|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Zakorzenienie
|
![]()
heh... dzięki za słowo otuchy... jednak i tak nie przekonam sie do spodniczki...
![]() nie mam grubych nog ale zauwazylam ze dziewczyny ktore maja jeszcze chudsze niz ja maja ladne kolana... nie mam kurcze jak zrobic zdjecia i wkleic wiec postanowilam to narysowac w paincie ![]() tylko proszę sie nie smiac ![]() ![]() nie wiem czemu ![]() ![]() na zdjeciu tam gdzie strzalka /w pol zgietej nodze/ to mam taka dziure i to moje kolano wystaje... natomiast przy wyprostowanej nodze mam taka bułę... bleh... oblesne mam te kolana ![]() moze to wygląda komicznie ale tylko tak moge wam zobrazowac moje kolana... ps. zdjecia wzielam z neta i przerobilam w paincie, dla porownania zamieszam obok jak wyglady przed ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1862 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
HAmmiE! Ja mam taki sam problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
chodzi wam o takie jakby dołeczki pod kolanem??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Raczkowanie
|
...i to napewno nie jest problemem wynikającym z nadwagi bo ja mam spora niedowagę a takie kolanka posiadam również... wrrrr....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1866 |
Przyczajenie
|
mam tez z kolanami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Przyczajenie
|
Hey
![]() ![]() ![]() A skoro juz na prawde nie ma zadnych cwiczen to czytalam gdzies tutaj ze jest mozliwa jakas operacja.. czy ktoras z was wie na czym ona polega i ile kosztuje? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1868 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadala mi ze jak byla w szpitalu i miala spodniczke to jej kolega powiedzial ze ma ladne nogi... ![]() wiec ja nie wiem... czy tylko ja to widze? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Przyczajenie
|
![]()
[B]B]spojrzcie lepiej na moje nogi ;( Jak z taka wada mozna walczyc?? ani to X ani O wydaje mnie sie ze mam jakies posrednie z x oraz o lub Y ? jakie cwiczenia ? ma ktos podobne krzywluce?? nie sadze ;/[/
moze jakbym przytyla, ale ciazko mi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
nie widac zdjęcia... sprobuj zalaczyc jeszcze raz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1872 |
Przyczajenie
|
![]()
ehhh.. ;/
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
Ja tam widze tu po prostu chudziutkie nozki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Przyczajenie
|
delikatna21 nie wiem czemu ale mi sie podobaja te twoje nogi i wcale nie uwazam ze sa krzywusie...chyba ze sie nie znam na tym ale takie jest moje zdanie. Słyszałam ze nogi zgrabne to sa takie ktore maja 3 szpary miedzy nogami a nogi proste to te ktore sie lacza bez zadnych szpar. Wiec nie macie krzywych nog tylko zgrabne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Przyczajenie
|
eh.. dziex za słowa otuchy, no własnie chude są tylko co tu jesc zeby w udach przytyły mi te nozyny niewyględne? a moze jakies specjalne ćwiczenia są na to??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1876 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam kompleksy na punkcie moich nóg odkąd pewien chłopak w szkole podstawowej powiedział mi coś niemiłego... Ale wtedy byłam mała i głupia. Teraz jest zupełnie inaczej. Pokochałam spódniczki i najchętniej nie nosiłabym rajstop, więc jak jest zimno, to bardzo ubolewam. Co do moich nóg, to są chude od kolan w dół, a znów uda są, jak dla mnie za grube. Nie wiem, gdzie tak na prawdę tkwi problem, bo jak miałabym grubsze nogi, to może te uda nie były by tak widoczne, a może to uda powinnam mieć szczuplejsze. Ale jeżeli ktoś ma podobny problem, to jest na to rada - noszenie spódniczek
![]() ![]()
#1877 |
Wtajemniczenie
|
A ile masz lat, jeżeli mogę zapytać?
#1878 |
BAN stały
|
A ja mam cholernie krzywe nogi(nie łączą się w łydkach) i jednak chodze ciągle w mini
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez zauwazylam ze wiekszosc dziewczyn juz leje na to co kto powie i mimo ze maja niezbyt ladne nogi nosza spodniczki... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1880 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1881 |
Wtajemniczenie
|
No co Ty
![]()
#1882 |
Przyczajenie
|
eh.. no tak myslalam, ze nie ma juz dla mnie ratunq zadnego ;p
|
![]() ![]() |
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
![]()
Tak spojrzałam na twoje nóżki i stwierdziłam że masz zgrabne
![]() ![]() nie znam zadnych cwiczen na uda, ale ktos tu kiedys podawal stronke na inne partie nóg... np. na łydki http://www.kulturystyka.pl/atlas/nogi.htm#l1 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Przyczajenie
|
uhum dzieki
![]() http://www.modeling.pl/?sub=artykuly...8&dz=11&page=1 |
![]() ![]() |
![]() |
#1885 |
Raczkowanie
|
uh, ja też mam wystające kolana... to męczące
![]() wczoraj widziałam taką śliczną spódniczkę, że się w niej normalnie zakochałam ![]() ![]()
![]() |
#1886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1887 |
Raczkowanie
|
Dolaczam do was dziewczyny. Mam krzywizne typu O, moje nogi stykaja sie jedynie w kostkach. Do tego jestem bardzo szczupla, wiec moze cie sobie tylko wyobrazic ten przeswit. Spodniczke mialam ostatnio na tylku chyba z 4 lata temu i wlasnie stwierdzilam, ze wystarczy juz tej przerwy. Wczoraj nawet mierzylam krociutka, jeansowa miniowke. Mojemu chlopakowi nie przeszkadzaja moje nogi, namawia mnie na spodniczki, wiec chyba sie w koncu przelamie. Od wczoraj tez zaczelam cwiczyc, moze cos pomoze.
A tu dowod na to, ze nie tylko "zwykle" dziewczyny nie sa idealne http://www.gumoweucho.pl/2006/06/18/...tiny-aguilery/ ale jak widac ona sie tym kompletnie nie przejmuje, i dobrze. ![]() Laski wskakiwac w spodniczki (jak tylko pogoda sie poprawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1888 |
Wtajemniczenie
|
Oglądam wiele zdjęć Aguilery, bo bardzo ją lubię i jej nogi mi się podobają. Ona nosi bardzo często spódniczki i moim zdaniem takie nóżki lepiej wyglądają w spódniczce, czy sukience niż w obcisłych spodniach, które podkreślają kształt. Ja mam podobne nogi do Aguilery. Widziałam jej zdjęcia, gdy była małą dziewczynką i mam ten sam problem, co ona... Tzn. Problemu nie mam, bo zaakceptowałam swoje nogi, a wręcz są ulubioną partią mojego ciała razem z brzuchem
![]() ![]()
#1889 |
Wtajemniczenie
|
Hm... Nie znalazłam za wiele w swojej kolekcji, ale wklejam te 3.
#1890 |
Zadomowienie
|
No dobra. pisalam kiedys ze wkleje moje krzywulce grubulce to wklejam
![]() mi cwiczenia daly tyle ze wlasnie potrafie je zlaczyc jak na drugim zdjeciu ale co to daje w praktyce? nic bo jak chodze to przeciez nie preze ich przy kazdym kroku... tez myslalam ze jak beda grubsze to bedzie mniej widac ze krzywe - jak widac guzik prawda i teraz nie umiem zrzucic tego tluszczyku, a lydki to sobie juz wycwiczylam na cale zycie...jak pilkarz mam ![]() ![]() ech znowu bede musiala sie troche odchudzic bo przy moim 164 i 60 kg to niedlugo bede wygladac jak kuleczka ![]()
#klubrecenzentki Edytowane przez goha80 Czas edycji: 2007-07-10 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.