|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Alessa - masakra
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Każda czeka na swojego księcia z bajki a nie każda kur*a księżniczka" Każdy medal ma dwie strony...
![]() |
#1595 |
Przyczajenie
|
A oto moja historia pewnego dupka Filipka
kilka lat temu bylam z facetem spotykalismy sie kilka razy w tygodni i tak przez kilka lat. Ogolnie byla to pomylka z perspektywy czsu ale coz. Pewnego dnia tuz przed moim nieplanowanym wyjazdem do londynu zostalam u niego na noc .Lezac w lozku okolo 3 nad ranem oznajmi ma mianowicie "kupilem pierscionek zareczynowy" ja malo nie upadlam i w glowie plany naszej cudownej przsyszlosci..."zamiezam sie oswiadczyc Olce co o tym sadzidz?"malo nie zemdlalam, bez slowa ubralam sie i wyszlam a on jeszcze "przeciez nic sie nie stalo ja tylko pytam bo ty zawsze mi tak dobrze doradzalas..." od tamtej pory sie z nim nie widzialam a to juz 4 lata, on pozniej chcial wyjasniac ale ja zmienilam adres co za DUPEK |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak absurdalne że aż niemożliwe... ![]()
![]() |
#1597 |
Zakorzenienie
|
WOW
![]() ![]() ale kiedyś też miałam takiego palanta... przez rok się spotykaliśmy, zero kłótni, zero sprzeczek- normalnie idylla. Nasi rodzice byli jak najbardziej na tak. W walentynki napisałam mu dość szczególny list, tzn. zrobiłam taka ,,romantyczną listę powodów dlaczego go kocham ![]() jakieś dwa tygodnie później, nagle przez 3 dni nie dzwonił (jeszcze wtedy nie miałam komórki). Czekałam, sama nie dzwoniłam... po tych 3 dniach nagle przyszedł, usiadł i powiedział, że musimy się rozstać, ale NIE MOŻĘ MI POWIEDZIEĆ POWODU ![]() dlatego teraz juz chyba nigdy nie zaufam do końca mężczyźnie. Co innego jakby coś się psuło, jakbyśmy się kłócili, jakby nie było ,,chemi"... ale tak nagle p.s. teraz się bardzo cieszę, bo to był cieniak... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1598 |
Raczkowanie
|
I dowiedziałaś się, dlaczego tak się stało? Dziwne to, bo przecież płakał.
#1599 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja tak chciałam mieć loki ![]() a potem on sobie znalazł taką co to ma loki heheh ![]()
![]() |
#1600 |
Raczkowanie
|
A znacie to? Dostalam to na GG od kolegi i nie wiadomo czy historia autentyk czy zmyslona. Moze ktoras z Was tez o tym slyszala:
<małtyna> jestem sobie w knajpie, w knajpianej toalecie, w kabinie knajpianej toalety. sikam. ludzka rzecz, nie? no. <małtyna> zaraz za mną przyszły dwie panny, stuk stuk szpileczkami, poprawiają mejkap przy lustrze. rozmowa <małtyna> jedna pyta drugą, czy może poszłyby do hawany (ot, taki klub). <małtyna> a druga odpowiada, że nie, bo <małtyna> (teraz uwaga) <małtyna> "ty wiesz co mi się tam ostatnio stało? <małtyna> tańczę sobie, tańczę, a tu widzę, jak mnie jakiś kolo spod baru obcina wzrokiem <małtyna> no to podchodzę i mówię, że cześć, postaw mi drinka, bo mi się pić chce <małtyna> a on mówi, że dobra, postawi mi drinka, jak z nim zatańczę <małtyna> no to tańczymy, tańczymy, ale mi się nadal chciało pić, to mu mówię, że może by mi postawił tego drinka, bo mi się nadal chce pić <małtyna> a on, że może się najpierw przejdziemy i wtedy mi postawi drinka <małtyna> no to wyszliśmy, idziemy, idziemy, ja się pytam, czy moglibyśmy wracać, bo miał mi drinka postawić, bo mi się chce pić, a on mówi, że zaraz wrócimy tylko żebym mu najpierw zwaliła konia <małtyna> no to ja go tam obrabiam, obrabiam <małtyna> (w tym miejscu opuściłam toaletę, ale dziewczyna tylko rzuciła na mnie okiem i kontynuowała swoją historię) <małtyna> (a ja jeszcze myłam ręce, więc pointa mnie nie ominęła i nie omieszkam jej przytoczyć) <małtyna> ...obrabiam, a on mi mówi, że zaraz dojdzie i że chce mi się spuścić w buzi. trochę się zdziwiłam, ale spoko, kucam przed nim, nawet taki dość wygolony był, więc spoko. <małtyna> no i się spuścił, niedużo tego było, więc spoko połknęłam no i się pytam, czy już możemy wracać, bo chcę tego drinka. <małtyna> a on mi mówi spierdalaj głupio ****o <małtyna> (teraz będzie najlepsze, uwaga) <małtyna> TY WIESZ JAK JA SIĘ WTEDY POCZUŁAM??" ![]()
#1601 |
Raczkowanie
|
myk myk Buhehe niezłe
![]() Ja to ostatnio skończyłam z takim jednym dupkiem bo nie dość że się mną nie przejmował to jeszcze na dodatek dowiedziałam się ze się mogdalił z jakimiś laskami i bóg jeden wie co jeszcze...no ale jak to facet po stracie dopiero zdał sobie sprawe jaki to Największy (jego zdaniem) błąd w życiu popełnił. Więc płakał,błagał o jeszcze jedną szanse ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry ale musiałam to napisać choć to nie jest jakaś specjalna sytuacja....ale mam pytanie Gdzie są prawdziwi mężczyźni??
#1602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój ex mnie traktował jak służącą, sprzątaczkę, dziewczynkę na posyłki i Bóg wie co jeszcze ;/ no a jak się zbuntowałam i powiedziałam "koniec, nie dam się tak dłużej traktować" to płakał, wył, chodził za mną, walił pięściami w betonowe ściany żeby mi pokazać rozwalone dłonie, groził że się zabije bo życie beze mnie nie ma sensu ![]() ![]()
![]() |
#1603 |
Raczkowanie
|
co śmieszniejsze, pomiędzy tymi aktami rozpaczy wypisywał mi bluzgi na gg, że jestem k***a, albo teksty typu "je**łem cie hahaha" itp opowiadał znajomym jakieś zmyślone historyjki o naszych rzekomych harcach miłosnych.
Masakra takiego to nie można mężczyzną nawet nazwać....no ale jak to się mówi : 'Prawdziwego mężczyznę poznaje się po tym nie jak zaczyna ale jak kończy' ![]()
#1604 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja z takim prawie 1,5 roku byłam ![]()
![]() |
#1605 | |||
Killing me softly
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czytam niektóre z historii w tym wątku i włos się jeży. Cytowane tu odzywki i opisywane numery pasują mi raczej do niewykształconych dresów spod budki z piwem, niż kulturalnych ludzi. Dla mnie to prawie jak science-fiction ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak statystycznie można przyjąć taki opis jak podałaś ![]()
![]() |
#1607 |
Wtajemniczenie
|
Lukrecja no to widocznie miałaś szczęście, bo żadna z tutaj wpisujących się dziewczyn raczej nie podejrzewała na początku, że jej facet okaże się tym kim jest. Z założenia wszystkie się szanujemy i znamy swoją wartość, jednak zakochanie, przyzwyczajenie i co tam jeszcze robią swoje, i niestety czasem się kończy bez happy endu, dla nas oczywiście
![]()
#1608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie... Jakaś aluzja że my wszystkie obracamy się wśród jakichś meneli spod budki z piwem, że zakochujemy się w takich bo jesteśmy głupie czy co?
![]() |
#1610 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() Dla mnie to po prostu inny świat. Widzę go czasem na ulicach, ale całe szczęście, nie dotyczy mnie. Nie rozumiem tych historii. Zwłaszcza tkwienia latami w takich związkach, w których jest się poniżanym i sprowadzanym do parteru. Co kto lubi.
![]() |
#1611 |
Raczkowanie
|
To nie jest takie proste.
Dam głowę, że problem większości Wizażanek, które opisały swoje historie, był kompletnie nieuświadomiony. Jest często niestety tak, że tego typu zachowania traktuje się jako normalne, oczy się otwierają, kiedy kobieta niesie już o wiele za dużo i naprawdę potrzeba zazwyczaj porządnego wstrząsu, by sobie uświadomić, że daje sobą pomiatać. Wydaje mi się, że przyczyną jest nie tyle brak samoakceptacji (bo ten powstaje dopiero w związku) i lęk przed samotnością, co obrazki wyniesione z dzieciństwa. Chociaż, czort wazmi, od czasu uleczenia teraz ja mam harem ![]()
#1612 | |
Killing me softly
|
Cytat:
Według mnie w dużej mierze to jednak jest lęk przed samotnością. Niektóre dziewczyny nie potrafią być same, a miernikiem ich wartości jest posiadanie faceta. Obojętne jakiego, byle był. Mogą być nawet dodatkiem do niego, to lepsze niż samotność. Taka postawa mnie irytuje i wtedy żalenie się "jaki to on zły" nie budzi we mnie współczucia. Nie mówię, że tak jest z osobami wpisującymi się w tym wątku, może z niektórymi tak... ale generalnie to mały off top, powstały na skutek przeczytania kilku wątków i zasłyszanych historii ![]()
![]() |
#1613 |
Zakorzenienie
|
Ja coś dodam od siebie.... stara sprawa z początku studiów
![]() Spotykałam się zmkolesiem, na początku było fajnie, ale potem sie nie kleiło, nadszedł moment by zerwać, ale jakoś tak nie było jeszcze wyraźnego pretekstu, wiecie jak to czasem jest. Kiedys zaspałam na wykład, mój eks do mnie (przy kolegach) : "zwlekłaś się wreszcie z łożka wywłoko jedna?" ja: ![]() ![]() ![]() potem coś tam zagadywał , ja się pytam po co ten tekst, w końcu zupełnie nie w jego stylu on na to: "bo chciałem zerwać i wiedziałem że ty tez chciałaś, ale ja nie zrywam z kobietami, wiec dałem Ci powód, żebyś sama zerwała" ![]() ![]()
#1614 |
Wtajemniczenie
|
Lukrecja, to jest często nieuświadamianie sobie, że zasługuje się na kogoś lepszego.
Jeeezu, ja bym w ŻYCIU nie powiedziała że będę z takim frajerem z jakim byłam aż 1,5 roku, zawsze byłam troche feministką, nie dałam sobie w kaszę dmuchać a tu co? taki idiota i za przeproszeniem zero mnie omotało, bo nie wiem jak o teraz inaczej nazwać. Ale na szczęście człowiek uczy się na błędach.
#1615 |
Wtajemniczenie
|
Ja widzę jeden mały plus w tych wszystkich przejściach z facetami...
![]() Wiele z nich przeżyłyśmy w młodym wieku, zupełnie niedoświadczone w tych sprawach. Jednak na pewno część z tych facetów będzie nas dobrze wspominać. Z upływem lat wybierając coraz starsze (a co za tym idzie bardziej obeznane w sprawach damsko-męskich) partnerki mogą już nie znaleźć drugiej takiej, która będzie dla nich "za dobra". Doszłam do tego wniosku na swoim przykładzie... Tkwiąc w tym nieco toksycznym związku byłam młodziutka (jeszcze bardziej ![]() ![]()
![]() |
#1616 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Zakorzenienie
|
Z mojego przypadku (nie jest az tak tragicznie jak w nitkórych tu przypadkach
![]() 1.Jesteśmy na imprezie, mój chłopak pije pije w końcu jest podpity, siedzi koło mnie nasz wspólny kolega i mój chłopak obok mnie. Ten wspólny kolega tez narabany , zaczyna mnie wyzywac od ku.rew i dziwek( ktos mu cos powiedział o mnie, a to najlepszy przyjaciel mojego chlopaka+alkohol=efekt niezły). Strzeliłam mu dwa razy po pysku, i wybiegłam z imprezy. Mój chłopak został, nie wyszedł nawet za mną, na nastepny dzien stwierdził ze nic nie słyszał( jasne, przeciez siedzial tylko obok mnie trudno było usłyszeć..) 2. Kolejna już impreza z moim chłopakiem, znowu jest podpity, zaczyna sie bawić( na trzezwo nigdy), pelno ludzi na parkiecie, a TZ hula na całego, fajnie dobrze jest bawimy sie, na parkiecie jest tez nasza wspólna kolezanka, Tz tancuje i tancuje w pewnym momencie ja sie odwracam a on zabawia sie z nia, przycisnal ja do sciany i tam sie zabawiają(ociera sie o nią itp łatwo sie domyslić czym..), myslałam ze eksploduje. A on no co ty to tyko kolezanka... Na pytanie co by było gdybym ja sie zabawiała tak tez kolega odpowiedział: dostałabys z***e i poszlabys do domu :szok: 3. On Staje przed lustrem " o kurde ale ja jestem piękny, ale masz ładnego chłopaka, kurcze dlaczego ja jestem taki piękny... 4.Zle sie czuje, na dodatek stresuje sie matura wiec nie mam ochoty isc na impreze. On zmusił mnie zebym poszła, po czym sam sie narabał, kiedy ja chcialam wracac do domu on zamiast isc ze mna mówi zebym pojechała z innym kolegą a on sobie jeszcze zostanie. Po czym zostałam, i musialam go prowadzic do domu, zebym nie szedł zrodkiem ulicy, wyrzucil znak drogowy do fosy... 4. Nie bocz sie i nie rób scen Mała i tak będziesz chciała.. Jak sobie jeszcze cos przypomne to napisze... A ja dalej z nim jestem..
#1618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
W przypadku facetów mniej znaczy więcej, bo im mniej poświęcasz im uwagi, tym większe wzbudzasz w nich pożądanie! Przyczyną połowy naszych blędów życiowych jest to, że odczuwamy tam, gdzie powinniśmy myśleć, a myślimy tam, gdzie powinniśmy odczuwać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak jak pisała Alessa80 coś w tym jest. Gdy uświadmiamy sobie jakie byłyśmy głupie, coś w nas pęka i ta miłość szybko wyparowuje. Byłam w związku na odległość....kolega miał czasami b. duże schizy, a to balował, a to mial jakieś kłopoty. Jak wyłączył komórkę to ja siedziałam i się martwiłam. Ile razy mu kase pożyczałam, jak pomyślę ile ja na niego wydałam. Boże jaka byłam głupia.....w sumie jakie doświadczenie może mieć dziewczyna w wieku 16lat, która ma pierwszego chłopaka. Wiadomo, ze to nowa sytuacja i popełniamy wiele błędów nieświadomie. Dobrze, ze już po tych kilku latach uświadomiłam sobie jak jest i już drugi raz nie popełnie podobnych błędów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.