|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Jas rowniez mam klopoty z nogami
![]() Rehabilitantka polecila mi cwiczenia streetchingowe, joge, ABS, pływanie. Zobaczymy co z tego bedzie ![]()
#2912 |
Przyczajenie
|
Ja mam nogi szpotawe (chyba w kształcie O) na zdjęciu patrz rysunek II. Wyglądają naprawdę okropnie. Poza tym że są KRZYWE to jeszcze GRUBE... A te krzywe kolana mi się takie ogromne wydają.. Od dzisiaj zaczynam ćwiczyć mam nadzieje że to trochę pomoże.
Kiedyś byłam z tym u "specjalisty" ale powidział że to nic poważnego, to nie krzywica itp. Przypisał jakiś lek na stawy (taki zwykły bez recepty), zalecił pływanie i jazdę na rowerze i tyle.. Mój tata ma takie same nogi jak ja (tylko że jeszcze gorsze), więc to chyba dziedziczne. |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() Strasznie się wstydzę moich kolan...naprawdę. Chciałam sobie kupić spodnie rurki i wyglądałam w nich strasznie.. To jest mój wielki życiowy kompleks;/ Zaraz się postaram wstawić zdjęcie |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
Czego sie wstydzisz???? ja musze miec olbrzymia wade wzroku!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hmm nie mam pojęcia co jest nie tak z Twoimi nogami ??! na pocieszenie foty chudych i krzywych kończyn maen ![]() chciałam dodać, że legginsy chyba trochę pomagają. a i wybaczcie ten cudny kolaż ![]() pozdrawiam krzywokończyniastych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Raczkowanie
|
maen teraz ja Cie pociesze ze moje tez sa chude i krzywe, ale jak datąd nie usłuszalam zadnych uwag na ten temat wiec nie ma czym sie przejowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
![]()
pociesze was że moich krzywych nóg chyba nic nie przebije haha ale od dzisiaj zaczełam ćwiczenia korekcyjne ... zobaczymy jaki bedzie efekt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
zgadzam się ![]() ja jakoś szczególnie nad nimi nie ubolewam tragedii nie ma (chyba ![]() ![]() ale chętnie wypróbuje ćwiczenia polecane w tym wątku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Przyczajenie
|
a to wklejam moje drogie panie na pocieszenie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ONA NA TAKIE KRZYWE NÓŻKI JAK JA i wiecie co ?? ona sie nie przejmuje ! i my też nie powinnyśmy , cieszmy sie że wogóle mamy nogi. są ludzie którzy ich nie mają i bardzo by chcieli. Pozatym podobnie jak koleżanka na wcześniejszej stronie mam sytuacje że nikt jeszcze mi nie powiedział że mam krzywe nogi, ja to widze sama bo wiem ze nikt mi niechce sprawić przykrości. ale jak dotąd żaden chłopak mi nie powiedział o moich krzywych nogach więc będe nosić mini dalej . I NIECH SIE PATRZA ! ;D pozatym mam dobrą rade. (wystawcie dekold to nikt nie zwróci uwagi na nogi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
aha jeszcze jedno. wydaje mi sie że w butach na obcasie krzywe nogi typu O sie troszke optycznie prostują... ale to chyba zależy od szpilek.... zresztą sami zobaczcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2922 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
tak pomaga pomaga naprawdę wyglądają bardzo ładnie ![]() mi nawet szpilki nie pomogą.
![]() |
#2925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi też... ![]() ![]() Hej, wiem że to było miliony razy wałkowane ale nie chce mi się przeszukiwać stu iluś stron tego forum. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2926 |
Raczkowanie
|
dolaczam do was
![]() jej, w porownaniu do mojej sylwetki mam chude i krzywe nogi i strasznie to wyglada. Mimo ze tego nie widze, to na zdjeciach niestety to widac. no wlasnie, ponawiam pytanie: czy mozna to 'zredukowac'? jest to objaw jakiejs choroby czy czegos w tym stylu? ja tam mam w... ludzi i zakladam spodniczki i szorty ![]() ![]() ![]() ![]() co nie zmienia faktu, ze jednak fajnie byloby miec takie zgrabne (odziedziczylam niestety po tacie;/) dlugie i umiesnione/ujedrnione/'przytluszczone' tu i owdzie (podobaja mi sie bardzo kobiece ksztalty ![]() postaram sie dzis lub jutro wstawic zdjecie koslawcow, zebyscie nabraly przekonania, ze wasze nogi nie sa takie okropne jak wam sie wydaje ![]() dobra, dodaje, tylko sie nie przestraszcie ![]() Edytowane przez feniksica Czas edycji: 2009-01-30 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Raczkowanie
|
katastrofa!!! czy Ty nie wyolbrzymiasz swojego problemu??? Nogi masz calkiem niezle,ale /bez obrazy/mysli chyba nie do konca...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Raczkowanie
|
naprawde sie przestraszylam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Raczkowanie
|
Powiem wam tak: jak dla mnie Ci co mają X powinni wstawiać zdjęcia z nogami rozłączonymi
![]() ![]() ![]() ![]() Już mi się odechciało wypowiadać na temat zdjęć wizażanek "mających krzywe nogi" ![]() ![]() ![]() Sorry jeśli wypowiedziałam się za bardzo agresywnie. ![]()
#2930 |
Raczkowanie
|
dziewczyny nie jestem w stanie przeleciec wszystkich postow
![]() Myslicie, ze jak na sile je bede zlaczac to cos to da ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Raczkowanie
|
Jesli jestes mloda to tak,cos da.Ale tylko jak bedziesz stala bez ruchu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Raczkowanie
|
1.Siad płotkarski
2.Siad prosty. Nogi zgięte w kolanach między stopami piłka i ściąganie ud do środka 3.Siad prosty. Stopy się dotykają Uniesienie nóg do góry i trzymanie stóp (kostki) razem 4.Leżenie przodem. Między stopami piłka Unoszenie prostych nóg w górę. 5. Siad ugięty. Stopy obejmują piłkę i mocno trzymają (kolana do siebie) Współćwiczący trzyma ręce na piłce i próbuje ją zabrać 6. Siad prosty. Nogi w rozkroku. Współćwiczący stoi w rozkroku w środku. Ćwiczący naciska mocno na nogi współćwiczącego (ćwiczenia oporowe). 7.Leżenie przodem. Kolana ugięte, zgięcie stóp grzbietowe i podeszwowe. Uniesienie złączonych kolan i wytrzymanie. 8.Leżenie tyłem. Nogi ugięte w kolanach Rozkrok w powietrzu i złączenie nóg. |
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny za cwiczenia, w lutym skoncze 23 lata :P wiec nie jestem pierwszej mlodosci :P Co do tego lekarza to skad on jest ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Raczkowanie
|
Aaaa po linku sie skaplam, ze z Poznania. Kawal drogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Raczkowanie
|
w wielu miastach jest szpital ortopedyczny,Lub klinika ortop. Mozesz znalezc blizej miejsca zamieszkania,ale sprawdz wczesniej jego profesjonalizm.wpisz do wyszukiwarki i wszystko bedziesz wiedziec,gdzie ,ile musisz czekac,ktory lekarz najlepszy itp
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Raczkowanie
|
Ja to mam dopiero krzywe nogi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Raczkowanie
|
masz niesamowicie krzywe nogi, naprawdę, nie stykają Ci w żadnym z 3 miejsc
![]() taka ironia jak cuś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Raczkowanie
|
Grube uda?! <hahaha> No trzymajcie mnie bo nie wytrzymam! xD
![]() ![]()
#2939 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Raczkowanie
|
Jak dla mnie są grube
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:58.