Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 144 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-06-04, 15:09   #4291
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

ja mam mega ochotę na naleśniki ze śmietaną i truskawkami może jutro zrobię
u mnie ost same wydatki i na dodatek mam komunię w niedz
dzisiaj wkońcu kupiłam małemu karuzele nad łóżeczko mały oczywiście grzecznie śpi mówimy na niego Anioł nie dziecko bo taki grzeczniutki jest
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC01117.jpg (68,6 KB, 17 załadowań)

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-06-04 o 15:10
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 15:42   #4292
201608251020
Konto usunięte

blondynkapoznan ależ piękna kruszynka no cudo
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 16:48   #4293
Aliszcze
Zakorzenienie

Jagódko, wszystkiego najlepszego żeby Twoje marzenia wkrótce się ziściły, by na Twojej drodze stanął wkrótce pewien przystojny młodzieniec, z którym będziesz szczęśliwa Zdrówka, morza prezentów i wszystkiego najcudowniejszego.

Jane, ja myslę, że gdybyś miała przedwcześnie rodzić, to gin by Ci powiedziała o tym, zaaplikowała coś i zapakowała do łóżka takze na pewno wszystko jest gitez majonez

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 17:34   #4294
Zuziunia
BAN stały

Kolejny raz się przekonałam ze G. jest beznadziejny i ważny jest tylko jego tyłek. i dobrze bo coraz mniej go szanuję..

Stwierdziłam że nap mu smsa:
Ja:Czemu zapytałeś czy mam jakieś kłopoty? Wydawało mi sie ze Cie to wszystko mało interesuje...
Nawet gdybym miała i tak nie mógłbyś nic zrobić..

G: Mógłbym

Ja: Nie sądzę. Wiem że mogę liczyć tylko na siebie...

G: Wybacz ale nie moge zrozumiec 1 rzeczy, wszyscy moi znajomi wiedza ze byłem na balu z Gosią, moi rodzice to wiedzą, 2 osoby wiedza ze że byłem z Tobą Piotrek i ta dziewczyna co przywiozła moje rzeczy wiec wiesz wybacz ale skoro ty nikomu nic nie powiedziałas to ja już nie wiem

(o co mu kaman przeciez nie mam do niego pretensji, wtedy zapytałam i tyle, a teraz chciaąłm wiedziec czemu sie mn ainteresuje)

Ja: Słuchaj nie mam do Ciebie pretensji, zreszta nie mam ochoty poruszac tego tematu. Trzymaj sie! Powodzenia sesji!

Teraz rozumiem jak on wszystko miesza i przekręca... chłopaczek....

wnerwili mnie z banku dzisiaj

posądzili mnie ****a mać o kradzież dajcie spokój!
Poszłam wpłacić przelew, 28,50 miałam wyliczone, wpłaciłam, zabrałam pokwitowanie i wyszłam...
a ci bezczelnie do mnie dzwonią bo jest manko w kasie i że mi baba z kasy wydała 28,50 zamiast wziąć ode mnie bo jest wielce zdenerowana i mnie włąsnie kojarzy ze mogłam wziąc ludzieeeeee pogieło ich wszystkich!!!!

Spałam troche ale dalej samopoczucie do bani
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 18:17   #4295
Vcelka
Wtajemniczenie

Zuzia, conajmniej dziwny ten G. ( a nie A., coś mi się poknociło ), kręci, żeby tylko nie wyszło, że to on taka papla.
A w banku porażkajak można kogoś osądzić o kradzież...masakra.
Blondynka naleśniki z truskawkami i bitą śmietaną to narobiłaś mi ochoty. Olivierek super, tak sobie słodziutko śpi
Aliszcze jak tam staranka? Bo coś ostatnio u mnie słychać jak grzmi, że hoho
Domi ja nie lubię szparagów

Ja zaraz sobie zrobię koktajl truskawkowy

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 18:18   #4296
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Dzięki Cinusiowa za odp. i próbę pocieszenia - piszę "próbę", bo mi jeszcze myśl, że to skurcze przepowiadające nie przyszła nawet do głowy bo to dużo za wcześnie (my początek 8 m-ca, a Ty je miałaś na końcu - i na końcu to ok, to się zgodzę, ale teraz? Nie, nie ! O ludzie! I hope, że nie! Ginka nic takiego też nie podejrzewała w sumie!Nie - to nie może być to, brrr! Skurcz to jakiś skurcz, a to tak jajniczki, ćmienie czasem delikatne - oj, oj, bo się nastraszę zamiast pocieszyć !!!

Cinusiowa - to trzymam, żeby u Ciebie właśnie wyskoczyły na ktg super skurcze i Dziewuszka Twa szybiutko też się pojawiła!
Jane ale ty się nie martw. Przepowiadacze mogą się wcześnie pojawić i to ćmienie jak na okres to własnie takie są przepowiadacze. Na to mówi się skurcze przepowiadające, ale tak naprawdę tego wcale nie trzeba odczuwać jako skurcz. Bo to inaczej "boli" niż porodowe, one są zupełnie inne. Ćmi cię tak, bo w organizmie coś się dzieje innego Nie ma co się martwić.

A u mnie na KTG
Stary 2009-06-04, 18:23   #4297
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Zuzia, conajmniej dziwny ten G. ( a nie A., coś mi się poknociło ), kręci, żeby tylko nie wyszło, że to on taka papla.
A w banku porażkajak można kogoś osądzić o kradzież...masakra.
Jemu by to by było nie na reke w zwiazku z Gosią, ale kto go tam wie..niech sie czepi słupa!

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
A u mnie na KTG
Czemu?
Stary 2009-06-04, 18:27   #4298
cinusiowa
Zakorzenienie

GG do cinusiowa

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Czemu?
Żadnych skurczy, bo te co są to nie do porodu...
Stary 2009-06-04, 18:31   #4299
Vcelka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Jemu by to by było nie na reke w zwiazku z Gosią, ale kto go tam wie..niech sie czepi słupa
To niech spada na bambus, nie jest wart, żeby nawet na Ciebie spojrzeć - takie moje zdanie!

Ciniusiowa mam nadzieje, że niedługo doczekasz się maleństwa. Jedno Ci powiem, już bliżej niż dalej

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 18:36   #4300
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cinusiowa Pokaż wiadomość
Żadnych skurczy, bo te co są to nie do porodu...
hehe może sie urodzi 12

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
To niech spada na bambus, nie jest wart, żeby nawet na Ciebie spojrzeć - takie moje zdanie!
Oooo tak

po prostu widzę jak miesza żeby sam sie wybielić...
a ja go uważałam za przyjaciela...ale wiecie, dobrze że tak się stało to wszystko, poznałam go bardziej i wiem jaki jest.

Jest nie warty mojej uwagi, przyjaźni...
Stary 2009-06-04, 19:26   #4301
Jane2008
Zadomowienie

Dzięki Dziewczynki! - Zanka, Ali (to Twoje gites majonez jest jednak extra! ), Cinusiowa - - - -hm, serio mam nadzieję, że ginka by się na czyms niedobrym wyznała, więc, że to serio nic takiego, widać tak ma być, ot co i już! A fakt, że teraz czuję, że brzuszek większy się robi, no! Rośnie

Domi - ja zachcianek żadnych nie miałam, no serio - na ogórki w sumie często przed @ miałam ochotę, więc i wtedy mi się chciało, no ale to raczej norma u mnie
Zuzia - normalnie szok z tym bankiem! Ło ludzie! I udało się im wyjaśnić jakoś spokojnie? Przeprosili Cię czy jak? A ten G. to w końcu załamka czy co? Nie wiem o co mu lata? Tak się zapowiadał fajnie, a tu ... klapa...??? Nie kumam Cóż - dobrze, że masz Lunę , następny facet (ale widać żaden z tych, którzy się już "przewinęli") to już pewnie będzie TEN - Twój najfajniejszy!
Ali - i u ciebie będzie GITEZ majonez , kiedy idziecie podglądać pęknięte pecherzyki? A po tym "wolnym" znów bierzecie wolne dla odpoczynku tym razem?
Blondi - no to masz extralne dziecko! Ła! Powinszować! Może to przez mleko, bo słyszałam, że "sztuczne" bardziej pożywne i lepiej śpią, bo dłużej nie są głodne, a na tym niby zdrowszym naturalnym śpią krótko bo częściej głodne, no więc i marudzą częściej - - - - a te leki Ci na laktacje pomogły, tzn. zahamowały? Nie namawiali Cię już (w domu, szpitalu) na naturalne karmienie??? No to masz fajnie i spoko w sumie, nie? I jeść możesz co tylko chcesz, jak te pyszne naleśniczki z truskawkami - mniam mniam

Mam poprawiać kolosy i egzaminy - kto chce na ochotnika???? Oglądaliście film "Wpadka"? My wczoraj - nawet fajny, serio
No to lecę - pa pa!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 20:19   #4302
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia - normalnie szok z tym bankiem! Ło ludzie! I udało się im wyjaśnić jakoś spokojnie? Przeprosili Cię czy jak? A ten G. to w końcu załamka czy co? Nie wiem o co mu lata? Tak się zapowiadał fajnie, a tu ... klapa...??? Nie kumam Cóż - dobrze, że masz Lunę , następny facet (ale widać żaden z tych, którzy się już "przewinęli") to już pewnie będzie TEN - Twój najfajniejszy!
No zapowiadało się i tyle...jakby on był szczery od początku inaczej by to wyglądało i te jego zachowanie wcześniej i teraz...
jest to juz dla mnie powoli obojętne...
Stary 2009-06-04, 20:24   #4303
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Jane wiadomo ze namawiali ale nawet gdybym miała pokarm to nie wiem czy bym karmiła bo wtedy bym nie tak szybko wyszła z anemi
Stary 2009-06-04, 20:42   #4304
syla39
Wtajemniczenie

Hej Laseczki.

Jane mysle ze nie powinnas sie martwic takimi bolami. Gdyby to bylo cos nienaturalnego napewno lekarz powiedzialby ci o tym. Ja sama mam bole okresowe, klucia w pochwie i podobno to naturalne a przynajmniej tak mi powiedzieli ostatnio w szpitalu.

Zuzia ten G to jakis dziwny conajmniej. Daj sobie z nim spokoj i nie zawracaj glowy. szkoda nerwow. Kociak super i to zdjecie w avatarku tez

Ala co z tymi twoimi pecherzykami? Kiedy mozesz testowac?

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 20:42   #4305
Aliszcze
Zakorzenienie

Vcelka, ja też mam dziś koktajl truskawkowy, mąż właśnie przyrządził

staranka to tak średnio, boli mnie podbrzusze. Byłam we wtorek u gin, chyba nic Wam nie pisałam o tym. Więc bankowo pękły mi 3 pęcherzyki. Może pękło wiecej, mam ich tyle, ze nie można ich zliczyć. To zresztą jest teraz moim probleme, bo muszę teraz bacznie obserwować swój organizm, bo torbiele moga się porobić, powiększać i ogólnie może być nie za ciekawie. Już mam codziennie bóle podbrzusza, gdyby nie okres płac, to bym wzięła wolne i poleżała. teraz we wtorek znów idę, a testować mam sie nie szybciej niż 14 czerwca.

Zuzia, faceci mnie osłabiają. samoluby i tyle.

Cinusiowa, trzymaj się

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 21:37   #4306
domi7ks
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilke bom padnieta
Ala trzymam za Ciebie i żeby nie było żadnych torbieli

Vcelka ale to nie szparagi, to szparagówka, ona jest taka zółta mała, a szparagi zielone, duże. Szparagów jeszcze nie jadłam chyba nigdy

Zuzia daj se sianka z tym typem, no

Blondi ależ to aniołek z wygladu nawet cudny

Syla jak tam u Ciebie?nie napisałas nam, że miałas jakies problemy...

Dra co do scrapbooking to sie Ciebie zapytam pare rzeczy na privka, bo tez chcialabym tak potrafic

Jane pamietaj jak najwięcej pał dawaj

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 21:40   #4307
zanka205
Zakorzenienie

fasolka szparagowa... hmmm uwielbiam na masełku z bulką tartą mniam

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-04, 21:48   #4308
dra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Dra co do scrapbooking to sie Ciebie zapytam pare rzeczy na privka, bo tez chcialabym tak potrafic
to pisz na priv to ci wszystko wyjasnie co chcesz wiedziec
a powiem ci ,ze poczatki sa trudne,zeby super to robic,ale jak ja sie nauczylam i ucze dalej,bo wszystko perfet nie wychodzi,bo pomysly tez trzeba miec
jak dla siebie tylko chcesz robic to szybko sie nauczysz,jak chcesz wystawiac zdjecia tak ja to robie i komentarze co robisz zle a co dobrze z tym juz trudniej
ja dostawałam krytyke na poczatek,ale dzieki niej sie nauczyłam i przyszedł czas pochwał
Stary 2009-06-04, 22:38   #4309
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Jagódka - świętuj świętuj i zdjęcia pokazuj prezentów, a tego Lubego Jedynego już nie musisz wypatrywać bo po tylu życzeniach sam wkrótce na Ciebie wpadnie Na bliźniaka to wielkoludy z Was były! Biedna mama - jak ona dałą radę tak Was nosić? A w terminie się urodziłyście czy wcześniej (bo tak zwykle ponoć w przypadku bliźniaków bywa)?
No mam wytrwal do 39 tc.....ale wiesz wtedy to inne czasy byly dla ciekawostki to ona dopiero pod koniec ciazy sie dowiedziala ze my 2 jestesmy.... TAk to nie wiedziala.....

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja mam mega ochotę na naleśniki ze śmietaną i truskawkami może jutro zrobię
u mnie ost same wydatki i na dodatek mam komunię w niedz
dzisiaj wkońcu kupiłam małemu karuzele nad łóżeczko mały oczywiście grzecznie śpi mówimy na niego Anioł nie dziecko bo taki grzeczniutki jest
piekny mały obecuje wam ze za jakis czas tez bede sie chwalic takim skarbemm ps; a maly sie nie zaparzy pod ta koluderka??? przepraszam...za to pytanko....

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Vcelka, ja też mam dziś koktajl truskawkowy, mąż właśnie przyrządził

staranka to tak średnio, boli mnie podbrzusze. Byłam we wtorek u gin, chyba nic Wam nie pisałam o tym. Więc bankowo pękły mi 3 pęcherzyki. Może pękło wiecej, mam ich tyle, ze nie można ich zliczyć. To zresztą jest teraz moim probleme, bo muszę teraz bacznie obserwować swój organizm, bo torbiele moga się porobić, powiększać i ogólnie może być nie za ciekawie. Już mam codziennie bóle podbrzusza, gdyby nie okres płac, to bym wzięła wolne i poleżała. teraz we wtorek znów idę, a testować mam sie nie szybciej niż 14 czerwca.

Zuzia, faceci mnie osłabiają. samoluby i tyle.

Cinusiowa, trzymaj się
JA trzyma kicukasy zebyw szytko bylo oki...i bedzie....musi byc...: cmok:

To ja sie pojawilam znowu i sie chwale prezentami i "dziele" sie z wami mym ciastem z truskawkami....
tak ksiazeczka to od Piotrka-"Niezbednik opiekunki do dziecka"
kolczyki malo widac od sasiadek malych...
a i kwatki od rodzicow i brata...

i ide spac....bo dzis duzooo wrazen a jutro na 7.15 do Gabrysi

buziaczki Jeszcze raz dziekuje z calego serca mego....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P6040551.jpg (28,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P6040556.jpg (27,1 KB, 10 załadowań)
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-04, 23:04   #4310
Jane2008
Zadomowienie

Och Syluś - dzięki Ci za to co napisałaś! Normalnie mi ulżyło, serio! Czytałam w necie parę babeczek pisało, że tak właśnie miało, że od 7, 8 miesiąca to ponoć normalne, no ale co kogoś spytam to albo już nie pamiętają, ale raczej nie, więc dobrze, że to normalne serio dotyczy więcej osób niż tylko Jane, no rozumiesz Kochana, no nie?
Ja natomiast teraz czytałam o takim "wyciekaniu" - pisali, że czasami może być kilka tygodni przed i po prostu samo się zasklepić i spoko! Żeby tylko pooszczędzać się trochę (0 współżycia, więcej leniuchować, ot takie tam) - - - no ale nawet nie wiadomo czy to było właśnie to u Ciebie, bo szczerze wątpię - ale jutro idziesz do gina, no nie? To 3mam kciuki (bo wciąż o Tobie też pamiętam, bo my faktycznie bardzo zbliżone Dziedzie mamy

Ali - gites majonez, pamiętaj!
Domi - no pał mam teraz... 4
Jagódka - to Ci dopiero mama miała niespodziankę Super, nie?
Fajniutkie prezenty - ła, ależ Cię te dzieci małe kochają!

Lecę spać w końcu - pa Lejdiski Drogie - pa pa!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-06-05 o 06:58
Stary 2009-06-05, 06:51   #4311
domi7ks
Zakorzenienie

Hej
Ja już nie mam spania o tej porze

Zuzia
śniła mi się Twoja Luna, że mnie napadła i z pazurami do mnie na głowe no takie koszmary mieć
Ale to chyba przez to, że wczoraj z Tz czarny kot nam przebiegł drogę, a Luna też czarna. Przed wczoraj też mi się koty śniły, takie małe, ale że ktoś je chciał zbić czy coś...
Co to znaczy jak sie koty śnią?;>

Motylicaja fajne prezenciki

Dra ja bym chciała tylko dla siebie, na wakacjach napewno będę się nudziła więc przerabiałabym zdjecia

Stary 2009-06-05, 07:00   #4312
Jane2008
Zadomowienie

Hej Domi!
Ja też już dawno nie śpię - my wstajemy o 5:45, bo M do pracy leci, a ja też niedługo na zajęcia, ale jeszcze może cosik poprawię?

Miłego dnia Tobie i Wszystkim-Każdej Lejdisce!!!

A dzień dziś mam "wyładowany" po brzegi - od 9:40 do 16:30, a jeszcze mój prof. szefu będzie, no a potem na pierwszy piątek bym chciała pójść, więc w sumie cały dzien poza domem - hm, ide sobie ugotować makaronu i zrobię koktajl truskawkowy, spakuję to wszystko do naczynka i wezmę do work, żeby nie głodować i coś a`la obiad zjeść, nie?
Pozdrówka

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-06-05 o 07:02
Stary 2009-06-05, 07:17   #4313
domi7ks
Zakorzenienie

Jane a Ty nie chodzisz w przerwie na żadne obiadki?
Faktycznie zawalony dzień, wspólczuje, nie planujesz iść na jakiś urlopik?poodpoczywać?
Miłego dnia równiez

Stary 2009-06-05, 07:18   #4314
zanka205
Zakorzenienie

Uwaga, uwaga!

Dziś moje dziecko kończy 4. miesiąc a tym samym zaczyna 5.

W tej sytuacji stawiam mleko i pijemy

Stary 2009-06-05, 07:25   #4315
domi7ks
Zakorzenienie

Zanka a maslanki nie masz?:P

Zanka mam pytanie, Ty malowałaś włosy w ciązy?ja też chciałabym sobie pomalować dziś, juz nie bede zamiawąła tej polecanej przez Zuzie, tylko sobie kupiłabym inna

Stary 2009-06-05, 07:27   #4316
zanka205
Zakorzenienie

Domi jasne, farbowałam, rozjaśniałam ehh w ciąży miałam silne włosy, a teraz lecą mi garściami, to niby te zmiany hormonalne
i niby tyle włosów mi już wypadło ale jakoś w dotyku rzadsze nie są

Stary 2009-06-05, 07:47   #4317
domi7ks
Zakorzenienie

No własnei ja mam ogromną ochotę sobie pomalowac, ale trochę sie boje i mam awersje po ciąży podobno tak wypadają, a Zanka Ty już nie karmisz więc możesz sobie kupić Bellise, albo skrzyp, jakieś maseczki na włosy przeciwwypadaniu
Ja w ogóle mam wyrzuty sumienia, wczoraj zjadłam kawałek serka pełsniowego i mała paczkę chipsów Lays. No niby serków nie wolno, ale ten był z pasteryzowanego mleka.Moja ciocia kiedys sie chwalia ze calą ciąże jadła serki plesniowe, a ja to zaraz mam wyrzuty sumienia. Choć rzadko staram się grzeszyć.

Stary 2009-06-05, 07:55   #4318
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja słyszałam ze te tanie serki typu turek można jeść prawdziwe pleśniowe to te drogie francuskie
Motylku mój malutki ma 10 dni i ciągle jest zmarznięty nawet wtedy warga mu lata z zimna dzisiaj zapytam położnej jak powinien być przykryty
Stary 2009-06-05, 07:57   #4319
domi7ks
Zakorzenienie

Blondynka no własnie tego turka próbowałam

Stary 2009-06-05, 08:17   #4320
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Syla jak tam u Ciebie?nie napisałas nam, że miałas jakies problemy...
Dziekuje ze pytasz. Czuje sie juz lepiej i najwazniejsze ze nic mi juz tam nie leci. Nie pisalam bo mialam dola i tylko na "mamusiach.." napisalam bo myslalam ze ktoras ma lub miala podobnie i pomoze.
Dzisiaj ide do tego polskiego lekarza i mam nadzieje ze on mi cos wyjasni.

Cytat:
Och Syluś - dzięki Ci za to co napisałaś! Normalnie mi ulżyło, serio! Czytałam w necie parę babeczek pisało, że tak właśnie miało, że od 7, 8 miesiąca to ponoć normalne, no ale co kogoś spytam to albo już nie pamiętają, ale raczej nie, więc dobrze, że to normalne serio dotyczy więcej osób niż tylko Jane, no rozumiesz Kochana, no nie?
Ja natomiast teraz czytałam o takim "wyciekaniu" - pisali, że czasami może być kilka tygodni przed i po prostu samo się zasklepić i spoko! Żeby tylko pooszczędzać się trochę (0 współżycia, więcej leniuchować, ot takie tam) - - - no ale nawet nie wiadomo czy to było właśnie to u Ciebie, bo szczerze wątpię - ale jutro idziesz do gina, no nie? To 3mam kciuki (bo wciąż o Tobie też pamiętam, bo my faktycznie bardzo zbliżone Dziedzie mamy
Najgorsza jest wlasnie niepewnosc i niewiedza. Nawet nie wiem co to bylo. W Polsce kupilabym test na plyn owodniowy i przynajmniej wiedzialabym czy to wody czy nie, a tutaj Nic nie mozna dostac, niczego nie maja

Ala zaczynamy odliczanie. Zostalo 9 dni

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości