![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Zapraszamy na forum wszytskie wizażanki :
ktore chca poplotkowac o codziennych sukcesach i porazkach. kobietki bedace w ciazy chcace sie wymienic cennymi informacjami wizażanki ktore mysla o zajsciu w ciaze Rozmawiamy o wszystkim ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-16 o 21:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciazone i nie zaciazone-stare znjome
ello blondynka
jak samopoczucie? mam nadzieje ze ten watek bedzie weselszy i na poczatek zapodaje: ......................... .............. Tato, opowiedz coś o słoniach! - Dobrze. Jak wiadomo są dwa rodzaje słoni: szare i różowe. Słonie różowe tym się różnią od słoni szarych, że są bardziej inteligentne. - Jak można złapać słonia szarego? - Trzeba wyszukać jego ścieżkę do wodopoju, wykopać głęboki rów, zasłonić rów gałęziami i czekać, aż słoń wpadnie. - Rozumiem. A jak łapie się słonia różowego? - Oooo, to już nie jest takie proste! Wyszukujemy jego ścieżkę do wodopoju i piszemy na niej: 2 + 2 = 5. Słoń różowy zacznie się zastanawiać, po co ktoś na jego ścieżce napisał to dodawanie, w dodatku z błędem. Tak długo będzie się zastanawiać, aż... stanie się szary. A słonia szarego już wiesz, jak złapać!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-13 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hejka Magdak
u mnie dobrze ,dzisiaj znowu zakupy swiateczne kupilam prawie wszystkie prezenty ![]() Babcia mi kupila 2 cienie do oczu oczywiscie ja sobie wybralam i jestem zawiedziona bo w sklepie wygladaly slicznie a w domu po testach nic nie widac ![]() ![]() fajnie ze do Nas dolaczylas ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
przyznam ze z Jane pogadalam troche na PW i wspominala mi o tym watku.Wiem ze gadala tez z innymi wiec przyjda, przyjda - a jak nie to dostana specjalne zaproszenie;P
ja dzisiaj grzecznie w pracy...ale tylko do 20tej, potem do noclegowni - rodzice ![]() ![]()
#5 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Fajne to o słoniach ![]() mam nadzieję, że ten wątek będzie inny od tamtego i nie będzie już jakiś głupich kłótni. Ja obecnie wkułam się na męża. Dostałam @, więc wiadomo, jestem bardziej drażliwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Magdaka, a jakie masz prezenty? Może natchniesz mnie, bo ja jeszcze nic nie kupiłam ![]()
#6 |
Wtajemniczenie
|
Alilszcze - powiem ci tak, ze ja troche rozumiem twojego meza z tym zatapianiem sie w gry. Mialam kiedys taki okres w zyciu jak cieleciem bylam - czyli jakies 15-22 lata, gdy gralam namietnie...potrafilam zatopic sie w grze na dobre 4h, bo rozumiesz musialam zobaczyc co bedzie dalej, w nastepnym etapie. Niestety na mnie to wtedy malo co dzialalo-bo rodzinka miala ta sama chorobe-brat i ojciec tez grali, wiec spotykalismy sie tylko przy posilkach. Mi to jakos samo przeszlo [teraz jak gram to bardzo rzadko i max 1h], ale moj maz caly czas ma swoje ulubione gierki.
Ja na niego mam jedna metode - bo niestety tak jest, ze jak grasz to nie masz wogole poczucia czasu i slowa : przyjde za chwile,15min czy 1h nie znacza nic. Z reugly umawiam sie z nim tak - pograsz sobie do np. 21szej a potem cos tam razem porobimy. W wiekszosci przypadkow nie pamieta o wyznaczonej porze -wiec wyciagam go spod kompa i mowie: juz 21.00,chodz...to jest jak dla mnie jedyna metoda. Co do prezentow-to mi sie rodzinka czesciowo zadeklarowala: mama chce szklanki z uszkami nietlukace, tesciowa-aparat foto na filmy jeszcze,brat-motocykl[no ale tu nie ma na co liczyc niestety -wiec tu bede myslec nad czyms innym],tesc z narzeczona-tu jest najwiekszy zonk, bo w styczniu sie 2 raz zeni i wypadaloby pod ta okazje cos pomyslec-jak na razie pustka kompletna,no i moj ojciec-trudna sztuka,co prawda ma fizia na punkcie turystyki i jeden album juz dostal..wiec mysle.na szczescie moj maz powiedzial tak: elektryczna szczoteczka do zebow, obrotomierz lub ksiazki s-f. Jak widzisz u mnie rodzinka z tych "praktycznych" ...
#7 |
Zakorzenienie
|
O tu jesteście, proszę, proszę
![]() ![]() Dziewczynki na innym wątku PM2009 dziewczyny sie smieją, że ta piosenka jest idealna na pierwszy taniec ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=jXTZBJ...eature=related |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Ala u Was w Tesco jest kiermasz wedlin itd przy wejsciu maja bardzo dobre dzisiaj tam bylam.W tym sklepie jusk czy jakos tak jest duzo promocji ![]() ![]() Dzisiaj bylismy w Sephorze mialam sobie cos wybrac jako prezent od Tż ale ja nic nie potrzebuje chodzilam patrzylam i nic.Ale spodobal mi sie perfum CK EUPHORIA musze przemyslec czy go chce bo kupilam w sierpniu na strefie pare zapaszkow a teraz bedac w ciazy nie moge sie nimi psikac bo mnie wkurzaja ![]() Domi piosenka super powaznie chcesz ja na slub? ![]() My mamy miec ta piosenke http://pl.youtube.com/watch?v=ktlWzoGBtqE ale bedzie przerobiona ze babka i gosciu bede spiewac.Ale ona chyba nie pasuje musimy sie do nich przejechac i jescze raz ustalic.Do tej piosenki mial byc walc i wiadomo ze wolniejsze tepo. Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-13 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Domi,Blondynka - ja niestety na razie nie moge odsluchac waszych kawalkow..moze wieczorem po 21.00 sie uda juz w domu i wtedy sie wypowiem.
Z drugiej strony popatrzcie sobie tutaj - lista sugerowanych utworow przez "naszego" DJa - naprawde czadowy koles: http://www.djwodzirej.art.pl/strony/pierwszy_taniec.htm A co do mojego brata - motocykl to jego chyba juz 3 letnie marzenie. Prawda jest taka, ze moj ojciec powiedzial, ze mu nie dolozy - bo jest to niebezpieczne. A ja z kolei uwazam, ze 5tys na uzywany model moze skolowac sobie sam [zeby nie bylo, ze on tak duzo zarabia - ale rozumiecie -niektore prezenty czloweik musi sobie sam sprawic ![]()
#10 |
Zakorzenienie
|
Blondynka, to żart, w życiu takiej piosenki nie chcielibysmy
![]() Blondynka a Wy repertuar sami sobie wybieracie????Czy orkiestra bedzie grała to, co umieją???Bo my z moim Tz nie chcemy za dużo biesiadnych, a jak ostatnio w lipcu byliśmy na weselu to przewaznie biesiadne grali... |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
jestem ciekawa jak Jane sie ma
![]() Domi kazdy mowil ze takie znane piosenki sa oklepane i zdecydowalismy sie na ta piosenke i walca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Blondynka ja bym nie wybrała tej piosenki, bo ona nie jest romantyczna
![]() ![]() ![]() W poniedziałek idziemy do kościoła popytac. Blondi Ty nie musisz robić nauk, prawda????? ![]() Aliszcze juz z mężem oki???? ![]() MadziaNowa u mniej jak nie było @, tak nie ma, trzymaj kciuki, żeby jednak przyszła, daje jej czas do poiedziałku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
O ja!!!!! Ła!!!!!
![]() Dziewczyny!!! Jesteście Wielkie!!!!! Ła!!!! ![]() Kurcza! Ale mnie fajowo zaskoczyłyście!!! ![]() ![]() A tak sobie jeszcze potem myślałam, że wiecie co, hm - fajnie by było, gdyby udało się tak naraz odejść stamtąd, gdzie bywa tak przykro i źle i założyć swój Leidiskowy świat!!! ![]() Hej - to jeszcze Zuzi i Loni dam znać ![]() Aleście Agentki!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Heja Magdzia
![]() ![]() Ła! ![]() Mój męzuś się też ucieszył ![]() ![]() Na linki o antyb. jeszcze looknę i w ogóle jestem dobrej myśli, bo wciąz się uczę pozytywnie żyć, no i super i musi być git!!! ![]() Właśnie czytam co pisałyści - zakupy fajne, prezenty niezłe, mężusiowi i gry komputerowe, piosenki na wesele, sprawy kościelne - ojej! Normalne życie Każdej z nas - extra! I o to chodzi, no!!! ![]() Ja tak spontanicznie, nie po kolei: Magdzia - ła, Ty nawet o teściu z nerzeczona pamiętasz? No no - podziwiać! ![]() Ali Kochana - no to Ci seryjnie przykro musiało się zrobić... - ale dobrze, że się choć przespałaś ![]() ![]() Dźomi - no to jaka ta muza będzie first? A co tańczyć chcecie? Walca??? A co do Kościoła to pytaj jak coś - pamiętamy cosik jeszcze ![]() Blondi - no to co z tymi cieniami, faktycznie takie złe??? Może zależy od światła, co??? Hej - Loni, Zuzia, Syla - może się już odezwiecie???? Byłoby fajowo, wiecie? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-13 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Witam...spadam spać jestem zmęczona...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Ojej Zuzia, a czemu tak szybko???
![]() Witaj Jane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Hej Dźomi
![]() ![]() ![]() Hej - ciekawe co Dźomi teraz ogląda... ![]() Hej - a wiecie co? Tak se myślę, hm, ja to się kurcza niestety uczyć muszę - pewnie tak od lutego będę luzara (taką mam cichą nadzieję), ale póki co już tydzień nic się nie uczę, bo mnie Mikołaj ... powalił ![]() Co Wy na to Lejdiski????? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-13 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Magdaka, ja sama też grywam z gry, więc trochę męża rozumiem, oboje razem też gramy w gry, wtedy jakieś piwko sobie kupujemy i gramy
![]() ![]() ![]() ![]() Blondi, koniecznie muszę wpaść do Jyska!! Dziś mieliśmy z mężem wybrać się na zakupy świąteczne, porozglądać się za prezentami, ale dziś średnio sie czuję, wiec jutro się wybieramy ![]() ![]() ![]() ![]() Jane, fajnie, że jesteś ![]() ![]() ![]() Domi, jak Ci zazdroszczę tych przygotowań do ślubu ![]() ![]() ![]() ![]() JAne, zadne garnki, ani talerze nie poszły w ruch, byłam jeszcze zbyt ospała:P
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2008-12-13 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Widzę Ali, ła!
![]() A Magdzia gdzieś i Blondi znikły....? Ej, seryjnie Lejdiski - bo ja chcę być z Wami na bieżąco i wiedziec co u Was, a uczyć się muszę i bez wyrzutów sumienia chcę to robić ![]() ![]() Please - kiedy Wam najbardziej pasuje???? Wieczorkiem???? Tak jak teraz???? To sobie będę budzik nastawiać ![]() Ali - ja też chcę takiego linka, zapodaj zapodaj ![]() Hej - czy ja tak szybko piszę czy co????? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-13 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Jane, ja w sumie mogłabym jedynie wieczorami wpadać na forum, oczywiście jak będę mieć urlop, to będę częściej
![]() Szybko piszesz, ale to dobrze, bo przynajmniej zastoju na forum nie ma ![]() JAk fajnie, że coraz więcej dziewczyn tu zagląda ![]()
#22 |
Zakorzenienie
|
Jane ja to jestem bardzo często na Wizażu
![]() Ja jestem ogólnie rzecz biorąc zajeta przegladaniem sukniami oraz wątkami ślubnymi, bo jak narazie tylko to mi w głowie ![]() no i czekam na @ jak na zbawienie w tym miesiacu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hej - to podajcie mi please taką godzine i ja bedę wtedy przychodzić na tak 90, hm, pewnie 90 parę, może nawet 99% ![]() Jest coś dziś fajnego w tv? Bo może Wy coś oglądacie, że Was nie ma...? Zuzia śpi, Loni meżusiem się cieszy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Dźomi - oj Ty! Teraz na @ znów czekasz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ali - no super! I może jeszcze dziewczynkom z próbować trza dać znać???? No i Ty pisz - widzę, że lubisz wypieki, ja za to nie znam się na tym nic a nic, ale napisz co będziesz robić, może Którąs za sobą pociągniesz? ![]() To wiecie co - Domi będzie częściej i super, będzie co czytać wieczorkiem ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-13 o 19:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
A pytanko mam do Blondi naszej fachowiec
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Jane dla mnie może byc każda godzina, ale myśle, ze nei ma co ustalać, o które będziemy sie spotykac, bo i tak to nie wypali
![]() A ja nie mam żadnych objawów przed@ ![]() ![]() ![]() Jane tytuł wątku może zmienić tylko moderator ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-13 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Jane, oj czasem latają, na przykład klucze, kapcie, raz kubek z premedytacją w trakcie kłótni rzuciłam o podłogę
![]() ![]() ![]() No więc będę piekła; sernik, ciasteczka świąteczne (różne kształty: gwiazdki, choinki, księzyce), ciasto cynamonowo migdałowe z jabłkami i orzechami ("krótka" nazwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
Dźomi - no to oby @ przyszła!
![]() A spóźnia Ci się czy tylko tak się boisz? No a termin zaklepać się udało, tak? To jak - październik??? Fajnie, że "r" jest ![]() ![]() A jeszcze kurs i poradnia, no i niedziela skupienia dla narzeczonych - spoko spoko, super zdążycie! Ok - to dobrze, to ja będę tu do Was tak koło 19:30 Ipośrodku tak ![]() ![]() A choinki kiedy ubieracie??? Ali - fajny taki urlop, kurcza, też bym sobie tak już nawet posprzątała, a ja nic tylko o nauce myśleć muszę... ![]() ![]() No słyszycie jakie ma Jane ostatnio marzenia? - no żeby sobie tak na luiza posprzątać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to w sumie b. trudne jest? I naprawdę to lubisz? To Tój męzuś super skarb znalazł, Cwaniak ![]() Tak mi psorka właśnie obiecywała, że w tym roku sobie popiekę, no i masz - ale może nastepne święta popróbujemy z męzusiem, bo my na szczęście dla mnie ![]() ![]() ![]() Hej, a czy linka ślubnego Twego prześlesz mi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Ja mam @ czasem co 28 dni, czasem co 31, 30, róznie...dzis jest 28 dzien cyklu i czekam zeby brzuszek zaczał boleć, bo narazie nic
![]() Jane w poniedziałek idziemy do Kościoła oraz rezerwowac sale i posluchac jakiś zespołow ![]() ![]() A własnie co na tej poradni jest w ogóle??Bo nauki mniej więcej wiem, jak wyglądają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:15.