|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Jeżeli on takie coś robi na pielgrzymce, to wręcz cudownie, że się rozstaliście.
|
#4742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Ktoś mi wyjaśni motyw jego działania? Cytat:
Pobożny chłopaczyna, nie ma co
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak na początku myślalam, że on chce te babke ośmieszyć. W sensie że on powie jej na ucho czy ustąpi pani miejsca a ona : Co panie.
Pomyślałabym, że niemiły babsztyl z tej siedzącej, co nawet nie chce miejsca ustąpić kobiecie i dwóm małym dzieciom. Albo, że mówi jej na ucho, że pająk jej po głowie chodzi czy coś. O ja takie dwa motywy znalazłam .
|
#4744 |
|
Rozeznanie
|
Natalka niezłe pomysły
![]() Pierwszy odpada - wsiadałyśmy na pierwszym przystanku, a facet z rodziną dosiadł się po kilku przystankach, więc miejsc było mnóstwo wolnych (zresztą jak zawsze, bo pokonywałyśmy tę trasę co tydzień przez kilka dobrych lat). Ja nie doszukiwałabym się jakiś wyższych pobudek, bo facet nie wyglądał na takiego, co by się tego po nim spodziewać ![]() Myślę, że po prostu chciał się "wyżalić" i podzielić wielkim problemem Druga opcja jest taka, że liczył na to, że moja mama okaże się "siostrą basen" i go poratuje w potrzebie
|
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak sobie czytam od początku czytam ten wątek bo w sumie nowa jestem. Też miałam takiego ex "ale mama lepsze robi" no i został z mama |
|
|
|
|
#4747 |
|
Zakorzenienie
|
A ja Wam opowiem o jeszcze jednym moim byłym, może nie zasłuży na tytuł buraka roku, ale to co zrobił on i w sumie potem ja też dałam mu tak troszeczkę popalić.
Było to dobrych kilka lat temu- on moja pierwsza miłość, razem od 14 roku życia, z kilkoma przerwami, wspólny pierwszy pocałunek, pierwszy raz, pierwszy poważny związek. Tak sobie trwaliśmy razem, aż nadszedł czas 3 klasy liceum on mi mówił, że jakaś dziewczyna W. za nim biega, nie chce mu dać spokoju i mówi mi o tym, bo głupie plotki rozsyła po mieście, że ona niby z nim jest i żebym się nei wkurzyła jak to usłyszę. Myślę sobie- porządny chłopak, mówi mi prawdę, martwi się, żebym plotkom głupim nie wierzyła. On cały czas mi mówi, żebyśmy siedzieli u niego w domu, jak się spotykamy, bo spotykamy się rzadko, a on chce się mną nacieszyć, a nie w zatłoczonej knajpie gdzieś ze znajomymi. Którejś niedzieli postanowiłam zrobić mu niespodziankę, wstałam wcześniej i poszłam do niego, po drodze do niego (już na jego ulicy wyprzedziłam tę sławetną W.) nic mnie to nie obeszło, jak zaszłam do niego okazało się, że ona też szła do niego i niby go nękać. Powiedział mi, ze otworzył jej drzwi i kazał spieprzać. Uwierzyłam.Kilka miesięcy później czekając na koleżankę w knajpie natknęłam się na nią i stwierdziłam, ze skorzystam z okazji.Kazałam się jej odpieprzyć od mojego faceta, ona zdziwiona, że to ona powinna mi kazać się odpieprzyć, bo to przecież jej facet. Od słowa do słowa, od smsa, do smsa, okazało się, że jak ja nie miałam czasu się z nim spotkać to pisał smsa do niej i spotykał się z nią, jak ona nie miała to na odwrót. Ze mną nie chciał wychodzić do knajp, do niej znów nie przyznawał się w szkole ( a chodzili do jednej), bo coś tam. Czyli grał na dwa fronty. A wtedy co się minęłyśmy on nie kazał jej spieprzać, tylko mówił, że pogada ze mną, żebym mu dała spokój raz na zawsze. Na zemstę nie trzeba było długo czekać, po jakiejś godzinie dochodzenia do kłamstw "naszego faceta" razem z W. dostałam smsa, czy się spotkamy, napisałam, ze owszem ,ze podjadę w takie nasze miejsce. Zapakowałam W. do samochodu kazałam się jej schowac. Podjechał ex TŻ i mówię do niego "Cześć Kochanie! Nie mogłeś wybrać między mną, a W. to prosze, masz nas obie" otworzyłam drzwi do auta i kazałam jej wysiąść. Wysiadła, on nie wiedział co ma powiedzieć ani co zrobić. Wsiadł do auta, tak zdenerwowany, że wyjeżdżając z tego parkingu przejechał przez zbyt wysoki krawężnik, jak na jego super furę i odpadł mu zderzak ![]() A na drugi dzień dostałam sms "Jesteście siebie warte" -odpisałam "Całkiem możliwe, Ty za to nie zasługujesz na żadną z nas".
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
za ostatnie zdanie wielkie brawa
|
|
|
|
#4749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha, dobre ze zderzakiem ![]() ![]() ![]() popieram kolezanke wyzej. brawa za to zdanie
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pogrubione to juz mistrzostwo
|
|
#4751 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
też miałam taką sytuację tylko że to ja tak zrobiłam, wyłączyłam tel na dwa dni bo byłam zła...a chłopak się martwił co się stało i dlaczego nie włączam telefonu;/ obiecałam mu że już więcej tak nie zrobię, i jak na razie dotrzymuję słowa
Edytowane przez malenka2504 Czas edycji: 2010-12-14 o 00:03 |
|
|
|
|
#4753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję, dziękuję
Aż w piórka obrosłam ![]() A ze sławetną W. przyjaźnimy się po dziś dzień
|
#4754 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez flower21 Czas edycji: 2011-01-18 o 13:47 |
|
|
|
#4755 |
|
Konto usunięte
|
E tam, w przypadku w miarę normalnego, o dłuższym stażu związku się nie powinno (no chyba, że wie się, iż partner tak woli lub odległość uniemożliwia spotkanie się). W innych przypadkach (patologie, facet-dupek / dziewczyna-zołza etc.) jak najbardziej można i przez telefon. Po co taką łajzę znowu oglądać? Dobrze zrobiłaś.
|
|
|
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez flower21 Czas edycji: 2011-01-18 o 13:48 |
|
|
|
#4757 |
|
Raczkowanie
|
kiedy zdałam maturę, w wakacje pracowałam w ogródku piwnym, po sezonie poszłam na staż z urzędu pracy (studiowałam zaocznie) mój facet uparł się że powinnam założyć własną firmę, że on mi pozyczy na start pieniądze, mialam 18 lat i ledwo liceum skończone, dla niego to nie byl problem.... powiedziałm ze absolutnie w tym wieku, bez doswiadczenia, bez pomysłu nie bede zakładac firmy, zerwał ze mną mówiąc że nie jestem przedsiębiorcza i jestem nieporadna
|
#4758 |
|
Przyczajenie
|
Witam
![]() Cały wątek przeczytałam Mój były, starszy ode mnie o 3 lata, był facetem z zupełnie innej bajki niż ja! Mieliśmy tylko dwóch wspólnych znajomych, słuchaliśmy innej muzyki( ja punka, on hip-hopu) i jak się teraz zastanawiam to nie mam pojęcia co nas w ogóle połączyło W każdym razie po miesiącu z nim, stwierdziłam, że mam dość. Miałam wtedy ciężki czas w życiu, facet nawet nie kiwnął palcem, żeby mi pomóc tylko wyjechał do Wawy, podobno do pracy dorywczej. Potem po jego przyjeździe, dostaliśmy zaproszenie od moich znajomych do klubu rockowego (koleś w dresie na takiej imprezie, to widok bezcenny ) I przy moich znajomych opowiadał, że, UWAGA, wstawiał okna w agencji towarzyskiej i wszystkie obecne tam panie się tak bardzo do niego łasiły i w ogóle, jak tam było fajnie i ,cytuję, "Jakie tam były dupy"....Mało tego! Że szef tej agencji pozwolił mu "wybrać sobie dziewczynki" w ramach "dobrze wykonanej pracy". Większego bajkopisarza w życiu nie widziałam! W każdym razie, następnego dnia, po tej imprezie kopnęłam go w tyłek i poszłam ze swoimi znajomymi na piwo. Nie odbierałam od niego telefonów, więc jakimś cudem zdobył numery do kilku obecnych tam osób i groził i mnie i im, że on zna pół miasta, że wywiozą nas do lasu i zakopią itd. Nie wzięłam sobie szczególnie tego do serca, bo jak już pisałam, był niezłym bajkopisarzem. Po tych jego telefonach umówiłam się z nim i całą gromadą poszliśmy w wyznaczone miejsce ( na wszelki wypadek gdyby mu coś odbiło). Zrobiłam mu straszną awanturę, on prawie na kolanach mnie błagał, żebym go nie zostawiała, więc puściłam mu wiązankę....i skończyło się. Potem koleżanka mi mówiła, że podobno chciał się topić, truć i nie wiem co jeszcze....Aha i do tej pory wśród jego znajomych krąży fama, że go zdradziłam z kimś tam i jestem zwykłą "dz....wką". Z kolei o następnej jego dziewczynie, która też szybko się na nim poznała, krąży opinia, że "za darmo obci......ga". Dziewczyna podobno się podłamała, bo mieli dużo wspólnych znajomych i część się od niej odwróciła, nie mówiąc o tym, że miała telefony od kolesi z prośbą o "zrobienie l......oda"Na szczęście od dwóch lat, jestem z facetem, który jest zupełnym przeciwieństwem wyżej wymienionego. |
|
|
|
#4759 |
|
Wtajemniczenie
|
długa historia żeby opowiadac. w każdym razie moj eks przez ostatnie 5 miesiecy bycia ze mna spotykał sie z inna. mnie wciskał kit, ze nie moze sie spotkac, bo ma robote w domu, a widywał sie z nia. dowiedziałam sie o niej przez nk, jak zobaczyłam przez przypadek jej profil, a tam prosze: zdj z moim ex
![]() spotk sie znim, zapytałam kim ona dla niego jest. on, ze to kolezanka. ja: czy ona wie, ze ty masz dziewczyne. on(patrzac mi prosto w oczy): nie. ja mu na to siarczystego listka w policzek. a on:przesadziłas! nie pozwole sie traktowac jak szmate! potem sie spotk, on mi obiecywał, ze z tamta to nic takiego, ze juz kontaktu nie maja, ze on postara sie zmienic i bedzie chciał wszystko naprawic i do mnie wrócic. miesiac pozniej byli razem i sa do dzisiaj. lol
|
|
#4760 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Z nim też miałam niezłe kwiatki...(a z przyszłą teściową jeszcze lepsze---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Oj, przypomniałam coś sobie i muszę dopisać bo zapomnę... Jadę tramwajem, niedaleko mnie siedzi para: on dres, ona....no, pasowała do niego Dziewczyna siedzi mu na kolanach, coś tam się chichrają i nagle koleś pełen podziwu, wypala do niej: -Ale jesteś zaje....bista z ryja! Myślałam, że padnę na środku tego tramwaju Swoją drogą, laska była bardzo zadowolona z tego wyszukanego komplementu
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matko, popłakałam się ze śmiechu!!!!!
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
Dlatego może ja jestem mało wyrozumiała, ale uważam, że trzeba wymagać - również poświęcania sobie czasu, a nie że facet rzekomo nie ma czasu cały tydzień tyłka ruszyć, spotkać się. Zbyt wiele wyrozumiałości ze strony partnerki i potem niestety - miesiącami można prowadzić podwójne życie. Już nie mówiąc o takich "kwiatkach" jak nie spędzanie z dziewczyną Sylwestra, czy innych ważnych okazji (a tłumaczenia z d... wzięte). Dawać z siebie dużo, ale równie dużo wymagać, a nie wiecznie tłumaczyć partnera przed sobą i innymi. Dla mnie związek = widujemy się w miarę regularnie (no chyba, że związek czasowo musi być na odległość).
|
|
|
|
#4764 |
|
Przyczajenie
|
Ja od kilku miesięcy mieszkam ze swoim facetem i muszę przyznać, że lepiej się dogadujemy ze sobą, wreszcie wypracowaliśmy kompromisy, choć z początku było ciężko, ja wymagałam nie wiadomo czego, on nie wiedział o co mi chodzi
ale teraz jest ok, przecież nie wszystko zaraz po obiedzie musi być umyte, dywany nie muszą być w sobotę z samego rana odkurzone-lepiej spożytkować czas na milsze rzeczy ...Ale jednego numeru nie mogę mu darować do tej pory... To było jakieś półtora roku temu, mieszkałam w internacie wtedy. Po weekendzie miałam bardzo dużo rzeczy do tachania, a koksikiem nie jestem, więc umówiłam się z nim, że wyjdzie na dworzec po mnie. Stoję na dworcu, obok walizka niemal większa ode mnie a tego niema! Dzwonię-nie odbiera-w końcu czerwona z wściekłości, wzięłam tą torbę i zasuwam na przystanek. Autobusu oczywiście w najbliższym czasie nie ma( mała mieścina), kasy na taxi też nie, więc uparłam się, że zaniosę tę nieszczęsną walizkę do internatu. Dotachałam ją po jakiejś godzinie a od mojego lubego żadnego znaku życia. W końcu po sześciu godzinach zadzwonił z pytaniem " Co słychać, kochanie?". W życiu tak nie rzucałam mięsem I co się okazało? Że mój kochaś pojechał sobie pograć na gitarze do drugiego miasta z kolegami![]() : mdleje: . Trzeba mu jednak zwrócić honor, że jest spontaniczny i ma fantazje
|
|
|
|
#4765 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak widza sie z dziewczyna twarza w twarz to potrafia sie rozplakac i prosic o przebaczenie. Ale 15min pozniej wsrod swoich znajomych robia z Ciebie dziwke... Nie mowie ze wszyscy tacy sa, ale te konkretne wyjatki po prostu miazdza... Cytat:
|
|
|
#4766 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
. Znałam takiego, co jak zadzwonił i chciał się spotkać, a ja nie miałam czasu czy ochoty się z nim widzieć (to był "kolega"), to potrafił mnie zwyzywać od najgorszych. Po paru dniach na gg udawał, że nic się nie stało, a jak byłam zdziwiona i nawiązywałam do tematu, to agresor ponownie mu się włączał i pisał coś w stylu "musisz tak wypominać, marudzić??" ![]() . Dodam, że parę miesięcy później dodane były kolejne zdjęcia z dziewczyną z jego "przelotnego" związku... |
||
|
|
|
#4767 |
|
Raczkowanie
|
Big szacun za cierpliwosc
Ja pewnie wymieklabym po tych pierwszych kwiecistych epitetach na gg ![]() Dzieciak jeszcze
|
|
#4768 |
|
Konto usunięte
|
On ma 28 albo 29 lat
|
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;23870125]
Znałam takiego, co jak zadzwonił i chciał się spotkać, a ja nie miałam czasu czy ochoty się z nim widzieć (to był "kolega"), to potrafił mnie zwyzywać od najgorszych. Po paru dniach na gg udawał, że nic się nie stało, a jak byłam zdziwiona i nawiązywałam do tematu, to agresor ponownie mu się włączał i pisał coś w stylu "musisz tak wypominać, marudzić??" ![]() . Dodam, że parę miesięcy później dodane były kolejne zdjęcia z dziewczyną z jego "przelotnego" związku...[/QUOTE] Że tak spytam, po co szłaś do niego "na film" skoro wiedziałaś że ma dziewczynę?
|
|
|
|
#4770 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

Podchodzi do mojej mamy i mówi jej coś na ucho. Ja tylko w odpowiedzi słyszę słowa mamy "Panie, a co mnie to obchodzi!". Pytam czego od niej chciał, a mama: "Powiedział, że chce mu się siku". Miałam ubaw przez całą drogę 
Ktoś mi wyjaśni motyw jego działania? 
Pobożny chłopaczyna, nie ma co

.
13.03.2008
tak sobie czytam od początku czytam ten wątek bo w sumie nowa jestem. Też miałam takiego ex "ale mama lepsze robi" no i został z mama

popieram kolezanke wyzej. brawa za to zdanie 

- 51 - 52 - 53