|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
|
|
|
|
#4203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Co za kolo!A teraz ja Wam w sumie opowiem swoją historię... Spotkałam się raz z młodszym facetem (trudno go nazwać "facetem" bo miał wtedy 19 lat, ja 20 - jeszcze nawet nieskończone). W sumie poznaliśmy się przez jeden z portali społecznościowych, a że w rozmowie wyszło, że jesteśmy z tego samego osiedla postanowiliśmy się spotkać. Pierwsze spotkanie (randka?!) - poszliśmy do sklepu monopolowego po piwo (omg , ale ok, powiedzmy, że nie umawialiśmy się na żadną randkę... ). W sumie miło się gadało, chłopak wydawał się niegłupi. Poszliśmy do niego do domu (w którym oczywiście był tato ). Tam wypiliśmy piwo, posłuchaliśmy muzyki, pogadaliśmy... I zaczęliśmy się całować, i choć wcześniej miałam opory tak stwierdziłam, że w sumie nieźle całuje, więc czemu nie (i do tego całkiem niedawno rozstałam się z facetem i chciałam się trochę, hmmm..., pocieszyć). Oczywiście koleś już miał ochotę na coś więcej, ale mu nie pozwoliłam... Koleś się nieco napalił i próbował mnie namawiać na zabawy oralne. Ja jednak byłam nieustępliwa. W końcu nie wytrzymał, stanął pod ścianą i sam dokończył... Wytrysnął na podłogę mówiąc, że "pies to zliże". Myślałam, że padnę...A ja głupia zamiast uciekać gdzie pieprz rośnie stwierdziłam, że to małolat, ale że fajnie się z nim gada i całuje mogę się jeszcze po spotykać z nim przez jakiś czas, przynajmniej śmiesznie będzie . I było, kurde... :PChodziliśmy razem na spacery i w sumie wydawał się być normalny (mimo tego wybryku, haha ), fajnie całował, był dość inteligentny i być może mogłoby coś z tego być, więc w końcu stwierdziłam, że w sumie możemy uprawiać seks (o ja głupia, głupia, głupia!). Koleś przyszedł do mnie akurat wtedy, gdy nikogo nie było. I gdy przyszło co do czego jemu po prostu... nie chciał stanąć! Za co dziękuję bogu bo gdybym mu się oddała, chyba do końca życia nie mogłabym spojrzeć w lustro! :P Było mu tak cholernie głupio, że posiedział u mnie jeszcze z godzinę i wrócił do domu... :PJa doszłam do wniosku, że przecież nic się nie stało, że to się zdarza i w ogóle nie ma się czym martwić. Pisałam do niego, dzwoniłam, ale nie odbierał i nie odpisywał. Darowałam sobie. Jednak po kilku dniach stwierdziłam, że założę nowy nr GG i zagadam do niego, tak z ciekawości... Gdy tylko zaczęłam z nim rozmawiać on był pewien, że jestem kimś zupełnie innym i zaczął mnie od razu podrywać, pytać czy nie chciałabym się z nim spotkać i takie tam... W końcu napisałam, że ja to ja i czy teraz mógłby wyjaśnić o co chodzi bo ciekawa jestem. Stwierdził, uwaga, uwaga, że nie pociągam go fizycznie!!! A dziwnym trafem dwa tygodnie wcześniej jakoś go pociągałam i nie miałam co do tego wątpliwości :P. Podziękowałam za cenną uwagę i powiedziałam, że szkoda, że nie powiedział o tym wcześniej, bo tak to tylko czas na niego marnowałam. Odparł, że on jest młody i ma czas . Myślałam, że padnę.Zablokowałam jego numer GG i pousuwałam wszelakie kontakty do niego. Od tego czasu stwierdziłam, że takich dupków to trzeba omijać szerokim łukiem, przez co na następnej randce byłam cholernie ostrożna i nie dawałam się wręcz dotknąć... :P No cóż... Człowiek uczy się na błędach. Edytowane przez zzzielona Czas edycji: 2010-05-24 o 14:00 |
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4205 |
|
Raczkowanie
|
ostatnie historie nie złe
jedno mnie dziwi o kiego kobiety jak widzą że gość odstawia takie numery po prostu od razu nie uciekną?---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- dlaczego
|
|
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Walsnie o to chodzi, ze przy pierwszym spotkaniu sprawial bardzo dobre wrazenie ![]() To nie byla randka w ciemno. I to jest najgorsze Cytat:
Cytat:
![]() Jak widac mam ;]
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybacz, ale nie rozumiem i jakos moja wyobraznia tego nie ogarnia....widziałas jak koles sobie robi dobrze i co?? siedziałas i patrzyłaś, tak? I co potem? jak gdyby nigdy nic przeszliscie do konwersacji tak? Przepraszam, ale ![]() :mdlej e:AA i jeszcze jedno mnie ujęło....że fajnie się z nim gada i całuje- niezły argument przemawiający na czyjąś korzyść ![]() a tak na serio,odnosnie tych opisanych typów co to potrzebuja na randce %%%%..... jesli kiedykolwiek facet zproponowałby mi na randce wizyte w monopolowym to chyba od razu bym sie odróciła na pięcie.. Ale to sie nazywa ,,błędy młodosci" i i dzieki takim błędom niezle funkcjonują takie wątki jak ten ![]() a tak mi sie nasunęło. miałam wtedy moze 17 -18 lat, miałąm przyjaciołke, taka sasiadke, od dziecka razem, poznała faceta na czacie, okazało sie ze mieszka niedaleko nas, zaczeli sie spotykac, ona zakochana,opowiadała mi jak ich zwiazek wygląda, kiedy cos mi podpadało mówiłam jej o tym, np, kiedy on ja kontrolował, nie pozwalał na rozne rzeczy, zwracał jej uwage przy znajomych jak małemu dziecku, etc, po jakims czasie zauwazyłam, ze ona sie ode mnie odsunela, nie chciałą sie spotykac, etc, zapytałam o co chodzi.....wiecie co mi odpowiedziała??,, Bo mi M. nie pozwolił sie z Tobą widywac bo nie podobają mu sie Twoje feministyczne poglądy i uwaza ze na mnie wpływasz" Czujecie to?????? oczywiscie nie spotykamy sie do dzis bo do dzis sa razem, juz kilka dobrych lat, widac jej odpowiada takie traktowanie: musiała mu meldowac gdzie, kiedy z kim wychodzi, po co, gdzie teraz jest, generalnie facet trzyma ją krótko za dziob, ze to tak brzydko ujmę...no, ale kazdy lubi co innego
|
|
|
|
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4209 |
|
Konto usunięte
|
Błagam dziewczyny, skończcie z tym debilnym myśleniem pt. seks = kobieta ODDAJE SIĘ facetowi. Chyba, że to było pisane w cudzysłowie, ale nie umieściłaś go. Seks to seks - obustronna, dobrowolna (mówię o normalnym seksie) czynność, a nie jakieś oddawanie się komuś.
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
yyy... nie wiem, do czego chcialas sie przyczepic, bo chyba lepiej, ze powiedziala w ten sposob, niz jakby miala okreslic 'TE' czynnosc innymi, bardziej 'dosadnymi' slowami, swoja droga jest to powszechny zwrot, wiec nie rozumiem w czym problem?
|
|
#4211 |
|
Konto usunięte
|
Np. "Planowaliśmy uprawiać seks", "Miało dojść do stosunku" - wielce mi "dosadne" słowa. Powszechny zwrot? Nie znam na żywo żadnej dziewczyny, która twierdzi, że "oddaje się" facetowi. I bardzo dobrze. Zażartować sobie z tego można, ale uważam, że to źle wpływa, szczególnie na młode dziewczyny, jeśli o seksie zaczynają myśleć w kategoriach "oddawania się" komukolwiek.
|
|
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "Jak nie ma problemu, to trzeba jakiś na poczekaniu wymyślić." |
|
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zależy o jaki wymiar chodzi...te bardziej uduchowione użyją zwrotu ,,oddać się", to troche staroświeckie biorąc pod uwagę powszechnie używane okreslenia typu ,,bzykanie", czy tym podobne, nawet czasem wulgarne, ale myślę, że nie ma niczego złego w tym sformułowaniu...Ale faktycznie, ,,uprawiac seks", ,,odbywac stosunek", niosą za sobą typowo fizjologiczne skojarzenie
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
Macie rację, dziewczyny
ja jednak myślę , że Doris1981 nie chodziło o samo sformułowanie, ale o to, że często pod takim sformułowaniem kryje się poczucie, że kobieta zawsze musi się "oddawać" i że np. nieozobowiązujący seks to dla kobiety coś uwłaczającego. Chyba chodziło o to, że dwoje ludzi po prostu decyduje się na seks i że kobieta ma prawo tak samo czerpać z tego "radość", jak facet i cokolwiek by się między nimi później wydarzyło lub nie, nie powinna myśleć, że "nie będzie mogła spojrzeć " w lustro tylko dlatego, że "Mu się oddała" Przynajmniej ja to tak zrozumiałam
|
|
|
|
#4216 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Samo sformułowanie, używane żartobliwie, czy obustronnie (oddajemy się sobie nawzajem ) nie jest niczym złym.
|
|
|
|
|
#4217 |
|
Konto usunięte
|
Spotykałam się jakiś czas z pewnym chłopakiem, poznaliśmy się przez wspólnych znajomych, rozmawiało nam się świetnie, dobrze się rozumieliśmy. Wszystko opierało się na koleżeńskich relacjach, choć ja byłam w nim wtedy zauroczona i miałam nadzieję, że z czasem przerodzi się to w coś więcej. On to wyczuł i pewnego dnia wziął mnie na pewną rozmowę... gdzie stwierdził, że nie może ze mną być, gdyż wydaje mu się, że jest biseksualny... że bardziej ciągnie go do mężczyzn, a nie miał nigdy wcześniej dziewczyny...
Potem jak nasz wspólny kolega wypytywał o mnie, natomiast powyższy pan strasznie się wkurzył, że kolega chce nas wyswatać i chciał znów ze mną porozmawiać. Tym razem nie miał odwagi na żywo i załatwił tę sprawę przez GG. Pisząc mi, że konspirowałam z kolegą, a w dodatku to się do niego PRZYCZEPIŁAM... Edytowane przez 201607111047 Czas edycji: 2010-05-29 o 23:17 |
|
|
|
#4218 |
|
Zadomowienie
|
ok, dodam tylko jeszcze od siebie, ze osobiscie bym tego sformuowania nie uzyla, ale niech sobie kazda dziewczyna nazywa 'to' po swojemu- no i zdecydpwanie nie mam nic przeciwko akurat temu 'zwrotowi', dlatego, ze JEST on powszechnie uzywany, chocby w literaturze
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
moze zalozyycie nowy watek na temat 'oddawania sie'
![]()
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie....przeczytaj proszę całą moją wypowiedz.... |
|
|
|
|
#4221 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
i nie zwracała uwagi na ten "nasz"
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez pchcn Czas edycji: 2010-06-18 o 14:10 |
|
|
|
#4223 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() opowiadaj ![]()
|
|
#4224 |
|
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez pchcn Czas edycji: 2010-06-18 o 14:11 |
|
|
|
#4225 |
|
Wtajemniczenie
|
'dziecko Neo' ?
Współczuje kuzynowi, biedny chłopak. |
|
|
|
#4226 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4228 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mi się coś kojarzyło, ale nie widzę związku z tym że ona jest niby dzieckiem Neo i zmieniła hasła. Każdy normalny człowiek by tak zrobił. A to że on nie umiał odejść z godnością, to baardzo częsty przypadek spotykany nie tylko wśród 'dzieci Neo'.
|
|
|
|
#4229 |
|
Zakorzenienie
|
az trudno uwierzyc, ze niektorzy tak moga
CUZ EVERYBODY DIES BUT NOT EVERYBODY LIVES ! Edytowane przez natalalala Czas edycji: 2010-07-30 o 16:00 |
|
|
|
#4230 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

. Co za kolo!

ja jednak myślę , że