|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Pogrubione: przestań sobie wmawiać, że jak wybaczasz to jesteś OK, a jak nie wybaczysz to nie będziesz. Mądry człowiek to wg mnie taki, które wie, kiedy zakończyć zły dla niego układ i wie od jakich typów ludzi warto trzymać się z daleka. Ty zbyt długo byłaś wobec niego w porządku. Pewnych błędów (w tym przypadku to nie żadne błędy, a ściemy, że aż głowa boli - on pewnie był jednocześnie w związku / flirtował z kimś innym i stąd te dziwne sytuacje) się nie wybacza i tyle. Albo się wybacza dla siebie samej, ale nie musi być to równoznaczne z byciem z tą osobą, z kontaktowaniem się z nią. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4652 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
Do tej pory największym chamstwem, bezczelnością, głupotą jaką widziałam u faceta jest przykład ojca dziecka mojej koleżanki... Otóż dziewczyna zaszła w ciąże, z kolesiem spotykała się od jakiegoś dość krótkiego czasu ale nie znała go jakoś super dobrze (nie była z nim).
1) Jego pierwszym pomysłem na wieść o dziecku było usunięcie, ale gdy koleżanka zdecydowanie odmówiła to już na to nie naciskał. 2) Liczył na to, że jego rodzice i ogólnie cała rodzina się o tym nie dowiedzą, coś na zasadzie "dam ci stówe miesięcznie na bachora ale siedź cicho". Koleżanka oczywiście osobiście poinformowała jego rodziców i zadbała by "przypadkiem" dowiedziało się jak najwięcej jego znajomych. 3) Był w szoku, gdy dowiedział się, że dziewczyna będzie domagać się alimentów, w jego mniemaniu to oznaka tego, że leci na kasę. 4) Pisałyśmy z nim sms-y jako miła ładna sympatyczna dziewczyna z okolicznej miejscowości. Po 3 dniach pisania umówili się na przejażdżkę jego samochodem a następnie, że "aniołek" (jak do niej pieszczotliwie mówił) przyjdzie do niego na noc. Gdy zaczęłyśmy go podpytywać czy to prawda, że zostanie ojcem, bo taką plotkę słyszałyśmy, napisał, że też to słyszał ale to nieprawda, a dziewczyny która "rzekomo" jest w tej ciąży wcale nie zna ![]() ![]() 5) Stwierdził, że moja koleżanka powinna pójść do pracy, zamiast się od niego domagać alimentów(dziewczyna w klasie maturalnej, w ciąży... ) 6) Śliczna malutka dziewczynka ma 2 miesiące, dziecka nie widział do tej pory...
#4654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-11-02 o 23:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Zakorzenienie
|
Też, ale pisząc tego posta, uwzględniałam to, że anty czasem zawodzi. Dlatego też napisałam, że każdy stosunek może potencjalnie prowadzić do ciąży. Nie ma metody, która zabezpiecza w 100 %. Ewentualna ciąża, to może być 1 z "mniejszych" konsekwencji. Równie dobrze facet może nosić w sobie jakiegoś syfa, a na to osławione tabletki już nie pomogą. Dlatego zawsze wolę wpierw poznać dobrze chłopaka, by wiedzieć, jak podchodzi do seksu, czy lubi po prostu zaliczać, co podejdzie, czy też jest stały, itp, itd. Wiadomo, że może być na coś chory i o tym nie wiedzieć, ale to już jest inna inszość.
Edytowane przez limonka1983 Czas edycji: 2010-11-03 o 00:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4658 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zadomowienie
|
to i mi się przypomniało a propos ciąży i alimentów (mam nadzieję, że tym razem lepiej to opiszę i każda będzie mogła spokojnie odczytać posta od początku do końca
![]() nie znam dokładnie tej historii bo mam mały kontakt z koleżanką. ale z tego co mi mówiła miała dość swojego chłopaka, był strasznie namolny, opowiadał jak to ją kocha dawał jej zwierzątka (ona bardzo lubi zwierzęta ale co za dużo to nie zdrowo), chodził do jej mamy prosił ale do czasu. okazało się, że koleżanka w ciąży. chce od niego alimentów i żeby orzekł, że jest ojcem dziecka (urodziła się dziewczynka, rok temu, mała fajna dziewczynka). jej matka zarabia i utrzymuje córkę i wnuczkę. chłopak (hmm 25 lat a zachowuje się jak dziecko) nie chciał uznać dziecka, gadał, że nie ma dowodu bo zgubił i nie ma pieniędzy na nowy (30 zł, a od tego roku są darmowe). chodziłam z nią do sądu, aby założyć sprawę, którą odroczono ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 |
Raczkowanie
|
Czytam, czytam, czytam... a szczeka opada mi niżej... i niżej...
I pomyśleć, ze ja przejmuje się takimi błahostkami. W porównaniu do problemów niektórych kobiet to ja mam jak w niebie ![]() Mnie mój strasznie wpienia swoja zazdrością. Przykładowa sytuacja: idziemy ulica za rękę. On ma oczy dookoła głowy, gdy widzi ze ktoś się na mnie patrzy to wypala od razu "fajna nieeee?". Co prawda nikt go tu nie rozumie, ale zdarzyło się, ze trafiliśmy na Polaków, a wtedy mało nie zapadłam się pod ziemie ![]() Ach, a co mnie rozwala najbardziej - ściemnianie ![]() ![]()
#4661 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie raz kłótnia o to była... widzę poprawę, ale nie do końca. Czasem zastanawiam się, czy może to JA przesadzam, że np. inne pary/dziewczyny nie mają z tym problemu, kiedy ich facet spogląda się na drugą... ale ja cały czas mam wrażenie, że inne kobiety mają idealnych facetów, co nie oglądają się za drugimi, a ja mam takiego, co robi to na każdym kroku. Czasem jest to tak poniżające... no i boje się też przyszłośći...że takie zachowania są symptomami przyszłej zdrady...
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4662 |
Raczkowanie
|
Hahaha wizazanko - moj potrafi tez zapuscic zurawia za jakas sztuka, po czym zorientowac sie ze ja to widzialam i patrzy na mnie slodziutko i mowi "tylko Ciebie widze tutaj"....... Normalnie czasami mam ochote go zamordowac za to!!
Nie jestem zazdrosna o inne kobiety w sumie. Jak chce to niech idzie... tego kwiatu pol swiata jest ![]() ![]()
#4663 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym ogromny procent kobiet nie jest w stanie racjonalnie ocenić czy mężczyzna jest wartościowy i dla nich odpowiedni, co więcej potrafią latami być z kimś kto jest totalnym palantem i źle je traktuje- wystarczy poczytać ten temat. czyli zasada słuszna i grunt, że działa u ciebie, ale odkrycie, że facet to dupek niekoniecznie powstrzyma dziewczynę przed obdarzeniem go bezgraniczną miłością.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A Marcinowi powiedziałam w środę bodajże, że zrywam wszelki kontakt i nie chcę mieć z nim nic wspólnego. Pousuwałam numery telefonów, komunikatorów i żyję dalej. A na sercu o wiele lżej ![]()
![]() |
#4665 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kolezanka chyba tez nie zadna dama, jak tak nie jest, za bardzo nie zna, a do lozka lezie. W szoku to mozna byc, ze tak 'niechcaco' informowala wszystkich znajomych goscia, o swojej ciazy. Dziwne, ze jej wstyd nie bylo. Nie zyjemy w sredniowieczu. Sa dosc skuteczne metody zabezpieczania sie pzred ciaza. Zwlaszcza te osoby powinny o tym myslec, ktore lubia tak z maloznajomymi sie blizej poznawac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Raczkowanie
|
ojjj ja też znam takie sytuacje.. z autopsji
![]() 1. Spotykałam się z facetem, wszystko pięknie. Przystojny, z drobrej rodziny, nie pijący.. Spotykamy się, spotykamy się... Myślę "kurczę co za fajny facet, nigdy wcześniej żaden mnie tak nie traktował" i miałam racje.. nigdy wcześniej nikt mnie tak nie potraktował.. Byliśmy z jednego miasta. Były to wakacje.. Bylyśmy ze sobą 2-3 miesiace. Ja musialam wyjechac na kilka dni na mazury ![]() ps. na szczęście teraz mam wspaniałego faceta ![]()
#4667 |
Raczkowanie
|
Najdziwniejszy, najbardziej idiotyczny czlowiek jakiego znam.
Poznalam go na imprezie, potem zaczelismy pisac. Przystojny, 3 lata starszy, kumpel mojego dobrego kolegi. Potem pierwsze spotkanie. Nie jest z mojej miejscowosci, duzo pisalismy. Potem 2gie spotkanie. Zwariowalam po prostu, nie wiem jakim cudem. Bylo swietnie. Na kolejnej wspolnej imprezie-swieta grudniowe, wszystko zmienilo sie jak w kalejdoskopie, ake ciagle utrzymywalismy kontkat, coraz slabiej. Nadszedl sylwester, ciagle do mnie dzwonil. Pojechal gdzies z kolega, a na mnie burzyl sie, ze poszlam do naszego wspolnego znajomego na domowke(to bylo jedyne sensowne zaproszenie na rozpoczecie nowego roku). Potem niby nic. Chcialam zawrocic czas, bez skutku. Czesto sie klocilismy bez powodu. Zarywal do moich dobrych znajomych. W maju przyjechal na festyn, jak odprowadzal mnie z nasyzm znajomym trzymalismy sie za rece, wieczorem przytulalismy, sam powiedzial, ze chcial mnie pocalowac na koniec, ale nie stalo sie tak. Od sierpnia jestesmy pokloceni. Zaczal mnie obrazac. Niby go nienawidze, ale chcialabym cofnac czas, moze postapic jakos inaczej-jakiejs wielkiej winy z mojej strony nie ma. stara sprawa, a ja mam do tego sentyment ![]() Dodam tyle, ze bylam dla niego osoba, ktora zawsze go moze wysluchac, miedzy nami bylo swietnie, a przy kolegach? wlasnie, przy kolegach nie byl soba, a moze wtedy byl, a przy mnie nie byl. nagle zrobil sie chamski, egoistyczny, zarozumialy...
Edytowane przez avantikaa Czas edycji: 2010-11-06 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I nie łudź się, że on tego Sylwestra tylko z kolegą spędzał... On był (jest!) chamski i egoistyczny, nie stał się nim "nagle" - po prostu nie spotykaliście się na tyle często, abyś nieco szybciej to zauważyła i na początku się lepiej z tym krył. A jak zauważył, że Ty za nim szalejesz i się tak niestety dajesz traktować, to już nie musiał udawać miłego. Nie wznawiaj kontaktu, wyrzuć z pamięci, spal zdjęcia, wykasuj numery etc. - zakończ to definitywnie również w swoim sercu i umyśle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 |
Zakorzenienie
|
Tak na marginesie - kocham rady typu "jak najszybciej o nim zapomnij"
![]() Niestety nie jest to łatwe. Często patrząc na niektóre znajome pary zastanawiam się, jak dziewczyna może tolerować pewne rzeczy. Przykład takiej dalekiej znajomej - trudno ją nazwać koleżanką, widziałyśmy się dwa czy trzy razy w życiu. Na I spotkaniu przedstawiono nas sobie, a na II wydarzyła się sytuacja, o której zaraz napiszę. Centrum handlowe, tłum ludzi, każdy jakieś tam zakupy mniejsze lub większe robi. Sredniej wielkości miasto, często zwłaszcza w takich duzych Centrach można spotkać znajomych. Wspomniana para idzie na zakupy. Wychodzą z samochodu, on zwraca jej uwagę, że nie tak wysiadła ![]() ![]() ![]() Żal mi się jej zrobiło bo stała taka bezradna, jak on się wydzierał. Jednocześnie zapatrzona w niego i święcie przekonana, że to jej wina... Stąd moja refleksja - nie każda dziewczyna ma na tyle wew. siły żeby .... trzasną ..nawet tą torbą w łeb ![]() ![]()
![]() |
#4670 |
Zadomowienie
|
Niesamowite, ilu debili i dupków chodzi po tym świecie. W Hiszpanii w radio jest program puszczany po 22 kiedy dziewczyny sprawdzają facetów jak mają podejrzenia, że jest niewierny. No i dzwoni do takiego kolesia prezenterka i udaje, że jest jakąś znajomą jego znajomej i że jej się bardzo podoba, że jest zakochana, pyta go czy ma dziewczynę, on mówi, że nie, umawiają się na numerek, po czym ona mu podaje tą niby koleżankę do telefonu i odzywa się dziewczyna, niektóre ryczą, niektóre spokojnie ale ogólnie jestem w szoku jak tego słucham. A kolesie jeszcze zazwyczaj się wypierają, mówią że żartowali itp. Masakra!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez avantikaa Czas edycji: 2011-01-29 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry program ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4674 |
Zadomowienie
|
No to może teraz moje historie
![]() 1) Kilka lat temu umówiłam się z kolesiem poznanym na koncercie. Poszliśmy do fajnej knajpki; był grzaniec, kawa i ogólnie przyjemna atmosfera i miła rozmowa. Wyżej wspomniany pan: wygadany, inteligentny, z przyjemnością słuchało się o jego pomysłach na życie. Po kilku godzinach stwierdziliśmy, że będziemy się już zbierać. M. stwierdził, że jeszcze tylko pójdzie po sok, bo zaschło mu w gardle i od razu ureguluje rachunek. Wrócił, posiedzieliśmy jeszcze z 5 minut i wyszliśmy. Po chwili wybiega za nami rozhisteryzowana kelnerka i woła: 'halo! ale państwo nie uregulowali rachunku!' . Ja zdębiałam, a pan M. wielkie zaskoczenie: 'Tak? a byłem pewny że płaciłem'. Zapłacił i potem tak szliśmy w milczeniu, po czym podał mi rekę, powiedział że miło było, odwrócił się i poszedł sobie. Szczena mi opadła. Jako że obydwoje jesteśmy ze śląska to umówilismy się w miescie pośrednim, więc do domu miałam jakieś pół h autobusem (co ciekawsze nawet nie wiedziałam jak dojsc na przystanek). A szanowny pan wsiadł sobie w samochód i ot tak pojechał do domu. Potem były "troskliwe" smsy czy dojechałam ale już nawet nie miałam ochoty na nie odpisywac. Po kilku tygodniach napisałam mu maila, że takie traktowanie nie za bardzo jest na miejscu i tak skończyła się ta piękna znajomośc ;-) 2) A i może jeszcze jedna. Dotyczy mojego byłego (swoją drogą do dziś się zastanawiam jak mogłam byc z takim palentem). Kilka miesięcy przed sylwestrem, podczas naszej rozmowy telefonicznej, z entuzjazmem w głosie zapytałam: 'Już niedługo Sylwester, myślałes już może gdzie moglibysmy pójsc??'. W odpowiedzi słyszę: 'No ja jade ze znajomymi do domku w góry, ale niestety dla ciebie juz nie ma miejsca... miałem ci powiedziec tylko stwierdziłem że to jeszcze za wcześnie'. Szczena mi opadła i z dwa dni jej szukałam. Jejku, jak dobrze, że już nie mam do czynienia z takimi frajerami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4676 |
Konto usunięte
|
![]()
O rany dziewczyny, w tym wątku jest 4675 postów. Podzielmy to na dwa aby wyeliminować porady i komentarze, a wyjdzie nam około 2340 popaprańców. Straciłam całą wiarę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4679 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez amaridzioflores Czas edycji: 2010-11-13 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.