Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-30, 21:59   #3571
Ivi 1988
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez Nataala Pokaż wiadomość
To ja nie wiem, wszyscy piłkarze tak maja hahaha Moze zazdroszcza Cristiano Ronaldo ze tak dziewczyny za nim "sikaja" i tez tak chca

Ooo to super wiesz, widocznie trzeba najpierw troche pocierpieć, żeby zrobic miejsce dla prawdziwego szczescia. Jeśli tak to warto bylo
a slyszalas,ze ten Cristiano goli sobie nogi? Tz mi powiedzial (jest kibicem nie pilkarzem, a to wieeeelka roznica)

nom ,zgadzam sie Dla mnie tez bylo warto!

Cytat:
Napisane przez Lisbeth Pokaż wiadomość
Nie ma żadnej "roli kobiety". Jest tylko to, w co sama się pakujesz.
Skoro umie, to niech robi sam.
Ivi 1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 22:12   #3572
ankasz
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość
a slyszalas,ze ten Cristiano goli sobie nogi? Tz mi powiedzial (jest kibicem nie pilkarzem, a to wieeeelka roznica)

rany, a co w tym dziwnego? ma zapuszczać gąszcz, bo golenie nóg jest "niemęskie"? kazdy ma swoje kanony piękna i urody..

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 22:21   #3573
Ivi 1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankasz Pokaż wiadomość
rany, a co w tym dziwnego? ma zapuszczać gąszcz, bo golenie nóg jest "niemęskie"? kazdy ma swoje kanony piękna i urody..
no dobrze, Ty lubisz facetow z ogolonymi nogami. Ja nie

Cytat:
Stary 2009-12-30, 22:26   #3574
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Dla mnie to jest niemęskie ale każdy ma swoje zdanie Ogolnie mowiac Cristiano jest metroseksualny i może biorą z niego przyklad

I przy okazji przypomnial mi sie teks mojego exa
Uchlał sie jak świnia, dzwoni do mnie na tel.. Coś bełkocze ledwo go rozumiem, gada jakieś zbereźne rzeczy wiec mowie do niego
Ja: Masz głos jak stary pedofil.. :/
On: Eee bleu bleu (bełkotanie) bede twoim pedofilem !

rozłączam sie.. 10 min później dzwoni znowu

On: Czesc co robisz
Ja: No siedze w wannie
On: Beze mnie? ^^
Ja: No
On: To gdzie ja jestem (calkiem powaznym tonem tzn i z bełkoczącym)
Ja: eeee w domu?
On: Aaa no faktycznie, dzieki

I sie rozłączyl.. aha

Some people believe in God
I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Nataala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 22:27   #3575
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ivi 1988 Pokaż wiadomość

kolarze też sobie golą i to jest mądre posunięcie u sportowca bo ogranicza opory, które daje powietrze. Niby głupie włoski ale jak jest gładka noga to się szybciej jedzie/biega

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-30, 22:31   #3576
Ivi 1988
Zakorzenienie

ja to chyba jakas staromodna jestem, bo tego calego golenia nie rozumiem, no ale nic

Cytat:
Stary 2009-12-30, 22:32   #3577
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

No też coś o tym slyszalam i moim zdaniem jeśli to pomaga to czemu nie
Mimo to jakos bym nie chciala chlopaka z gladkimi nóżkami

I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-30, 22:40   #3578
Ivi 1988
Zakorzenienie

no na mnie tez by nie dzialalo,bo mnie wlosy na ciele u faceta akurat kreca a jak goli, to moze bysmy wtedy razem w lazience nogi na wanne i razem gillette jechali w dol? haha

Cytat:
Stary 2009-12-30, 22:42   #3579
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
kolarze też sobie golą i to jest mądre posunięcie u sportowca bo ogranicza opory, które daje powietrze. Niby głupie włoski ale jak jest gładka noga to się szybciej jedzie/biega
pływacy też

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 01:32   #3580
bradshow
Zadomowienie

GG do bradshow

Cytat:
Dla mnie to jest niemęskie ale każdy ma swoje zdanie Ogolnie mowiac Cristiano jest metroseksualny i może biorą z niego przyklad

Uchlał sie jak świnia, dzwoni do mnie na tel.. Coś bełkocze ledwo go rozumiem, gada jakieś zbereźne rzeczy wiec mowie do niego

I sie rozłączyl.. aha
przepraszam kochana ale z tym pedofilem to sie poplakalam ze smiechu i oplulam monitor
Stary 2010-01-04, 01:40   #3581
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:

I sie rozłączyl.. aha
Omg...Niezłe

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 01:52   #3582
SailorMoon
Zadomowienie

Moj od niedawna ex TŻ zafundowal mi szampanska zabawe sylwestrowa. W ogole nie mialam ochoty w tym roku wybierac sie na zadna domowke, ale bardzo naciskal i sie zgodzilam, gdyz impreza odbywala sie u mnie na stancji z moimi wspollokatorami. Tego samego dnia poinformowal mnie, ze zjawi sie tam rowniez jego siostra z narzeczonym. Siostrunia, ktora dopiero co poznalam zaprosila mnie do pokoju na rozmowe zapoznawcza, w trakcie ktorej jechala po mnie jak jakas desperatka, sugerujac mi, ze chce wziac jej brata na dziecko (jestem na 1 i na 2 roku studiow, nigdy przy nim nawet nie wspomnialam, ze chcialabym miec dziecko w ciagu najblizszych 5 lat), a pozniej zaczela sugerowac, ze jestem puszczalska -naprawde bezpodstawnie Tutaj urwe motyw tej niezrownowazonej osoby, bo to nadaje sie na zupelnie inny temat. Ja cala zaplakana, moj chlopak nawet sie za mna nie wstawil, nie dziwiac mu sie, bo wstawil sie ostro.. Nastepnie trzeba bylo jakos polozyc spac tych gosci. Moj ex poscielil siostrze i narzeczonemu nasze lozko, wyjal bez pytania moja posciel ! Sam rozlozyl sobie karimate, na to spiwor i dopiero przykryl sie koldra, a z racji tego, ze nasz pokoj jest bardzo malutki, ja musialam spac na golych kafelkach w przedpokoju (nie bylam pijana, by to jakos przebolec). Rozumiem, ze to goscie powinni spac na lozku, ale jesli jej narzeczony to mlody chlopak to chyba wypadalo chociaz zaproponowac kobiecie, zeby polozyla sie na lozku. Poza tym, skoro moj ex naspraszal sobie gosci, to mogl przewidziec rowniez jakies spanie dla mnie, skoro w moim lozku gzdzily sie dwa golabeczki;/ Rano weszlam po cos do pokoju, a ta dziewczyna mowi do mnie "jak sie spalo?". Po ich odjezdzie probowalam porozmawiac z moim bylym, ale niestety nie wykazywal ani odrobiny skruchy...
Stary 2010-01-04, 01:54   #3583
bradshow
Zadomowienie

GG do bradshow

co za dupek.. ? ;O dobrze, ze go pogonilas ;*
Stary 2010-01-05, 20:53   #3584
prinzessin
Raczkowanie

Jestem jeszcze w liceum, w którym jest tradycja corocznych balów przebierańców, gdzie przebiera sie każdy.
Kiedyś Tż wspominał mi, że fajnie by było przebrać się razem, za jakąś parę. Bal zbliza sie wielkimi krokami, więc poruszyłam ten temat. Tż zrobił kwaśną minę i stwierdził, że nie chce sie przebierac. Próbowalam go namówić i zaśmiałam się, że możemy za Piękną i Bestię się przebrać. A on tak na mnie popatrzył i mówi : "Dobra! Ty będziesz Bestią. Nawet nie musisz się przebierać, masz żółte kły itd.. A za Piękną to musiałabyś się postarać." Popatrzyłam na niego, śmiał się. Sama zaczęlam sie troche smiac, choc do smiechu specjalnie mi nie było i stwierdziłam, że skoro mam wg niego "żółte kły" to nie bede sie usmiechac. Oczywiscie przepraszał, mówił, że to żart, ale eh.. rozumiecie

Edytowane przez prinzessin
Czas edycji: 2010-01-05 o 20:57 Powód: literówka, brak przymiotnika
prinzessin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 21:18   #3585
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prinzessin Pokaż wiadomość
Jestem jeszcze w liceum, w którym jest tradycja corocznych balów przebierańców, gdzie przebiera sie każdy.
Kiedyś Tż wspominał mi, że fajnie by było przebrać się razem, za jakąś parę. Bal zbliza sie wielkimi krokami, więc poruszyłam ten temat. Tż zrobił kwaśną minę i stwierdził, że nie chce sie przebierac. Próbowalam go namówić i zaśmiałam się, że możemy za Piękną i Bestię się przebrać. A on tak na mnie popatrzył i mówi : "Dobra! Ty będziesz Bestią. Nawet nie musisz się przebierać, masz żółte kły itd.. A za Piękną to musiałabyś się postarać." Popatrzyłam na niego, śmiał się. Sama zaczęlam sie troche smiac, choc do smiechu specjalnie mi nie było i stwierdziłam, że skoro mam wg niego "żółte kły" to nie bede sie usmiechac. Oczywiscie przepraszał, mówił, że to żart, ale eh.. rozumiecie
założę się że to taki TRU metal i w związku masz więcej śmiechu niż romantyzmu

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-05, 21:41   #3586
prinzessin
Raczkowanie

Cytat:
założę się że to taki TRU metal i w związku masz więcej śmiechu niż romantyzmu

Czy metal to raczej nie;p ale owszem, wiecej smiechu :P romantyczna to ja ejstem az zbytnio
Stary 2010-01-06, 00:01   #3587
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Opisywałam juz kilka akcji mojego byłego w tym wątku, ale przypomniała mi się kolejna.
Otóż mój eks wybranek któregoś dnia tak oto określił mi intensywność przyjaźni ze swoim przyjacielem: "tak go szanuję, że pozwoliłbym mu się z tobą przespać, jeśli by chciał". Niezły "komplement". To, że ja może niekoniecznie bym chciała, nie miało znaczenia... Chyba traktował sam siebie jako alfons, który w... nagrodę udostępniłby swoją kobietę. Te męskie przyjaźnie

Edytowane przez limonka1983
Czas edycji: 2010-01-06 o 00:03
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-06, 08:22   #3588
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Moj od niedawna ex TŻ zafundowal mi szampanska zabawe sylwestrowa.
(...)
Po prostu szok. Co za dzieciuch i... nawet nie wiem jak to jeszcze określić. Dobrze, że go spuściłaś po bandzie.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 07:53   #3589
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SailorMoon Pokaż wiadomość
Moj od niedawna ex TŻ zafundowal mi szampanska zabawe sylwestrowa. W ogole nie mialam ochoty w tym roku wybierac sie na zadna domowke, ale bardzo naciskal i sie zgodzilam, gdyz impreza odbywala sie u mnie na stancji z moimi wspollokatorami. Tego samego dnia poinformowal mnie, ze zjawi sie tam rowniez jego siostra z narzeczonym. Siostrunia, ktora dopiero co poznalam zaprosila mnie do pokoju na rozmowe zapoznawcza, w trakcie ktorej jechala po mnie jak jakas desperatka, sugerujac mi, ze chce wziac jej brata na dziecko (jestem na 1 i na 2 roku studiow, nigdy przy nim nawet nie wspomnialam, ze chcialabym miec dziecko w ciagu najblizszych 5 lat), a pozniej zaczela sugerowac, ze jestem puszczalska -naprawde bezpodstawnie Tutaj urwe motyw tej niezrownowazonej osoby, bo to nadaje sie na zupelnie inny temat. Ja cala zaplakana, moj chlopak nawet sie za mna nie wstawil, nie dziwiac mu sie, bo wstawil sie ostro.. Nastepnie trzeba bylo jakos polozyc spac tych gosci. Moj ex poscielil siostrze i narzeczonemu nasze lozko, wyjal bez pytania moja posciel ! Sam rozlozyl sobie karimate, na to spiwor i dopiero przykryl sie koldra, a z racji tego, ze nasz pokoj jest bardzo malutki, ja musialam spac na golych kafelkach w przedpokoju (nie bylam pijana, by to jakos przebolec). Rozumiem, ze to goscie powinni spac na lozku, ale jesli jej narzeczony to mlody chlopak to chyba wypadalo chociaz zaproponowac kobiecie, zeby polozyla sie na lozku. Poza tym, skoro moj ex naspraszal sobie gosci, to mogl przewidziec rowniez jakies spanie dla mnie, skoro w moim lozku gzdzily sie dwa golabeczki;/ Rano weszlam po cos do pokoju, a ta dziewczyna mowi do mnie "jak sie spalo?". Po ich odjezdzie probowalam porozmawiac z moim bylym, ale niestety nie wykazywal ani odrobiny skruchy...
Bezczelnosc I jego i siostrzyczke bym pogonila.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 10:53   #3590
Nataala
Rozeznanie

GG do Nataala

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
Opisywałam juz kilka akcji mojego byłego w tym wątku, ale przypomniała mi się kolejna.
Otóż mój eks wybranek któregoś dnia tak oto określił mi intensywność przyjaźni ze swoim przyjacielem: "tak go szanuję, że pozwoliłbym mu się z tobą przespać, jeśli by chciał". Niezły "komplement". To, że ja może niekoniecznie bym chciała, nie miało znaczenia... Chyba traktował sam siebie jako alfons, który w... nagrodę udostępniłby swoją kobietę. Te męskie przyjaźnie
O matko. Jaki dobroduszny co. Masakra

I believe in music.
Some people pray
I turn up the radio.

Stary 2010-01-07, 11:48   #3591
Bo Ja Kocham
Raczkowanie

no to teraz ja wam cos opowiem
Facet nr 1.
Miał dziewczyne-(wiedziałam o tym) wmawiał że tylko mnie kocha że ona sie nie liczy ,że chce być ze mną [!] ale jakoś z tamta nie mógł zerwac wystawiał mnie,mówił,że jestem gruba,że jego dziewczyna jest szczuplejsza[!?] o zgrozo....

facet nr 2 tez z nim nie byłam,ale kręciliśmy...
Zrobił ze mnie szmate,bo jak sie bawiłam na balecie z kolesiem to rozgadywał,że na pewno z nim pójde.A jak wróciłam (nigdzie nie poszłam oczywiście z tym kolesiem) to powiedział,że ten koleś mnie na pewno nie chciał i dlatego wróciłam...????!!!!!dupek

facet nr 3
bajerował mnie jak nic,aż się w nim zakochałam a ten kretyn zaczął podrywać moją kumpele a ta dewotka się z tego cieszyła a potem się całowali....przykre
nie zadaje się z nimi.

Teraz moich kumpelek

Kumpela w ciąży zaawansowanej- a jej chłopak ją zrzucił ze schodów[!]

następna - jesteśmy na dyskotece moja kumpela z chłopakiem sie pokłóciła i nie gadała z nim a on nas przywiózł...no to bawiła się z nami a on obmacywał inne....jak w końcu podszedł do niej to dostał w twarz a ten ch.uj złapał ją za włosy i zaczął ciągnąć!!!!no to my ruszyłyśmy do boju,ode mnie dostał pare razy w łeb....kumpela w ryk a my nie wiemy co robić same na jakimś zadupiu.....w końcu kolega nam transport załatwił....masakra.I ona nadal z nim jest niestety,bo w ciąże zaszła........ach...patol ogia jakaś....

jeszcze jedna - zapoznała chłopaka i spotykała się znim jakiś czas...okazało się że ma dziecko i się do niego nie przyznaje.

No to lepiej

_________________________ _
Au-pair in Ireland 11.09.14-10.12.14
Norway 27.04 - 31.05
London 1.01 - ?

Edytowane przez Bo Ja Kocham
Czas edycji: 2010-01-07 o 11:50
Bo Ja Kocham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 12:13   #3592
panierrka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bo Ja Kocham Pokaż wiadomość
(...)
jak w końcu podszedł do niej to dostał w twarz a ten ch.uj złapał ją za włosy i zaczął ciągnąć!!!!no to my ruszyłyśmy do boju,ode mnie dostał pare razy w łeb....kumpela w ryk a my nie wiemy co robić same na jakimś zadupiu.....w końcu kolega nam transport załatwił....masakra.I ona nadal z nim jest niestety,bo w ciąże zaszła........ach...patol ogia jakaś....
Niektóre historie mrożą krew w żyłach (zrzucanie ciężarnej ze schodów?), ale w w zacytowanym to wiesz... ona pierwsza podniosła na niego rękę, więc ... On też nie powinien oddać, ale ...

Rozsądek przede wszystkim.

Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...!
...albo chociaż się staraj - tak jak ja
panierrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 12:50   #3593
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

Cytat:
Napisane przez panierrka Pokaż wiadomość
Niektóre historie mrożą krew w żyłach (zrzucanie ciężarnej ze schodów?), ale w w zacytowanym to wiesz... ona pierwsza podniosła na niego rękę, więc ... On też nie powinien oddać, ale ...
no bez jaj.
ja parenascie razy w zyciu strzelalam facetom liscie, swoim tztom i nie tylko, I NIE WYOBRAZAM SOBIE ze ktorys moglby podniesc na mnie reke.

poza tym takie walniecie 'z calej sily' z naszej strony to dla faceta taka sila jak klepniecie przyjacielskie kumpla
Stary 2010-01-07, 13:50   #3594
Violette_24
Zakorzenienie

hej kobitki, to i ja się dołączę

tuz po moim rozstaniu z facetem, z którym byłam 4 lata ( ale o tym innym razem) okazało sie ze inni faceci tez sa na swiecie i ze mogę przeciez sie komus podobac

Ide sobie z pieskiem na spacerek, jedzie czarna BMka, w srodku wielkie łyse ABS (Absolutny Brak Szyi) wystaje łokiec, słychac tekniawke az nadwozie drży, zerkam z ciekawością co to za zjawisko Bmka się zatrzymuje, ABS wysiada i zmierza ku mnie, moja pierwsza myśl-,,qrwa mój pies go zeżre''ale spoko, stoję, on podchodzi, głaszcze psa, pies spokojny, myślę,,jest dobrze'', koleś mówi,,chciałbym być tym psem, wyprowadzałabys mnie'', myślałam ze mi twarz rozwali ze śmiechu, koles sie przedstawia, mówie mu jakies wymyslone imię, koles proponuje kawę, spotkanie, wyciąga telefon zeby wziac moj numer, ja nic, tylko patrze na niego jak na głupa i mówie mu, jak mozesz mnie zaczepiac i propoowac randke mając obrączkę na palcu??-(swoją drogą to nie rozumiem jak mozna dobrowolnie zwiazac sie z kolesiem, który lubi byc wyprowadzany na smyczy hehehe) a on mi na to-ale ja sie rozwodzę.....odwróciłam sie na pięcie i poszłam a on stał jak ostatnia ciota z tą komórą w łapie, biedna ta jego zona.....

a teraz z innej beczki ale to juz nie było takie zabawne:

byłam z facetem 4 lata, na poczatku miełośc ze hej, potem to juz jakos ostygło i chyba z przyzwyczajenia byliśmy ale zaręczylismy sie-dzieciaki głupie-juz sie miedzy nami pierniczyło bardzo, spotykalismy sie juz rzadko, nie tesknilismy jakos za soba gdy sie nie widzielismy ale jakos nikt ostatniego słowa nie powiedział...walentynki-kilka miesiecy przed slubem(do ktorego i tak by pewnie nie doszło), miał przyjechac po pracy, mielismy zjesc obiad i gdzies pojsc, czekam odwalona, czekam, i nic, komórka wyłączona, godzina 20,00 zjawia sie jakis taki dziwny, wychodze z domu wsciekła, pytam co sie stało, słysze ,,nic'', powiedziałam ze teraz juz nigdzie nie ide, usiadł sobie na murku zapalił papierosa a ja stoje nad nim i nie wiem co robic, on pochyla głowe a tam na taka wielka swieza malina, mówie mu, widze ze było ostro, musiała cie zaznaczyc co? a ten głup udaje ze nie wie o czym mówie, rozstalismy sie, jakis czas pozniej okazało sie ze juz wczesniej mnie zdradzał, nie zauwazałam bo studiowałąm, miałąm mase roboty i tez przez mysl by mi nie przeszło ze akurat on....troche to przezyłam nie ma co.....plus był taki, ze schudłam prawie 10 kg w 2 tyg!!!!! nic nie jadłam, tylko płakałam piłam wode i ćwiczyłam zeby wyładowac złosc...

szkoda ze nie reaguje tak na kłotnie z mezem

Edytowane przez Violette_24
Czas edycji: 2010-01-07 o 14:06
Violette_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 15:06   #3595
diablatko4586
Raczkowanie

GG do diablatko4586

A na specjalne życzenie scenka z jego bratem:

Jestem u teściów, idę do toalety, otwieram drzwi - fuj, ktoś zapomniał o spłuczce! Ale zanim zdążyłam się odezwać, nadbiega jego brat - w żabich podskokach, bo spodnie ma opuszczone do kostek; na szczęście długa koszula zasłania co najważniejsze. I woła:
- Poczekaj, tam jest zajęte! Ja tylko wyszedłem zobaczyć, jak film się skończy!!!

NIE nie moge aaaaaaaaa jeden sika drugi sra o matko jak mi sie smiac chce

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

[QUOTE=wanda164;5841422]ha, porządny facet z porządnej mieszczańskiej rodzinki...

A na specjalne życzenie scenka z jego bratem:

Jestem u teściów, idę do toalety, otwieram drzwi - fuj, ktoś zapomniał o spłuczce! Ale zanim zdążyłam się odezwać, nadbiega jego brat - w żabich podskokach, bo spodnie ma opuszczone do kostek; na szczęście długa koszula zasłania co najważniejsze. I woła:
- Poczekaj, tam jest zajęte! Ja tylko wyszedłem zobaczyć, jak film się skończy!!!

NIE nie moge aaaaaaaaa jeden sika drugi sra o matko jak mi sie smiac chce
diablatko4586 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 18:27   #3596
bradshow
Zadomowienie

GG do bradshow

matko dziewczyny.. popłakałam się ze śmiechu
Stary 2010-01-07, 21:47   #3597
caameroon
Rozeznanie

GG do caameroon

Moja historia:
Na pewno nie pobije ani nie dorówna wieeelu innym, które tu czytałam i od których włos jeży się na głowie a nóż sam otwiera się w kieszeni, paranoja! Ale opowiem, było to już jakieś 2 lata temu..
Jest pare tygodni przed Sylwestrem, więc wielkie planowanie co będziemy robić.. no to bach, padł pomysł: jedziemy w góry ..ja, mój eks tż, oraz moja przyjaciółka i jej chłopak.. wszystko zaplanowane, załatwione i zapłacone. To miał być mój pierwszy taki dłuższy wyjazd gdzieś dalej z moim, wtedy obecnym, tż'tem Nie musze mówić jak bardzo się cieszyłam na samą myśl o nim Dzień przed Sylwkiem słysze:

on: wiesz, nie moge się z Wami zabrać na tego sylwka, umówiłem się z kolegą, muszę być u niego o 15 (oczywiście 31.12).. mamy do obgadania pewną sprawe, chodzi o prace za granicą, rozumiesz, prawda?
ja: ale jak to? akurat w sylwestra? Nie możesz załatwić tego dzisiaj albo po sylwestrze? Przecież już dawno wiedziałeś o wyjeździe?! ( )
on: Nie, nie mogę, zresztą już się z nim umówiłem.. ale nie martw się dojade do Was autobusem.

Następnego dnia, sylwester: brak znaku życia eks tż'ta aż do ok. godziny 19 -> sms: niestety nie przyjadę ,a potem telefon:
on: Wiesz, nie dojadę do Was.. Nie miałem jak sprawdzić rozkładu jazdy autobusów.. ale życze Ci udanego sylwestra i szczęśliwego nowego roku.
ja: udanego sylwestra?!
on: o co Ci chodzi, chciałem przyjechać..

I bawił się z kumplami.. a cała akcja z "dogadywaniem się z kolegą w sprawie pracy" była ściemą, czego się domyślałam. Gdyby nie jeszcze jedna koleżanka, która zabrała się z nami w ostatniej chwili, spędziłabym mojego (jak na początku myślałam) wymarzonego Sylwka z jedną zakochaną parą i vódką .. ale i tak był to dla mnie najgorszy sylwek w moim życiu Później skłonna byłam przebaczyć temu typkowi i po części to zrobiłam bo oczywiście niesamowicie przepraszał- jak to tylko oni potrafią.. wiem głupia byłam Ale gdy mówiłam mu, że mnie normalnie w świecie wtedy olał, okropnie się oburzał i wściekał, mówił, że: to nieprawda, że on mnie wcale nie olał tylko tak wyszło.. Przeprosić, przeprosił ale chyba nie wiedział co za.. nie byliśmy ze sobą już długo

" ..bo życie trzeba przeżyć, a nie przeczekać! "

Edytowane przez caameroon
Czas edycji: 2010-01-08 o 01:11
caameroon jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-07, 22:14   #3598
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:
przecież taki krem to jest przeciwko opalaniu a nie po to żeby coś złapać opaleniznę naprawdę wyborni są wasi faceci, jak można dziewczynę zmuszać do raka skóry ? Ja nigdy nie byłam na solarze bo i tak jestem po opalaniu cała czerwona.
Mój wiecznie jak jesteśmy u niego to krzyczy tak żeby mama słyszała 'przestań mi wyduszać pryszcze, nieeee, nie tegoooo, ten jest biały !' A ja oczywiście siedzę na podłodze i się śmieję bo nic takiego nie robię chociaż lubię grzebać mu na twarzy jeśli coś ominie tonik
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 22:18   #3599
mehja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez prinzessin Pokaż wiadomość
ale dowalił ale wyobrażam sobie jak się musiałaś poczuć

Cytat:
Napisane przez limonka1983 Pokaż wiadomość
to jest prawdziwa męska przyjaźń

Cytat:
Napisane przez Violette_24 Pokaż wiadomość

byłam z facetem 4 lata, na poczatku miełośc ze hej, potem to juz jakos ostygło i chyba z przyzwyczajenia byliśmy ale zaręczylismy sie-dzieciaki głupie-juz sie miedzy nami pierniczyło bardzo, spotykalismy sie juz rzadko, nie tesknilismy jakos za soba gdy sie nie widzielismy ale jakos nikt ostatniego słowa nie powiedział...walentynki-kilka miesiecy przed slubem(do ktorego i tak by pewnie nie doszło), miał przyjechac po pracy, mielismy zjesc obiad i gdzies pojsc, czekam odwalona, czekam, i nic, komórka wyłączona, godzina 20,00 zjawia sie jakis taki dziwny, wychodze z domu wsciekła, pytam co sie stało, słysze ,,nic'', powiedziałam ze teraz juz nigdzie nie ide, usiadł sobie na murku zapalił papierosa a ja stoje nad nim i nie wiem co robic, on pochyla głowe a tam na taka wielka swieza malina, mówie mu, widze ze było ostro, musiała cie zaznaczyc co? a ten głup udaje ze nie wie o czym mówie, rozstalismy sie, jakis czas pozniej okazało sie ze juz wczesniej mnie zdradzał, nie zauwazałam bo studiowałąm, miałąm mase roboty i tez przez mysl by mi nie przeszło ze akurat on....troche to przezyłam nie ma co.....plus był taki, ze schudłam prawie 10 kg w 2 tyg!!!!! nic nie jadłam, tylko płakałam piłam wode i ćwiczyłam zeby wyładowac złosc...

szkoda ze nie reaguje tak na kłotnie z mezem
smutna historia
ale widzę, że teraz masz swojego kochanego męża
mehja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-07, 22:30   #3600
bradshow
Zadomowienie

GG do bradshow

o matko.. ten z tym sylwestrem to faktycznie przegiął.. :/

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości