|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Zadomowienie
|
O ja! Lejdiski!!! Dostałam hasło: rozeznanie - kurcza, tzn. że ostatnio nieźle tutaj nadgoniłam (+ten nasz kochany Mikołaj wcześniej
![]() Hm, choc nie wiem, bo tak fajnie brzmiało: raczkowanie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Ja tez chce isc na opalanie ale natrsykowe
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
Wiecie co dziewczynki chciałabym podziekować Wam za ciepłe powitanie na tym forum...mam nadzieje ze uda mi sie was w miare regularnie odwiedzac. Bardzo mi pomogłyście....będę cierpliwie czekała nie chce dziecka z przypadku chcę zeby dzieciatko od samego poczecia bylo chciane i kochane..ja juz chce ale jesli on jeszcze nie..poczekam....zobacze ile to jeszcze potrwa..dam mu czas..az wyrazi swoja gotowośc;-)....tymczasem okres spóźnia mi sie 5 dni mam temperaturke 37 od wczoraj mierze i sie tak utrzymuje.....jesli to kolejne urojone objawy to na przyszlosc pomysle o jakiejs antykoncepcji bo takie domniemywanie co miesiac strasznie mnie meczy
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() wogole trzymam kciuki by miedzy wami bylo super i bys mogla jak najszybciej nam napisac ze sa 2 kreseczki i dzieciatko jest chciane i oczekiwane przez was z radoscia. a na koniec zapodaje na rozszerzenie usmiechu: Świętego Mikołaja wezwano do przeprowadzenia okresowych badań do przedłużenia licencji pilota (jako że prowadzi on pojazd latający w cywilnej przestrzeni powietrznej). Najpierw gruntownie przebadano jego zdrowie, m. in. wzrok i reakcje, potem zaczęto sprawdzać umiejętności praktyczne, typowe procedury i tak dalej. Sprawdzono też jego pojazd, stan reniferów, ich badania etc. W końcu przyszedł czas na test praktyczny, Mikołaj razem z instruktorem usiedli w saniach. Mikołaj zaczął sprawdzać checklistę, a instruktor wyjął ze swej torby strzelbę. - Po co ta strzelba? - zdziwił się Mikołaj. Instruktor odpowiedział ściszonym głosem: - Nie powinienem ci o tym mówić, ale w tym ćwiczeniu podczas startu stracisz jeden z silników. ------------------------------------- Do Pinokia przyszedł Mikołaj. Rozdał wszystkim w domu prezenty i rozmawia z Pinokiem: - O! ...widzę, że nie cieszysz się z tego zwierzątka, które ci podarowałem. - Bo ja chciałem pieska albo kotka! - Niestety zabrakło! ...inne dzieci też nie dostały. - Ale ja się boję tego bobra! no dobra juz ostatni - bo nie moglam sie powstrzymac: Co to jest: duże, czerwone i jak wchodzi, to aż miło? - Święty Mikołaj!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-17 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tych zmian - to nie wiem..., nie wolałabyś juz jednak na nie pójść, to tylko 3??? Hm, ja bym po prostu jeszcze nie chciała mówić tak szybko... - ale czujesz się ok, co? To czemu miałyby zmiany zaszkodzić? E nie, to przecież jeszcze tak, że organizm sam "przyucza się", że jest w ciąży, więc myślę, że spoko - ale z ginką tez pogadasz, nie? No właśnie - Ty myslisz,że ona o te zmiany ma Ci nagadać??? Czy o co???? A co z poprzednim ginem zrobiłaś? - wykończyłaś? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-17 o 21:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Justine - oby ułożyło się wszystko po Twojej myśli: marzenia szybko się zrealizowały, man okazał się dojrzały, a Ty szybciutko suknię fajową na ślub szykowała!!! No i gadaj tu z nami, zapraszamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Jane - poprzedni byl ginem mojej mamy-ja go tak troche w spadku dostalam, bo bylo podejrzenie ze moge miec jedna z chorob na ktore ona cierpi [a to podobno dziedziczne]. juz nie pamietam co to bylo - w kazdym razie objawialo sie bardzo obfitymi,bolesnymi i nieregularnymi @. przebadal i na szczescie nie mam nic z tych rzeczy. on przeszedl na emeryture w tym roku no i koniec.trzeba szukac nowego.
ja mysle ze ginka mi odradzi prace na zmiany w trybie 12h jednak - bo to moze byc za duze obciazenie i 12h przed kompem to chyba nie wplywa dobrze na fasolki. ja sie czuje dobrze - jedynie czasem tak brzuch mnie 'mrowi', pobolewa..troche wczesniej chce mi sie spac..ale to pewnie tylko autosugestia.
#219 |
Zadomowienie
|
"Co to jest: duże, czerwone i jak wchodzi, to aż miło?
- Święty Mikołaj![/quote]" A to jest dziś the best ![]() Ej, Lejdiski - doczytałyście, że crp ok i super żeście kciuki trzymały???? Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A to jest dziś the best ![]() Ej, Lejdiski - doczytałyście, że crp ok i super żeście kciuki trzymały???? Dzięki ![]() czytalyscie,czytalyscie.. .cudnie ze tak sie okazalo...teraz tylko ladnie glaszcz swoja fasolke by grzecznie duza rosla! dobra ja ide lulu..zycze dobrych snow!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-17 o 21:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 |
Zakorzenienie
|
Jane, to fajnie, że wyniki gites
![]() ![]() Magdaka, super dowcipy, ten ostatni o tym czerwonym wchodzącym mnie powalił na łopatki, jak tylko mecz Lecha się skończy, to mu opowiem go ![]() Justine, a że tak się spytam niedyskretnie, były już rozmowy o ślubie? Blondi, no to piękną opaleniznę będziesz mieć ![]() ![]()
#222 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli gina jednak wykończyłaś ![]() ![]() A co do zmian - nie no, generalnie jasne! 12 h to serio b. dużo! Tylko ja tak sobie pomyślałam czy nie wolałabym juz od stycznia pilnować sobie tych zmian... - chodzi mi o to mówienie w pracy, to chyba takie... hm, trudne dość będzie, nie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Zadomowienie
|
Ali - no ja tam ten bladości Twej rzekomej nie widziałam - wyglądałaś super!!! Nie kręć
![]() No a żem spokojniejsza to fakt ![]() ![]() Kurcza, co to za opalanie Blondi? Stojące?- o to chodzi może? hm, ja tak pytam bo wiecie, never nie byłam ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-17 o 21:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Zakorzenienie
|
Jane, Ty tez blond? A w ogóle to ja mam Ciebie na NK? Jesli nie, to dawaj namiary na PW
![]() Moja bladość na licach została przypudrowana ![]()
#225 |
Zakorzenienie
|
Jane widzisz ja kciuki za Ciebie trzymam non stop i wszystko sie super uklada
![]() Magdak zob bedzie ok tylko sie nie stresuj i nie dzwigaj pierwsze 12 tyg najwazniejsze ![]() To opalanie jest albo pistoletem albo w kabinie takim srodkiem pryskaja 1 raz idziesz i jestes zjarana na maksa ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-17 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() My w sierpniu ślubik braliśmy, a że akurat byłam przed w Anglii 3 tyg., to się tam jednak trochę naturalnie opaliłam, żeby tak biała nie być i ludzi nie sttraszyć (bo jeszcze w tej Anglii na dżemiku i codziennych w sumie z min. 8-10 km robieniu do szkoły to zeszczuplałam, więc biel do tego byłaby już nie halo ![]() ![]() Ale co do nk to jam taki dzik, że nie ma mnie nikt ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-17 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie - Blondi!!! Dlatego o więcej proszę, to będzie wszystko git, I hope!Thanks thanks ![]() Hm, a to opalanie to brzmi ciekawie???? I Ty z fasolką też możesz poddać się temu "zabiegowi"? ![]() ![]() Kurcza - Blondi, a kiedy już Twój ślub? Jak to było - którego dokładnie stycznia???? O ludzie! To będziemy mieć też tutaj ślub - ła!!! No super! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-17 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
Zadomowienie
|
Lejdiski!! Musimy chyba sobie wątek ocenić, bo nie wiem skąd ta 1 gwiazdka (a na innych od razu jest max?)???? - hm? To ja już zagłosowałam - wiecie jak
![]() Dziewczynki - dobranoc! Normalnie dziś zasypiałam od 14 z minutami, a w sumie po zajęciach na zakupy na siostrzeńców pod choinkę i dopiero gdy tu z Wami "siadłam" to sobie odpoczywałam - oczywiście od razu mi się przestało chcieć spać ![]() ![]() To kolorowych snów i pa pa!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
Jane to opalanie nie szkodzi ja mam srednia karnacje szybko i na braz sie opalam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#230 |
Zakorzenienie
|
Hej...Lejdiski
![]() ![]() Fajnie, że Wam sie podoba moja suknia. Co prawda, nie wiadomo czy taka i taki styl bedę na sto procent miała, ale po Nowym Roku wybieram sie na przymiarki po salonach ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Zakorzenienie
|
Domi mi sie wiesz ktora suknia najbardziej podoba ta z gg pierwsza
![]() mi sie wydaje ze im bardziej suknia prosta tym bardziej ładna elegancka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Ceść dziewczynki znowu tu jestem chyba powolo uzależniam się od tego forum;-)..dziekuje za premiłe życzenia..mam nadzieje że spełnią się moje marzenia. Okresu nadal brak, piersi bola i temperatura 37....ale ta podwyzszona temperatura to moze przez chorobe zawroty glowy..tez...moze dlatego ze jestem oslabiona...a jak tam u was jak humorki..napiszcie cos wiecej o sobie chcialabym was blizej poznac...moze jakis wiek, stan cywilny , czy macie juz dziei czy dopiero planujecie..i milego dnia wsyztskim zycze
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Zakorzenienie
|
Justine1988 witam, a może to jednak ciąża??Robiłaś test???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zadomowienie
|
Nie nie robilam...i nie chce to juz ostatecznosc...wesz co zawsze jak robie test na drugi dzien dostaje okres...poczekam jeszcze....napewno dostane....nie powinnam sie tak nakrecac przeciez uwazalismy.To napewno nie ciaza..nie robie sobie nadziei..pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam za wytrwałość i cierpliwość, ja pewnie już dawno bym zrobiła test ![]() ![]() No to krótka prezentacja mojej uroczej osóbki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
Ali jak tam po Wigilii?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
Co Ty, tylko 1 kieliszek w ina wypiłam
![]() ![]() A jakie plany dziewczyny macie na weekend? ![]()
#238 |
Zakorzenienie
|
Ja sie teraz na 5tym roku czuje, jakbym rzuciła studia. Ostatnio gadałam z koleżanka na gg, a ona mnie pyta czy ja chodze jeszcze na studia
![]() ![]() A na weekendzie planuje odpoczywać, relaksować sie, przeglądać wątki slubne i mysleć o październiku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zakorzenienie
|
ja maluje pokój już mam 3/4 pomalowane
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Blondi daj sobie spokój z malowaniem, żeby farba dzidzi nie zaszkodziła, nie możesz wdychac takich rzeczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.