|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 |
Zadomowienie
|
Dot.: Krzywe nogi
Wizażanki, czy ja mam bardzo krzywe nogi? Czy to się aż tak bardzo rzuca w oczy?
I jeszcze jedno pytanie: czy ja nie mam za grubych nóg do spódniczek? PS. Wybaczcie za jakość zdjęć, ale samemu trudno się robi ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#2342 |
Raczkowanie
|
masz opalone ten nogi więc dobrze wyglądają.
![]() ![]() Martii=* Twoje nogi są ok! Zaakceptuj je takie, jakimi są ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Raczkowanie
|
Ja też mam blade nogi. Z resztą cała blada jestem. Ale do solarium nie pójdę. Od tego można mieć gorszy stan cery, przedwczesne zmarszczki oraz zwiększone ryzyko raka skóry. Ja wolę poczekać, aż mnie opali prawdziwe słoneczko
![]()
#2344 |
Raczkowanie
|
tutaj się z Tobą zgodzę, dobrze gadasz
![]() dzięki Twojej perswazji nie pójdę do solarium chyba masz rację. Jak tylko wyjdzie słońce to wypuszczam się z rowerkiem i po kilkunastu dniach będę brązowawa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 |
Przyczajenie
|
Martii =* ja mam identyczne nogi x(((( Nie wiem,czy to w końcu są X czy () ;/ od dzisiaj zaczynam ćwiczenia. Znalazłam takie poprostu na nogi. Kiedyś byłam nie tyle co gruba,ale troszke bardziej przy kosci niz teraz,potem uzo schudłam i mam takie nogi,a kiedys były proste ;// nie chce znowu tyć. Postanowiłam,ze poprostu wyrobie sonie bardziej mięśnie. Zawsze to lepsze niz jakieś tłuste słupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Przyczajenie
|
Zapomniałam dopisać: gdy tak teraz sie przyjrzałam swoim nogom to one są krzywe raczej tylko w udach ;// Bo w kostkach sie schodzą idealnie,w kolanach nie ma przerwy,a w łydkach gdzieś max 1.5 cm. Moja mam mówi,że skoro mam dość szerokie biodra (38) top musze przytyć,bo im bardziej schudne,tym bedzie gorzej. I nie wiem,czy ćwiczyć i przez nie wyrobie sobie mięśnie własnie w tym miejscu? Proosze o odpowiedz, Oto fotka : [IMG]file:///N:/image/camera_semc/100MSDCF/DSC00150.JPG[/IMG]
W spodniach az tak bardzo nie widać,no ale jak chce mini? Niby znajomi uwazają ze mam fajną figure,bo płaski brzuch i nie za duzy tyłek ,no ale mnie nogi ciągle dręczą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zadomowienie
|
Nie mam opalonych nóg, założyłam rajstopy, bo nie chcialam straszyć bledością ;p Ale w spódniczkach chodzę, ale w rajstopach i dziś mi mama kupiła 6 paczek ciemnych rajstop.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2348 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Raczkowanie
|
Kochaniutkie, to wszystko sie tu znajduje, tylko trzeba trochę poszperać ;] Ale nie będę taka i podam Wam linka:
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=53750&page=77 Tak gdzieś na środku tej strony, będzie wypowiedź SylfkiXD (dzięki Ci dobra kobieto! ![]() Pozdrawiam.
#2350 |
Przyczajenie
|
Doska92,no rzeczywiście,to jest tam napisane,ale czy rzeczywiście skuteczne x_O ???? Zobaczymy ;] Nie wiem,najpierw spróbuje wyrobić sobie mięśnie w udach. Widziałyście kiedyś nogi kulturysty? No bez przesady,takich nie chce mieć,ale może gdy nabiore własnie mięsni "zatkają" mi tą dziure... http://www.strongman.pl/zdjecia/news_307_02.jpg (typowe kulturystki.Wiadomo,ze ja tak cwiczyc nie bede,podnoszenie cieżarów itd,ale ..no
![]() A teraz pozostało mi tylko modlenie sie i trening żeby jakoś to wyszło. Jak sie nie uda to,,nie wiem x((( |
![]() ![]() |
![]() |
#2351 |
Raczkowanie
|
http://www.sfd.pl/Najwi%C4%99ksza_ku....-t313990.html
A co powiesz na tą kulturystkę? ![]()
#2352 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2353 |
Raczkowanie
|
Ja tez nie mogłam uwierzyć, ale facet chyba by nie ubrał sukienki ;] Podobno tak wygląda od brania czegoś tam (nie wiem, nie znam się na kulturystyce).
#2354 |
Raczkowanie
|
yhy racja jak facet... nie chciałabym tak wygladac ...
![]()
#2355 |
Raczkowanie
|
Boooooże...
ale ona wygląda:/ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Raczkowanie
|
Nie tylko Ty masz krzywe nogi
![]()
#2357 |
Przyczajenie
|
Yhyy,to jest BABA xDD Ale ona zapewne brała teee..y..noo..sterydy na wzorst mięśni,czy jakoś tak ;] Mój kumpel też pakuje (o takich mięśni nie ma
![]()
#2358 |
Raczkowanie
|
ale nikt nie ma TAK BARDZO krzywych jak ja
![]() ![]() poza tym jak patrzę na moje nogi z góry to normalnie szlaczek ![]() no cóż zawsze jak spotykam jakiegoś faceta to nie drążę znajomości bo wydaje mi się e jak zobaczy moje nogi to ucieknie :/ miałam chłopaka na którym sie zawiodłam i teraz jestem przyczajona ... |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 |
Raczkowanie
|
Quarko może tylko ci sie wydaje ze masz krzywe nogi.... Ja tak myślałam. Twierdząc że mam krzywe nogi (wydawało mi się że mam typowego X) przyrzekłam sobie że nigdy nie założę krótkiej spódniczki czy szortów. Wszystko sie zmieniło gdy mój kumpel (chyba nigdy mu tego nie daruje) wparadował do mojego pokoju gdy sie przebierałam ... niestety mam tak ze jak słysze muzyka to muszę tańczyć ( szczególnie gdy jestem "sama" w pokoju)... i wtedy sam stwierdził że mam ładne nogi .... to dodało mi pewności siebie .... spytaj sie kogoś zaufanego (ale szczerego) czy masz krzywe nogi... moze Ci się tylko tak wydaje ... tak jak mu
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 |
Raczkowanie
|
a mi nikt nie pomoze
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Raczkowanie
|
Quarko jak mozes to pokaz swoje nogi ...
![]() ![]()
#2362 |
Raczkowanie
|
zasmucona15 czemu nikt Ci nie pomoże? Możemy chociaż sprobować
![]()
"Bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno..." Edytowane przez doska92 Czas edycji: 2008-02-20 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2364 |
Raczkowanie
|
Racja, była wiadomość od Ciebie, ale po nią zamieściłam linka do ćwiczeń, więc czemu piszesz że się nikt nie zainteresował? W jaki inny sposób miałybyśmy Ci pomóc? Nie rozumiem.
#2365 |
Raczkowanie
|
nic nie zauwazylam zeby byl jaki kolwiek link do cwiczen zwiazany z moim postem jak sadzisz zew ne macie mi jak pomoc to juz wam nie bede tutaj zawadzac....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Raczkowanie
|
eehh a ja mam taki problem ze moje nogi sa przede wszystkim za CHUDE ;( co wyglada okropnie, mam szczegolnie chude uda ze ledwo dobieram spodnie a o mini nie ma mowy, i przez to ze moje uda sa tak chude moje kolana wydaja sie wystajac ;( zapisalam sie na kurs tanca nowoczesnego ale watpie ze to cos da
![]()
#2367 |
Raczkowanie
|
Podobno taniec bardzo pomaga. Też bym się na jakiś kurs zapisała, ale wydaje się, że w mojej okolicy żadnego nie ma
![]()
#2368 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Raczkowanie
|
Nie wiem. Chyba jak się zapisuje na kurs tańca to się dostaje jakieś zestawy ćwiczeń.
Znalazłam parę stronek z ćwiczeniami na mięśnie nóg. Nie chodzi tu o prostowanie ich, ale wymodelowanie. Oto one: http://www.*******/cwiczeniadlaciebi...687,0,0,0.html http://www.zeberka.pl/art.php?id=664&b=1 To co, dziewczyny, ćwiczymy? ![]()
#2370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.