|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oryginał czy podróbka? Część II
dziewczyny!!! napiszcie coś pocieszającego
(nie pytam o orginalnosc-bo co do tego nie mam watpliwosc) bardziej intersuje mnie pytanie (chyba retoryczne) czy perfumy z załacznika midnight poison elixir i midnight poison sa Waszym zdaniem tej samej pojemnosci???????:confuse d: bo ja coś czuje ze chyba zostałam a raczej zostałysmy oszukane(poniewaz ten zapach rozbieram-kupiłam do doorisy niby tester 100ml-a to jets na stówe 50tka) o tu kupiłam http://allegro.pl/show_item.php?item=1211817862
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
nie kontaktowałam sie z doorisa odnosnie pojemnosci(jutro zadzwonie) mi to MP Elixir wyglada na 50ml? raczej nie na 100ml jakos za male-chyba jest róznica we flakonach 50 i 100ml?
|
|
|
|
#1593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ja myślę, że to pomyłka w opisie, za poważny sprzedawca, żeby tak oszukiwał . Napisz koniecznie i zadzwoń najlepiej. Już wiemy dlaczego wszystkim nam dziwna wydawała się poj. 100 ml, której przy tej wodzie nikt nie widział . Myślę, że sprzedawca powinien zgodzić się na zwrot kasy i przesyłki wody do niego. Tylko kłopot bo rozbiórka już rozliczona... zebrałaś już wpłaty?
|
|
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich
dzisiaj dostałam wylicytowany Poison Diora, tester, ten zweryfikowany pozytywnie i mam pytanie: czy na atomizerku powinno być logo CD? U mnie nie ma a np. tutaj jest: http://allegro.pl/christian-dior-poi...214032671.html i tutaj też: http://allegro.pl/christian-dior-poi...232286120.html Na psikaczu atomizerka mojego Poison jest R11, kod na dnie 7J01 w dnie w szkle wytłoczona jest cyfra 8, zapach wydaje mi się w porządku - jeszcze psiknę na noc na nadgarstek i zobaczę czy zapach będzie jeszcze rano. Tylko to logo mnie niepokoi. Jutro wstawię fotki, bo teraz brzydko wyjdą robione telefonem. Pomóżcie proszę Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2010-09-29 o 21:20 |
|
|
|
#1596 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() zreszta, halciu - jesli sa dziurki na psikaczu, to musi to byc łoryginal
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
U Diora to różnie z tym logo jest, raz są a raz nie ma...
.Poza tym to pewny sprzedawca .
|
|
|
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
a wg. kodu 7J01 to jest rocznik 2007 ? no i za 157.50 zł za 100 ml to chyba okazja jak nie wiem co, co nie? a zapach jest cudowny
Edytowane przez halcia211 Czas edycji: 2010-09-29 o 21:35 |
|
|
|
#1599 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1600 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() wygladaja te perfumy w porzadku do tego, wylicytowalas wersje w nowej szacie, tym bardziej gratuluje
|
|
|
#1601 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich! Nie wiem , czy to odpowiedni temat.
Czy to są podróbki ? zastanawia mnie niska cena a kompletnie nie znam się na odróżnianiu. http://allegro.pl/masaki-matsushima-...240077600.html ? |
|
|
|
#1602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Przejrzałam ten wątek, ale jest tak obszerny, że niestety nie dałam rady przeczytać całego. Moja koleżanka ma do sprzedania od jakiegoś znajomego (podobno z Danii) do sprzedania perfumy podobno "oryginalne" Calvina Kleina oczywiście Euphorie. Powiedzcie mi proszę na co zwrócić uwagę aby nie dać wpuścić się w maliny ![]() Dodam, że to flakon 100 ml za 130 zł, możliwe, że to oryginał? Pozdrawiam serdecznie |
|
|
|
#1604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() edit: w tej aukcji są świetne i dokładne zdjęcia i produkt 100% oryginalny, porównaj flaszkę ze zdjęciami http://allegro.pl/calvin-klein-eupho...245433406.html
Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-09-30 o 17:33 |
|
|
|
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
Widziałam oryginalną i oczywiście będę porównywać, natomiast myślałam, że są może jakieś znaki specjalne
|
|
|
|
#1606 | |
|
Matka buldoga
|
Cytat:
Za bardzo zakrecilam?
|
|
#1607 |
|
never say no to panda
|
posiadaczki HP Eau Sensuelle - czy Dior zmienił ostatnio politykę "numerkowania" ujścia atomizera? bo mam u siebie buteleczkę z dolce.pl, ale niestety na tym białym kółeczku wokół dziurki psikacza nie ma ani śladu po cyferkach
![]() jutro wkleję foty buteleczki
|
|
#1608 | |
|
spin doctor
|
Cytat:
.
"Wybrałam osobę, którą chcę być, i nią jestem." Edytowane przez Małgosia791 Czas edycji: 2010-10-06 o 04:50 |
|
|
|
|
#1609 |
|
never say no to panda
|
no ja właśnie jestem na 99% pewna, że dolce.pl nie odwaliłoby kaszany (a już tym bardziej z odbiorem osobistym... nie po raz pierwszy zresztą), ale trochę ten brak cyferek mnie zanipokoił, bo (z tego, co pamiętam), to był taki diorowy znak rozpoznawczy
![]() do samego zapachu nie mam najmniejszych zarzutów, a psiknięty ok. godziny 00.00, dalej twardo trzyma się zgięcia łokcia... i to całkiem mocno
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Musieli zmienić, bo taka nowość i już podróbki? I z Dolce? Nie...
Ale to niedobrze.. |
|
|
|
#1611 |
|
never say no to panda
|
też nie jestem zachwycona, bo cholera wie, jak teraz będzie można oryginał rozpoznać... mam nadzieję, że to jest tylko jednorazowa sprawa dla Eau Sensuelle
no nic, ok. 12.30 wpadnę na chwilkę do domu i obpstrykam butlę, tak na wszelki wypadek (chociaż sam flachon wydaje się też w 100% okiej... od biedy można się przczepić do malusieńkich zadziorków złotej farby w napisie, ale to już trzeba naprawdę chcieć)przejrzałam raz jeszcze atomizer - wyspanym oczkiem - dalej numerków nie ma :/
|
|
#1612 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
oprocz Poisonow, chyba jeno DV ma dziurki wokol psikacza. i nie jestem pewna czy Tendre ma takowe <mysli>cbrku, watpie, zeby juz podrabiali taka nowosc, po prostu odeszli od cyferek...
|
|
|
#1613 |
|
never say no to panda
|
co do porabiania nowości - cholera ich tam wie, może już ktoś podłapał nową nowość i jakieś syfy na rynek wypuścił
ale wątpię, żebym się na takową natknęła - w sumie, poza cyferkami (a właściwie ich brakiem), nie mam nic flachonikowi do zarzucenia... poza tym pochodzi z dolce.pl, więc już trochę chyba paranoja mnie ogarnia (co ja poradzę... akurat poisonów się boję, bo o podróbę straszliwie łatwo) a tutaj jeszcze parę fotek na zaś (bo obiecałam - wiem, duże są, ale chciałam, żeby było wyraźnie):
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2010-12-07 o 23:09 |
|
|
|
#1614 |
|
BAN stały
|
Czy fusy w perfumach świadczą o tym że jest to podróba?
Konkretnie chodzi mi o zielone pomidorki niny ricci, kupiłam od zaufanego i polecanego tutaj na wizażu sprzedawcy. Trwałość zapachu taka sobie, ale ten zapach z tego co pamiętam zawsze był ulotny. Co o tym myślicie? |
|
|
|
#1615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Inne z tej serii też tak mają .
Edytowane przez Asiuuuuula Czas edycji: 2010-10-06 o 21:33 Powód: literówka |
|
|
|
|
#1616 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() ja z kolei mialam sniezek w rozowej kupce, oryginalnej, jak najbardziej. wg mnie, nie wplywa ow sniezek na jakosc zapachu.
|
|
|
#1617 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Hej
Mam pytanie odnośnie szarego męskiego Hugo Bossa. Zdjęcia zrobię wieczorem. Butelka 100ml, patyczek nie prosty - zawija się na dole. Atomizer na dole nie styka z butelką (tzn ten plastik pod atomizerem, który normalnie przylega do szkła). Co myślicie? Czy musi mieć rurkę prostą? Kod to 2200 na dole butelki, na nalepce. Edt ma ok 2 lat. |
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki by się zdały, ale biorąc pod uwagę pojemność, markę + to, co napisałaś o atomizerze, podróbka możliwa. Nie, rurka nie zawsze musi być prosta.
Ale kod...albo 2200, albo perfumy mają dwa lata. Kod nie wygląda dobrze, damskie Bossy zaczynają się od roku produkcji, więc albo-albo. |
|
|
|
#1619 |
|
Raczkowanie
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=1264400038 Jak myślicie dziewczyny? można brać?..30ml jest wielkością idealną, bo mi perfumy jakoś strasznie wolno schodzą.
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym jednak poprosiła o o real foto.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:24.

(nie pytam o orginalnosc-bo co do tego nie mam watpliwosc) bardziej intersuje mnie pytanie (chyba retoryczne) czy perfumy z załacznika midnight poison elixir i midnight poison sa Waszym zdaniem tej samej pojemnosci???????:confuse d: bo ja coś czuje ze chyba zostałam a raczej zostałysmy oszukane(poniewaz ten zapach rozbieram-kupiłam do doorisy niby tester 100ml-a to jets na stówe 50tka) o tu kupiłam 

. Napisz koniecznie i zadzwoń najlepiej.