Krzywe nogi - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-02, 16:55   #2941
patbar
Zadomowienie

Dot.: Krzywe nogi

Cytat:
Napisane przez cninka Pokaż wiadomość
Jak dla mnie są grube To moja subiektywna ocena, każdy może mieć inne zdanie. Zawsze ich nienawidziłam i mam na ich punkcie kompleksy.
Nie masz sie czym przejmowac, naprawde. Nogi nie sa tak strasznie krzywe. Jak chodzisz to napewno tej krzywizny nie widac. A co do kompleksu grubych ud skad ci sie to wzielo? Ja tam grama tluszczu nie widze.

Ja mam podobne nogi do mrrrpanterki, zdjecie bez szpilek. Odwaze sie chodzic tylko w spod typu rybaczki. Chcialabym w krotszych, ale sie nie odwaze.
patbar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 17:11   #2942
LittleMo
Raczkowanie

niedawno była moda na uda węższe od kolan, ale to chyba sprzed kilku sezonów
LittleMo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-02, 21:28   #2943
moniaaaaaaa86
Zadomowienie

Dziewczyny a ja jakie mam nogi ? to X czy O ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 123333.jpg (22,9 KB, 270 załadowań)
moniaaaaaaa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:46   #2944
refleks
Raczkowanie

spojrz na nie obiektywnie)Moze wlasnie dlatego,ze od zawsze mialas kompleksy na ich punkcie widzisz je inaczej niz wygladaja
refleks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 09:51   #2945
refleks
Raczkowanie

Moniaaaaa86 masz delikatne 0,ale w kolanach masz laczenie a lydki sa lekko,bardzo lekko łukowate.Przynajmniej zdjecie tak pokazuje.Zakladaj spodniczki!
Stary 2009-02-03, 13:08   #2946
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniaaaaaaa86 Pokaż wiadomość
Nie zalamuj mnie. Patrzac na twoje zdjecie mam jeszcze wieksze kompleksy.
Stary 2009-02-03, 13:43   #2947
SylfkaXD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez patbar Pokaż wiadomość
Nie masz sie czym przejmowac, naprawde. Nogi nie sa tak strasznie krzywe. Jak chodzisz to napewno tej krzywizny nie widac. A co do kompleksu grubych ud skad ci sie to wzielo? Ja tam grama tluszczu nie widze.
Sorry za szczerość, ale mnie się wydaje to kokieterią... Nogi W OGÓLE nie są krzywe, po prostu są SZCZUPŁE (!) i kolana sprawiają wrażenie jakby były trochę iks, bo kości wystają do środka - każdy tak ma, nawet przy najpiękniejszych kończynach. A więc gdzie to krzywe!? (czy was powaliło - chcecie mieć kolana równe z resztą nogi? Jak by to wyglądało!) Sorry ale takie wyimaginowane kompleksy mnie denerwują... No a o grubych udach to się w ogóle nie wypowiem!!!

Cytat:
Z tego co widzę BARDZO DELIKATNE O. Praktycznie tego nie widać. Czyli prawie proste nóżki... Nie ma czym się przejmować - kilka ćwiczeń korekcyjnych na O i już nie będzie zupełnie nic widać.
Stary 2009-02-03, 16:23   #2948
cninka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SylfkaXD Pokaż wiadomość
Sorry za szczerość, ale mnie się wydaje to kokieterią... Nogi W OGÓLE nie są krzywe, po prostu są SZCZUPŁE (!) i kolana sprawiają wrażenie jakby były trochę iks, bo kości wystają do środka - każdy tak ma, nawet przy najpiękniejszych kończynach. A więc gdzie to krzywe!? (czy was powaliło - chcecie mieć kolana równe z resztą nogi? Jak by to wyglądało!) Sorry ale takie wyimaginowane kompleksy mnie denerwują... No a o grubych udach to się w ogóle nie wypowiem!!!

Na pewno to nie jest kokieteria z mojej strony. Swego czasu miałam problemy z anoreksją, teraz niby jest już ok, ale nadal nie mogę siebie zaakceptować. Dla mnie moje nogi zawsze będą grube i krzywe.

Edytowane przez cninka
Czas edycji: 2009-02-03 o 16:25
cninka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-03, 18:50   #2949
SylfkaXD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cninka Pokaż wiadomość
Na pewno to nie jest kokieteria z mojej strony. Swego czasu miałam problemy z anoreksją, teraz niby jest już ok, ale nadal nie mogę siebie zaakceptować. Dla mnie moje nogi zawsze będą grube i krzywe.
Te "swego czasu" problemy z anoreksją wszystko wyjaśniają... Wyimaginowane kompleksy na tle własnej osoby, tu: rzekomej grubości ud i krzywizny nóg. :/ Błagam, nic już nie odpowiadaj na ten post. Nie chciałam nikogo urazić. Wyrażam tylko swoje zdanie.
Stary 2009-02-03, 19:50   #2950
patbar
Zadomowienie

To gdy nogi lącza sie w kostkach a w kolanach nie, to sa proste?
Stary 2009-02-03, 22:30   #2951
refleks
Raczkowanie

nie sa)ale jesli przerwa miedzy kolanami jest niewielka krzywizny nie widac)
Stary 2009-02-04, 14:11   #2952
mrrrpanterka
Raczkowanie

słuchajcie dziewczyny. nikt nie ma IDEALNYCH nóg. nawet gwiazdy mają krzywe nogi, na zdjęciach mają śłiczne nogi bo są zretuszowane albo chodzą na siłownie 5 razy tygodniowo i je ćwiczą. Ja zaczełam ćwiczyć 2 tygodnie temu , powiem szczerze ze nie widze jeszcze zmian w moich nóżkach ale wiem jak można "ukryć" krzywizne! pierwsza rzecz... jeśli bedziecie chodzić ubrane całe na czarno i mieć blade nogi to wiadomo że krzywizna bedzie sie rzucać w oczy, a więc im nogi są bardziej tzn ładnie opalone, tym mniej widać krzywizne, do tego np białe spodenki capri , jakiś fajny top w odważnym kolorze i nikt nie bedzie patrzył na nogi ! po drugie, im więcej myśli sie "o jeju ale mam krzywe nogi " tym bardziej nam sie wydaje że wszyscy sie na nas patrzą i obgadują nasze nogi , więcej pewności siebie !!! NIE MOŻECIE CHOWAĆ SWOICH NÓG W DŁUGIE SZEROKIE SPODNIE, wystarczy podkreślić inne rzeczy które macie śliczne, np biust, dekold, ładna fryzura, zgrabna pupa ! głowa do góry
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 032.jpg (43,8 KB, 192 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 031.jpg (44,6 KB, 237 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 035.jpg (70,4 KB, 186 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 037.jpg (19,0 KB, 239 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 026.jpg (67,3 KB, 173 załadowań)
mrrrpanterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 14:20   #2953
mrrrpanterka
Raczkowanie

Cytat:

moim zdaniem masz ładne nogi, jakbym ja takie miała to bym mini nie ściągała
Stary 2009-02-04, 18:25   #2954
mychamycha
Zakorzenienie

mrrrpanterka fajne nóżki i szpilki też są śliczne
tak patrząc na Twoje nogi przypomniałam sobie jeszcze jedną rzecz, która jakoś tam podnosi mnie na duchu. Mianowicie mam koleżankę, która ma nogi szczuplejsze niż moje i przede wszystkim proste, ale moje nogi mimo lekkiej krzywizny są dużo zgrabniejsze. Jej są takie jakby "ciężkie", mimo że chude. Nie wiem z czego to wynika, ale podoba mi sie kształt moich nóg i nie mówię tu o krzywiźnie, ale o ich ogólnym wyglądzie. Po prostu są ładniejsze i to mnie cieszy
mychamycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-04, 19:25   #2955
feniksica
Raczkowanie

zgadzam sie z mrrrpanterka. Czemu mamy sie chowac? to ludzie maja problem, skoro 'nie toleruja krzywych nog a musza na ulicy na takowe patrzec' (jak to glupio brzmi). Poza tym jest to cos takiego, czego juz nie da sie zmienic (no, moze w malym stopniu skorygowac), wiec najlepiej to ZAAKCEPTOWAC. I nie zwazac na opinie innych, to przeciez nie nasza wina;P
feniksica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 08:26   #2956
refleks
Raczkowanie

zapewniam,ze ja wygladalabym mniej kobieco.Raczej jak jakas poczwarka.Mrrrrpanterka,n ie masz prosciutkich nog ale jakies takie piekne!!jak zobaczylam je dawno na zdjeciu to tylko to przeszlo mi przez głowe.
Stary 2009-02-05, 08:57   #2957
refleks
Raczkowanie

obejrzalam fotki ponownie.Wiem gdzie Twoj fenomen!!!Tobie łacza sie nozki w kolanach)niestety nie wszystkim.Sprobowalam przebieranek i cos da sie ukryc w ten sposob,ale dla mojej figury to jednak mało
Stary 2009-02-05, 15:01   #2958
Aaliyah1981
Zadomowienie

witam was nie wiem czy juz ktos wklejal cos podobnego ale tutaj znalazlam cwiczenia
http://www.sfd.pl/KOLANA_KO%C5%9BLAW....-t306705.html

tak mi przychodzi do glowy ,ze tak naprawde to chyba nie askceptujemy siebie przez nasze otoczenie bo to ludzie potrafia sprawic najgorsza przykrosc bo ktos cos krzyknal na ulicy lub pokazal palcem ehhhhhhhhh

ps.mrrrpanterka masz sliczne nogi naprawde
http://pl.youtube.com/watch?v=mM6N26H4JEI

Aaliyah1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-05, 21:23   #2959
Delfinka07
Raczkowanie

Nie mam niestety zdjecia jak mam nogi obok siebie, ale co sadzicie o tym zdjeciu, a raczej o nogach tak ulozonych. Dla mnie sa i bede krzywe .

Mozna jakos powiekszyc zeby bylo wieksze to zdjecie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nogi.jpg (26,7 KB, 225 załadowań)

Edytowane przez Delfinka07
Czas edycji: 2009-02-05 o 21:24
Delfinka07 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-05, 22:39   #2960
refleks
Raczkowanie

Delfinka zaraz Cie wezme na kolano i du... spiore!!!Jaki masz problem?sadze,ze wiekszosc tu wizażanek szuka komplementow.Wiec na te nogi pasuje mini!
Stary 2009-02-06, 06:56   #2961
mrrrpanterka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez feniksica Pokaż wiadomość
zgadzam sie z mrrrpanterka. Czemu mamy sie chowac? to ludzie maja problem, skoro 'nie toleruja krzywych nog a musza na ulicy na takowe patrzec' (jak to glupio brzmi). Poza tym jest to cos takiego, czego juz nie da sie zmienic (no, moze w malym stopniu skorygowac), wiec najlepiej to ZAAKCEPTOWAC. I nie zwazac na opinie innych, to przeciez nie nasza wina;P

jak bedziemy chodzić z podniesionym czołem , pewnie i kobieco to nawet nikt palcem nie pokaże na nasze nogi. (a jak pokaże to dostanie "z buta" )
Stary 2009-02-06, 09:12   #2962
Delfinka07
Raczkowanie

refleks nie szukam komplementow , poprostu nauczulam sie odpowiednio stanac zeby tej krzwizny nie bylo tak widac, i ta szpara miedzy nogami jest zmora dla mnie :/ Zrobie fotki jak mam nogi obok siebie i wkleje , ale za ta mini dzieki

edit: zrobilam specjlanie zdjecia. Masakra , zauwazylam dopiero teraz ze prawe kolano wchodzi mi do srodka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg nogi2.jpg (66,8 KB, 187 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg nogi1.jpg (64,6 KB, 145 załadowań)

Edytowane przez Delfinka07
Czas edycji: 2009-02-06 o 09:22
Stary 2009-02-06, 09:26   #2963
patbar
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mrrrpanterka Pokaż wiadomość
jak bedziemy chodzić z podniesionym czołem , pewnie i kobieco to nawet nikt palcem nie pokaże na nasze nogi. (a jak pokaże to dostanie "z buta" )
Otoz to! Wiele modelek, slawnych kobiet ma krzywe nogi i jakos im to nie wadzi.
Stary 2009-02-06, 19:49   #2964
refleks
Raczkowanie

to jest moj kompleks zycia.Nawet nie poruszalam tematu krzyych nog z siostrami,bo...nawet z rodzina byl to dla mnie zenujacy temat!to forum nauczylo mnie narazie mowic o moim problemie)Ale raczej na ulice nie odazylabym sie wyjsc.Dlatego jade do kliniki do Poznania skorygowac to specjalnym aparatem.Mysle ze dopiero wtedy podniesie sie moja samoocena...
Stary 2009-02-06, 20:17   #2965
Delfinka07
Raczkowanie

Nikt nie skomentowal moich nog ... az tak zle
Stary 2009-02-06, 22:07   #2966
refleks
Raczkowanie

Delfinka,ja na Twoim miejscu w ogole bym z domu nie wychodzilazeby nie robic konkurencji innym dziewczynom.Mrrrrpanterka madrze pisze ,trzeba stosowac jej rady!Taką szpotawość doskonale zamaskujesz stylem ubioru i pewnoscia siebie.Zreszta masz na to juz swoj patent/chodzisz pewnie po jednej lini obiema nozkami)/ nie jest zle
Stary 2009-02-06, 22:09   #2967
refleks
Raczkowanie

nikt nie komentuje bo to zbyt drobna sprawa Delfinka.Głowa do góry.Tyle!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-07, 07:03   #2968
mrrrpanterka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Delfinka07 Pokaż wiadomość
Nikt nie skomentowal moich nog ... az tak zle
Delfinka07 naprawda przesadzasz. masz nóżki chude jak sarenka i są ładne a mam pytanie, powiedział Ci ktoś kiedyś że masz krzywe nogi ??
Stary 2009-02-07, 12:42   #2969
lusia1982
Przyczajenie

hej ja tez mam krzywe łydki a to dlatego że nie stykaja sie jak złącze nogi, porosuj jest pomiędzy nimi szpara. Straszne jestem załamana nie moge nosic spódniczek ani krótkich spodenek tylko spodnie. mmmmMoże znacie wiczenia na wewnętrzne mięsnie łydek, może da sie z tym coś zrobic!!!!! pomocyyyyy!!!! lato nadchodzi a ja znowu bede w spodnaich chodzic
lusia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-07, 12:44   #2970
lusia1982
Przyczajenie

wisz co ale te twoje nogi wcale nie wyglądaj tak źle!!! mysle ze mozesz nosic spódniczki hmmm moje sa gorsze
lusia1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości