Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-28, 19:09   #4321
_Desolation
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Ale wy dziewczyny sobą dajecie pomiatać
Rozumiem bo też taka kiedyś byłam,ale od jakiegoś czasu zaczęłam być stanowcza i mój TŻ dobrze wie że jak się dowiem że wywinął mi numer zostawię go bez powrotne i teraz się stara.
_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 19:18   #4322
sexikicia
Raczkowanie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

.

Edytowane przez sexikicia
Czas edycji: 2010-10-01 o 12:29
sexikicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 19:32   #4323
_Desolation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sexikicia Pokaż wiadomość
myslisz ze ultimatum zadziala? a co mam zrobic jesli nie bedzie wiedzial co chce wybrac?

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ----------

rozumiem... wiem co za typ... tylko ja miałam prościej bo mój facet sam spławił była... i ona się mnie bala hehe...groźna jestem... szczerze porozmaiaj z facetem czy chce sie z nia kuplowac czy co???
wiesz moj jeszcze przy mnie zadnej nie podrywal ani nie chce problem jest tylko z jego byla tak to moge ufac mu w 100 procentach .. ale z ta byla rani mnie jak cholera a najgorsze jest to ze my razem juz mieszkamy... odwarzylam sie na taki krok

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

to nie naiwnosc to przywiazanie[/QUOTE]

Ale niemożna facetowi dawać sobą pomiatać nawet jeżeli się go bardzo kocha już nie raz się o tym przekonałam.
W moim przypadku stanowcze ultimatum jak najbardziej zadziałało bo sie przestraszył że mnie straci
Jeżeli nie zadziała to przykro mi ale do miłości nie da sie nikogo zmusić
_Desolation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 19:36   #4324
sexikicia
Raczkowanie

,

Czas edycji: 2010-10-01 o 12:29
Stary 2010-06-28, 19:45   #4325
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:
tylko ze u nas milosc jest i to wielka .... tego nie da sie ukryc .. tylko z mojej strony jest wielka podejrzliwosc wkoncu tez nie moge facetowi zabronic jakichkolwiek zanjomosci ja tez masz przyjaciol ( rodzaj meski) wiec dlaczego on nie moze miec... ja jestem pewna siebie i wiem ze go nie zdradze ale mu nie potrafie do konca zaufac....
teraz to juz nie wiem co mam powiedzieć...
miedzy moim i mną jest za***iście dopóki sie nie nachleje... i wtedy uważa się za pana świata i tylko lata i wariuje... ale jak mu to mówie to on nie no co ty?--- w zyciu sie nie przyzna.... taki typ.. apotem mówi przeciez myslalaem ze sobie ufamy... ja ci zaufalem...
odżywianie włosków
Kotka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 19:52   #4326
sexikicia
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2010-10-01 o 12:30
Stary 2010-06-28, 19:53   #4327
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Przepraszam, że się wtrącam, ale te dyskusje i porady równie dobrze można prowadzić na PW lub innym wątku, bo ten z założenia przeznaczony jest na historie o facetach. Zrobiła nam się tu poradnia :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-28, 19:58   #4328
sexikicia
Raczkowanie

,

Stary 2010-06-28, 19:58   #4329
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:
moj jest w porzadku . oczywiscie jak wypije tez ma swoje zachwiania ale nie podrywa dziewczyn nie...
twoja sytuacja w barze czy na jakiejs imprezie gdzie przy tobie kogos podrywal bo ja to tak odebralam byla straszna ja w takiej sytuacji chyba bym wyszla i nie odezwalabym sie do konca wieczoru a niech sie martwi moze wtedy zrozumie co zrobil.....
nie podrywał... tylko on uwaza ze jak się idzie na imprezę to tańczy się ze wszystkimi znajomymi... i po pijaku nie wiem czy zapomina o mnie czy co... i potem mi smutno.. bo tak sie dzieje jak pislam wczesniej
odżywianie włosków
Kotka17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 20:09   #4330
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
ale przepraszam czy przeszkadza ci to?
Tak.
Stary 2010-06-28, 20:09   #4331
sexikicia
Raczkowanie

.

Stary 2010-06-28, 20:10   #4332
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
ale przepraszam czy przeszkadza ci to?
Mnie również to przeszkadza, zawsze możecie sobie założyć wątek na plotkowym o poradach dotyczących waszych TŻ-ów

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 20:12   #4333
Aivilo
Wtajemniczenie

Dziewczyny, jest na Intymnym wątek o facetach, którzy swoich dziewcząt nie szanują i wycinają im numery. Myślę, że otrzymacie tam wiele porad, jak zmienić TŻ, ewentualnie wymienić na lepszy model, bo coś mi się widzi, że obie tkwicie w toksycznych relacjach.

Podaję linka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=423943

Będę Żoną!
http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png
No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej.
http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png
Aivilo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 20:24   #4334
sexikicia
Raczkowanie

.

Czas edycji: 2010-10-01 o 12:31
Stary 2010-06-28, 20:51   #4335
ekscentryczna
Zakorzenienie

edit pomylka

Edytowane przez ekscentryczna
Czas edycji: 2010-06-28 o 20:58
ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-28, 23:52   #4336
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
w takim razie sory!!! ale z drugiej strony nie musialas tego czytac
Droga sexikiciu, musiała to czytać wchodząc na wątek, który chciała obejrzeć, a na którym zaczęła się gorąca off-topowa dyskusja. Mam nadzieję że już wracamy do tematu...

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 00:30   #4337
izzieness
Przyczajenie

Send a message via Skype™ to izzieness

hehe :P mój eks zaczął odstawiać skoki na boki po jakiś 2-3 latach. ale jak się dowiedziałam, to nie dałam sobie w kaszę dmuchać niestety tylko do czasu.
zostawiłam go, to on na kolanka i w płacz, co on teraz zrobi, on mnie tak strasznie..., ojojoj :P
no to ja, głupia, wybaczyłam.
miesiąc później zostawił mnie ze słowami:
sorry, ale jeszcze się w życiu nie wyszalałem. muszę poruchać INNE CIPKI zanim się zaangażuję!
czy to nie jest jakiś szczyt?! :P
i ten człowiek skończył prawo i został adwokatem rok później
Stary 2010-06-29, 07:38   #4338
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
(...)
Czy powinnam go posadzac o zdrade?
Powinnaś już dawno dać sobie z nim spokój. Gdzie Twój rozum i szacunek do siebie?? Oszukał Cię już nieraz, oszukiwał tamtą... Wierzysz w duchy, cuda - uważasz, że z kłamcą można stworzyć dobry związek bez kłamstwa/ Potajemnie utrzymuje kontakt z byłą dziewczyną - dla mnie to jest zdrada, nieważne czy przy okazji również seksualna. Związek to nie powinno być uzależnienie, bycie z kimś, bo "bez niego sobie nie poradzę, nie wyobrażam", ale dobrowolne bycie razem, oparte na "chcę być z Tobą", a nie na "muszę być z Tobą". Nie będziesz szczęśliwa w tym związku. Od początku pozwoliłaś na kłamstwa.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2010-06-29 o 07:45
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 11:25   #4339
Decadence
Rozeznanie

Cytat:
ale mi cholernie na nim zalezy wiec co mam zrobic?
Z moich skromnych doświadczeń wynika, że laski często za bardzo pokazują, że im zależy, a facet w tym momencie dobrze wie, że może robić wszystko, co mu się podoba bez obawy o to, że laska go zostawi. Trochę więcej pewności siebie.
Stary 2010-06-29, 11:31   #4340
mrugacz_iskier
Raczkowanie

Moja historia - główny bohater - ex.
Miałam jakies 19 lat. Mieliśmy jakąś ważną rocznicę, 1,5 roku związku bodajże. No i oczywiście super po prostu, romantycznie, wielka miłość, wow. Zawsze dzwonił do mnie wieczorem. Tydzień później, po tej rocznicy, nie zadzwonił. Nie przejęłam się, puściłam sygnał - pomyślałam że jest na jakiejś imprezie, oddzwoni rano. Nie dzwonił przez kolejne 4 czy 5 dni - a ja tam szalałam z rozpaczy. Zamiast ruszyć głową, wmawialam sobie że coś mu wypadło, ze telefon zgubił, się martwiłam że coś się stało mu... Zadzowniłam w końcu do jego kolegi, który powiedział mi, że mua w najlepszym zdrowiu żyje sobie w domu. No cóż.
W końcu napisałam mu sms w stylu "zachowaj się jak mężczyzna, powiedz co masz do powiedzenia i skończmy to udawanie". No i wteeedy łaskawie zadzwonił i porozmawiał ze mną.

wiele nerwów mnie to rozstanie kosztowało i długo nie mogłam się pozbierać, no ale.

Inna historia - jakaś pierwsza randka z nowym kolesiem. siedzimy w parku, jest miło, ja jestem śliczna i słodka. Nagle on z plecaka wyciąga kanapki, pudełko z sałatką, herbatę w butelce po mineralnej... Nie dałam się namówić na spróbowanie żadnej z tych rzeczy bo kompletnie go nie znałam, to było pierwsze spotkanie i po głowie chodziły mi tylko "pigułki gwałtu" Tzn dla wielu byłby to pewnie objaw wybitnego romantyzmu, ale jak dla mnie było to za dużo jak na pierwsze spotkanie.
Stary 2010-06-29, 11:39   #4341
Decadence
Rozeznanie

Jeszcze chciałabym dodać jedną rzecz. Z racji tego, że powtarza się w postach pewien dziwny schemat.

Dziewczyny! Rozmowa o uczuciach to nie to samo co awantura.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

O, a z głupich zachowań facetów, jeszcze ciepła historia.
Kolega na imprezie pożegnalnej nieco (albo nieco bardziej) się upił i wyznaje mi miłość, że od 5 lat o mnie myśli, że żałuje, że nic nie zrobił przez ten czas i takie tam.... nawet raz sobie walił konia myśląc o mnie !!! (?!) i czasem wyobraża sobie mnie z koleżanką (???!!!!!!)
Stary 2010-06-29, 11:39   #4342
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mrugacz_iskier Pokaż wiadomość
Inna historia - jakaś pierwsza randka z nowym kolesiem. siedzimy w parku, jest miło, ja jestem śliczna i słodka. Nagle on z plecaka wyciąga kanapki, pudełko z sałatką, herbatę w butelce po mineralnej... Nie dałam się namówić na spróbowanie żadnej z tych rzeczy bo kompletnie go nie znałam, to było pierwsze spotkanie i po głowie chodziły mi tylko "pigułki gwałtu" Tzn dla wielu byłby to pewnie objaw wybitnego romantyzmu, ale jak dla mnie było to za dużo jak na pierwsze spotkanie.

chyba bym skonała ze śmiechu

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 11:41   #4343
Decadence
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrugacz_iskier Pokaż wiadomość
Tzn dla wielu byłby to pewnie objaw wybitnego romantyzmu, ale jak dla mnie było to za dużo jak na pierwsze spotkanie.
No nie wiem czy to objaw wybitnego romantyzmu Trochę to zabawne
Stary 2010-06-29, 11:55   #4344
peearl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izzieness Pokaż wiadomość
hehe :P mój eks zaczął odstawiać skoki na boki po jakiś 2-3 latach. ale jak się dowiedziałam, to nie dałam sobie w kaszę dmuchać niestety tylko do czasu.
zostawiłam go, to on na kolanka i w płacz, co on teraz zrobi, on mnie tak strasznie..., ojojoj :P
no to ja, głupia, wybaczyłam.
miesiąc później zostawił mnie ze słowami:
sorry, ale jeszcze się w życiu nie wyszalałem. muszę poruchać INNE CIPKI zanim się zaangażuję!
czy to nie jest jakiś szczyt?! :P
i ten człowiek skończył prawo i został adwokatem rok później
Cytat:
Napisane przez Decadence Pokaż wiadomość
Jeszcze chciałabym dodać jedną rzecz. Z racji tego, że powtarza się w postach pewien dziwny schemat.

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Kolega na imprezie pożegnalnej nieco (albo nieco bardziej) się upił i wyznaje mi miłość, że od 5 lat o mnie myśli, że żałuje, że nic nie zrobił przez ten czas i takie tam.... nawet raz sobie walił konia myśląc o mnie !!! (?!) i czasem wyobraża sobie mnie z koleżanką (???!!!!!!)

Jeden frajer lepszy od drugiego
peearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 13:54   #4345
Violette_24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Decadence Pokaż wiadomość

łoooo, niezły kolo
od razu nasunęły sie moje przeboje z kumplami...

zawsze wolałam przyjaznic sie z facetami, z jednym takim, sasiadem, to od dziecka razem, przedszkole, podstawówka, razem z pieskiem, etc, facet koszmar ale fajny kumpel, wiec nie patrzyłam na niego nigdy kategoriami-FACET, rozumiecie az tu kiedsy kumpel wraca z jakiejs imprezy, akurat z pieskiem szłam, podchodzi do mnie i mówi:,,nie mozemy sie juz ze soba przyjaznic", ja taki szok, pytam dlaczego? a on mi ,,bo cie od zawsze kocham i juz nie moge tego dłuzej zniesc"
nie odzywał sie kilka dni, potem go opierdzieliłam i juz było ok ale sie zdystansowałam...

mało tego....

nasz wspólny kumpel, mój i tego przyjaciela zakochanego-poznałam go własnie przez tego mojego super frienda, następny koszmar ale do dzis nie moge odzałowac ze te czasy mineły-koles by dla mnie z dachu skoczył-takiego przyjaciela zycze kazdej i kazdemu-na kazde zawołanie, na kazda prosbe,otarcie łez, oczywiscie w dwie strony to było, gadalismy godzinami, on potrafił w nocy z pracy do mnie zadzwonic i gadac 3 h, zawsze mogłam na niego liczyc, no i .....

w pewnym momencie poczułam miętę do brata tego mojego pierwszego przyjaciela, zaczelismy sie spotykac tak troche po kryjomu, co łatwe nie było-sąsiedzi, w koncu po kilku miesiacach wyszło na jaw, mój przyjaciel sie popłakał, ze jak to, on mnie kochał tyle lat a ja tu z jego bratem...

mało tego!!!!

impreza, masa ludzi, w tym nasza super 4 , czyli ja, dwaj przyjaciele i brat jednego z nich-mój ex juz teraz, wchodze na balkon, a tam mój drugi przyjaciel z moim ex siedza zalani i słysze jak mój przyjaciel mówi do mojego juz dzisiaj ex:,, ja ja kocham tak bardzo ale nie moge jej tego pokazac, bo ja stace, szanuj ja, badz dla niej dobry": hahaha:

laski, ja nie wiem, nie jestem jakas super sexi dupą, a w ówczesnych czasach to juz z pewnoscia nia nie byłam, ale to chyba prawda ze przyjazn taka miedzy facetem i laska to czesto sie konczy zakochaniem czy zauroczeniem jednej ze stron...

troche zal mi tych czasów, wszyscy sie juz pozenili, zero kontaktu z nimi, ehhhh, juz tyle lat mineło...stara dooooopa jezdem

ps. ale pogmatwana hystoryja nie?
Violette_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 15:05   #4346
mrugacz_iskier
Raczkowanie

O, przypomniała mi się jeszcze jedna dziwna historia!

Miałam dobrego kumpla. Raz mnie zaprosił do siebie, a mieszka dosyć daleko. Powiedział mi więc, że robi taką małą imprezkę, przyjdzie kilka osób, posiedzimy do rana, będę mogła zostać - na noc żebym nie musiała się szlajać taksówkami. Pomyślałam czemu nie, i tak nie miałam co robić a zapowiadało się fajnie.
Godzinę jechałam na tą wieś, po czym okazało się, że jestem pierwsza Wtedy nic nie podejrzewałam. Siedzimy, gadamy, jest fajnie - ale żadna z pozostałych osób nie przybywa Hm - pytam o co chodzi i on dopiero wtedy przyznał mi, że nikt nie przyjdzie! Bo niby nikt nie miał czasu! Jakbyśmy w takim razie nie mogli przełożyć tego spotkania.... Ja poważnie wkurzona, że w takim razie idę spać, zmęczona jestem, bla bla bla. Poszedł po coś piętro niżej i nagle słyszę krzyki - kłócił się ze swoją mamą, przy czym słyszałam teksty w stylu "Znowu sobie jakieś k* sprowadzasz!"

Bylam tak zszokowana że bez słowa wstałam i wyszłam z tego szalonego domu Na szczęście trafiłam jeszcze na ostatni autobus spowrotem.

To było dziwne. Już sam fakt, że oczekiwał wyraźnie, że do czegoś dojdzie jak zostanę na noc...
Stary 2010-06-29, 21:48   #4347
enaiv
Zakorzenienie

od razu przyznaję,że nie przebrnęłam przez cały wątek ale coś napiszę od siebie.
Mój eks po roku związku okazał się psycholem
zaczęło się tak: wysłał mi na gg link do czegoś, a że nie odebrałam bo właśnie miałam do niego jechać do stwierdziłam że odczytam u niego. Na jego laptopie włączyłam gg żeby zobaczyć ten link, jednak w liście jego znajomych zdziwiło mnie mnóstwo inicjałów typu: jmk, sdp, oht... ciekawość wzięła górę i kliknęłam na historię rozmowy z takim nickiem i wtedy szok.
Okazało się,że mój były gada przez gadu z jakimiś podstarzałymi facetami, których numery ma z porno-forum... a najlepsze że gada z nimi podając się za mnie, wysyłał im moje zdjęcia (normalne, nie jakieś nagie) żeby się uwiarygodnić i uprawiał z nimi cyber-seks... nawet na jakieś orgie się umawiał, ale z oczywistych względów nie zrealizował tego pomysłu.
Strasznie to przeżyłam bo byl moim pierwszym facetem a tu taki zboczeniec. Zwłaszcza,że u znajomych grał ofiarę,mówił że go zdradzałam i takie tam. Groził mi,że mnie zniszczy że nie mogę go zostawić. Wiele ludzi mu uwierzyło ale z drugiej strony wiele stanęło po mojej stronie i sprawdziło się przysłowie, że przyjaciół poznaje się w biedzie.
do dzis mam z nim kontakt wzrokowy bo studiujemy razem ale widać że się mnie boi bo jak na niego trafiam to schodzi mi z drogi, tak więc ma sporo na sumieniu i to chyba dla mnie największe zadośćuczynienie
to było 2 lata temu, teraz jestem szczęśliwą narzeczoną innego oczywiście

po uczuciu obrzydzenia do wszytskiego przestraszyłam się bo w sumie jakby taki facet zobaczył mnie na ulicy to różnie mogłoby być... "no przecież przez internet chciałaś, a teraz nie?" masakra

Edytowane przez enaiv
Czas edycji: 2010-06-29 o 21:55
enaiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 22:09   #4348
mrofka
wizażowy robalek

Moja historia to doskonały przykład 'jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie'

Otóż na Sylwestrze 2 lata temu poznałam brata mojej koleżanki z klasy. Fajny chłopak, przystojny, miły... był mną wyraźnie zainteresowany, dawał 'znaki'. Ja byłam trochę speszona, ale podobało mi się to że się mną interesuje, więc pomyślałam - czemu nie? Sylwester skończył się mimowolnymi gestami i soczystym buzialem na pożeganie. Potem sam zdobył mój numer telefonu, byliśmy na randce raz... i tylko 1 raz. Ja zrezygnowałam - byłam wtedy nieszczęśliwie zakochana w swoim kumplu i przez to nie potrafiłam się bardziej zainteresować bratem koleżanki. Nalegał na spotkanie - mówiłam, że nie mam czasu, potem ja się przestałam kompletnie odzywać. On zresztą też.

Spotkaliśmy się 3 miesiące później - na 18tce tejże mojej koleżanki. Bałam się tej imprezy właśnie z Jego powodu: czy będzie się do mnie odzywał, jak zareaguje itd. Byłam wtedy w takiej sytuacji, że miłość do kumpla ze mnie wyparowała i zaczęłam strasznie żałować, że nie pociągnęłam znajomości z Sylwestra. Ku mojemu zaskoczeniu normalnie gadaliśmy, tańczyliśmy, całowaliśmy się... wszystko wyniknęło z jego inicjatywy, czym byłam wniebowzięta.

Tydzień później mieliśmy się zobaczyć na imprezie - nie mogłam się doczekać. Ale było już zupełnie inaczej... obrót sytuacji o 360 stopni - unikał mnie jak ognia, nie rozmawiał ani nic, jakby był zimnym głazem. Totalna zaskoczka! Było mi przykro. Po tej imprezie też w ogóle się nie odzywał ani nic. Nalegałam na spotkanie - chciałam się dowiedzieć, co on sobie myśli, robiąc coś takiego. Najpierw czułości, a potem?? Na spotkanie się nie zgodził. Napisał do mnie na gg (tylko na tyle było go stać, tchórz jeden...). Zarządałam wyjaśnień. Powiedział mi, że wtedy na imprezie to był po alkoholu, nie kontrolował się i inne dyrdymały (a na imprezie tydzień później też był po i co - jakoś się kontrolował?!). Dużo nerwów mnie to wszystko kosztowało. Chciałam z nim pogadać na żywca, ale cóż, nie zgodził się - chociaż bym zobaczyła jego reakcje, jakby się tłumaczył... a tak to tylko sucha notka na gg. Poczułam się jak szmata, którą można wykorzystać. Ale z drugiej strony... należało mi się. Pierwsza go zraniłam.

Tylko to jego tłumaczenie z tym alko... agrh!
mrofka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-29, 22:15   #4349
anyolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enaiv Pokaż wiadomość
od razu przyznaję,że nie przebrnęłam przez cały wątek ale coś napiszę od siebie.
Mój eks po roku związku okazał się psycholem
zaczęło się tak: wysłał mi na gg link do czegoś, a że nie odebrałam bo właśnie miałam do niego jechać do stwierdziłam że odczytam u niego. Na jego laptopie włączyłam gg żeby zobaczyć ten link, jednak w liście jego znajomych zdziwiło mnie mnóstwo inicjałów typu: jmk, sdp, oht... ciekawość wzięła górę i kliknęłam na historię rozmowy z takim nickiem i wtedy szok.
Okazało się,że mój były gada przez gadu z jakimiś podstarzałymi facetami, których numery ma z porno-forum... a najlepsze że gada z nimi podając się za mnie, wysyłał im moje zdjęcia (normalne, nie jakieś nagie) żeby się uwiarygodnić i uprawiał z nimi cyber-seks... nawet na jakieś orgie się umawiał, ale z oczywistych względów nie zrealizował tego pomysłu.
Strasznie to przeżyłam bo byl moim pierwszym facetem a tu taki zboczeniec. Zwłaszcza,że u znajomych grał ofiarę,mówił że go zdradzałam i takie tam. Groził mi,że mnie zniszczy że nie mogę go zostawić. Wiele ludzi mu uwierzyło ale z drugiej strony wiele stanęło po mojej stronie i sprawdziło się przysłowie, że przyjaciół poznaje się w biedzie.
do dzis mam z nim kontakt wzrokowy bo studiujemy razem ale widać że się mnie boi bo jak na niego trafiam to schodzi mi z drogi, tak więc ma sporo na sumieniu i to chyba dla mnie największe zadośćuczynienie
to było 2 lata temu, teraz jestem szczęśliwą narzeczoną innego oczywiście

po uczuciu obrzydzenia do wszytskiego przestraszyłam się bo w sumie jakby taki facet zobaczył mnie na ulicy to różnie mogłoby być... "no przecież przez internet chciałaś, a teraz nie?" masakra
O kurcze, faktycznie niezly psychol Ci sie trafil...
Stary 2010-06-30, 09:09   #4350
Decadence
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mrofka Pokaż wiadomość
Moja historia to doskonały przykład 'jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie'

Otóż na Sylwestrze 2 lata temu poznałam brata mojej koleżanki z klasy. Fajny chłopak, przystojny, miły... był mną wyraźnie zainteresowany, dawał 'znaki'. Ja byłam trochę speszona, ale podobało mi się to że się mną interesuje, więc pomyślałam - czemu nie? Sylwester skończył się mimowolnymi gestami i soczystym buzialem na pożeganie. Potem sam zdobył mój numer telefonu, byliśmy na randce raz... i tylko 1 raz. Ja zrezygnowałam - byłam wtedy nieszczęśliwie zakochana w swoim kumplu i przez to nie potrafiłam się bardziej zainteresować bratem koleżanki. Nalegał na spotkanie - mówiłam, że nie mam czasu, potem ja się przestałam kompletnie odzywać. On zresztą też.

Spotkaliśmy się 3 miesiące później - na 18tce tejże mojej koleżanki. Bałam się tej imprezy właśnie z Jego powodu: czy będzie się do mnie odzywał, jak zareaguje itd. Byłam wtedy w takiej sytuacji, że miłość do kumpla ze mnie wyparowała i zaczęłam strasznie żałować, że nie pociągnęłam znajomości z Sylwestra. Ku mojemu zaskoczeniu normalnie gadaliśmy, tańczyliśmy, całowaliśmy się... wszystko wyniknęło z jego inicjatywy, czym byłam wniebowzięta.

Tydzień później mieliśmy się zobaczyć na imprezie - nie mogłam się doczekać. Ale było już zupełnie inaczej... obrót sytuacji o 360 stopni - unikał mnie jak ognia, nie rozmawiał ani nic, jakby był zimnym głazem. Totalna zaskoczka! Było mi przykro. Po tej imprezie też w ogóle się nie odzywał ani nic. Nalegałam na spotkanie - chciałam się dowiedzieć, co on sobie myśli, robiąc coś takiego. Najpierw czułości, a potem?? Na spotkanie się nie zgodził. Napisał do mnie na gg (tylko na tyle było go stać, tchórz jeden...). Zarządałam wyjaśnień. Powiedział mi, że wtedy na imprezie to był po alkoholu, nie kontrolował się i inne dyrdymały (a na imprezie tydzień później też był po i co - jakoś się kontrolował?!). Dużo nerwów mnie to wszystko kosztowało. Chciałam z nim pogadać na żywca, ale cóż, nie zgodził się - chociaż bym zobaczyła jego reakcje, jakby się tłumaczył... a tak to tylko sucha notka na gg. Poczułam się jak szmata, którą można wykorzystać. Ale z drugiej strony... należało mi się. Pierwsza go zraniłam.

Tylko to jego tłumaczenie z tym alko... agrh!

No faktycznie, jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie. A druga kwestia jest taka, że takie całowanie na imprezie po alkoholu niekoniecznie musi oznaczać od razu wielką miłość, dlatego żądanie tłumaczeń chyba jest niepotrzebne. To trochę jak na amerykańskich filmach - najpierw się seksują, a potem rozmawiają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości