|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Izunia możesz pokazać piękności które dla mnie zrobiłaś
Normalnie chłonęłam co było w środku!!! I to jeszcze taka niespodziewanka!!!!!!!!:c mok: Normalnie ukłonów tysiące w Twoja stronę!!! |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moje małe co nie co
proszę bardzo karteczka i zakładka zrobiona specjalnie dla Joasiuni
|
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa i to moje moje moje!!!!!!!!!!!
Zazdrośćcie mi bo jest co!!! Matko jakie ja mam cudności Izuś ja Ci do końca życia dziękować będę!!!!! A kartkę chyba w ramkę oprawię normalnie!!! Serio! A jak mi się czytać będzie miło jak będę z Twojej zakładki korzystać P.S. A zakładeczka na niebieskim tle Moim ulubionym!!!A czerwony też bardzo bardzo lubię ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
Iza jak zawsze rewelacyjnie doskonałe, idealnie rozplanowane, przepieknie ozdobione i... ja sie gapie i gapię i nic nie widze żadnego złego cięcia. Ty wiesz, że ja kocham Twoje pergamano.
Joasiunia rozumiem totalne Twoje zauroczenie i zachwyt. Sama w domku posiadam trzy egzemplarze cudownosci od Izuni. Taaa i powiem szczerze, szczę ka opada z zachwytu jak sie ogląda na zdjęciach, ale w realu to już nawet szczęka nie opada, bo nie ma siły. Czlowieka zastyga w bezruchu. I nie przesadzam, prawda Joasiu ?
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Iza - wspaniałe pergamano
. Nie mogę się wręcz napatrzeć. Kiedy ja tak pięknie będę robić ?????????
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Hejaszku masz całkowitą rację! Z każdym jednym słowem się zgadzam!
A wiecie jaka ja dumna jestem??? Wiecie??? ![]() ![]() Normalnie duma mnie rozpiera Czekam na TŻta co by się Mu pochwalić!!! |
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Asieńko a ja również się cięszę że Ci się podoba
Helenko Haniu |
|
|
|
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
no i prosze poprosilam o nowe prace i mam stan przedzawalowy
![]() :e ek: oczy wyskakujace z orbit i szczeke sztywna nadodatek nerwice zazdrosnice![]() :eek :Izus ty to potrafisz czlowieka rozchorowac ![]() ![]() az sie chce krzyczec ja tez hce takie cudo ![]() ![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
o nie neluś ja niechcę żebyś mi tu chorowała
|
|
|
|
|
#1120 |
|
Zadomowienie
|
Piękne pergamano Izuś. Zakładka powaliła mnie na kolana
Zresztą jak każda Twoja praca, nie było chyba takiego pergamano coby mi się nie spodobało. A praktykantka masz rację niech się uczy, przecież po to ma praktykę a poza tym może Ci pomóc. Miłego dzionka w pracy, pocieszające jest to że już jutro czwartek
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
cudne kartki dla Joaski
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne ! Joasiu zazdroszcze !
|
|
|
|
|
#1123 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie... Ja sama sobie zazdroszczę
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Adalira, Titania, klaudens bardzo dziękuję
no i żeby tu nie wiało nudą |
|
|
|
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
No i znowu cudownosci. I tak: pergamani mistrzowsko, na dodatek szpatułci tez pięknie no i notesiki robi i to jakie?! Iza Ty jesteś, no... jestes... jestes... no... jestes i to dobrze, że jesteś, bo robisz naprawde fajne i bardzo ladne rzeczy.
W miłości nie ma lęku, lecz doskonała miłość usuwa lęk, ponieważ lęk kojarzy się z karą. 1 List św. Jana 4:18 / Biblia Tysiąclecia. Cichy kącik hejasz Papierowy kącik hejasz |
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
Łabądek cudo!!!!!!!!! Ja Twoja wielbicielka jestem nadal pod wielkim wrażeniem pergamano które tu nam pokazujeszA ramunia... I notesik śliczne |
|
|
|
|
#1127 |
|
Zakorzenienie
|
hejaszku
Joasiunia |
|
|
|
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
ja wymiekam
![]() ![]()
Przyjaźń jest najdelikatniejszym kwiatem, który rozwija się z wzajemnych kontaktów międzyludzkich. Zapraszam do siebie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=213640 i na papierniczy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...=1#post7247929 |
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się wqrzyłam na pocztę polską to zaczęłam robić
Odstresowało mnie... Po czym na razie odstawiłam,bo czasu nie mam![]() ![]() Ale fajne to fajne ![]() Jak skończę to się rzecz jasna pochwalę |
|
|
|
|
#1130 |
|
CraftMod
|
Bardzo ładne pracki a ten łabądek
śliczny
|
|
|
|
|
#1131 |
|
Osiołek z zakątka :)
|
Turkusowy łabądek śliczny
I fajniusi notes i szpatułkowieć i w ogóle |
|
|
|
|
#1132 |
|
Zadomowienie
|
Piękne, piękne, piękne
![]() .Dziękuję, że mogę to oglądać .
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
nie no Asia jest niezła
![]() Belalizo piękne nowości, łabądek debeściak
|
|
#1134 |
|
Zadomowienie
|
Kolejne przepiękne dzieła stworzyłaś!!! Miałam okazję obejrzeć kilka wytworków u Heli i byłam naprawdę pod wielkim wrażeniem!!! To było niesamowite!!!
Szpatułkowiec i notesik tez mi się bardzo podobają
|
|
|
|
|
#1136 |
|
Zakorzenienie
|
Skromna
Jak zawsze![]() Ale takie cuda,że można patrzeć i patrzeć i patrzeć... Ech
|
|
|
|
|
#1137 |
|
Zakorzenienie
|
nela
Joasiunia nir Pupilku Dżozefina Adalira malgwa milkaa |
|
|
|
|
#1138 |
|
Raczkowanie
|
belaliza-------prace Twoje są szokująco piękne...wpadam w zachwyt gdy tylko widzę coś nowego tutaj...pozdrawiam ..
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rameczka śliczna, pięknie dobrałaś kolorystycznie kwiatki do wspaniałych słów m.Teresy - cudo. Notesik równie śliczny .... ale to pergamano .... mmmm - marzenie.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
skiba
Zrobiłam taką kartusię brak napisu ale to tylko model pokazowy i był potrzebny na szybko a do tego tusz mi się w drukarce skończył i wszystko drukuje mi na żółto-zielono Czyż nie durne to ustrojstwo, ale co tam i tak wam pokażę ![]() i możecie na mnie trochę pokrzyczeć a w ogóle to nic mi się nie chce![]() Edit Haniu ubiegłaś mnie więc wracam i bardzo Ci dziękuję Ja też jestem wielbicielką Twoich kartek a nawet zagorzałą wielbicielką a Twoje pergamano tyż mi się podoba |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

Normalnie chłonęłam co było w środku!!! I to jeszcze taka niespodziewanka!!!!!!!!:c mok: 

?
. Nie mogę się wręcz napatrzeć.
?????????

.
a w ogóle to nic mi się nie chce