|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
mam zamowiona wizazystke ale ona nie dojezdza i nie wiem czy dam rade do niej jechac ![]() ![]() ![]() ![]() Bylam dzisiaj u kosmetyczki i super brwi mi zrobilam jestem bardzo zadowolona ![]() Jane trzymam kciukasy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny byłam w salonach sukni ślubnych, niestety nie ma ich w necie, ja nie moge znaleźć, znalazłam podobne
![]() http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=12331711 58 https://wizaz.pl/forum/attachment.php...5&d=1233 171437 http://www.wizaz.pl/forum/attachment...3&d=12331711 51 Dwie suknie powaliły mnie na kolana (bo zapomniałam, ze babka mowila ze za dwa tygdonie maja sie pojawic w necie, bo to kolekcja 2009 i dlatego ich nie ma) cały czas o nich mysle. Cudownie sie czuje w takim stylu. Na początku byłam zakochana w falbankach, jednak na żywo nie dość, że mi się nie podobały, to nie wiem czy wyszłabym w takiej ![]() ![]() I do 16ego lutego mam ferie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Zakorzenienie
|
Domi, suknie prześliczne, bardzo fajny fason
![]() ![]() Właśnie wróciłam ze szpitala, miałam HSG. No i mam jedną dobrą i jedną złą wiadomość. Dobra to ta, że oba jajowody mam drożne ![]() ![]()
#664 |
Zakorzenienie
|
Ala to super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#666 |
Wtajemniczenie
|
Domi - fantastyczne te sukienki, jak dla ksiezniczki!!!
Ala - hmm-czytalam troche o tej wadzie. Nie jest dobrze-ale przy pomocy lekarza mozesz miec dziecko. Czytalam, ze najczesciej to wykrywaja gdy kobieta juz jest w ciazy - wtedy tez niestety trzeba lezec do porodu. Skontaktyj sie z Syla - jej tez to wykryli - podpytaj co i jak. A ja sie dzisiaj bezczelnie chwale - egz. wew. na prawko zdany na 100%. - od przyszlego tyg. bede pogromca szos w Gdyni! i tyle. Jane - teraz twoja kolej - idz i pozaliczaj slicznie jutro te egzamy - bo jak nie to przyjade. I co wtedy powiesz???
#667 |
Zakorzenienie
|
Ala wszystko bedzie dobrze
![]() Magdaka13 to ja to jazda za pierwszym razem zdana? ![]() ![]() ![]() mój Tz mowi, ze wewn, to testy, tak? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-01-29 o 23:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#668 |
Wtajemniczenie
|
Ello Domi - egz. wew. z prawka to 18 pytan testowych wielokrotnego wyboru. Jak umisz to sa bardzo logiczne i proste - jak nie umisz to sie glowisz
![]() Jak chcesz sie sprawdzic to wejdz tu i poklikaj: http://www.e-kierowca.pl/elearning.h...est_standard/b A co z jazdami bedzie - to sie okaze w przyszlym tyg. ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-01-30 o 03:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
Mgdak to super Gratulaccje
![]() Laseki jutro Moj slub ![]() Finansowo tez nie zbyt dobrze dzisiaj jeszcze chcemy alkoholu dokupic i soki, jutro kwiaty musimy odebrac moje i dla rodzicow, fryzjer ![]() ![]() Dzisiaj jedziemy do restauracji pozawozic te napoje, alkohol, musimy tez dzisiaj zaplacic ![]() ![]() Jutro trzeba jeszcze za slodkie i orkiestre zaplacic( nie wiem czy orkiestry nie zapl z tej kasy co dostaniemy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Magdaka, dawaj czadu na drogach Gdyni ![]()
![]() |
#671 |
Zakorzenienie
|
Ala a Ty dzisiaj masz wolne?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki Madzia, az sobie rozwiazalam sama jeden zestaw...10/18 dobrze ![]() ![]() Madzia Ty sie uczylas z tej stronki na egzamin?Ja mowie Tz zeby własnie uczył sie gotowych testów, on cche czytać ksiazki, a moim zdaniem najlepiej takie gotowe..przynajmniej ja sie tak uczyłam kiedys, bo moża wzrokowo odpowiedzi zapamietac i w ogóle ![]() Blondi jak przed slubem samopoczucie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
Tak, mam wolne ![]() ![]() ![]() Dziewczyny, jaki kolor ścian radzicie do sypialni? Nie mamy żadnych mebli do sypialni, no może prócz komody, którą można przemalować. Tak to łóżko itp chcemy kupić nowe. Niedługo zaczniemy malować ściany i teraz nie wiem, jaki kolor. Nie chcemy bieli w żadnym z pokoi. W dużym pokoju chyba zdecydujemy się na kolor ecru albo cappuchino, bo meble będą ciemne, kuchnia jest w beżach i brązach, no i została nam sypialnia, pokój komputerowy, który mam nadzieję w przyszłości przekształci się na pokój dziecięcy ![]() ![]()
#674 |
Zakorzenienie
|
Ala kolory super, ja jeszcze zastanawiałabym sie nad jasnym fioletem albo różem, ale to tez zalezy od pokoju, nasłonecznienia, itp.
![]() ![]() Trzeba było wziąć urlop na cały tydzień, nie mozna być za skromnym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Ala mi sie podoba roz delikatny albo wrzos
![]() ![]() A powiedz Wy wkoncu zostajecie tutaj na starym mieszkaniu czy poszliscie na to nowe? chyba pisalas ze na tym starym ![]() Domi samopoczucie swietne pelen luzzik( powatrzam sie ![]() Od jutra juz nie bede panna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tak, jak mi róz albo fiolet jasny czyli wrzos ![]() Trzymam kciuki Blondi zeby wszystko poszlo po Twojej mysli ![]() A ja mam zamiar sie zabrac za....pisanie pracy...ale nie moge, nie chce mi sie, do 16ego lutego czyli tyle mam ferie chce napisac ze dwa rozdzialy. Ala Ty kiedy zaczela pisac swa prace? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#677 |
Zakorzenienie
|
Ostatecznie wyprowadzamy się na 3 pokoje, a rodzice zostają na starym mieszkaniu
![]() Mi się też podoba wrzos, ale mój mąż się skrzywił jak mu w Castoramie pokazałam ten kolor. Mąż optuje za jasnozielonym lub jasnym niebieskim w sypialni. Myślałam też o sypialni w stylu azjatyckim. Domi, ja pisałam stopniowo swoją pracę. Na czwartym roku musiałam oddać 20 stron magisterki, obojętnie, czy to pierwszy, czy drugi czy trzeci rozdział, byle 20 stron. Na piątym roku do grudnia musiałam oddać kolejne 40 stron. A potem to już miałam oddać całość. 30 czerwca się broniłam. W między czasie pracowałam, choc już na 2 miesiące przed obroną zajełam się tylko pisaniem pracy (i zaliczeń, bo musiałąm jeszcze jakieś dwa fakultety zaliczyć ![]() ![]() ![]()
#678 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdsiki!!!
Zdałam, wiecie? ![]() SUPER - ojeja, ale SUPER!!! Aż się wierzyć nie chce, że te egzaminy mam już za sobą!!! ![]() ![]() ![]() Trzymałyście kciuki??? ![]() Jeśli tak to dzięki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lecę czytać co u Was - ok? Na razie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
Jane ja trzymałam
![]() ![]() ![]() ![]() Laseczki nie wiem czy jutro znajde czas na neta wiec piszcie duzo zebym miala co czytac w niedziele ![]() Ala niebieska sypialnia nie jest fajna moze byc tez delikatny pomarancz, a jak macie ciemne meble to moze delikatny zolty ładnie by sie odbijal od tych mebli. Bede czekac aby sie wprosic na parapetowke hihihi Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-01-30 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
Już wiem
![]() Domi - mam nadzieję, że już wszystko z ta literaturą ok, bo nie czytałam potem wiadomości? Ali - ła! To już miałaś to badania! Ależ ekspresowo, no naprawdę! Super, że drożne wszystko, co do tych rogów... - hm, to ja już nie wiem... - pamiętasz może? - mi tamta poprzednia ginka na ostatnim usg (wcześniej never) nagle też zobaczyła rogi, że małe jakies ponoć i nie ma się czym przejmować, no ale nie wiem co o tym myśleć, bo ta nic nie mówi??? ![]() Hm, no nie wiem - coś to za dużo u Ciebie osób dotąd nie widziało! Jakoś nie chce mi się wierzyć, bo to podejrzane, nie? No sama przyznaj!? ![]() A po tym badaniu to Olivka np. od razu zaszła w ciążę, no i w ogóle wiele dziewczyn tak, tak że... super, że masz to już za sobą, bo przed sobą... masz już pewnie w niedługiej perspektywie tek pokoik dla baby ![]() A to badanie jak - straszne??? Bolało??? Bardzo??? Oj, dzielna jesteś! ![]() A miszekanko nowe? Ale to rynek pierwotny czy wtórny (od kogoś tylko totalnie remontujecie?) Super!!! Ła!!! 3 pokoje - no extra!!! A w sypialni my też mamy zielony - bardzo fajny i polecam: serio dobry do spania (może to i tradycyjne, ale się sprawdza ![]() ![]() Blondi - to już wszysctko macie! No i luzik! Teraz tylko się męża doczekać nie możesz, no nie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magdzia - gratuluję egzamu!!! No proszę - jak my tu wszystkie pięknie sobie z egzaminami i zaliczeniami i imprezami i ze wszystkim fajnie radzimy, nie? No i super - tak trzymać!!! To next tydzień wyruszasz na drogę??? To: uważaj na pieszych i nadlatające bociany (no wiesz, do Ali już może lecę, nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zadomowienie
|
Dzięki Blondi
![]() ![]() Nie wiem co z Sylą właśnie - 2 priv. Jej wysłałam i aż sprawdzałam kiedyś to chyba ostatnio nastego stycznia na wizażu była??? Hej, może Jej skrobniesz pozdrowionka od Lejdsisek? To tak cobyś z tęsknoty za męzusiem jutrzejszym nie padała i zajęcie miała ![]() Aha - a tydzień u nas to 12 się dziś jakoś kończy (I hope, że Fasolka tam łądnie i spokojnie przeszła te stresiki i "naukowe" noce... - OBY!) Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-01-30 o 19:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
Jane no to super, że zdałaś, hurra
![]() ![]() ![]() Z literatura juz wszystko wiem. Zabieram się dziś za pisanie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Aha - gratulacje 1 zdania ![]() ![]() A tak poważnie to serio, to 1 zdanie najważniejsze bywa - bo albo porwie albo zniechęci, serio! To życzę "porwania" of course ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
stawiam, że o 20 wieczorem masz obrone ![]() dowciapna Domi napisala juz pare zdan...hahahahaha i wstawiłam przypis pierwszy, a w nim jest napisane: nie mam tego autora, musze poszukac w czytelni ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do obrony to nie zgadłaś ![]() ![]() I co Wy na taką godzinkę? Ale może mało kto przyjdzie i nie bedą mnie tak męczyć? ![]() a teraz wybaczcie, ale to był dzionek emocji, egzamó, męczenia, więc zasłużyłam już na miły wieczorek w ramionacj mężusia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Zakorzenienie
|
No to faktycznie, 20 a 7.30 to dwie rózne godziny
![]() Miłych snów Jane ![]() ciekawe jak tam nasza jeszcze Panna Blondi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#688 |
Zakorzenienie
|
Blondi, dziś Twój piękny dzień
![]() ![]() Jane, gratuluję ogromnie ![]() ![]() Ja do lekarki idę po 6 lutego, na razie wiem tyle, ile wyczytałam w wypisie ze szpitala i w necie. Zobaczymy, co lekarka powie. Też słyszałam, że po tym badaniu można w ciążę zajść, znaczy się jak się człowiek stara, a nie w skutek badania ![]() ![]() ![]() ![]() Domi, wiem po sobie, że pierwsze zdanie najgorsze, a wstęp to ja pisała, jak już całą pracę miałam napisaną ![]()
#689 |
Zakorzenienie
|
O ja blondi, to juz dzis
![]() ![]() ![]() Ala ja nie pisze wstępu, tzn. będę pisała, ale na samym końcu. Wtedy też zrobie zakończenie. Narazie pisze pierwszy rozdział, w sensie pierwszy mój, choć zgodnie z planem pracy to on jest drugi. Również ten badawczy zostawiam sobie na deser. ![]() I powiem szczerze, że mam dość dużo materiałow do tego rozdziału i nawet fajnie mi to idzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Wtajemniczenie
|
Ello Wszystkim
Po pierwsze dla Blondynki: "Mądrością domek zbudujcie, dla dwojga, trojga, czworga, a może i więcej, kochając się coraz goręcej. I zawsze miejcie w pamięci ten dzień jedyny - Wasze Cudowne Zaślubiny. A kiedy z wiosną miły bocianie przylecisz do nas niespodziewanie, nie omijaj domu Państwa Młodego, ale im przynieś synka małego, a może chętnie przyjęliby córeczkę, przynieś więc raczej zaraz pareczkę. Sprawa niesłychana: Pani chce poślubić Pana! Rzeczy to są niestworzone: On Ją chce za żonę! Z takim rzeczy stanem, gdy ta Pani z tym Panem już Żoną i Mężem się staną niech parę stanowią dobraną!" zeby ten dzien stal sie poczatkiem najpiekniejszych dni w Waszym zyciu Aliszcze - trzymam kciuki by twoja doktorka sprawdzila wszystko jeszcze raz i okazalo sie ze albo: ktos sie pomylil w szpitalu i jest wszystko ok albo: da sie tak zalatwic by wszystko wyszlo pieknie! Tym plamieniem na razie sie nie martw- ja mam tak prawie zawsze po cytologii - 3 dni zalatwione i przechodzi. Co do mieszkanka - fajnie, ze 3 pokojowe - bo to idealny uklad [mamy tak samo] ![]() ![]() Zobacz te projekty: http://www.muratordom.pl/wnetrza/syp...6447_17152.htm moze cie zainspiruja. Domi - moim zdaniem na prawko to tylko uczyc sie z testow komp. - raz ze szybciej,dwa lepiej wchodzi. Tak naprawde mozna sie nauczyc na egzam. w 3h w przeddzien i zdac. Tylko faktem jest ze po pewnym czasie uczysz sie obrazkow na pamiec - a pytania sa do nich rozne i mozna porobic glupie bledy przez nieuwage ![]() Jane - no ja normalnie wiedzialam, ze zaliczysz!!! A fasolek z toba ![]() No a u mnie dzisiaj pracowo. Za to wczoraj fajny wieczor mielismy: tak chyba by odbic sobie to, ze widzielismy sie w tym tyg. tylko 2 razy (niestety tydz. nadgodzin w pracy) no i oblac zdany egzam. Poczatek w PizzaHut - normalnie uwielbiam pomylki kelnerow- dostalismy za free jedna z przystawek. Az nie moglismy uwierzyc, ze pierwszy raz nam sie zdarzylo nie dac rady wszamac wszystkiego co zamowilismy! ...ehhh..kocham to kelnerke - za jej pomylke ![]() Dobrze zaczety wieczor dokonczylismy w domu - przyjemnie bylo nie powiem [Domi dzieki za inspiracje na watku alternatywnym (Interaktywny przewodnik milosny-ty juz wiesz o co chodzi ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.