|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() Byli ze sobą bardzo niedługo, miesiąc moze troche dłuzej, ona oświadczyla mu ze nie jest gotowa na związek, bardzo to przeżył, płakał ciągle itp.. Potem my zostalismy para, a o niej wiecej nie słyszałam, az do patrzenia na jej zdjecia na nk jak był u mnie( bo ja mam konto a on nie),jakies głupie dogadywanie madzia to madzia tamto, az do tej sobotniej imprezy.. Rozumiem powiedziec czesc i isc dalej po piwo, ale on z tego wsyztskiego nawet piwa nie kupił a po to szedł do baru .
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Ciekawe kiedy dziewczyna przestaje być dziewczyną a staje się strażnikiem
Chociaż z drugiej strony znam takie przypadki i wiem jak dziewczyny potrafią być przewrażliwione (najczęściej słusznie). Sama jestem, ale na innym punkcie..
|
|
#1743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo nie rozumiem tego co napisałaś. Skoro dziewczyny są przewrażliwione słusznie to nie pasuje tutaj zwrot przewrażliwione.
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Orzeszek, ja to bym już była naprawdę mocno podejrzliwa... To ona go rzuciła, on rozpaczał, a teraz znów ona jest w jego życiu
pogadaj z nim i powiedz otwarcie, że jeśli zależy mu na Tobie to niech przestanie utrzymywać z nią kontakt, bo Ciebie to boli...Jeśli jesteś dla niego ważniejsza niż ona, zgodzi się na to.
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tych jego numerów uzbierałaby sie spora kupka(o czym pisałam pare stron wcześniej..) sory za off topa
|
|
#1747 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i ogladam ich zdjecia ale to nie znaczy ze go nadal kocham czy ze gdyby zaczal o mnie zabiegac to by mial u mnie jakies szanse! Rozstalismy sie z jakiejs przyczyny i wiecej nie bedziemy razem ale to nie znaczy ze go (ich) juz nienawidze - nie sa moimi wrogami i utrzymujemy kolezenskie kontakty. To że spotkal ja przypadkiem - Ty nigdy nikogo przypadkiem nie spotykasz? Moze nie chcial Ci mowic zebys nie denerwowala bo wie jak bys zareagowala a moze tylko kolezensko gadali i nie powodow do niepokoju...Cytat:
Sama utrzymuje normalne kontakty z byłymi i nie widze w tym nic zdrożnego. Miałabym za złe, jeżeli moj facet byłby zazdrosny o moje normalne kontakty z byłymi. Jeżeli Twoj tż nie ma u Ciebie zaufania to moze nie wiem, powinniscie ze soba powaznie porozmawiac? Przykro mi ze zdenerwowala Cie moja wypowiedz, ale nie bierz sobie moich słów za złe i pomyśl, czy aby na pewno nie przesadzasz? Nieuzasadniona zazdrość moze zniszczyc kazdy zwiazek...Cytat:
Niejednokrotnie tak robie Pytam się co u niego słychać, rozmawiamy o swoich obecnych miłościach, itd. Nie analizuje kłótni Zwłaszcza że moje rozstania z reguły przebiegały w pokojowej atmosferze... Ludzie mogą nie chcieć być dalej razem ale nadal się lubić, co w tym dziwnego? ...
|
||||
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie pozwala-nie raczej poprosila zeby tego nie robił bo mi jest przykro z tego powodu. Zwłaszcza ze dziewczyna zaliła sie ze kocha mojego Tzta, ze załuje ze z nim nie jest itp itd do mojego kolegi, wiec mam jej powiedziec " Wiesz Madziu moze jeszcze sobie z nim pogadasz w lozy, ja nie bede wam przeszkadzac? :c ool:![]() Albo jestem nienormalna lub niedorozwinięta, ale po prostu nie rozumiem celu i sensu rozmawiania z była dziewczyna, w tajemnicy przed obecną Temu sie z nia nie jest zeby z nią nie rozmawiać i nie miec z nia kontaktu.Koncze bo sie z tego zrobi orzeszkowe problemy z Tz tem
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro rozmowy z nim nic nie dają, to postaw sprawę jasno - albo jesteś ze mną i nie masz z nią ŻADNEGO kontaktu, albo idź sobie do niej. (zawsze istnieje ryzyko że po przemyśleniu sprawy może iść do niej, ale przynajmniej sprawa by się rozwiązała )
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy dobrze radzę, ale wynika to napewno z moich ostatnich przeżyć.
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Subskrybuję wątek
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Rada na przyszłość można włączyć subskrypcję klikając w Narzędzia -> subskrybuj ten watek
![]() Regularnie podczytuję kolejne wpisy, nie które historie są przerażające. Skąd im sie biorą takie głupie pomysły. ![]() |
|
|
|
#1753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak coś sobie przypomnę dorzucę kawałek do tego pokaźnego zbioru
|
|
|
#1754 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jezeli dziewczynie przeszkadza ze jej TŻ spatyka sie z ex to powinna mu to powiedziec a on powinien zaprzestac. Sama bym na to nie pozwolila bo dla mnie to jest nie wporzadku, skoro jest ze mna to jest ze mna a o ex powinien zapomniec i pomyslec o tym ze OBECNA dziewczyne moze to bolec. I dziewczyny nie denerwujcie sie na siebie<bo jak czytam to czasem przesadzacie> kazda ma swoje widzimisie i zasady ktore powinnismy tolerowac i szanowac a nie potepiac
wysluchajmy i doradzmy ale bez krzyku pozdrawiam
|
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1756 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam cały wątek - wciąga jak dobry kryminał
![]() A jak już poznałam tyle waszych osobistych przejść to czuję się zobligowana do napisania czegoś od siebie Dobrze znane mi małżeństwo z jakimś 10letnim stażem: 1. ona wzięła z nim ślub bo był podobny do aktora który jej się podobał (no może to nie był bezpośred powód ślubu ale od tego się zaczęło )2. jest właścicielką kilku mieszkań (chyba trzech) ale nigdy w żadnym nie zameldowała swojego męża - był zameldowany u swojej matki a jak ta przprowadziła się do innego miasta został bezdomny - klawo nie? - teoretycznie ale zawsze to bezdomny 3. wyprowadzał się od niej średnio raz do roku (ze trzy razy) i zawsze wracał - kilka miesięcy mieszkał u nas...dopóki nie pojawiło się nasze dziecko. wtedy przy kolejnej wyprowadzce musiał wynająć mieszkanie 4. zrobiła mu publicznie awanturę w banku że wyciągnął jej pieniądze z konta (sama wydała i zaponiała) - czytaj: ukradł 5. współżyli klka razy w roku a i tak bardzo niechętnie (on był chętny) 6. mają jedno dziecko. drugiego nie chciał bo wystarczyło mu że jedno patrzy jak się rodzice kłócą - powiedziała mu że bierze pigułki, poszła z nim do łóżka i "zrobiła sobie" drugie 7. on wyjechał za granicę, złożył pozew o rozwód (pięknie to wygląda - zostawił żonę w ciąży )8. miał utrudnione spotkania z dziećmi do czasu aż ona straciła super płatną pracę a on zaczął dobrze zarabiać na obczyźnie wtedy mógł nawet nocować u niej przyjeżdżając do kraju (stąd to drugie dziecko )9. sprawa o rozwód się jakoś rozeszła... Numery wykręcane przez kobietę co prawda ale i facet |
|
|
|
#1758 |
|
Raczkowanie
|
No no , rzeczywiście ostatni post mnie wciągnął. Dobry materiał na książkę lub film.
Dawno mnie tu nie było. Cóż jakoś ostatnio nie daję facetom powodów do wykręcania mi numerów. My, ludzie, ranimy siebie z byle powodu i nawet przyznać się do głupoty nie potrafimy.
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
orzeszek01 masz całkowita racje że twój Tż powinien zerwać z nią kontakt zwłaszcza po tym co wcześniej napisałaś jakie jest z niego ziółku to wszystkiego można się po nim spodziewać dobrze że postawiłaś sprawę jasno i poprosiłaś aby zerwał z nią kontakt ale powinnaś być bardziej stanowcza bo zakochana dziewczyna ( jego była) może zrobić sobie jakąś nadzieje tymi przypadkowymi spotkaniami lepiej tzw dmuchać na zimne.I odemnie dziwie się że z nim jeszcze jesteś.
|
|
|
|
#1761 |
|
Raczkowanie
|
Na urodzinach kolezanki poznałam pare, ktora byla z 2 lata po slubie chyba tylko. Juz wtedy zauwazylam, ze chlopak z tego zwiazku czesto na mnie spoglada i zagaduje w taki sposob, ktory swiadczyl o minimalnym flircie. Glupio sie czulam, bo widzialam, ze jego zona chyba tez to zauwazyla. Nie robil tego jakos strasznie widocznie, ale jednak. Dzien po urodzinach dostaje smsa od niego. Pytam skad ma moj numer a on odpisal, ze tajemnica i nie mam mowic tej kolezance (ktora miala urodziny) ze ma moj nr. Wiem, ze moja kolezanka i zona tego chlopaak to dobre kolezanki. Nie odpisalam juz mu na smsa i kontakt sie urwal. Nie powiedzialam tez kolezance o tym incydencie bo po co. Niedawno (niecaly rok po tamtych urodzinach) otrzymalam zaproszenie i komentarz do zdjecia na nk z widocznym komplementem...oczywiscie od niego. Nie odpisalam ale zaproszenie przyjelam. Miesiac temu mielismy okazje znowu sie spotkac na urodzinach
juz nie byl taki flirciarski ale troche tak Zal mi jego zony, bo ciekawe czy czesto mu sie zdarza flirtowac z innymi. Moze kiedys on trafi na laske, ktora podchwyci jego zaloty i zdrada murowana....
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
ja byc chciala Ci przybic piatke i bardzo pochwalic za super postawe!!
z jednej strony moze powinnas powiedziec jego zonie zeby wiedziala na czym stoi a z drugiej nie powinnas sie mieszac :P ty wybralas ta druga wersje, kazda ma swoje plusy i minusy, ale to co robisz zeby zbyc tego chlopaka jest naprawde swietne i bardzo fair wobec zonki;* super naprawde super
Edytowane przez G a b i Czas edycji: 2008-06-09 o 18:34 Powód: poprawa bledow :) |
|
|
|
#1763 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz Od razu mial przegrane na starcie, ze ma zone a kokietuje inna czyly mnie . Trzeba bylo sie zastanowic porzadnie przed slubem a nie teraz szukac rozrywek. Zawsze mi sie chcialo rzygac na mysl o takich osobach (facet/kobieta) Nienawidze oszukiwania podobno najblizszej osoby, ktora nam ufa i wierzy w nasza milosc. Niewybaczalne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
nomm to fakt smutne
ale sama wiem ze czasem ta druga osoba zmusza nas do takich rzeczy zaniedbujac nas itp ale to sa rozna sytuacje i roznie ludzie dlatgo takie sprawy sa bardzo indywidualne
|
|
|
|
#1765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Takie kobiety najczęściej dobrze wiedzą, jaki jest mężuś, ale Z MIŁOŚCI trwają, bo jednak wybrał je (w ich mniemaniu), a że czasem skoczy w bok, "cóż, misiu ma słabość do kobiet". Niestety, zbyt wiele kobiet daje przyzwolenie na zdradę i faceci nawet się za bardzo nie muszą kryć...
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Raczkowanie
|
moj chlopak wie ze jesli zdradzil by mnie tak na maxa to nie ma co wracac a jesli w jakims malym stopniu to bardzo bym to odczula bo na tym punkcie jestem przewrazliwiona :O ale wierze ze jego milosc do mnie i przezycia <rodzice,wujkowie,exs> pokazaly mu ze to nie jest najlepsze :P
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1768 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie ona go już od dawna nie kręci...szkoda że nie słyszałyście jak wygadywał na nią prze sprawą rozwodową
ale wystarczyło że na chwilę przestawała traktować go jak śmiecia to już było mu lepiej i mógł wrócić (najczęściej okazywało się wtedy że trzeba zrobić remont a on ma wziąć na ten remont kredyt albo podobne historie). Tylko że jak się na koniec zeszli to jego rodzina, świadcząca na jego prośbę przeciwko niej, świeciła oczami przed nią, że brudy wywlekali na śwatło dzienne a teraz oni znowu się godzą.On jest typem faceta wiecznie nieszczęliwego, za przyczynę swoich wszelkich życiowych niepowodzeń birącym swoje niezbyt udane dzieciństwo |
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero odkrylam ten wątek i z nauki nici
Wiec opowiem Wam moje doswiadczenia z ex ![]() Kilka lat temu on juz byl na studiach w wiekszym miescie, a ja jeszcze w liceum. Mieszkał w mieszkaniu studenckim (faceci i laski). ex TZ obiecal, ze ma moje urodziny zaprosi mnie do siebie i pojdziemy do teatru na "Romeo i Julie". Pewnego dnia dzwonie do niego w jakiejs pilnej sprawie, ale on nie odbiera. Próbuję raz, drugi, trzeci, dziesiąty. W koncu odbiera, slyszę ze jest w jakims tlumie, duzo ludzi, glosy. A przeciez mial sie uczyc. Pytam się go : gdzie jestes? On: w teatrze ja: z kim? on: z Magdą (wspollokatorka) ja: na czym ???? on: na Romeo i Julii ja: coooooo????? on: no co? przeciez musialem się upewnić, że Cię na żadną szmirę nie zaprosilem. |
|
|
|
#1770 |
|
Zadomowienie
|
No ładnie ;-)
Znalazlam fajny artykuł http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.ht...6&wid=10035284
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:27.

.

Chociaż z drugiej strony znam takie przypadki i wiem jak dziewczyny potrafią być przewrażliwione (najczęściej słusznie). Sama jestem, ale na innym punkcie..
pogadaj z nim i powiedz otwarcie, że jeśli zależy mu na Tobie to niech przestanie utrzymywać z nią kontakt, bo Ciebie to boli...
i ogladam ich zdjecia ale to nie znaczy ze go nadal kocham czy ze gdyby zaczal o mnie zabiegac to by mial u mnie jakies szanse! Rozstalismy sie z jakiejs przyczyny i wiecej nie bedziemy razem ale to nie znaczy ze go (ich) juz nienawidze - nie sa moimi wrogami i utrzymujemy kolezenskie kontakty.
Niejednokrotnie tak robie
Zwłaszcza że moje rozstania z reguły przebiegały w pokojowej atmosferze... Ludzie mogą nie chcieć być dalej razem ale nadal się lubić, co w tym dziwnego? 

ale sama wiem ze czasem ta druga osoba zmusza nas do takich rzeczy zaniedbujac nas itp ale to sa rozna sytuacje i roznie ludzie dlatgo takie sprawy sa bardzo indywidualne