|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Cytat:
![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10936881]E u was tez ostatnio taka moda? pytam tż o jakąś laske : "i co ąłdna" ? on : no mógłbym ją puknać ![]() U mnie nie ma takiej mody, jakby mi mój facet tak odpowiedział to nie wiem co bym mu zrobiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Konto usunięte
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW (przeżyte i zasłyszane
Przynioslam dzisiaj Cosmo do szkoły. pokazuje Tż żeby znaleźć artykuł, on rpzegląda z kumplem, patrzy na zdjecie i :
-fajna zerżnął bym ją zagryzłam zeby. na co kumpel mówi pokazujac zdjecie Boruca -o ten brzydal na co ja : -fajny mógłby mnie zerżnąć na co Tż: -ej szanuj sie, nie mów tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
BAN stały
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10969044]Przynioslam dzisiaj Cosmo do szkoły. pokazuje Tż żeby znaleźć artykuł, on rpzegląda z kumplem, patrzy na zdjecie i :
-fajna zerżnął bym ją zagryzłam zeby. na co kumpel mówi pokazujac zdjecie Boruca -o ten brzydal na co ja : -fajny mógłby mnie zerżnąć na co Tż: -ej szanuj sie, nie mów tak ![]() po tym tekście - pisałaś wcześniej że Twój TŻ używa go często, odnoście również dziewczyn na żywo i mówi to przy Tobie - bym wyszła jeszcze ta odp. jego ![]() wybacz ale mówię co myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
tylko nie wpadłam jeszcze na pomysł jak mu to przeperswadować ;/ zawsze mnie rpzegada |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
BAN stały
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10969168]z klasy nie miałam jak wyjsć. on tego nie rozumie. tez mnei to wkurza;/
tylko nie wpadłam jeszcze na pomysł jak mu to przeperswadować ;/ zawsze mnie rpzegada[/quote] mój też mnie tak swego czasu przegadywał ![]() ![]() przede wszystkim przeanalizowałam sobie zachowania kolesi i to na co im pozwolę na co nie. ot co. szacunek najważniejszy i brak głupich/debilnych/chamskich/cwaniackich tekstów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
[1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10969044]Przynioslam dzisiaj Cosmo do szkoły. pokazuje Tż żeby znaleźć artykuł, on rpzegląda z kumplem, patrzy na zdjecie i :
-fajna zerżnął bym ją zagryzłam zeby. na co kumpel mówi pokazujac zdjecie Boruca -o ten brzydal na co ja : -fajny mógłby mnie zerżnąć na co Tż: -ej szanuj sie, nie mów tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Zakorzenienie
|
-fajna zerżnął bym ją zagryzłam zeby. na co kumpel mówi pokazujac zdjecie Boruca -o ten brzydal na co ja : -fajny mógłby mnie zerżnąć na co Tż: -ej szanuj sie, nie mów tak ![]() [1=1264cfbd25b40f51a2184ba b410ce1a999cc0a39_625ded7 235d3c;10969168]z klasy nie miałam jak wyjsć. on tego nie rozumie. tez mnei to wkurza;/ tylko nie wpadłam jeszcze na pomysł jak mu to przeperswadować ;/ zawsze mnie rpzegada[/quote] Mnie to jakoś nie śmieszy, ja bym się zaczęła zastanawiać czy on by serio nie mógł czegoś takiego zrobić jakby miał okazje. Facet, który o tym nie myśli i w ogóle nie bierze pod uwagę takiej opcji, nawet by nie mówił w ten sposób...
#2918 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie sam sposob mowienia "zerżnąć" i w dodatku przy swojej dziewczynie dyskwalifikuje chłopaka.
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Dla mnie to totalny brak szacunku dla Ciebie, a takie ''odpłacanie'' się z Twojej strony wg. mnie problemu nie załatwi. On może zerżnąć, ale Ty już nie możesz być zerżnięta bo dziwka. No sorry. Dla mnie facet kompletny prostak, ja bym sobie zdecydowanie nie pozwoliła na takie traktowanie. Teksty poniżej godności. Również mówię co myślę
![]()
![]() |
#2922 |
Konto usunięte
|
Ot powiedziałam mu zę ejszcze raz i dostaje w dziub. jak dzwonił to był milusi więc wykorzystałam okazje, przystał na to ;] hehe
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny byłam w piątek z kumpelkami w klubie,aby świętować wieczór panieński jednej z nich.Poszłyśmy w 6 kobitek.W pewnym momencie we dwie poszłyśmy tańczyć z tym,że ja sama pobiegłam na parkiet bo zagrali moją ulubioną piosenkę a koleżanka dopijała drinka więc stanęła sobie przy takim jakby "miejscu widokowym na parkiet".
Ja tańczę a ona słyszy rozmowę dwóch "gentelmenów" na mój temat,która brzmiała mniej więcej tak: -Ty,patrz na tą blondynę,ale laska,ale bym ją %#&@# (wiadomo co za słowo tu powinno być)-ta urocza konwersacja trwała jakiś czas,koleżanka stoi i przysłuchuje się z zaciekawieniem po czym w pewnym momencie podchodzi dziewczyna czy też żona jednego z uroczych panów i rozmowa zaczyna brzmiec mniej więcej tak: Ona przygląda mi się z niesmakiem-Patrz misiu na tą dziewczynę,nie dość że wygląda jak dziwka to taki pasztet z niej... On:Tak,masz rację tak brzydkiej dziewczyny dawno nie widziałem Dodam,że choć może miss świata nie jestem to na aparycję nie narzekam natomiast wyżej wymieniona pani miała jakieś 150 cm wzrostu przy ok 80 kg wagi oraz mocno przetłuszczone włosy,o aparycji się nie wypowiadam,wiadomo to ładne co się komu podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Hehe, pewnie do dzisiaj miło Ci się robi w twym niewieścim sercu, gdy wspominasz miłe słowa i komplementy owych uroczych rycerzy ![]() Ja się jednego nauczyłam: im bardziej facet najeżdża na jakąś dziewczynę przy swojej, tym bardziej to podejrzane. Szef mojego TŻ przy okazji jakichś imprez - jak jeszcze był ze swoją żoną - zawsze najgłośniej komentował tancerki i piosenkarki z teledysków: "och, patrzcie jak ta wygląda, a tamta - jakie roznegliżowane, sztuczne, feee. cycki na wierzchu, jak to można lubić". "Oczywiście" żonę zdradzał notorycznie z panienkami w kusych spódniczkach, farbowanych na prawie biało włosach, tipsiki, solarium - wiadomo. A taki obrońca moralności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 | |
Wtajemniczenie
|
-fajna zerżnął bym ją zagryzłam zeby. na co kumpel mówi pokazujac zdjecie Boruca -o ten brzydal na co ja : -fajny mógłby mnie zerżnąć na co Tż: -ej szanuj sie, nie mów tak ![]() Twoja odpowiedź super ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po prostu klasa sama w sobie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety panowie się mylą, z tego "młodzi, piękni i przystojni" zostaje im tylko "i" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
stalam sobie wlasnie w takim miejscu i obserwowalam parkiet- pilam drinka i podchodzi do mnie koles ok 30lat, modnie ubrany, wyfryzowany itp (ja mialam wtedy 20lat)... zaczepia mnie gadka szmatka (texty typu co taka dziewczyna robi sama bla bla= zalosne.); zapytal czy moze postawic mi drinka, ja grzecznie podziekowalam, dopilam swojego i poprostu poszlam sobie na parkiet do dziewczyn; ten "pan" byl ze znajomymi; pozniej moja kolezanka bedac w WC w kabinie slyszy rozmowe dwoch jego kolezanek jak sie pozniej okazalo.. gadka mniej wiecej taka: x: o a widzialas, ze M jakas malolate wyrywal? y: no co ty, powiedzial mi sie, ze sie gowniara do niego przyczepila, ale jakos ja splawil ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Wtajemniczenie
|
andziuchna,lol
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Najlepszy numer
Oswiadczyny slowami "Mam cos dla Ciebie - wyjmij sobie z kieszeni". Zeby bylo jasne - chodzilo o pudeleczko z pierscionkiem ![]() ![]()
#2932 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
ehehehhee typowe dla tych kobiet. ale przyznaje sie bez bicia ze ja też jak jakiejs nie lubie to suchej nitki na niej nei zostawie, a jeszcze jak ejst ładna... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
niezly lol to byl z tego pana
![]() i jeszcze przypomniala mi sie smieszna sytuacja siedzimy grupka w pubie, tv wlaczony- lecialo fashion tv... wszystkie modelki mialy taki sam typ urody- duze jakby wtrzeszczone oczy, odstajace uszy podreslone ulizanymi wlosami ( ![]() ![]() wszyscy w smiech a M blyskawice z oczu lecialy ![]() ale wszystko dobrze sie skonczylo bo pozniej byli para :P (i sa do dzis) |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2934 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
[1=bfca8d39b0c33d1e642320d 525f11dd69d86e6d3_6578f56 ebc91f;11031561]hehe chłopak najwidoczniej nie miał nic złego na myśli, uśmiechnęłam się jak przeczytałam tą sytuację
![]() dlatego napisalam, ze smieszna sytuacja ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2936 |
Raczkowanie
|
To ja się z Wami podzielę ostatnio zasłyszaną historią.
Jest sobie chłopak -B. Ma dziewczynę. Jest też inna dziewczyna - J., która ma chłopaka. Ale tak naprawdę do wielu lat podkochuje się w B. i on o tym wie. Ostatnio B. przyszedł z kolegą do J. Po jakimś czasie kolega poszedł na stację benzynową po fajki. Wtedy B., wykorzystując, że jest sam na sam z J. - zaczął się do niej dobierać, ona nie protestowała no i zrobiło się gorąco. Dla J. to był pierwszy raz. Parę dni później J. i B. razem z kilkorgiem znajomych poszli na piwo. Tak się składało, że B. i przyjaciółka J., dziewczyna dość lekkich obyczajów, wracali razem do domów. A potem ta przyjaciółka (która dobrze wiedziała o tym co się stało między J. i B.) jak gdyby nigdy nic zakomunikowała J., że kiedy wracali do domu, B. zaproponował jej seks i uprawiali go w starym opuszczonym hangarze przy PKP. Mi to się w głowie nie mieści. Parę dni później wspólna koleżanka całej trójki gadała z B. i spytała, dlaczego to zrobił. Wiecie, jak się tłumaczył? "No przecież jestem facetem". A jego dziewczyna żyje oczywiście w słodkiej nieświadomości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i to wytłumaczenie " no przecież jestem facetem" ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zadomowienie
|
moj TŻ wywina mi numer na poczatku naszej znajomosci, ze przez jakies 5 dni w ogole nie odbieral telefonu nie odpisywal na smsy, dzwonilam juz do jego taty bo myslalam ze cos mu sie stalo. i nagle po pieciu dniach dostalam esa, ale byl chyba do jakiejs innej laski, nic w sumie szczegolnego w nim nie bylo ale wiedzialam ze to jest do jakiejs panienki, wtedy doslownie wpadlam w szał, poszlam na spacer bo musialam sie uspokoic(byla ok 23). jak wrocilam to mi przeszlo napisalam, napisalam es ze jak tak chce to to juz bedzie koniec i tyle. i wtedy nagle ruszylo go sumienie i odpisal
![]() ![]() ale moral z tego taki ze faceci w ogole nie maja wyobrazni i nawet nie podejrzewaja jak my sie o nich martwimy ![]()
![]() |
#2939 |
Zadomowienie
|
Mój ukochany i wymarzony facet - brunet, trochę dłuższe i potargane włosy, lekki zarost, wysoki... achhhh
![]() ![]() Co do tej mody "ale bym ją puknął" - przyrąbałabym swojemu facetowi, jakby to powiedział, a znajomemu bym w ostrych słowach wytłumaczyła, co o tym sądzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
ee tam :P
najcudowniejszego faceta to masz w avatarze i ja tez ![]() Patrick Dempsey:ślina: :sex: hehehe ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.