|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Co myślicie na temat moich nóg? Od jakiegoś czasu wydaje mi się że są trochę krzywe i mam na tym punkcie kompleksy...:-(
Monia (1) 2.jpg Rzeżuśnia - sierpień 2007 (314) 2.jpg Sesja 25.08.2007 (35) 2.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Przyczajenie
|
Ty masz całkiem prościutkie nóżki ja bym wiele dała żeby mieć takie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Przyczajenie
|
zgadzam sie z koleżanką, masz naprawde ładne nóżki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Wtajemniczenie
|
Ale wtopa xD
Przeglądałam panel użytkownika a mama była w pokoju i zobaczyła wątek "krzywe nogi". Na szczęście myślała że przeglądam tematy na forum i zaczęła się śmiać że ktoś napisał o krzywych nogach. Trochę się poczułam urażona,że dla niej ten problem jest śmieszny... z drugiej jednak strony, chyba nie zauważyła że mam krzywulce ? Albo jest ślepa.
#2105 |
Przyczajenie
|
Dzięki.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Przyczajenie
|
![]()
Musze przyznać ze mam krzywe nóżki co bardzo mnie denerwuje.Zawsze gdy zaloze jakies obcisle spodnie wydaje mi sie ze wszyscy patrza na moje nozki.O krutkich spodniczkach nawet nie moge pomazyc bo bardzo by mnie to krepowalo ta ciagla mysl ze kazdy zauwazy moje krzywizny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy krzywe nóżki dotyczą tylko mnie??
No, ja też nie mam ich prostych
![]() ![]() Barddzo ważna jest akceptacja samej siebie. Nogi to tylko jeden z moich kompleksów. W obcisłych spodniach możesz chodzić, bo to nie wygląda źle, jak krój odpowiednio dobierzesz i wyeksponujesz inne swoje walory, to nawet tych nóg nikt nie zauwazy. Ja w spodniczkach prawie w ogóle nie chodzę. Tylkko takie do kolan, które i tak są modne i ładnie wyglądają. Krótkich raczej nie zakładam. Raczej... bo jak tylko jesteśmy gdzieś daleko od miasta, gdzie mieszkam, na jakimś wyjeździe, wakacjach itp, gdzie nikt mnie nie zna, to zakładam, bo mam takie prawo. A że nikt mnie nie zna to i gadać nie będą. Wtedy liczy się mój tż, który się zachwyca... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2108 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-08-27 o 22:27 Powód: Post pod postem. Proszę korzystać z Edycji i MULTIcytowania. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Wtajemniczenie
|
Sama nie wiem...
#2110 |
Wtajemniczenie
|
Jest wątek o krzywych nogach na Fitness, jeśli chcesz to przyłącz się do nas
![]() Edit: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=53750 ![]()
#2111 |
Raczkowanie
|
Ja również mam krzywe nogi, bynajmniej tak mi się wydaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Zadomowienie
|
Wiesz co? jeszcze nigdy nie widziałam idealnie prostych nóg. U mnie nie dosc, ze kolana za bardzo sie do seibie zbiegają, to jeszcze jak stoje robi sie tzw. przeprost.
#2113 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Rozeznanie
|
ehh, mój kompleks ... :/
"szukam innego swiata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegos, co nie jest plastikowe i przereklamowane." [ Uciekaj moje serce! ] Edytowane przez y_ulia Czas edycji: 2007-09-18 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
za takie lenistwo to chyba zacznę dawać bany
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale sam kompleks - rzecz wymyślona przez bujną wyobraźnię i śmieszna. Ważne, żeby jak najszybciej się tego pozbyć. Kiedyś też miałam schizo na punkcie nóg, że za szczupłe i krzywe, ale teraz jak sobie pomyśle to śmiać mi się chce i strasznie podobają mi się moje nogi - jak u modelki ![]() ![]() Życzę Wam w końcu tego samego ![]()
![]() |
#2117 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Rozeznanie
|
;]
"szukam innego swiata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegos, co nie jest plastikowe i przereklamowane." [ Uciekaj moje serce! ] Edytowane przez y_ulia Czas edycji: 2007-09-18 o 10:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Raczkowanie
|
Witam was
![]() lub Aparatem jednoszynowym stawu kolanowego DII Unloader Spirit jesli znajde linka do tych dwóch aparatów to wstawie żebyscie poczytały. A może która zetkneła się z tym ?? Jeśli macie ochote możecie same poszperać w google za tym aparatem. Wiem ze kosztuje kolo 150zł :/ I oczywiscie pod opieka lekarza trzeba stosowac ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Rozeznanie
|
To ja przewyzszam was wszystkie - mam nogi nie dosc ze krzywe, to jeszcze krotkie
![]() Ale mimo ich krzywosci i krotkosci, bardzo je lubie, bo uwazam ze sa sliczne (ah ta samoocena ![]() Swego czasu zalezalo mi na prostowaniu ich, calkiem niedawno, bo jakos w kwietniu, zeby na lato byly 'ladne', ale jakos mi zabraklo checi, potem zapomnialam, no i dobrze, bo kocham moje nogi ![]() krzywe jest piekne! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 |
Rozeznanie
|
*cudo, jezeli oczywiscie pomaga, heh wiecie cos wiecej na ten temat?
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Raczkowanie
|
y_ulia ja własnie bardziej poszukuje informacji na temat tego aparaciku GII Unloader Spirit bo w nim można chodzić,a w tej szynie to sie spi tylko. W sumie sama niewiem co lepsze.
Tu macie linka http://ssomedort.com.pl/stawu_kolanowego.php zjezdzamy na sam doł i 4-ta pozycja od dolu to ten aparat. Wiem ze mozna uzyskac dofinansowanie na ten aparat z NFZ 150zł..ale tylko na jeden..a wiadomo-nogi są dwie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
łoo szok i to pomaga? ;o
"szukam innego swiata. bez nudy, rutyny, bezsensownych dyskusji, głupich wymówek, zadufanych i egoistycznych ludzi. czegos, co nie jest plastikowe i przereklamowane." [ Uciekaj moje serce! ] Edytowane przez y_ulia Czas edycji: 2007-09-18 o 10:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2124 |
Raczkowanie
|
Nom ale np jakby chodzic w tym z 3 godzinki dziennie to pewnie tez byłyby efekty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Wtajemniczenie
|
Eee, ja wolę nie eskperymentować. Zaakceptowałam swoje nogi i tyle
![]()
#2126 |
Raczkowanie
|
ja powiem wam szczerze ze bylam zmuszona isc w tamtym tygodniu na wesele i zmusialam sie zeby zalozyc sukienke choc to dla mnie bylo cos strasznego bo nie lubie swoich nog i nie chce ich pokazywac w ogole. Ale powiem wam szczerze ze na poczatku czulam sie dziwnie ale pozniej juz zapomnialam, a na nogi nawet nikt mi nic zlego nie mowil ani tez nie patrzyli sie az tak na nie...dziwne
![]()
![]() |
#2127 |
Przyczajenie
|
dzieki za linka.jestem ciekawa tylko czy taka maszyna nadaje sie dla kazdego. Wyglada na to ze wizyta u ortopedy jest niezbedna. Jesli wiecie cos wiecej na ten temat to prosze o jakies info
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Raczkowanie
|
hammie to nie jest orteza tylko arteza,a te dwie rzeczy służa zupełnie do czego innego. Trzeba było przeczytać do czego używany jest ten aparat : min : wrodzone dysfunkcje stawu kolanowego wymagające jednoprzedziałowego odciążenia i korekcji osi stawu to dla osób które maja typowe O miedzy nogami, bo własnie tu chodzi o korekcje osi stawu. i tu masz włascwosci tego aparatu : zamek ADJ umożliwiający korekcję osi stawu kolanowego (skorygowanie ustawienia szpotawego lub koślawego), właśnie po to są artrezy nie mylić z ortezą . A o tym co to jest kolano szpotawe czy koślawe chyba nie musz pisać bo każda ktora ma coś własnie z nózkami ma albo kolana takie albo takie czyli typowe X albo O.
Jeśli któraś potrafi zaakceptować fakt swoich nóżek to gratuluje,,bo moje dośc ze krzywe ze chyba takich nie widzieliscie to jeszcze chude.Wiec ja na 100% skorzystam z tego aparatu gdyż od dłuzszego czasu ciagle mam wrazenie ze tylko zle stane a zaraz mi rzepka z kolana spadnie albo sie przekreci na druga strone , czesto niemoge az na noge stanac z bolu, a jestem za mloda na takie historie i noszenie pozniej śrub w kolanach. |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
aha.. to sorki...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.