![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
![]()
Wiem, że nie jesteśmy "maszynami" do seksu. maż nigdy mnie nie szantażował, to nie o to chodzi. To są tylko moje obawy, bo ile można wytrzymać w "celibacie". Czy ja jestem oziębła? (żart)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: spadek libida...
Cytat:
A wogole to nie mam ochoty na wymiane zdan z kims kto ma pretensje do wszystkich tych osob na forum, ktore sie odezwa w tym jak i innym "Twoim" watku. Wiec ja uwazam dyskusje za zakonczona.
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
przestancie dziewczyny lepiej poradzcie co mamy zrobic jak zwiekszyc nasze libido
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a probowalyscie stosowac jakies tabletki? chocby te co nieraz tak reklamuja. Chociaz z drugiej strony nie wiem czy one rzeczywiscie na dluzsza mete bede dobre, bo to w koncu chemia ![]()
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
czytałam o tabletkach VAMEA ale sa bardzo drogie 100zł i tak niewiadomo czy pomoga bo opinie sa rózne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Raczkowanie
|
...no wlasnie ten watek po to jest a nie zeby oceniac innych...
ja ostatnio zastanawialam sie dosyc powaznie nad wspomniana juz przeze mnie Vamea ale sama nie wiem.po 1 jest droga a po 2 slyszalam ze nie jest wcale taka rewelacyjna.sa tez takie tabletki jak Amposha a'loverine i jeszcze jakies. za chwilke postaram sie sie znalesc jakies link do tych tych specyfikow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
najlepsza bylaby odpowiedz lekarza.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#38 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
czy któraś z was stosowała jakis z tych leków i jakie efekty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
piszcie dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
|
te "leki" to jakies ziolowe mieszanki wiec moga zadzialac lub nie ,moze lepiej kupic wino i puscic film erotyczny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
widze ze jednak musze isc z tym problemem do lekarza tylko troche mi głupio mówic o tym jakiemus facetowi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Przyczajenie
|
do jakiego lekarza się wybierzesz? ginekologa? seksuologa?
ja łykam żeń-szeń, bo słyszałam, że też pomagają, ale może za krótko, bo efektów narazie nie widać. poczekamy zobaczymy Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-15 o 19:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
ginekologa w mojej miejscowosci niema seksuologa a przypuszczam ze na wizyty niebyłoby mnie stac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
daj znać co ci poradził, ok? ja też wybieram sie do ginekologa, do kontroli, to pogadam z nim o moim libido, ciekawe co mi doradzi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
ok niema sprawy bede informowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Przyczajenie
|
Witajcie!
Ja też mam taki właśnie problem.... Z tym, że ja nie zażywam żadnych tabletek hormonalnych, nie choruję na tarczycę itp. Mam 2-letnią córeczkę i od czasu porodu życie seksualne mojego męża i moje praktycznie nie istnieje (bo jak inaczej podsumować seks uprawiany najczęściej 3 razy w miesiącu???) Dzięki Bogu mój mąż też jest wyrozumiały w tej kwestii (czasem tylko troszkę ponarzeka tak pół żartem pół serio) ale przecież widzę że mu z tym ciężko (tak samo jak mnie). Naprawdę nie wiem już co robić żeby obudzić w sobie tę chęć na seks! Czekam z utęsknieniem na wasze porady.... (w zasadzie to mogę powiedzieć że ochotę na seks odczuwam tylko i wyłącznie w czasie moich dni płodnych, i ani przedtem ani potem) Pozdrawiam, Dorota
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
a miałam badane hormony prolaktyny ,ja dosc duzo czytałam w inter,na temat tego hormonu i przypuszczam ze to jest powód mojego 0 libido.Wiec jak najszybciej musze wybrac sie do lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
ostatnio spytalalam sie swojego gina o prelaktyne to sie na mnie dziwnie spojrzal po czym spytal czy mi cos cieknie z piersi - odpowiedzialam ze nie - a on ta no ze skoro nic nie cieknie to wszystko w porzadku... z gabinetu wyszlalam ze sporym znakiem ?
i niestety nic nie doradzil oprocz tego zeby udac sie do seksuologa ktorego w naszym miescie brak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak cos mi sie wyjasni to kobietki na pewno dam wam znac. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-15 o 19:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
ja po porodzie nie mialm problemów z seksem dopoki nie zaczelam brac pigulek,jakies pół roku po porodzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
ach to libido ja odkad zaczelam brac tabletki ( juz ponad rok) moje libido jest zerowe...przygnebia mnie to glownie z powodu mojego miska...coraz czaesciej sie o to klocimy! a pzeciez to nie moja wina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
a przewaznie lekarze niechca nam pomóc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2005-12-15 o 19:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a czy warto? na pewno mam po niej wieksza ochote na tulenie i juz mnie nie "odrzuca", ale nie jest to zmiana szalencza. teraz dodatkowo odstawilam hormony, wiec dajcie mi kilka tygodni i potem opowiem o ew zmianach, kt mam nadzieje, ze nastapia :P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
w wysokich obcasach sa przedstawione takie produkty dla kobiet i ocena sexuologa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Rozeznanie
|
Tak jak są ludzie wysocy, niscy i średniego wzrostu, tak też jest z libido. Do tego dochodzą jeszcze uwarunkowania różnego rodzaju, często podświadome, faza cyklu, przebyta ciąza, karmienie piersią, stan hormonalny organizmu itp.Dobrze jest, gdy temperament w ramach związku jest zbliżony. Inaczej obie strony są zmuszone iść na kompromis. Bywa też, że różnego rodzaju gierki i szantażyki są nieuniknione
![]() ![]() Najczęściej, po okresach krótszego lub dłuższego "dołku" wszystko się normalizuje. Czego wszystkim życzę Wojciech Kazimierak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
mam do Pana dr pytanie,chodzi o badania hormonalne.tak ja wspomnialam wczesniej chcialam skierowanie na takie bedania ale lekarz stwierdzil ze sa one mi nie potrzebne. jednak skonczylam karmin piersia 1.5 roku temu a z moich piersi wciaz wydobywa sie surowiczy plyn.czytalam ze takie wycieki moga trwac przez rok od zaprzestania karmienia jesli pojawiaj sie po tym okresie moze to swiadczyc o zbyt wysokim poziomie prolaktyny i byc moze stad problemy z libido (podobno jedno na drugie ma wplyw - tak czytalam).
czy powinnam wykonac takie badania? Edytowane przez paola_ola_la Czas edycji: 2005-10-25 o 10:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.