Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-17, 20:54   #211
Justine1988
Zadomowienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Justine, no fajnie Dziewczynki Ci piszą, nie? No serio - pogadajcie sobie na luza z tz i wtedy bedziesz wiedzieć "na czym stoisz"! U mnie akurat to ja b. długo do tego dojrzewałam, a mój mężuś odkąd pamiętam był gotów na baby - nie ma reguł, waże też jak u Twojego man w domu jest i było w tym temacie, czy kumpli ma "wolnych" czy "zajętych", więc jeszcze sobie tak na SERIO, od serca pogadajcie!!! Miłych rozmów życzę

Ali też pisze, że gotowa była już wcześniej niż na ostatnim roku studiów - kurcza, no podziwiam, ja to serio "do tyłu"
Rozmawialismy na ten temat wiem na czym stoje ..on nie czuje sie jeszcze na to gotowy a jesli chodzi o jego kumpli..masz racje to moze miec wplyw..z tym bywa roznie ma kolgów ktorzy maja juz dzieci sa po slubie ma i takich wolnych...nie wiem jak tlumaczyc jego brak gotowosci...nawet do tego zeby podjac oficjalne starania
Justine1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 20:56   #212
Jane2008
Zadomowienie

O ja! Lejdiski!!! Dostałam hasło: rozeznanie - kurcza, tzn. że ostatnio nieźle tutaj nadgoniłam (+ten nasz kochany Mikołaj wcześniej ), ale to wczoraj musiało się zmienić albo dziś - od ilu postów jest taki...hm, awans????
Hm, choc nie wiem, bo tak fajnie brzmiało: raczkowanie - no serio, a teraz jakoś tak... doroślej - kurcza!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 20:58   #213
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Ja tez chce isc na opalanie ale natrsykowe musze sie dowiedziec co i jak i przed slubem zrobic probe
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 20:59   #214
Justine1988
Zadomowienie

Wiecie co dziewczynki chciałabym podziekować Wam za ciepłe powitanie na tym forum...mam nadzieje ze uda mi sie was w miare regularnie odwiedzac. Bardzo mi pomogłyście....będę cierpliwie czekała nie chce dziecka z przypadku chcę zeby dzieciatko od samego poczecia bylo chciane i kochane..ja juz chce ale jesli on jeszcze nie..poczekam....zobacze ile to jeszcze potrwa..dam mu czas..az wyrazi swoja gotowośc;-)....tymczasem okres spóźnia mi sie 5 dni mam temperaturke 37 od wczoraj mierze i sie tak utrzymuje.....jesli to kolejne urojone objawy to na przyszlosc pomysle o jakiejs antykoncepcji bo takie domniemywanie co miesiac strasznie mnie meczy
Stary 2008-12-17, 21:06   #215
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Justine1988 Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczynki chciałabym podziekować Wam za ciepłe powitanie na tym forum...mam nadzieje ze uda mi sie was w miare regularnie odwiedzac. Bardzo mi pomogłyście....będę cierpliwie czekała nie chce dziecka z przypadku chcę zeby dzieciatko od samego poczecia bylo chciane i kochane..ja juz chce ale jesli on jeszcze nie..poczekam....zobacze ile to jeszcze potrwa..dam mu czas..az wyrazi swoja gotowośc;-)....tymczasem okres spóźnia mi sie 5 dni mam temperaturke 37 od wczoraj mierze i sie tak utrzymuje.....jesli to kolejne urojone objawy to na przyszlosc pomysle o jakiejs antykoncepcji bo takie domniemywanie co miesiac strasznie mnie meczy
zagladaj do nas czesciej ... bo my cieple dziewczyny...a to byly tylko luzne przemyslenia na temat
wogole trzymam kciuki by miedzy wami bylo super i bys mogla jak najszybciej nam napisac ze sa 2 kreseczki i dzieciatko jest chciane i oczekiwane przez was z radoscia.

a na koniec zapodaje na rozszerzenie usmiechu:

Świętego Mikołaja wezwano do przeprowadzenia okresowych badań do przedłużenia licencji pilota (jako że prowadzi on pojazd latający w cywilnej przestrzeni powietrznej).
Najpierw gruntownie przebadano jego zdrowie, m. in. wzrok i reakcje, potem zaczęto sprawdzać umiejętności praktyczne, typowe procedury i tak dalej. Sprawdzono też jego pojazd, stan reniferów, ich badania etc. W końcu przyszedł czas na test praktyczny, Mikołaj razem z instruktorem usiedli w saniach. Mikołaj zaczął sprawdzać checklistę, a instruktor wyjął ze swej torby strzelbę.
- Po co ta strzelba? - zdziwił się Mikołaj.
Instruktor odpowiedział ściszonym głosem:
- Nie powinienem ci o tym mówić, ale w tym ćwiczeniu podczas startu stracisz jeden z silników.

-------------------------------------

Do Pinokia przyszedł Mikołaj.
Rozdał wszystkim w domu prezenty i rozmawia z Pinokiem:
- O! ...widzę, że nie cieszysz się z tego zwierzątka, które ci podarowałem.
- Bo ja chciałem pieska albo kotka!
- Niestety zabrakło! ...inne dzieci też nie dostały.
- Ale ja się boję tego bobra!

no dobra juz ostatni - bo nie moglam sie powstrzymac:

Co to jest: duże, czerwone i jak wchodzi, to aż miło?
- Święty Mikołaj!
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2008-12-17 o 21:10
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-17, 21:08   #216
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Jane -zobacz tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297256&page=4 #100 - jak dla mnie normalnie bombowa ta sukienka, do ladnej brazowej opalenizny jak znalazl!

Przyznam ze juz sie oswoilam z mysla o baby - ale chce miec potwierdzenie na pismie od doktorki, ze jest ok i ktory tydz. rodzicom powiem na wigilii, ale chyba wczesniej w pracy - bo musze -bo wg kodeksu nie wolno w tym czasie pracowac na zmiany i w nocy - a ja do konca roku mam wpisane jeszcze 3 zmiany...z drugiej strony na poczatku mies. to nie wiedzialam o tych kreseczkach i chodzilam na zmiany, wiec mam nadzieje ze bedzie wszystko ok.

EDIT: wogole ide do nowej doktorki - wiec pewnie sie naslucham..niestety moj poprzedni gin [facet] skonczyl juz praktyke...no ale mysle ze jakos to bedzie...juz teraz musi byc dobrze i juz
No suknia super!!! Ale czemu Domi nic do nas dziś nie zagląda???
A co do tych zmian - to nie wiem..., nie wolałabyś juz jednak na nie pójść, to tylko 3??? Hm, ja bym po prostu jeszcze nie chciała mówić tak szybko... - ale czujesz się ok, co? To czemu miałyby zmiany zaszkodzić? E nie, to przecież jeszcze tak, że organizm sam "przyucza się", że jest w ciąży, więc myślę, że spoko - ale z ginką tez pogadasz, nie?
No właśnie - Ty myslisz,że ona o te zmiany ma Ci nagadać??? Czy o co???? A co z poprzednim ginem zrobiłaś? - wykończyłaś?

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-17 o 21:14
Stary 2008-12-17, 21:13   #217
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:

Justine - oby ułożyło się wszystko po Twojej myśli: marzenia szybko się zrealizowały, man okazał się dojrzały, a Ty szybciutko suknię fajową na ślub szykowała!!! No i gadaj tu z nami, zapraszamy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 21:17   #218
magdaka13
Wtajemniczenie

Jane - poprzedni byl ginem mojej mamy-ja go tak troche w spadku dostalam, bo bylo podejrzenie ze moge miec jedna z chorob na ktore ona cierpi [a to podobno dziedziczne]. juz nie pamietam co to bylo - w kazdym razie objawialo sie bardzo obfitymi,bolesnymi i nieregularnymi @. przebadal i na szczescie nie mam nic z tych rzeczy. on przeszedl na emeryture w tym roku no i koniec.trzeba szukac nowego.
ja mysle ze ginka mi odradzi prace na zmiany w trybie 12h jednak - bo to moze byc za duze obciazenie i 12h przed kompem to chyba nie wplywa dobrze na fasolki. ja sie czuje dobrze - jedynie czasem tak brzuch mnie 'mrowi', pobolewa..troche wczesniej chce mi sie spac..ale to pewnie tylko autosugestia.
Borysek ur. 05.04.2013

Stary 2008-12-17, 21:17   #219
Jane2008
Zadomowienie

"Co to jest: duże, czerwone i jak wchodzi, to aż miło?
- Święty Mikołaj![/quote]"

A to jest dziś the best

Ej, Lejdiski - doczytałyście, że crp ok i super żeście kciuki trzymały????
Dzięki
Stary 2008-12-17, 21:22   #220
magdaka13
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
"Co to jest: duże, czerwone i jak wchodzi, to aż miło?
- Święty Mikołaj!
"

A to jest dziś the best

Ej, Lejdiski - doczytałyście, że crp ok i super żeście kciuki trzymały????
Dzięki [/quote]

czytalyscie,czytalyscie.. .cudnie ze tak sie okazalo...teraz tylko ladnie glaszcz swoja fasolke by grzecznie duza rosla!

dobra ja ide lulu..zycze dobrych snow!
Borysek ur. 05.04.2013

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2008-12-17 o 21:25
Stary 2008-12-17, 21:25   #221
Aliszcze
Zakorzenienie

Jane, to fajnie, że wyniki gites pewnie jesteś spokojniejsza

Magdaka, super dowcipy, ten ostatni o tym czerwonym wchodzącym mnie powalił na łopatki, jak tylko mecz Lecha się skończy, to mu opowiem go

Justine, a że tak się spytam niedyskretnie, były już rozmowy o ślubie?

Blondi, no to piękną opaleniznę będziesz mieć ale super, ja byłam blada, dobrze, że suknię miałam w ecru

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-17, 21:26   #222
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Jane - poprzedni byl ginem mojej mamy-ja go tak troche w spadku dostalam, bo bylo podejrzenie ze moge miec jedna z chorob na ktore ona cierpi [a to podobno dziedziczne]. juz nie pamietam co to bylo - w kazdym razie objawialo sie bardzo obfitymi,bolesnymi i nieregularnymi @. przebadal i na szczescie nie mam nic z tych rzeczy. on przeszedl na emeryture w tym roku no i koniec.trzeba szukac nowego.
ja mysle ze ginka mi odradzi prace na zmiany w trybie 12h jednak - bo to moze byc za duze obciazenie i 12h przed kompem to chyba nie wplywa dobrze na fasolki. ja sie czuje dobrze - jedynie czasem tak brzuch mnie 'mrowi', pobolewa..troche wczesniej chce mi sie spac..ale to pewnie tylko autosugestia.

Czyli gina jednak wykończyłaś - tak się oszukał u Ciebie tych symptonów, że aż na emeryturę iść musiał - no ale super, bo sie przyłożył na pewno i niczego złego nie znalazł!
A co do zmian - nie no, generalnie jasne! 12 h to serio b. dużo! Tylko ja tak sobie pomyślałam czy nie wolałabym juz od stycznia pilnować sobie tych zmian... - chodzi mi o to mówienie w pracy, to chyba takie... hm, trudne dość będzie, nie? Ty już wiesz jak to zrobisz??? No i co - wyjdzie, że w pracy dowiedzą się zatem wcześniej niż rodzice? A czekaj - jak to u Was z Wigilią miało być, do rodziców idziecie, teściów czy jak??? A teściom też od razu powiecie???? My chyba jeszcze nie... - w ogóle to moi najbliźsi tylko wiedzą (mamu, no to i oczywista tatu , no i siostra, która tez pewnie szwagierkowi rzekła , no i MY i WY
Stary 2008-12-17, 21:31   #223
Jane2008
Zadomowienie

Ali - no ja tam ten bladości Twej rzekomej nie widziałam - wyglądałaś super!!! Nie kręć
No a żem spokojniejsza to fakt - oby teraz tylko w piątek pokazało się super mocno bijące serduszko! OBY!!! Hej - może jeszcze trzymajcie, tak Wam to super dziś poszło! DZIĘKI z góry Dziewczynki!

Kurcza, co to za opalanie Blondi? Stojące?- o to chodzi może? hm, ja tak pytam bo wiecie, never nie byłam - jestem prawdziwa blondi blond, w sensie b. jasna mam karnację i jakoś zawsze słyszałam, że to nie dla mnie, no a poza tym nie lubię się w ogóle opalać - to nie dla mnie!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-17 o 21:33
Stary 2008-12-17, 21:34   #224
Aliszcze
Zakorzenienie

Jane, Ty tez blond? A w ogóle to ja mam Ciebie na NK? Jesli nie, to dawaj namiary na PW

Moja bladość na licach została przypudrowana

Stary 2008-12-17, 21:40   #225
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Jane widzisz ja kciuki za Ciebie trzymam non stop i wszystko sie super uklada
Magdak zob bedzie ok tylko sie nie stresuj i nie dzwigaj pierwsze 12 tyg najwazniejsze
To opalanie jest albo pistoletem albo w kabinie takim srodkiem pryskaja 1 raz idziesz i jestes zjarana na maksa

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2008-12-17 o 21:42
Stary 2008-12-17, 21:40   #226
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Jane, Ty tez blond? A w ogóle to ja mam Ciebie na NK? Jesli nie, to dawaj namiary na PW

Moja bladość na licach została przypudrowana
No to pięknie się przypudrowała - ni śladu ni ma
My w sierpniu ślubik braliśmy, a że akurat byłam przed w Anglii 3 tyg., to się tam jednak trochę naturalnie opaliłam, żeby tak biała nie być i ludzi nie sttraszyć (bo jeszcze w tej Anglii na dżemiku i codziennych w sumie z min. 8-10 km robieniu do szkoły to zeszczuplałam, więc biel do tego byłaby już nie halo ), bo white suknię miałam zupełnie (tylko z red różyczkami przy gorseciku i 1 z tyłu, no i we włosach i łapkach
Ale co do nk to jam taki dzik, że nie ma mnie nikt - Domi kiedyś też mnie "badała" w tym temacie, no i może sobie serio założę (np. fikcyjne) to szybko wtedy Ci podam, ok?

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-17 o 21:46
Stary 2008-12-17, 21:45   #227
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Jane widzisz ja kciuki za Ciebie trzymam non stop i wszystko sie super uklada
Magdak zob bedzie ok tylko sie nie stresuj i nie dzwigaj pierwsze 12 tyg najwazniejsze
To opalanie jest albo pistoletem albo w kabinie takim srodkiem pryskaja 1 raz idziesz i jestes zjarana na maksa

No właśnie - Blondi!!! Dlatego o więcej proszę, to będzie wszystko git, I hope!Thanks thanks
Hm, a to opalanie to brzmi ciekawie???? I Ty z fasolką też możesz poddać się temu "zabiegowi"? I po 1 razie opalona? Hm, bo Ty też jesteś blondynką taką jasną??? To kurcza, ja najpierw czerwona jestem, a Ty? To wcześniej trzeba byłoby iść, nie tak ciut przed ślubem bo fajnie by wyszło - o tak
Kurcza - Blondi, a kiedy już Twój ślub? Jak to było - którego dokładnie stycznia???? O ludzie! To będziemy mieć też tutaj ślub - ła!!! No super!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2008-12-17 o 21:47
Stary 2008-12-17, 21:53   #228
Jane2008
Zadomowienie

Lejdiski!! Musimy chyba sobie wątek ocenić, bo nie wiem skąd ta 1 gwiazdka (a na innych od razu jest max?)???? - hm? To ja już zagłosowałam - wiecie jak

Dziewczynki - dobranoc! Normalnie dziś zasypiałam od 14 z minutami, a w sumie po zajęciach na zakupy na siostrzeńców pod choinkę i dopiero gdy tu z Wami "siadłam" to sobie odpoczywałam - oczywiście od razu mi się przestało chcieć spać , tak dobrze działacie - - no ale teraz to może ja juz po prostu pójdę spać wyjątkowo, a jutro się ładnie pouczę???

To kolorowych snów i pa pa!!!
Stary 2008-12-17, 21:57   #229
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Jane to opalanie nie szkodzi ja mam srednia karnacje szybko i na braz sie opalam,Moi rodzice oboja maja ciemna karnacje tylko ja jakas inna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-18, 10:45   #230
domi7ks
Zakorzenienie

Hej...Lejdiski
Fajnie, że Wam sie podoba moja suknia. Co prawda, nie wiadomo czy taka i taki styl bedę na sto procent miała, ale po Nowym Roku wybieram sie na przymiarki po salonach Musze obczaic co mi pasuje, a co nie. Ale szczerze powiedziawszy w tej sukni, co wkleiłam się właśnie widze. Pokazywałam koleżankom i ich również urzekła, nie mówiąc już o moim Tz, który sam mi znalazł na intenecie pare pfert, ale uzywanych (bo normalnie ta suknie kosztuje 4660 zł). Jedna pani sprzedaje ją za 1500 zł. Myslę, że jak już pomierze ich troche i bede zdecydowana na taki własnie styl falbaniasty, to zamówie sobie nawet uzywana, nie przeszkadza mi to. Bo to jest raz użyta, a jak sie wypozycza suknie to sa pewenie więcej razy uzyte

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-18, 10:49   #231
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

Domi mi sie wiesz ktora suknia najbardziej podoba ta z gg pierwsza
mi sie wydaje ze im bardziej suknia prosta tym bardziej ładna elegancka
Stary 2008-12-18, 12:14   #232
Justine1988
Zadomowienie

Ceść dziewczynki znowu tu jestem chyba powolo uzależniam się od tego forum;-)..dziekuje za premiłe życzenia..mam nadzieje że spełnią się moje marzenia. Okresu nadal brak, piersi bola i temperatura 37....ale ta podwyzszona temperatura to moze przez chorobe zawroty glowy..tez...moze dlatego ze jestem oslabiona...a jak tam u was jak humorki..napiszcie cos wiecej o sobie chcialabym was blizej poznac...moze jakis wiek, stan cywilny , czy macie juz dziei czy dopiero planujecie..i milego dnia wsyztskim zycze
Stary 2008-12-18, 12:16   #233
domi7ks
Zakorzenienie

Justine1988 witam, a może to jednak ciąża??Robiłaś test???

Stary 2008-12-18, 12:30   #234
Justine1988
Zadomowienie

Nie nie robilam...i nie chce to juz ostatecznosc...wesz co zawsze jak robie test na drugi dzien dostaje okres...poczekam jeszcze....napewno dostane....nie powinnam sie tak nakrecac przeciez uwazalismy.To napewno nie ciaza..nie robie sobie nadziei..pozdrawiam
Stary 2008-12-18, 15:52   #235
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Nie nie robilam...i nie chce to juz ostatecznosc...wesz co zawsze jak robie test na drugi dzien dostaje okres...poczekam jeszcze....napewno dostane....nie powinnam sie tak nakrecac przeciez uwazalismy.To napewno nie ciaza..nie robie sobie nadziei..pozdrawiam

Podziwiam za wytrwałość i cierpliwość, ja pewnie już dawno bym zrobiła test ale wiem też po sobie, jak boli, gdy 1 kreska się pojawia
No to krótka prezentacja mojej uroczej osóbki Mam 26 lat (niestety za niecały miesiąc już 27), mężatka tegoroczna dzieci niestety jeszcze nie mam, ale usilnie nad tym z mężem pracujemy od stycznia tego roku staramy sie o dzidzię, ale na razie średnio mam problemy, leczę się, no więc mam nadzieję, że 2009 będzie dla mnie rokiem owocnym studia skończyłam w tym roku, pracuje w kadrach i płacach no i tak sobie żyjemy z mężem w Poznaniu

Stary 2008-12-18, 15:58   #236
domi7ks
Zakorzenienie

Ali jak tam po Wigilii? spiłas sie?

Stary 2008-12-18, 16:06   #237
Aliszcze
Zakorzenienie

Co Ty, tylko 1 kieliszek w ina wypiłam Ogólnie średnio było i się zmyłam po 2 godzinach a obecnie jestem zmachana, bo w pracy zapierd..... na maxa, a ja chcę zrobić jak najwięcej, by spokojnie na urlop pójść.

A jakie plany dziewczyny macie na weekend?

Stary 2008-12-18, 16:11   #238
domi7ks
Zakorzenienie

Ja sie teraz na 5tym roku czuje, jakbym rzuciła studia. Ostatnio gadałam z koleżanka na gg, a ona mnie pyta czy ja chodze jeszcze na studia i Kurcze tak się faktycznie zastanowiłam, że ja studiuje na dziennych i prawie w ogóle nauki nie mam. Zajęcia sa dwa razy w tygdoniu, w tym tygodniu w ogóle nie byłam na uczelni bo odwołali nam zajęcia wczoraj (a miałam 3 ćwiczenia) a dziś na samo seminarium nei opłacało mi sie jechać. Nie miałam nawet co konsultować, bo potrzebne dane już dobyłam, więc jeszcze troszke litartury i artykułow musze pozbierać i zabieram się za pisanie pracy. Oczywiście nie wiem od czego zacząć, dla mnie jak narazie to czarna magia

A na weekendzie planuje odpoczywać, relaksować sie, przeglądać wątki slubne i mysleć o październiku w poniedziałek jade z tatą do innego miasta po dane ze spisu rolnego. A dziś z Tż mamy zamiar pooglądać "Love story"juz mi sie płakać chce na samą myśl

Stary 2008-12-18, 16:12   #239
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

ja maluje pokój już mam 3/4 pomalowane Tż jak wroci to dokonczy
Stary 2008-12-18, 16:15   #240
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja maluje pokój już mam 3/4 pomalowane Tż jak wroci to dokonczy

Blondi daj sobie spokój z malowaniem, żeby farba dzidzi nie zaszkodziła, nie możesz wdychac takich rzeczyNa jaki kolor malujesz ,to Twój pokój i Tz?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości