|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() Odkopałam troszkę stary post ale nie mogłam w to uwierzyć . Chyba jestem staroświecka ![]()
![]() |
#4263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci jak facei... Ale te laski... W tej sytuacji chyba bardziej bolalaby mnie zdrada pzyjaciolki, niz faceta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4264 |
Raczkowanie
|
Przyłączam się
![]() Ja miałam taką sytuacją z chłopakiem który się ze mną umówił, powiedział że ma mi coś ważnego do powiedzenia. Oczywiście chciał zerwać... mówił że do siebie nie pasujemy itd. W sumie minęło parę tygodni więc aż tak bardzo mnie to nie zraniło. Po tym wszystkim co powiedział zaproponował mi seks na pożegnanie ![]() ![]() nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Przyczajenie
|
Hm macie racje faceci to świnie
Mój były rzucił mnie po dwóch miesiącach nawet nie podając powodu.Powiedział tylko że to nie ma sensu . I dowiedziałam się tylko przypadkiem że miał wtedy już inną - wiecie krótka spódniczka , puszczalska.... Polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
Były chłopak mojej przyjaciółki. Spotykał się z nią i jednocześnie z inna dziewczyna, z moja przyjaciółką był ponad rok i gdy sprawa wyszła na jaw, ze jest tez ta inna(głównie dzięki mnie) , przestał się po prostu do niej odzywać. Ona załamka z początku, pi sala do niego, ze ma się jej przyznać i w ogóle, ale on oczywiście nic, zero. Po 3 tyg. napisał do niej, ze musi jej coś powiedzieć. Na jej pytanie, co, odpowiedział, ze nie wie jak jej to powiedzieć, ale to już jest koniec. Szyybki koleś nie ma co
![]()
![]() |
#4267 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zrobiła podstawowy błąd - w myśleniu i działaniu. Związek to nie ma być żadne poświęcanie się umartwianie dla kogoś, ale dobrowolne bycie ze sobą, oparte na zaufaniu, szacunku, pasji, przyjaźni, jakimś tam kompromisie, ale niewielkim i nie w każdej dziedzinie życia (trzeba wiedzieć kiedyś odpuścić sobie związek, gdy np. ktoś nie pasuje do nas w większości rzeczy, olewa). Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2010-06-21 o 09:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 |
Zakorzenienie
|
hahhaha
![]() ostatnio taki typ do mnie pisał na n-k, a potem dzwonił do mnie a gg z wyznaniem miłosnym.
#4269 |
Raczkowanie
|
a moj facet zerwał ze mną mówiąc, ze nei chce miec dziewczyny. jakis czas pozniej calowal sie z moja dobra kolezanka.
cudnie,prawda?
Dopiero kiedy piekielnie boisz się o kogoś, kiedy niepokój nie pozwala ci oddychać, strach zatyka arterie i odbiera rozum, dopiero wtedy, moja mała, ty kochasz naprawdę. Edytowane przez prinzessin Czas edycji: 2010-06-22 o 20:52 Powód: zmiana slowa. |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Przyczajenie
|
Witam Was serdecznie.
Tak jestem tu nowa. Tą stronę poleciła mi moja Przyjaciółka i muszę przyznać, że przypadła mi do gustu poprzez ułomność facetów xD Też chciałabym przybliżyć Wam historię mojej byłej miłości, być może poczuję się lepiej. Mateusz, mój wieloletni przyjaciel, bowiem znaliśmy się już 7 lat. Nasz związek był, można powiedzieć, genialny. Poprzez przyjaźń wiedzieliśmy o sobie wszystko, ale nadal potrafiliśmy się wzajemnie zaskakiwać ![]() ![]() ![]() Może to nie jest najgorsza scena czy numery wykręcone przez faceta. Ale chciałam się podzielić tym moim problemem. Z góry przepraszam za to, że nie trzymam się tematu forum. Pozdrawiam, Kej. |
![]() ![]() |
![]() |
#4271 |
Raczkowanie
|
A tam, kazdy ma prawo wyzalic sie tutaj na temat faceta, przynajmniej ja tak uwazam. A ten to cham i tyle
![]() Trzymaj sie Kej ![]()
#4272 |
Konto usunięte
|
Czuć potrzebę bycia w związku, a czuć potrzebę całowania się / pieszczenia / fizycznej bliskości z kimś, to niekoniecznie dwie takie same potrzeby - stety lub niestety. Widać chodziło mu o niezobowiązujące mizianie... z kimś innym. Z drugiej strony myślę, że kiedyś docenisz jego szczerość - lepsze to, niż jakby Cię miał zdradzać, kombinować na boku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4273 |
Raczkowanie
|
Alessa powinnaś dostać nobla za niezwykła cierpliwość dla takiego palanta
![]() Mój były ( 24 lata) miał niezwykłą słabość do dziewczyn z czatu , najlepiej 14 - letnich ![]() ![]() Na przyjęciu weselnym u mojej rodziny , upił się do nieprzytomności, podczas zabawy weselnej miał się oświadczyć ( tak na żarty) kobiecie którą kocha, oczywiście poszedł do panny młodej co wywołało konsternacje wszystkich gości. Na koniec wsiadł pijany do samochodu i pojechał do domu. Podczas wspólnych wakacji nad morzem urządził mi awanturę ( bo nie przez 5minut nie słuchałam tego co mówi) zaczął się pakować i chciał jechać do domu, gdy nie odwodziłam go od tego pomysłu zaniechał swój plan. Po 5 latach podziękowałam za współprace temu panu , tylko czemu tak późno wciąż się zastanawiam ![]()
W ogniu ramion Twoich spłonąć i w jeziorach oczu tonąć znaleźć zmysłów ukojenie wszystko czego chcę od Ciebie dostać się do Twego wnętrza kilka sekund w nim pomieszkać przypływ uczuć krótka chwila starczy mi by móc oddychać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4274 |
Raczkowanie
|
5 lat? Łał:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#4275 |
Raczkowanie
|
wiem wiem - oczy miałam chyba w d.........
![]() Grunt że potrafię się z tego śmiać i tamten mroczny czas mojego życia jest za mną ![]()
W ogniu ramion Twoich spłonąć i w jeziorach oczu tonąć znaleźć zmysłów ukojenie wszystko czego chcę od Ciebie dostać się do Twego wnętrza kilka sekund w nim pomieszkać przypływ uczuć krótka chwila starczy mi by móc oddychać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4277 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiem, że pewnie dla Ciebie to nie było zabawne, ale tym postem poprawiłaś mi humor, pierwszy raz wybuchłam śmiechem przy tym bimbrze, potem okna plastikowe, a lubisz to suko było najlepsze. Współczuje wakacji, ale dobrze, że madra dziewczyna jesteś i pozbyłaś się tego debila.
![]() |
#4279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 |
Zakorzenienie
|
ohh dziewczyny myslalam ze tylko ja jestem taka naiwna i mam takie ekscesy
![]() ![]() 1. wiek 16 lat, TŻ 22. ogolnie zwiazek bardzo burzliwy, ale fajny wiele melanzy, romantycznych chwil, ale dawal tez w kosc Srodek lipca, spacer w centrum łodzi, upal co nie miara. Spacerujemy, rozmowa zeszla na to jak jest goraco, i jak bym chciala zobaczyc morze (bo do tamtad nie widzialam ![]() ![]() Nastepnego dnia dzwonie, jak sie ustawiamy, ten ze musi isc telefon zastawic do komisu bo... jedzie z kumplem ktorego zostawila dziewczyna nad... morze!!!!! tak nad morze. Po lekkim szoku, mowie no dobra 3 dni jedz (oczywiscie obiecywal ze w sierpniu jedziemy my). a aktalnie kasy nie mialam, a i pewnie by mnie nie wzieli. Pojechal. Pisal tylko smsy ze chlodza piwo w zlewie w pkp i impreza na 102 ![]() ![]() ![]() Dzwonilam, tesknilam, czytalam smsy jak tam jest fajnie... ehh Dzien powrotu, dzwonie ze wyjde na dworzec ![]() ![]() ![]() Oczywiscie potem dzwonil przeprazal, oswiadczal sie na piotrkowskiej. Nie wrocilam. Pochwalcie ![]() oczywiscie to nie byl jednorazowy wybryk. Lubil jak byl z kumplami na melanzu ustawiac sobie dobre kawalki w telefonie na dzwonek i sluchac sobie z kolegami w najlepsze gdy ja zamartwiona wydzwanialam ![]() btw po 2 letniej przerwie jestesmy dobrymi kolegami i do dzis lubimy se wygarniac brudy na piwku ![]() 2 drugi facet- ja 18 lat, po 2 latach zwiazku z nim. Typowy kulturysta bramkarz dyskotekowy. Lubil ukluc i wypic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A 2 lata pieknego zwiazku. Choc lubil baczke ![]() Teraz mam swojego kochanego i nie raz mijam go na osiedlu jak kroczy ze starsza dziewczyna, jedno jej dzieco (ojciec nieznany ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Rozeznanie
|
To zdanie przypomniało mi pewną historię...
![]() Strasznie dziwna i głupia sytuacja. Jesteśmy z kumpelą na imprezie całonocnej. Plan był taki, że po imprezie w klubie idziemy na afterparty do drugiego klubu i ok. 5.00 do domu. Tak się złożyło, że po drodze przypałętał się exfacet koleżanki ze swoim kumplem. Ok. godz 5 koleżanka nagle mi oświadczyła, że jedziemy do jej byłego na after. Wniosłam sprzeciw, jednak ze względu na to, że o tej porze nikt całkiem trzeźwy nie był, w końcu pojechaliśmy. Na miejscu: 2 pokoje, 2 wielkie łóżka. Najpierw rozmowa, a po jakimś czasie koleżanka zamknęła się w drugim pokoju ze swoim byłym, który wpadł do pokoju w którym byłam ja z tym kolesiem tylko po gumki. Ja - totalnie zirytowana. Do tego koleś (kumpel tego byłego) zaczął puszczać do mnie tanią bajerę, że ma knajpę, że zna wielu artystów z teatru, którzy do jego knajpy przychodzą, że na ścianie wisi obraz "maneee" (wisiał plakat w antyramie podpisany nazwiskiem twórcy, ale koleś zabłysnął, że umie czytać). Potem teksty "a co byś zrobiła, gdybym Cię teraz pocałował?", ja na to: "nie całuję się z obcymi facetami" ^^, na co on: "nie z obcymi tylko z jednym". Po głupiej wymianie zdań poszłam do kuchni po sok, koleś za mną, wracam z powrotem, koleś za mną. Stwierdzam, że prześpię się chwilę i pójdę do domu, więc wzięłam sobie malutką kołderkę, koleś: "daj mi trochę tej kołdry", ja: "weź sobie śpiwór, tam leży", koleś wskoczył mi pod kołdrę i zaczyna mnie głaskać po plecach. Po minucie słyszę głośne chrapanie. Odwracam się, koleś śpi. Wstaję, wychodzę z pokoju, słyszę jęki i stęki dochodzące z drugiego pokoju. Jestem mega wkurzona. ![]() Kolejnego dnia (a raczej tego samego, po ok. 3 godzinach snu) dostaję szereg telefonów, od koleżanki, że jest w ciąży, bo zdjęła facetowi gumę, że koleś nie odbiera telefonu, że co ona ma zrobić. Z kolei ten, który dobierał się do mnie, podobno jak się po dwóch godzinach obudził, był strasznie wkurzony, bo (cytuję): pierwszy raz nie musi się bać, że zostanie ojcem... To świadczy nie tylko o nim, ale i o dziewczynach... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4284 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ten lowelas był wkurzony? Normalny chyba by się cieszył, że o 1 szansę mniej na zostanie tatusiem. A tu taka frustracja ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Wtajemniczenie
|
Może nie powinnam opowiadac bo to nie moja-ale byłam jej świadkiem.
Otóż rok temu wybraliśmy się ze znajomymi w góry na weekend i jedna koleżanka wziela swojego chlopaka bo chciala bysmy go poznali-bo niby taki oh i eh. No i akcja się zaczęła na ognisku gdy koleś się opił zaczął jej jechać tekstami "ch** ci w nocy dziwko zęby powybjia".Wszyscy byli w szoku no ale koleżanka stwierdziła ,że za dużo alko i poprosiła żeby ich odprowadzić do domku. Tak tez się stało ,ale na drugi dzień poszliśmy po nich na sniadanie-nie przyszli,na obiad -nie przyszli, Zjawili się wieczorem wszystko fajnie ,mieliśmy jechac na imprezke-szykujemy sie,, patrze a tam koleżanka ma blizne na szyi- pytamy po czym- ona mówi że ja przydusił w nocy ale żebyśmy się nie wygadały że wiemy bo to 1 raz mu sie zdarzyło i ze jak coś ze to od ostrego sexu(tak on kazał mówić). Niestety koleś się zorientował że się dowiedziałysmy i wpadł w szał,rzucił się na koleżanke,zaczął ją wyzywać i dusić. Śmiesznie to nie wyglądało bo to wszystko było na serio i laska już nie mogła powietrza złapać puki nasi chłopcy nie zareagowali. TAK ,ŻE STRZEŻCIE SIĘ DZIEWCZYNY. Koleżanka oczywiście po powrocie rzucila faceta. |
![]() ![]() |
![]() |
#4286 |
Zadomowienie
|
loo matko i corko- limonka i decadence- co za pajace ;-D
Acz przyznam, ze te historie niezle czasem przerazaja...
#4287 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
tak czytam i czytam i chyba nie zszokowalabym tu nikogo ze moj byly zakazywal mi wychodzic z kolezanka nawet do sklepu, o dyskotekach nie wspomne...
Po skonczonej klotni z eksem ( wtedy actuality ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Faceta nie ma a ja dalej mieszkam w tej klatce z tymi sasiadami ktorzy nie raz mieli darmowy cyrk pod klatka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4289 |
Zakorzenienie
|
O matko! Szok! Co za histeryk! Drama king
![]()
#4290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, ze to już jest eks pełną gęba? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.