|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3151 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Mi tez ostatnio poczta polska szybko przyszly bluzki z allegro ![]() Cytat:
Hej Madzia ![]() ![]() Blondi jak tam po wizycie???? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3152 |
Wtajemniczenie
|
jak to gdzie zdjecia? - w aparacie na karcie, nie
![]() ![]() ![]() A swiat zwiedzam - bo taka natura i praca...siedzibe firmy mamy we Frankfurcie jak juz wiecie, a ze lubia nas szkolic to albo jezdzimy sobie do Amsterdamu, albo do Londynu albo po Polsce i szwendamy sie..a reszta to najzwyklejsze urlopowanie...
#3153 |
Konto usunięte
|
Chciałam wam pokazać buciki, jakie sobie dziś kupiłam na poprawę nastroju, ale nie ma na necie
![]() Jedyne co znalazłam to w miarę podobne fasonem : http://www.*************/deichmann-w...zdjecie/16122/ tylko te dwa ostatnie górne paseczki są zapinane są z boku na kostce, i kolorami idą naprzemiennie - śliwkowy, szary, czarny... ![]() No i nie pokażę wam nie wiem czemu ale wygwiazdkowało mi adres ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedy nas wezmiesz do siedziby na wakacje ? ![]() Ja po obronie przyjade do Ciebie, to tylko niewielie ponad 1000 km ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3155 |
Konto usunięte
|
Takie podobne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3156 |
Zadomowienie
|
O nie - tyle się napisałam, znów chcialam Każdą pocieszyć, no i pytałam się Was o różne Wasze sprawy, no i cosik kliknęłam (nawet nie wiem co i mi wszystko wcięło
![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie - w skrócie, to chciałam żebyście się Wszystkie pięknie uśmiechnęły - o moze być tak ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3157 |
Zakorzenienie
|
no Jane, oderwałaś się nareszcie od pracy
![]() Magdaka, też bym chciała pracować w takiej firmie, co by mnie na szkolenia wysyłają zagraniczne. A nas to nawet do Koziej Wólki nie ślą ![]() mi się marzy burza, ale w Poznaniu raczej się na nią nie zanosi. Znów wcinamy grecką sałatkę ![]() ![]() paollino, fajne butki ![]() ![]()
#3158 |
Zadomowienie
|
Fajne butki Paollino
![]() Domi - 3mam za kolosa! I za gina - wszystko bedzie git! ![]() A tęsknota to dobra rzecz - na pewno lepsza niż ta atmosfera w domu Tz! Randki są extra i ciesz się tym, bo to super! A stęsknienie szybciej zamieszkacie razem, slubik weźmiecie i bedzie super! ![]() U mnie M tez znów na szkoleniu - dzis o 4 rano pojechał, a mi się już tęskni ... ![]() ![]() a ja serio - od czw. do nd. ciągle zajęcia i nauka, więc mam dośc i dzis nic nie robię ![]() Do Blondi pytanko powtórzę, bo mnie nurtuje - w podpisie jest, że 13 dni do 38 tyg. zostało, a ja myslałam, ze to raczej do porodu? a poród w 40 tyg. niby - no wiadomo, ze wczesniej sie zdarzają i mogą bezpiecznie chyba po 36 lub 37, ale wiadomo, że jednak im 40 blizej tym lepiej dla Dzidzi - - - - więc juz nie wiem Blondi: czy to błędzik się wkradł w Twój podpis czy Ty chcesz cc, bo doczekać się juz nie mozesz (wtedy faktycznie wcześniej robią, chyba w 39 tyg.???) CO??? Please - oswieć mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Ali - ależ super, że mieszkanko już tuz tuż, tzn. przeprowadzka! Super! ![]() ![]() A jam tez jak wiecie blondynka ![]() ![]() A z "ogórka" Domi też się pośmiałam ![]() Zuzia - pogadaj z G., pogadaj - to nie będzie "latanie" żadne, to będzie traktowanie drugiej osoby serio i uczciwie! Wszak nie do końca chyba wiecie o co chodzi tak na 100%, to na co czekać? Aż bedzie gorzej? ż sie obrazicie i nie bedziecie gadać? Ja bym juz nie wytrzymała i napisała, ze koniecznie chcę pogadać, bo nie bardzo kumam o co lata i taka sytuacja mi przeszadza i meczy - - co Ty o tym myślisz??? Vcelka - może to stresy, przejscia, emocje, nerwy tak Cię sił pozbawiają - pewnie tak, bo psyche wazna i skomplikowana sprawa u człowieka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3159 | ||
Zakorzenienie
|
o gladiatorki, ładne
![]() Cytat:
ach ten Wizaż... Witaj Jane ![]() ![]() Jane triti-city to Trójmiasto- Madzia stamtąd pochodzi ![]() Cytat:
mmm sałatka grecka, u mnie też sie chmurzy, ale burzy nie widac...jane moze u Ciebie? to wtedy do mnie przyjdzie ![]() Ja analizuje testy, fajnie byloby, gdyby sie cos powtórzyło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3160 |
Zadomowienie
|
aha - dzieki Domi za oświecenie, ze tak o Trójmiescie sie wyrażać można
![]() A burza faktycznie u mnie druga już w sumie ![]() ![]() Studiuj ładnie na kolosa - a z czego to??? Trzymajcie się Lejdiski - na razie: pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
#3161 |
Zakorzenienie
|
Jane moj opis oznacza ze 13 dni do terminu a jestem w 38 tc
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3162 |
Zakorzenienie
|
Blondi, jak tam wizyta?
#3163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmm fajowo, że burza przyjdzie ![]() Jane jak juz pojdzie to napisz nam coś! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3164 | |
BAN stały
|
Cytat:
niech spada... nawet juz o nim nie mysle... nie wie z kim zadziera... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem czy on cche pozostać tajemniczy czy nie chce sie zdradzić z uczuciami ![]() I teraz Zuzia masz ZAKAZ pisać do niego cokolwiek, jak on sie kiedys odezwie to oki. Do wesela dużo czasu, więc bedziesz mogła sie zastanowić czy go zabrac czy też nie ![]() Niech on nie zadziera z naszą Zuzią Żyletą, bo bedzie mial z nami do czynienia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3166 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3167 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ostra jak żyleta
![]() ![]() ![]()
#3168 |
Zadomowienie
|
Hm, to jak to jest - Blondi, czyli Tobie od razu termin wyznaczyli na gdzieś 39 tydzień? zawsze tak czy potem gdy o cc zaczęli gadać? Wiesz, pytam bo normalnie seryjnie to liczenie ciązy dzikie troche nie? zawsze mówii i uczyli w szkole, ze ciąża 9 miesięcy trwa, a tu nagle praktycznie 10, no! ![]() ![]() Zuzia - hejka Żyleto! ![]() ![]() A w takim razie, skoroście już z G. pogadali i na serio wszysciutko, ale to wszyściutko "se" wyjaśniliście, to serio chyba rób tak jak Ci Domi radzi - teraz jego ruch, a kiedyś jak będziecie znów wyjaśniać sobie coś to tylko "na żywo", bez komórek nawet - tak bedzie najlepiej i pewnie, bo od razu bedziesz widzieć jego twarz i wyczujesz też o co lata, a nie tylko usłyszysz! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3169 |
Zakorzenienie
|
Zuzia to bliźniaczka i ona ma dwie twarze
![]() ![]() Jane mi lekarz wyliczył również 40 pełnych tygodni ![]() Jane u mnie już grzmi ![]() Dziewczyny prosze trzymajcie jutro kciuki za mnie, ja chce tylko zdać. Bo jak zdam to bede pisala egzamin zerowy pod koniec maja, a jak nie to termin w czerwcu gdzieś. A chce mieć spokoj juz ze studiami. Juz mi sie nei chce uczyc, przeuczylam sie jak chodzialm do technikum chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3170 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Jeeeee ![]() ale szum na wątku starających się...żenada... Domi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3171 |
Zakorzenienie
|
Ale numer
![]() ![]() ![]() ![]() Domi, trzymam kciukasy ![]() ![]()
#3172 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() a ja Lejdiski muszę sie położyć, bo mi flaczki i brzuszek - wszystko pod szyje prawie podeszło i aż duszno (no te moje jelitka znów sie odzywają - ach, u mnie ten progesteron własnie na jelitka najgorzej działa, czasami nie da się aż chodzić, siedziec, tylko leżec, brzusio troszkę lekko masować i czekac aż przejdzie - tj. :rozejdzie się" ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc Wszystkim Lejdiskom - śpijmy dobrze, w świeżym zjonizowanym powietrzu po burzy ![]() ![]() ![]() Ali - no to Ty masz extra zdolności! Super! ![]() ![]() Zuzia - na jakim wątku starankowym...??? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-05-11 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3173 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ma pewnie na myśli wątek alternatywny
![]() Jane, postaram się wyśnić sobie dwie kreseczki ![]()
#3174 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Tiaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wracając do wizyty do gin mnie nastraszył ![]() ![]() ![]() ![]() w piątek idę na Ktg oczywiście do niego do gabinetu.Teraz sie tak bardzo boję porodu że jak dostanę bóle to pewnie nie będę chciała jechać ![]() strasznie mi nogi puchną gin mówił że pewnie zbyt dużo płynów pije mam ograniczyć picie, słodycze i sól. Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-05-12 o 07:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3176 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja juz sie szykuje ![]() W nocy była burza i teraz pada deszcz i jest brzydka pogoda, a ja chcialam tylko taka burzę na chwilę i znów ładną pogodę ![]() Do usłyszenia potem ![]() Ala to proroczy sen! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3177 |
Zakorzenienie
|
właśnie przeczytałam polecany wątek alternatywny a na nim znowu się kłócą
![]() Paollino fajne buciki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3178 |
BAN stały
|
U mnie pada deszcz, całą noc padał i tylko 6 stopni ciepła. Brrrr..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3179 |
Wtajemniczenie
|
Witam,
Domi trzymam kciuki - będzie dobrze ![]() A jeśli chodzi o OGÓRKA to coś mi się wydaje, że dziś sobie zaszalejesz ![]() U nas wczoraj nie było burzy, ale padało całą noc a teraz już świeci sobie słoneczko. Jutro z rana lece na pobranie krwi, katar już prawie minął, więc i wynik powinien być wiarygodny. A dziś sobie kupujemy parowar, trzeba zacząć się bardziej zdrowo odżywiać, już nie mogę się doczekać kiedy coś ugotuję w parowarze:P Paollino ładne buciki kupiłaś, szkoda że ja nie lubię butów na obcasach, jedynie zakładam takowe na wesela. Blondynka będzie dobrze, zobaczysz jak tak się boisz porodu to może będzie lekki i przyjemny - życzę Ci tego. A za trud będziesz miała najpiękniejszą nagrodę jaką człowiek może sobie wymarzyć. W wątku o codzienności zostałam naskoczona jakbym powiedziała coś strasznego, a to jak mnie dziewczyny zjechały to już nie wspomnę.
#3180 |
Zakorzenienie
|
Blondynko nie bój sie porodu SN
Kochana moim zdaniem cesarka jest o wiele gorsza, może Cię nie boli w chwili porodu ale potem jest strasznie, a po SN trochę się człowiek pomęczy ale później ból jak ręką odjął i wszystko wraca szybciej do normy jesli ktoś ma ochotę to niech przeczyta, mój opis porodu nie jest zły tyle się nasluchałam naczytałam strasznych rzeczy o porodzie i nastawiłam na coś okropnego i okazało się, że nikt nie miał racji poszło raczej szybko i nie bolalo tak bardzo https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1171
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.