|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
![]() |
#2672 |
Raczkowanie
|
ja jak byłam mała też miałam bardziej krzywe nogi
![]() ![]() jednak opalenizna i szczupłe nogi bardzo zmieniają nogi... na lepsze ![]()
#2673 |
Raczkowanie
|
Już nie wiem co robić.. :/ Mogę robić wszystko, byle by jakoś te kolana wyglądały..
![]()
#2674 |
Raczkowanie
|
A ja myślałam, że tu się wkleja zdjęcia krzywych nóg, a nie prostych
![]() A co do tych kolan, to nie wiem o co Ci chodzi. Jak powinny wyglądać kolana? Przecież są normalne... Może są suche ? O to chodzi? Jeśli tak to krem natłuszczający. Ja kiedyś kupiłam bardzo dobry w aptece, ale nazwy nie pamiętam.
#2675 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2676 |
Raczkowanie
|
No kocham, kocham..
![]() ![]()
#2677 |
Raczkowanie
|
moje kolanka też mnie przerażają
![]()
#2678 |
Przyczajenie
|
Masz śliczne nogi! Nie przejmuj się nimi bo nie ma czym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2679 |
Raczkowanie
|
A mnie tam sie nie podobają
![]() ![]()
#2680 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeszcze wczoraj postanowiłam zaakceptować i nie założyłam jak zawsze długich jeansów i to okazał się błąd. Jacyś chłopak pokazał na moje nogi koledze i zaczął sie śmiać (chodziło o krzywiznę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2681 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2682 |
Przyczajenie
|
hej
Tez takie mam nawet gorsze. U ciebie pewnie nie widać ( ) jak masz na sobie długie spodnie a ja z domu sie wstydze wychodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() także kupuj i się pochwal koniecznie ![]()
![]() |
#2686 |
Przyczajenie
|
witam!! przeczytalam to wszytsko co wyżej pisałyście!!
dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie kompleksy....i że rozumiecie jak to jest....gdy inni mówią nie wymyślaj....bardzo dawno zuważyłam że moje nogi są....krzywe byłam już u lekarzy, u rehabilitantów....wszyscy mówią...nie jest źle....ale mi to bardzo przeszkadza i wstydze się tego.... prosze abyście napisały mi szczerze....jak to jest z tymi moimi nogami....i nie dam tutaj zdjęcia pieknych nóg jak niektóre wyżej... szczerze prosze!! nie załamie się ![]() oczywiście moge je ładniej ustawić....ale to wydanie jest najgorsze |
![]() ![]() |
![]() |
#2687 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I chłopacy wszyscy tak się gapili na jej nogi jak na obrazek! I gadali że ma boskie nogi (tak szczerze mówili). A ja trafiłam na takich idiotów.
![]() |
#2689 |
Przyczajenie
|
moja żona ma takie same nogi, ciągle się zamartwia z tego powodu, lecz ja osobiscie uważam, że te nogi nie sa wcale krzywe. Nie jestem fachowcem w tej dziedzinie,lecz uważam, że częsciej powinna je pokazywać. Co o tym sądzicie? Nie wiem jak Ją do tego przekonać ponieważ ciągle się zapiera. help people
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 |
Raczkowanie
|
Kup jej jakąś śliczną spódniczkę i dużo komplementów jej mów
![]() Powodzenia. PS Może to potrwać trochę czasu.
#2691 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2692 |
Przyczajenie
|
dzieki!! cieszę się że odp bo przynajmniej Wasza opinia jest obiektywna...a wiadomo, że mama, chłopak... im sie wszystko zawsze podoba
![]() marze o tym, żeby pozbyć sie kompleksów....i życze tego Wam wszystkim i sobie ![]() będzie nam się lepieji wygodniej żylo!! pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Przyczajenie
|
chciałbym żeby moja żona też tak pomyślała jak Wy!Łatwo mówić jakbym kupił jej sukienke to by mnie z domy wygnała!komplementy jej mówie cały czas że mi sie podoba ze ją kocham że jest dla mnie najpiękniejsza na świecie i to wszystko prawda, ale jakos ona tego nie uznaje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Przyczajenie
|
to moze niech Ona poczyta to forum!! mi to tez pomogło!! i tak samo reaguje na slowa Mojego Chłopaka!! jak mówi że są ładne....to ja się wściekam....jak nic nie mówi...to już też się złoszczę!! taka natura kobiety
![]() ![]() i myśle że jeszcze coś wymyślą i na krzywe nogi!! hehehe jak my się nie załapiemy to może nasze córki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Przyczajenie
|
tylko że ona nie ma krzywych nóg, żadne nogi nie są idealnie proste, a dajmy na to Twoje Poppaulina są rownie ładne jak mojej małżonki, ma tą samą przypadłość uważa że ma szpotawe kolana, lecz nie widziała nigdy na żywo osoby z prawdziwą zaawansowaną szpotawościa która ogranicza ruchomość w stawach i widać ją gołym okiem. A taka minimalna szpotawość jest do wypracowania i nie rzuca sie na pewno w oczy i można ja pokazywać ponieważ mnóstwo ludzi ma takie nogi i nic sobie z tego nie robią ponieważ uważają to za naturalne skrzywienie, bądz maja większe zmartwienia. Wystarczy troche wiary w siebie moim zdaniem i uwierzyć w to że podobacie sie wszystkim. Moja żona ma wielu adoratorów którzy tej wady nie widzą ,a do mnie ma pretensje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Przyczajenie
|
A ja miałam krzywe nogi tzn.szpotawe a teraz mam zgrabniutkie
![]() Jakiś czas temu postanowilam że nie będę się więcej tym zamartwiać miałam 2 wyjścia albo zaakceptowac albo coś z tym zrobić.Niestety nie mam tak dluugich i smukłych nóg jak Kate Moss by ta krzywizna nie rzucała się w oczy więc postanowilam zrobić sobie operację.Dziewczyny jeżelinaprawde macie kompleksy z tego powodu to szukajcie dobrego ortopedy i róbcie operacje Nie ma sensu marnować życia na zamartwianie się |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2698 |
Raczkowanie
|
A jeśli nie ma krzywych nóg to kup jej coś boskiego, ale do kolan na początek, niech się przyzwyczai.
![]()
#2699 |
Przyczajenie
|
milli2 a czy mogłabyś coś więcej napisać o tej operacji?? jak to wygląda...i ile miałaś lat gdy się jej poddałaś...pytam z ciekawości bo sama chyba balabym sie na taka operacje zdecydowac....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kiedy mialam 19 lat mialam potworny kompleks krzywych nog...dzis mam 29 lat,moje nogi nie wypieknialy,ale kompleks i tak znikl.Dzis po prostu ciesze sie,ze mam dwie zdrowe nogi,ktore zaniosa mnie gdzie zechcę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:29.