|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
![]() Ja mam podobne nogi do mrrrpanterki, zdjecie bez szpilek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
niedawno była moda na uda węższe od kolan, ale to chyba sprzed kilku sezonów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a ja jakie mam nogi ? to X czy O ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Raczkowanie
|
spojrz na nie obiektywnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
Moniaaaaa86 masz delikatne 0,ale w kolanach masz laczenie a lydki sa lekko,bardzo lekko łukowate.Przynajmniej zdjecie tak pokazuje.Zakladaj spodniczki!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tego co widzę BARDZO DELIKATNE O. Praktycznie tego nie widać. ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na pewno to nie jest kokieteria z mojej strony. Swego czasu miałam problemy z anoreksją, teraz niby jest już ok, ale nadal nie mogę siebie zaakceptować. Dla mnie moje nogi zawsze będą grube i krzywe. Edytowane przez cninka Czas edycji: 2009-02-03 o 16:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
Te "swego czasu" problemy z anoreksją wszystko wyjaśniają... Wyimaginowane kompleksy na tle własnej osoby, tu: rzekomej grubości ud i krzywizny nóg. :/ Błagam, nic już nie odpowiadaj na ten post. Nie chciałam nikogo urazić. Wyrażam tylko swoje zdanie.
#2950 |
Zadomowienie
|
To gdy nogi lącza sie w kostkach a w kolanach nie, to sa proste?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Raczkowanie
|
nie sa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
słuchajcie dziewczyny. nikt nie ma IDEALNYCH nóg. nawet gwiazdy mają krzywe nogi, na zdjęciach mają śłiczne nogi bo są zretuszowane albo chodzą na siłownie 5 razy tygodniowo i je ćwiczą. Ja zaczełam ćwiczyć 2 tygodnie temu , powiem szczerze ze nie widze jeszcze zmian w moich nóżkach ale wiem jak można "ukryć" krzywizne! pierwsza rzecz... jeśli bedziecie chodzić ubrane całe na czarno i mieć blade nogi to wiadomo że krzywizna bedzie sie rzucać w oczy, a więc im nogi są bardziej tzn ładnie opalone, tym mniej widać krzywizne, do tego np białe spodenki capri , jakiś fajny top w odważnym kolorze i nikt nie bedzie patrzył na nogi ! po drugie, im więcej myśli sie "o jeju ale mam krzywe nogi " tym bardziej nam sie wydaje że wszyscy sie na nas patrzą i obgadują nasze nogi , więcej pewności siebie !!! NIE MOŻECIE CHOWAĆ SWOICH NÓG W DŁUGIE SZEROKIE SPODNIE, wystarczy podkreślić inne rzeczy które macie śliczne, np biust, dekold, ładna fryzura, zgrabna pupa ! głowa do góry
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
mrrrpanterka fajne nóżki i szpilki też są śliczne
![]() tak patrząc na Twoje nogi przypomniałam sobie jeszcze jedną rzecz, która jakoś tam podnosi mnie na duchu. Mianowicie mam koleżankę, która ma nogi szczuplejsze niż moje i przede wszystkim proste, ale moje nogi mimo lekkiej krzywizny są dużo zgrabniejsze. Jej są takie jakby "ciężkie", mimo że chude. Nie wiem z czego to wynika, ale podoba mi sie kształt moich nóg i nie mówię tu o krzywiźnie, ale o ich ogólnym wyglądzie. Po prostu są ładniejsze i to mnie cieszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z mrrrpanterka. Czemu mamy sie chowac?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Raczkowanie
|
zapewniam,ze ja wygladalabym mniej kobieco.Raczej jak jakas poczwarka.Mrrrrpanterka,n ie masz prosciutkich nog ale jakies takie piekne!!jak zobaczylam je dawno na zdjeciu to tylko to przeszlo mi przez głowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
obejrzalam fotki ponownie.Wiem gdzie Twoj fenomen!!!Tobie łacza sie nozki w kolanach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zadomowienie
|
witam was nie wiem czy juz ktos wklejal cos podobnego ale tutaj znalazlam cwiczenia
http://www.sfd.pl/KOLANA_KO%C5%9BLAW....-t306705.html tak mi przychodzi do glowy ,ze tak naprawde to chyba nie askceptujemy siebie przez nasze otoczenie ![]() ![]() ![]() ps.mrrrpanterka masz sliczne nogi naprawde ![]()
[B]''PSI LOS'' POMYSL CZASEM O CIERPIENIU ,KTOREGO WOLISZ NIE WIDZIEC...http://www.youtube.com/watch?v=dly3siDise4/B] Psy, którym bujne serce do człowieka zabiło. Na różańcach z cierpienia wymadlają swą miłość... ludzie kochaja zwierzeta ale ... http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Raczkowanie
|
Nie mam niestety zdjecia jak mam nogi obok siebie, ale co sadzicie o tym zdjeciu, a raczej o nogach tak ulozonych. Dla mnie sa i bede krzywe .
Mozna jakos powiekszyc zeby bylo wieksze to zdjecie. Edytowane przez Delfinka07 Czas edycji: 2009-02-05 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Raczkowanie
|
Delfinka zaraz Cie wezme na kolano i du... spiore!!!Jaki masz problem?sadze,ze wiekszosc tu wizażanek szuka komplementow.Wiec na te nogi pasuje mini!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak bedziemy chodzić z podniesionym czołem , pewnie i kobieco to nawet nikt palcem nie pokaże na nasze nogi. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Raczkowanie
|
refleks nie szukam komplementow
![]() ![]() ![]() edit: zrobilam specjlanie zdjecia. Masakra ![]() ![]() Edytowane przez Delfinka07 Czas edycji: 2009-02-06 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Raczkowanie
|
to jest moj kompleks zycia.Nawet nie poruszalam tematu krzyych nog z siostrami,bo...nawet z rodzina byl to dla mnie zenujacy temat!to forum nauczylo mnie narazie mowic o moim problemie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
Nikt nie skomentowal moich nog ... az tak zle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
Delfinka,ja na Twoim miejscu w ogole bym z domu nie wychodzila
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Raczkowanie
|
nikt nie komentuje bo to zbyt drobna sprawa Delfinka.Głowa do góry.Tyle!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Przyczajenie
|
hej ja tez mam krzywe łydki a to dlatego że nie stykaja sie jak złącze nogi, porosuj jest pomiędzy nimi szpara. Straszne jestem załamana nie moge nosic spódniczek ani krótkich spodenek tylko spodnie. mmmmMoże znacie wiczenia na wewnętrzne mięsnie łydek, może da sie z tym coś zrobic!!!!! pomocyyyyy!!!! lato nadchodzi a ja znowu bede w spodnaich chodzic
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Przyczajenie
|
wisz co ale te twoje nogi wcale nie wyglądaj tak źle!!! mysle ze mozesz nosic spódniczki hmmm moje sa gorsze
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:18.