![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część II
Cytat:
![]() I te napisy jakie fatalne... szok. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
Dzięki dziewczyny za szybką odpowiedź
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
Powodzenia w reklamacji życzymy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
Wiem, że czasami tak się zdarza, sama z Addictem miałam tak samo. Nie mam pojęcia dlaczego tak bywa ale jak kupowałeś w tej perfumerii to na 100% jest OK. Może spróbuj ich zapytać... Jak masz wątpliwości to powinni Ci wymienić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
hejj!
dostałam wczoraj niby nówkę 100ml Armani Diamonds i mam dziwne wrażenie że jednak jest to podróbka, pomożecie?! wysyłam kilka zdjęc do weryfikacji jak dla mnie najbardziej podejrzana jest ta buteleczka. |
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie kupiłaś? Jak na all to daj linka do aukcji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#968 |
Raczkowanie
|
to było załatwiane przez jakiegoś znajomego mojego brata, więc gwarancji na jakośc nie mam
Jednak jak się przyglądam na all to widzę że w większości ta rurka jest krzywa mi się szczerze nie podoba kolor tej buteleczki, tyle razy miała w ręku ją w różnym perfumeriach i wydaje mi się że ona nie posiada żadnego jakby nalotu, jest po prostu piękna, krystaliczna z zamysłem diamentu |
![]() ![]() |
![]() |
#969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja miałam tylko Diamonds Intense także nie wiem jak dokładnie wydląda butelka tej wersji, chociaż mi się nie podoba ![]() Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-07-02 o 13:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
moim zdaniem podróba, i ta naklejka nawet krzywo jest przyklejona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
zapach niby taki sam, ale po kilku godzinach robi się taki strasznie słodki, nie wiem jak to określic
macie kogoś godnego polecenia na all z tymi perfumami w dobrej cenie? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
ćwir ćwir
|
Co sądzicie o tej Missce? Zdjęcia dostałam od osoby, u której wylicytowałam 100ml za 143zł- ona jest ich autorem.
http://www.allegro.pl/item1096815060...licytacja.html Załącznik 3229385Załącznik 3229381 Załącznik 3229382Załącznik 3229383Załącznik 3229384
Moje książki na wymianę: KLIK! Edytowane przez Ćwirka Czas edycji: 2010-07-02 o 23:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uch, podróbka. ---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
zgadzam się z Anią- podróba
w załaczniku masz dla porównania orginalną setke miss dior cherie; ciecz jest taka herbaciana, u Ciebie zólta, moj flakon ma z tyłu kod wybity laserowo 9x02 w tym miejscu co u Ciebie Parfums Christian Dior... ale generelanie ten Twój flakonik ma dziwny kształt-powinnien być prostokątny z szeroką podstawą, a Twój jest prostokątny o wąskiej podstawie i kształtem przypomina flakon Miss Dior Cherie L'eau, nawet ta pepitka dnie flakonu jest inna, pudełko jest inne... Edytowane przez MAGDA1704 Czas edycji: 2010-07-03 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
ćwir ćwir
|
Dziękuję Wam
![]() Odstąpię od kupna. Ciekawe czy osoba sprzedająca była świadoma co sprzedaje, chyba nie, bo nie widzę, żeby handlowała na szeroką skalę ![]()
#979 |
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item1102874870.html Myślicie, że ta mgiełka Biotherm jest oryginalna, można zaryzykować?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
Nie widzę nic szczególnie podejrzanego, tudzież nie wierzę w podróbki mgiełek Biotherm
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
Też tak myślę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Poluję dalej na ten zapach, ale tym razem chcę mieć pewność że to nie podróba. Z góry dziękuję
![]() |
#983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1094168095 a u kogo kupilas? mozesz wkleic linka? ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- a mozesz wkleic zdjecia tego swojego sisleya? bo zdziwiona jestem, ze ktos to podrobil... ![]()
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Co do kodów, to ja mam tester SdL oraz produkt EdS i na produkcie jest nadrukowany kod na nalepce na spodzie, a na testerze kod wygrawerowany w szkle. Jest to zbieżne z wyglądem testerów, które oglądałam w Brown Thomasie (a chyba nikt nie wpadnie na pomysł posądzania tego miejsca o podróbki...) - EdS miały wyryty kod, jak w aukcji Magdy (u mnie graweru nie ma, jeno kod na nalepce, ale to pewnie dlatego, że ja mam produkt). Zatem masz rację co do kodów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
co do kodów to miał wybite cyfry z tyłu butelki na dole uwierzcie mi że zapach na początku miał taki lekko "bazarkowy", nie trzymał sie na ciele dłużej niż 3-5 godzin i to nie tylko na mnie rurka wygięta oddałam go mamie i więcej zdjęć nie mam kupiłam na aukcji prywatnej, allegrowicz miał jedna sztukę kod wyryty w szkle aaa i panie w S powiedziały ze podróbki Sislaya są i one sie spotkały kilkakrotnie z nimi!!!!
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=620460 Edytowane przez FiFiFi Czas edycji: 2010-07-04 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ma prawo być. Cytat:
Skoro jesteś tak pewna, to trudno mi negować, ale jestem niepomiernie zdziwiona i nie jestem przekonana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Raczkowanie
|
Być może pochopnie pozbyłam się go, długo nie byłam przekonana do niego. Przez chyba 3 tygodnie porównywałam zapach w rożnych miejscach ale zdecydowanie różnił się i inaczej się układał od razu i np po godzinie- to mnie przekonało. Inny miał początek, jak mówiłam taki "bazarkowy", płaski. Ogólnie jest to przepiękny zapach, mój ukochany od kiedy go poczułam a ta flaszka "śmierdziała"za przeproszeniem. Może to rzeczywiście wina przechowywania? Ale upierać się też nie będę że to podróba, po prostu tak mi powiedziano.
#988 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. zle przechowywanie/ stary produkt 2. ktos majstrowal przy atomizerze (mimo, ze tego nie widac) i dolal tam czegos... stad inny zapach...sama kiedys natknelam sie na all z takim przypadkiem, ze w oryginalnym flakonie byla ciecz alkoholowa z wspomnieniem oryginalnego zapachu...atomizer wygladal na nietkniety, a jednak...
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
O, to, to. Nawet całkiem niedawno jedna z wizażanek miała przeboje z flaszką starych, unikatowych perfum, do których wlano cos innego. Moim zdaniem ta flaszka, podkreślam flaszka, to oryginał.
Natomiast, na litość, nie sprawdzajmy oryginalności flaszek z netu u pań konsultantek w Sephorze. Jeśli już, to samodzielnie oglądajmy flakoniki lub szukajmy niezależnych źródeł. Bo cóż ma powiedzieć pani, której pensja zależy od prowizji od sprzedanych perfum - "Droga klientko, perfumy które kupiłaś w źródle konkurencyjnym dla mojego i pozbawiającym mnie zarobków za pół ceny, jaką mogę Ci zaoferować, są, w rzeczy samej, takim samym produktem? Idź i nie kupuj u mnie?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Zakorzenienie
|
mialam kiedys eau de soir ale moja flaszka wygladala tak jak flaszka niby podroba FiFiFi, te perfumy niesamowicie szybko sie starzeja, moja po dwoch latach od zakupu, kupilam w perfumerii, lekko zmienila kolor, a z czasem zaczal psuc sie zapach, zrobil sie bardziej smierdzacy czuc bylo bardziej spirytus niz sam zapach, no i niestety sisley poszly do kosza,od tej pory nie kupuje nic tej marki
![]() wszystkie perfumy przechowuje w ciemnej szafce, jesli mam do nich kartonik, to i w kartoniku, takze stawiam na to ze kupilas perfumy orginalne lecz po prostu stare ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.