|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4951 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
vcelka współczuję tego zalania u Nas byla burza na maksa
![]() mi kiedyś piorun wleciał do domu ![]() ![]() chrzciny będą 19 lipca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jak dla mnie to na objawy ciążowe troszke za wczesnie. No jedynie piersi moga byc sygnałem, ale jesli zawsze przed @ Cie bolały, to nie wiem ![]() Trzymam kciuki zęby była fasolka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() O super, ja już wtedy bede znała płeć ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4953 |
Zakorzenienie
|
Blondi, piorun wleciał?
![]() ![]() No to niedługo chrzciny ![]() Domi, powodzenia jutro ![]() karolka25, ja bym z testem poczekała do dnia @ oby nie przyszła!! bo jest duże prawdopodobieństwo,że jak jesteś teraz w ciąży to test i tak może tego nie wykryć,a po co niepotrzebne łzy. Lepiej rzeczywiście na bete, lub uzbroić sie w cierpliwość (choć sama wiem, jakie to trudne ![]()
#4954 |
Zakorzenienie
|
ale sie boję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4955 |
Zakorzenienie
|
Domi jutro jestesmy z
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4956 |
Zakorzenienie
|
kciuki się zawsze bardzo przydają
![]() aaaaaaa ![]() Planuje iść niedługo spać, mam nadzieje, zze zasne:0 jeszcze sobie rybke zjem wedzona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj jadłam bułeczki ze smalcem i ogórki małosolne
![]() jutro przyjeżdża do mnie kuzynka 9 letnia spać Olivier jest w niej zakochany patrzy na nią jak szalony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powaznie? ![]() jaki mały maczo rosnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 |
Raczkowanie
|
Dzieki dziewczyny.Musze sie uzbroic w cierpliwosc:/...bedzie trudno...
Trzymam za Was kciuki i zycze powodzenia!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
lecę spac DOBRANOC
![]() ![]() ![]() ![]() Jakby co to jutro stawiam Kubusia wszytskim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam ckiuki za dwie kreseczki ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4962 |
Zakorzenienie
|
Domi czekamy na wyniki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4963 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
W nocy znów strasznie padało, woda kapie do tej pory, ale na szczęście cały czas w jedym miejscu. Ciekawe czy coś zaczną robić dzisiaj ![]() Blondynka fajnie, że udało się z chrzcinami ![]() ![]() Domi jestem myślami z Tobą i czekam cierpliwie na wieści ![]() ![]() edit: zszokowała mnie dziś informacja o Michaelu Jacksonie
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-26 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4964 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Hejka dzieki za Gratki.... ![]() ![]() ![]() Dzis ostatni dzien kursu.,... ![]() ![]() U mnie dzis mam wolne od dzieci.......wiec jade na rowerek... G.osatnio dzwonił...ale nie odebralam bo nie mogłam....wogole on ostatnio jest jakis dziwny,,,,, ![]() dobra lece na ten rower bo mnei ejszcze burza zastanie... buziaczki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4965 |
Zadomowienie
|
Hejka Lejdiski - nie brakowało Wam Jane ani przez momencik?
![]() Oj Wy Wy ![]() ![]() A ja wyjechałam do siostry w nd. - dziś niedawno wróciłam! Musiałam "zwiewać", bo mój M na szkolenie jechał, a moje otoczenie i rodzinka miała styczność z ospą i półpaścem (Mam nawet cosik wyszło takiego podobnego o dostała lekarstwa), no a jasne, że lepiej nie ryzykować - choć i tak się boję, bo jednak najpierw się widziałam z Mam, a potem dzwoniła, że ma te pecherzyki jakieś, a wirus się aż do 5 tygodniu uaktywnia ![]() No ale nic - I hope, że wszystko jest i będzie ok! ![]() ![]() Blondi - kurcza, chyba jednak za wcześnie na @, nie? Chyba, że jak się nie karmi to może być tak wcześnie? Idź do ginka, uspokoi Cię ![]() A z tym piorunem to naprawde niewesoło ![]() ![]() Domi - ła! To Ty już dziś mgr zostaniesz lub już jesteś! Extra! ![]() No to trzymam kciuki i szybciutko stawiaj te kubusie ![]() Vcelka - no i co z tym przeciekaniem i administracją? Kurcza - to macie mini powódź, szoking ![]() Jagódka - gratulacje za wytrzymałość i cierpliwość! Proszę jaka dzielna woman ![]() ![]() ![]() Ali - kupuj sukieneczkę, kupuj - mi własnie w tej chwili listonosz przyniósł (niebieską jednak na lato! ![]() ![]() Magdzia - jak tam prawko i teściowa? A co Jej jest? To życz Jej zdrówka od nas Lejdisek ![]() Zuzia - też myślę, że osobiście trzeba jednak M rzec o sobie więcej ![]() ![]() Hej a co u Piwusi i Syli? A u Reszty Lejdisek? Hejka??? ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Ach! I mam do Was gorącą wielką prośbę Kochane ![]() Wszak chodzimy wszystkie do ginów, to ja Was proszę przy najbliższej okazji jak będziecie u swoich lekarzy to PLEASE spytajcie co radzą koleżance która ma paciorkowca, który może powodować sepsę, zwłaszcza u baby (dokładnie to: streptococuss agalactiae, to możecie sobie odpisać i dokładnie rzec) - lepiej cesarkę zrobić? I kiedy dokładnie ten antybiotyk ich zdaniem trzeba mi podać i czy maleństwu potem też, czy już nie??? PLEASE! ![]() Rozumiecie, prawda? DZIĘKI Wam z góry ![]() Przy okazji możecie mieć dobrą okazję żeby popicować swojemu gin, że pytacie go o to, bo opowiadaliście koleżance, jak dobrym jest lekarzem, że na pewno będzie wiedział co robić i coś mądrego doradzi ![]() ![]() ![]() Zapomniałam napisać, że widziałam Domi brzuszek ![]() ![]() Mój brzuszek od 30 tygodnia serio rośnie... - no, jak na drożdżach ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4966 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gadalismy wczoraj godz przez tel ![]() ![]() Wczoraj nie miałam dostepu do neta od południa szalały burze, podtopiło mi wszystko dookoła domu, na polu jezioro...mówię Wam masakra jest.. teraz świeci słońce ale ciekawe jak po południu będzie.. Domi czekamy czekamy ![]() ![]() Ja sprzątam domek.. i powoli się zastanawiam w co się ubrać na niedzielę...ma byc ciepło.. ciekawe kiedy @ dostane, z tego stresu to pewnie mi się spóźni... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4967 |
Zadomowienie
|
Zuzia - będzie dobrze, idź przeglądaj szafy Laska
![]() A o podtopieniach mówią ciągle, no sporo tego - a ja o tym pracę pisałam ![]() A gdzie Wy się spotykacie - w W-wie czy M do Ciebie przybywa? Ale fajnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Wtajemniczenie
|
Jane w końcu jesteś
![]() Zuzia randka tuż tuż, ciekawa jestem jak będzie na żywo. Jak masz problem w co sie ubrać, to wybierz kilka strojów, zrób zdjęcia a my Ci pomożemy ![]() Domi czekamy tu cierpliwie na Ciebie nasza Pani mgr ![]() Ja posprzątałam mieszkanko, na szczęście już nie kapie z sufitu ![]()
#4969 | ||
BAN stały
|
Cytat:
oczywiście że dam znać ![]() Cytat:
![]() czegos takiego nie bylo jak 20 lat tu mieszkamy...tym bardziej że rzeki nie ma w pobliżu...to od samych opadów. Tak zrobię fotki i zobaczycie co najlepsze..ma być niby ciepło... na pewno chcę się czuć swobodnie w ubraniu więc mini nie założę, a poza tym nie wypada odkrywać za dużo... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia to u mnie kapanie z sufitu to pikuś w porównaniu do zalania u Ciebie
![]() Ja niedługo wyjeżdżam na wakacje i chcę SŁOŃCE ! ![]() Oczywiście, że na pierwszej randce za dużo odsłaniać nie wypada ![]() Czekam na fotki w ubraniach - coś doradzimy ![]()
#4971 | |
BAN stały
|
Cytat:
Ale jak myślicie, sukienka? Spodnie i tuniczka? Jakos na topik na ramiączkach nie mam ochoty, koszula? Ale w koszuli będę miała skrępowane ruchy, nie lubię koszul? No nic powymyślam dzisiaj coś i powstawiam... lece prasować a potem robić obiadek. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4972 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia ja na pierwszą randę założyłabym spodnie, mogą być rurki i jakąś tuniczkę czy inną bluzeczkę - raczej tak normalnie, bez przesadzania. Ale zdecydujemy jak zobaczymy Ciebie na zdjęciach
![]() ![]() A ja dziś miałam dziwny sen, śniło mi się że miałam robioną narkoze i we śnie czułam jak zasypiam po narkozie i bałam się, że się już nie obudzę.
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-26 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
BAN stały
|
Domi nasza pani mgr GRATULACJE!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Wita Was Pani mgr ekonomii Dominika ![]() Ja juz po obronie, wróciłam do domku cała obolała, bo miałam wysokie szpilki i jeszcze zrobilam zakupy owocowe wiec się udźwigałam. A obrona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz chodze w stroju Ewy po domu, bo jestem sama, a zaraz ma jakaś traba powietrzna przejść ![]() Zuzia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-06-26 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4976 |
Wtajemniczenie
|
DOMI MEGA GRATULACJE !!! ![]() ![]() ![]() P.S
A to dla Ciebie ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-26 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4977 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ja dzis byłam na obiedzie z kolezanka, która przyjechała mnie wspierac na obronie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4978 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Otwieramy Kubusie.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4979 |
Wtajemniczenie
|
Mamy imprezkę
![]() Hurra ![]() Ja tu z jednym malutkim kubusiem wyskoczyłam, a Zuzia..... ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-06-26 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4980 |
Zakorzenienie
|
DOMI GRATULACJE!!!
![]() JESTEŚ SUPER LASKA ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:55.