Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-28, 00:53   #4801
rapunzel8
Zadomowienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez baby montana Pokaż wiadomość
heh, przyjaciel mojego TŻa umawia się z dziewczyną, która jest narzeczoną sąsiada TŻa. TŻ oczywiście nie wie co robić - czy pogadać z przyjacielem, czy powiedzieć sąsiadowi, czy nie mówić nic...
nic nie robić. nie wtrącać się w nie swoje sprawy.
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 13:24   #4802
coco_kiciusia
Zadomowienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez izzieness Pokaż wiadomość
hehe :P mój eks zaczął odstawiać skoki na boki po jakiś 2-3 latach. ale jak się dowiedziałam, to nie dałam sobie w kaszę dmuchać niestety tylko do czasu.
zostawiłam go, to on na kolanka i w płacz, co on teraz zrobi, on mnie tak strasznie..., ojojoj :P
no to ja, głupia, wybaczyłam.
miesiąc później zostawił mnie ze słowami:
sorry, ale jeszcze się w życiu nie wyszalałem. muszę poruchać INNE CIPKI zanim się zaangażuję!
czy to nie jest jakiś szczyt?! :P
i ten człowiek skończył prawo i został adwokatem rok później
ciekawe od kiedy w rok po skończeniu prawa zostaje się adwokatem?
Stary 2010-12-28, 13:42   #4803
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
Napisane przez coco_kiciusia Pokaż wiadomość
ciekawe od kiedy w rok po skończeniu prawa zostaje się adwokatem?
Sądzę że miała na myśli że rok po tym jak ją zostawił został adwokatem. Nie potrzebna złośliwość z Twojej strony.

Edytowane przez Dagunia
Czas edycji: 2010-12-28 o 13:43
Dagunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-28, 14:44   #4804
coco_kiciusia
Zadomowienie

Możliwe (choć nie wynika z tego zdania)... w każdym bądź razie jeżeli tak, to zwracam honor i wracam do czytania - niedługo skończę cały wątek
Stary 2010-12-29, 20:53   #4805
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

Cytat:
Napisane przez kangurrr Pokaż wiadomość
minimalista wręcz
>Hmm...Przypomniałam sobie jak idziemy latem na ,,Starym Miescie ,a tu idzie sliczna dziewczyneczka..,,Mówie do mojego faceta,zobacz ale ładna kobieta a on:Za takie sie nigdy nie brałem bo one lubią mężczyzn z grubym portfelem.....
Miauzi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 21:00   #4806
ekscentryczna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miauzi Pokaż wiadomość
>Hmm...Przypomniałam sobie jak idziemy latem na ,,Starym Miescie ,a tu idzie sliczna dziewczyneczka..,,Mówie do mojego faceta,zobacz ale ładna kobieta a on:Za takie sie nigdy nie brałem bo one lubią mężczyzn z grubym portfelem.....
nie moge... co za typ dobrze że juz z nim nie jestes .

ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-29, 21:40   #4807
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

Przypomniałam sobie jak mój Romeo zaprosił mnie na kiludniowy wypad w góry... Kazdy płacił za siebie ...(Chociaż ja płaciłam za nasze obiady )Po powrocie do domu usłyszałam ,że się wykosztował bo zapłacił wiecej ode mnie,ponieważ pojechaliśmy jego samochodem...(Chodziło o koszt bezyny i amortyzacje samochodu...)
Stary 2011-01-04, 18:29   #4808
justyna1337
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Miauzi Pokaż wiadomość
Przypomniałam sobie jak mój Romeo zaprosił mnie na kiludniowy wypad w góry... Kazdy płacił za siebie ...(Chociaż ja płaciłam za nasze obiady )Po powrocie do domu usłyszałam ,że się wykosztował bo zapłacił wiecej ode mnie,ponieważ pojechaliśmy jego samochodem...(Chodziło o koszt bezyny i amortyzacje samochodu...)
Jak na pół to na pół Z tą amortyzacją przesadził, mi korona z głowy nie spadła jak pozwoliłam sobie dołożyć te głupie 50-60zł za benzynę za wyjazd w góry.

Największą akcje jaką wykręcił mój facet to: Pod koniec wakacji mieliśmy razem jechać na wycieczkę zagraniczną ale on miał bardzo ciężką poprawkę sesji i zdecydował zostać i uczyć się, a ja miałam jechać z koleżanką. Zostawiłam mu klucze do swojego mieszkania aby mógł się uczyć spokojnie bez rodzinki w domku, a on w tym czasie zapraszał sobie dziewczynę chwaląc się jakie to on ma luksusowe mieszkanie,że niby mieszka sam tutaj. Wycieczka była super jednak z powodu jakiś dziwnych problemów lotniskowych kazali nam wracać 1 dzień wcześniej (strasząc,że później możemy już nie wrócić bo WUlkan na Isladni chyba;p), wpadłam z koleżanką do domku z prezentami dla niego biednego uczącego się i zastałam go z nią. Nic nie mówiłam,ja stałam i po 10 sec zrozumiał,że musi się ewakuować i zrobił to nie zabierając kurtki, portfela, komórki za karę już ich nigdy nie odzyskał, sprzedałam na allegro koszt wycieczki mi się zwrócił z naddatkiem bo miał iPhona w jakieś wypasionej wersji z USA i w portfelu zadośćuczynienie za moje złamane serce i dobroć też się znalazło. Raz miał czelność zadzwonić czy może przyjechać po swoje rzeczy jednak w 10 sec spławiłam go mówiąc ze wyrzuciłam wszystko do śmieci.

Edytowane przez justyna1337
Czas edycji: 2011-01-04 o 18:33
justyna1337 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-04, 21:10   #4809
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

ha..ha..ha..Ja faktycznie wyrzuciłabym jego rzeczy do kosza..Ale podoba mi się co zrobiłaś ...Ja moja droga płaciłam za wszystko nawet za telefony ...Królewicz puszczał sygnał a Ja oddzwaniałam ..W prowadzał się do mnie na tydzień i był na moim utrzymaniu ,,Truteń,,Płaciłam za kawiarnie ,kino generalnie za wszystko..Bo on biedny inżynier Moje przyjaciółki boki zrywały ze mnie ...Przypomn iałam sobie jak mieliśmy pójść do ,,Muzeum Wojska Polskiego,,Poszedł sam bo powiedział mi ,że byłam w pracy a w środe jest wejście za darmo...Albo jeszcze inna zabawna historia ....Zadzwonił do mnie ostatnio i to na swój koszt..:-D Oczywiście,że usłyszałam ,że już się we mnie wkońcu odkochał bo poznał Pania,, windykator,, która zarabia więcej ode mnie bo 7000 miesięcznie...:-D Gdzie Ja oczy miałam i rozum...?

Edytowane przez Miauzi
Czas edycji: 2011-01-04 o 21:36
Stary 2011-01-04, 21:59   #4810
avantikaa
Raczkowanie

mi również podoba się co zrobiła nasza Wizażanka .

Edytowane przez avantikaa
Czas edycji: 2011-01-12 o 23:41
avantikaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 21:44   #4811
beastofmisery
Przyczajenie

http://www.youtube.com/watch?v=4QRnB5EVFqo

Co wy na to dziewczyny? [Od razu mówię, że jestem chłopakiem.]
beastofmisery jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 22:03   #4812
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beastofmisery Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=4QRnB5EVFqo

Co wy na to dziewczyny? [Od razu mówię, że jestem chłopakiem.]
Hahahaha
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 22:08   #4813
beastofmisery
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Hahahaha
"The one problem with the trick is that in the end your angry girlfriend still has the stick." Ciekawy żart, chcociaż kolega powiedział, że swojej dziewczynie takiego czegoś nie miałby odwagi zrobić.
Stary 2011-01-06, 22:21   #4814
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
"The one problem with the trick is that in the end your angry girlfriend still has the stick." Ciekawy żart, chcociaż kolega powiedział, że swojej dziewczynie takiego czegoś nie miałby odwagi zrobić.
Ogladalam kiedys jeszcze taki, gdzie koles lasce make nasypal do suszarki do wlosow.. dalej chyba nei musze pisac
Stary 2011-01-06, 22:28   #4815
beastofmisery
Przyczajenie

Też to widziałem, 2 razy, i za każdym razem dziewczynie nie było do śmiechu.
Stary 2011-01-06, 22:49   #4816
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Też to widziałem, 2 razy, i za każdym razem dziewczynie nie było do śmiechu.
Nie dziwie sie

Dobra, bo robimy OT
Stary 2011-01-08, 17:01   #4817
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

Witam..Kolejna krótka historia z moim RomeemDzwoni do mnie (na mój koszt)i pyta jak tam wyjazd mojej bratowej na truskawki (Nie pamiętam gdzie czy to była Szwecja ,Dania))..Odpowiadam mu ,ze nigdzie nie jedzie bo okazało się ze jest 8 -my tygodzień w ciąży..Mój Romeo krzycząc do słuchawki ,że tym bardziej powinna jechać bo dziecko to duży wydatek itp...Na co ja mówie ,że oszalał ciąża jest zagrożona i ona ma męża ...I napewno dadzą sobie radę bo oboje są szczęsliwi..W odpowiedzi słysze ,że myślał ,że jest w ósmym miesiacu ciąży...

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Kolejna akcja w wykonaniu mojego byłego Romea-On na bezrobotnym i rzuca hasło ,że pragnie abysmy pojechali na tydzień w góry..Na co ja sorry,ale cięcie w moim budżecie ponieważ mam zamiar wykupić mieszkanie kwaterunkowe a nie wiem ile mnie to wszystko bedzie kosztowało a pożyczki nie koniecznie pragnę wziąć z Banku...Zrobił mi awanture krzycząc ,że chce wykupić mieszkanie jego kosztem...: D
Stary 2011-01-09, 15:33   #4818
Heksacyjanek
Raczkowanie

GG do Heksacyjanek

Miauzi, jak tak czytam, jak ten facet się zachowywał to ręce opadają... Nie mam słów na takich ludzi :P

Moje recenzje
Heksacyjanek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 15:42   #4819
ekscentryczna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Heksacyjanek Pokaż wiadomość
Miauzi, jak tak czytam, jak ten facet się zachowywał to ręce opadają... Nie mam słów na takich ludzi :P
dokładnie .. jedna wielka porażka . Ale dobrze , że to już ex

ekscentryczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:47   #4820
anymore
Raczkowanie

Czytam ten wątek już od kilku wieczorów od samego początku, jestem na 48 stronie.
Jestem w szkoku. Momentami nie wiem czy płakać, czy się śmiać..

Może napiszę też trochę o akcjach, które miałam nieprzyjemność przeżyć.

Byłam w 1 klasie liceum. Od pierwszych dni spodobał mi się jeden chłopak z mojej klasy, ja jemu też. Zaczęliśmy ze sobą pisać smsy, na gg.. po kilku dniach wraz z dwoma koleżankami również z naszej klasy poszliśmy na koncert. Zaczęło się przytulanie, całowanie.. aż w końcu mi oznajmił, że w tym wypadku jesteśmy parą.. I na drugi dzień już w smsach mnie "kochał". A ten koncert to było nasze pierwsze "starcie", pierwsze rozmowy. Cóż.. było się młodym, głupim i zauroczonym.

Ten oto wyżej wymieniony osobnik, pewnego dnia kiedy poszliśmy do miasta był zajęty ciągłym pisaniem smsów. Spytałam kto to. Okazało się, że jedna z lasek które poznał dzień wcześniej.. Byłam naiwna, nie zależało mi na nim więc olałam.

Na przerwie przed lekcją często podsłuchałam jego rozmowy z kimś. I co się okazywało? A to był na dyskotece, a to na imprezce..

Do dziś dzień napewno poznałam tylko namiastkę tego, co wyprawiał.
Wszyscy rzucali mi aluzje, ja dalej w to ślepo brnęłam. Zaczynało mi zależeć. Nie była to miłość, tylko usilna potrzeba posiadania kogoś bliskiego...

Miał jakąś przyjaciółkę. (kiedy zerwaliśmy powiedział, że to jego była i że nawet będąc ze mną z nią sypiał ).
Pewnego dnia miał wykupić pakiet smsów i napisać. Czekałam.. w końcu napisał. Od smsa do smsa i "nie mam już pakietu, wcześniej pisałem z przyjaciółkami". Aha? więc do mnie na końcu.. -.-
Kiedy się pokłóciliśmy, przyjechał i "daj mi napisać smsa do X umówiłem się z nią na dziś jak byliśmy pokłóceni i muszę to odwołać".

Po rozstaniu wypisywał do mnie głupie smsy, nawet była propozycja trójkątu z jego kumplem.

Ogólnie okłamywał mnie, na końcu zwyzywał od dziwek, powiedział że z domu mam burdel itp. Standard.

Podsumowując, koleś mnie zdradzał na każdym kroku. Kiedy mnie zostawił, twierdząc że nie jestem tą jedyną, zaproponował mi "seks po przyjacielsku".

W trakcie naszego 'związku' ciągle mi opowiadał szczegóły ze swego życia erotycznego.
Np. jego była nie robiła mu 'loda' , bo sie brzydziła.. albo, że sama sobie dogadzała wibratorami i czym popadnie.. a to przeleciał tą, tą i jeszcze tamtą. Seks grubowy na wycieczce - w kilku 'rozdziewiczali' jakąś napaloną małolatę. Mnóstwo tego było, jednak po latach już zapominam. Pewnie większość tych historii mija się z prawdą...

Ogólnie to bardzo cierpiałam, długo miałam uraz do facetów..
Nie wdając się w szczegóły, mogę powiedzieć, że STRASZNIE żałuję.. i że zostałam wykorzystana, zmanipulowana i porzucona.

Teraz mam przy sobie od 3 lat wspaniałego mężczyznę, który przywrócił mi wiarę w ich gatunek. xD

Jestem szczęśliwa, a dawne dzieje odrzucam w niepamięć..

Edytowane przez anymore
Czas edycji: 2011-01-09 o 20:49
anymore jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 20:56   #4821
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

Mój Romeo to był fascynujacy przypadek...Wiel okrotnie przez ponad rok był przerabiany temat dziecka..
Oczywiście,że mój Romeo chciał się stać szczęśliwym posiadaczem potomka,a Ja ,,Tępa Blondyna ,,niestety nie...Więc ,któregoś razu temat został przeze mnie jak zwykle zbagatelizowany...Bo ,żadne argumenty do mojego kawalera nie trafiały...Chociaż znał moje nastawienie do tematu od poczatku naszej znajomości...Np..Ze mam już swoje lata(37)Mam już jedno dziecko odchowane nastoletnie.. A poza tym to nie stac mnie i jego finansowo (królewicz znowu bezrobotny)I co z moja pracą ...?Na co mój exio,że przecież dziecko można oddać do złobkaNa mój protest usłyszałam,że mogę sobie pracować a On zostanie w domu z dzieckiem...:hah aha:
Stary 2011-01-09, 21:03   #4822
Heksacyjanek
Raczkowanie

GG do Heksacyjanek

Miauzi, proszę, daruj!!! Ja już naprawdę tego nie wytrzymam Przecież to jakaś klęska, nie facet :P

Moje recenzje
Stary 2011-01-09, 21:11   #4823
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

Cytat:
Napisane przez anymore Pokaż wiadomość
Czytam ten wątek już od kilku wieczorów od samego początku, jestem na 48 stronie.
Jestem w szkoku. Momentami nie wiem czy płakać, czy się śmiać..

Może napiszę też trochę o akcjach, które miałam nieprzyjemność przeżyć.

Byłam w 1 klasie liceum. Od pierwszych dni spodobał mi się jeden chłopak z mojej klasy, ja jemu też. Zaczęliśmy ze sobą pisać smsy, na gg.. po kilku dniach wraz z dwoma koleżankami również z naszej klasy poszliśmy na koncert. Zaczęło się przytulanie, całowanie.. aż w końcu mi oznajmił, że w tym wypadku jesteśmy parą.. I na drugi dzień już w smsach mnie "kochał". A ten koncert to było nasze pierwsze "starcie", pierwsze rozmowy. Cóż.. było się młodym, głupim i zauroczonym.

Ten oto wyżej wymieniony osobnik, pewnego dnia kiedy poszliśmy do miasta był zajęty ciągłym pisaniem smsów. Spytałam kto to. Okazało się, że jedna z lasek które poznał dzień wcześniej.. Byłam naiwna, nie zależało mi na nim więc olałam.

Na przerwie przed lekcją często podsłuchałam jego rozmowy z kimś. I co się okazywało? A to był na dyskotece, a to na imprezce..

Do dziś dzień napewno poznałam tylko namiastkę tego, co wyprawiał.
Wszyscy rzucali mi aluzje, ja dalej w to ślepo brnęłam. Zaczynało mi zależeć. Nie była to miłość, tylko usilna potrzeba posiadania kogoś bliskiego...

Miał jakąś przyjaciółkę. (kiedy zerwaliśmy powiedział, że to jego była i że nawet będąc ze mną z nią sypiał ).
Pewnego dnia miał wykupić pakiet smsów i napisać. Czekałam.. w końcu napisał. Od smsa do smsa i "nie mam już pakietu, wcześniej pisałem z przyjaciółkami". Aha? więc do mnie na końcu.. -.-
Kiedy się pokłóciliśmy, przyjechał i "daj mi napisać smsa do X umówiłem się z nią na dziś jak byliśmy pokłóceni i muszę to odwołać".

Po rozstaniu wypisywał do mnie głupie smsy, nawet była propozycja trójkątu z jego kumplem.

Ogólnie okłamywał mnie, na końcu zwyzywał od dziwek, powiedział że z domu mam burdel itp. Standard.

Podsumowując, koleś mnie zdradzał na każdym kroku. Kiedy mnie zostawił, twierdząc że nie jestem tą jedyną, zaproponował mi "seks po przyjacielsku".

W trakcie naszego 'związku' ciągle mi opowiadał szczegóły ze swego życia erotycznego.
Np. jego była nie robiła mu 'loda' , bo sie brzydziła.. albo, że sama sobie dogadzała wibratorami i czym popadnie.. a to przeleciał tą, tą i jeszcze tamtą. Seks grubowy na wycieczce - w kilku 'rozdziewiczali' jakąś napaloną małolatę. Mnóstwo tego było, jednak po latach już zapominam. Pewnie większość tych historii mija się z prawdą...

Ogólnie to bardzo cierpiałam, długo miałam uraz do facetów..
Nie wdając się w szczegóły, mogę powiedzieć, że STRASZNIE żałuję.. i że zostałam wykorzystana, zmanipulowana i porzucona.

Teraz mam przy sobie od 3 lat wspaniałego mężczyznę, który przywrócił mi wiarę w ich gatunek. xD

Jestem szczęśliwa, a dawne dzieje odrzucam w niepamięć..
Hmm..Niestety niektórzy chłopcy bo pózniej mężczyzni z tego nie wyrastają Sama opisuje bardzo trudny przypadek a mam już swoje lata..Wiedziałam jaki jest i od początku z tego się śmiałam a jednak coś mnie przy nim trzymało.Całe jego zachowanie jak i postępowanie cieszyło mnie wtedy jak i teraz Najsmutniejsze jest to ,że Romeo jest zalogowany na ,,Sympatii,,i szuka kolejnej kobiety ...Dzwoni do mnie czasami z pytaniem czy go przyjmę w swoje ramiona...
Stary 2011-01-09, 21:22   #4824
Heksacyjanek
Raczkowanie

GG do Heksacyjanek

Zazwyczaj chyba właśnie ku takim ciężkim przypadkom lgniemy... Podczas gdy dorodne, zdrowe okazy śmigają nam przed oczami (tak, jestem w stanie wciąż wierzyć, że tacy mężczyźni jeszcze istnieją :P)

Moje recenzje
Stary 2011-01-09, 21:23   #4825
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

Cytat:
Napisane przez Heksacyjanek Pokaż wiadomość
Miauzi, proszę, daruj!!! Ja już naprawdę tego nie wytrzymam Przecież to jakaś klęska, nie facet :P
>Ta klęska to 40 letni kawaler który jest zalogowany na ,,Sympatii,,i szuka kolejnej wdowy...Byłam z nim 15 miesiecy dla mnie jest przewidywalny...Sporo o nim wiem ,był tak wobec mnie szczery ,że mogłabym ksiażke napisać o nim i o jego byłych kobietach ...Opowiadał mi dokładnie o nich wszystko nawet jakie lubiły pozycje podczas sexuCzasem tylko analizowałam na ile jest bezczelny a na ile głupi...
Stary 2011-01-09, 22:40   #4826
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

Miauzi ten Twoj ex to jakis ewenement na skale swiatowa, swoja droga (z calym szacunkiem) gdzie Ty mialas oczy ??

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 23:03   #4827
Miauzi
Przyczajenie

GG do Miauzi

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
Miauzi ten Twoj ex to jakis ewenement na skale swiatowa, swoja droga (z calym szacunkiem) gdzie Ty mialas oczy ??
>Ha..ha...Często sobie zdawałam to pytanie nawet będąc z nim..Swiadoma wszystkiego do końca Az pewnego razu przebrał miarkę i zakończyłam znajomość ...Mysle ,że miałam szczęście ,ze jest z innego miasta niż Ja...Bo naprawde trudno byłoby mi to zakonczyć ..W ciagu jednej godz. miałam 15 połączeń nieodebranych..Mase sms w których było od miłości do nienawiści...Wyłączyłam telefon i wyjechałam na wojaże zagraniczne z dzieckiem...Minęło już 6-miesiecy i Romeo pogodził się z tym faktemNaprawde był to toksyczny zwiazek.
Stary 2011-01-10, 23:59   #4828
nikka7
Przyczajenie

Zbliżały się walentynki, ja wielce zakochana w moim ówczesnym TŻ z którym byłam wtedy od ponad roku obejmuję go ramionami i ze słodkim uśmiechem mówię:
-Kochanie... widziałam na allegro takie fajne, seksowne przebrania. W jakiej roli chciałbyś mnie zobaczyć: policjantki, pokojówki, pielęgniarki...?
On: (zrzucając moje ręce ze swojej szyi)
-A co Ty jakaś dziwka jesteś?!
nikka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:13   #4829
Eowina1818
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikka7 Pokaż wiadomość
Zbliżały się walentynki, ja wielce zakochana w moim ówczesnym TŻ z którym byłam wtedy od ponad roku obejmuję go ramionami i ze słodkim uśmiechem mówię:
-Kochanie... widziałam na allegro takie fajne, seksowne przebrania. W jakiej roli chciałbyś mnie zobaczyć: policjantki, pokojówki, pielęgniarki...?
On: (zrzucając moje ręce ze swojej szyi)
-A co Ty jakaś dziwka jesteś?!
tragedia!
a inny by po rękach całował albo sam kupił w prezencie!
Widać nie docenił inicjatywy!

Zapraszam na bloga:
http://eowinymakijaze.blogspot.com/
Eowina1818 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 00:09   #4830
nikka7
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Eowina1818 Pokaż wiadomość
tragedia!
a inny by po rękach całował albo sam kupił w prezencie!
Widać nie docenił inicjatywy!
Nie tylko nie docenił...'w nagrodę' walentynki spędzałam sama, bo strzelił focha pt. 'Jak ty masz takie pomysły to nie chce wiedzieć co z poprzednimi facetami robiłaś!' i pojechał do domu. 3 dni nie odbierał telefonu. Całkiem normalny, co?
nikka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości