|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
|
|
#1952 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
moja koleżanka poznała chłopaka na dyskotece i on do niej mówi taki komplement ,,jesteś tak samo piękna jak i wysoka,, normalnie rozbroił nas ten typek ma szczescie ze ona jest wysoka
|
|
|
|
#1953 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
matko! ja też tak mam ze sprzątaniem,ale szybciej mi to idzie![]() za to nie czesze prawie łysej głowy okrągłą szczotką
|
|
|
#1954 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;8383859]moja koleżanka poznała chłopaka na dyskotece i on do niej mówi taki komplement ,,jesteś tak samo piękna jak i wysoka,, normalnie rozbroił nas ten typek ma szczescie ze ona jest wysoka
[/quote]Chłopak wspiął się na wyżyny swoich umiejętności intelektualnych i walnął komplement, a Wy niewdzięczne się zbijacie Nieładnie
|
#1955 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=3a032fcd5bcbee239629acd e3cc1a01c42f8ddce_6076227 24de4b;8329640]taki typ mężczyzny po prostu
![]() mój eks miał też podobne wyskoki, w rodzaju: będę u ciebie o 16:00. poprawiam makijaż, psikam się perfumami, robię coś dobrego do jedzenia. 16:30 - nie ma. 17:00 - dzwonię, nie odbiera. 18:00 - dostaję sms: kochanie będę o 19. no dobra, praca, coś wypadło, ok. 19:00 20:00 - poprawiam makijaż. perfumy wywiewa. żarcie schnie. (...) 23:00 - zmywam makijaż, idę spać. na drugi dzień, południe, telefon: czekałaś? bo ja jednak nie mogłem przyjechać wczoraj... - i tak cały czas.[/quote] ![]() Powiem Ci masz straszne wielkie pokłady cierpliwości, ja bym juz dawno takiego... No, ale trzeba przyznac, ze takie rzeczy to zdarzaja się każdemu facetowi Nawet mojemu ostatnio... Przez pół dnia sie nie odzywał [ tworzył muze ... ] Kończę prace o 21:00, zawsze tak o 20:50 dostaję od niego smsa "za ile wychodzisz" . Wyjątkowo tego dnia nie dostałam, ale bez paniki ![]() Wychodzę z pracy i pisze sms'a "Widzę, że robisz cos bardzo waznego skoro nie potrafisz nic napisac..." A on mi na to "Teraz jem kebaba" Czynność jak widac bardzooo ważna ![]() Strzeliłam fochem, cos tam poględziłam, powiedziałam, zeby informował mnie przynajmniej, że nie będzie miał dla mnie czasu. Zobaczymy kiedy znowu zapomni napisac ![]() Cytat:
pieściami Nienawidze takich sytuacji, szczególnie sobie wyobrażać
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A te poczucie winy do końca życia- bezcenne. Niech się męczy, teraz ja rządzę
|
|
|
#1958 |
|
Zadomowienie
|
Mam pytanie...
Podobno większość mężczyzn to wzrokowcy... . Od 2 mies. jestem z pewnym chłopakiem, który kocha mnie, szanuje itp. ale denerwuje w nim mnie jedno...on lubi patrzeć na ul. na inne dziewczyny i prawie każda musi skomentować typu: "ooo" - jak ładna / "o jaki pasztet" - gdy brzydka. Starałam się już to w różny sposób eliminować, bo denerwuje mnie to. Powiedziałam mu wprost, że nie lubie takiego zachowania u niego, a on wytłumaczył, to tym, że on już od zawsze tak ma i to niezależnie z jaką dziewczyną by był. Potem postanowiłam ignorować jakie spojrzenia czy głupie teksty, niestety to też nie daje skutku. Dziewczyny co byście wy zrobiły na moim miejscu?? Proszę o odpowiedź i z góry dziękuje
|
#1959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bedziecie sobie chodzic tak po ulicach i koementowac wszystkich
|
|
#1960 |
|
Zadomowienie
|
Tego też próbowałam
i efekt był taki że robił się smutny lub zazdrosny...Jak pokazałam mu na plaży sylwetkę idealnego mężczyzny to co jakiś czas spoglądał się na tego kolesia...
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja bym go bacznie obserwowała, bo może wykręcić jakiś numerek. Jak on się smuci gdy Ty patrzysz na fajnych facetów to powiedz że to samo czujesz gdy On komentuje wygląd innych dziewczyn. |
|
|
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
matko kochana ale sie zaczytalam 1 raz jestem na tym watku i zaczelam go czytac od poczatku
czytam juz 3 h i jestem na 16 stronie haha
|
|
#1963 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1964 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ratujcie, bo ja zwariuję zaraz.
Pisałam kiedyś o perypetiach mijej psiapsióły. Ze swoim TŻ już nie jest, a skończyło się to w brzydki sposób... Dostała ona od niego sms o treści mniej więcej takiej "kocham cie nad życie, chciałbym wziąc z tobą ślub, miec dzieci" itp... Dziewczyna szalała ze szczęścia, bo ostatnio było między nimi nie teges. Potem okazało się, że tego sms-a napisał jej kuzyn! ![]() A ten chłopak podobno nie wiedział o tym.Gdy ona chciała jakoś tę sprawę wyjaśnic, pogadac z TŻ o tej sytuacji, nagle ukochany przestał się odzywac. Nie reagował na sygnałki, na gg nie pisał ani nic. Gdy ona po tygodniu jego milczenia napisała mu, "zastanów się czego chcesz", odpisał "nad czym mam się zastanowic?", "nad tym czy jestesmy jeszcze razem" odparła. I kolejne dwa tygodnie milczenia. Teraz zaczyna się trzeci. Ona cierpi strasznie, ja jej mówiłam gdy za pierwszym razem się nie odzywał, że on nie jest tego wart, że poiwinna odpuścic, że on jest jak dziecko i to w dodatku bardzo tchórzliwe. Gdy nie odpisał czy są razem czy nie, powiedziałam, że to juz koniec tego związku, żeby już o nim zapomniała, przecież znajdzie na pewno kogos, kto będize ja lepiej traktował. Ale ona tylko rozmysla o tym, jaki ten miesiąc z nim był wspaniały i w ogóle. I teraz najlepsze: ona dała by mu druga szansę gdyby chciał do niej wrócic! ![]() ![]() Chciałabym jakoś otworzyc jej oczy, ale naprawdę witki mi juz opadają
|
|
#1965 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1966 |
|
Raczkowanie
|
Miałam kiedyś chłopaka(nie wiem co w nim widziałam, ale wiadomo jak to jest) byliśmy chyba 2 miesiące ze sobą, było w miare fajnie...az tu nagle on pojechał na jakis turniej szachowy czy coś...
przez cały pobyt nie odzywał sie oni słowem, ani sms-a nie napisał, nie puścił sygnałka...no poprosty nic... po powrocie napisał mi na gg ze tam poznał jakąś dziwe i sie z nia całował(tak perfidnie mi to napisał) ale to jeszcze nic...największy bulwers był wtedy gdy powiedział mi ''gdybym miał wybierać między tobą a nią, wybrał bym tę drugą!'' heh a tak mnie zapewniał ze mnie kocha...
|
#1967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczery do bólu
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1971 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co, sama nie wiem. Ale nie rozmawiałam z nim do teraz.Nie czuje takiej potrzeby.
a tak apropo, czytałam juz kilka stron tego wątku i normalnie czuje strach przed tym zeby sie zakochać, bo boje sie zdrady i poniżenia ze strony płci brzydkiej.
|
#1972 |
|
Zakorzenienie
|
chlopak z dziewczyna spotykaja sie sa razem itd itp po jakims czasie chlopak mowi swojej dziewczynie ze ja kocha. Ona wniebowzieta bo sie nie spodziewala, oczywiscie uczucie odwzajemnia. Po jakims czasie dowiaduje sie(nie pamietam juz jak) ze ma na boku 2 laski. Wkurzona mowi do Niego: przeciez mowiles ze mnie kochasz. Na to On: ale czy kiedykolwiek mowilem ze tylko Ciebie kocham?
Myslalam ze umre jak mi to kolezanka opowiedziala, okazalo sie ze kocha 3 naraz
|
|
#1973 |
|
Przyczajenie
|
Witam. Opowiem może o moim pierwszym, poważniejszym 'związku', zerwałam z Nim po jakimś pół roku, a od tego czasu minęło półtora roku.
Otóż wtedy kolegowałam się z Niemrawym takim jednym kolesiem i Taką koleżanką. Już nie pamiętam gdzie szłam, a zadzwonił Niemrawy do mnie na komórkę. Mówił coś tak szybko, że nie skumałam na początku, no ale dało się coś wywnioskować z tego. Po krótce : chodziło o to, że od pewnego czasu smsuje i w ogóle z kolegą, z którym ponoć kiedyś się jako dzieci bawiłam, że chciałby odnowić tamten ze mną znajomość i w ogóle. No to ja zdziwiona, ale ok, choć gościa totalnie nie kojarzyłam. Więc zaczęliśmy pisać, okazało się że fucktycznie mógł się ze mną kiedyś bawić, że mieszkał kilka bram dalej, ale się musiał wyprowadzić z rodzicami jeszcze w podstawówce do jakiejś wsi koło Głuchołaz [dla niezorientowanych - z Wrocławia do tej wsi jest co najmniej 100 km]. Pisaliśmy może z dwa tygodnie, a ja to wszystko opisywałam, jak to dziewczyna, w pamiętniku. W końcu jakoś właśnie po 2 tygodniach przyjechał do Wrocławia i jakoś po rozmowie, jego opowieściach się w nim ostro zauroczyłam. Potem przyjeżdżał coraz częściej, zostaliśmy 'parą na całe życie + planowanie kolejnych 20 lat'. Dowiedziałam się od Niego tak w ogóle, że ma Ojczyma i trudną sytuację w domu. Jaką? Jego rodzice mu nie ufają [tzn. mama + ojczym], bo parę razy coś przeskrobał, raczej nie chciał mówić co, że się im trochę doprawił jeszcze swoimi ocenami złymi i w ogóle. No to ja oczywiście najukochańsza, najwierniejsza itp. dziewczyna na świecie, oczywiście mu mówiłam cały czas, żeby się nie martwił, że jesteśmy razem i wszelkie trudy pokonamy. On nie miał komórki, bo rodzice mu skonfiskowali podczas naszej znajomości, czasami smsował od kolegów, raczej na co dzień pisaliśmy do siebie listy [tak, tak, nie maile - nie miał kompa ani neta]. Ah, romantyczne jak ze średniowiecza. Tak w ogóle to na tym mieszkaniu, co on się kiedyś wyprowadził z rodzicami, mieszka teraz jego babcia. Wiedziałam tyle, że stosunków ze sobą nie mieli też najlepszych. A zawsze, kiedy przyjeżdżał do mnie, mówił że rodzice nic nie wiedzą, że trochę ryzykuje, ale robi to dla mnie . No to ja spoko spoko, damy radę.![]() I w końcu jakoś się tak stało, że któregoś popołudnia, wędrowałam bez celu z Niemrawym i Tą koleżanką i postanowiliśmy się przejść do babci jego, że może dogadamy się z nią, żeby jednak normalnie, bez kłamania rodzicom, przyjechał. Jak tylko weszliśmy, babcia ta mówiła, że bardzo dobrze że jesteśmy, bo ma nam bardzo ważne rzeczy do opowiedzenia, a najważniejsze, to one były dla mnie, ofc. No to zaczęła babcia mówić... Okazało się, że koleś od małego, notorycznie kłamie WSZYSTKICH, co się da, że oprócz tego że dużo pije [alko, ofc], to bardzo dużo pali, że właśnie córka [czyli jego mama], ma z nim wielkie problemy, bo chłopak ma problemy z ćpaniem [!!!!!!!!!], że często jest przez to w dziwnych stanach, że kradnie [!!!!!!!!!!] i ukradł mamie z portfela już z 500 zł. Na koniec babcia dodała, że skoro już teraz wiem, co to za typ, to żebym spitalała jak najszybciej od tej znajomości i zerwała z nim 'związek' i cały kontakt, bo zruinuje mi życie. Ja oczywiście kolejny dzień cały przepłakałam.. To było tak na zasadzie wycinka z tej całej znajomości, bo ja oczywiście byłam taka kochana i dobra dla swojego chłopaka, że zawsze wierzyłam, że mu się uda z tego całego syfu wyjść, a on upewniał mnie, że robi wszystko dla mnie, że się poprawi i takie tam. Notoryczne były jego ucieczki z domu na 5 dni, tydzień.. Nie wiem nawet czy mnie tam z kimś nie zdradzał, miałam przez niego wiele nieprzespanych nocy. Nawet się ciął na rękach jak nie było perspektyw na spotkanie się w niedługim czasie ..A ja taka ślepa byłam i wierzyłam, że się zmieni. No ale potem przejrzałam, a i 'miłość na całe życie' ulotniała trochę. No i to Ja zerwałam.. Całe szczęście. Do teraz chłopak pisuje do mnie przed Sylwestrem, czy swoimi urodzinami czy do niego nie wpadnę i jeszcze czasami na gg [nagle teraz ma internet] i daje o sobie znać. Na szczęście teraz już nie miałam 'przyjemności' spotkać takich kłamców i sobie życzę tego na kolejnych 40 lat .
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1975 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo krzepiący wątek
Też coś dorzucę ![]() 1. Poznałam Azjatę, czysty przypadek.Były śnieżyce i odwołano mu samolot. Natkneliśmy sie na siebie w clubie i widzieliśmy raptem kilka godzin. Potem były tylko maile.Studiował w Anglii. Dwa miesiące po tym epizodzie zgodziłam się go odwiedzić. Spędzilismy razem piekny tydzień. Wróćiłam do domu. Przez kolejne miesięce znajomość kulała. Był zajęty. Po trzech miesiącach znowu był w Polsce więc się spotkalismy. Zawsze było miło. Potem przez ponad pół roku nie dał znaku życia. Zero maili, zero smsów. Pomyślałam, że i tak by nic z tego nie było. On był starszy o 9 lat. Inetligentny, obyty, imponował mi. Któregos wieczoru gdy byłam u koleżanki i szykowałyśmy się na imprezę zadzwonił. Byłam ogłupiała po tej rozmowie. Mówił, że myślał o mnie cały czas, że starsza siostra mu zabroniła się ze mną kontaktować, a w jego kulturze starszych trzeba sie słuchać itp. Uwierzyłam. W kilka tygodni później siedziałam w samolocie do egzotycznego Wietnamu. Poznałam jego rodzinę, było pięknie. Jego matka nawet pytała mnie jak by wyglądały nasze dzieci...Obudziłam się gdy pewnego dnia jego kuzynka zapytała mnie kim jestem(dla niego) a on odpowiedział : just a friend. to był koniec części romantycznej. Wróciłam a on nigdy więcej sie nie odezwał. To było kilka lat temu... Zdarzenie drugie- z wczoraj. 2 Chłopak ideał porzucił mnie wysyłając maila. Co jak co ,ale żeby mailem...
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś piękna, wyjątkowa i bardzo silna, zasługujesz na faceta który by klęczał u Twych stóp!
|
|
#1977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytować by można po kilka z każdej strony. czego to faceci nie wymyślą...
|
|
#1978 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz... Wolałabym żeby mój facet zerwał ze mną wprost niż robił takie akcje jak robi. Nie wiem czy on chce być ze mną czy nie, olewa mnie, widzę że mu nie zależy - ale on zaprzecza słowami i nic poza tym. I co ja mam robić? ;S
|
#1979 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szcególnie, że mam dzis baaardzo wrogie nastawienie do facetów.Tak sobie tylko myslę, że chyba byś jednak tego nie wolała bo wtedy zerwałabyś sama. Nie znam go i nie wiem jak cię traktuje. Może nie dostrzega tego, że poświęca Ci mało uwagi czy wręcz zlewa. Może nie widzi problemu i mówi szczerze a może jest odwrotnie. Nie mam pojęcia co masz zrobić. Zastanów się może na początek czy byłabyś bardziej nieszczęśliwa gdybyś pozostała w obecnej sytuacji, czy może gdybyś odzyskała wolność i szukała od nowa. To chyba byłby dobry początek. I nie bierz przy tym pod uwagę tylko miłości, ale bardziej siebie i swoje potrzeby W końcu każdna z nas zasługuje na najlepsze
|
|
#1980 |
|
Konto usunięte
|
apropo partnerów... wiecie co mój czasem odwala? kiedys oczywiscie jak to zawsze na początku, smsy i w ogóle dużo dużo dużo(cholera czytałam kiedyś że najdłuższy taki okres zauroczenia trwa 1,5 roku). a teraz w ogóle mało pisze do mnie w dzień, potrafi sie nie odzywać 24 h po czym dzwoni i mówi"no co, rpzecież dzwonie" mnie łapie... :[ stwierdził zę nie chce mu sie pisac smsów... wystukiwać liter... woli zadzwonić... a dzzwoni pod wieczór... wiecie jak to jest, jak masz zajętą głowe wszystko ejst ok, jak masz dzień wolny to co chwile patrzysz na telefon... !;/ i najlepsze ze ja mu niemoge tego przetłuamczyc, on ciagle swoje. czasem jak sie nie widzimy, to mówe mu, odezwij sie za jakiś czas(wiecie nawet za 2 h pisząc głupie "co porabiasz" przeież jak on jest z kumplami to jasne że nie będe na nim siedziała, ale fajnie jakby sie odezwał) a on sie potrafi odezwać... po 6 h ;/już mi ręce opadają
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

matko! ja też tak mam ze sprzątaniem,ale szybciej mi to idzie

Strasznie nerwowa jestem, a byłam mocno wkurzona. Strzelił focha, ale przyszedł do domu, gdy tam byłam.

..