Krzywe nogi - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-07-04, 18:49   #1861
hammie
Zakorzenienie

Unhappy Dot.: Krzywe nogi

heh... dzięki za słowo otuchy... jednak i tak nie przekonam sie do spodniczki...
nie mam grubych nog ale zauwazylam ze dziewczyny ktore maja jeszcze chudsze niz ja maja ladne kolana...
nie mam kurcze jak zrobic zdjecia i wkleic wiec postanowilam to narysowac w paincie
tylko proszę sie nie smiac ja ewidentnie mam takie kolana
nie wiem czemu moze musze isc z tym do lekarza
na zdjeciu tam gdzie strzalka /w pol zgietej nodze/ to mam taka dziure i to moje kolano wystaje... natomiast przy wyprostowanej nodze mam taka bułę... bleh... oblesne mam te kolana

moze to wygląda komicznie ale tylko tak moge wam zobrazowac moje kolana...

ps. zdjecia wzielam z neta i przerobilam w paincie, dla porownania zamieszam obok jak wyglady przed
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg noga5.JPG (12,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nogaa.JPG (10,6 KB, 22 załadowań)
hammie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 20:26   #1862
Ewelina@@@
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez hammie Pokaż wiadomość
heh... dzięki za słowo otuchy... jednak i tak nie przekonam sie do spodniczki...
nie mam grubych nog ale zauwazylam ze dziewczyny ktore maja jeszcze chudsze niz ja maja ladne kolana...
nie mam kurcze jak zrobic zdjecia i wkleic wiec postanowilam to narysowac w paincie
tylko proszę sie nie smiac ja ewidentnie mam takie kolana
nie wiem czemu moze musze isc z tym do lekarza
na zdjeciu tam gdzie strzalka /w pol zgietej nodze/ to mam taka dziure i to moje kolano wystaje... natomiast przy wyprostowanej nodze mam taka bułę... bleh... oblesne mam te kolana

moze to wygląda komicznie ale tylko tak moge wam zobrazowac moje kolana...

ps. zdjecia wzielam z neta i przerobilam w paincie, dla porownania zamieszam obok jak wyglady przed

HAmmiE! Ja mam taki sam problem ...i też nie wiem dlaczego tak jest ....
Ewelina@@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 20:28   #1863
shewa
Zakorzenienie

chodzi wam o takie jakby dołeczki pod kolanem??
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-04, 20:29   #1864
Ewelina@@@
Raczkowanie

...i to napewno nie jest problemem wynikającym z nadwagi bo ja mam spora niedowagę a takie kolanka posiadam również... wrrrr....
Stary 2007-07-04, 20:32   #1865
Ewelina@@@
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość

u mnie to wygląda jak fałdka tłuszczu :/// kolan mam jakby rozdzielone na dwe warstwy.... wyglądają jak normalne oponki tłuszczowe tylko... kolanowe...?
Stary 2007-07-04, 22:05   #1866
elizka89
Przyczajenie

mam tez z kolanami ze wystaja do srodka
elizka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-05, 13:32   #1867
Aguśkaa91
Przyczajenie

Hey juz od jakiegos czasu czytam te forum, i postanowilam w koncu tez cos napisac. tez mam straaasznie krzywe nogi w ksztalcie O.. masakra lacza sie tylko w kostkach a tak to jedna ogromna szpara xD jest to jeszzce bardziej widoczne przez to ze jestem okropnie chuda ale jakos nie moge przytyc kiedys nawet poszlam do lekarza, ale nawet nie dala mi skierowania do ortopedy, bo powiedziala ze nic nie da sie z tym zrobic i ze modelki tez maja krzywe nogi i musze siebie zaakceptowac.. lol ale czy ona nie rozumie ze mi sie ryczec chce jak widze moje nogi?!
A skoro juz na prawde nie ma zadnych cwiczen to czytalam gdzies tutaj ze jest mozliwa jakas operacja.. czy ktoras z was wie na czym ona polega i ile kosztuje?
Aguśkaa91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 10:42   #1868
hammie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shewa Pokaż wiadomość
jak mam w pół zgięte kolano tak jak na obrazku to mam taki dołeczek pod kolanem i wtedy wydaje sie ze kolano jeszcze bardziej wystaje :[
Stary 2007-07-06, 10:48   #1869
hammie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa91 Pokaż wiadomość
Hey juz od jakiegos czasu czytam te forum, i postanowilam w koncu tez cos napisac. tez mam straaasznie krzywe nogi w ksztalcie O.. masakra lacza sie tylko w kostkach a tak to jedna ogromna szpara xD jest to jeszzce bardziej widoczne przez to ze jestem okropnie chuda ale jakos nie moge przytyc
moja kumpela tez jest bardzo chuda /tak jak ja - tyle ze ja mam w miare proste nogi/ i tez ma O i bardzo chude nogi... ostatnio przymierzala jakies spodnie i to zauwazylam... ale ona nigdy mi nie mowila ze ma krzywe nogi, ze ich nie lubi czy cos...
opowiadala mi ze jak byla w szpitalu i miala spodniczke to jej kolega powiedzial ze ma ladne nogi...
wiec ja nie wiem... czy tylko ja to widze? i jestem na to wyczulona... bo jkos ona lubi swoje nogi
Stary 2007-07-06, 13:34   #1870
delikatna21
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Krzywe nogi

[B]B]spojrzcie lepiej na moje nogi ;( Jak z taka wada mozna walczyc?? ani to X ani O wydaje mnie sie ze mam jakies posrednie z x oraz o lub Y ? jakie cwiczenia ? ma ktos podobne krzywluce?? nie sadze ;/[/
moze jakbym przytyla, ale ciazko mi...
Załączone pliki
Rodzaj pliku: pdf nogi.pdf (277,5 KB, 184 załadowań)
delikatna21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 14:06   #1871
hammie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delikatna21 Pokaż wiadomość
[b]B]spojrzcie lepiej na moje nogi ;( Jak z taka wada mozna walczyc?? ani to X ani O wydaje mnie sie ze mam jakies posrednie z x oraz o lub Y ? jakie cwiczenia ? ma ktos podobne krzywluce?? nie sadze ;/[/
moze jakbym przytyla, ale ciazko mi...
nie widac zdjęcia... sprobuj zalaczyc jeszcze raz...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 16:07   #1872
delikatna21
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Krzywe nogi

ehhh.. ;/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nogi1.JPG (11,6 KB, 160 załadowań)
Stary 2007-07-06, 19:42   #1873
shewa
Zakorzenienie

Ja tam widze tu po prostu chudziutkie nozki
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 20:04   #1874
E♥eLiNa
Przyczajenie

delikatna21 nie wiem czemu ale mi sie podobaja te twoje nogi i wcale nie uwazam ze sa krzywusie...chyba ze sie nie znam na tym ale takie jest moje zdanie. Słyszałam ze nogi zgrabne to sa takie ktore maja 3 szpary miedzy nogami a nogi proste to te ktore sie lacza bez zadnych szpar. Wiec nie macie krzywych nog tylko zgrabne TrzymajCie sie
E♥eLiNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 23:39   #1875
delikatna21
Przyczajenie

eh.. dziex za słowa otuchy, no własnie chude są tylko co tu jesc zeby w udach przytyły mi te nozyny niewyględne? a moze jakies specjalne ćwiczenia są na to??
Stary 2007-07-07, 08:59   #1876
malgosinka
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malgosinka

Ja miałam kompleksy na punkcie moich nóg odkąd pewien chłopak w szkole podstawowej powiedział mi coś niemiłego... Ale wtedy byłam mała i głupia. Teraz jest zupełnie inaczej. Pokochałam spódniczki i najchętniej nie nosiłabym rajstop, więc jak jest zimno, to bardzo ubolewam. Co do moich nóg, to są chude od kolan w dół, a znów uda są, jak dla mnie za grube. Nie wiem, gdzie tak na prawdę tkwi problem, bo jak miałabym grubsze nogi, to może te uda nie były by tak widoczne, a może to uda powinnam mieć szczuplejsze. Ale jeżeli ktoś ma podobny problem, to jest na to rada - noszenie spódniczek Ja się do nich przekonałam, bo wyglądam w nich korzystniej niż w spodniach. Spódniczka maskuje uda i pokazuje te moje chude nogi ;P;P;P A czy chude i nie bardzo kształtne są złe? Nie bardzo. Mi się zupełnie proste nogi nie podobają. Z resztą rzadko można takie spotkać. Wystarczy popatrzeć na nogi aktorek, piosenkarek i nawet modelek. Mi nie przeszkadzają nogi Kate Moss, dlatego nie macie czym się przejmować! Ja jak założę szpilki, to mam nogi, jak modelka, bo chude wydają się dłuższe, a mam tylko 161 cm wzrostu A co do facetów... Nikt idealny nie jest. Każdy jest inny. Jedni są szczuplejsi inni trochę bardziej przy kości i każdy znajdzie swojego amatora. Ja mimo tych moich nóg (które bardzo lubię) i małego biustu na powodzenie nie narzekam, więc nie macie czym się martwić.
Stary 2007-07-07, 09:20   #1877
malgosinka
Wtajemniczenie

Cytat:
eh.. dziex za słowa otuchy, no własnie chude są tylko co tu jesc zeby w udach przytyły mi te nozyny niewyględne? a moze jakies specjalne ćwiczenia są na to??
A ile masz lat, jeżeli mogę zapytać?
Stary 2007-07-07, 20:00   #1878
kaaSkaa
BAN stały

A ja mam cholernie krzywe nogi(nie łączą się w łydkach) i jednak chodze ciągle w mini Jakoś w sumie przestałam się przejmować takimi rzeczami, jak zobaczyłam że wszystkie dziewczyny nie mają takich perfekcyjnych nóg Laski już nie wydziwiajcie tylko wskakiwać w spódniczki ! :p
kaaSkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-07, 20:59   #1879
hammie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaSkaa Pokaż wiadomość
A ja mam cholernie krzywe nogi(nie łączą się w łydkach) i jednak chodze ciągle w mini Jakoś w sumie przestałam się przejmować takimi rzeczami, jak zobaczyłam że wszystkie dziewczyny nie mają takich perfekcyjnych nóg Laski już nie wydziwiajcie tylko wskakiwać w spódniczki ! :p
ja tez lubie swoje nogi, ale nie cierpie kolan nosilabym spodniczki i bermudy lub szorty, ale z takimi wystajacymi kolanami to az wstyd...

tez zauwazylam ze wiekszosc dziewczyn juz leje na to co kto powie i mimo ze maja niezbyt ladne nogi nosza spodniczki...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-07-08, 20:18   #1880
delikatna21
Przyczajenie

Lightbulb Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez malgosinka Pokaż wiadomość
A ile masz lat, jeżeli mogę zapytać?
21...
a co to ma do rzeczy ? Ze cw. nic nie dadzą w starym wieq?
Stary 2007-07-08, 20:31   #1881
malgosinka
Wtajemniczenie

No co Ty Po prostu myślała, że jak np. 16, to jeszcze Ci przybędzie kobiecych kształtów, w sensie zaokrąglone uda. A ćwiczenia, to w każdym wieku się przydają. Ale z tym, to nie do mnie, bo kilka ćwiczeń na uda owszem znam, ale nie znajdą tu zastosowania.
Stary 2007-07-08, 20:53   #1882
delikatna21
Przyczajenie

eh.. no tak myslalam, ze nie ma juz dla mnie ratunq zadnego ;p
Stary 2007-07-09, 10:54   #1883
hammie
Zakorzenienie

Smile Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
eh.. no tak myslalam, ze nie ma juz dla mnie ratunq zadnego ;p
Tak spojrzałam na twoje nóżki i stwierdziłam że masz zgrabne Niektóre dziewczyny mają naprawdę krzywe nogi, bo mają krzywe kości... a ty masz masz po prostu chudziutkie nogi

nie znam zadnych cwiczen na uda, ale ktos tu kiedys podawal stronke na inne partie nóg... np. na łydki

http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.htm#l1

Stary 2007-07-09, 11:34   #1884
delikatna21
Przyczajenie

uhum dzieki a ja jeszcze znalazlam takie cwiczonka:

http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...8&dz=11&page=1
Stary 2007-07-09, 13:59   #1885
szaluś :)
Raczkowanie

GG do szaluś :)

uh, ja też mam wystające kolana... to męczące
wczoraj widziałam taką śliczną spódniczkę, że się w niej normalnie zakochałam ale jak miałabym ją sobie kupić, skoro mam takie krzywe nogi? :/

Wisława Szymborska, "Miłość szczęśliwa"

szaluś :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-09, 14:39   #1886
hammie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szaluś :) Pokaż wiadomość
uh, ja też mam wystające kolana... to męczące
wczoraj widziałam taką śliczną spódniczkę, że się w niej normalnie zakochałam ale jak miałabym ją sobie kupić, skoro mam takie krzywe nogi? :/
dlatego ja już nie patrze na spódniczki w sklepach po co mam oglądać i się załamywać i tylko o nich marzyc...
Stary 2007-07-10, 10:30   #1887
yyork
Raczkowanie

Dolaczam do was dziewczyny. Mam krzywizne typu O, moje nogi stykaja sie jedynie w kostkach. Do tego jestem bardzo szczupla, wiec moze cie sobie tylko wyobrazic ten przeswit. Spodniczke mialam ostatnio na tylku chyba z 4 lata temu i wlasnie stwierdzilam, ze wystarczy juz tej przerwy. Wczoraj nawet mierzylam krociutka, jeansowa miniowke. Mojemu chlopakowi nie przeszkadzaja moje nogi, namawia mnie na spodniczki, wiec chyba sie w koncu przelamie. Od wczoraj tez zaczelam cwiczyc, moze cos pomoze.

A tu dowod na to, ze nie tylko "zwykle" dziewczyny nie sa idealne http://www.gumoweucho.pl/2006/06/18/...tiny-aguilery/ ale jak widac ona sie tym kompletnie nie przejmuje, i dobrze.

Laski wskakiwac w spodniczki (jak tylko pogoda sie poprawi)
yyork jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-10, 11:32   #1888
malgosinka
Wtajemniczenie

Oglądam wiele zdjęć Aguilery, bo bardzo ją lubię i jej nogi mi się podobają. Ona nosi bardzo często spódniczki i moim zdaniem takie nóżki lepiej wyglądają w spódniczce, czy sukience niż w obcisłych spodniach, które podkreślają kształt. Ja mam podobne nogi do Aguilery. Widziałam jej zdjęcia, gdy była małą dziewczynką i mam ten sam problem, co ona... Tzn. Problemu nie mam, bo zaakceptowałam swoje nogi, a wręcz są ulubioną partią mojego ciała razem z brzuchem Poszukam zdjęć Aguilery w spódniczce, to powklejam
Stary 2007-07-10, 11:48   #1889
malgosinka
Wtajemniczenie

Hm... Nie znalazłam za wiele w swojej kolekcji, ale wklejam te 3.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1139321891_f.jpg (24,4 KB, 178 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1161609261_f.jpg (24,5 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1161455820_f.jpg (33,6 KB, 125 załadowań)
Stary 2007-07-10, 12:00   #1890
goha80
Zadomowienie

No dobra. pisalam kiedys ze wkleje moje krzywulce grubulce to wklejam
mi cwiczenia daly tyle ze wlasnie potrafie je zlaczyc jak na drugim zdjeciu ale co to daje w praktyce? nic bo jak chodze to przeciez nie preze ich przy kazdym kroku... tez myslalam ze jak beda grubsze to bedzie mniej widac ze krzywe - jak widac guzik prawda i teraz nie umiem zrzucic tego tluszczyku, a lydki to sobie juz wycwiczylam na cale zycie...jak pilkarz mam ale ogólnie mam to w nosie bo w spódniczkach nie lubie i nie chodze. a w dzinsach wygladam super

ech znowu bede musiala sie troche odchudzic bo przy moim 164 i 60 kg to niedlugo bede wygladac jak kuleczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 202124.jpg (24,1 KB, 229 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 202145.jpg (23,7 KB, 177 załadowań)

Edytowane przez goha80
Czas edycji: 2007-07-10 o 13:42
goha80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości