Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-24, 21:06   #3421
_Panna_Migotka_
Wtajemniczenie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Nie rozumiem dlaczego.
Marcin niestety taki jest... Zachowanie chamskie, ale prawdziwe. Czytałam wszystkie opisane tu historie i szczerze powiedziawszy, to ta moja nie jest najgorsza. Bezczelne i złośliwe zachowanie, a z takimi ludźmi też mamy do czynienia. Chyba, że trudno Wam uwierzyć w jego dwie twarze, ale wierzcie mi, mnie samej to z trudem przychodzi.
.
'

Messi

_Panna_Migotka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-24, 21:45   #3422
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Ja wierzę, bo nie widzę sensu pisania zmyślonych historii.
I też bym chciała zobaczyć zdjęcie Tak z czystej ciekawości, czy naprawdę jest taki przystojny.
A z tych opisów wychodzi na to, że to sadysta. Lubi się znęcać nad słabszymi i w pewien sposób uzależnionymi od niego. I wykorzystuje to w bardzo perfidny sposób. I do tego zachowuje się tak przy swojej mamie...
Może wcześniej jakaś dziewczyna go tak perfidnie wykorzystała? Wiem, że go bronię, ale nie mogę uwierzyć, że człowiek sam z siebie może tak okropnie postępować. Z premedytacją.

Blog zawieszony

Edytowane przez ogwiazdka
Czas edycji: 2009-10-24 o 21:47
ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 07:42   #3423
olla83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
i obawiam sie niestety, ze historyjka zmyslona albo co najmniej ostro podkoloryzowana
i ja nie wierzę, o ile w zachowanie Marcina jestem w stanie uwierzyć, bo pełno takich buców na świecie, to w zachowanie tych wszystkich lasek co go wielbią... nie uwierzę nigdy jedna wielka ścieeema
olla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 09:59   #3424
erha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olla83 Pokaż wiadomość
i ja nie wierzę, o ile w zachowanie Marcina jestem w stanie uwierzyć, bo pełno takich buców na świecie, to w zachowanie tych wszystkich lasek co go wielbią... nie uwierzę nigdy jedna wielka ścieeema
To ja najbardziej nie wierzę w zachowanie jego matki... gdyby mój syn się tak odezwał do jakiejś dziewczyny, to chyba bym mu po pysku dała.
erha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 11:56   #3425
anyolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
i obawiam sie niestety, ze historyjka zmyslona albo co najmniej ostro podkoloryzowana
A ja wierze
Jaki ma sens opisywanie tych wszystkich sytuacji, skoro kazda z nas bedzie z niedowierzaniem krecic glowa? Przeciez bywaly i gorsze historie- a zadna z nas nie przedstawi nam tutaj na forum niepodwazalnych dowodow na to, co sie wydarzylo. To nie fair traktowac pewne historie ze 100%-owa powaga, a inne z gory zaliczac do takich, ktore nie mialy miejsca. Faceci sa jacy sa- i kazda z nas, ktora czyta to forum powinna juz miec na uwadze, ze rozne ewenementy sie zdarzaja
Stary 2009-10-25, 14:06   #3426
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez erha Pokaż wiadomość
To ja najbardziej nie wierzę w zachowanie jego matki... gdyby mój syn się tak odezwał do jakiejś dziewczyny, to chyba bym mu po pysku dała.
Ja tak samo.
Stary 2009-10-25, 17:14   #3427
_Panna_Migotka_
Wtajemniczenie

Hmm, chyba lekkie zamieszanie niechcący wywołałam

Widzę, że większość z Was nie wierzy w zachowanie tamtych dziewczyn. Wiecie co, zanim weszłam na to forum sama nie mogłam pojąć powodu takiej ' wytrzymałości '. Ale po przeczytaniu tych wypowiedzi doszłam do wniosku, że może to znoszą z tego samego powodu, co np. dziewczyna wytrzymująca straszne skąpstwo swojego chłopaka ( o czym były ostatnie wypowiedzi ): z jakiejś irracjonalnej miłości. To jest dosyć dziwne, żeby zakochać się w osobie, która nas poniża, ubliża nam i nie ma do nas szacunku, ale może to jakaś psychiczna odmiana masochizmu?

I druga kwestia: zachowanie Marcina mamy. Widziałam wypowiedzi, że Wy na jej miejscu dałybyście mu w twarz. Może i tak. Ale zauważcie, że jego mama sama była zszokowana jego zachowaniem. On w domu, przy rodzicach albo w stosunku do siostry się tak nie zachowuje. Pierwszy raz widziała, żeby jej miły i kulturalny syn odzywał się do kogoś w ten sposób. Powiecie, że go nie znała i tu Wam przyznam rację. Ale nawet ja, chociaż uważa mnie za swoją przyjaciółkę, powierniczkę, osobę znająca wszystkie jego sekrety, ja też mam czasami wrażenie, że go nie znam. Ma tak dwojaką naturę, że ja nie jestem w stanie pogodzić obrazu mojego sympatycznego kolegi z obrazem zwykłego dręczyciela dziewczyn.

Aha, jeszcze jedno. Zdjęcie Marcina. Tutaj miałabym je zamieścić czy może wolicie na PW?
.
'

Messi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-25, 18:33   #3428
DAISSY
Zadomowienie

Tutaj
DAISSY jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-25, 18:49   #3429
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Mi się wydaje, że nie powinnaś jego zdjęcia ani tutaj wstawiać, ani nam wysyłać.
No, ale to nie zmienia tego, że jestem ciekawa jak on wygląda

Blog zawieszony

Stary 2009-10-26, 12:00   #3430
_Panna_Migotka_
Wtajemniczenie

Wiem, że to trochę ' niegrzeczne ' czyjeś prywatne zdjęcie rozprowadzać, ale Marcin niiigdy tu nie zagląda ( nie ma pojęcie, że taki portal istnieje ), a ja bardzo chciałabym, żebyście zobaczyły ten kontrast pomiędzy Marcinem na zdjęciach, a Marcinem w rzeczywistości ( którego znacie tylko z moich opowieści ) No więc jak robimy?
.
'

Messi

Stary 2009-10-26, 12:15   #3431
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

No niby niegrzeczne, ale jestem taka ciekawa jak wygląda....Niech się inne dziewczyny wypowiedzą....
A swoją drogą jak bym była którąś z tych panienek to by dostał kopa między nogi jak tralala.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 13:06   #3432
mehja
Zakorzenienie

no ja też jestem ciekawa tego aniołka z duszą diabła
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 13:38   #3433
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Cytat:
Napisane przez _Panna_Migotka_ Pokaż wiadomość
Wiem, że to trochę ' niegrzeczne ' czyjeś prywatne zdjęcie rozprowadzać, ale Marcin niiigdy tu nie zagląda ( nie ma pojęcie, że taki portal istnieje ), a ja bardzo chciałabym, żebyście zobaczyły ten kontrast pomiędzy Marcinem na zdjęciach, a Marcinem w rzeczywistości ( którego znacie tylko z moich opowieści ) No więc jak robimy?
To jasne, że Marcin raczej tu nie zajrzy, ale ktoś go może poznać, zajrzy tu jego kolega, mama, ciocia, nauczycielka, ktokolwiek. Bez czyjejś zgody, nie powinno się umieszczać jego zdjęć na widok publiczny. Nawet w gazecie oczy są zamazywane. Nawet coraz częściej na portalach gdzie można wstawiać zdjęcie, jest pytanie czy posiada się prawa autorskie do tych zdjęć.
Ja ostrzegam i jeszcze raz podkreślam, że to co napisałam, nie zmienia mojej ciekawości ujrzenia owego Marcina

Blog zawieszony

Stary 2009-10-26, 14:32   #3434
2018070520180950
Konto usunięte

Marcin bedzie slawny na wizazu o tym nawet nie wiedzac

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

btw nie wiem jak taki marcin moze byc dla kogoolwiek dobrm przyjacielem
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:48   #3435
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Marcin to flirciarz. Skacze z kwiatka na kwiatek. Jednak dziewczynom to nie przeszkadza i uparcie za nim wzdychają. Była taka jedna, z jego klasy, Majka. I ta Majka, to trzy lata była jego sekretarką. Zadania domowe, ściągi, pomoc przy sprawdzianach - Maja. I w końcu ' zapracowała na awans ' - została jego dziewczyną.
?

ja niestety nie za bardzo wierzę w tę historię.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 14:59   #3436
_Panna_Migotka_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
?

ja niestety nie za bardzo wierzę w tę historię.
Chodziło o to, że Majka wszystko za niego robiła. Chłopak jest inteligentny, ale leniwy, więc znalazł złoty środek ( dla niego tylko złoty ) i zaczął ją wykorzystywać.

A co do zdjęcie, to ogwiazdka nieźle mnie wystraszyłaś teraz to już faktycznie boję się coś tu zamieścić. Może jednak lepszym wyjściem będzie wysłanie ich na PW?

Kachaaa - Marcin chyba już jest sławny ^^
I co do bycia moim przyjacielem... to może się wydać dziwne, bo powinnam stać po stronie tamtych dziewczyn, skrzywdzonych za nic, ale ta zażyłość coś dla mnie znaczy. I brakowałoby mi go. Tym bardziej, że dla mnie zawsze jest miły. Jest dobrym przyjacielem, mogę na nim polegać. Wiele razy już z nim rozmawiałam na temat jego zachowania, ale jednak... coś jest takiego, że nie potrafię zerwać tej przyjaźni.
.
'

Messi

Stary 2009-10-26, 15:07   #3437
2018070520180950
Konto usunięte

ja jakos nie chcialabym miec takiego "przyjaciela" ktory tak traktuje osoby wokol no ale twoj wybor
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-26, 15:13   #3438
_Panna_Migotka_
Wtajemniczenie

Wiesz, wszyscy mi się dziwią. Nawet mój Tż. Niby jest jego przyjacielem, ale ostatnio się od siebie oddalili i on nie może zrozumieć czemu ja jeszcze go znoszę.
I jest mi przykro, że tak znęca się nad słabszymi, ale ja chciałabym mu jakoś pomóc. I nie powiem, że takie sytuacje często się zdarzają, bo on jest dość zamknięty w sobie, ale czasami, w chwilach szczerości, jest bliski powiedzenia mi dlaczego tak je traktuje.
Kiedyś myślałam nad psychologią i dlatego też chciałabym zgłębić motywy jego postępowania.

I... tak, jak pisałam... ja przyjacielowi jestem w stanie dużo wybaczyć, niestety.
.
'

Messi

Stary 2009-10-26, 16:02   #3439
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Cytat:
(...)

A co do zdjęcie, to ogwiazdka nieźle mnie wystraszyłaś teraz to już faktycznie boję się coś tu zamieścić. Może jednak lepszym wyjściem będzie wysłanie ich na PW?

(...)
Nie chciałam Cię wystraszyć, ale ostrzec. Nie wiem, czy w regulaminie wizażu jest coś na temat zdjęć, ale kiedyś mogłabyś mieć z tego powodu nieprzyjemności, czego oczywiście nie życzę

Blog zawieszony

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-26, 18:36   #3440
_Panna_Migotka_
Wtajemniczenie

Wiesz, chyba masz rację.
Teraz to tak sobie myślę, że za to mógłby mi wytoczyć sprawę w sądzie chyba...
Jest w gorącej wodzie kąpany i nie wiadomo, jakby zareagował na wiadomość o jego zdjęciu ( i opisu tych historii ) na jakimś portalu.
.
'

Messi

Stary 2009-10-26, 19:42   #3441
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, chyba masz rację.
Teraz to tak sobie myślę, że za to mógłby mi wytoczyć sprawę w sądzie chyba...
Jest w gorącej wodzie kąpany i nie wiadomo, jakby zareagował na wiadomość o jego zdjęciu ( i opisu tych historii ) na jakimś portalu.
jesli te historyjki sa prawdziwe to bardzo prawdopodobne
Stary 2009-10-27, 14:41   #3442
Lattee
Raczkowanie

Co nie zmienia faktu, że jesteśmy wszystkie ciekawe jak ten Marcin wygląda
No, ale masz rację.
Lepiej nie zamieszczać niczego bez porozumienia z tą drugą osobą
Lattee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 15:54   #3443
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Wiesz, wszyscy mi się dziwią. Nawet mój Tż. Niby jest jego przyjacielem, ale ostatnio się od siebie oddalili i on nie może zrozumieć czemu ja jeszcze go znoszę.
I jest mi przykro, że tak znęca się nad słabszymi, ale ja chciałabym mu jakoś pomóc. I nie powiem, że takie sytuacje często się zdarzają, bo on jest dość zamknięty w sobie, ale czasami, w chwilach szczerości, jest bliski powiedzenia mi dlaczego tak je traktuje.
Kiedyś myślałam nad psychologią i dlatego też chciałabym zgłębić motywy jego postępowania.

I... tak, jak pisałam... ja przyjacielowi jestem w stanie dużo wybaczyć, niestety.
na twoim miejscu to ja bym nawet sie nie przyznawała ze jestem jego przyjaciólką
chciałabyś być traktowana jak te dziewczyny?
zachowuje sie jakby był królem świata a inni zwłaszcza kobiety jakimś pomiotem niewrtym uwagi
i guzik mnie interesuje jak on wygląda co w nim może być ciekawego
postaw mu warunek albo zmiana zachowania albo koniec znajomości---ja bym sie nie chciała z nim przyjaznić o niee

trzeba dzisiaj nie mieć czasu
żeby jutro mieć czas
````kękę
dudipopka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-27, 16:53   #3444
Lattee
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dudipopka Pokaż wiadomość
na twoim miejscu to ja bym nawet sie nie przyznawała ze jestem jego przyjaciólką
chciałabyś być traktowana jak te dziewczyny?
zachowuje sie jakby był królem świata a inni zwłaszcza kobiety jakimś pomiotem niewrtym uwagi
i guzik mnie interesuje jak on wygląda co w nim może być ciekawego
postaw mu warunek albo zmiana zachowania albo koniec znajomości---ja bym sie nie chciała z nim przyjaznić o niee
Skoro wobec Niej jest w porządku to nie widzę powodu do zrywania znajomości, a tym bardziej przyjaźni
To, że ten chłopak traktuje tak czy inaczej inne dziewczyny to jedno, a relacja jaka jest między nimi to drugie.
Stary 2009-10-27, 17:33   #3445
dudipopka
kobieta za ladą

Cytat:
Napisane przez Lattee Pokaż wiadomość
Skoro wobec Niej jest w porządku to nie widzę powodu do zrywania znajomości, a tym bardziej przyjaźni
To, że ten chłopak traktuje tak czy inaczej inne dziewczyny to jedno, a relacja jaka jest między nimi to drugie.
jeśli nadal sie przyjazni z nim daje mu znak ze akceptuje jego zachowanie wobec innych kobiet
koleś sobie myśli oki a co mnie czeka jeśli nadal taki będę taki? nic i nic nie robi by sie zmienić
rodzice zdziwieni bo synuś dobry chłopak przecież
najlepsza przyjaciólka w nieskończoność wybacza ze on robi z lasek durnoty
po co sie ma zmieniać ???
a jak powie Marcin kolego lubie cie ale zadzwoń jak przestaniesz szmacić innych to może koleś pójdze po rozum do głowy i WYDOROŚLEJE

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2009-10-27, 18:48   #3446
_Panna_Migotka_
Wtajemniczenie

Hmm..
Po tym, co napisała dudipopka powinno mi się chyba zrobić wstyd. Że nie jestem solidarna z tymi wszystkimi dziewczynami. I trochę mi się zrobiło. Jak zobaczyłam te słowa czarno na białym.

Bo masz trochę racji.
1. Faktycznie, dalej się z nim przyjaźnię, mimo, iż swojego zachowania nie zmienił.
2. Nie potrafię mu postawić takiego ultimatum.

Ale ...
1. Marcin doskonale wie, jakie zdanie mam na temat jego zachowania, bo wałkowaliśmy ten temat wiele razy.
2. Nie wyrażam tylko swojej opinii, ale też staram się go nakłonić do zmiany zachowania.

Wiem, to mało. Efektów, jak na razie, nie widać. Ale czy takie postawienie sprawy, jak proponujesz coś by zmieniło? A jeśli nie? Straciłabym przyjaciela. Może uznałby, że go opuściłam i mi na złość by się nie zmienił?

No i troszeczkę mniej racjonalny powód. Nie potrafiłabym ot tak zakończyć tej przyjaźni. Zostawić go i udawać, że nigdy nie było kogoś takiego w moim życiu.
.
'

Messi

Stary 2009-10-27, 19:04   #3447
dudipopka
kobieta za ladą

po prostu bądz twarda jeśli sie nie zmieni trudno po świecie chodzi tyle ludzi którzy zasługują na miano twojego przyjaciela
co zrobisz jak on sie ustatkuje założy rodzine i zacznie bić żone? też będziesz za nim stała bo jest twoim przyjacielem?
sory za top off

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2009-10-27, 19:52   #3448
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

dudipopka: ja rozumiem panne Migotke, zachowalabym sie tak samo. nie interesuje mnie kompletnie jak moi przyjaciele traktuja swoje dziewczyny. jesli dla MNIE ktos jest wartosciowych czlowiekiem to jest MOIM przyjacielem. krótka piłka. kropka.
eot
Stary 2009-10-27, 20:47   #3449
dudipopka
kobieta za ladą

wartościowi przyjaciele nie krzywdzą nikogo ze swojego otoczenia

żeby jutro mieć czas
````kękę
Stary 2009-10-28, 14:22   #3450
Lattee
Raczkowanie

Cytat:
Hmm..
Po tym, co napisała dudipopka powinno mi się chyba zrobić wstyd. Że nie jestem solidarna z tymi wszystkimi dziewczynami. I trochę mi się zrobiło. Jak zobaczyłam te słowa czarno na białym.

Bo masz trochę racji.
1. Faktycznie, dalej się z nim przyjaźnię, mimo, iż swojego zachowania nie zmienił.
2. Nie potrafię mu postawić takiego ultimatum.

Ale ...
1. Marcin doskonale wie, jakie zdanie mam na temat jego zachowania, bo wałkowaliśmy ten temat wiele razy.
2. Nie wyrażam tylko swojej opinii, ale też staram się go nakłonić do zmiany zachowania.

Wiem, to mało. Efektów, jak na razie, nie widać. Ale czy takie postawienie sprawy, jak proponujesz coś by zmieniło? A jeśli nie? Straciłabym przyjaciela. Może uznałby, że go opuściłam i mi na złość by się nie zmienił?

No i troszeczkę mniej racjonalny powód. Nie potrafiłabym ot tak zakończyć tej przyjaźni. Zostawić go i udawać, że nigdy nie było kogoś takiego w moim życiu.
Na twoim miejscu zachowałabym się tak samo i nie zrywała przyjaźni.
Nie rozumiem z jakiej racji ty masz tracić kogoś kto jest dla Ciebie ważny i z kim bardzo dobrze się rozumiesz..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości