|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2191 |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Może i ma, ale jak patrze na swoje to koszmar jakiś, takich chyba świat jeszcze nie widział.........
#2192 |
Raczkowanie
|
Dzien dobry wszystkim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziaa189 Czas edycji: 2008-01-07 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2193 |
Raczkowanie
|
Masz śliczne ciało i nogi! Nie powinnaś mieć żadnych kompleksów w związku z tym !
Ostatnio jakoś polubiłam swoje 'krzywulce' zresztą kilka osob powiedziało że lepiej jest mieć lekko krzywe niż takie prostę drągele... heh jak wszystko jest to kwestia gustu ja już się zbytnio nie przejmuję... krzywe nogi mogę skorygować ubraniem ![]()
#2194 |
Raczkowanie
|
Hihi jakos nigdy nie podchodziłam do tego od tej strony
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Przyczajenie
|
Nogi wyglądają na prawdę ładnie. A nie masz przypadkiem płaskostopia?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Raczkowanie
|
Chyba nie... Mam po prostu szerokie i dosyc duze w stosunku do postury stopy, moze przez to masz takie wrazenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Zakorzenienie
|
Dla mnie to kokieteria.
Doskonale widać jakie masz zgrabne, ładne nogi i to użalanie, że sa krzywe itd... Pewnie specjalnie, żeby usłyszeć pare miłych słów. Żenada. Masz chyba lustro w domu.
![]() |
#2198 |
Raczkowanie
|
Kokieteria? Nie sadze. I nie wiem dlaczego uwazasz je za proste bo nigdy jeszcze nie spotkalam sie ze slowem pochwaly na temat tej czesci mojego ciala. Po prostu kazdy widzi ze kolana sie nie lacza, (nie wiem, moze na tym zdjeciu nie widac) i nie mialam zbyt przyjemnie kiedy wyszlam w tej miniowce a taki "mily" komplement dostalam ze pamietam do tej pory.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2199 |
Zakorzenienie
|
Nie widac bo nie masz zlaczonych nog
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2200 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#2201 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2202 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czy zazdrosc czy nie, raczej nie bo to od chlopaka bylo:/ (taki cham ze wsi) A wstwienie zdjecia nie mialo byc forma dowartosciowania czy tez narcyzmem z mojej strony. Cholerka ja nigdy nie zlaczam nog do zdjec z wiadomych przyczyn
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
To znaczy, ze to był jakiś wieśniak co się nie zna i sam ma kompleksy
![]() Przeszukaj ten wątek, wpisz "ćwiczenia", było w nim o paru ćwiczeniach ![]()
#2204 |
Raczkowanie
|
Dziuniaaa dziekuje, juz zaczelam szukac i znalazlam co nieco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2205 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia
![]() Ale przede wszystkim popracuj nad zwalczeniem tego kompleksu, pokochaj siebie taką jaką jesteś, to jest najważniejsze ![]()
#2206 |
Raczkowanie
|
Fakt, w koncu "najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu[...]"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
Ha, ja niedługo tez na żąbkach druciki będę mieć
![]() ![]() Fakt, samokrytyka jest potrzebna i żal mi jak patrzę na niektóre "panienki ![]() ![]() Ale samokrytyka a kompleksy to dużo różnica ![]()
#2208 |
Raczkowanie
|
No a miedzy kompleksami a samokrytyką jest bardzo cienka linia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2209 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się, u mnie w klasie jest taka jedna próżna lalunio idiotka i cieszę się, że mam krzywe nogi a nie krzywy mózg
![]()
#2210 |
Zakorzenienie
|
Ja tez mam druciki na zebach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2211 |
Przyczajenie
|
hej, chciałam sie was zapytac o opinie co do moich nog, według mnie sa ewidentnie krzywe a ta krzywizna zaczyna sie od kolan. Nigdy nie miałam na sobie mini kilka razy bardzo krotkie spodenki ale zdwalo mi sie ze wszyscy gapia sie na moje chude i krzywe nogi (wiem moze popadam w paranoje). Z góry dziekuje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc, nie wiem jaki rodzaj krzywizny masz (przede wszystkim nie wiem czy w ogóle ją masz, bo na zdjęciu nie widać
![]() ![]() Pozdrowienia!
#2214 |
Przyczajenie
|
hej, dziękuje za wasze opinie, moge miec tylko nadzieje ze te moje nogi zgrubna kiedys ale i tak nie bede ich pokazywała. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2215 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, tak naprawde nie liczy sie do konca to jakie ksztalty czy X czy Y czy O... ja osobiscie przynajmniej patrzę na forme (uksztaltowanie) miesni na nogach....AA no i musicie nabrac wiecej wiary w siebie bo 3/4 z was tutaj ma naprawdę ładne nogi, a z tego co widze to zrobił się taki mini targ kto ma gorzej, i kazda by chciała miec cudze nogi tylko nie swoje..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich na forum.
Dla pocieszenia przesylam niektorym zdjecie nóg Victorii Beckham tzw: O http://i.wp.pl/a/f/jpeg/10913/ap_BRI...A_BECKHAM.jpeg |
![]() ![]() |
![]() |
#2217 |
Raczkowanie
|
wazne jest to dziewczyny ze nawet jezeli w malym stopniu natura skopala cos (jakichs brzydactw w zamieszczonych fotach nie zuwazyłam ) to trzeba byc swiadomym tego, zeby ewentualnie tego nie podkreslac
![]() ![]() ![]() a Te z was ktore juz takie posiadaja(genetycznie) cieszcie sie wiekszosc dziewczyn wokol do tego dazy;] rzadko spotyka sie teraz nogi idealnie proste wedlug ustalonego kanonu, lansuje sie mode na nogi modelek z wybiegu, ktore wychudzone i czesto skrzywione przez ciagle chodzenie w obcasach wydaja sie teraz dziewczynom ladne, bo to przecie modelka... pozdrawiam wszystkich... i badzcie bardziej pewne siebie ale bez przesady ![]() ![]()
#2218 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Wizazanki!
Ja rowniez mam krzywe nogi - tzw. O, a fachowo "szpotawe kolana". Kiedys mialam obsesje na tym punkcie, szukalam wszystkich mozliwych artykulow na ten temat (bo to jest wada postawy ciala) i mozliwosci leczenia... na szczescie mi przeszlo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2219 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam Wizazanki!
Ja rowniez mam krzywe nogi - tzw. O, a fachowo "szpotawość kolan". Kiedys mialam obsesje na tym punkcie, szukalam wszystkich mozliwych artykulow na ten temat (bo to jest wada postawy ciala) i mozliwosci leczenia... na szczescie mi przeszlo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Przyczajenie
|
a ja mam pytanie jestem CHlopakiem i tez mam krzywe nogi czy wam dziewczyna to przeszkadza u chlopaka ;> pozdro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:17.