|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Moja reakcja : ![]() Wspolczuje jego przyszlej dziewczynie, bo takowej na chwile obecna nie posiada. Najlepsze jest to, ze facet nie jest typem 'chodzacego macho', rodzaju 'kupa miesni, zero mozgu'. Jest calkiem do rzeczy, inteligentny, mozna z nim na ciekawe tematy porozmawiac, ma swoje zdanie, jest bardzo rzeczowy. Ale ostatnia rozmowa sciela mnie z nog i nieco zmienil sie jego obraz w moich oczach.
![]() |
#3722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
po jakiejś imprezie obrazil się i sobie poszedł. polazł gdzieś i siadł pod drzewem i pretensje że nie widziałam go w drodze powrotnej.
sylwester-schlał się, zarzygał pół pokoju a następnie stwierdził że zniszczyłam mu impreze. |
![]() ![]() |
![]() |
#3723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3724 |
Zakorzenienie
|
wkręciłam się w ten wątek. czasem to nie wiadomo czy się śmiac czy płakać... przypomnialo mi się jak jesden facet stał za mną w sklepie i złapał mnie za tyłek :| byłam w takim szoku że nie wiedziałam co mam zrobić. miałam chyba z 15 lat a on ponad 30 :| wydarłam się na niego, teraz dalabym w ryj bez wahania...
Edytowane przez peach_passion Czas edycji: 2010-01-27 o 23:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#3725 |
Przyczajenie
|
oo , moi bojfrendzi też mają wiele za uszami ;]
Sytuacja PIERWSZA, kiedy jechałam do chłopaka zamieszkałego w górskiej wiosce oddalonej o 3h. drogi ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejna sytuacja spotkała mnie w szpitalu, kiedy liczyłam, że TŻ, którego naprawde całym sercem kocham , przyjdzie mnie odziwedzić, tym bardziej, że byłam w szpitalu już drugi raz w ciągu 3 miesięcy.. A jakże, przyszedł, dzień po tym , kiedy do leczenia trafiłam. Powód? Ma przypał z Panami Policjantami ![]() ![]() Nie rozumiałam, rozstaliśmy się ![]() Powodzenia w zmaganiach z tymi potwoorami ! ![]() a, tak. Zapomniałąbym, przynajmniej raz w tygodniu słyszałam ,, wyp***rdalaj" , czasami z dodtakiem ,,Tępy pasztecie" ![]() Oraz to, jak mieliśmy jechać w nasze ulubione miejce niedaleko za granicę , on poszedł do bankomatu i zostawił telefon., Ja wścibsko się do niego dobrałam, choć nie miałam tego w zamiarze. Znalazłam tam sms'y do jakiejś ,,podnietki " ![]() ![]() ![]() Tak, bo to, kobietki, zawsze nasza wina ![]() Edytowane przez pinaczekolada Czas edycji: 2010-01-28 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3726 |
Konto usunięte
|
No to przynajmniej jest konsekwentny, chociaż teoria sobie, a życie sobie - ciekawe co by poczuł, jakby się jego partnerka na upojny weekend z innym szykowała. Cóż, jeśli sobie znajdzie partnerkę podzielającą jego poglądy, to spoko. Tylko skoro jest taki odważny w głoszeniu swoich poglądów, to mam nadzieję, że od razu nowo poznaną dziewczynę o tym poinformuje, a nie po pierwszej zdradzie... Zresztą, jeśli się oboje umówią na nie bycie tylko ze sobą, to czy byłyby to zdrady?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3727 |
Zakorzenienie
|
taaaa... wczoraj jak się uczyłam to zagadał do mnie kolega z byłych studiów (teraz jesteśmy oboje na innych) no i mówił, że ma dwie, jak to określił, 'pieprzyjaciółki' czyli przyjaciółki, z którymi uprawia seks. Nie wiem czy się śmiać że pewnie wymyśla czy wierzyć że jest taki cyniczny i zależny od swoich chuci że rani dwie osoby :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3729 |
Raczkowanie
|
Dostałam zaproszenie na wesele kuzynki z osobą towazyszącą. Długo nie myśląc zaprosiłam kolegę M ktory był we mnie zakochany po uszy choc wolałam isc z jego kolegą w ktorym z kolei ja byłam zakochana ale wiedzac ze to niemozliwe odpuściłam . No wiec uradowany Pan M zgodził sie od razu. Po kilku dniach zaczał mnie męczyć jaki mam kolor sukienki bo on musi sobie kupic krawat o takim samym kolorze zebysmy ładnie wyglądali. Sobie mysle
![]() ![]() ![]() ![]() 3h przed weselem pisał mi smsy i obwiniał mnie cały czas, że to przeze mnie nie idzie na to wesele choc on bardzo chciał isćć ( chłopak bardzo uparty potrafi sie 2 miesiace nie odzywac po czym jak gdyby nigdy nic dzwoni czy moze wpasc na herbatke - dalej zakochany choc twierdzi ze nie) Mimo jego humorków ktore doprowadzają mnie czasami do szału utrztymuje z nim kontakt. ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Jestem u teściów, idę do toalety, otwieram drzwi - fuj, ktoś zapomniał o spłuczce! Ale zanim zdążyłam się odezwać, nadbiega jego brat - w żabich podskokach, bo spodnie ma opuszczone do kostek; na szczęście długa koszula zasłania co najważniejsze. I woła: - Poczekaj, tam jest zajęte! Ja tylko wyszedłem zobaczyć, jak film się skończy!!! NIE nie moge aaaaaaaaa ![]() ![]() Popłakałam sie ze smiechu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3731 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2010-01-30 o 21:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3732 |
Zakorzenienie
|
Przeczytałam wątek od deski do deski
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3733 |
Konto usunięte
|
Umawiałam się z pewnym chłopakiem, wszystko było na dobrej drodze, mielismy się ponownie spotkać a tutaj cisza. Dzwonię więc do niego(radził żebym sama też się odezwała - więc pomyślałam że może mnie sprawdza tym milczeniem
![]() ![]() Innym razem spotykam się z szanowanym panem bankierem. Umówił się że przyjedzie po mnie. Czekam przed domem cała uszykowana...nie ma go...godzina, dwie... w końcu wracam do siebie, patrzę a on na gg siedzi dostępny. Pisze więc czemu nie przyjeżdża a siedzi na komputerze? A on do mnie: -wybacz trochę tabsy na mnie źle podziałały (??) ![]() ja: ŻE CO?? on: a bo mnie głowa coś boleć zaczęła... Ale na moje pytanie czemu mnie nie uprzedził wcześniej o swoim rzekomym zatruciu się tabletkami na bół główy , niewiele wybełkotał. Innym razem zaprosiłam do siebie chłopaka, spotykalismy się już jakiś czas. Wszedł do mnie, położył się na łóżku i zapytał czy może się przespać ![]() Nie ja po prostu tak chce się zdrzemnąć, obudź mnie za parę minut ![]() ahaha...oczywiście nie dałam dupkowi pospać ![]() Jeszczę mi się przypomniało ![]() Nie zapomnę jak kiedyś na jednej z imprez, juz po sporej dawce wypitego przeze mnie alkoholu zaczelam sie calowac z pewnym chlopakiem, znajomym znajomych- był trzeźwy z tego co pamiętam ![]() ![]() Inny żałosny typ: Pojechałam na randkę do pewnego kolesia, milo sie zapowiada, wyciaga piwa , po czym mi mowi że u niego kiepsko z kasą, dlatego tylko po jednym i ze gdyby mu kolega nie pożyczył to byśmy nie mieli co pić, bo on raczej kasy nie trzyma przy sobie, wiec powinnam byc wdzeczna ![]() ![]() "moj ukochany wszędołaz poszedł do remontu i czekam na wiesci od mechanika a propo kosztów,ktore pewnie nie będa na tyle niskie zebym zabawił się chociaż raz" ![]() ![]() Po tym juz nie odpisałam...sam napisał mi 2 dni potem chwaląć sie ze był na jakies imprezce ... :| NIE MA NIC BARDZIEJ ŻAŁOSNEGO JAK FACET SKARŻĄCY SIĘ NA BRAK KASY!- szczególnie na pierwszych randkach ![]() ![]() Edytowane przez 201703081551 Czas edycji: 2010-01-31 o 17:56 Powód: dodane |
![]() ![]() |
![]() |
#3734 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aczkolwiek zakladam, ze takze bym to odebrala w taki sposob jak mroja- ''do knajpy pojdziemy, ale nie licz na to, ze ja za cokolwiek zaplace''. ![]()
![]() |
#3735 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=pkawecka;5792233]kumpela dowiedziała się o tym, że jej mąż ją zdradza w momencie jak przyszła do niej do pracy 18-letnia kochanka męża i oznajmiła jej, że jest w ciąży. żona myślała, że dziewczątku coś się pomyliło, ale ona podała jego imię nazwisko, rysopis. zresztą on się nawet nie wypierał. oczywiście panna w żadnej ciąży nie była tylko on nie mógł się zdecydować żeby zostawić żonę więc mu w tym pomogła. przedsiębiorczą mamy młodzież
![]() okazało się, że trwało to od dwóch lat. ja zbladłam - przecież jak zaczynał z nią sypiać to ona miała 16 lat a on 32. obłęd jakiś. a najlepsze jest to, że ja bym go w życiu nie podejrzewała o coś takiego: wzór cnót małzeńskich. na miesiąc przed tym jak sie wszystko wysypało gadaliśmy o zdradach a on zareagował świętym oburzeniem jak tak mozna żonę zdradzać.[/QUOTE] Ja równiez znam pewnego jegomościa - wzór małżeńskich cnót i oczywiście na boku kochanka... Na mojego TŻ narzekać nie mogę ale potwierdzam, że większość facetów to szuje ! |
![]() ![]() |
![]() |
#3736 |
Wtajemniczenie
|
Czasami zaglądam na ten wątek i czytam w miarę możliwości akcje jakie faceci wykręcają i powiem tylko jedno - masakra jakaś
![]() A co do Pana Posranego to .... ![]() ![]() ![]() ![]() I dodaje tez trochę od siebie, nie są takie hardcorowe jak niektóre tu akcje opisane, ale może zechcecie przeczytać ![]() Za czasów liceum kręciłam z takim chłopakiem, jeden z moich pierwszych chłopaków w życiu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiedyś często jeździłam się bawić na dyskotekę i kilka razy się zdarzyło że poznałam fajnych chłopaków, fajnie się gadało, przystojni ogólnie super, były jakieś tam całusy ![]() ![]() Byłam w poważnym związku z eks, akurat były wakacje i znalazłam się spontanicznie w pracy nad morzem. Trochę się przez ta sytuację posprzeczaliśmy, ale byliśmy już na prostej drodze tylko trzeba było sobie parę rzeczy wyjaśnić. Eks był w pracy w innej miejscowości, więc pewnego razu ja po skończeniu mojej wsiadłam w pks i pojechałam do niego. Kiedy mnie zobaczył, pierwsze co powiedział to: "co Ty tu robisz?", gdzie ja myślałam że się ucieszy że mnie zobaczy, bo kiedy rozmawialiśmy wcześniej to mówił że chciałby takie niespodzianki z mojej strony.. Przez cały wieczór czułam się taka obojętna dla niego, ale zostałam u niego na noc. Obojętnośc mu przeszła kiedy się rozebrałam i połozyłam do łóżka. Od razu zaczął mi mówić jak to mnie kocha, że tęsknił, itepe, i wiadomo jak to się skończyło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnego piątkowego razu pojechałam z koleżankami na dyskotekę. W loży obok było z 10,jak nie więcej, kolesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Heh na następny dzień dzwoni do mnie koleżanka z która byłam na dyskotece. Mówi mi, że dzwoniła do tego chłopaka z którym ona kręciła, bo mieli się umówić, a on jej powiedział, że ma się odczepić, a przy okazji my wszystkie, bo oni wszyscy mają dziewczyny/narzeczone.... ![]()
gubię się bo lubię - Loesje Edytowane przez Tycikata Czas edycji: 2010-02-02 o 15:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#3737 |
Zakorzenienie
|
Tycikata przeraziłaś mnie opowieścią o wieczorze kawalerskim, dlaczego taki ogrom facetów to zdradzające szuje? Nie rozumiem tego...
#3738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Całe szczęście że istnieją też normalni faceci... ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3739 |
Raczkowanie
|
Rozwaliłyście mnie swoimi opowiadaniami
![]() ![]() To teraz podzielę się swoimi "kwiatuszkami", ale nie są zbyt hardcorowe: 1. Miałam prawie 16 lat, byłam mała i głupia. Poszłam na sylwestra - domówkę. Poznałam tam pewną parę, ogólnie w gronie nam się bardzo fajnie gadało i po kilku godzinach chłopak (21 lat) zaprosił wszystkich obecnych na ich wesele, które miało odbyć się we wrześniu. Wkrótce później jego narzeczona musiała wracać do domu bo musi opiekować się swoim dzieckiem (ale nie jego ![]() Innym razem byliśmy wszyscy w klubie i tego wieczoru jego narzeczona spotkała się przez przypadek z jeszcze jedną "jego dziewczyną". Musicie sobie wyobrazić minę jego laski, kiedy siedzieliśmy wszyscy przy stole a nagle jakaś obca blondyna podchodzi do Waszego chłopaka i od tyłu przytula mówiąc "co ty tu robisz misiu!?"! Ojjjj... 2. Mój były - byłam z nim ponad 3 lata - zakochana po uszy - taka "licealna miłość": - Nie pozwalał mi mieć kolegów, a każdego kto się do mnie zbliżył chciał bić. Ewentualnie straszył mnie, że sam siebie zabije. - Teraz będzie o czymś bardziej przykrym... Myśleliśmy o zaręczynach, a on pojechał za granicę do pracy. To miały być nasze długo wyczekiwane wakacje, ale niestety. Czekałam na niego wiernie, a on naprawdę często się ze mną kontaktował i chwalił ile to nie zarobił pieniędzy i jakich rzeczy sobie nie nakupował. Np. opowiadał, że kupił sobie bluzę za 200 funtów (wtf?). Nie liczyłam, że przyjedzie obwieszony prezentami dla mnie, ale sobie kupił naprawdę wiele rzeczy, zrobił prezenty wszystkim w rodzinie. Odebrałam go z lotniska. Nie miał dla mnie nawet głupiej czekolady... - Pewnego weekendu miał wolną chatę więc zaprosił mnie do siebie (mieszkał 20 km ode mnie i za miastem). Zrobiłam mu smakowitą kolację, kochaliśmy się cały wieczór itd. Później poszliśmy spać, a ja ok 3 obudziłam się na siusiu... Budzę się i co? Jestem sama w łóżku, w obcym domu! Przez trzy godziny nie mogłam się do niego dodzwonić, o 6 przyszedł do domu napruty w trzy du... Kumpel po niego zadzwonił bo chciał pić, więc nie chciał mnie budzić! - Po naszym rozstaniu, kiedy to ja go rzuciłam znalazł sobie tego samego wieczoru blond pocieszycielkę... Którą wykorzystał i zostawił. - Próbowaliśmy do siebie wrócić po pewnym czasie (3 tygodnie?). On zapewniał mnie, że wiele zrozumiał i chce, abym dała mu jeszcze jedną szansę bo widzi co stracił. Spotkaliśmy się najpierw w kawiarni, a później ja pojechałam do niego. Calutki dzień starał się mnie zaciągnąć do łóżka, ale byłam nieustępliwa. W końcu wymyślił, że skoczy do sklepu po winko na rozluźnienie (!?) i zostawił telefon. Pierwszy raz sięgnęłam po aparat i znalazłam tam żywe konwersacje z jakąś małolatą, żale na mnie itd - z poprzedniego wieczoru! Nazywał mnie "s***, która zmarnowała mu 3 lata życia i cieszy się, że ze mną skończył", a jej pisał, że "tęskni i nie może się doczekać kolejnego spotkania". Hola hola! To ja z nim zerwałam bo zachowywał się jak dziecko! Oczywiście skończyłam z nim na dobre. - Jakiś czas później ponownie mu się o mnie przypomniało, ale tym razem znowu mu się numer nie udał. To było jakoś rok temu zimą. Zaczął pisać do mnie smsy, żebym dała mu szansę i groził mi, że przyjdzie z tej swojej wsi do mnie pieszo (była zima). Ja tego dnia wracałam autobusem akurat przez jego miejscowość do domu i jakoś obojętnie mu odpisywałam, że mnie nie ma w mieście i żeby dał sobie spokój, a on uparcie - "wychodzę z domu i idę pieszo - najwyżej samochód mnie przejedzie" i inne takie głupoty. Wtem autobus (pks) zatrzymuje się w jego wsi i kto wsiada? ![]() Mam nadzieję, że to ostatni taki facet w moim życiu, choć mój obecny na początku naszego związku też mnie wystawił... Umówiliśmy się u niego, ja pojechałam 1,5h busem, dzwonię na domowy (bo kartę w komórce miał zepsutą), a jego mama mi mówi, że on do Poznania pojechał o_0 Ojjj zła byłam, ale się naprzepraszał i już mi takich numerów nie wywija. Ponoć liczył, że "jak zawsze rano zadzwonię i jego mama mi powie". Ostatni raz ![]()
![]() |
#3740 |
Zadomowienie
|
![]() Powtorze swoje wczesniejsze pytani: skad do jasnej ciasnej biora sie takie ewenementy? Alice In Wonderland- szczerze wspolczuje, Twoje historie zawieraja w sobie pewne elementy, ktore przypominaja mi mojego ~ex, a o ktorych samo wspominanie powoduje ciarki na moim ciele i wzbudza nieposkromiona agresje!! ![]()
#3741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3742 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=daphne81;16882409]
Cytat:
o ile nie wszyscy kochana:p mój mąż też jest niby w porzadku ale głowę dam sobie uciąć, że gdyby była jakaś sprzyjająca okoliczność to by mnie zdradził... ufam mu i wiem, ze mnie kocha ale wiem TEZ, ze WSZYSCY faceci myślą wackami a jeśli któraś kobieta myśli inaczej, jest naiwna,,, niestety jeśli jest OKOLICZNOŚC( alkohol, klimat, etc) to nawet najwierniejszy pies poleci) zreszta za siebie też chyba nie mogłabym byc pewna, tyle ze ja odbieram zdrade troszke inaczej, nie zdradziłabym meza M.IN. ze względu na synka, który straciłby do mnie szacunek a tego bym mnie zniosła. teraz pewnie na mnie siądziecie co? ![]() tfu....po co komu mężczyżni... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3743 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3744 |
Zakorzenienie
|
Ale coś w tym jest że nawet ci niby najwierniejsi, najbardziej kochający, potrafią zdradzać i jeszcze trudniej jest to wykryć (dlatego często nawet prawda na wychodzi na wierzch). Większość facetów właśnie oddziela seks od miłości w ten sposób, że czują się spełnieni w związku, kochają swoją kobietę/żonę, są szczęśliwi, ale i tak zdradzają - bo trza połechtać ego, bo natura zdobywcy, bo była chętna, bo koledzy chwalą się podbojami, bo... setki innych powodów...
#3745 | |
Konto usunięte
|
[QUOTE=Violette_24;1693005 9]
Cytat:
![]() Edytowane przez 201703081551 Czas edycji: 2010-05-14 o 22:32 Powód: dodane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3746 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Violette_24;1693005 9]
Cytat:
![]() mów za siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zdradziłabyś swojego męża tylko ze względu na dziecko? Czyli Twój mąż nic dla Ciebie nie znaczy? Współczuję Twojemu mężowi, że jego żona ma tak niskie poważanie o nim. Masz trochę śmieszne pojęcie o "zaufaniu". Jeśli chodzi o fragment zaznaczony na czerwono: czuję się urażona Twoimi słowami, myślę, że sporo osób też. To, że Ty masz takie mniemanie o wszystkich mężczyznach, to nie znaczy, że faktycznie jest tak jak mówisz. Nie uogólniaj. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3748 |
Raczkowanie
|
Eh eh też miałam przygody ze zdradami, ale poznałam mężczyznę (obecny TŻ) różniącego się od poprzedników, baaardzo się różni, wręcz jak ogień i woda i wiem, że mnie na 100% nie zdradzi, ba nawet nie zatańczy z inną nawet jak pcha mu się w ramiona i byłby nie wiadomo jak napity. Wiem to bo: ufam mu, znam jego pogląd na nasz związek i wiem jak przebiegały jego poprzednie związki.
Opiszę Wam, co wykręcił mój TŻ, ale pozytywnego ![]() Gdy byliśmy na imprezie (wakacje, luz blues, impreza z wyborami "miss erotica" a co ![]() ![]() ![]()
#3749 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ludzie, poza instynktem, mają jeszcze mózgi i "ponoć" uczucia wyższe (od wacka). Cytat:
![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.