|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
to ma chłopak szczęście
![]() ale bym pojechała tej lasce uuuuuuuuuuuu jeszcze najlepiej przy kimś obciachu narobić żeby wszyscy wiedzieli, co to za debilka :/heh zastanawiam się też, co chciała osiągnąć swoim zachowaniem
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
Uff dl a ELLI za determincje w dzialaniu
|
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Boże ta dziewczyna to wariatka! Nieokrzesana, psychiczna furiatka... Jak dobrze że nie jest w ciąży z Twoim biednym kolegą
![]() Przynajmniej chłopak ma nauczkę do końca życia - nie iść do łóżka z desperatkami, tym bardziej bez zabezpieczenia ;-)
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, on już wczoraj do niej dzwonił i powiedział parę 'miłych' słów
![]() Pomyliłam sie przy wpisywaniu wczoraj, już wyedtowalam - dałam >1, a oczywiście jest w drugą stronę dzióbek, czyli < 1 ![]() Ani, jak możesz to wyedytuj w cytowaniu
|
#2705 |
|
Raczkowanie
|
Doris1981 proszę,extra dla ciebie
![]() http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3870107&start=0 |
|
|
|
#2706 |
|
Raczkowanie
|
No teraz moge powiedziec ze cala sprawa, dotyczyla mnie. Ogolnie nadal jeszcze mnie trzepie z zlosci, ale stres powoli opada. Szczerze mowiac chcialem jej powiedziec naprawde pare "cieplych" slow, ale niestety sie rozlaczyla, ogolna konkluzja troszke ja zbesztalem, bo po poltora tygodniu troche sie we mnie zebralo czy to emocji czy to zalu, a moze wscieklosci. Ogolnie mialem w pierwszej chwili jechac do niej i ja zabic (przepraszam, ale tak myslalem), na szczescie pomoc dziewczyn, ktore od dzis bede calowal po stopach i ziemie po ktorej stapaja, pomogla mi sie uporac z takim kretynskim mysleniem. Kiedy zaczela sie wymiana sms'ow, juz po wynikach, kiedy okazalo sie ze nie jest w ciazy, napisala mi sms'a, ze chce sie spotkaci porozmawiac w cztery oczy. Chyba domyslacie sie jaka byla moja reakcja. Spuscilem ja ordynarnie po brzytwie i zero kontaktu. Wierzcie mi na slowo - Jestem szczesliwy, choc nadal czuje skutki stresu. Jak na razie (oprocz Elli, Szpiega, Margot,Evie i innych osob z forum, ktore probowaly mnie pocieszac i uspokoic) mam uraz do jakichkolwiek zwiazkow z kobietami. Nie mowie ze na zawsze ale na razie nakladam celibat na siebie. Taka mala pokuta za glupote. jak odpokutuje to moze cos...
Chcialem wszystkim Paniom podziekowac z calego serca za pomoc, wsparcie i rady jakich mi udzielalyscie w tym i innych watkach. Z jednej strony dopiero Wy ukazalyscie mi cala powage syt (chyba wszystkie opcje zostaly rozpatrzone i wyobracane na dziesiata strone), ale pomoglyscie mi przetrwac te poltora tygodnia. Dzieki Wam nie przekrecilem sie na zawal czy nie dostalem jakiegos wylewu, choc po tej ilosci papierosow jaka wypalilem i kawy jaka w siebie wlalem sadze ze zoladek moze sie troche buntowac, ale jest to mikroskopijna cena za spokoj ducha jaki z godziny na godzine odzyskuje. Jeszcze raz Wam dziekuje z calego serca. Mam u was dlug wdziecznosci. Dzieki za udowodnienie jednej z wazniejszych prawd - Prawdziwych przyjaciol poznaje sie w biedzie. Edytowane przez Yamakasi Czas edycji: 2009-01-28 o 10:43 |
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chłopie, zabezpieczaj sie na przyszlosc porzadnie i - jak pisaly dziewczyny - zadbaj o te prezerwatywe takze po stosunku
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() |
|
|
|
|
#2708 | |
|
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
I stała się Światłość...... Gratuluję Tobie i Elli. Co do pogrubionego.... to prawda stara jak świat i zawsze aktualna.
|
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Natomiast chciałam napomnieć przed seksem bez prezerwatywy z mało znaną sobie partnerką - ciąża to nie jest najgorsze co może was spotkać. Są na prawdę gorsze rzeczy, moja koleżanka złapała HPV, można złapać chlamydie, grzyba, HIV i inne... Prezerwatywa to nie wstyd, to oznaka zdrowego rozsądku. Cytat:
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja rozumiem. Zraził się i obecnie nie ma ochoty na żadne kontakty z kobietami. Uraz ma facet, ale przejdzie z czasem co zresztą sam zaznaczył.
|
|
#2711 |
|
Rozeznanie
|
A ja zacznę oo historii w którą nadal wplątana jest moja przyjaciółka choć moje przeżycia z niektórymi z moich ex też warte są wręcz uwiecznienia w powieści. Jednak sytuacja którą chcę wam opowiedzieć bardzo utkwiła mi w pamięci a na dodatek czuję się totalnie bezsilna bo ta przyjaciółka jest totalnie zaślepiona i nadal jest w związku z tym palantam - mało tego - chciałaby za niego wyjść. Ale po kolei. Otóż ta przyjaciółka o której mowa przeprowadziła się kilka lat temu praktycznie na drugi koniec Polski, poznała tam faceta i po jakimś czasie zamieszkała w jego (a raczej należącym do jego rodziców) mieszkaniu. Jakoś przez długi czas nie mieliśmy okazji poznać jej wybranka chociaż historie które opowiadała były trochę dziwne - na przykład jak to praktycznie wszystkie dziewczyny w jego otoczeniu do niego wzdychają - i zachowanie jego i jego rodziny też było z lekka szokujące - jego matka nie zaakceptowała ich związku bo według niej moja przyjaciółka była dla niego za stara (różnica wieku wynosi między nimi wynosi raptem dwa lata na jego korzyść
) - ale przejścia z jego matką to materiał na zupełnie inny temat. W każdym razie w końcu nadażyła się okazja żeby go poznać na ślubie jeszcze innej przyjaciółki. Pierwsze wrażenie - trudno było jakoś dopatrzeć się tego słynnego Casanovy w lekko zaokrąglonym okularniku którego nam przedstawiła no ale, przynajmniej ja, pomyślałam sobie że może ma czarującą osobowość i tym rozkochuje te wszystkie dziewczyny w sobie Siadamy do stołu, atmosfera bardzo miła ale jak to na weselu mnóstwo osób które widział po raz pierwszy w życiu dookoła a on ni z tego ni z owego mówi do swojej dziewczyny: "No wiesz, Ty już jesteś w takim wieku że powinnaś pomyśleć o dziecku" ![]() ![]() Ona - zero reakcji ale on nie rezygnuje: "Powinnaś się zakręcić jak najszybciej żeby potem nie było za późno" Inny goście, w tym ja, próbowaliśmy ratować syytuację i obrócić jego słowa w żart żeby nie zaogniać konfliktu ale on nie dał się powstrzymać i nadal rzucał jej uwagi na temat jej wieku i możliwości jej macicy. W końcu ona nie wytrzymała i mówi do niego: "No to pobierajmy się i róbmy dzieci skoro tak nie mam czasu" A on jej na to: "Nie, nie, to nie ze mną bo ja JESTEM JESZCZE ZA MŁODY" ![]() ![]() co ja wzięłam do siebie bo choć wtedy nie miałam jeszcze 30 lat to wiedziałam że na pewno nie zostanę mamą do tego wieku. Próbowałam mu uzmysłowić jak nietaktowne i obraźliwe jest jego zachowanie ale on nie przyjmował tego do wiadomości ciągle drążył temat mimo tego że ja próbowałam go zmienić a na koniec usłyszałam jeszcze "No widzę że uderzyłem w czuły punkt" ![]() Ale i tak najlepsza jest puenta: po jakimś czasie para o której mowa zniknęła na jakiś czas - chyba wyszli na zewnątrz a po ich powrocie przeprosiłam moją przyjaciółkę za to że poniosły mnie nerwy i pokłóciłam się z jej partnerem w takim miejscu i przy takiej okazji. A ona mi na to: "To nie mnie powinnaś przepraszać" Miłość chyba jest naprawdę nie dość że ślepa to totalnie głucha
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu szlag mnie trafia jak czytam o takich palantach, gdzie te dziewczyny mają oczy?
|
|
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Konto usunięte
|
Elli Boze jak to dorbze ze wszystko już ok. a jakby on mial tfu tfu mieszkać z nią i żyć? strasznie narwana ta panna
heh happy end? |
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10711094]Elli Boze jak to dorbze ze wszystko już ok. a jakby on mial tfu tfu mieszkać z nią i żyć? strasznie narwana ta panna
heh happy end?[/quote] Oby Bo mnie jeszcze moja mama dziś nastraszyła, że ta dziewczyna może w jakiś schozofreniczny, pokręcony sposób dojść do wniosku, że ja zepsułam jej plany, że to moja wina że on z nią nie został, że niepotrzebnie się pakowałam z nim na te badania, bo jej się teraz może coś ubzdurać i mi coś będzie chciała zrobić, albo fizycznie, albo psychicznie (w sensie nagada coś mojemu tż)... Mam nadzieję że aż tak 'chora' to ona nie jest...
|
#2716 |
|
Raczkowanie
|
Asiu! Niech tylko sproboje! Nigdy Ci nie zapomne pomocy jaka mi dalas ale jesli tylko pisnie slowo na Twoj temat a te slowa pod jakakolwiek postacia trafia do mnie, to jak Boga kocham bedzie miala ze mna do czynienia. Skonczy sie zabawa w rekawiczkach i dopiero wtedy zobaczy i poczuje jak ja sie zachowuje jak mnie ktos wkurzy! Dziewczyna nie bedzie miala zycia w miescie! Wyniszcze ja psychicznie i fizycznie, a mam ku temu mozliwosci. Prawda? Znasz mnie na tyle. Ty nie zostawilas mnie na pastwe losu w tej matrixowej sytuacji i chocbym mial sie przekrecic to nie zostawie Ciebie!
|
|
|
|
#2717 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Prywatnie kontaktu nie macie, że musisz jej to pisać na forum?
|
|
|
|
#2718 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, to i ja się podzielę hasełkami jakimi uraczył mnie kiedyś mój ex.
1. Jakoś po pół roku bycia razem oznajmił mi że mu się podobam bo mam taki nos jak jego przyjaciółka i mu ją przypominam (w której kiedyś się kochał ale nie wyszło - nie zostało mi ujawnione z jakiego powodu) - a nos mam charakterystyczny bo garbaty. Zrobiło mi się wtedy przykro, bo poczułam się jakby traktował mnie jako nagrodę pocieszenia, albo namiastke tej dziewczyny i o tym go poinformowałam. Na moje żale usłyszałam "Nie masz powodów do zmartwień bo ona jest w Anglii" 2. Mieszkaliśmy w innych miastach, kiedy pojechałam pierwszy raz do niego na weekend, poszliśmy na grilla do jego znajomych. Oczywiście sami nowi ludzie, około 10 osób, nikt mnei nie zna, same pary, a mój luby zostawił mnie na jakies 3 godziny samą, z kumplem gdzieś tam pojechali. Po powrocie usiadł daleko ode mnie i mnie klasycznie olewał. Czułam sie strasznie bo pozostali znajomi oczywiscie zajęli się sobą a ja siedziałam jak kołek. Wtedy byłam jeszcze potulna więc dopiero w domu powiedzialam co myślę, a oto odpowiedz " Bo ja zrobiłem to specjalnie dla Ciebie, chciałem żebys sie z nimi zaprzyjażniła i nie chciałem cię krępować" - no proszę jak szlachetnie. 3. Czasami zadaję pytania retoryczne, cos w stylu "kochasz mnie" - bo mam nadzieje ze wiem jaka jest odpowiedż ale lubie się utwierdzać . No więc kiedyś się zapytałam czy jestem dla niego też przyjaciołką, bo uważam że partnerzy powinni być dla siebie też przyjaciołmi itp. usłyszałam że NIE, a oto uzasadnienie " Bo z przyjaciółką można rozmawiać o wszystkim i o problemach, a jak będzie miał ze mną problem to przecież nie będzie mi mógł o tym powiedzieć"![]() 4. W związku z tym że mieszkaliśmy dość daleko od siebie często do siebie dzwoniliśmy, i od pewnego momentu rozmowy zaczęły być coraz rzadsze, krótsze... Na moje pytanie o co kaman usłyszałam "Bo jak ja do Ciebie dzwonie to sobie przypominam o tęsknocie do Ciebie i cierpie, dlatego postanowiłem ograniczyć telefony" 5. Sam koniec ..." Nie możemy ze sobą rozmawiać bo cie za bardzo kocham" Na szczęście było to dawno, teraz z tego wszystkiego strasznie chce mi się smiać i tylko sie zastanawiam jakim cudem nie dostał po głowie i sie nie pożegnaliśmy po pierwszym haśle. Było dużo drobnych rzeczy które mi podpadały, ale kobiety chyba mają tendencję do szukania usprawiedliwien dla swoich aktualnych TŻ-ów zamiast słuchać swojej intuicji. |
|
|
|
#2719 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2720 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2721 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dureń...
|
|
|
|
|
#2722 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie, on chyba na prawdę w to wierzył , że jest taki dobry i szlachetny. Jak mi opowiadał o swojej byłej, która go zostawiła pół roku przed ślubem to na początku mu współczułam, później przestałam się dziwić - dobrze dziewczyna zrobiła
Pewnie na koniec jak się rozstaliśmy to też opowiedział swoim znajomym jaka to ja niedobra a on się tak starał Hi hi . Ale ile ja się nauczyłam dzięki temu związkowi, teraz na kilometr wyczuwam kłamstwa i już nie szukam usprawiedliwień.
|
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
daqmar - byłaś (na szczęście w czasie przeszłym!) z MISTRZEM w obracaniu kota ogonem... Podziwiam za silną psychikę
Przecież to dostać rozstroju nerwowego!
|
#2724 |
|
Rozeznanie
|
No to i ja Wam opowiem kilka historii o dwóch moich ex.
Ex#1 Koleś był mega zakochany w sobie, chciał zostać kulturystą (był niższy o cm ode mnie - ja mam 159cm, i chudy jak nieszczęście, co z tego, że pakował na siłowni, jak nic mu tych mięśni nie rosło prawie). Powiedział kiedyś, że chce tego po to, żeby inne dziewczyny piszczały i szalały na jego widok, a on będzie szczęśliwy, że tylko ja go mam. No myślałam, że zwariuję :/ Poza tym opowiadał okrutne rzeczy o swojej eks, które w najmniejszym calu nie okazały się prawdą - nawet powiedział że bodajże w wieku 18lat poroniła jego dziecko - co też było bujdą (po co??? ).Potrafił gdy miałam zapalenie oskrzeli albo gdy skręciłam nogę powiedzieć, że przesadzam, że źle się czuję bo "wszystko jest w głowie, kochanie!". ![]() Najczęstszym jego zagraniem było mówienie "ktoś chce mnie pobić, dostałem pogróżki" poczym nie odzywanie się przez 2 dni, aż nagle sms "co tam skarbie?" i wszystko ok. Potrafił też odebrać słuchawkę i przy kumplach wydrzeć się na mnie "przecież mówiłem, żebyś przez 3 dni nie dzwoniła!!" :/ Tenże sam facet na koniec naszego związku (ja go rzuciłam, bo już nie mogłam z takim palantem), powiedział mi, że ok, bo nie chce być z dziewczyną, która facetów zdobywa ściągając majtki (nic nas nie łączyło poza pocałunkami :/ ) i że jakby co to on ze mną do łóżka nie pójdzie za parę lat ![]() ![]() Ex#2 Ten z kolei robił mnóstwo rzeczy, które warte by były opisania, ale jedna mi utkwiła w pamięci szczególnie: Miałam wtedy 17 lat i nie miałam dowodu, on już od 2 lat go posiadał. Pierwszy raz zabrał mnie na spotkanie ze swoimi znajomymi, to było takie spotkanie właśnie w tym celu, żeby oni poznali mnie a ja ich. Poszliśmy do klubu, ale było już późno i facet przy bramce sprawdzał dowody, więc mnie nie wpuścił. A wiecie co wtedy zrobił mój były??? Powiedział: "To chodź kochanie, odprowadzę cię na przystanek" ![]() ![]() ![]() Do jasnej cholery, przecież w Krakowie nie ma tylko 1 klubu :/ Jego kumpel popatrzył na mnie i na niego bardzo dziwnym wzrokiem po czym powiedział, że przecież możemy iść gdzie indziej. Najlepsze jest to, że Ex mnie ciągle robił potem wyrzuty z powodu tego zajścia :/
|
#2725 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
o matko jak czytam niektóre historie
to jeszcze bardziej cieszę się, że mam takiego TŻta jakiego mam
|
|
#2727 |
|
Rozeznanie
|
Ten Ex#1 kulturysta w ogóle jest żałosny. Jestem teraz (przypadkowo zupełnie, nie wiedziałam jakie łączą ich stosunki ;P) z jego najgorszym wrogiem (już 8 miesięcy
|
#2728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10737353]jak sie nad tym zastanowic to też ejstem za przyjaźnią w związku ale. z przyjaciółką plotkujesz na temat zajefajnego aktora itp itd i np kolesia ktory was mija na ulicy. raczej nie fajnie by było słuchać od własnego chłopaka "ej ale za***iaszczą sztuke wczoraj widziałem" ;][/quote]
Przyjaźń nie polega tylko na podniecaniu się kimś, kto się nam spodoba...
|
#2730 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
tak wiem zaraz naskoczycie że szczerosć itp. warto jednak zastanowić sie nad tym czy facet ma wiedzieć o tobie wszystko, bo czasem ta wiedza nie dize mu na dobre. a czasem poprostu nie musi wiedzieć bo to są np "babskie sprawy" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

żeby wszyscy wiedzieli, co to za debilka :/

Weszła do pobrania krwi, ja poszłam do łazienki, wracam - kumpel stoi zdębiały, i mówi że uciekła po pobraniu krwi 
), w końcu ona sfochowana dzwoni do niego (po 4 h od testu), zaczyna się drzeć, i pada jej telefon
dl a ELLI za determincje w dzialaniu

dureń...