![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Książki dla nastolatek...
ja polecam "Szkołę, miłość i inne diety"
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#392 |
Raczkowanie
|
" Dziennik Bridget Jones "
" Kłamczucha " M. Musierowicz " Angus, stringi i przytulanki" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 |
Przyczajenie
|
doradzam książkę 'Pamiętnik Nastolatki 1,2 i 2 1/2' czyli wakacje (: autorką jest Beata Andrzejczuk. Książka jest znana i opisane są tam problemy nastolatek, jak i ludzi dorosłych (:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Raczkowanie
|
"Pocałunki wampira"- Ellen Schreiber. Zabawna, wciągająca historia o nastolatce, która jest troszkę inna, niż jej rówieśnicy. Jest inteligentna, urocza, odważna i nie marzy o zostaniu czirliderką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Przyczajenie
|
Z takich, które niedawno czytałam to Jeźdźcy smoków (uwielbiam smoki), Eragon, Dom Tajemnic Starcie Potworów (pierwsza cześć czytałam już kiedyś). Chyba najfajniejsza z tych trzech to Dom Tajemnic Starcie Potworów. Książka sprawia, że nie można się przy niej nudzić, dużo się w niej dzieje, ma super głównych bohaterów, no i oczywiście zaskakujące zakończenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
BAN stały
|
Dużo zależy od tego, kto co lubi, ale myślę, że każdej nastoletniej dziewczynie spodoba się książka E. E. Schmidta Zazdrośnice. To jest książka o 4 przyjaciółkach o ich rozterkach, wyborach, buncie przeciw miłości. Zapowiada się naprawdę super.
Edytowane przez blackdrees Czas edycji: 2016-02-09 o 15:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Przyczajenie
|
Ze swojej strony polecam książki Ricka Riordana. Zaczytywałam się w nich jako nastolatka i nieśmiało przyznaję, że czasem lubię do nich wracać
![]() Edytowane przez aneciaanecia Czas edycji: 2016-03-30 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#398 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Mam nadzieję, że któraś z Was mi pomoże ![]() Jakiś czas temu natrafiłam na fajną książkę i teraz nie mogę jej znaleźć ;/ Z tego co pamiętam młoda dziewczyna przeprowadza się wraz z ojcem do jego nowej żony, idzie do nowej szkoły, do której uczęszczają jej przyrodni bracia. Nie może się z nimi dogadać, ale coś się dzieje i zakochuje się w jednym z nich chyba z wzajemnością, wiem że ta książka ma 2 bądź 3 tomy, ale za nic nie mogę sobie przypomnieć tytułu;// |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:18.