|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Ja od kiedy zmieszałam z błotem ojca mojego byłego ucznia, mam zablokowane na gg wszystkie obce numery
![]() Historia była taka, że swojego czasu uczyłam tego faceta podstaw angielskiego, bo wyjeżdżał do pracy za granicę. Stąd miał mój numer. Kiedyś wcięło mi listę i on do mnie zagadał. Zachciało mu się gierek i nie chciał się przedstawić. Nie omieszkałam więc wspomnieć, że powinien nauczyć się ortografii, bo aż nie mogłam patrzeć na te byki, które sadził Możecie sobie wyobrazić moją minę, kiedy dowiedziałam się kim jest
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
hahaha co facetowi w takim wieku odbiło żeby się bawić w jakieś anonimowe pisanie na gg to ja nie wiem
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie naprawdę w porządku facet i nie próbował mnie poderwać, tylko raczej się podroczyć. Nie przewidział, że w takich sytuacjach wychodzi ze mnie prawdziwa jędza
|
|
#2794 |
|
Zakorzenienie
|
Jak już jesteśmy przy rozmowach na gadu, to mnie kiedyś jakiś tępak próbował na seks namówić
![]() Rozmowa przebiegała mniej więcej tak: X: Hej, masz może ochotę na spotkanie? Siedzimy z kumplem przy matecznym i się nudzimy (rondo w krk) Ja: Inteligentni ludzie się nie nudzą X:Chyba że się im chce... Ja: Czego? X:No wiesz... Ja : Jak jesteście głodni, to MC donald niedaleko X: haha, śmieszna jesteś JA: Dlaczego X: Bo śmiesznie mówisz. Masz zdjęcie? Ja: Jasne X: Pokaz! Ja; Nie mam samego zdjęcia, ale mam swoją stronę w necie, mogę podać adres, to sobie zobaczycie? X: Jasne! Ja: www.spier*alaj.pl I tu ze strony osobnika posypały się na moją głowę gromy, że jestem poj... su... ku... mam w du... poprzewracana itd
|
#2795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skorzystam na pewno bo tez mam to "szczescie", ze czesto jakis superinteligent odzywa sie na gg
|
|
|
|
|
#2797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2799 | |
|
Zakorzenienie
|
YES YES YES!!!!!
![]() Cytat:
|
|
#2800 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem jak Wy, ale ja uważam, że tam gdzie jest skąpstwo (nie chodzi o sytuacje, że ktoś ma 0 zł w portfelu, ale właśnie o takie: umawiamy się na prezent, on nic nie kupuje soku nie postawi, nie zaprosi nigdzie, nie dołoży się etc.), tam nie ma prawdziwego uczucia do kobiety. A jeszcze naciąganie jej - aaaa, zabić.
Coś w tym musi być i tez tak uważam. Edytowane przez daqmar Czas edycji: 2009-02-06 o 21:29 |
|
|
|
#2801 |
|
Raczkowanie
|
A co do odezwu na gg to REWELACJA, warto zapamiętać hihihihi
![]() :diabele k:
|
|
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
no to teraz ja.
pojechaliśmy z T.Z. na wczasy na wegry.moja znajoma powiedziała,żeby najpierw w polsce kupić euro,a potem na miejscu sprzedać na forinty.tak też zrobiliśmy. przez to całe zamieszanie nie wiedzieliśmy jaki jest prezelicznik forinta do złotówki. wszystko nam się wydawało tanie i jakoś dziwnie porównywaliśmy ich blaszane pieniądze do wartości polskich. pewnego wieczoru poszliśmy zaszalec do restauracji,zamówiliśmy wino i piwo. zapłaciliśmy rachunek od razu,a mąż z gestem dał pani napiwek z tych drobnych,blaszanych monet. trochę mnie złościło,że taki rozrzutny ,bo wydawało mi się,że tam bedzie około 10 zł. pani wzięła,ale jakoś tak dziwnie. ![]() za jakiś czas znów t.z zamówił to samo,i znow podobna sytuacja.ona oddaje nam resztę ,t.z.mówi,ze to dla mniej,a ona dziwnie uciekła nie biorąc reszty. zła byłamna niego,że takm szasta kasą,ale nic się nie odzywałam. ![]() na drugi dzień poszłam kupić loda do kiosku i znów czekałam na resztę.pani jakoś tak dziwnie czekała i ja też.myślę sobie-NIE PODARUJĘ JEJ 50 GROSZY (przelicznik na polskie) jednak po południu myślałam,że umrę ze wstydu,bo przechodziliśmy koło kantoru i z ciekawości zobaczyliśmy kurs walut. ![]() okazało się,że t.z. pani dawał napiwek w przeliczeniu na polskie 10 gr,20gr,i 50 gr.,a ja z loda czekałam na 1 grosz. do konaca wczasow omijaliśmy ten bar szerokim łukiem
|
|
|
|
#2803 |
|
Konto usunięte
|
przypomniało mi sie jak mi Tż kiedyś opowiadał o swoim znajomym.
spotkał sie z panna wiecie jakas knajpka, szasta kasą, do domu (miasteczko moje neizaduze ) odwiózł ją taksówka , byłz nim jakiś kumpel chyba i jak ona już weszła do domu to sie pyta czy wracają taxi , to tamten stwierdził zę chyba oszalał bo to za drogienowy typ : "pokazowiec" ?
|
|
|
|
#2804 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
haha miałam podobną sytuację tylko że ja napisałam : jasne mam fotke szukaj na: frajer.pl |
|
|
|
|
#2805 |
|
Wtajemniczenie
|
skąd się biorą tacy faceci ja pytam ? !
|
|
#2806 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2807 |
|
astro-loszka
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10823047]heh stękał że mu zabrudzisz koszulke tuszem?
przypomniało mis ie jak keidyś beczeliśmy sobie z Tż'em w rękawy obydwoje. albo zawsze jak mu becze na ramieniu to sie odsumwam z tekstem "nie bo cie zasmarkam" to on zawsze mnie rpzytula i mowi ze śmiało albo wyskakuje z chusteczka i chc emi podcierać nos ![]() heh to taka mała miła wstawka z roju męskich minusów[/quote] Przypomniał mi się jeden z moich EX-ów, do przesady dbający o wygląd. Kiedyś pocieszał mnie, gdy płakałam, przytula mnie i nagle odsuwa mnie ze zgrozą. Na jego jasnej kurtce widniały ciemne plamy z mojego tuszu do rzęs! Momentalnie przestał mnie pocieszac i sam zaczął lametnowac, że poplamiłam mu kurteczkę i jak on to teraz zmyje ![]() Ten sam EX, inna scenka. Siedzimy na ławeczce przytuleni, on bierze mnie za dłoń i zaczyna oglądać. Ja: Co? On: Nic, patrzę, czy masz równo polakierowane paznokcie. Raz wybraliśmy się na weekend nad jezioro. Ponieważ mieliśmy jechać tam autobusem, a do naszego miejsca zakwaterowania miało być od przystanku kawał drogi, spakowałam się w malutki plecaczek. Jakież było moje zdumienie, gdy ujrzałam Exa z olbrzymią torba podróżną! Jeszcze musiałam pomagać mu ją nieść. Na dwa dni zabrał całą mase kosmetyków (ja w całym swoim życiu tyle nie miałam), suszarkę do włosów, żelazko i wielki, puchaty szlafrok!
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torba podróżna wymiata
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2810 |
|
Raczkowanie
|
Mam jeszcze jeden (swoją drogą nie wiem jak to jest, że znam tyle takich tekstów
):"Po tym, jak się dowiedziałem co mówisz na mój temat, nigdy nie śmiej twierdzić że kiedykolwiek mnie kochałaś!Wiedz, że wszystko wiem. Wszystko. Wszystkiego się dowiedziałem. Zawsze miałaś mnie za nic!" To z smsa od faceta, który po 4 latach związku porzucił mnie dla innej .Co o nim mówiłam? Że jest świnią, co chyba w tej sytuacji nie było niczym dziwnym
|
|
|
|
#2811 |
|
Konto usunięte
|
Ta nie ma to jak być odpowiedzialnym za swoje czyny i liczyć się z tym, że każdy ma swoje konsekwencje. Do tego jeszcze to wmawianie, że nie kochałaś bo coś tam - odwracanie kota ogonem. Wiadomo, miał prawo iść do innej (skoro chciał), ale co myślał - że mu kupisz kwiatki, a nowej dziewczynie czekoladki? I jeszcze powiesz, że nadal jest super i go podziwiasz? Nie pamiętam, czy już pisałaś w jaki sposób zerwał? Jeśli nie, to opisz proszę, bo sądząc w SMSie to musiało być ciekawe...
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2009-02-06 o 13:20 |
|
|
|
#2812 |
|
Raczkowanie
|
Ano, chyba pisałam, ale nie wiem czy w tym wątku. Facet był moim mężem (dobrze, że już nie jest
) i któregoś pięknego dnia, znalazłam w jego komórce smsy: "do Ciebie zawsze pędzę z niecierpliwością głuptasie" , "dziś musimy być grzeczni" itp, bynajmniej nie adresowane do mnie. Zapytałam co to ma znaczyć, na co on po prostu się zmył do mamusi. A mamusia wyjaśniła mi, że odszedł bo miał za wiele obowiązków w domu i nie robiłam mu kanapek do pracyCiężko się było otrząsnąć, ale coraz bardziej chce mi się z tego wszystkiego śmiać. |
|
|
|
#2813 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałabym zobaczyć faceta z wałkami To tak samo jak dziewczyny,które co 5 minut poprawiają make-up albo nie posprzątają bo pazury się złamią. Jak ja nie lubię takich ludzi.
|
|
|
|
|
#2817 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
Uwielbiam to forum i Wasze opowiesci! Jesli kiedys o jakiejs uslysze to Wam opowiem, obiecuje
|
#2819 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
to już przesada (te wałki oczywiście)
|
|||
|
|
|
#2820 |
|
Raczkowanie
|
Kiedyś z moim Ex planowaliśmy wakacje, traf chciał że on uwielbia góry a ja wodę. Mieszkaliśmy w innych miastach i wyjazdy wakacyjne były okazjami do spędzenia ze sobą więcej czasu. Umówiliśmy się tak że najpierw na początku wakacji pojedziemy w góry na tydzień, a później nad wodę. Góry były, jakoś to przebolałam, a podczas wędrówek gdzie nogi miałam zdarte do krwi przy życiu trzymała mnie myśl, że jeszcze będzie druga tura tym razem bardziej po mojej myśli. Wyjazd nad wodę planowaliśmy na koniec wakacji.
Tylko z góry zaznaczyłam że nie będę mogła w jednym tygodniu jechać bo miałam mieć zabieg lekarski, i cóż się okazało-ukochany wybrał właśnie ten tydzień i stwierdził, że w takim razie pojedzie ze znajomymi, skoro ja akurat w tym czasie nie mogę. A najważniejsze że żadnej rezerwacji nie mieliśmy zrobionej jak mu o tym mówiłam, więc nie byłoby problemu przesunąć termin wyjazdu. Ale jemu jakoś nie przyszło to do głowy - ten wyjazd nad wodę miał być ze względu na mnie, a tymczasem ja siedziałam w domu a on ze znajomymi szalał na jeziorach. To już były początki nieuchronnie zbliżającego się końca
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

Możecie sobie wyobrazić moją minę, kiedy dowiedziałam się kim jest 

hahaha
Ogólnie naprawdę w porządku facet i nie próbował mnie poderwać, tylko raczej się podroczyć. Nie przewidział, że w takich sytuacjach wychodzi ze mnie prawdziwa jędza

:diabele k:

) odwiózł ją taksówka , byłz nim jakiś kumpel chyba i jak ona już weszła do domu to sie pyta czy wracają taxi , to tamten stwierdził zę chyba oszalał bo to za drogie
):
To tak samo jak dziewczyny,które co 5 minut poprawiają make-up albo nie posprzątają bo pazury się złamią. Jak ja nie lubię takich ludzi.