Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-05-11, 17:29   #3151
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
u mnie leje

chciałam sie pochwalić ze mi dzisiaj wszystko co zamówilam na allegro przyszło
i o dziwo paczka wyslana pocztą przyszła najszybciej, a zawsze narzekałam, że poczta powolna

Mi tez ostatnio poczta polska szybko przyszly bluzki z allegro

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
ja jestem,jestem..ale dzisiaj w pracy i cosik duzo klikania niegrzecznych userow..ale relacja z Bawarii bedzie napewno...

a co do paczek- to ja czekam na paczuszke z polfabrykatami do robienia bizuterii..mam nadzieje, ze w tym tyg. przyjdzie...i bedzie mozna sie pobawic...bo inaczej to skucha normalnie i dopiero za 2 tyg. bedzie 'dlubanko'. W ta Nd znow wybywam - tym razem mam szkolenie w Anglii - tylko tydz. wiec mysle, ze nie bedziecie dlugo tesknic za mna...bo jakby co od razu mowie - caly czerwiec jestem w TriCity - wiec jakby ktoras chciala wpasc na truskawki to zapraszam

P.S. u nas nie pada - choc rano byla mgla gesta jak do krojenia nozem...

Hej Madzia Ale Ty zwiedzasz świat wow, a gdzie zdjecia??

Blondi jak tam po wizycie????

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 17:33   #3152
magdaka13
Wtajemniczenie

jak to gdzie zdjecia? - w aparacie na karcie, nie ....a tak serio..troche mi zajmie ich obrobienie..ale w tym tyg powinno sie udac...
A swiat zwiedzam - bo taka natura i praca...siedzibe firmy mamy we Frankfurcie jak juz wiecie, a ze lubia nas szkolic to albo jezdzimy sobie do Amsterdamu, albo do Londynu albo po Polsce i szwendamy sie..a reszta to najzwyklejsze urlopowanie...
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 17:40   #3153
201608251020
Konto usunięte

Chciałam wam pokazać buciki, jakie sobie dziś kupiłam na poprawę nastroju, ale nie ma na necie

Jedyne co znalazłam to w miarę podobne fasonem : http://www.*************/deichmann-w...zdjecie/16122/

tylko te dwa ostatnie górne paseczki są zapinane są z boku na kostce, i kolorami idą naprzemiennie - śliwkowy, szary, czarny...

No i nie pokażę wam nie wiem czemu ale wygwiazdkowało mi adres
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 17:47   #3154
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
jak to gdzie zdjecia? - w aparacie na karcie, nie ....a tak serio..troche mi zajmie ich obrobienie..ale w tym tyg powinno sie udac...
A swiat zwiedzam - bo taka natura i praca...siedzibe firmy mamy we Frankfurcie jak juz wiecie, a ze lubia nas szkolic to albo jezdzimy sobie do Amsterdamu, albo do Londynu albo po Polsce i szwendamy sie..a reszta to najzwyklejsze urlopowanie...

Kiedy nas wezmiesz do siedziby na wakacje ?
Ja po obronie przyjade do Ciebie, to tylko niewielie ponad 1000 km

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Chciałam wam pokazać buciki, jakie sobie dziś kupiłam na poprawę nastroju, ale nie ma na necie

Jedyne co znalazłam to w miarę podobne fasonem : http://www.*************/deichmann-w...zdjecie/16122/

tylko te dwa ostatnie górne paseczki są zapinane są z boku na kostce, i kolorami idą naprzemiennie - śliwkowy, szary, czarny...

No i nie pokażę wam nie wiem czemu ale wygwiazdkowało mi adres
to chyba wizaz tak zrobił, zeby nie było reklamy

Stary 2009-05-11, 18:12   #3155
201608251020
Konto usunięte

Takie podobne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (21,5 KB, 2 załadowań)
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 18:31   #3156
Jane2008
Zadomowienie

O nie - tyle się napisałam, znów chcialam Każdą pocieszyć, no i pytałam się Was o różne Wasze sprawy, no i cosik kliknęłam (nawet nie wiem co i mi wszystko wcięło ) - więc mam dość, nie chce mi sie pisac jeszcze raz - jak mnie to wkurza!!!
W każdym bądź razie - w skrócie, to chciałam żebyście się Wszystkie pięknie uśmiechnęły - o moze być tak -
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 18:39   #3157
Aliszcze
Zakorzenienie

no Jane, oderwałaś się nareszcie od pracy

Magdaka, też bym chciała pracować w takiej firmie, co by mnie na szkolenia wysyłają zagraniczne. A nas to nawet do Koziej Wólki nie ślą

mi się marzy burza, ale w Poznaniu raczej się na nią nie zanosi.

Znów wcinamy grecką sałatkę

paollino, fajne butki muszę na nowo nauczyc sie chodzić na obcasach, bo tyle fajnych butów jest

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 18:48   #3158
Jane2008
Zadomowienie

Fajne butki Paollino

Domi - 3mam za kolosa! I za gina - wszystko bedzie git!
A tęsknota to dobra rzecz - na pewno lepsza niż ta atmosfera w domu Tz! Randki są extra i ciesz się tym, bo to super! A stęsknienie szybciej zamieszkacie razem, slubik weźmiecie i bedzie super!
U mnie M tez znów na szkoleniu - dzis o 4 rano pojechał, a mi się już tęskni ... , no ale tym razem to niby tylko 3 dni, a nie miesiąc jak poprzednio..., ale i tak! a jeszcze w czerwcu ma tydzień - ojej

a ja serio - od czw. do nd. ciągle zajęcia i nauka, więc mam dośc i dzis nic nie robię

Do Blondi pytanko powtórzę, bo mnie nurtuje - w podpisie jest, że 13 dni do 38 tyg. zostało, a ja myslałam, ze to raczej do porodu? a poród w 40 tyg. niby - no wiadomo, ze wczesniej sie zdarzają i mogą bezpiecznie chyba po 36 lub 37, ale wiadomo, że jednak im 40 blizej tym lepiej dla Dzidzi - - - - więc juz nie wiem Blondi: czy to błędzik się wkradł w Twój podpis czy Ty chcesz cc, bo doczekać się juz nie mozesz (wtedy faktycznie wcześniej robią, chyba w 39 tyg.???) CO??? Please - oswieć mnie no i co gin ci powiedział i jak Mały ostatecznie bedzie miał na imię???

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ----------

Ali - ależ super, że mieszkanko już tuz tuż, tzn. przeprowadzka! Super! Nowe katy, nowa atmosfera - zobaczysz, teraz juz wszystko ułozy się leciutko: z górki poleci i będzie fajowo!

A jam tez jak wiecie blondynka - więc pytam, trudno - o co lata z tym "triti-city" Magdzi??? no sorki, nie kumam ...
A z "ogórka" Domi też się pośmiałam
Zuzia - pogadaj z G., pogadaj - to nie będzie "latanie" żadne, to będzie traktowanie drugiej osoby serio i uczciwie! Wszak nie do końca chyba wiecie o co chodzi tak na 100%, to na co czekać? Aż bedzie gorzej? ż sie obrazicie i nie bedziecie gadać? Ja bym juz nie wytrzymała i napisała, ze koniecznie chcę pogadać, bo nie bardzo kumam o co lata i taka sytuacja mi przeszadza i meczy - - co Ty o tym myślisz???
Vcelka - może to stresy, przejscia, emocje, nerwy tak Cię sił pozbawiają - pewnie tak, bo psyche wazna i skomplikowana sprawa u człowieka! Ale juz na pewno bedzie dobrze - tylko trzeba w to uwierzyć i sie w końcu śmiać - 3mam kciuki!!!!
Stary 2009-05-11, 18:56   #3159
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Takie podobne
o gladiatorki, ładne

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
O nie - tyle się napisałam, znów chcialam Każdą pocieszyć, no i pytałam się Was o różne Wasze sprawy, no i cosik kliknęłam (nawet nie wiem co i mi wszystko wcięło ) - więc mam dość, nie chce mi sie pisac jeszcze raz - jak mnie to wkurza!!!
W każdym bądź razie - w skrócie, to chciałam żebyście się Wszystkie pięknie uśmiechnęły - o moze być tak -

ach ten Wizaż...
Witaj Jane to masz czas pisz nam jeszcze raz, pojawiasz sie raz na tydzien wiec musisz duzo pisac za kare
Jane triti-city to Trójmiasto- Madzia stamtąd pochodzi

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
no Jane, oderwałaś się nareszcie od pracy

Magdaka, też bym chciała pracować w takiej firmie, co by mnie na szkolenia wysyłają zagraniczne. A nas to nawet do Koziej Wólki nie ślą

mi się marzy burza, ale w Poznaniu raczej się na nią nie zanosi.

Znów wcinamy grecką sałatkę

paollino, fajne butki muszę na nowo nauczyc sie chodzić na obcasach, bo tyle fajnych butów jest

mmm sałatka grecka, u mnie też sie chmurzy, ale burzy nie widac...jane moze u Ciebie? to wtedy do mnie przyjdzie

Ja analizuje testy, fajnie byloby, gdyby sie cos powtórzyło

Stary 2009-05-11, 19:00   #3160
Jane2008
Zadomowienie

aha - dzieki Domi za oświecenie, ze tak o Trójmiescie sie wyrażać można
A burza faktycznie u mnie druga już w sumie - więc chyba muszę się niestety odłączyc, bo cos ostrzej teraz! no niedługo domi do ciebie doleci
Studiuj ładnie na kolosa - a z czego to???

Trzymajcie się Lejdiski - na razie: pa pa
Stary 2009-05-11, 19:01   #3161
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Jane moj opis oznacza ze 13 dni do terminu a jestem w 38 tc
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 19:09   #3162
Aliszcze
Zakorzenienie

Blondi, jak tam wizyta?

Stary 2009-05-11, 19:10   #3163
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
aha - dzieki Domi za oświecenie, ze tak o Trójmiescie sie wyrażać można
A burza faktycznie u mnie druga już w sumie - więc chyba muszę się niestety odłączyc, bo cos ostrzej teraz! no niedługo domi do ciebie doleci
Studiuj ładnie na kolosa - a z czego to???

Trzymajcie się Lejdiski - na razie: pa pa

mmmm fajowo, że burza przyjdzie
Jane jak juz pojdzie to napisz nam coś!

Stary 2009-05-11, 19:18   #3164
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia - pogadaj z G., pogadaj - to nie będzie "latanie" żadne, to będzie traktowanie drugiej osoby serio i uczciwie! Wszak nie do końca chyba wiecie o co chodzi tak na 100%, to na co czekać? Aż bedzie gorzej? ż sie obrazicie i nie bedziecie gadać? Ja bym juz nie wytrzymała i napisała, ze koniecznie chcę pogadać, bo nie bardzo kumam o co lata i taka sytuacja mi przeszadza i meczy - - co Ty o tym myślisz???
Ja bardzo chciałam pogadać do wczoraj, nawet wysł smsa ze zle sie czuje w tej sytuacji i chce pogadać, ze nie znoszę nie domowien i nie jasnych sytuacji...aon co...nie odpisał...

niech spada... nawet juz o nim nie mysle...

nie wie z kim zadziera...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-11, 19:30   #3165
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ja bardzo chciałam pogadać do wczoraj, nawet wysł smsa ze zle sie czuje w tej sytuacji i chce pogadać, ze nie znoszę nie domowien i nie jasnych sytuacji...aon co...nie odpisał...

niech spada... nawet juz o nim nie mysle...

nie wie z kim zadziera...

ja nie wiem czy on cche pozostać tajemniczy czy nie chce sie zdradzić z uczuciami
I teraz Zuzia masz ZAKAZ pisać do niego cokolwiek, jak on sie kiedys odezwie to oki. Do wesela dużo czasu, więc bedziesz mogła sie zastanowić czy go zabrac czy też nie
Niech on nie zadziera z naszą Zuzią Żyletą, bo bedzie mial z nami do czynienia

Stary 2009-05-11, 19:36   #3166
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
ja nie wiem czy on cche pozostać tajemniczy czy nie chce sie zdradzić z uczuciami
I teraz Zuzia masz ZAKAZ pisać do niego cokolwiek, jak on sie kiedys odezwie to oki. Do wesela dużo czasu, więc bedziesz mogła sie zastanowić czy go zabrac czy też nie
Niech on nie zadziera z naszą Zuzią Żyletą, bo bedzie mial z nami do czynienia
ŻYLETA to moje drugie ja
Stary 2009-05-11, 20:39   #3167
Aliszcze
Zakorzenienie

Zuzia ostra jak żyleta tak jest, to facet powinien się starać!! Ty już dosyć zrobiłaś!!

Stary 2009-05-11, 20:55   #3168
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Jane moj opis oznacza ze 13 dni do terminu a jestem w 38 tc

Hm, to jak to jest - Blondi, czyli Tobie od razu termin wyznaczyli na gdzieś 39 tydzień? zawsze tak czy potem gdy o cc zaczęli gadać? Wiesz, pytam bo normalnie seryjnie to liczenie ciązy dzikie troche nie? zawsze mówii i uczyli w szkole, ze ciąża 9 miesięcy trwa, a tu nagle praktycznie 10, no! No i mi ginka dokładnie na koniec 40 tyg. termin wyliczyła, no i dlatego pytam - bo czasami już się w tym pogubić można, nie?

Zuzia - hejka Żyleto! No niezłe, niezłe - oj Domi, Zuzia, ale fajnie kombinujecie lejdiski
A w takim razie, skoroście już z G. pogadali i na serio wszysciutko, ale to wszyściutko "se" wyjaśniliście, to serio chyba rób tak jak Ci Domi radzi - teraz jego ruch, a kiedyś jak będziecie znów wyjaśniać sobie coś to tylko "na żywo", bez komórek nawet - tak bedzie najlepiej i pewnie, bo od razu bedziesz widzieć jego twarz i wyczujesz też o co lata, a nie tylko usłyszysz! A tak w ogóle Żyletko nasza - Ty se serio jeszcze odpocznij sama, a niedługo ten 1 jedyny (nie wiem czy G. czy inny, ale ten 1 na pewno to będzie!) Cię znajdzie, a Ty po takiej przerwie bedziesz gotowa na ne zwiazek
Stary 2009-05-11, 21:15   #3169
domi7ks
Zakorzenienie

Zuzia to bliźniaczka i ona ma dwie twarze

Jane mi lekarz wyliczył również 40 pełnych tygodni
Jane u mnie już grzmi

Dziewczyny prosze trzymajcie jutro kciuki za mnie, ja chce tylko zdać. Bo jak zdam to bede pisala egzamin zerowy pod koniec maja, a jak nie to termin w czerwcu gdzieś. A chce mieć spokoj juz ze studiami. Juz mi sie nei chce uczyc, przeuczylam sie jak chodzialm do technikum chyba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-05-11, 21:32   #3170
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia ostra jak żyleta tak jest, to facet powinien się starać!! Ty już dosyć zrobiłaś!!
Oj lepiej niech już mnie nie zaczepia...bo jak warknę...

Cytat:
Zuzia - hejka Żyleto! No niezłe, niezłe - oj Domi, Zuzia, ale fajnie kombinujecie lejdiski
A w takim razie, skoroście już z G. pogadali i na serio wszysciutko, ale to wszyściutko "se" wyjaśniliście, to serio chyba rób tak jak Ci Domi radzi - teraz jego ruch, a kiedyś jak będziecie znów wyjaśniać sobie coś to tylko "na żywo", bez komórek nawet - tak bedzie najlepiej i pewnie, bo od razu bedziesz widzieć jego twarz i wyczujesz też o co lata, a nie tylko usłyszysz! A tak w ogóle Żyletko nasza - Ty se serio jeszcze odpocznij sama, a niedługo ten 1 jedyny (nie wiem czy G. czy inny, ale ten 1 na pewno to będzie!) Cię znajdzie, a Ty po takiej przerwie bedziesz gotowa na ne zwiazek
Z G. sobie nie pogadaliśmy, bo to był mój monolog w sms on wać pan nie odpisał.

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Zuzia to bliźniaczka i ona ma dwie twarze
Jeeeee

ale szum na wątku starających się...żenada...

Domi
będzie dobrze
Stary 2009-05-11, 21:34   #3171
Aliszcze
Zakorzenienie

Ale numer mówiłam Wam ostatnio,że śniło mi się teraz w nocy z soboty na niedzielę, że moja przyjaciółka oznajmiła mi,że za mąż wychodzi. No i właśnie gadam z nią na gadu i mi pisze, że w sobotę jej TŻ jej się świadczył normalnie telepatia powiedziała mi, że przede mną nic się nie ukryje

Domi, trzymam kciukasy bedzie gites majonez

Stary 2009-05-11, 21:36   #3172
Jane2008
Zadomowienie

Domi - no ja tez sie chyba przeuczyłam, a i taj jeszcze wciąż sie uczę - - -trzymamy kciuki, trzymamy! Napisz szybko jak poszło, ok? No i - Z CZEGO TEN KOLOS JEST A obronę kiedyś masz mieć???

a ja Lejdiski muszę sie położyć, bo mi flaczki i brzuszek - wszystko pod szyje prawie podeszło i aż duszno (no te moje jelitka znów sie odzywają - ach, u mnie ten progesteron własnie na jelitka najgorzej działa, czasami nie da się aż chodzić, siedziec, tylko leżec, brzusio troszkę lekko masować i czekac aż przejdzie - tj. :rozejdzie się" - sorry, za takie "słodkie" tematy - taki ja mam ciążowy objaw )

Dobranoc Wszystkim Lejdiskom - śpijmy dobrze, w świeżym zjonizowanym powietrzu po burzy , no i śnijmy miło (ech, bo ja miałam dziś straszne sny - brrr!), a jutro niech nam dobre humory dopisują i bananki z twarzyczek nie schodzą z radości - hejeczka, pa!

Ali - no to Ty masz extra zdolności! Super! To teraz następna "wizja", sen - Ciebie już niech dotyczy, to snij juz miło - pa!
Zuzia - na jakim wątku starankowym...???

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-05-11 o 21:39
Stary 2009-05-11, 21:42   #3173
Aliszcze
Zakorzenienie

Zuzia ma pewnie na myśli wątek alternatywny

Jane, postaram się wyśnić sobie dwie kreseczki

Stary 2009-05-11, 22:00   #3174
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Dobranoc Wszystkim Lejdiskom - śpijmy dobrze, w świeżym zjonizowanym powietrzu po burzy , no i śnijmy miło (ech, bo ja miałam dziś straszne sny - brrr!), a jutro niech nam dobre humory dopisują i bananki z twarzyczek nie schodzą z radości - hejeczka, pa!
Ja sobie powietrze codziennie jonizuje lampa solną więc mówisz-masz!

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
Zuzia ma pewnie na myśli wątek alternatywny
Tiaaa
Stary 2009-05-12, 07:21   #3175
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Hm, to jak to jest - Blondi, czyli Tobie od razu termin wyznaczyli na gdzieś 39 tydzień? zawsze tak czy potem gdy o cc zaczęli gadać? Wiesz, pytam bo normalnie seryjnie to liczenie ciązy dzikie troche nie? zawsze mówii i uczyli w szkole, ze ciąża 9 miesięcy trwa, a tu nagle praktycznie 10, no! No i mi ginka dokładnie na koniec 40 tyg. termin wyliczyła, no i dlatego pytam - bo czasami już się w tym pogubić można, nie?
Jane skończone 9 miesięcy i wtedy poród np jeśli jest 37 tc i 6 dni to wtedy jest 37tc bo liczy się skończone tyg.
a wracając do wizyty do gin mnie nastraszył bardzo się teraz boję porodu dzisiaj dzwonię do prywatnej położnej bo wiem że na 100% nie będę mieć cc zrobił mi masaż szyjki żeby się szybciej skracała teraz ma 1,5cm i rozwarcie na 1,5.Mówił że jeszcze dużo czsu do porodu
w piątek idę na Ktg oczywiście do niego do gabinetu.Teraz sie tak bardzo boję porodu że jak dostanę bóle to pewnie nie będę chciała jechać
strasznie mi nogi puchną gin mówił że pewnie zbyt dużo płynów pije mam ograniczyć picie, słodycze i sól.

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-05-12 o 07:28
Stary 2009-05-12, 07:35   #3176
domi7ks
Zakorzenienie

Hej
Ja juz sie szykuje ale mi sie nie chce.
W nocy była burza i teraz pada deszcz i jest brzydka pogoda, a ja chcialam tylko taka burzę na chwilę i znów ładną pogodę

Do usłyszenia potem

Ala to proroczy sen!

Stary 2009-05-12, 07:41   #3177
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

właśnie przeczytałam polecany wątek alternatywny a na nim znowu się kłócą nie będę nawet tego komentować.
Paollino fajne buciki pomimo że wysokie to wyglądają na wygodne
Stary 2009-05-12, 08:07   #3178
Zuziunia
BAN stały

U mnie pada deszcz, całą noc padał i tylko 6 stopni ciepła. Brrrr..
Stary 2009-05-12, 09:08   #3179
Vcelka
Wtajemniczenie

Witam,
Domi trzymam kciuki - będzie dobrze
A jeśli chodzi o OGÓRKA to coś mi się wydaje, że dziś sobie zaszalejesz W końcu już ostatnia tabletka była, więc nic nie będzie Wam zawadzać hehe.

U nas wczoraj nie było burzy, ale padało całą noc a teraz już świeci sobie słoneczko.
Jutro z rana lece na pobranie krwi, katar już prawie minął, więc i wynik powinien być wiarygodny. A dziś sobie kupujemy parowar, trzeba zacząć się bardziej zdrowo odżywiać, już nie mogę się doczekać kiedy coś ugotuję w parowarze:P

Paollino ładne buciki kupiłaś, szkoda że ja nie lubię butów na obcasach, jedynie zakładam takowe na wesela.

Blondynka będzie dobrze, zobaczysz jak tak się boisz porodu to może będzie lekki i przyjemny - życzę Ci tego. A za trud będziesz miała najpiękniejszą nagrodę jaką człowiek może sobie wymarzyć.

W wątku o codzienności zostałam naskoczona jakbym powiedziała coś strasznego, a to jak mnie dziewczyny zjechały to już nie wspomnę.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-05-12, 09:39   #3180
zanka205
Zakorzenienie

Blondynko nie bój sie porodu SN
Kochana moim zdaniem cesarka jest o wiele gorsza, może Cię nie boli w chwili porodu ale potem jest strasznie, a po SN trochę się człowiek pomęczy ale później ból jak ręką odjął i wszystko wraca szybciej do normy
jesli ktoś ma ochotę to niech przeczyta, mój opis porodu nie jest zły
tyle się nasluchałam naczytałam strasznych rzeczy o porodzie i nastawiłam na coś okropnego i okazało się, że nikt nie miał racji
poszło raczej szybko i nie bolalo tak bardzo

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1171

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości