesli chodzi o moje biodra MADARYNKA to chyba masz racje, tez mysle ze sa szerokie nom ale coż
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
He ja na gore tez juz nie narzekam
![]() ![]() Tylko najgorzej mi przeszkadzaja te uda, bo wszedzie miala tylko akurat tam nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Przyczajenie
|
niestey jestem tu nowa i niezdarzylam jeszcze obczaic calego watku, i jak wystawilas zdj to niestey nie wiem jak wygladaja twoje nogi. A nie przejmuj sie swoimi udami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1820 |
Raczkowanie
|
Aguś jak paczę an twoją figurę ( bo to chyba ty dałas na wątku dokuczają mi bo jestem chuda foto) to ci tylko powiem ze jeste super laska, przynajmniej masz cycki , ja mam pod biustem 72 cm a w biuście 81... 9cm to według tabeli chyba XA miseczka bo 12cm róznicy to jest A. ale w umie 43 kg wagi to mało...
![]() Ja mam 170cm, w biuscie 81, pod 72, w pasie 65cm, w biodrach 91cm... waze 48 kg (po ostatnim zwarzeniu), i ja na serio czuję te chudośc, i mi się wydaje, że jakbym była grubsza to nie było by widać, tej luki między nogami, tylko jak tu zgrubnąc... ? ![]()
#1821 |
Przyczajenie
|
ja sie swoimi wymiarami w ogole nie przejmuje
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Przyczajenie
|
upss
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
hm według mnie masz proste nogi, kolana masz ładne w porównaniu do moich, idą prosto, te szpary w łydkach i duach to przeciez nie szkodzi, łączą ci się fajnie, nie uciekają ani nic, moe za chude nie za grube, ja bym chciała takie nogi
#1824 |
Zadomowienie
|
nie licytujcie sie kto ma gorzej :P bo jak ja bym tu podala wymiary to i tak bym wygrala :P
#1825 |
Zakorzenienie
|
Hm Aguś to ja nie wiem
![]() ![]() Ale naprawde to dziwne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
laseczki my tu o nogach gadamy a nie o fiugrach:P
#1827 |
Zakorzenienie
|
Hehe no fakt ale to tez sie ma do siebie jakoś
![]() ![]() No, ale od tematu. Wy tez tak czasem macie, że wasze nogi na zdjeciach sa mniej krzywe niz np jak patrzycie w lustro?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
taa ja laska
![]() ![]() no mi sie tez wydaje ze na zdjeciu moje nogi lepiej wygladaja niz na realu;P wkurza mnie ta szpara bo jak mam ciasniejsze spodnie to jak ide to ogrooomna przerwa ![]()
#1830 |
Raczkowanie
|
heh no przez to ja nie chodzę raczje w takich strasznie obcisłych spodniach, chociaż w sumie nie, bo mam te czarne leginsy, ale jak mam kiecke to sie nie rzuca tak w oczy,
ważne zeby mieć dużo pstrokatych rzeczy na sobie, to potem nogi sie nie rzucają w oczy ;p;p
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.