Krzywe nogi - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-25, 13:59   #211
AguŚ87
Zakorzenienie

Dot.: Krzywe nogi

różowiutka dzieki ale i tak nie bede za duza szpara miedzu nogami ;/ ty masz ładne nóżki bo ci sie chociaz łączą w udach , a mi nigdzie : (
AguŚ87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 14:16   #212
dureksis
Zadomowienie

różowiutka czyje to nogi ??? bo wyglądają jak moje???
Stary 2006-04-25, 14:31   #213
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dureksis
różowiutka czyje to nogi ??? bo wyglądają jak moje???
czyli wiesz jaki koszmar przezywam,
a jak tam u Ciebie? jaki masz stosunek do kończyn dolnych?
różowiutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 15:01   #214
milcia637
Przyczajenie

GG do milcia637
Smile Dot.: Krzywe nogi

Witam was wszyskie ja też mam taki sam problem krzywe nogi w krztałcie O, ale powoli zaczynam sie akceptować taką jaką jestem no i zaczełam ćwiczyć (ciekawe czy przyniosą one efekty). Różowiutka ty masz bardzo ładne i zgrabne nogi też bym takie chciała mieć. Po jakim czasie ćwiczeń zobaczyłyście poprawe? Pozdrowionka dla was wszystkich .
milcia637 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 16:10   #215
AguŚ87
Zakorzenienie

ale o jakich ćwiczeniach jest ciagle mowa bo ja juz niewiem
Stary 2006-04-25, 18:50   #216
OLKA91
Raczkowanie

No to po raz kolejny wypowiadam się w tym temacie Po większej ilości ruchu widać maleńką poprawę, ale chciałabym wykonywać ćwiczenia przeznaczone do moich nóg. Nie wiem czy są "X" czy "O". Wydaje mi się, że X, (chociaż bardziej przypomina mi to 8) mam tu obrazek (na razie musi Wam wystarczyć ) http://img278.imageshack.us/img278/1029/nogii9rq.png . Dla tych co nie mają bujnej wyobrazni napiszę
Nogi łączą mi się w górnej części ud, kolanach i kostkach. Kolana są jakby na wewnątrz. Mam przerwę między udami i łydkami, ale po złączeniu nóg (z całych sił) nie widać przerw Pliiiska odpiszcie
OLKA91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 19:07   #217
magdzialenk@
Zadomowienie

OLKA91 masz piękne nogi .
Masz rację- chyba to X
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-04-25, 19:33   #218
PaLLitQa
żona

Post Dot.: Krzywe nogi

Prawdziwie zgrabne nogi po złączeniu ich ze sobą powinny miec dwie szpary... miedzy udami i między łydkami Taka jest podobno zasada
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 19:41   #219
magdzialenk@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
Prawdziwie zgrabne nogi po złączeniu ich ze sobą powinny miec dwie szpary... miedzy udami i między łydkami Taka jest podobno zasada
No właśnie
magdzialenk@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 20:05   #220
PaLLitQa
żona

Moje miedzy udami nie mają tzn, mają ale taką małą że ledwo ją widac
Musze cos zrobic z udami
Stary 2006-04-25, 20:08   #221
PaLLitQa
żona

a teraz zobaczyłam zdjecie Aguś i Ty naprawde masz na tym zdjeciu złączone nogi tzn stopy koło siebie?

Ps. strasznie chudzinka jestes

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-25, 21:30   #222
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
A ta szpara między łydkami to jak dokładnie bo nie jarze Tzn ja mam tak,że między udami jest szpara,potem jest pod kolanami( ),potem się łydki stykają i znów nad kostakami przerwa.
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-25, 21:56   #223
AguŚ87
Zakorzenienie

no mam złączone tak chudzinka ze mne i ogolnie jestem malutka, wszytsko jakos w miare wyglada ale te nogi ... ;'( ja to mam problem ;/ zazdroszcze wam, bo ja nawet niewiem co to jest spodniczka w moim przypadQ
Stary 2006-04-26, 11:01   #224
AguŚ87
Zakorzenienie

Talking Dot.: Krzywe nogi

a wiecie co wam powiem ? mam najchudsze nogi tutaj ze wszystkich,,, ale postanowiłam mieć to gdzieś ! ! ! raz się zyje ! jak nie teraz to kiedy będę nosic spodniczki ? wlasnie sobie jedną sliczna kupiłam http://www.allegro.pl/item98926985_s...kolorach_.html nawet sie dogadalam ze specjalnie dla mnie uszyja jeszcze krótsza
Stary 2006-04-26, 11:23   #225
PaLLitQa
żona

_Magda- to dobrze masz Tak pownno byc... Szpara miedyz udami, pod kolanem, noi nad kostkami Czyli masz zgrabne nogi

Aguś- sliczna ja mam ostatnio fioła na punkcie mini Dzisiaj kupiłam taką króciutką, białą z falbankami na dole a na tyle jakies taki 2 kwiatki pnące bossska
Stary 2006-04-26, 12:13   #226
_Magda
BAN stały

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa
_Magda- to dobrze masz Tak pownno byc... Szpara miedyz udami, pod kolanem, noi nad kostkami Czyli masz zgrabne nogi
Łeee,to te zasady wszystkie można sobie o kant d roztrzaść Bo ja mam własnie bardzo krzywe nogi
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 12:18   #227
AguŚ87
Zakorzenienie

Magda wklej foto nóżek :P mnie i tak nikt nie pobije :P pff mam juz to gdzies :/ co ja bede sie przejmowac dobrze ze nie waze 100 kg ,albo nie mam odstajacych uszu czy zeza cokolwiek :P

dawać foty laseczki vbmenu_register("postmenu _1710895", true);
Stary 2006-04-26, 12:40   #228
dureksis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez różowiutka
czyli wiesz jaki koszmar przezywam,
a jak tam u Ciebie? jaki masz stosunek do kończyn dolnych?
Proszę cię..
chyba gorzy niż wszystkie dziewczyny z tego wątku razem wzięte..
Poprostu ich nie pokazuje, pod żadnym, ale to żadnym pozorem..
Najgorzej wyglądają w szortach do kolan i spódnicach też do kolan..
Porażka..Oprócz tego, że są krzywe są też ... cienkie..tzn za chude jakieś w stos. do góry..
Ah zaraz narysuję
Stary 2006-04-26, 13:06   #229
AguŚ87
Zakorzenienie

dureksis... moich nic nie przebije nie dość ze łydki krzywe to starsznie chude ;/ zreszta foty widziaals :P ze mi sie nawet nogi nie lacza ,ale co tam :P ciekawe jakie twoje nozki sa
Stary 2006-04-26, 14:41   #230
Woo
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

HEJ! Chętnie dołączę do grupy wsparcia moralnego, jako, że za długo samotnie duszę w sobie swoje ułomności, pielęgnuje kompleksy i co gorsza uzależniam od nich całe moje życie.
Ledwo przechodzi mi przez gardło, że mam krzywe nogi i czuje że wolałabym już ich w ogóle nie mieć niż mieć takie, przynajmniej nie musiałabym ich całe życie ukrywać. Żadnych krótkich spodenek, plaży, basenu. Boję się skim kolwiek związać, czuję, że żaden chłopak mnie nie zaakceptuje. Stwarzam iluzje, mogę wydawać się ładna i zgrabna, a tu potem takie rozczarowanie, nie mówiąc o roztępach na plecach i kilku jeszcze problemach, ale te nogi to moja największa zmora bo uniemożliwia normalne funkcjonowanie, zachowanie i robienie tego co bym chciała. Jak tańczyć, jak nurkować, w ogóle jak przy kimś funkcjonować by nie było tego widać, wstać z łóżka.
Mam typowe X. Przeczytałam cały wątek, niektóre wypowiedzi mnie conajmniej zaskoczyły. Nogi mogą łączyć całe, ale najzgrabniejsze są ze szparą między udami, tuż pod kolanami i przy kostkach, ważne by łączyły w kostkach, łydkach i kolanach. To że dziewczyny martwią szparą między udami jest trochę śmieszne bo to żadna wada, szpara jest im większa im dziewczyna szczuplejsza i dobrze gdy jest. Wszystkie nogi które łączą w łydkach są proste, mogą wyglądać zgrabnie i takie osoby nie mogą tu narzekać, na pewno nie na krzywe nogi.
Nie wiedziałam o operacji, ale hasło takie tu padło i będzie mnie nurtować bo zrobiłabym i dała wszystko by móc tą wadę skorygować, nawet za canę blizn. Obawiam, że to cholernie kosztowna inwestycja. Błagam jak będziecie coś wiedzieć dajcie znać. Jest światełko w tunelu, ale czuje, że to z byt piękne by mogło być prawdziwe.
Woo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 14:54   #231
FirstLady
Rozeznanie

tez powinnam narzekac, ale jakos nie moge sie zmusic. znam wiele dziewczyn ktore maja krzywe nogi i chodza w spodniczkach. zauwazylam, ze te ktore sa od dziecka szczuple maja proste. oto zdjecie nog kate moss - nie wiem czy na nim to dobrze widac - ale kate moss wedlug chyba wszystkich, ma krzywe nogi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg imageslll.jpg (3,2 KB, 2332 załadowań)
FirstLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 15:05   #232
AguŚ87
Zakorzenienie

Woo

czytając Twoją wypowiedz,,, to tak jak bym słyszała siebie, ze mną jest to samo No ale coz , nic na to juz nie poradze ze taką mnie Bóg stworzyl , Zreszta na wczesniejszych stronach masz moje nozki,,, i sama zobacz ze tez mam powazny problem, z tymi nogami , moja udręka vbmenu_register("postmenu _1711931", true);
Stary 2006-04-26, 15:23   #233
FirstLady
Rozeznanie

ja mam x. no i mam wszystkie przerwy. moim zdaniem to krzywe nogi sa ladniejsze od nudnie prostych. zwlaszcza kiedy sa lekko opalone i szczuple. ale na szczescie przy krzywych mogach rzadko widac, ze tak naprawde nie sa szczuple ;-)
FirstLady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 15:55   #234
ivoncja
Raczkowanie

Wiecie co,dziewczyny? Nie obraźcie się, ale jesteście młode, szczupłe, zdrowe, zamiast rozejrzeć się dookoła, zobaczyć ludzi,którzy mają prawdziwie wielkie problemy i cieszyć się, że jest wiosna,każda ma dwie (jakiekolwiek) nogi, dwie ręce, chodzicie o własnych siłach, możecie biegać, tańczyć i co się Wam zamarzy, świat stoi przed Wami otworem...a Wy przychodzicie tutaj,żeby sie podołować i licytujecie się, która ma najbardziej krzywe nogi. Litości. Może powiecie, że mogłam tu nie wchodzić i nie czytać tego wszystkiego, ale naprawdę- ładne czy nieładne, krzywe czy proste, to wszystko kwestia gustu, a o gustach-jak wiadomo- się nie dyskutuje. Nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba. Jedna z Was napisała, że jej chłopak uważa,że ona ma najśliczniejsze nogi na świecie. Czy nie o to własnie chodzi? Jest masa innych rzeczy, na które inni ludzie zwracają uwagę, oceniając nas. Uroda przemija, a Wasza inteligencja, dowcip, błyskotliwość nadal mogą zachwycać, czy TO własnie nie jest wspaniałe? Kiedy zakochany chłopak zapatrzy się głęboko w Wasze oczy, myślicie, że ważne jest dla niego, ile centymetrów odstępu macie między łydkami?
Same widzicie, ile jest modelek, które mają nogi powszechnie uznawane za krzywe- i co z tego? Nadal są modelkami.Jednym sie ich nogi podobają, innym nie. Gdybyście pokazały swoje buzie czy inne części ciała, byłoby pewnie tak samo. Nie mówię,że wygląd zewnętrzny jest absolutnie nieważny, bo dbać o siebie trzeba koniecznie, żeby zachowac urodę jak najdłużej, ale tyle ważniejszych spraw jest dokoła Was... Ubierzcie się w to, co lubicie, nie przjmujcie się ty, co -jak Wam sie wydaje- myślą o Waszym wyglądzie inni i idźcie cieszyć się życiem i piękną wiosną, po prostu bądźcie szczęśliwe, a nie zadręczajcie się- to jest największa ze sztuk !
ivoncja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 15:55   #235
PaLLitQa
żona

A ja dzisiaj kupiłam sobie śliczną białą mini z falbankami na dole a co se bede, jak se moge? Mam sie katowac cały czas w portach w takie upały? Ooo nieeeee!! Nie ma takiej opcji... jak sie komuś nie podobają moje nogi to nie patrzeć! Proste! Moze zwariowałam, ale co tam

_Magda- dlatego mówie ze podobno jest taka zasada, ale są widocznie wyjątki
Stary 2006-04-26, 16:32   #236
różowiutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AguŚ87
a wiecie co wam powiem ? mam najchudsze nogi tutaj ze wszystkich,,, ale postanowiłam mieć to gdzieś ! ! ! raz się zyje ! jak nie teraz to kiedy będę nosic spodniczki ? wlasnie sobie jedną sliczna kupiłam http://www.allegro.pl/item98926985_s...kolorach_.html nawet sie dogadalam ze specjalnie dla mnie uszyja jeszcze krótsza
cudna!
brawo za decyzje
Stary 2006-04-26, 18:36   #237
Luxstar
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Krzywe nogi

Przyszedł czas na kilka słów wyjaśnienia... Mianowicie: nogi szpotawe to takie, które wyglądają jak O a koslawe jak X- czyli po złączeniu się KOLAN nie łączą się w kostkach. Ja jestem właścicielka szpotawych , ale próbuje z tym walczyć.
Co do ćwiczeń, często siadam na piętach, nie wolno siadać "po turecku"!
W przypadku koslawych najlepiej siedzieć właśnie po turecku.
Poza tym często staram się złączać całe nogi i napinać mięśnie, tak jakbym chciała ustawic prosto kolana, wychylając je na zewnątrz. Przy nogach w kształcie O dobrze jest też chodzić lekko jak kaczka (już o tym pisałam), bo szpara poprostu lekko zanika Niestety, ja mam płaskostopie i najpierw to muszę wyleczyć, jeśli nie pomoże to może jakaś operacja?
A jeśli chodzi o podejście do moich nóg, to bardzo długo nie mogłam się z ich krzywościa pogodzić... W końcu zakupiłam miniówke (jeansową z falbanką) i postanowiłam ze zacznę w niej chodzić
Nie poddawajcie się
Luxstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 19:52   #238
różowiutka
Zakorzenienie

Ja już nie wiem które to które. Chyba mam jakieś zaćmienie umysłu
Dołączam rysunki i powiedzcie które są które.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nogiii.jpg (9,8 KB, 627 załadowań)
Stary 2006-04-26, 20:34   #239
OLKA91
Raczkowanie

Ja też nie wiem jakie to jakie, ale bardziej wyglądają jak te pierwsze Znam sposoby na proste nogi, które mi pomagają (nie wiem czy każdemu). Po pierwsze dużo ruchu, po drugie mocne ściskanie nóg, a po trzecie siad płotkarski ze stopami na zewnątrz. Mi pomaga , ale chyba coraz mniej się tym przejmuję
OLKA91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-26, 21:39   #240
Woo
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Podziwiam was dziewczyny za odwagę, ja bym się nigdy nie odważyła wyjść wczymś powyżej kolan na ulice.
Nie podobają mi się krzywe nogi, sama nie mogę na swoje patrzeć, a jeszcze wzbudzać nimi sensacje na około to by było dla mnie z byt upokarzające. Sama jak przystało na osobę z wadami jestem osobą tolerancyjną i chciałabym by wszyscy ludzie podchodzili do tego tak jak widzę większość z was, ale tak nie jest.
Trochę się już z tym pogodziłam i cieszę się życiem na ile mogę, ale pragnienie bycia normalnym to nie wiele. Nie chodzi by być pięknym, idealnym, ludzie są różni, ale nie piszę, że chce mieć mniejszy nos, czy większy biust, każdy chciałby coś w sobie zmienić, poprawić, ale piękniejsze czy brzydsze zawsze normalne i to jest najważniejsze, a krzywe nogi to już ewidentna wada, coś czego być nie powinno .

A są jakieś ćwiczenia na nogi łączące w kostkach i kolanach, bo chyba rozpatrywane są () i takie gdzie nie łączą się stopy.
Woo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości