Krzywe nogi - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-26, 12:05   #2191
IIserenityII
Raczkowanie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Kate Moss tez ma krzywe nogi..ZERO KOMPLEKSOW DROGIE PANIE
Może i ma, ale jak patrze na swoje to koszmar jakiś, takich chyba świat jeszcze nie widział.........

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace...
IIserenityII jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 09:52   #2192
madziaa189
Raczkowanie

Dzien dobry wszystkim Wiec zdecydowalam sie wypowiedziec w tym watku ktory dotyczy takze i mnie Otoz moje nogi to klasyczne ()... Moze podbuduje wasza samoocene kiedy wstawie swoje krzywulce Dodam że od miednicy do kostek nie łączą się chyba w żadnym miejscu Pozdrawiam wizażanki

Edytowane przez madziaa189
Czas edycji: 2008-01-07 o 13:38
madziaa189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 10:23   #2193
Red_Dream
Raczkowanie

Masz śliczne ciało i nogi! Nie powinnaś mieć żadnych kompleksów w związku z tym !
Ostatnio jakoś polubiłam swoje 'krzywulce' zresztą kilka osob powiedziało że lepiej jest mieć lekko krzywe niż takie prostę drągele... heh jak wszystko jest to kwestia gustu ja już się zbytnio nie przejmuję... krzywe nogi mogę skorygować ubraniem

Red_Dream jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 11:14   #2194
madziaa189
Raczkowanie

Hihi jakos nigdy nie podchodziłam do tego od tej strony Dziekuje ci bardzo;] ja ostatnio staram sie akceptowac coraz wiecej rzeczy, a to co moge jakos "poprawic" to poprawiam Slyszalam ze sa jakies cwiczenia zeby zatuszowac krzywulce... to prawda? Wybieram sie od pewnego czasu do ortopedy, ale straszny leniuch ze mnie
Stary 2007-12-02, 12:35   #2195
barepro
Przyczajenie

Nogi wyglądają na prawdę ładnie. A nie masz przypadkiem płaskostopia?
barepro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 13:45   #2196
madziaa189
Raczkowanie

Chyba nie... Mam po prostu szerokie i dosyc duze w stosunku do postury stopy, moze przez to masz takie wrazenie Ah i dzieki za komplement fajnie ze przynajmniej komus sie podobaja, ja probuje je zaakceptowac ale..
Stary 2007-12-02, 14:14   #2197
dziuniaaa
Zakorzenienie

Dla mnie to kokieteria.
Doskonale widać jakie masz zgrabne, ładne nogi i to użalanie, że sa krzywe itd... Pewnie specjalnie, żeby usłyszeć pare miłych słów. Żenada. Masz chyba lustro w domu.

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-02, 15:02   #2198
madziaa189
Raczkowanie

Kokieteria? Nie sadze. I nie wiem dlaczego uwazasz je za proste bo nigdy jeszcze nie spotkalam sie ze slowem pochwaly na temat tej czesci mojego ciala. Po prostu kazdy widzi ze kolana sie nie lacza, (nie wiem, moze na tym zdjeciu nie widac) i nie mialam zbyt przyjemnie kiedy wyszlam w tej miniowce a taki "mily" komplement dostalam ze pamietam do tej pory.
Stary 2007-12-02, 20:16   #2199
shewa
Zakorzenienie

Nie widac bo nie masz zlaczonych nog nastepnym razem daj zdjecie ze zlaczonymi to nikt nie bedzie mial watpliwosci czy sa krzywe czy nie
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 14:24   #2200
Blue_Tattoo
Wtajemniczenie

GG do Blue_Tattoo

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Dla mnie to kokieteria.
Doskonale widać jakie masz zgrabne, ładne nogi i to użalanie, że sa krzywe itd... Pewnie specjalnie, żeby usłyszeć pare miłych słów. Żenada. Masz chyba lustro w domu.
Ja właśnie uważam że wklejanie fotek swoich nóg i proszenie o opinię jest bezsensowne, bo wszyscy się zachwycają jakie to one są proste, w rzeczewistości widać krzywiznę, ale wiadomo że nie powie się tego wprost Wizażance. Nie sugeruję że madziaa ma krzywe, przy niej moje nogi są koszmarne i chętnie bym chciała mieć takie jak ona.
- Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko
upewnić, czy jesteś."
Blue_Tattoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-03, 16:05   #2201
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziaa189 Pokaż wiadomość
Kokieteria? Nie sadze. I nie wiem dlaczego uwazasz je za proste bo nigdy jeszcze nie spotkalam sie ze slowem pochwaly na temat tej czesci mojego ciala. Po prostu kazdy widzi ze kolana sie nie lacza, (nie wiem, moze na tym zdjeciu nie widac) i nie mialam zbyt przyjemnie kiedy wyszlam w tej miniowce a taki "mily" komplement dostalam ze pamietam do tej pory.
Widocznie zazdrość.

Cytat:
Napisane przez Blue_Tattoo Pokaż wiadomość
Ja właśnie uważam że wklejanie fotek swoich nóg i proszenie o opinię jest bezsensowne, bo wszyscy się zachwycają jakie to one są proste, w rzeczewistości widać krzywiznę, ale wiadomo że nie powie się tego wprost Wizażance. Nie sugeruję że madziaa ma krzywe, przy niej moje nogi są koszmarne i chętnie bym chciała mieć takie jak ona.
Oj dużo dziewcyzn daje zdjęcia cholernie zgrabnych nóg i ubolewa nad tym jakie to one są krzywe, celowo, żeby usłyszeć komplementy... Rzecz się dzieje też na innych wątkach, m.in. "pokaż brzuch", więc już jestem przewrażliwona na tym punkcie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-03, 16:45   #2202
madziaa189
Raczkowanie

Nie wiem czy zazdrosc czy nie, raczej nie bo to od chlopaka bylo:/ (taki cham ze wsi) A wstwienie zdjecia nie mialo byc forma dowartosciowania czy tez narcyzmem z mojej strony. Cholerka ja nigdy nie zlaczam nog do zdjec z wiadomych przyczyn Mialam nadzieje ze jakas wizazanka podsunie pare cwiczen zeby w koncu wziac te kolana "do kupy". Jesli dalej bedzie problem z moja wiarygodnoscia, to specjalnie dla was zlacze te stopy i zrobie zdjecie pozdrawiam
Stary 2007-12-03, 17:27   #2203
dziuniaaa
Zakorzenienie

To znaczy, ze to był jakiś wieśniak co się nie zna i sam ma kompleksy.
Przeszukaj ten wątek, wpisz "ćwiczenia", było w nim o paru ćwiczeniach.

Stary 2007-12-03, 18:27   #2204
madziaa189
Raczkowanie

Dziuniaaa dziekuje, juz zaczelam szukac i znalazlam co nieco Jesli sie cos poprawi to zdam relacje...
Stary 2007-12-03, 18:34   #2205
dziuniaaa
Zakorzenienie

Powodzenia.
Ale przede wszystkim popracuj nad zwalczeniem tego kompleksu, pokochaj siebie taką jaką jesteś, to jest najważniejsze.

Stary 2007-12-03, 19:04   #2206
madziaa189
Raczkowanie

Fakt, w koncu "najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu[...]" Zreszta- nie robie z tego jakiejs tragedii, i szczerze to dobrze ze czlowiek jest swiadomy swoich wad bo te wszystkie "panny idealne" to mnie po prostu rozwalaja a tak w ogole to nie tylko nogi prostuje mam tez druty na zabkach i jestem z siebie dumna pozdrawiam wszystkie nieidealne dziewczynki
Stary 2007-12-03, 19:42   #2207
dziuniaaa
Zakorzenienie

Ha, ja niedługo tez na żąbkach druciki będę mieć.
Fakt, samokrytyka jest potrzebna i żal mi jak patrzę na niektóre "panienki", które jej za grosz nawet nie mają i po prostu... Łatwo się chyba domyślić.
Ale samokrytyka a kompleksy to dużo różnica.

Stary 2007-12-03, 19:56   #2208
madziaa189
Raczkowanie

No a miedzy kompleksami a samokrytyką jest bardzo cienka linia No wlasnie dziewczyny cieszmy sie ze nam bozia rozum dała, bo patrzac na te plastiki (nawet mam taka typowa barbie w klasie) utwierdzam sie w przekonaniu ze mózg mi się przyda bardziej w zyciu no nie?
Stary 2007-12-04, 15:24   #2209
Blue_Tattoo
Wtajemniczenie

GG do Blue_Tattoo

Zgadzam się, u mnie w klasie jest taka jedna próżna lalunio idiotka i cieszę się, że mam krzywe nogi a nie krzywy mózg
- Nic - rzekł Prosiaczek, biorąc Puchatka za łapkę - chciałem się tylko
upewnić, czy jesteś."
Blue_Tattoo jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-04, 16:38   #2210
shewa
Zakorzenienie

Ja tez mam druciki na zebach I nogi tez nie do konca proste :P
shewa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 17:45   #2211
julia123
Przyczajenie

hej, chciałam sie was zapytac o opinie co do moich nog, według mnie sa ewidentnie krzywe a ta krzywizna zaczyna sie od kolan. Nigdy nie miałam na sobie mini kilka razy bardzo krotkie spodenki ale zdwalo mi sie ze wszyscy gapia sie na moje chude i krzywe nogi (wiem moze popadam w paranoje). Z góry dziekuje(wybrałam najlepsze zdjecie nog bo nie chciałam was przestaszyc )
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nogi2.JPG (57,1 KB, 230 załadowań)
julia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-04, 19:13   #2212
SylfkaXD
Raczkowanie

Szczerze mówiąc, nie wiem jaki rodzaj krzywizny masz (przede wszystkim nie wiem czy w ogóle ją masz, bo na zdjęciu nie widać ) - więc powinnaś jeszcze opisać w jakich pozycjach najbardziej widać krzywiznę i gdzie Ci się łączą nogi. Ale ogólnie nie ma w tych nogach nic starasznego!

Pozdrowienia!
Stary 2007-12-05, 10:12   #2213
dziuniaaa
Zakorzenienie

Są chude po prostu.

Stary 2007-12-05, 14:53   #2214
julia123
Przyczajenie

hej, dziękuje za wasze opinie, moge miec tylko nadzieje ze te moje nogi zgrubna kiedys ale i tak nie bede ich pokazywała. Pozdrawiam
julia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-25, 18:09   #2215
looser111
Przyczajenie

Dziewczyny, tak naprawde nie liczy sie do konca to jakie ksztalty czy X czy Y czy O... ja osobiscie przynajmniej patrzę na forme (uksztaltowanie) miesni na nogach....AA no i musicie nabrac wiecej wiary w siebie bo 3/4 z was tutaj ma naprawdę ładne nogi, a z tego co widze to zrobił się taki mini targ kto ma gorzej, i kazda by chciała miec cudze nogi tylko nie swoje.. <tak apropo jestem facetem :P>
looser111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 01:03   #2216
Ericass
Przyczajenie

Witam wszystkich na forum.

Dla pocieszenia przesylam niektorym zdjecie nóg Victorii Beckham

tzw: O

http://i.wp.pl/a/f/jpeg/10913/ap_BRI...A_BECKHAM.jpeg
Ericass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-26, 02:01   #2217
adrenalinka666
Raczkowanie

wazne jest to dziewczyny ze nawet jezeli w malym stopniu natura skopala cos (jakichs brzydactw w zamieszczonych fotach nie zuwazyłam ) to trzeba byc swiadomym tego, zeby ewentualnie tego nie podkreslac co niestety coraz czesciej spotykam na ulicach, i nie chodzi o to ze trzeba w takim wypadku wkladac habit ale rozsadnie z czyjas pomoca dobierac ubior i sie nie głodzic bo nie znam faceta....ktoremu podobaja sie chude nogi, heh czesto wychudzone nogi rowna sie mniejsza plaska prawie pupa wiec...
a Te z was ktore juz takie posiadaja(genetycznie) cieszcie sie wiekszosc dziewczyn wokol do tego dazy;]

rzadko spotyka sie teraz nogi idealnie proste wedlug ustalonego kanonu, lansuje sie mode na nogi modelek z wybiegu, ktore wychudzone i czesto skrzywione przez ciagle chodzenie w obcasach wydaja sie teraz dziewczynom ladne, bo to przecie modelka...

pozdrawiam wszystkich... i badzcie bardziej pewne siebie ale bez przesady

adrenalinka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 15:15   #2218
MalyStworek
Raczkowanie

Smile Dot.: Krzywe nogi

Witam Wizazanki!
Ja rowniez mam krzywe nogi - tzw. O, a fachowo "szpotawe kolana". Kiedys mialam obsesje na tym punkcie, szukalam wszystkich mozliwych artykulow na ten temat (bo to jest wada postawy ciala) i mozliwosci leczenia... na szczescie mi przeszlo Teraz sie nie przejmuje, nosze krotkie spodenki i spodniczki i tak na prawde nie obchodzi mnie czy innym sie podobaja moje nogi, czy w ogole na nie zwracaja uwage (pewnie nie ) Najwazniejsze to czuc sie dobrze samej ze soba No i moj facet tez twierdzi, ze mam ladne nogi i nie widzi zadnej krzywizny
MalyStworek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-27, 15:16   #2219
MalyStworek
Raczkowanie

Smile Dot.: Krzywe nogi

Witam Wizazanki!
Ja rowniez mam krzywe nogi - tzw. O, a fachowo "szpotawość kolan". Kiedys mialam obsesje na tym punkcie, szukalam wszystkich mozliwych artykulow na ten temat (bo to jest wada postawy ciala) i mozliwosci leczenia... na szczescie mi przeszlo Teraz sie nie przejmuje, nosze krotkie spodenki i spodniczki i tak na prawde nie obchodzi mnie czy innym sie podobaja moje nogi, czy w ogole na nie zwracaja uwage (pewnie nie ) Najwazniejsze to czuc sie dobrze samej ze soba No i moj facet tez twierdzi, ze mam ladne nogi i nie widzi zadnej krzywizny
MalyStworek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-03, 17:55   #2220
darek1001989
Przyczajenie

a ja mam pytanie jestem CHlopakiem i tez mam krzywe nogi czy wam dziewczyna to przeszkadza u chlopaka ;> pozdro
darek1001989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości