|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4291 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
ja mam mega ochotę na naleśniki ze śmietaną i truskawkami
![]() ![]() u mnie ost same wydatki i na dodatek mam komunię w niedz ![]() dzisiaj wkońcu kupiłam małemu karuzele nad łóżeczko ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-06-04 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4292 |
Konto usunięte
|
blondynkapoznan ależ piękna kruszynka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4293 |
Zakorzenienie
|
Jagódko, wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() Jane, ja myslę, że gdybyś miała przedwcześnie rodzić, to gin by Ci powiedziała o tym, zaaplikowała coś i zapakowała do łóżka ![]() ![]()
#4294 |
BAN stały
|
Kolejny raz się przekonałam ze G. jest beznadziejny i ważny jest tylko jego tyłek.
![]() Stwierdziłam że nap mu smsa: Ja:Czemu zapytałeś czy mam jakieś kłopoty? Wydawało mi sie ze Cie to wszystko mało interesuje... Nawet gdybym miała i tak nie mógłbyś nic zrobić.. G: Mógłbym Ja: Nie sądzę. Wiem że mogę liczyć tylko na siebie... G: Wybacz ale nie moge zrozumiec 1 rzeczy, wszyscy moi znajomi wiedza ze byłem na balu z Gosią, moi rodzice to wiedzą, 2 osoby wiedza ze że byłem z Tobą Piotrek i ta dziewczyna co przywiozła moje rzeczy wiec wiesz wybacz ale skoro ty nikomu nic nie powiedziałas to ja już nie wiem (o co mu kaman ![]() Ja: Słuchaj nie mam do Ciebie pretensji, zreszta nie mam ochoty poruszac tego tematu. Trzymaj sie! Powodzenia sesji! Teraz rozumiem jak on wszystko miesza i przekręca... ![]() wnerwili mnie z banku dzisiaj ![]() posądzili mnie ****a mać o kradzież ![]() Poszłam wpłacić przelew, 28,50 miałam wyliczone, wpłaciłam, zabrałam pokwitowanie i wyszłam... a ci bezczelnie do mnie dzwonią bo jest manko w kasie i że mi baba z kasy wydała 28,50 zamiast wziąć ode mnie ![]() ![]() Spałam troche ale dalej samopoczucie do bani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4295 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia, conajmniej dziwny ten G. ( a nie A., coś mi się poknociło
![]() A w banku porażka ![]() Blondynka naleśniki z truskawkami i bitą śmietaną ![]() ![]() Aliszcze jak tam staranka? Bo coś ostatnio u mnie słychać jak grzmi, że hoho ![]() Domi ja nie lubię szparagów ![]() Ja zaraz sobie zrobię koktajl truskawkowy ![]()
#4296 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A u mnie na KTG ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4297 | |
BAN stały
|
Cytat:
Czemu? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4298 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4299 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciniusiowa mam nadzieje, że niedługo doczekasz się maleństwa. Jedno Ci powiem, już bliżej niż dalej ![]()
![]() |
#4300 | |
BAN stały
|
hehe może sie urodzi 12
![]() Cytat:
![]() po prostu widzę jak miesza żeby sam sie wybielić... a ja go uważałam za przyjaciela...ale wiecie, dobrze że tak się stało to wszystko, poznałam go bardziej i wiem jaki jest. Jest nie warty mojej uwagi, przyjaźni... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4301 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - ja zachcianek żadnych nie miałam, no serio - na ogórki w sumie często przed @ miałam ochotę, więc i wtedy mi się chciało, no ale to raczej norma u mnie ![]() Zuzia - normalnie szok z tym bankiem! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali ![]() ![]() ![]() Blondi - no to masz extralne dziecko! ![]() ![]() ![]() Mam poprawiać kolosy i egzaminy - kto chce na ochotnika???? Oglądaliście film "Wpadka"? My wczoraj - nawet fajny, serio ![]() No to lecę - pa pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#4302 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() jest to juz dla mnie powoli obojętne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4303 |
Zakorzenienie
|
Jane wiadomo ze namawiali ale nawet gdybym miała pokarm to nie wiem czy bym karmiła bo wtedy bym nie tak szybko wyszła z anemi
|
![]() ![]() |
![]() |
#4304 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki.
Jane mysle ze nie powinnas sie martwic takimi bolami. Gdyby to bylo cos nienaturalnego napewno lekarz powiedzialby ci o tym ![]() Zuzia ten G to jakis dziwny conajmniej. Daj sobie z nim spokoj i nie zawracaj glowy. szkoda nerwow. Kociak super i to zdjecie w avatarku tez ![]() Ala co z tymi twoimi pecherzykami? Kiedy mozesz testowac?
#4305 |
Zakorzenienie
|
Vcelka, ja też mam dziś koktajl truskawkowy, mąż właśnie przyrządził
![]() ![]() staranka to tak średnio, boli mnie podbrzusze. Byłam we wtorek u gin, chyba nic Wam nie pisałam o tym. Więc bankowo pękły mi 3 pęcherzyki. Może pękło wiecej, mam ich tyle, ze nie można ich zliczyć. To zresztą jest teraz moim probleme, bo muszę teraz bacznie obserwować swój organizm, bo torbiele moga się porobić, powiększać i ogólnie może być nie za ciekawie ![]() Zuzia, faceci mnie osłabiają. ![]() Cinusiowa, trzymaj się ![]()
![]() |
#4306 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko na chwilke bom padnieta
![]() Ala trzymam za Ciebie ![]() Vcelka ale to nie szparagi, to szparagówka, ona jest taka zółta mała, a szparagi zielone, duże. Szparagów jeszcze nie jadłam chyba nigdy ![]() Zuzia daj se sianka z tym typem, no ![]() ![]() Blondi ależ to aniołek z wygladu nawet cudny ![]() Syla jak tam u Ciebie?nie napisałas nam, że miałas jakies problemy... Dra co do scrapbooking to sie Ciebie zapytam pare rzeczy na privka, bo tez chcialabym tak potrafic ![]() Jane pamietaj jak najwięcej pał dawaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4307 |
Zakorzenienie
|
fasolka szparagowa... hmmm uwielbiam na masełku z bulką tartą
![]()
#4308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiem ci ,ze poczatki sa trudne,zeby super to robic,ale jak ja sie nauczylam i ucze dalej,bo wszystko perfet nie wychodzi,bo pomysly tez trzeba miec jak dla siebie tylko chcesz robic to szybko sie nauczysz,jak chcesz wystawiac zdjecia tak ja to robie i komentarze co robisz zle a co dobrze z tym juz trudniej ja dostawałam krytyke na poczatek,ale dzieki niej sie nauczyłam i przyszedł czas pochwał ![]()
![]() |
#4309 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To ja sie pojawilam znowu i sie chwale prezentami i "dziele" sie z wami mym ciastem z truskawkami.... ![]() tak ksiazeczka to od Piotrka-"Niezbednik opiekunki do dziecka" ![]() kolczyki malo widac od sasiadek malych... a i kwatki od rodzicow i brata... i ide spac....bo dzis duzooo wrazen a jutro na 7.15 do Gabrysi ![]() buziaczki ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4310 |
Zadomowienie
|
Och Syluś - dzięki Ci za to co napisałaś!
![]() ![]() Ja natomiast teraz czytałam o takim "wyciekaniu" - pisali, że czasami może być kilka tygodni przed i po prostu samo się zasklepić i spoko! Żeby tylko pooszczędzać się trochę (0 współżycia, więcej leniuchować, ot takie tam) - - - no ale nawet nie wiadomo czy to było właśnie to u Ciebie, bo szczerze wątpię ![]() ![]() Ali ![]() ![]() Domi - no pał mam teraz... 4 ![]() Jagódka - to Ci dopiero mama miała niespodziankę ![]() ![]() Fajniutkie prezenty - ła, ależ Cię te dzieci małe kochają! ![]() Lecę spać w końcu - pa Lejdiski Drogie - pa pa! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-05 o 06:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#4311 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja już nie mam spania o tej porze ![]() Zuzia śniła mi się Twoja Luna, że mnie napadła i z pazurami do mnie na głowe ![]() ![]() Ale to chyba przez to, że wczoraj z Tz czarny kot nam przebiegł drogę, a Luna też czarna. Przed wczoraj też mi się koty śniły, takie małe, ale że ktoś je chciał zbić czy coś... Co to znaczy jak sie koty śnią?;> Motylicaja fajne prezenciki ![]() Dra ja bym chciała tylko dla siebie, na wakacjach napewno będę się nudziła więc przerabiałabym zdjecia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4312 |
Zadomowienie
|
Hej Domi!
![]() Ja też już dawno nie śpię ![]() Miłego dnia Tobie i Wszystkim-Każdej Lejdisce!!! ![]() A dzień dziś mam "wyładowany" po brzegi - od 9:40 do 16:30, a jeszcze mój prof. szefu będzie, no a potem na pierwszy piątek bym chciała pójść, więc w sumie cały dzien poza domem - hm, ide sobie ugotować makaronu i zrobię koktajl truskawkowy, spakuję to wszystko do naczynka i wezmę do work, żeby nie głodować i coś a`la obiad zjeść, nie? ![]() Pozdrówka ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-06-05 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4313 |
Zakorzenienie
|
Jane a Ty nie chodzisz w przerwie na żadne obiadki?
![]() Faktycznie zawalony dzień, wspólczuje, nie planujesz iść na jakiś urlopik?poodpoczywać? Miłego dnia równiez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4314 |
Zakorzenienie
|
Uwaga, uwaga!
Dziś moje dziecko kończy 4. miesiąc a tym samym zaczyna 5. ![]() W tej sytuacji stawiam mleko i pijemy ![]() ![]() ![]()
#4315 |
Zakorzenienie
|
Zanka a maslanki nie masz?:P
Zanka mam pytanie, Ty malowałaś włosy w ciązy?ja też chciałabym sobie pomalować dziś, juz nie bede zamiawąła tej polecanej przez Zuzie, tylko sobie kupiłabym inna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4316 |
Zakorzenienie
|
Domi jasne, farbowałam, rozjaśniałam ehh w ciąży miałam silne włosy, a teraz lecą mi garściami, to niby te zmiany hormonalne
i niby tyle włosów mi już wypadło ale jakoś w dotyku rzadsze nie są ![]()
#4317 |
Zakorzenienie
|
No własnei ja mam ogromną ochotę sobie pomalowac, ale trochę sie boje i mam awersje
![]() ![]() Ja w ogóle mam wyrzuty sumienia, wczoraj zjadłam kawałek serka pełsniowego i mała paczkę chipsów Lays. No niby serków nie wolno, ale ten był z pasteryzowanego mleka.Moja ciocia kiedys sie chwalia ze calą ciąże jadła serki plesniowe, a ja to zaraz mam wyrzuty sumienia. Choć rzadko staram się grzeszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#4318 |
Zakorzenienie
|
ja słyszałam ze te tanie serki typu turek można jeść prawdziwe pleśniowe to te drogie francuskie
![]() Motylku mój malutki ma 10 dni i ciągle jest zmarznięty nawet wtedy warga mu lata z zimna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4319 |
Zakorzenienie
|
Blondynka no własnie tego turka próbowałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4320 | |
Wtajemniczenie
|
Dziekuje ze pytasz
![]() Dzisiaj ide do tego polskiego lekarza i mam nadzieje ze on mi cos wyjasni. Cytat:
![]() ![]() ![]() Ala zaczynamy odliczanie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:47.