|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Krzywe nogi
różowiutka dzieki ale i tak nie bede
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
różowiutka czyje to nogi ??? bo wyglądają jak moje???
![]()
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak tam u Ciebie? jaki masz stosunek do kończyn dolnych? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam was wszyskie ja też mam taki sam problem krzywe nogi w krztałcie O, ale powoli zaczynam sie akceptować taką jaką jestem no i zaczełam ćwiczyć
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 |
Zakorzenienie
|
ale o jakich ćwiczeniach jest ciagle mowa bo ja juz niewiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Raczkowanie
|
No to po raz kolejny wypowiadam się w tym temacie
![]() ![]() Nogi łączą mi się w górnej części ud, kolanach i kostkach. Kolana są jakby na wewnątrz. Mam przerwę między udami i łydkami, ale po złączeniu nóg (z całych sił) nie widać przerw ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Zadomowienie
|
OLKA91 masz piękne nogi
![]() Masz rację- chyba to X |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
żona
|
![]()
Prawdziwie zgrabne nogi po złączeniu ich ze sobą powinny miec dwie szpary... miedzy udami i między łydkami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
żona
|
![]()
Moje miedzy udami nie mają
![]() ![]() Musze cos zrobic z udami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
żona
|
![]()
a teraz zobaczyłam zdjecie Aguś i Ty naprawde masz na tym zdjeciu złączone nogi
![]() Ps. strasznie chudzinka jestes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zakorzenienie
|
no mam złączone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
![]()
a wiecie co wam powiem ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
żona
|
![]()
_Magda- to dobrze masz
![]() ![]() ![]() Aguś- sliczna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
![]()
Magda wklej foto nóżek :P mnie i tak nikt nie pobije :P pff mam juz to gdzies :/
![]() ![]() ![]() dawać foty laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba gorzy niż wszystkie dziewczyny z tego wątku razem wzięte.. Poprostu ich nie pokazuje, pod żadnym, ale to żadnym pozorem.. Najgorzej wyglądają w szortach do kolan i spódnicach też do kolan.. Porażka..Oprócz tego, że są krzywe są też ... cienkie..tzn za chude jakieś w stos. do góry.. Ah zaraz narysuję ![]()
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
![]()
dureksis... moich nic nie przebije
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
HEJ! Chętnie dołączę do grupy wsparcia moralnego, jako, że za długo samotnie duszę w sobie swoje ułomności, pielęgnuje kompleksy i co gorsza uzależniam od nich całe moje życie.
Ledwo przechodzi mi przez gardło, że mam krzywe nogi i czuje że wolałabym już ich w ogóle nie mieć niż mieć takie, przynajmniej nie musiałabym ich całe życie ukrywać. Żadnych krótkich spodenek, plaży, basenu. Boję się skim kolwiek związać, czuję, że żaden chłopak mnie nie zaakceptuje. Stwarzam iluzje, mogę wydawać się ładna i zgrabna, a tu potem takie rozczarowanie, nie mówiąc o roztępach na plecach i kilku jeszcze problemach, ale te nogi to moja największa zmora bo uniemożliwia normalne funkcjonowanie, zachowanie i robienie tego co bym chciała. Jak tańczyć, jak nurkować, w ogóle jak przy kimś funkcjonować by nie było tego widać, wstać z łóżka. Mam typowe X. Przeczytałam cały wątek, niektóre wypowiedzi mnie conajmniej zaskoczyły. Nogi mogą łączyć całe, ale najzgrabniejsze są ze szparą między udami, tuż pod kolanami i przy kostkach, ważne by łączyły w kostkach, łydkach i kolanach. To że dziewczyny martwią szparą między udami jest trochę śmieszne bo to żadna wada, szpara jest im większa im dziewczyna szczuplejsza i dobrze gdy jest. Wszystkie nogi które łączą w łydkach są proste, mogą wyglądać zgrabnie i takie osoby nie mogą tu narzekać, na pewno nie na krzywe nogi. Nie wiedziałam o operacji, ale hasło takie tu padło i będzie mnie nurtować bo zrobiłabym i dała wszystko by móc tą wadę skorygować, nawet za canę blizn. Obawiam, że to cholernie kosztowna inwestycja. Błagam jak będziecie coś wiedzieć dajcie znać. Jest światełko w tunelu, ale czuje, że to z byt piękne by mogło być prawdziwe. |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
tez powinnam narzekac, ale jakos nie moge sie zmusic. znam wiele dziewczyn ktore maja krzywe nogi i chodza w spodniczkach. zauwazylam, ze te ktore sa od dziecka szczuple maja proste. oto zdjecie nog kate moss - nie wiem czy na nim to dobrze widac - ale kate moss wedlug chyba wszystkich, ma krzywe nogi
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zakorzenienie
|
Woo
czytając Twoją wypowiedz,,, to tak jak bym słyszała siebie, ze mną jest to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Rozeznanie
|
ja mam x. no i mam wszystkie przerwy. moim zdaniem to krzywe nogi sa ladniejsze od nudnie prostych. zwlaszcza kiedy sa lekko opalone i szczuple. ale na szczescie przy krzywych mogach rzadko widac, ze tak naprawde nie sa szczuple ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Raczkowanie
|
Wiecie co,dziewczyny? Nie obraźcie się, ale jesteście młode, szczupłe, zdrowe, zamiast rozejrzeć się dookoła, zobaczyć ludzi,którzy mają prawdziwie wielkie problemy i cieszyć się, że jest wiosna,każda ma dwie (jakiekolwiek) nogi, dwie ręce, chodzicie o własnych siłach, możecie biegać, tańczyć i co się Wam zamarzy, świat stoi przed Wami otworem...a Wy przychodzicie tutaj,żeby sie podołować i licytujecie się, która ma najbardziej krzywe nogi.
![]() ![]() Same widzicie, ile jest modelek, które mają nogi powszechnie uznawane za krzywe- i co z tego? Nadal są modelkami.Jednym sie ich nogi podobają, innym nie. Gdybyście pokazały swoje buzie czy inne części ciała, byłoby pewnie tak samo. Nie mówię,że wygląd zewnętrzny jest absolutnie nieważny, bo dbać o siebie trzeba koniecznie, żeby zachowac urodę jak najdłużej, ale tyle ważniejszych spraw jest dokoła Was... Ubierzcie się w to, co lubicie, nie przjmujcie się ty, co -jak Wam sie wydaje- myślą o Waszym wyglądzie inni i idźcie cieszyć się życiem i piękną wiosną, po prostu bądźcie szczęśliwe, a nie zadręczajcie się- to jest największa ze sztuk ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
żona
|
![]()
A ja dzisiaj kupiłam sobie śliczną białą mini
![]() ![]() ![]() _Magda- dlatego mówie ze podobno jest taka zasada, ale są widocznie wyjątki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawo za decyzje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Raczkowanie
|
![]()
Przyszedł czas na kilka słów wyjaśnienia... Mianowicie: nogi szpotawe to takie, które wyglądają jak O a koslawe jak X- czyli po złączeniu się KOLAN nie łączą się w kostkach. Ja jestem właścicielka szpotawych
![]() Co do ćwiczeń, często siadam na piętach, nie wolno siadać "po turecku"! W przypadku koslawych najlepiej siedzieć właśnie po turecku. Poza tym często staram się złączać całe nogi i napinać mięśnie, tak jakbym chciała ustawic prosto kolana, wychylając je na zewnątrz. Przy nogach w kształcie O dobrze jest też chodzić lekko jak kaczka (już o tym pisałam), bo szpara poprostu lekko zanika ![]() A jeśli chodzi o podejście do moich nóg, to bardzo długo nie mogłam się z ich krzywościa pogodzić... W końcu zakupiłam miniówke (jeansową z falbanką) ![]() ![]() Nie poddawajcie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Ja już nie wiem które to które. Chyba mam jakieś zaćmienie umysłu
![]() Dołączam rysunki i powiedzcie które są które. |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Raczkowanie
|
Ja też nie wiem jakie to jakie, ale bardziej wyglądają jak te pierwsze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Podziwiam was dziewczyny za odwagę, ja bym się nigdy nie odważyła wyjść wczymś powyżej kolan na ulice.
Nie podobają mi się krzywe nogi, sama nie mogę na swoje patrzeć, a jeszcze wzbudzać nimi sensacje na około to by było dla mnie z byt upokarzające. Sama jak przystało na osobę z wadami jestem osobą tolerancyjną i chciałabym by wszyscy ludzie podchodzili do tego tak jak widzę większość z was, ale tak nie jest. Trochę się już z tym pogodziłam i cieszę się życiem na ile mogę, ale pragnienie bycia normalnym to nie wiele. Nie chodzi by być pięknym, idealnym, ludzie są różni, ale nie piszę, że chce mieć mniejszy nos, czy większy biust, każdy chciałby coś w sobie zmienić, poprawić, ale piękniejsze czy brzydsze zawsze normalne i to jest najważniejsze, a krzywe nogi to już ewidentna wada, coś czego być nie powinno ![]() A są jakieś ćwiczenia na nogi łączące w kostkach i kolanach, bo chyba rozpatrywane są () i takie gdzie nie łączą się stopy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.