|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#391 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Ależ niektorzy faceci to maja pomysly...
Kto nie ryzykuje ten nic nie ma Edytowane przez SerenaVDW Czas edycji: 2009-12-05 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#392 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
Zakorzenienie
|
moze do najgorszych nie nalezy ale:
mam kumpla fajny przystojny (ale niestety zonaty i wkrotce urodzi im sie dzidzius) ![]() ![]() ![]() ![]() kilka dni pozniej w ramach poznania sie, pytam co on ciekawego robi a on mi na to woze dziewczyny po miescie ![]()
#394 |
Raczkowanie
|
właśnie aako właśnie, ale,mądr polak po szkodzie ![]() uch i tak za długo go trzymałam przy sobie, jeszcze mi go żal było, że zerwałam....ale dobrze się stało bo miał dziwne skłonności ![]()
#395 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#396 |
Rozeznanie
|
Normalnie czytam i placze ze smiechu ale wiem ze Wam do smiechu nie bylo jak to przezywalyscie, jednak dla mnie faworytka pozostaje Wanda z mezem zastawiajacym ja rodzaca na przystanku i sikajacym do wanny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#397 |
Zadomowienie
|
up, up!!
#398 |
Raczkowanie
|
Ja bylam z chlopakiem 4 lata i co? Zawsze mnie jakos glupio klamal, zdradzal, ale ja glupia wierzylam w niego i nie widzialam lub nie chcialam widziec prawdy.. az do pewnego dnia..
Rozstalam sie z Nim, ale wiadomo ryczalam, tesknilam itp. Ktoregos razu sie z Nim spotkalam przypadkowo, Jego slowa 'ja sie z nikim nie spotykam, jestem sam tak mi dobrze' pomyslalam 'okej..' i tak sobie juz jakos to wszystko poukladalam w glowie. Po poludniu siedze w centrum handlowym i kto idzie? "moj' Kochany z jakas dziewczyna, ktora przytula caluje i w ogole milosc kwitnie.. Jak mnie zobaczyl nagle od niej odskoczyl i zglupial, ja na szczescie zachowalam resztki dumy i przeszlam obok niego objetnie.. Po czym co mi pisze? Ze to jego PRZYJACIOLKA tylko i wylacznie.. No szkoda gadac. Do tego sie dowiedzialam, ze od daaawna spotykal sie z kilkoma dziewczynami naraz (kazda pewnie Kochal tak samo jak mnie).. A jeszcze przed moim zobaczeniem Go z jakas Dziewczyna wyzwal mnie od dzi*** (tylko dlatego ze chodzilam sobie na imprezy po naszym rozstaniu) A wiecie dlaczego to zrobil? Dlatego, zebym to ja czula sie winna, a on po znudzeniu sie swoimi zdobyczami wrocil do pewniaka - do mnie. Zal, szkoda, ze bylam taka slepa.. a jego mi zal i nei rozumiem jak tak mozna robic.. faceci sa zalosni..
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#400 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() ![]() Aż się cieszę, że ja wielu związków za sobą nie mam, bo jakimś cudem mnie takie historie ominęły, a facetów co prawda miewałam beznadziejnych, ale nie odwalali AŻ TAKICH numerów, żeby nadawały się do opisania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#402 |
Konto usunięte
|
Up up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Raczkowanie
|
ex TŻ na początku naszej znajomości zapytał się mnie jakie mam wobec niego plany... BO była chciała do niego wrócic i nie wie co ma jej powiedzieć (a jakieś pół godziny wcześniej powiedział, że będzie się starał o mnie aż do skutku bo mu na mnie zależy)
#404 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#405 |
Rozeznanie
|
W niektóre historie trudno uwierzyc!!
I caly czas zadaję sobie pytanie, czy to oni są tacy popaprani do końca czy to nasza wina, ze im na to pozwalamy? Nie mialam "przyjemności" doświadczyc pewnych rzeczy na swojej skórze, ale napiszę wam, jakie zaskoczenia co jakiś czas dostarcza mi mój mąż... Kochany, oczywiście, ale czasem zyje w natloku takich obowiązków związanych z pracą, ze mam wrazenie iż wyprowadzil sie chwilowo na inną planetę. Na przyklad ostatnio jego pytanie tuż przed zaśnięciem: "kochanie, ile ty masz lat?" (dodam, ze jesteśmy 5 lat razem...), albo "czuję, ze zbliżają się czyjeś urodziny hmmmm... mów kiedy masz bo znów nawalę!" Placzę wtedy ze śmiechu, bo jego mina jest podobna do kota ze Shreka, tylko, ze ma jeszcze w sobie taką bezradność i strach przed karą jak dziecko. A teraz opowieśc jak to kiedyś dokonywalam zdrowej (tak to teraz nazywam) selekcji... Swego czasu mialam taką przygodę... pracowalam w firmię, w której zdarzyla sie kradzież. W związku z tym, ze bylam wtedy w pracy, to tak jak inni musialam pojechać na posterunek policji i zlożyc wyjaśnienia. Pojechalam, skladam (bylo dwóch policjantów, mlody i stary), przepytywal stary, a mlody gapil sie na mnie jak nie wiem co. Poźniej powiedzieli, ze bedą dzwonic jakbym jeszcze byla potrzebna i dowidzenia. Minęlo kilka dni i zadzwonil telefon, odebralam i co sie okazuje? Dzwoni mlodszy i prosi o prywatne spotkanie!! Zrobialm mu awanture, ze wykorzystal moje dane do prywatnych celow, bez mojej zgody i sie pozegnalam. Poźniej dzwonil średnio co trzy dni i pytal czy jestem w domu, wszystkich prosilam, zeby mówili, ze mnie nie ma. W koncu po kilku tygodniach moja mama przyszla do mnie i mówi: "Umów sie z nim do jasnej cholery, bo ja mam już dość tych telefonów!!" Śmieszne, nie? Mialam lzy w oczach jak mi to mówila, bo smiech rozrywal mnie od środka. Zadzwonil znów, odebralam, umówilam sie (dla wlasnej satysfakcji ) i poszlam. Przybylam lekko spoźniona (specjalnie), myślalam, ze wymięknie i zrozumie, ale nie, siedzial, czekal. No trudno, mysle sobie... Siadam, cos tamzamawiamy i on zaczyna streszczenie historii swojego zycia.. nudy takie, ze szok!! lokal wyposazony modernistycznie, wiec nie bardzo mialam na czym wzrok zawiesic... mysle sobie: ciekawe, czy mam inteligentną minę? I zaczynam w myslach sobie liczyc: 238364 podzielic przez 3 dodac 837479 .... rozumiecie, na twarzy maluje sie zastanowienie, zainteresowanie itd.... no i nie musze sluchac tych bredni!! W pewnym momencie sie zmęczylam, wstalam i przerywając mu w pol slowa mówie: "przepraszam cie bardzo, ale strasznie sie z Toba nudzę, cześć". I wyszlam! Już nie dzwonil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#406 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh... Kiedys na imprezie poznalam kolesia, jakos w uniesieniach alkoholowych dalam numer swojego telefonu dla niego jego kumplowi... Ja nawet o tym zapomnialam, o nim tez, zreszta tam jakas kaszana wyszla i wieczoru jakiegos jestem na imprezie i dzowni mi telefon (dobrze, ze na imprezie bo jakbym spala to bym kolesia rozniosla) Dzwoni ten kolo z innej imprezy, ze wlasnie kumpel przekazal mu moj numer (heh po jakims tam czasie) Ja jak to na imprezie w zabawowym uniesieniu zgodzilam sie z nim spotkac, ze pogadamy, wyjasnimy. W dniu spotkania mi sie wlasciwi odwidzialo, juz mi sie nie chcialo nic wyjasciac ale se mysle 'pojde... z kolezanka' I idziemy, czeka , patrzy... ja mowie 'czesc ja z obstawa' poszlismy do knajpy, on kulturalnie czy nam postawic, my 'dzieki, stac nas!' Zajelysmy sie rozmowa miedzy soba, on zdebial (a to kupa chama byla) Pozniej kolezanka niestety musiala isc, wiec ja zostalam z nim sama, nuda, ja na zegarek patrze i mowie 'sorry musze juz isc' on 'odporowadze cie' ja 'nie trzeba' uparl sie, wychodzimy z knajpy wiec mowie do niego 'jak sobie chcesz - mozesz mnie odprowadzic ale idz 3 metry za mna lub przede mna bo moi znajomi sa na miescie i nie chce zeby nas razem widzieli' (ja w takim momencie zostawilabym taka laske w sekunde) a on lazl za mna te 3 metry do przystanku ![]() na przystanku jeszcze mi mowi, ze bylo milo i do zobaczenia... Ale juz kurcze nie zadzwonil ![]() ![]() moja mama jak jej opowiedzialam plakala ze smiechu a bliski kumpel ciagle pytal 'ej chamko dzwonil romeo?' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#408 | |
Raczkowanie
|
eh.. tak narzekamy na mężczyzn, a swojego chamstwa nie widzimy....
nie chciałaś sie z nim spotykać, to trzeba było odwołac spotkanie, a nie odstawiac szopki. Cytat:
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Miałam w rodzinie chrzciny, razem z TZ zostalismy zaproszeni a ze przyjecie odbywalo sie w restauracji trzeba bylo potwierdzic obecnosc do jakiegos tam dnia.Oczywiscie potwierdzilismy...2 tyg przed chrzcinami pytam sie go w cos ie ubiera a on mi na to,ze przeciez nie idzie.
Ja: Jak to ![]() ![]() On: O co ci chodzi?Przeciez wlasnie mowie. 3 tygodnie mielismy ciche dni. |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mężczyźni często odstawiają różne numery, ale kobiety też nie pozostają dłużne, jak widać. Nie prościej było odwołać spotkanie?
![]() |
#412 |
Konto usunięte
|
Zgadzam się z tym. Szkoda mi tego chłopaka. Na jego miejscu zrobiłoby mi się strasznie przykro.
|
![]() ![]() |
![]() |
#413 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tym razem ja wiekszy Cytat:
zawsze kiedy potrzeba do chamstwa sie uciekam. ani jego ani moja Cytat:
odwolac? nie, tak bylo lepiej Cytat:
i zreszta, nalezalo mu sie i nie chodzi mi tu, ze ja sie odcielam tak, bo nie dzwonil do mnie dwa dni czy powiedzial, ze sukienka w groszki jest nieladna, zrobil cos na prawde powaznego, a spotkania nie moglam odwolac, nawet gdybym mogla to bym tego nie zrobila bo coz... stawiam czola temu czemu musze. ja tam z nim nie poszlam na randke i on to wiedzial. |
||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#414 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego nie dziw się, że nie znalazłaś zrozumienia, bo napisałaś nie na temat. Może któraś odważy się założyć ten wątek o naszych wyczynach? Tam taki wpis byłby ok, tutaj razi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 |
Zakorzenienie
|
ostatnio moj byly (wiekszosc juz zna historie tej wielkiej milosci
![]() moglam z nim sie klocic, walczyc, nawet uderzyc, aaa mialam ochote, ale odwrocilam sie i poszlam do domu. to jak sie czulam to szkoda gadac, ale jak mozna nie miec kultury, ja z nim grzecznie, a on po chamsku, no coz.. najdziwniejsze jest to, ze bardziej chamski stawal sie gdy dowiadywal sie, ze gdzies wychodze, np z jakims chlopakiem... nie rozumiem tego. ale przykro mi sie zrobilo niemilosiernie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Rozeznanie
|
Autorka wątku w pierwszym poście sama zachęca do "pisania o własnych numerach wykręconych facetom", więc to nie tak do końca nie na temat.
Fakt, że czasem dziewczynom brakuje klasy i zachowują się wręcz skandalicznie, ale jesli jest to jedynym wyjściem, aby pozbyć się natręta? Jeśli nie slucha, kiedy mówimy "nie"? Jaką inną formę komunikacji można zastosować? Ja zachowalam się tak, można powiedzieć w afekcie, w pewnym momencie poczulam, ze tracę czas, ze to spotkanie nie jest ani przyjemne ani potrzebne. Po co robić zludzenia "bylo milo"? Nie, nie bylo. Inna sprawa, jeśli ktoś robi coś takiego w ramach tzw "zabawy", wtedy brak slów. |
![]() ![]() |
![]() |
#417 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
ale z tego wynika, ze jak wiekszosc z nas opisujac w/w sytuacje. nie wiedzialam, ze moja 'historia' nie pasuje do watku.. coz.
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak, jak większość z nich byłaś. Tylko, że moim zdaniem po rozstaniu z facetem nie ma co tak rozpamiętywać, żeby bardziej nie bolało. Po co rozdrapywać jeszcze świeżą ranę...
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zakorzenienie
|
ale to nei o to chodzi, chodzi o to jak facet moze powiedziec do dziewczyny.... (inna sprawa, ze zawsze cos dodam, bo uwazam, ze urywek tekstu moze nie miec w ogole sensu).. przepraszam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.