Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-12-18, 16:53   #541
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez Agniesia666 Pokaż wiadomość
hehe
moj ex po 3 latach zwiazku stwierdzil ze moja uroda juz mu sie opatrzyla wiec go zapytalam czy chce przejsc na zwiazek telefoniczny?
swoja droga, byl za mna 3 lata dla mojego wyglady?

mam przyjaciolke, dziewczyna ladna, ma troche problemy z cera, ale bez tragedii, normalnie zbudowana, zaden tam grubas. i NAPRAWDE ladna. facet do iej: "wez cos ze soba zob, zadbaj o siebie, schudnij, idz do fryzjera, zrob cos z wlosami, idz do kosmetyczki nieh Ci cos z tyi syfami zrobi..."
a dziewczyna blond wlosy do pasa... i zadbana...
byla z nim tez chyba z 3 lata...
M A S A K R A... Az slow mi brakuje...
Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 18:57   #542
201803290936
Konto usunięte

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Dziewczyny a może przypominają się Wam jakieś świąteczno-sylwestrowe "kwiatki" w wydaniu facetów?

Miałam wtedy około 20-21 lat, mój chłopak był 2 lata młodszy. "Odprowadzał" mnie do domu - tzn. jechaliśmy tym samym autobusem, on miał wysiąść wcześniej bo szedł z kumplami do knajpy (ja tego dnia nie miałam ochoty na łażenie po pubach - zimno i kasy brak). Był milutki, zaczął pytać co będziemy robić w święta, mówił że fajnie dużo czasu razem spędzimy, że mam do niego przyjechać w 2 dzień świąt etc. Po czym 3-4 dni później zerwał ze mną (nie wiedzieliśmy się w tym czasie, nie było kłótni ani nic)! Jako powód podał niedopasowanie charakterów (i inne ble ble bzdury) a okazało się, że tego dnia, którego planował wspólne święta, poznał w knajpie nową pannę. I stąd jego nagła zmiana decyzji. Byłam w szoku ale szybko mi przeszło i w Sylwestra całkiem fajnie się bawiłam z koleżanką.

Edytowane przez 201803290936
Czas edycji: 2007-12-18 o 22:24
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 19:15   #543
...:::oblabobla:::...
Zakorzenienie

mój ex mi urządził super sylwestra. Zaprosił mnie, jeszcze nawet nie weszliśmy na imprezę, a już się awanturował, potem chlał bez opamiętania, obrażając wszystkich dookoła, ok godz. 11 zrobił taką kłótnię, że już mi ręce opadły. Próbował mnie wywlec siłą na zewnątrz, bo się chciał ze mną bić. Na szczęście jego kuzyn był o wiele silniejszy i go przytrzymał. Gdyby nie on, to by mnie pewnie pobił. Zwiałam stamtąd tak szybko jak tylko się dało i jeszcze tego samego dnia wylądowałam na super imprezce Olałam go totalnie. Najlepsze, że on na drugi dzień niczego nie pamiętał i zadzwonił z txtem "Cześć kochnie" na szczęście odebrałą moja koleżanka, która puściła mu wiązankę i rozłączyła się. Uff.

Raz mnie zaprosił do restauracji na wykwintną kolację, zamówił najdroższą potrawę (ja zamówiłam normalną), po czym na koniec wypalił z txtem "masz pożyczyć 100zł? bo ja kasy nie wziąłem" kopara mi opadła. Kazałam mu zostawić komórkę w zastaw i pójść do domu po kasę
Stary 2007-12-18, 20:01   #544
kala507
Rozeznanie

Wczoraj podrywał mnie kolega, jechaliśmy razem z uczelni, gdy już miał wysiadac mówi do mnie"może byśmy ejszcze gdzieś wyskoczyli zanim pójdę do domu" więc ja pytam gdzie, a on do mnie , skręć w prawo tam jest koniec mista, las, będziemy sami", tym tekstem mnie wkurzył ale przebolałabym to , najgorsze że on ma ŻONĘ...porażka.....wspłcz uje dziewczynie....
Stary 2007-12-18, 20:20   #545
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

Cytat:
Napisane przez kala507 Pokaż wiadomość
Wczoraj podrywał mnie kolega, jechaliśmy razem z uczelni, gdy już miał wysiadac mówi do mnie"może byśmy ejszcze gdzieś wyskoczyli zanim pójdę do domu" więc ja pytam gdzie, a on do mnie , skręć w prawo tam jest koniec mista, las, będziemy sami", tym tekstem mnie wkurzył ale przebolałabym to , najgorsze że on ma ŻONĘ...porażka.....wspłcz uje dziewczynie....
tez dostalam taka propozycje od zonatego i wkrotce tatusia najgorsze ze prponowal mi to przy ludziach i nie mial zachamowan pozatym stwirdzil ze ja tego baaardzo chce i no musze sie zgodzic bo on bedzie plakal...
idiota

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-18, 21:03   #546
lapus
Wtajemniczenie

hmm, mój 1 ex przyszedł kiedyś do mnie po miesiącu, albo nawet więcej nie odzywania się po adres mojej koleżanki z W-wy tzn nie wiem czy mogę go nazywać swoim ex, bo to był taki tygodniowy, szczeniacki można by rzec, "związek", ale niech już będzie, ogólnie mimo wszystko tego "ex-a" wspominam milej niż tego ze związku na poważnie, ostatniego frajera

apropo tego ostatniego, kiedyś w wypożyczalni video wybieramy film, ja lubię horrory, a on komedie, oczywiście szukamy KOMEDII bo pan i władca musi to obejrzeć, i rozmowa: Ja "nie lubię komedii" on "ale ja lubię" tak samo jego propozycja pójścia do kina, pyta sie mnie na co bym chciała iść, ja mu mowię, a on na to czemu nie na film jakiśtam, i oczywiście poszliśmy na ten co on chciał, nie wiem po kija się mnie pytał w takim razie

ale NAJBARDZIEJ sympatyczne były teksty o moich znajomych, kiedyś gadamy przez telefon, nagle on zaczyna się śmiać, ja się pytam o co mu chodzi, a on na to że wyobraził sobie moją koleżankę [która ma niedużą nadwagę] w obcisłym stroju, powiedziane to oczywiście takim chamskim tonem. dodam jeszcze jako ciekawostkę, że frajer sam miał duże kłopoty z nadwagą, ważył wtedy coś koło 90 kg

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 13:21   #547
Korlat
Rozeznanie

GG do Korlat

Cytat:
Napisane przez ...:::oblabobla:::... Pokaż wiadomość
mój ex mi urządził super sylwestra. Zaprosił mnie, jeszcze nawet nie weszliśmy na imprezę, a już się awanturował, potem chlał bez opamiętania, obrażając wszystkich dookoła, ok godz. 11 zrobił taką kłótnię, że już mi ręce opadły. Próbował mnie wywlec siłą na zewnątrz, bo się chciał ze mną bić. Na szczęście jego kuzyn był o wiele silniejszy i go przytrzymał. Gdyby nie on, to by mnie pewnie pobił. Zwiałam stamtąd tak szybko jak tylko się dało i jeszcze tego samego dnia wylądowałam na super imprezce Olałam go totalnie. Najlepsze, że on na drugi dzień niczego nie pamiętał i zadzwonił z txtem "Cześć kochnie" na szczęście odebrałą moja koleżanka, która puściła mu wiązankę i rozłączyła się. Uff.

Raz mnie zaprosił do restauracji na wykwintną kolację, zamówił najdroższą potrawę (ja zamówiłam normalną), po czym na koniec wypalił z txtem "masz pożyczyć 100zł? bo ja kasy nie wziąłem" kopara mi opadła. Kazałam mu zostawić komórkę w zastaw i pójść do domu po kasę
Nie no dżentelmen normalnie. Szkoda gadac.

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
hmm, mój 1 ex przyszedł kiedyś do mnie po miesiącu, albo nawet więcej nie odzywania się po adres mojej koleżanki z W-wy tzn nie wiem czy mogę go nazywać swoim ex, bo to był taki tygodniowy, szczeniacki można by rzec, "związek", ale niech już będzie, ogólnie mimo wszystko tego "ex-a" wspominam milej niż tego ze związku na poważnie, ostatniego frajera

apropo tego ostatniego, kiedyś w wypożyczalni video wybieramy film, ja lubię horrory, a on komedie, oczywiście szukamy KOMEDII bo pan i władca musi to obejrzeć, i rozmowa: Ja "nie lubię komedii" on "ale ja lubię" tak samo jego propozycja pójścia do kina, pyta sie mnie na co bym chciała iść, ja mu mowię, a on na to czemu nie na film jakiśtam, i oczywiście poszliśmy na ten co on chciał, nie wiem po kija się mnie pytał w takim razie

ale NAJBARDZIEJ sympatyczne były teksty o moich znajomych, kiedyś gadamy przez telefon, nagle on zaczyna się śmiać, ja się pytam o co mu chodzi, a on na to że wyobraził sobie moją koleżankę [która ma niedużą nadwagę] w obcisłym stroju, powiedziane to oczywiście takim chamskim tonem. dodam jeszcze jako ciekawostkę, że frajer sam miał duże kłopoty z nadwagą, ważył wtedy coś koło 90 kg
Nie no, uwielbiam samokrytycyzm mezczyzn. Sam nie wyglada jak Apollo ale od innych to wymaga...
Korlat jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-12-19, 13:31   #548
kiniaczeq
Zakorzenienie

Facet zabił się, a miał dziewczyne, która miała przejcia w domu i to niezłe - właśnie w nim szukała nowego życia. Tak ją zostawił, plus rodzine i cudownych znajomych którzy byli mu naprawdę zgraną paczką. Gdyby nie był pijany..

Jeszcze drugi przypadek. Facet zabił swoją dziewczynę bo był o nią zazdrosny. Zadźgał ją.
Stary 2007-12-19, 13:54   #549
gasta18
Wtajemniczenie

Mój TŻ wrócił z zagranicy po 5 tyg nieobecności.
Przyszedł do mnie, spał i takie tam Rano wstał i od razu zasiadł przed kompem.
Ja mu mówię:
- przytul mnie jeszcze troszkę
A on na to:
- Z Tobą spałem całą noc więc teraz daj mi się nacieszyć komputerem
Stary 2007-12-19, 15:25   #550
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez gasta18 Pokaż wiadomość
Ja mu mówię:
A on na to:

Mistrzostwo Ciesz sie ze najpierw nie lecial witac sie z kompem
Stary 2007-12-19, 16:06   #551
martiniątko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ...:::oblabobla:::... Pokaż wiadomość

Nie no, facet pierwsza klasa, gentleman jakich mało ...
Cytat:
Ja mu mówię:
A on na to:
Jakie to typowe...
martiniątko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 16:49   #552
lapus
Wtajemniczenie

Korlat - chyba samokrytycyzm w jego słowniku nie istnieje

tak jeszcze o moim ex, kiedyś na gadu gadamy, on zbulwersowany, co się okazało? że mama poprosiła go, żeby pofarbował jej włosy, a on się zgodził POD WARUNKIEM że puści na dvd Harrego Pottera jego mama nie chciała, bo miała w tym czasie swój serial w tv, to on powiedział że jej nie pofarbuje w takim razie.

wygrałam konkurs na byłą największego gówniarza w PL?

Stary 2007-12-19, 17:03   #553
AgataM86
Rozeznanie

Cytat:
mama poprosiła go, żeby pofarbował jej włosy, a on się zgodził POD WARUNKIEM że puści na dvd Harrego Pottera jego mama nie chciała, bo miała w tym czasie swój serial w tv, to on powiedział że jej nie pofarbuje w takim razie.

wygrałam konkurs na byłą największego gówniarza w PL?
TAK!!! WYGRAŁAŚ!!!
Stary 2007-12-19, 17:40   #554
*Claire*
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja nie moge co za dupek:/ Nie wiem skąd się biora takie palanty na świecie...Kurde chyba logiczne że to kobieta powinna wybierac!!

*Claire* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 18:28   #555
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

ha, co do zepsutego sylwestra
z moim ex ZAWSZE musielismy isc na sylwestra do JEGO znajomych. BO O TAK CHCIAL.
na pierwszym wspolnym sylwestrze upil sie, bil ze swoim dobrym kumplem [nie mial szans, byl tak pijany, z kidy chcial alnac tamtego poslizgnal sie i wywalil] wszyscy go wysmiali, on w t-shircie polazl gdzies i ja musialam za nim leciec z kurtka i namawiac go chyba z godzine zeby wrocil na impreze. wrocil i siedzial na dupie wkurzony na wszystkich.
na drugim wspolnym sylwestrze jakos przed godzina 2 stwierdzil ze wracamy do domu [chyba za dobrze sie bawilam z JEGO znajomymi i go to denerwowalo]. zapakowal mnie w taksowke i pojechalismy.
trzeciego wspolnego sylwstra NIE BEDZIE.
Stary 2007-12-19, 19:14   #556
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mu mówię:
A on na to:
Ja zrobiłam dla exTŻa niespodzianke na dzień chłopaka... zrobiłyśmy sobie sesję zdjęciową z koleżanką w samej bieliźnie i zdjęcia były prezentem dla naszych chłopaków Oczywiście na zdjęciu była tylko jedna z nas ;-)
Chłopak koleżanki oglądał te zdjęcia prawie codziennie a kiedy ja włączyłam te zdjęcia mojemu TŻowi najpierw patrzał i powiedział z uśmieszkiem: "no, no Aga..." a potem (tak przy 6. zdjęciu)......zajął się czymś innym Kiedy próbowałam zwrócić jego uwagę stwierdził z wielkimi wyrzutami, że: on nie musi patrzeć bo ma moje ciało na co dzień i już zna je na pamięć itd Nawet nie obejrzal ich do końca
Nie zrobiło mi się wtedy milo ...
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca
lecz widać można żyć bez powietrza !"

00aga00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 19:20   #557
Wiwianna
Zadomowienie

Nie martw się, na pewno ogląda je jak tylko nie ma Cię w domu
Stary 2007-12-19, 19:22   #558
°Alchemia
Zadomowienie

Przecież 00aga00 napisała, że to już ex.
°Alchemia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 19:28   #559
Wiwianna
Zadomowienie

Tym bardziej ogląda
Nie zmienia to jednak faktu, że psychologia męska bywa pokręcona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-12-19, 19:39   #560
gasta18
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mu mówię:
A on na to:
Znowu sobie przypomniałam to był ten sam dzień i ta sama noc..
TŻ jadąc sporo godzin z Francji oczywiście musiał sobie popijać piwko jak przyjechał do mnie to już miał baaardzo faajny humorek
Kupił mi seksowny komplecik - bluzeczkę i majteczki taki na wieczór we dwoje. No to ja uradowana, ubrałam się w ten komplecik, no ale nie pytałam się jak wyglądam w tym, bo nie było czasu.. nie mogliśmy się sobą nacieszyć
Po owocnej nocy pytam się:
- I jak ci się podobałam w tej bluzeczce co mi kupiłeś?
On na to:
- yyy nie pamiętam

Faceci się nigdy nie zmienią
Stary 2007-12-19, 19:47   #561
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiwianna Pokaż wiadomość
Tym bardziej ogląda
Nie zmienia to jednak faktu, że psychologia męska bywa pokręcona
Płytki za karę nie dostał, więc w domu ich nie ma
Chociaż wiem, że przesłał sobie jakieś na maila... Ale dlaczego w pierwszej chwili tak zareagował?! Żeby nie dać mi satysfakcji, że prezent mu się podoba? zresztą to zołz był... nigdy nie wiedziałam czego mogę się po nim spodziewać

Cytat:
Znowu sobie przypomniałam to był ten sam dzień i ta sama noc..
TŻ jadąc sporo godzin z Francji oczywiście musiał sobie popijać piwko jak przyjechał do mnie to już miał baaardzo faajny humorek
Kupił mi seksowny komplecik - bluzeczkę i majteczki taki na wieczór we dwoje. No to ja uradowana, ubrałam się w ten komplecik, no ale nie pytałam się jak wyglądam w tym, bo nie było czasu.. nie mogliśmy się sobą nacieszyć
Po owocnej nocy pytam się:
- I jak ci się podobałam w tej bluzeczce co mi kupiłeś?
On na to:
- yyy nie pamiętam

Faceci się nigdy nie zmienią
Może też dlatego, że pewnie miałaś ją bardzo krótko na sobie
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2007-12-19, 19:50   #562
ilo16na
Zakorzenienie

Opowiesc o moim eks(kuzyn kolezanki) (dawna historia bo wakacje)
Bylismy razem okolo miesiaca- umowilismy sie,..a on przyszedl kompletnie pijany- z kwiatami i chcial poznac moich rodzicow- oczywiscie go nie wpuscilam i powiedzialam zeby spieprzal..
a dzwonil domofonem jeszcze 20 razy i na domowy tak samo
Pare dni-nawet w nocy.

Byl tak pijany ze wpadl nam w kwiatki,,,ale sasiadki mialy ubaw
Dzis sie z tego smieje ale.. wtedy to to przezywalam

• "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą"

ilo16na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 20:06   #563
gasta18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 00aga00 Pokaż wiadomość
Może też dlatego, że pewnie miałaś ją bardzo krótko na sobie
A może i masz rację
Stary 2007-12-19, 21:55   #564
Djana
Zadomowienie

GG do Djana

Z Sylwestrowych przygod.... Byl sobie kiedys facet do ktorego wzdychalam latami... miedzy nami byly, jak ja to nazywam, "romanse" - to znaczy co jakis czas bylo super, spotkania, rozmowy do pozna w nocy, smsy, telefony, wspolne wypady.... Ale gosc nigdy sie nie zdeklarowal, ba nawet do pocalunku nie doszlo (w ogole moglabym ksiazke o tym wszystkim napisac) Marzylo mi sie zeby poznac jego znajomych - wpadlam na pomysl ze jak mnie poznaja i polubia to moze w koncu on sie przelamie i bedziemy razem.... Podczas jednego z "romansow" w koncu sie to stalo - zaproponowal mi Sylwestra u znajomej, powiedzial zebym sie nie bala, ze beda jego znajomi i ze napewno bedzie fajnie
rzecz nr 1- Powiedzial mi ze obowiazuja stroje oficjalne, wieczorowe. No to sie wystroilam w mala-dluga czarna, bizu, makijaz, fryz... on w garniturze.... zajezdamy a tam wszyscy ubrani dosc przecietnie, powiedzialabym 'piatkowe spotkanie przy piwku' Wygladalismy jak nie z tej bajki bylo to mocno stresujace, a moze nawet jesczze bardziej niz mocno, ale silna jestem i dalam sobie z tym rade
rzecz 2 - on caly wieczor pil piwko, w sumie wypil slownie 2 przed polnoca(przy czym pol wypil tuz przed polnoca). O 12 wypilismy po 2 lampki szampana.... i moj ukochany odplyna. Po prostu alkochol uderzyl mu do glowy. po 2h doszedl do siebie, ale byl mocno skacowany i na dodatek strasznie sie tego wstydzil. No nie musze mowic ze o 12 mi sie zupelnie zabawa skonczyla(w ogole imprezka zrobila sie drentwa) a on na dodatek fochy stroil (bo sie wstydzil tego co sie stalo) i to chyba utrudnialo dalsza zabwe
rzecz 3 - znajomi ulokowali nas w oddzielnych pokojach(bo jakby inaczej w koncu bylismy tylko przyajciolmi) nie mogalm sie ranka doczekac az go zobacze, z nadzieja ze bedzie romantyczny poranek bo tuz po przebudzeniu go zobacze... no coz... moze jedno przykrotkie przeciagle spojrzenie bylo... ale na tym sie skonczylo. on dalej tak sie zachwoywal ze czulam sie bardzo skrepowana bo wiedzialam ze on nie czuje sie zbyt komfortowo (niby to nie moja wina, takie zycie, ale dobrze pamietam jak glupio sie czulam- a to akurat byla jego wina)
Potem, po calej imprezce nie odzywal sie tydzen... a potem znow bylo super, wspolny basen, poprosil mnie zebym pomogla mu kilka ubran kupic, jakis wypad do klubu... Wiedzialam ze nie ma innej dziewczyny... Zblizala sie studniowka, a ze on jest nauczycielem, no to liczylam na zaproszenie. Wszyscy znajomi(nawet znajomi nauczyciele z tej szkoly) pytali czy juz kreacje mam i tak dalej... ja czujac pismo nosem stwierdzialm ze poczekam az zaproszenie dostane.... dwa tyg przed 100dniowka On zapadl sie pod ziemie.... i w koncu co? oczywiscie ze mnie nie zaprosil. Pomyslam -kit z tym, moze sam nie poszedl ale okazalo sie ze:
Poszedl z jakas drobna blondynka
Oj niezla wtedy traume przezylam

ale sie rozpisalam...

Mam ciało boga tylko szkoda, że Buddy
Djana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-19, 22:09   #565
vikuniaa
Zakorzenienie

Mój ex, jak kiedyś byliśmy w klubie, to wielce się wkurzył, bo wydymił do niego mój znajomy ochroniarz i on się wkurzył NA MNIE o to, wyszedł szybko stamtąd, musiałam go gonić i w ogóle ;/.
Ten sam idiota po zrobieniu czegoś nieprzyjemnego w toalecie, zrobił temu zdjecie i wysłał do kumpla mms-a i podpisał 'pozdrowienia z kibla' ;|.
A jak z nim zerwałam, to mnie nękał sms-ami i wiadomościami na gg...jaki to z niego frajer, że poleciał na ładne nogi i buźkę ;|. A po 2-ch tygodniach w nocy napisał, że to mówił w złości, że nie ma dnia żeby o mnie nie myślał itepe...a po 2ch miesiącach został potencjalnym tatusiem jego dziewczyna zaszła w ciążę
Stary 2007-12-20, 14:07   #566
lapus
Wtajemniczenie

i dobrze mu tak.

jeszcze apropo klubu to mi się przypomniało jak poszłam z 3 kumpelami i z EX do klubu, no jakieś tam techno było, niezbyt fajne jak to w ówczesnych czasach w lubelskich klubach, ale kij. siedzimy, siedzimy, no i poleciała fajna piosenka to idziemy tańczyć, EX oczywiście że nieee, on posiedzi [co z tego że chciałabym RAZ w życiu potańczyć z moim facetem, who cares?]. za pare piosenek, my ciągle na parkiecie, przybyli w nasze okolice jakieś dresy, tacy typowi techno-boy'e. no i wiecie jak to z takimi jest, jeden zaczął do mnie tak blisko tańczyć, jakaś tam ręka na plecach itp, ja się odsuwałam ale gdzie tam, dalej to samo EX wstał, ale nic nie zrobił. po jakimś czasie mówi że go BOLI GŁOWA i czy możemy iść. Ja głupia wtedy nie skojarzyłam faktów, szkoda mi było, ale cóż zrobić, on sam nie wyjdzie [bo był z daleka i nocował u mnie].
i teraz najlepsze - ileśtam miesięcy czy tygodni później do mnie na gadu z tekstem że "dawałam się macać facetom, pewnie mi się bardzo podobało"
to już widzę skąd jego nagła migrena wtedy

Stary 2007-12-20, 14:59   #567
brzydak
Raczkowanie

ja moze troche z innej beczki, ale...
Ostatnio chlopak mojej kolezanki zerwal z nia po 3-ch latach zwiazku, kiedy to juz nawet wybrali sobie obraczki, u jubilera "robil" sie pierscionek zareczynowy i on jej wyskauje z tekstem ze nie chce jej ranic i jeste zmuszony rozstac sie z nia bo poczul powolanie i chce zostac ksiedzem nic...mija tydzien czasu a ta kolezanka przylapala go jak juz spotyka sie z inna....
Stary 2007-12-20, 16:43   #568
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez brzydak Pokaż wiadomość
ja moze troche z innej beczki, ale...
Ostatnio chlopak mojej kolezanki zerwal z nia po 3-ch latach zwiazku, kiedy to juz nawet wybrali sobie obraczki, u jubilera "robil" sie pierscionek zareczynowy i on jej wyskauje z tekstem ze nie chce jej ranic i jeste zmuszony rozstac sie z nia bo poczul powolanie i chce zostac ksiedzem nic...mija tydzien czasu a ta kolezanka przylapala go jak juz spotyka sie z inna....
najgłupsza wymówka jaką słyszałam...
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Stary 2007-12-20, 17:59   #569
anulka0016
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Djana Pokaż wiadomość
Z Sylwestrowych przygod.... Byl sobie kiedys facet do ktorego wzdychalam latami... miedzy nami byly, jak ja to nazywam, "romanse" - to znaczy co jakis czas bylo super, spotkania, rozmowy do pozna w nocy, smsy, telefony, wspolne wypady.... Ale gosc nigdy sie nie zdeklarowal, ba nawet do pocalunku nie doszlo (w ogole moglabym ksiazke o tym wszystkim napisac) Marzylo mi sie zeby poznac jego znajomych - wpadlam na pomysl ze jak mnie poznaja i polubia to moze w koncu on sie przelamie i bedziemy razem.... Podczas jednego z "romansow" w koncu sie to stalo - zaproponowal mi Sylwestra u znajomej, powiedzial zebym sie nie bala, ze beda jego znajomi i ze napewno bedzie fajnie
rzecz nr 1- Powiedzial mi ze obowiazuja stroje oficjalne, wieczorowe. No to sie wystroilam w mala-dluga czarna, bizu, makijaz, fryz... on w garniturze.... zajezdamy a tam wszyscy ubrani dosc przecietnie, powiedzialabym 'piatkowe spotkanie przy piwku' Wygladalismy jak nie z tej bajki bylo to mocno stresujace, a moze nawet jesczze bardziej niz mocno, ale silna jestem i dalam sobie z tym rade
rzecz 2 - on caly wieczor pil piwko, w sumie wypil slownie 2 przed polnoca(przy czym pol wypil tuz przed polnoca). O 12 wypilismy po 2 lampki szampana.... i moj ukochany odplyna. Po prostu alkochol uderzyl mu do glowy. po 2h doszedl do siebie, ale byl mocno skacowany i na dodatek strasznie sie tego wstydzil. No nie musze mowic ze o 12 mi sie zupelnie zabawa skonczyla(w ogole imprezka zrobila sie drentwa) a on na dodatek fochy stroil (bo sie wstydzil tego co sie stalo) i to chyba utrudnialo dalsza zabwe
rzecz 3 - znajomi ulokowali nas w oddzielnych pokojach(bo jakby inaczej w koncu bylismy tylko przyajciolmi) nie mogalm sie ranka doczekac az go zobacze, z nadzieja ze bedzie romantyczny poranek bo tuz po przebudzeniu go zobacze... no coz... moze jedno przykrotkie przeciagle spojrzenie bylo... ale na tym sie skonczylo. on dalej tak sie zachwoywal ze czulam sie bardzo skrepowana bo wiedzialam ze on nie czuje sie zbyt komfortowo (niby to nie moja wina, takie zycie, ale dobrze pamietam jak glupio sie czulam- a to akurat byla jego wina)
Potem, po calej imprezce nie odzywal sie tydzen... a potem znow bylo super, wspolny basen, poprosil mnie zebym pomogla mu kilka ubran kupic, jakis wypad do klubu... Wiedzialam ze nie ma innej dziewczyny... Zblizala sie studniowka, a ze on jest nauczycielem, no to liczylam na zaproszenie. Wszyscy znajomi(nawet znajomi nauczyciele z tej szkoly) pytali czy juz kreacje mam i tak dalej... ja czujac pismo nosem stwierdzialm ze poczekam az zaproszenie dostane.... dwa tyg przed 100dniowka On zapadl sie pod ziemie.... i w koncu co? oczywiscie ze mnie nie zaprosil. Pomyslam -kit z tym, moze sam nie poszedl ale okazalo sie ze:
Poszedl z jakas drobna blondynka
Oj niezla wtedy traume przezylam

ale sie rozpisalam...
No ja mam teraz baardzo podobną sytuację
Facet odzywa się po spotkaniu, pisze jak to było fajnie że się spotkaliśmy itp.
Na drugi dzień coś tam skrobnie, ze 2 esy po czym ja mu odpisuję i cisza. Nie odzywa się przez tydzień. A jak zmienił telefon i przełożył kartę to zapomniał zapisać mój nr i go nie miał. Puściłam mu strzałkę i on zadzwonił i się pyta: "Kto mówi"Nom ja lekki szok... Ale ok, coś tam pogadaliśmy powiedział żebym dała znać jak dam radę się spotkać i tyle... Bo mieszkamy dość daleko od siebie
Ale generalnie jest jakiś dziwnyNa sylwka mnie zaprosił a potem go odwołał bo jednak znajomi się rozmyślili.
Zobaczymy co z niego będzie, chociaż po waszych komentach wnioskuję że nie jest to rzadki okaz dziwnej psychologii facetów

Przyczyną połowy
naszych blędów życiowych jest to,
że odczuwamy tam,
gdzie powinniśmy myśleć,
a myślimy tam,
gdzie powinniśmy odczuwać.
anulka0016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-12-20, 19:14   #570
00aga00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulka0016 Pokaż wiadomość
No ja mam teraz baardzo podobną sytuację
Facet odzywa się po spotkaniu, pisze jak to było fajnie że się spotkaliśmy itp.
Na drugi dzień coś tam skrobnie, ze 2 esy po czym ja mu odpisuję i cisza. Nie odzywa się przez tydzień. A jak zmienił telefon i przełożył kartę to zapomniał zapisać mój nr i go nie miał. Puściłam mu strzałkę i on zadzwonił i się pyta: "Kto mówi"Nom ja lekki szok... Ale ok, coś tam pogadaliśmy powiedział żebym dała znać jak dam radę się spotkać i tyle... Bo mieszkamy dość daleko od siebie
Ale generalnie jest jakiś dziwnyNa sylwka mnie zaprosił a potem go odwołał bo jednak znajomi się rozmyślili.
Zobaczymy co z niego będzie, chociaż po waszych komentach wnioskuję że nie jest to rzadki okaz dziwnej psychologii facetów
Nie chcę krakać, ale facet coś kręci ....
trochę śpiąca
trochę bardziej milcząca

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości