![]() |
#181 |
Raczkowanie
|
Dot.: Kursy
Dzieki dziewczyny. Czekam na dalsze wypowiedzi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Z tych trzech, to tez wybrałabym Euro, ale jeżeli sama miałbym wybierac to SPN
![]()
#183 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a moze polecicie inne firmy udzielajace kursy?? Mam naprawde duzy problem z wybraniem dobrego kursu, prosze o pomoc, moze jakies wskazówki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zadomowienie
|
Dla mnie wybor jest prosty albo EuroFashion (www.eurofashion.com.pl) albo Beautica- SPN (www.beautica.pl). Zajrzyj na fora tych firm i popytaj. W alessandro masz obowiazek razem z kursem kupowac caly ich zestaw.
#185 | |
BAN stały
|
Cytat:
NIe ma sensu wiec ryzykować jakichs 'szemranych,grupowych posiadowek nad pilnikiem' ale zainwestowac w sprawdzoną instytucję ![]() Ja osobiscie polecam Euro bo Beautica ze swoim podejsciem do klienta ostatnio bardzo mnie zawiodła. A najlepiej jeden kurs tam a drugi tam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
Ja sie szkolilam w Euro, w Beautice bylam na warsztatach obie sa super jesli chodzi o szkolonka, ale jesli dla ciebie cena sie liczy to ja placilam w euro 900 zl, w Beautice jest troszku taniej .
Ale tak jak Paula powiedziala ![]() ![]()
#187 |
Raczkowanie
|
dzieki dziewczyny. Mieszkam w Czestochowie i tu mam na miejscu dystrybutora u ktorego moge zrobic kurs wiec chyba wybiore EURO. Szczerze mowiac mam niemaly problem z wyborem kursu (chodzi mi takze o zestawy). Nie wiem czy mam zrobic kurs akrylu, zelu a moze oby dwa? Tiara powiedz mi co ty wybralas na poczatek? Ktory zestaw jakie oferuje EURO?
|
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Ja wybralam żel, bo niestety mam uczelnie na zapach akrylu i wytrzymuje conajwyzej zrobienie kwiatuszkow akrylowych.
Mialam szkolenie za 900 zl zel, zel na formie i zel kolorowy. Wtedy niestety euro dawalo za to tylko 1 dyplom ![]()
#189 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-05
|
Dot.: Ceny kursów????
reklama na Wizaż.pl jest płatna
Dolly Edytowane przez Dolly Czas edycji: 2006-06-19 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Przyczajenie
|
Ja za kurs zapłaciłam 800 złotych. Przedłuzanie i modelowanie płytki paznocia metodą akrylową i UV
![]()
#191 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a kursy ukonczyłam w liderze przyznam ze wiecej nauczyłam sie sama praktykując niz tam :/ale dyplom tez jest wazny ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez Dolly Czas edycji: 2006-06-19 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
A ja mam takie pytanie, czy np. w Euro Fashion we wrocławiu można zrobic kurs, ale mając swoje materiały ?? Ja mam cały zestaw w domku, i czy wtedy cena byłaby niższa ?? Jak wiecie może czy jest taka możliwość to proszę napiszciE, ile w takim razie wtedy kosztowałby taki kursik ?? DZIEKUJE Z GÓRY
![]()
#193 |
Raczkowanie
|
a czy wiecie cos o takiej firmie jak inm,u mnie w miescie mozna zrobic kurs przedluzania paznokci wlasnie w tej firmie,napiszcie czy jest znana i dobra?
|
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
BAN stały
|
Inm to bardzo dobra firma - polecam.
NIe sadze by dalo sie zrobic kurs na swoich produkatch ![]() Przynajmniej na poczatku... bo po czesci, majac znajoma instruktorke mozna sie dogadac by pracowac na swoich...A jakiej firmy je masz? Ale napewno cena zostanie ta sama ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zadomowienie
|
Paulakrk mam IBD. Szkoda, że tak nie da rady, bo wtedy by się zmniejszyl koszt, bo za sprzęt też musiałam zapłacić
![]() ![]()
![]() |
#196 |
BAN stały
|
Niby ibd to ich firma...ale nie sadze....
![]() Fajowski psiur !!!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Maszka, kurs raczej bedzie prowadzony na produktach instruktorki, ale przecież potem w domu bedzisz sobie ćiczyc i nie bedziesz musiała nic kupowac zatem w sumie wyjdie Ci taniej!
![]()
#198 |
Zadomowienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]()
#199 |
Raczkowanie
|
![]()
Chciałabym ukończyć kurs zakładania paznokci metodą akrylową i uzyskać "liczacy się" certyfikat. Gdzie Wy kończyłyście taki kurs, jaka szkołę polecacie, ile trwa kurs, w jakim systemie prowadzone sa zajęcia (studiuję zaocznie, więc weekendy odpadają-chyba że w wakacje
![]() Czekam na Wasze odpowiedzi i pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kurs zakładania paznokci-jaka szkołę polecacie?
Przenoszę Twój wątek na forum Paznokcie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
BAN stały
|
A ja polecam wyszukiwarkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zadomowienie
|
Bylo juz kilka identycznych watkow. Przejrzyj forum
![]()
#203 |
Raczkowanie
|
![]()
OKi, rozumiem.. ale jak przeglądam str. internetowe, to wyskakuje mi dużo szkół
![]() ![]() Pozdrawiam.. i czekam na odpowiedź ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
BAN stały
|
Oczywiscie daisy.
Ale przed Tobą byla całą masa dziewczyn ,ktora przeglądała strony internetowe i pytała o poradę. I uzyskały juz odpowiedzi. Więc ponownie polecam wyszukiwarkę ( nie google a wizażową ) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Przyczajenie
|
Ja nie zapytam jaką szkołę polecacie, ale czy czy któraś z Was wie coś o kursach stylizacji paznokci w firmie Akademia Zrowia? Ich adres www.akademia-zdrowia.pl Dowiedziałam się, że kurs trwa 30 godzin, kosztuje 790zł, kończy się egzaminem. Po ukończeniu dostaje sie certyfikat w j. polskim i angielskim oraz zaświadczenie z MEN o ukończeniu takiego kursu. Uczą przedłużania paznokci żelem i akrylem, manicure, pedicure, zdobnictwo, masaż dłoni i stóp, budowy paznokci... Grupa ma do 12 osób :? Czy jednak lepiej iść na kurs organizowany przez np. Euro Fashion? Na temat kursów stylizacji paznokcia organizowanych przez ta firme nic nie ma na forum, sprawdzilam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Na pewno bardzo wazne jest to czy kurs jest indywidualny, czy proesdzony w grupie.
Przy tego rodzaju szkolenach, fakt, czy instruktor bedzie szklił na raz- 1-2 dwie osoby, czy 6-12 robi ogronma róznice!
#207 |
BAN stały
|
usunięte - klon trolla
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-06-02 o 21:31 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Przyczajenie
|
Pomóżcie mi...plis...
Witam! Mam zamiar zrobić kurs przedłużania paznokci metodą żelową i akrylową. Szukam jakiegoś dobrego kursu jednak tylko na terenie Bydgoszczy. Jak narazie to znalazłam tylko salon kosmetyczny, w którym można odbyć taki właśnie kurs na produktach firmy Sun Flower. Wiecie może czy jest to jakaś dobra firma? Mogłybyście mi odpowiedzieć na nurtujące mnie pytanka:
1. Czy znacie jakieś dobre szkoły w Bydgoszczy gdzie mogę odbyć taki właśnie kurs? 2. Dobra firma produktów dostępna w Bydgoszczy, zarówno na żel jak i akryl. Za pomoc będę bardzo wdzięczna!!! Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
SPAMER
Nieopłacona reklama |
Dot.: Pomóżcie mi...plis...
www.jasinska.com napewno będziesz zadowolona
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pomóżcie mi...plis...
nie rozuniem....dlaczego spamer?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.