Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane) - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-28, 18:25   #1861
ViLLeMkA
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez karenina19 Pokaż wiadomość
Ja nie zapomne tego, co raz uslyszalam przy rozstaniu:

ON: Wiesz, moglabys chociaz docenic, ze nigdy cie nie zdradzilem a przeciez moglem!
JA: A co to, ja niby nie moglam cie zdradzac gdybym chciala?
ON: Ty? No cos ty,PRZECIEZ JESTES KOBIETA!!
zeby sie czasem nie zdziwil

ViLLeMkA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 19:00   #1862
paryzanka202
Zakorzenienie

Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
To teraz pora, żebym napisała w skrócie to co jeden osobnik mi wykręcił

Znamy się jakieś 1.5 roku, on starszy o 4 lata.

Na początku standardowo- wszystko było okej- ale potem się okazało jak strasznie on lubi imprezki a codzienne piwko było dla niego standardem.

Wykręcił mi tyle numerów, że wszyscy byli w szoku jak ja to wytrzymałam.
Widywaliśmy się głownie 1-2 razy w tyg, bo dzieliło nas 30km. Jednego dnia tuż przed spotkaniem napisał mi smsa, że jednak nie przyjedzie, bo kumpel kupił samochód i musi to z nim opić. Więc nie jest w stanie prowadzić- po czym stwierdził, że niedługo jedzie do innego miasta na festyn. Wkurzyłam się- do mnie nie jest w stanie przyjechać, ale na festyn tak. Zadzwoniłam do niego, a ten do mnie, że nie będzie teraz ze mną rozmawiał.

Innym razem już było źle miedzy nami, pokłociliśmy sie na gg, po jakimś czasie ruszyło mnie sumienie, doszłam do wniosku, że zadzwonie do niego bo nie warto się kłocić- odebrał jego kolega, który stwiedził, że mój były nie może teraz ze mną rozmawiać bo się spił i śpi teraz. A spił się bo przeze mnie miał ciężki tydzień i musiał odreagować koledze kazałam przekazać, że w takim razie nie mamy już o czym rozmawiać. Na drugi dzień podłącza się do mnie luby i pyta czy to prawda co powiedział mu kolega- ja stwierdzam, że raczej tak, chyba, że ma mi cos do powiedzenia- stwierdził, że nie- bo jeszcze nie wytrzeżwiał

Ten sam kolega jakiś czas wcześniej od tego wydarzenia odebrał tel mojego lubego jak dzwoniłam i zaczął na mnie krzyczeć, że po co ja dzwonie do niego przeciez nie mam z nim dziecka stwierdziłam, że skąd wie, czy nie jestem w ciąży a ten zaczął sie drzeć, że ja na pewno go zdradzam rozłączyłam się.

Rozstaliśmy się- bo on nie był pewny czy kocha więc ja podjęłam decyzje za niego a on stwierdził, że to lepiej, bo są wakacje i będzie i tak zajęty

mięły wakacje- odezwał się, jakoś tak się złożyło że się zeszliśmy- po miesiącu on znowu nie był pewny czy kocha więc zerwaliśmy- a ja na studniówke poszłam z kim innym.

Ale jakoś tak się złożyło, że kontaktu nigdy nie zerwaliśmy definitywnie. Ja przez ten czas zdążyłam być z kim innym.

Pewnego marcowego dnia zadzwonił były- stwierdził, że kocha, strasznie tęskni, że się zmienił. Ze nie może sobie znaleźć żadnej dziewczyny, bo każdą porównuje do mnie. Ja olałam- byłam szczęśliwa w zwiazku- dzwonił jeszcze pare razy zapewniał, że kocha i będzie czekał aż rozstane się z obecnym, snuł jakieś plany wspólnego mieszkania
ja olałam, ale tak się stało, że rozstałam się z chłopakiem a nade mną wisiała wizja wesela brata i nie miałam z kim iść- on się zaoferował a ja się zgodziłam. On w między czasie stracił prawko za jazdę po pijanemu.

I przed weselem pisał do mnie tak jak nigdy- jakby mu zależało i w ogole- wesele bylo w tamten weekend. On na weselu całkiem nie do poznania- przytulał się, był milutki ciągle całował- cała rodzinka jest nim zachwycona i w ogółe.

Dzisiaj z nim rozmawiam a on stwierdza, że przytulał i całował bo chciał być miły a z tym, że mnie kocha to musiałam go źle zrozumieć

To tak w skrócie- numerów było znacznie, znacznie więcej

to ja po raz kolejny trafilam na pana ktory uwielbia wychodzenie z kumplami itp.Na poczatku znajdywal dla mnie duzo czasu,choc byl zajety szko;a.
potem niby sie nic nie zmienilo wciaz tak samo mnie uwielbia itp a nie widzielismy sie juz ze 3 tyg,choc on nie ma nic do roboty(oprocz wychodzenia z kumplami). Oczywiscie jest tak zajety soba i kumplami,ze potrafi sie nie odzywac caly dzien,nastepnego dnia przepraszac i mowic,ze jest za glupi by sie ze mna spotykac i ,ze teskni strasznie.I kolejne dni nie odzywac.
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 20:25   #1863
myk myk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość

to ja po raz kolejny trafilam na pana ktory uwielbia wychodzenie z kumplami itp.Na poczatku znajdywal dla mnie duzo czasu,choc byl zajety szko;a.
potem niby sie nic nie zmienilo wciaz tak samo mnie uwielbia itp a nie widzielismy sie juz ze 3 tyg,choc on nie ma nic do roboty(oprocz wychodzenia z kumplami). Oczywiscie jest tak zajety soba i kumplami,ze potrafi sie nie odzywac caly dzien,nastepnego dnia przepraszac i mowic,ze jest za glupi by sie ze mna spotykac i ,ze teskni strasznie.I kolejne dni nie odzywac.
Jestes z nim obecnie tak?
Mialam podobny przypadek, z czasem dobijalo mnie to tak ze nie wytrzymalam. Zatracilam sama siebie w tym zwiazku i czulam sie tak samo bezwartosciowa jak kot w worku. Czulam sie niepotrzebna chociaz podobno bylam z osoba, dla ktorej jestem wazna. Po zerwaniu odzylam i znowu poczulam sie atrakcyjna.
Better better better
myk myk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 20:43   #1864
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myk myk Pokaż wiadomość
Jestes z nim obecnie tak?
Mialam podobny przypadek, z czasem dobijalo mnie to tak ze nie wytrzymalam. Zatracilam sama siebie w tym zwiazku i czulam sie tak samo bezwartosciowa jak kot w worku. Czulam sie niepotrzebna chociaz podobno bylam z osoba, dla ktorej jestem wazna. Po zerwaniu odzylam i znowu poczulam sie atrakcyjna.

Jestesmy na etapie "randkowania" jednak ja uwazam,.ze jezeli chce byc moim facetem to powinien sie starac.Przed chwila zadzwonil, gadalismy z 10 min,ma zadzwonic jeszcze pozniej. Wspomnial,ze moglibysmy sie gdzies wybrac razem.
Na poczatku pomyslalam,ze moze skoro widujemy sie od miesiaca regularnie to cos z tego wyjdzie.Spytalam sie go nawet co o mnie mysli itp powiedzial,ze swietnie spedza mu sie ze mna czas,ze jestem cudowna bla bla bla. A tu 3 tyg bez spotkania.Fakt,ze odzywal sie przez ten czas,no ale gdyby mu zalezalo to by sie spotkal a nie gadal o tesknocie.Wydaje mi sie,ze on nie dojrzal do zwiazku,sam mi mowil,ze nigdy nie byl w powaznym zwiazku itp
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 22:05   #1865
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:

uh, skąd ja to znam

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 22:10   #1866
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi sie,ze on nie dojrzal do zwiazku,sam mi mowil,ze nigdy nie byl w powaznym zwiazku itp
Nawet jak nie był, to każdy człowiek wie, że w związku (lub na etapie spotykania się) ludzie widują się częściej niż raz na 3 tygodnie... Wg mnie powinnaś z nim poważnie porozmawiać, a jak to nic nie da, to się wycofać...
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 01:02   #1867
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Jestesmy na etapie "randkowania" jednak ja uwazam,.ze jezeli chce byc moim facetem to powinien sie starac.Przed chwila zadzwonil, gadalismy z 10 min,ma zadzwonic jeszcze pozniej. Wspomnial,ze moglibysmy sie gdzies wybrac razem.
Na poczatku pomyslalam,ze moze skoro widujemy sie od miesiaca regularnie to cos z tego wyjdzie.Spytalam sie go nawet co o mnie mysli itp powiedzial,ze swietnie spedza mu sie ze mna czas,ze jestem cudowna bla bla bla. A tu 3 tyg bez spotkania.Fakt,ze odzywal sie przez ten czas,no ale gdyby mu zalezalo to by sie spotkal a nie gadal o tesknocie.Wydaje mi sie,ze on nie dojrzal do zwiazku,sam mi mowil,ze nigdy nie byl w powaznym zwiazku itp
A on nie jest z Bytomia?

Bo zachowanie jak mojego byłego, więc pomyślałam, że normalnie czytam o nim. Zwłaszcza to mówienie, że jest głupi i przepraszanie, a potem znów to samo.

Tutaj wszystko jest możliwe i chyba nic mnie już nie zadziwi

Edytowane przez nice6irl
Czas edycji: 2008-06-29 o 09:02
nice6irl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 13:59   #1868
marta124
Przyczajenie

GG do marta124

Kiedyś spotykałam się z chłopakiem,ktory uwielbiał pić piwo.Z początku sprytnie to ukrywał,do czasu gdy na randce na raz zamowil dwa piwa.To nic,ze przyjechalam samochodem i wiedzial,ze nie bede pic.Stwierdzil,ze on je wypije.Potem bylo jeszcze jedno i jeszcze....skonczylo się tak,ze kompletnie pijanego odwiozlam go do domu...czemu ja wtedy z nim siedzialam?Do dzis nie wiem Jeden chłopak wystawil mnie tydzien przed studniówką.Z tego co tu czytałam,nie mnie jedną.Stwierdzil,ze nie ma garnituru a specjalnie nie bedzie kupował.Luz.
Kiedys poznalam super chlopaka,świetnie nam sie rozmawialo.Byl inteligentny,błyskotliwy i posiadał cudowne poczucie humoru.Mi nie bylo do smiechu,kiedy po nocnym spacerze nie chcial mnie odprowadzic do domuZostawil mnie po prostu na środku ulicy i poszedł na autobus...
Jednak mistrzem był mój ostatni facet.Ten to był udany.Pan asystent.Wiecznie wcisniety w garnitur i sztywny jak kołekBrak poczucia humoru i potworne kompleksy.Imponowal jedynie wiedzą.Po imprezach to JA odwoziłam go do domu,nigdy sie nie zainteresowal czy bezpiecznie dotarłam.Kiedys zaplanowalam romantyczny wieczor,kolacja itd.Zostal na noc, po czym o 5.00 rano zaczal sie ubierac "bo koniecznie musi wracac do domu,bo mama woli jak spi u siebie"Dodam,ze mial 28 lat...Koniec tej męczarni zwanej związkiem miał miejsce wtedy,gdy po tym jak sie kochalismy wypalił mi tekstem-"jak bedzie dziecko,to ja płacę alimenty" aha cos jeszcze mi sie przypomnialomam w domu dwa koty.Kiedy zostawal u mnie,to kazal mi drzwi (byly przesuwne) blokować miotłą,bo brzydził sie zwierząt...Bogu dzięki otworzylam oczy i pogoniłam dziada!!!!probowal potem jeszcze cos naprawiac,ale dajcie spokoj...gdzie ja mialam oczy...?
marta124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:02   #1869
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta124 Pokaż wiadomość
Kiedyś spotykałam się z chłopakiem,ktory uwielbiał pić piwo.Z początku sprytnie to ukrywał,do czasu gdy na randce na raz zamowil dwa piwa.To nic,ze przyjechalam samochodem i wiedzial,ze nie bede pic.Stwierdzil,ze on je wypije.Potem bylo jeszcze jedno i jeszcze....skonczylo się tak,ze kompletnie pijanego odwiozlam go do domu...czemu ja wtedy z nim siedzialam?Do dzis nie wiem Jeden chłopak wystawil mnie tydzien przed studniówką.Z tego co tu czytałam,nie mnie jedną.Stwierdzil,ze nie ma garnituru a specjalnie nie bedzie kupował.Luz.
Kiedys poznalam super chlopaka,świetnie nam sie rozmawialo.Byl inteligentny,błyskotliwy i posiadał cudowne poczucie humoru.Mi nie bylo do smiechu,kiedy po nocnym spacerze nie chcial mnie odprowadzic do domuZostawil mnie po prostu na środku ulicy i poszedł na autobus...
Jednak mistrzem był mój ostatni facet.Ten to był udany.Pan asystent.Wiecznie wcisniety w garnitur i sztywny jak kołekBrak poczucia humoru i potworne kompleksy.Imponowal jedynie wiedzą.Po imprezach to JA odwoziłam go do domu,nigdy sie nie zainteresowal czy bezpiecznie dotarłam.Kiedys zaplanowalam romantyczny wieczor,kolacja itd.Zostal na noc, po czym o 5.00 rano zaczal sie ubierac "bo koniecznie musi wracac do domu,bo mama woli jak spi u siebie"Dodam,ze mial 28 lat...Koniec tej męczarni zwanej związkiem miał miejsce wtedy,gdy po tym jak sie kochalismy wypalił mi tekstem-"jak bedzie dziecko,to ja płacę alimenty" aha cos jeszcze mi sie przypomnialomam w domu dwa koty.Kiedy zostawal u mnie,to kazal mi drzwi (byly przesuwne) blokować miotłą,bo brzydził sie zwierząt...Bogu dzięki otworzylam oczy i pogoniłam dziada!!!!probowal potem jeszcze cos naprawiac,ale dajcie spokoj...gdzie ja mialam oczy...?
faktycznie wesoło miałaś a tego ostatniego dobrze że pogoniłaś, gratuluję że nie bawiłaś się w wybaczanki i piętnaste szanse tylko bezproblemowo umiałaś zakończyć związek

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-30, 14:50   #1870
Osiak
Zadomowienie

GG do Osiak

Wybaczcie ale muszę
http://www.youtube.com/watch?v=Pfe2EJ7Z6jk

To jest czasem dokładnie na tej zasadzie wszystko, kto komu bardziej dołoży na słowa
Stary 2008-06-30, 15:10   #1871
karenina19
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to karenina19

Cytat:
Napisane przez Osiak Pokaż wiadomość
Wybaczcie ale muszę

To jest czasem dokładnie na tej zasadzie wszystko, kto komu bardziej dołoży na słowa

Nie no po prostu padlam ze smiechu i tyle !!

karenina19 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-30, 15:22   #1872
mOna01
Zakorzenienie

Cytat:
Wybaczcie ale muszę

niezłe ;p

mOna01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 10:46   #1873
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Wybaczcie ale muszę

Świetne te bitwy

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
A on nie jest z Bytomia?
Czy ktoś tutaj jest z Bytomia ?

Taki mały OFF TOP
m0nia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 10:52   #1874
ewelinka25
Raczkowanie

Cytat:
Wybaczcie ale muszę

ewelinka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-01, 11:05   #1875
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez m0nia1986 Pokaż wiadomość

Świetne te bitwy

Czy ktoś tutaj jest z Bytomia ?

Taki mały OFF TOP
Ooo, czyli mam znajomą z miasta pozdrawiam
Stary 2008-07-01, 11:27   #1876
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Ooo, czyli mam znajomą z miasta pozdrawiam
Aż mnie zatkało hehe

nice6irl wcześniej czytałam o Twoich problemach z chłopakiem.
Poprawił się? Czy postanowiłaś jednak nie dawać mu tej szansy?
Stary 2008-07-01, 11:44   #1877
nice6irl
Zakorzenienie

m0nia1986,

to chyba nic strasznego, że pochodzimy z jednego miasta nie powinno cię zatykać, tutaj to się zdarza, w końcu wizaż jest taki obszerny . ja się nawet ucieczyłam, bo to zawsze raźniej

Odnośnie mojego chłopaka- tak, jak zapowiedziałam, dostał drugą szansę, tym razem nie do zmarnowania.
Ciągle, od tamtego czasu, słyszę zapewnienia, że podobna sytuacja już nigdy nie będzie miała miejsca- ale wiadomo, że są to tylko słowa i podchodzę do tego z dystansem. Powiedziałam mu, że odwzajemnie mu wszystko, nawet zdradę i chyba się chłopak trochę wystraszył. Chociaż oczywiście nie mam zamiaru pogrążać już bardziej naszego związku, tylko go ratować, więc nie byłoby mnie stać na taki skok w bok. Ale on o wszystkim wiedzieć nie musi, aczkolwiek zrobiłam to trochę ze złośliwości
Ten okres czasu nie był najlepszy w naszym związku, moje wieczne awantury o wszystko i jego brak pomysłu na poprawienie naszych relacji- wszystko narastało i już byłam prawie pewna, że związek ten umrze śmiercią naturalną, że nie przetrzymamy tego napięcia. Ale jakiegoś dnia uświadomiłam sobie, że mój facet jest w pewnym sensie wyjątkowy, że nie powinnam tak łatwo się poddawać.
Po 3 dniach miała miejsce trudna sytuacja, bo mój tż otworzył się przede mną i zwierzył ze swoich problemów. Wiele wtedy zrozumiałam. Ja- wybuchowa choleryczka, uparta i nieznośna, po każdej kłótni krzyczałam, wyzywałam, nawet dochodziło do rękoczynów , mówiłam nawet, że nienawidze; on- spokojny, wiele wytrzyma, nie wybucha, tylko słucha. W końcu popłynęło kilka szczerych łez i powiedział mi, że najchętniej uciekłby gdzieś daleko, bo jego ukochana dziewczyna go nienawidzi, a w domu ma problemy i nikt nie liczy się z jego zdaniem. Przejrzałam trochę na oczy. I zobaczyłam w nim wiele wartości, których dotąd nie widziałam Myślę, że jesteśmy szczęśliwi.

To tyle, ale się rozpisałam
Stary 2008-07-01, 12:13   #1878
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
m0nia1986,

to chyba nic strasznego, że pochodzimy z jednego miasta nie powinno cię zatykać, tutaj to się zdarza, w końcu wizaż jest taki obszerny . ja się nawet ucieczyłam, bo to zawsze raźniej
Oczywiście, ze nic strasznego, ale na moich dwóch innych wątkach nie ma nikogo z Bytomia, stąd moje zaskoczenie
Oczywiście całkiem pozytywne

Cytat:
Odnośnie mojego chłopaka- tak, jak zapowiedziałam, dostał drugą szansę, tym razem nie do zmarnowania.
Ciągle, od tamtego czasu, słyszę zapewnienia, że podobna sytuacja już nigdy nie będzie miała miejsca- ale wiadomo, że są to tylko słowa i podchodzę do tego z dystansem. Powiedziałam mu, że odwzajemnie mu wszystko, nawet zdradę i chyba się chłopak trochę wystraszył. Chociaż oczywiście nie mam zamiaru pogrążać już bardziej naszego związku, tylko go ratować, więc nie byłoby mnie stać na taki skok w bok. Ale on o wszystkim wiedzieć nie musi, aczkolwiek zrobiłam to trochę ze złośliwości
Ten okres czasu nie był najlepszy w naszym związku, moje wieczne awantury o wszystko i jego brak pomysłu na poprawienie naszych relacji- wszystko narastało i już byłam prawie pewna, że związek ten umrze śmiercią naturalną, że nie przetrzymamy tego napięcia. Ale jakiegoś dnia uświadomiłam sobie, że mój facet jest w pewnym sensie wyjątkowy, że nie powinnam tak łatwo się poddawać.
Po 3 dniach miała miejsce trudna sytuacja, bo mój tż otworzył się przede mną i zwierzył ze swoich problemów. Wiele wtedy zrozumiałam. Ja- wybuchowa choleryczka, uparta i nieznośna, po każdej kłótni krzyczałam, wyzywałam, nawet dochodziło do rękoczynów , mówiłam nawet, że nienawidze; on- spokojny, wiele wytrzyma, nie wybucha, tylko słucha. W końcu popłynęło kilka szczerych łez i powiedział mi, że najchętniej uciekłby gdzieś daleko, bo jego ukochana dziewczyna go nienawidzi, a w domu ma problemy i nikt nie liczy się z jego zdaniem. Przejrzałam trochę na oczy. I zobaczyłam w nim wiele wartości, których dotąd nie widziałam Myślę, że jesteśmy szczęśliwi.
Powiem Ci ,że bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw
Skoro chłopak dobrze wykorzystuje swoja druga szansę to warto było ją dać.
Ja po kilku miesiącach udręki, znowu zaczynam widzieć wszystko bardziej kolorowo.
Mam nadzieję, że i w moim związku w końcu zaświeci słonce

A wracając do tych wszystkich numerów...[zasłyszane]

Była sobie para.
Byli ze sobą ładnych pare m-cy.
Po zakończeniu związku [ z przyczyn których tutaj wymieniac nie będę] żyli ze soba jak pies z kotem...
Wyzwiska, kłotnie.
Dziewczyna była kiedys w jednym pubie. Piła z kolezankami piwo, kiedy ów ex wleciał do baru i wylał na nią całe jej piwo
Później nasłał na nia dwie kolezanki, żeby ja pobiły.
Oczywiście dziewczynie nic sie nie stało, bo miała ze sobą dwie inne kolezanki. Ale fakt faktem, facet nie zasłużył nawet na to by splunąć mu w twarz.

Ja bym takiego typa zabiła gołymi rękami
Stary 2008-07-02, 14:42   #1879
biiibiii
Zakorzenienie

Dzisiejszy news od koleżanki
Planowali z chłopakiem wspolne wakacje. Najpierw on chciał żeby dołączyli do nich jeszcze jego znajomi i wogole były rózne akcje. Po wylaniu morza łez, po kłotniach w koncu jadą sami (bo jego znajomi wybrali inną opcję, nie z jego własnej woli..
Jadą gdzieś za granicę i on jej wczoraj powiedział że nie ma paszportu
Jadą a właściwie chyba mieli jechać w niedzielę... heh
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-02, 15:15   #1880
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:

Powiem Ci ,że bardzo się cieszę z takiego obrotu spraw
Skoro chłopak dobrze wykorzystuje swoja druga szansę to warto było ją dać.
Ja po kilku miesiącach udręki, znowu zaczynam widzieć wszystko bardziej kolorowo.
Mam nadzieję, że i w moim związku w końcu zaświeci słonce
Trzeba być dobrej myśli i walczyć, a będzie dobrze. Trochę letniego optymizmu
Stary 2008-07-02, 15:19   #1881
Wizazanka492
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Dzisiejszy news od koleżanki
Planowali z chłopakiem wspolne wakacje. Najpierw on chciał żeby dołączyli do nich jeszcze jego znajomi i wogole były rózne akcje. Po wylaniu morza łez, po kłotniach w koncu jadą sami (bo jego znajomi wybrali inną opcję, nie z jego własnej woli..
Jadą gdzieś za granicę i on jej wczoraj powiedział że nie ma paszportu
Jadą a właściwie chyba mieli jechać w niedzielę... heh
Moze mi sie tak tylko wydaje, ale wyczuwam tutaj pewne zadowolenie (? ? ? )
eh ...

_________________________ __________________

Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 15:29   #1882
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzeba być dobrej myśli i walczyć, a będzie dobrze. Trochę letniego optymizmu
Nie chce zapeszać, ale ostatnio jest bardzo miło
Cytat:
Napisane przez Wizazanka492 Pokaż wiadomość
Moze mi sie tak tylko wydaje, ale wyczuwam tutaj pewne zadowolenie (? ? ? )
eh ...
Hmm, uważasz, że biiibiii śmieję się z niepowodzenia koleżanki?
Wydaje mi się, że to raczej z tego kolesia...
A poza tym jak można byc z czegoś takiego zadowolonym ?
Stary 2008-07-03, 10:49   #1883
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm, uważasz, że biiibiii śmieję się z niepowodzenia koleżanki?
Wydaje mi się, że to raczej z tego kolesia...
A poza tym jak można byc z czegoś takiego zadowolonym ?
dokladnie. w zyciu nie odebralabym tego, co napisala biiibiii jako zadowolenia z sytuacji. smieje sie po prostu z tego faceta..

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 13:14   #1884
Wizazanka492
Zadomowienie

Przepraszam, widocznie źle to zinterpretowałam.

_________________________ __________________

Wizazanka492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 14:13   #1885
anulka0016
Raczkowanie

Cytat:
heh miałam to samo jesteś cudowna, piekna bla bla słodził jak nie wiem co. I też tak - potrafił się nie odzywać długo, potem nagle olśniło go dałam sobie z nim spokój jak zaczął kręcić z inną laską, a jego hasło jak widziałam ich jak się całują (my wcześniej też) - 'przecież to tylko koleżanka, tak jak ty' no dziekuję, postoję. A zależało mi na nim, dupek jeden. Teraz mam 100razy lepszego Tż-ta

Przyczyną połowy
naszych blędów życiowych jest to,
że odczuwamy tam,
gdzie powinniśmy myśleć,
a myślimy tam,
gdzie powinniśmy odczuwać.
anulka0016 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 14:31   #1886
aaricia8
Zakorzenienie

Chyba ten facet po prostu nie chce z nią jechać.
aaricia8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 14:48   #1887
m0nia1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anulka0016 Pokaż wiadomość
a jego hasło jak widziałam ich jak się całują (my wcześniej też) - 'przecież to tylko koleżanka, tak jak ty' no dziekuję, postoję. A zależało mi na nim, dupek jeden.
Co za koleś
Cytat:
Napisane przez anulka0016 Pokaż wiadomość
Teraz mam 100razy lepszego Tż-ta
No i bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
Albo jest na tyle zakręcony [delikatnie mówiąc], że nie pomyślał o paszporcie zanim planowali wyjazd
Stary 2008-07-03, 17:52   #1888
pani ćma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaricia8 Pokaż wiadomość
dla mnie to dosc oczywiste.

Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką.
Ale przynosi szacunek.
A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda.

65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 >
59 > 58 > 57> 56 > 52 ... > 49
pani ćma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 21:34   #1889
A-l-a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
uh, skąd ja to znam
Luiza - powiedz mi jedno. Czemu ty z nim definitywnie nie zerwiesz? Zawsze pojawia sie w Twoim zwiazku "ale tak jakoś" Po co z nim poszłas na wesele, skoro jest taki beznadziejny? Sama nie byłam idealna, bo miałam niemalże taka sama sytuacje, ale uwierz mi - nie warto tak cierpieć, a ten facet to ewidentny kretyn (bez urazy) Dopoki nie zerwiesz z nim kontaktu, wasza znajomośc ciagle bedzie sie odnawiac, bedzie fajny sexik, a potem znowu klops. I warto ciagle łapac doły? Nie warto. Chociaz ja zerwałam definitywnie kontakt z moim eks, do dzis go nienawidze, zycze mu wszystkiego najgorszego i ogolnie zło zło zło
A-l-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 15:24   #1890
didi83
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kasialbn Pokaż wiadomość
byłam z takim chłopakiem co umawial się ze mną ja na niego czekałam potem wieczorem dzwonilam czemu nie przyszedl a on zawsze miałem sprawe do załatwienia ja pytam jaką a on ważną ty o tym wiedziec nie możesz tak zawsze było w koncu to zakonczyłam. facet to swinia !!!!!!!!!!
a "menda" nie mogła zadzwonić ? sorki za mój język ale jak czytam te hoistorie to mi ciśnienie wzrasta - faceci są poprostu beznadziejni - brak słów - mało tego - uważają wszystkie kobiety za pół mózgi wbijając nam jakąś ciemnote dla małych dzieci - a my z braku sił przytakujemy ... ale no cholera wszystko ma swoje granice :/
didi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości