|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Tz mi powiedzial (jest kibicem nie pilkarzem, a to wieeeelka roznica )nom ,zgadzam sie Dla mnie tez bylo warto!
|
|
|
|
|
#3572 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
rany, a co w tym dziwnego? ma zapuszczać gąszcz, bo golenie nóg jest "niemęskie"? kazdy ma swoje kanony piękna i urody..
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie to jest niemęskie ale każdy ma swoje zdanie
Ogolnie mowiac Cristiano jest metroseksualny i może biorą z niego przyklad ![]() I przy okazji przypomnial mi sie teks mojego exa Uchlał sie jak świnia, dzwoni do mnie na tel.. Coś bełkocze ledwo go rozumiem, gada jakieś zbereźne rzeczy wiec mowie do niego Ja: Masz głos jak stary pedofil.. :/ On: Eee bleu bleu (bełkotanie) bede twoim pedofilem ! ![]() ![]() rozłączam sie.. 10 min później dzwoni znowu On: Czesc co robisz Ja: No siedze w wannie On: Beze mnie? ^^ Ja: No On: To gdzie ja jestem (calkiem powaznym tonem tzn i z bełkoczącym) Ja: eeee w domu? On: Aaa no faktycznie, dzieki I sie rozłączyl.. aha
|
#3575 |
|
Zakorzenienie
|
kolarze też sobie golą i to jest mądre posunięcie u sportowca bo ogranicza opory, które daje powietrze. Niby głupie włoski ale jak jest gładka noga to się szybciej jedzie/biega
|
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
ja to chyba jakas staromodna jestem, bo tego calego golenia nie rozumiem, no ale nic
|
|
|
|
#3577 |
|
Rozeznanie
|
No też coś o tym slyszalam i moim zdaniem jeśli to pomaga to czemu nie
![]() Mimo to jakos bym nie chciala chlopaka z gladkimi nóżkami
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
no na mnie tez by nie dzialalo,bo mnie wlosy na ciele u faceta akurat kreca
a jak goli, to moze bysmy wtedy razem w lazience nogi na wanne i razem gillette jechali w dol? haha
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3580 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3582 |
|
Zadomowienie
|
Moj od niedawna ex TŻ zafundowal mi szampanska zabawe sylwestrowa. W ogole nie mialam ochoty w tym roku wybierac sie na zadna domowke, ale bardzo naciskal i sie zgodzilam, gdyz impreza odbywala sie u mnie na stancji z moimi wspollokatorami. Tego samego dnia poinformowal mnie, ze zjawi sie tam rowniez jego siostra z narzeczonym. Siostrunia, ktora dopiero co poznalam zaprosila mnie do pokoju na rozmowe zapoznawcza, w trakcie ktorej jechala po mnie jak jakas desperatka, sugerujac mi, ze chce wziac jej brata na dziecko
(jestem na 1 i na 2 roku studiow, nigdy przy nim nawet nie wspomnialam, ze chcialabym miec dziecko w ciagu najblizszych 5 lat), a pozniej zaczela sugerowac, ze jestem puszczalska -naprawde bezpodstawnie Tutaj urwe motyw tej niezrownowazonej osoby, bo to nadaje sie na zupelnie inny temat. Ja cala zaplakana, moj chlopak nawet sie za mna nie wstawil, nie dziwiac mu sie, bo wstawil sie ostro.. Nastepnie trzeba bylo jakos polozyc spac tych gosci. Moj ex poscielil siostrze i narzeczonemu nasze lozko, wyjal bez pytania moja posciel ! Sam rozlozyl sobie karimate, na to spiwor i dopiero przykryl sie koldra, a z racji tego, ze nasz pokoj jest bardzo malutki, ja musialam spac na golych kafelkach w przedpokoju (nie bylam pijana, by to jakos przebolec). Rozumiem, ze to goscie powinni spac na lozku, ale jesli jej narzeczony to mlody chlopak to chyba wypadalo chociaz zaproponowac kobiecie, zeby polozyla sie na lozku. Poza tym, skoro moj ex naspraszal sobie gosci, to mogl przewidziec rowniez jakies spanie dla mnie, skoro w moim lozku gzdzily sie dwa golabeczki;/ Rano weszlam po cos do pokoju, a ta dziewczyna mowi do mnie "jak sie spalo?". Po ich odjezdzie probowalam porozmawiac z moim bylym, ale niestety nie wykazywal ani odrobiny skruchy...
|
|
#3583 |
|
Zadomowienie
|
co za dupek.. ? ;O dobrze, ze go pogonilas ;*
|
|
#3584 |
|
Raczkowanie
|
Jestem jeszcze w liceum, w którym jest tradycja corocznych balów przebierańców, gdzie przebiera sie każdy.
Kiedyś Tż wspominał mi, że fajnie by było przebrać się razem, za jakąś parę. Bal zbliza sie wielkimi krokami, więc poruszyłam ten temat. Tż zrobił kwaśną minę i stwierdził, że nie chce sie przebierac. Próbowalam go namówić i zaśmiałam się, że możemy za Piękną i Bestię się przebrać. A on tak na mnie popatrzył i mówi : "Dobra! Ty będziesz Bestią. Nawet nie musisz się przebierać, masz żółte kły itd.. A za Piękną to musiałabyś się postarać." Popatrzyłam na niego, śmiał się. Sama zaczęlam sie troche smiac, choc do smiechu specjalnie mi nie było i stwierdziłam, że skoro mam wg niego "żółte kły" to nie bede sie usmiechac. Oczywiscie przepraszał, mówił, że to żart, ale eh.. rozumiecie
Dopiero kiedy piekielnie boisz się o kogoś, kiedy niepokój nie pozwala ci oddychać, strach zatyka arterie i odbiera rozum, dopiero wtedy, moja mała, ty kochasz naprawdę. Edytowane przez prinzessin Czas edycji: 2010-01-05 o 20:57 Powód: literówka, brak przymiotnika |
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
założę się że to taki TRU metal i w związku masz więcej śmiechu niż romantyzmu
|
|
|
|
|
#3586 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czy metal to raczej nie;p ale owszem, wiecej smiechu :P romantyczna to ja ejstem az zbytnio
|
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
Opisywałam juz kilka akcji mojego byłego w tym wątku, ale przypomniała mi się kolejna.
Otóż mój eks wybranek któregoś dnia tak oto określił mi intensywność przyjaźni ze swoim przyjacielem: "tak go szanuję, że pozwoliłbym mu się z tobą przespać, jeśli by chciał". Niezły "komplement". To, że ja może niekoniecznie bym chciała, nie miało znaczenia... Chyba traktował sam siebie jako alfons, który w... nagrodę udostępniłby swoją kobietę. Te męskie przyjaźnie
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-01-06 o 00:03 |
|
|
|
#3588 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jego i siostrzyczke bym pogonila.
|
|
|
|
|
#3590 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Masakra
|
|
#3591 |
|
Raczkowanie
|
no to teraz ja wam cos opowiem
![]() Facet nr 1. Miał dziewczyne-(wiedziałam o tym) wmawiał że tylko mnie kocha że ona sie nie liczy ,że chce być ze mną [!] ale jakoś z tamta nie mógł zerwac wystawiał mnie,mówił,że jestem gruba,że jego dziewczyna jest szczuplejsza[!?] o zgrozo....facet nr 2 tez z nim nie byłam,ale kręciliśmy... Zrobił ze mnie szmate,bo jak sie bawiłam na balecie z kolesiem to rozgadywał,że na pewno z nim pójde.A jak wróciłam (nigdzie nie poszłam oczywiście z tym kolesiem) to powiedział,że ten koleś mnie na pewno nie chciał i dlatego wróciłam...????!!!!!dupek facet nr 3 bajerował mnie jak nic,aż się w nim zakochałam a ten kretyn zaczął podrywać moją kumpele a ta dewotka się z tego cieszyła a potem się całowali....przykre ![]() nie zadaje się z nimi. Teraz moich kumpelek ![]() Kumpela w ciąży zaawansowanej- a jej chłopak ją zrzucił ze schodów[!] następna - jesteśmy na dyskotece moja kumpela z chłopakiem sie pokłóciła i nie gadała z nim a on nas przywiózł...no to bawiła się z nami a on obmacywał inne....jak w końcu podszedł do niej to dostał w twarz a ten ch.uj złapał ją za włosy i zaczął ciągnąć!!!!no to my ruszyłyśmy do boju,ode mnie dostał pare razy w łeb....kumpela w ryk a my nie wiemy co robić ![]() same na jakimś zadupiu.....w końcu kolega nam transport załatwił....masakra.I ona nadal z nim jest niestety,bo w ciąże zaszła........ach...patol ogia jakaś....![]() jeszcze jedna - zapoznała chłopaka i spotykała się znim jakiś czas...okazało się że ma dziecko i się do niego nie przyznaje. No to lepiej
Sometimes you just have to accept that some people can only be in your heart, not in your life. _________________________ _ Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14 Norway 27.04 - 31.05 London 1.01 - ? Edytowane przez Bo Ja Kocham Czas edycji: 2010-01-07 o 11:50 |
|
|
|
#3592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
), ale w w zacytowanym to wiesz... ona pierwsza podniosła na niego rękę, więc ... On też nie powinien oddać, ale ...
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
ja parenascie razy w zyciu strzelalam facetom liscie, swoim tztom i nie tylko, I NIE WYOBRAZAM SOBIE ze ktorys moglby podniesc na mnie reke. poza tym takie walniecie 'z calej sily' z naszej strony to dla faceta taka sila jak klepniecie przyjacielskie kumpla
|
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
hej kobitki, to i ja się dołączę
![]() tuz po moim rozstaniu z facetem, z którym byłam 4 lata ( ale o tym innym razem ![]() Ide sobie z pieskiem na spacerek, jedzie czarna BMka, w srodku wielkie łyse ABS (Absolutny Brak Szyi) wystaje łokiec, słychac tekniawke az nadwozie drży, zerkam z ciekawością co to za zjawisko a teraz z innej beczki ale to juz nie było takie zabawne: byłam z facetem 4 lata, na poczatku miełośc ze hej, potem to juz jakos ostygło i chyba z przyzwyczajenia byliśmy ale zaręczylismy sie-dzieciaki głupie-juz sie miedzy nami pierniczyło bardzo, spotykalismy sie juz rzadko, nie tesknilismy jakos za soba gdy sie nie widzielismy ale jakos nikt ostatniego słowa nie powiedział...walentynki-kilka miesiecy przed slubem(do ktorego i tak by pewnie nie doszło), miał przyjechac po pracy, mielismy zjesc obiad i gdzies pojsc, czekam odwalona, czekam, i nic, komórka wyłączona, godzina 20,00 zjawia sie jakis taki dziwny, wychodze z domu wsciekła, pytam co sie stało, słysze ,,nic'', powiedziałam ze teraz juz nigdzie nie ide, usiadł sobie na murku zapalił papierosa a ja stoje nad nim i nie wiem co robic, on pochyla głowe a tam na taka wielka swieza malina, mówie mu, widze ze było ostro, musiała cie zaznaczyc co? a ten głup udaje ze nie wie o czym mówie, rozstalismy sie, jakis czas pozniej okazało sie ze juz wczesniej mnie zdradzał, nie zauwazałam bo studiowałąm, miałąm mase roboty i tez przez mysl by mi nie przeszło ze akurat on....troche to przezyłam nie ma co.....plus był taki, ze schudłam prawie 10 kg w 2 tyg!!!!! nic nie jadłam, tylko płakałam piłam wode i ćwiczyłam zeby wyładowac złosc... szkoda ze nie reaguje tak na kłotnie z mezem
Edytowane przez Violette_24 Czas edycji: 2010-01-07 o 14:06 |
|
|
|
#3595 |
|
Raczkowanie
|
A na specjalne życzenie scenka z jego bratem:
Jestem u teściów, idę do toalety, otwieram drzwi - fuj, ktoś zapomniał o spłuczce! Ale zanim zdążyłam się odezwać, nadbiega jego brat - w żabich podskokach, bo spodnie ma opuszczone do kostek; na szczęście długa koszula zasłania co najważniejsze. I woła: - Poczekaj, tam jest zajęte! Ja tylko wyszedłem zobaczyć, jak film się skończy!!! NIE nie moge aaaaaaaaa ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- [QUOTE=wanda164;5841422]ha, porządny facet z porządnej mieszczańskiej rodzinki... A na specjalne życzenie scenka z jego bratem: Jestem u teściów, idę do toalety, otwieram drzwi - fuj, ktoś zapomniał o spłuczce! Ale zanim zdążyłam się odezwać, nadbiega jego brat - w żabich podskokach, bo spodnie ma opuszczone do kostek; na szczęście długa koszula zasłania co najważniejsze. I woła: - Poczekaj, tam jest zajęte! Ja tylko wyszedłem zobaczyć, jak film się skończy!!! NIE nie moge aaaaaaaaa
|
|
|
|
#3596 |
|
Zadomowienie
|
matko dziewczyny.. popłakałam się ze śmiechu
|
|
#3597 |
|
Rozeznanie
|
Moja historia:
Na pewno nie pobije ani nie dorówna wieeelu innym, które tu czytałam i od których włos jeży się na głowie a nóż sam otwiera się w kieszeni, paranoja! Jest pare tygodni przed Sylwestrem, więc wielkie planowanie co będziemy robić.. no to bach, padł pomysł: jedziemy w góry Nie musze mówić jak bardzo się cieszyłam na samą myśl o nim Dzień przed Sylwkiem słysze: on: wiesz, nie moge się z Wami zabrać na tego sylwka, umówiłem się z kolegą, muszę być u niego o 15 (oczywiście 31.12).. mamy do obgadania pewną sprawe, chodzi o prace za granicą, rozumiesz, prawda? ja: ale jak to? akurat w sylwestra? Nie możesz załatwić tego dzisiaj albo po sylwestrze? Przecież już dawno wiedziałeś o wyjeździe?! ( on: Nie, nie mogę, zresztą już się z nim umówiłem.. ale nie martw się dojade do Was autobusem. Następnego dnia, sylwester: brak znaku życia eks tż'ta aż do ok. godziny 19 -> sms: niestety nie przyjadę ,a potem telefon:on: Wiesz, nie dojadę do Was.. Nie miałem jak sprawdzić rozkładu jazdy autobusów.. ale życze Ci udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku. ja: udanego sylwestra?! on: o co Ci chodzi, chciałem przyjechać.. I bawił się z kumplami.. a cała akcja z "dogadywaniem się z kolegą w sprawie pracy" była ściemą, czego się domyślałam. Gdyby nie jeszcze jedna koleżanka, która zabrała się z nami w ostatniej chwili, spędziłabym mojego (jak na początku myślałam) wymarzonego Sylwka z jedną zakochaną parą i vódką .. ale i tak był to dla mnie najgorszy sylwek w moim życiu Później skłonna byłam przebaczyć temu typkowi i po części to zrobiłam
Nie stosuję kosmetyków testowanych na zwierzętach! Zajrzyj " ..bo życie trzeba przeżyć, a nie przeczekać! " Edytowane przez caameroon Czas edycji: 2010-01-08 o 01:11 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3598 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3599 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale widzę, że teraz masz swojego kochanego męża |
|||
|
|
|
#3600 |
|
Zadomowienie
|
o matko.. ten z tym sylwestrem to faktycznie przegiął.. :/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:57.

Moze zazdroszcza Cristiano Ronaldo ze tak dziewczyny za nim "sikaja" i tez tak chca 
wiesz, widocznie trzeba najpierw troche pocierpieć, żeby zrobic miejsce dla prawdziwego szczescia. Jeśli tak to warto bylo
Tz mi powiedzial (jest kibicem nie pilkarzem, a to wieeeelka roznica

13.03.2008

(jestem na 1 i na 2 roku studiow, nigdy przy nim nawet nie wspomnialam, ze chcialabym miec dziecko w ciagu najblizszych 5 lat), a pozniej zaczela sugerowac, ze jestem puszczalska
założę się że to taki TRU metal i w związku masz więcej śmiechu niż romantyzmu
I jego i siostrzyczke bym pogonila.

), ale w w zacytowanym to wiesz... ona pierwsza podniosła na niego rękę, więc ... On też nie powinien oddać, ale ...