![]() |
#661 |
Przyczajenie
|
Dot.: LOLITA LEMPICKA - wątek zbiorczy
Początek mojej znajomości z klasyczną Lolitą (która podoba mi się najbardziej) nie należał do najlepszych. Pierwsze powąchanie papierka równało się z odczuwaniem dość dziwnego zapachu podobnego trochę do lakieru...Ale ona ma chyba do siebie coś takiego, że mimo wszystko umie przekonać ludzi do siebie..Mnie wreszcie przekonała, jak odkryłam jej "przemiany"..
Nie jestem jeszcze jej posiadaczką, ale kto wie może niebawem będę i będę równie zadowolona jak tu obecne właścicielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#662 |
BAN stały
|
Ja jestem posiadaczką tylko eLki, którą wielbię i nigdy nikomu nie oddam
![]() ![]() ![]() ![]() Uwielbiam, gdy tym zapachem przechodzą moje ubrania. Ten zapach jest lepszy niż chłop, dostaję przy nim permanentnego orgazmu ![]() A najbardziej kocham w nim tą morską nutę, taaak, moja miłość do morza i wody + miłość do eLki... Trzymajcie mnie, bo padnę~ Skoro kilka z Was porównało LLL do Midnight, to cóż, trzeba spróbować ![]() A mam też próbkę klasycznej Lolki i mi nie podeszła ![]() ![]() Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-07-25 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#663 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() to zobacz moja morska eLke ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#664 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() L nie lubię (właśnie ta słoność w niej mnie drażni) A wszelkie odmiany jabłuszka kocham w różnym stopniu: 1. Midnight 2. EDP 3. Eau Legere 4. EDT Te posiadam, ale mam nadzieję rozszerzyć kolekcję LL o Amarena Whim. Natomiast żółtej Fleur Defendue nie znoszę ![]() Ja bardzo lubię nimi pachnieć ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#666 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#667 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli chcesz się przekonać, to służę próbką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 |
BAN stały
|
Bardzo chętnie, ale nie mam nic w zamian
![]() Kusicie mnie Amarena Whim, a ja tego nie mogę poznać, bo nie mam gdzie i boje się, że mi się spodoba, a to limitka, kurde bele, jak ja nienawidzę limitek! (wisienki w alko + migdał, mmm... pokarm dla owadów różnej maści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#669 |
Zakorzenienie
|
A nic nie szkodzi... podaj mi adres na pw, kiedyś jak będziesz miała próbki i pobędziesz na forum, to zrewanżujesz się.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#670 |
Przyczajenie
|
Ja długo zwlekałam z kupnem Lolitki, od jakiegoś czasu bo chyba 2 lat chodziła za mną. Ale w tym roku się zawziełam i od razu hurtowo zakupiłam. I tak w mojej kolekcji znalazły się
Lolika edp Lolita fleur defendu odlewka midnight myślałam że na tym zakończę ale L Lolita kusiła, kusiła więc ja eż męza kusiłam i oto i ta Lolitka jest moja. Także zastanawia mnie teraz Amarena Lolita. Ktoś ma? Do której jest ona podobna w jakim temacie pozdrawiam posiadaczki Lolitek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#671 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ![]() pamietam posty me w tym watku, jakos sprzed ponad roku (poltora moze nawet) - pisalam, ze kazda Lolka pachnie dla mnie tak samo, bo wyczuwam jedynie wszedobylska nute spozywcza. dzis jestem posiadaczka fioletowej Lolki, ktora jako uzywke nabylam w ramach "oswajania Lolity" - no i mysle o zakupie nowej flaszki ![]() ![]() dawno nie wachalam L de Lolita, chyba trza sobie odswiezyc nozdrza, zwlaszcza, ze ponoc bardzo podobna do Karmelowanilii Sephorowej^^ EDIT a, zapomnialam dodac, ze zachwycila mnie bez reszty Si Lolita z probasa, no i po poscie Rzabby jelam myslec o Amarenie ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2010-07-27 o 10:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#672 |
Konto usunięte
|
a do mnie przyleci L-ka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#673 |
BAN stały
|
poissonivy - dotarła do mnie Twoja przesyłka
![]() ![]() Żeby sprawiedliwości stało się zadość (że sama się nie pofatygowałam) próbka się rozlała ![]() ![]() ![]() A po za tym - nie wiem, czy widziałyście nowe dzieło naszej LL ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i kolejne marzenie... kurcze chyba do grobu mnie z tymi Lolami pochowają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#675 |
BAN stały
|
Na którymś z polskich blogów perfumowych (perfumeryjnych?) znalazłam notkę, w której autorka chwaliła się upolowaniem czystych perfum LLL.
Tylko właśnie nie rozumiem, co autorka miała na myśli, pisząc "czyste perfumy" - czy naprawdę perfumy, czy wodę perfumowaną (niektórzy ludzie przecież namiętnie nazywają wody perfumowane "czystymi perfumami"). Czy któraś z Was spotkała się z nie eau de parfum, a prawdziwymi parfum Lempickiej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#676 | |
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#677 |
BAN stały
|
![]() Muszę je mieć! edit: najprostsze rozwiązania są zawsze najtrudniejsze: LLL Extrait de parfum - cena ![]() Edytowane przez Kayako Czas edycji: 2010-08-11 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#678 |
Raczkowanie
|
Dostałam od mojej kuzynki Lolitę Corail- jest boska. Dostałam też małą próbkę Lolity (na pewno) ale nie mogę powiązać zapachu z żadną perfumką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Zakorzenienie
|
a jaki jest kolor próbki?
tak wygląda próbka np. klasycznej Lolity Lempickiej edp http://allegro.pl/item1149264616_lol...ml_probka.html Fleur... http://allegro.pl/item1165986338_fle...ml_probka.html tu Si Lolita http://allegro.pl/item1177126016_lol...ka_0_8_ml.html itd. ![]() Edytowane przez jessica855 Czas edycji: 2010-08-12 o 22:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
czy ktoras z dziewczynmoze mi powiedziec czy cena 110 zl za 80ml edp l de lolita to okazja? jakos niegdy nie zwrcalam uwagi na cene tego zapachu. z gory dziekuje za pomoc
edit: zaznaczam nie chodzi mi o tester
C'est la vie... Edytowane przez dixie Czas edycji: 2010-08-19 o 09:48 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#682 |
Zakorzenienie
|
L ostatnio właśnie jest w granicach 110-120 zł za 80ml testery
![]() dobra cena ![]() edit. i jak nie za tester to tym bardziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#683 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#684 |
Zakorzenienie
|
zwróć uwagę czy perfumy są błękitne
co prawda jak żółkną to zapach pozostaje bez zmian ale jak już kupujesz 80ml to lepiej mieć świeżutką ![]() żółte paskudnie wyglądają ![]() i niech Ci ładnie pachnie ;D śliczny zapach, który sama bardzo lubięęę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#685 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#686 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy klasyczna Lolita nie ma przypadkiem "kryjącego" flakonika, przez którego ścianki nie widać środka? Niuchałam kiedyś w Douglasie i bardzo mi się podobały, chciałam kupić przez internet, ale na wszystkich zdjęciach jak dla mnie te flakoniki są dziwnie przezroczyste. Nawet na Truskawie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
Hm.. ja się z kolei zastanawiam, czy limitowana lolitka eau du desir, w różowym flakonie (cudowny zapach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#689 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() jestem posiadaczką testerków Lolity - jabłka - tej Nany ![]() W sumie z ciekawości je zamówiłam, bo "Nana" mi niespecjalnie podchodzi, zbyt buduarowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#690 |
Zadomowienie
|
Po niedzieli będę miała do sprzedania Lolitę Eau Du Desir używaną - ubytek jakieś 10 ml ze 100 ml - puszczę na All
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.