|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() |
#4712 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() Na ulicy do nich nie podeszła, ale on następnego dnia przez telefon powiedział jej tylko 'nie wiedziałem jak Ci powiedzieć' ... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozwala mnie takie coś! Nie wie, jak powiedzieć,że kogoś ma, ale oświadczyć się potrafi!To żenujące. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe czy tamta wiedziala o tym, ze oswiadczyl sie innej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
Tego już nie wiem, ale mogę zapytać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zadomowienie
|
O matko... co za burak i cham!
Dla mnie jest to niewyobrażalne wręcz... Jednak takie sytuacje odbierają wiarę w ludzi (nie tylko facetów, bo na pewno wśród kobiet też zdarzają się takie "cnotki")... Współczuje tej zaręczonej, bo na pewno musiała to "miło" przeżyć...najpierw cud, miód, bajka a później zlot na ziemię i twardy upadek :/ Eh...
#4717 |
Wtajemniczenie
|
Oto mój hit
![]() spotykałam się z takim jednym muzykiem. W sumie to żaden wielki związek, ale zaczynało mi zależeć. Mieszkaliśmy w innych miastach i głównie porozumiewaliśmy się za pomocą wiadomości sms czy na gg. Na Boże Narodzenie chciałam mu złożyć życzenia świąteczne, zadzwoniłam. Po paru sygnałach nagle poczta. Potem kilka razy próbowałam i dalej nic. W końcu zadzwoniłam z numeru mojej mamy, a on odbiera po pierwszym sygnale :/ Powiedziałam co o nim myślę i jego dojrzałości, a on mi na to, że w sumie aż tak bardzo to ja mu się nie podobam, więc postanowił zerwać kontakt... Wrr....
![]() |
#4718 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
On, ona, związek na odległość, jakieś 100 km, Ona zaprasza Go na swoją 18-stkę (koniec czerwca), On mówi,że zrobi wszystko żeby przyjechać. 3 dni przed urodzianami wszystko w porządku ok. Dzień przed urodzinami Ona szczęśliwa pisze do Niego: To jutro się widzimy? On nie odpowiada, po jakichś kilku godzinach pisze SMS z innego numeru że nie chciał Jej martwić ale miał wypadek i jest w szpitalu, właśnie się wybudził po narkozie. Gdy Ona próbuje oddzwonić na ten numer z którego napisał nikt nie odbiera, na Jego numer tel też cisza. No to trudno sobie myśli, smutna, wiadomo zawiedziona,że tak się stało. Odczekuje kilka dni. Próbuje się potem skontaktować z Nim, przez CAŁE WAKACJE na Jego numerze tel poczta głosowa, napisała więc sms (z raportem potwierdzenia) po jakiejś godzinie przyszedł raport że sms dostarczony (czyli musiał włączyć tel). Próbuje wtedy dzwonić znów poczta głosowa. I tak przez całe wakacje, zero kontaktu z JEGO strony, nawet zwykłego 'pocałuj mnie w d..", totalne milczenie i olewka. Na początku września odzywa się jak gdyby nigdy nic i milion tłumaczeń, ze wie,że postąpił jak głupek,że powinien się odezwać, ale nie miał jak, bo jak to powiedział WYJECHAŁ ZAGRANICĘ na rehabilitację. Ok, dobrze, może i tak było. Wyznaje że jest Ona największą Jego miłością, że bardzo Ją kocha i nie chce stracić. (tyle,że swoim zachowaniem już Ją stracił). Postanowili spróbować, jednak po kilku miesiącach Ona zrywa.
Rok później tak się stało,że ich drogi się zeszły (ale tylko chwilowo) i są razem na wyjeździe w wakacje. On jest ratownikiem Wopru. Ona dostrzega w Jego książeczce takiej co mają tam wpisy i potwierdzenia gdzie i ile pracowali jako ratownik,że jest pieczątka i wpis,że lipiec-sierpień tego roku co były jej urodziny On był i pracował jako ratownik tam gdzie teraz się znaleźli. Dopiero wtedy przejrzała na oczy i zrozumiała wszystko, cała historyjkę ułożyła sobie w głowie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Raczkowanie
|
"Mój" facet zdradza mnie za pieniądze chyba.. właśnie to odkryłam.. jeszcze z nim nie rozmawiałam... ale dowiem się wszystkiego...
sytuacja jest już sprostowana, zażegnana, ale dziewczyny - miejcie się na baczności - meżczyźni to jednak są przebiegłe stworzenia... ![]() Dziękuję za wsparcie przy okazji ![]()
pożegnałam 57 kg sukcesywnie spada ![]() 52 kg -----> ...... likwidacja nadmiarów ![]() Edytowane przez blend_she Czas edycji: 2010-12-02 o 19:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4724 | ||
Raczkowanie
|
rebeccaa, moj znajomy ostatnio pisal (5 miesiecy) z pewna kobieta. Biedna, rozwodzi sie, maz ja bije, zneca sie nad nia.... Pisali, dzwonili, wielkie deklaraje bla bla--- Umawiaja sie, on bierze wolne na tydzien w pracy, dzien przed wyjazdem wiadomosc ze ta miala wypadek. Wsiada w auto jeszcze tego samego dnia. A na miejscu okazuje sie ze mezulek, coreczka jak i sama zainteresowana maja sie calkiem dobrze
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
Czy widząc cierpienie odwracasz wzrok...? Dalmatyńczyki w Potrzebie - ile kropek tyle nieszczęść! ![]() Edytowane przez csylwiac Czas edycji: 2010-12-04 o 15:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Raczkowanie
|
widzę, że nic nie można napisać ani edytować, bo zaraz problem? spoko - tylko po co jest opcja "edytuj" ?
![]() ![]()
#4727 |
Konto usunięte
|
Nie edytowałaś "zaraz" a po jakimś czasie - moim zdaniem po zobaczeniu, że kilka osób się przejęło, sensacja została wzbudzona. Sorry, ale nie znam nikogo, kto - mając takie podejrzenia, mega świeże i tylko podejrzenia - wrzucał by takie rewelacje od razu na forum. Natomiast jeżeli już dziewczyny wrzucają takie historie (najczęściej nie na świeżo, po przemyśleniu sprawy), to z dokładnym opisem sytuacji, pytaniami, aby uzyskać jakieś sensowne rady, czy pocieszenie. W innym przypadku jest to dla mnie zwykłe trollowanie, nawet jeżeli miałaś jakieś tam dziwne podejrzenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 |
Zakorzenienie
|
hehe.
Ostatnia randka. Powiedzialam facetowi, ze nie mozemy byc razem, nie spelnia moich oczekiwan jako mezczyzna, a on zaczal... plakac ![]() ![]() ![]() Potem jak sie uspokoil powiedzialam, ze juz powinnismy sie pozegnac, a on zaczal, na srodku ulicy, klekac i blagac bym dala mu szanse ![]() ![]() ![]() Wstydu mi tylko narobil, nie wiem skad on sie urwal... Facet ma 28 lat...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez miphuhiz Czas edycji: 2010-12-07 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie skomentuje jego zachowania bo do normalnych nie należało ale muszę zwrócić uwagę na to co Ty mu powiedziałaś ,moim zdaniem nie potrzebne jest mówienie komuś takich rzeczy bo to ,że nie spełniał Twoich oczekiwań wobec mężczyzny nie znaczy ,że komuś innemu nie będzie pasował ,a Ty podważyłaś jego " męskość" czyli podstawową wartość faceta i człowiek po takim stwierdzeniu czuje się bez wartościowy i nie dziwota ,że po świecie chodzi potem tyle emocjonalnych wraków |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od mezczyzny oczekuje czegos innego. I wcale nie podwazam jego meskosci. Po prostu niech sobie znajdzie inna, ktorej bedzie to pasowalo i tyle.
![]() |
#4732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
" xD Wie verliebt bist du? xxx ist verliebt zu: 99%" Od rana slodkie smsy... ![]() Ale on wszystko KURde rozumie.
Czy widząc cierpienie odwracasz wzrok...? Dalmatyńczyki w Potrzebie - ile kropek tyle nieszczęść! ![]() Edytowane przez csylwiac Czas edycji: 2010-12-07 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj np. wysyla mi esy 'pusc sobie jakis tam program, poudawajmy, ze ogladamy go razem " ![]() ![]() Kupil sobie takie samo zwierze jak ja mam bysmy mieli wiecej tematow do rozmow i codziennie wysyla mi zdjecie z tym swoim misiem. Kurcze, az sie zastanawiam czy nie napisac do TOZ'u bo facet na serio ma nierowno pod sufitem.
![]() |
#4734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Pewnych rzeczy w życiu się nie przewidzi.Moja siostra miała taką samą sytuację chociaż była już zaręczona z facetem za 0,5 roku miał być ślub ,znaliśmy go,jeździł z nami na wakacje,mieli mieszkanko.Kiedy pojawiła się ciąża (może nieplanowana,ale juz byly rozmowy o dziecku):picie,wypieranie się,zdrady,koniec kontaktu.Dziecka nie widział z rok (a wogóle to moze 2 razy był u niego). Także życie pokazuje-nigdy nie wiadomo na jakiego chama trafi się i kiedy wyjdzie to na jaw. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Raczkowanie
|
Bo ,wbrew pozorom, to faceci są z reguły niestabilni emocjonalnie...;/
#4736 |
Raczkowanie
|
offtopowo
myślę ,że generalnym problemem jest to ,że ludzie (obojga płci) mają nie do końca poukładane wszystko w głowach i osobowościach i to potem wychodzi .Wchodzimy w związki nie mając świadomości ,że oprócz dobrych emocji i przyjemności dzielimy się też zmartwieniami ,potrzebami różnego rodzaju ,priorytetami życiowymi które mogą się różnić a wszystko to kumuluje się w jednej osobie.Każdy z nas jest inną osobą i potrzebuje i oczekuje różnych rzeczy i nie zawsze łatwą sprawą jest połączyć 2 dwie osoby i dwa życia w jedno. _________________________ _________________________ _____ a ,że wyjątkowi dupkowie chodzą po tym świecie to inna sprawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Rozeznanie
|
święte słowa
![]()
![]() |
#4738 |
Rozeznanie
|
Dopiero dziś po raz pierwszy trafiłam na ten wątek i popłakałam się ze śmiechu. Dosłownie. Choć niektóre historie nie wzbudziły śmiechu a zmroziły krew w żyłach.
Ja na szczęście nie mam takich przejść (z jakimiś malutkimi wyjątkami). Spotykałam się kiedyś z kolesiem, który kompletnie mnie nie pociągał ani fizycznie ani intelektualnie (byłam wtedy szczeniakiem, teraz w takie coś bym się nie bawiła), więc żeby wzbudzić we mnie na siłę zazdrość dzwonił do mnie i mnie witał "Witaj Martuś". Wszystko ok, tylko ja mam inaczej na imię, a Marta to była nasza wspólna koleżanka. Na początku przepraszał za pomyłki imienne, a później lał na to i podczas jednej 10minutowej rozmowy potrafił się "pomylił" 5 razy. Generalnie waliło mnie to i nawet miałam nadzieję, że może on coś z tą Martą zacznie działać ![]() Druga sytuacja z moją mamą w roli głównej. Sytuacja w tramwaju: Wsiada wstawiony facet z ŻONĄ I 2 DZIECI ![]() ![]() Edytowane przez morska fala Czas edycji: 2010-12-10 o 23:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
Raczkowanie
|
witam, ciekawy wątek
![]() może ja też się tu udzielę. otóż moja historia nie należy do wesołych. Byłam z Nim prawie pół roku, a znałam Go od dziecka. Układało się całkiem dobrze, wręcz idealnie. Rozumieliśmy się bez słów. dodam, że miałam wtedy 16 lat, to byłą moja pierwsza Miłość. Spotykaliśmy się często, przyszły wakacje, wtedy już codziennie bo mieszkał jakieś 3 km ode mnie. Byłam z Nim taka szczęśliwa, jak nigdy wcześniej. pod koniec wakacji zwichnęłam kostkę, straszny pech bo mieliśmy iść razem na pielgrzymkę do Częstochowy. ja nie dałam rady, więc poszedł sam. Pierwszego dnia pisał, dzwonił, mówił, ze tęskni. Drugiego cisza. nie myślałam,że coś się stało, przecież to pielgrzymka, może nie miał gdzie naładować telefonu albo coś. Wieczorem pisałą do mnie koleżanka, która też byłą na pielgrzymce, dlaczego zerwaliśmy, a ja nic o tym nie wiedziałam, myślałam,ze żartuje. Później dzwonił mój dobry kolega i mi wszystko opowiedział, co się tam działo. Otóż okazało się, że mój chłopak[!]poznał na tej pielgrzymce dziewczynę, miałą na imie Monika. po kilku godzinach znajomości wylądowali razem w 1 namiocie. przespali się ze sobą. to był dla mnie szok. zadzwoniłam do niego, chciałam usłyszeć prawdę. odebrała ona. jakiś tydzień poźniej dopiero zaczął mnie przepraszać, powiedział, że nie chciał mnie skrzywdził, że to był impuls. oczywiście od tamtego czasu już z nim nie jestem. i tak, rozwalił mi światopogląd. nie wierzyłam przez niego nikomu. przecież byłam taka pewna jego uczuć. teraz na szczęście mam wspaniałego Chłopaka, dzięki któremu się z tego wyleczyłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dalej mam z tym problem ![]() morska fala, hahaha ![]() ![]() Engel xD, wazne ze sie pozbylas pasozyta... wazne ze masz skarba teraz ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.