![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lolita Lempicka
http://store.nordstrom.com/popup/pro...Parfum%20Spray
Ale cudeńko ![]() Bardzo lubię ten zapach, ale czekam z nim na mrozy - wtedy, w moim odczuciu, czaruje najsilniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
dziewczyny... a ja nie znam tego zapachu... wstyd???? Powinnam się wstydzić cooooooo?????????
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Wstrętne kusicelki
![]() ![]()
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Zadomowienie
|
Byłam dzisiaj w Sephorze i pytałam o świąteczne zestawy. Pani bezradnie rozłożyła ręce i powiedziała, że nic o nich nie słyszała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dotychczas spotkałam tylko dwie kobiety, które potrafiły zaproponować coś interesującego - w tym jedną w Quality ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Wersja Midnight LL była już dostępna na wiosnę 2005- ja widziałam ją wtedy w krakowskiej Galerii Centrum i tam właśnie ekspedientka powiedziała mi, że ta mocniejsza wersja zapachu wejdzie do stałej oferty. A widzę, że do Sephory wchodzi ona dopiero teraz na jesieni i to chyba z jakąś promocją.
Wersja midnight podoba mi się o wiele bardziej, zwłaszcza na wieczór, bo ja Lolitkę zwykłam nosić raczej dzienną porą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
No własnie... Tak mi się kojarzyło, że było to już dużo wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Przyznam, że nie wąchałam jeszcze wersji Midnight. Czy różni się od "starej" wersji tylko tym, że jest mocniejsza?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
pojawily sie podrobki LL
![]() http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=70383672 to jest okropne,to jeden z ostatnich zapachow ktore ktos moglby podrabiac chocby ze względu na fikusny flakon ![]() swiat sie konczy..50zl ![]() przyznam szczerze,ze mam teraz stracha kupowac na alegro poj.100ml mojej ukochanej Lempickiej ![]() a jescze kilka dni temu mialam brac flaszke od mateusza bo mi sie konczy ![]() i ten dopisek sprzedajacego "Towar jest identyczny jak ten który mozna kupic w Sephorze czy innej perfumerii" jasnne ![]() ![]() jestem autentycznie wciekla ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Lolik zatem kliknij w link do zgłoszenia o naruszeniu zasad, ja juz to zrobiłam im więcej zgłoszeń tej samej aukcji, tym szybsza i zdecydowana reakcja
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
kliknęlam od razu ..nawet jesli zdejmą to ta menda
![]() pojawi sie z powrotem ze swoimi "perfumami" od siedmiu bolesci ![]() normalnie tylko ![]() LL tez ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
wiem, wiem, tez mnie to wnerwia niemiłosiernie
![]() moim zdaniem i tak nic nie przebije podróbek Angel, szczególnie tych gwiazdek z 4 ramionkami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
wyslalam do mendy @
![]() w miare uprzejmego,o tyle o ile ![]() ![]() ciekawe czy odpisze? ![]() poprosilam tez o real fotke flakonu,jesli przysle-pooglądamy na ile sie wschodni sąsiedzi postarali przy malowaniu flaszki LL ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
![]()
Loliku,polecam zakup LL u gregorydeka(zresztą jakichkolwiek perfum to narawdę super sprzedawca):
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70187786 Kupiłam na takiej samej aukcji u niego kilka tygodni temu i są w 1000% oryginalne,możesz się nie obawiać i śmiało kupować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() widzisz,wiem,ze on ma oryginaly ale teraz jesli chodzi o LL wole byc czujna,szczegolnie po aferze jaka miala miejsce z nasza dawna Kofeinką vel Babydol vel Nonny,vel Bonzo (niektore jej nicki z alegro)ktora majac juz chyba 7 konto na alegro i dzialajac na gazecie maly szwindelek zrobila ![]() ja osobiscie nigdy sie nie nacięlam kupując od niej na przestrzeni dwoch lat ale doszly mnie sluchy ze przemyca między oryginaly po 1,2 sztuki podrob,ostatnio robilysmy male dochodznie z jedna z wizazanek,sprzedala jej podrobe angela,rzekomo kupioną w Douglasie i nie chciala oddac pieniędzy ![]() trzeba chuchac na zimne..ale tej lolity to nie zdzierże ![]() manda od LL sie nie odzywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
![]()
Rozumiem w pełni Twoje obawy,okropną rzeczą byłoby nastawić się na to,że pocztą przyjdą ukochane perfumy,wydać kupę kasy a potem zostać ze śmierdzącą podróbką bez kontaktu ze sprzedającym.Gregorydeka jednak polecam z czystem sumieniem-cała moja rodzina u niego się zaopatruje i jesteśmy bardzo zadowoleni(właśnie jedan mój zakup od niego jest w drodze,nie mogę sie doczekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Raczkowanie
|
zdradz co frunie
![]() ![]() a co do tego sprzedawcy-skoro polecasz to jakos mniejsza obawe mam ![]() chce jescze nowego givenchy dla brata wziąsc,poniuchal u mojego TZ i silą trzeba mu bylo falszke odbierac ![]() ciekawe czy gregorydek ma te perfumy?ide popatrzec ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gregorydek to naprawde sympatyczny i rzetelny gość, nigdy mi sie od niego nic podejrzanego nie zdarzyło, a gdy sam sie kiedys pomylił, to nie dośc że wymienił w ramach własnych kosztów, to jeszcze dostałam 20% rabat na zakup kolejnych perfum, więc na cąłej transakcji byłam sporo do przodu, i za ponowna wysyłkę do mnie tez nic nie płaciłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
![]()
Leci do mnie Sicily D&G
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() przeraza mnie tak samo jak angel,mimo wielu podchodow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jesli znajdziesz chwile czasu-skrobnij mi na priva cos o tych rzeczach,szczegolnie zalezy mi na kremie ![]() z gory dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Sicily
![]() ![]() gratuluje wyboru, uwielbiam miód w każdej postaci, więc i niedługo będe go tez nosić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
![]()
Miło zostać utwierdzonym w słuszności zakupu
![]() ![]() Edytowane przez burn-it-up Czas edycji: 2005-10-31 o 21:01 Powód: głupia literówka :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jak ja uwielbiam ten moment jak chlop do domu paczke przynosi ![]() czuje sie jak dzieciak w boze narodzenie ![]() zycze milego rzucania sie..na paczke,nie na paczkarza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.