![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może wąchałaś wodę w starej wersji ![]() Miałam obydwie i jest duża różnica. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4474 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
co za przekonania. NIE NIE NIE NIE i jeszcze raz NIE ! Testery nie sa trwalsze ! Odnosnie jimmy... juz kilka razy sie spotkalam z ta zawieszka... Asiu kupowalas tester? czy normalnie zapakowany?
![]() ![]() |
![]() |
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4476 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do HP to wydaje mi się, że mam takie samo opakowanie, jak te, które są obecnie w drogeriach. Może tester był stary, ale rzeczywiscie czuję różnicę. Źle trafiłam, szkoda... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja brałam u tej sprzedającej HP Elixir i jest w 100% OK, dobrze, że przy nim Dior nie mieszał. Teraz trudno już dostać HP w starszej wersji ![]() Musisz po prostu częściej się dopsikiwać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4478 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
rude jest piękne:)
|
Odnosnie Jimmy Choo tez nie miałam tej zawieszki ,a mam normalne
![]()
#4480 |
Zadomowienie
|
Proszę o radę posiadaczki Dolce Vity, najlepiej 30ml. Dostałam dziś Dolce Vitę z allegro, poj. 30ml więc mało podróbkowa. Buteleczka bez zarzutu, martwi mnie tylko kod, a raczej sposób jego wytłoczenia na naklejce. To z przodu wygląda na I, i tak mysląc wpasałam go w czeckcosmetic. Wyskoczył mi error. Później porównałam ten z kod z kodem na pudełku i okazało sie, że to nie I, ale 1. Kod wpisany takiej wersji wskazuje na datę produkcji 01.2011. I w sumie nie martwiłoby mnie to tak bardzo, gdyby nie fakt, że sam zapach jest słaby, o wiele słabszy niż ten, który testowałam w Douglasie dwa tygodnie temu. Załączam zdjęcie naklejki, jak mówię, sama butelka jest w porządku, nie mam jej nic do zarzucenia. Proszę spójrzcie i wypowiedzcie się.
Edytowane przez BlueberryMilkshake Czas edycji: 2011-09-21 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale w sumie dziwne, żeby testery mieli starsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czemu jest różnica w zapachu w porównaniu z testerem to nie wiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4485 |
Rozeznanie
|
Mam nadzieję, że mniej więcej w dobrym miejscu lokuję swoje pytanie; chciałabym też się przywitać: to pierwszy mój wpis na tym forum
![]() Może ktoś mógłby pomóc: czy głowy meduz na korku Crystal Noir Versace w EDT 30 ml i EDP 50 ml różnią się kolorem? Rozpakowałam dziś paczkę: na wyjętej pięćdziesiątce widnieje fioletowa; na mojej całkiem zużytej, lecz całkiem pewnej trzydziestce - widnieje złotawa. Tracę wiarę w kryteria... Litery z naklejek u dołu flakonów tak samo nie wytrzymują próby paznokciowej. Szkło nowej pięćdziesiątki: jest dyskretna rysa, jest pofalowanie (bardzo nieznaczne, ale w porównaniu z idealną trzydziestką - dostrzegam). Są i pęcherzyki na powierzchni płynu. Kartonik z zewnątrz bez skazy, wewnątrz z uszkodzeniem. I niepewność już tylko stąd, że paczka z perfumerii z listy polecanych. Czy tak może być, czy komuś się zdarzyło? ![]() A taki miał być miły nastrój po podwieczorku ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli Twoja flaszka ma te mikroskopijne znaczki na psikaczu, to nie masz co sie martwic brzydkim kodem ![]() Myslę ze zapach i trwalość, to nie jest wina złego dnia ![]() Mialam Dolce Vitę z 2006 roku, oraz Hypnotic Poison z 2007 roku i te zapachy byly calkiem inne niż te co produkowane są teraz ![]() Teraźniejsze zapachy są płytkie, nie rozwijają sie i co najgorsze są jakby rozwodnione - trzeba sie dopsikiwac kilka razy, bo znikają... Heh z drugiej strony dobry chwyt marketingowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Rozeznanie
|
✂✂✂✂. zwinal mi ktos jimmiego sprzed nosa
![]()
![]() |
#4488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A taki chwyt marketingowy to może tylko na krótką metę działać, wrrr
Edytowane przez BlueberryMilkshake Czas edycji: 2011-09-21 o 20:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, tak dokładnie w tym miejscu ma być ten tajny "szyfr" ktorego w podrobce nie uświadczysz + cyfra tloczona w spodzie flakonika.... Mialam Dune z 2010 roku, ale nie wypowiem sie, bo nie wiem jak zapachowo byly te starsze wersje... ![]() ![]() Edytowane przez asiula_240581 Czas edycji: 2011-09-21 o 21:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki Ci Asiula_240581 za całkowite rozwianie moich wątpliwości. Cyfrę tłoczoną w spodzie też mam. No nic ponoszę jutro, jak nic nie będę na sobie czuła, puszczę dalej.
![]() |
#4491 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Trzeba tez ocenic kształt rurki oraz wygląd spodu flakonika, niby nic ale w podrobach widac ogromne różnice... Czy masz cyfrę wewnątrz korka + cyfrę/y tłoczone w spodzie flakonika... Kiedys zweryfikowalysmy ze nalepki mogą sie roznic, kody również... wiec najlepiej jakbys wkleila zdjęcia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 | |
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Swoja pierwsza 30-tke mialam ze zlota meduza, natomiast kolejne 90-tki juz z fioletowa meduza. Zaznaczam, ze obie mam edt. Ale to akurat nie wzbudzilo moich podejrzen, tylko wzruszylam ramionami i przystapilam do psikania sie ![]() Pecherzyki na powierzchni plynu? No to chyba normalne jak sie wstrzasnie butelka ![]() Literki tez sie scieraja. Tzn na mojej 30-tce calkowicie zlazl napis, zostalo chyba V ledwo widoczne, na 90-tce sie trzymaja, ale nie probowalam drapac paznokciem ![]() Moim zdaniem masz oryginal, a jak juz kupilas w polecanej perfumerii to na mur beton ![]() Jesli nadal masz watpliwosci to dawaj zdjecia, przeswietle ja na wylot ![]() ![]() Jesli chodzi o te cyfry. Nie mam zadnej cyfry wewnatrz korka, mam tylko jakas kropke ![]() ![]() Aaa, no i witaj na forum ![]() ![]() Edit: 30-tka ma w korku cyfre 2, ledwie ledwie widoczna, na dnie ma cyfre 9. 90-tka tester, nie ma cyfry w korku, na dnie 9. No i ta z pracy 90-tka, tester tez nie ma cyfry w korku, jedynie 10 na dnie. Wsjo oryginalne, wiec nie wiem o co chodzi z tymi cyframi w korku.
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2011-09-22 o 19:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, no ja mam inne! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4497 |
Rozeznanie
|
Dzięki serdeczne za odpowiedzi, Dziewczyny.
Podczytuję Was od niedługiego czasu, mimo że jestem raczej dzikuską, jeśli chodzi o sieciowe fora; perfumy od dawna lubię ![]() Zdjęcia - właśnie w chwili obecnej nie mam ich czym zrobić... Zwłaszcza na tyle dobre, by ryskę i wady szkła (moim zdaniem - wady) dało się zobaczyć. A niepokój zżerał. Po tym, co pisze zania, mam ochotę po prostu cieszyć się zapachem ![]() Numer na spodzie - fajnie wiedzieć, że się na to patrzy - to taki wygrawerowany w rogu niewielki numerek? Jest 9. Na EDT 8. Zastanawiam się tylko nad szkłem i kartonem - mniejsza o urodę, po prostu: skąd to się tam wzięło?? (w kartonie oddarcie czarnej "wyściółki" przy skrzydełku - 2 na 1 cm kw. - kartonowy kartonu kolor przeziera; na szkle zarysowanie, a nawet drobne punkty, jakie powstają po prostu, gdy flakon ociera się o rzeczy wszelkie - stara flaszka tak ma). Myślę, może byłoby dobrze reklamować, choćby dla standardów ![]() Z drugiej strony - dzwoniłam do sklepu, konsultantka stwierdziła, że wprawdzie rzecz jasna mogę to zrobić, ale jak to rozpatrzą - nie daje gwarancji. Bo najlepiej bym zrobiła, sprawdzając flakon przy kurierze! No nie - tej tezy nie kupuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4498 |
Rozeznanie
|
A w środku korka - kropa
![]() Choć w EDT już nie. Jakieś takie - wnętrzności meduzy ![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- A odpowiedź idzie, tylko jeszcze jej nie ma ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- A rurka skręca, choć pogięta nie jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4499 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.